Loesje vertelt assie jou beebiekitten verlies en jij moet door…

verlies

Soms vraag jij jou eigen af hoe jou sterre sta? Dan is jou leeve ineens in jou roolerkooster en jij heb er niks over te zegge. Jou leeve vraag jou niet offie het wil, offie het aankan van jou eigen. Jij heb er maar mee te diele.

Emmer

Van me eigen was ik nog in mij herstel van mij groote verlies van mij hartjesdinnetje Katrientje. Dan word jij ineens MammaLoesje van twee beebiemeisie en zij blijk onverwacht beebiejonges te zijn. Dan hebbie al genoeg sjok gehad voor 6 tonijne en 4 kielo garnaale.
Maar dan kom het, jou emmer is nog niet leeg. Een van jou twee beebiejonges voel ze eigen niet lekker en voordattie jou tonijn heb doorgeslik is jou beebie Pop over ze Regenboogbrug. Hoe ga jij dat verwerke van jou hart assie ook sterk moet zijn voor jou andere beebie? En jij wil sterk zijn voor  jou soolvrouw en jou soolman? Hoe moetie dat doen? Hoe ga jij verder…?

Erfaring

U weet van mij eigen heb ik veel erfaring van mij emozie maar jij kan ook overdrijfe. Dattie het ook niet meer weet maar dat jij wel sterk moet zijn. Jij word ofervalle met jou verdriet, Poopei voel ze eigen ziek en hij heb Fip.
Dan hebbie jou vierusziekte en niemand kan jou nog beter maake. Jij kan het niet bevatte assie een beebie heb van 10 weeke van ze leeftijd. Jij ben in jou sjok, jij herken sellufs jou tonijn niemeer. Mij soolvrouw heb het mij zachtjes vertel en hoe het was gegaan van ze einde.
Mij hart brak af naast ze scheure van mij hartjesdinnetje Katrien. Van mij eigen wist ik nie meer waar ik moes kijke. Groote traane rolde over mij wange. Mij vrouw heb mij vastgehouwe. Ik moest schokke van mij verdriet. Zo heb zij uure met mij gezeete. Dan krijg jij alle liefde en jou troos die jij nodig heb.

Deele

Maar jij moet opveere, jij kan niet naas jou pakke tonijn blijfe zitte assie nóg een beebie heb. Dan moet jij ergens jou kracht vinde. Ik heb toen wel mij steun gehad van mij verkering Bert. Hij heb mij getroos en mij kop mocht op ze breede katerborst ligge. Dan kom jij wel tot jou rust en jij krijg liefde. Jij voel jou knuffel in jou hart. Dat hebbie wel nodig want jij voel jou eigen verscheur. Jij weet pas dattie jou juiste katerman heb assie soiets meemaak. Dattie op jou katerman terug kan valle en dattie jou eigen mag zijn. Jou verdriet mag deele.
Dat kan jij niet alleen want jij heb zofeel emozie. Verdriet van jou beebie die jij los moet laate en geluk van jou beebie die nog leef, dichtbij jou hart.

Saame

Van me eigen let ik nu goed op mij beebie Dorus, saame met mij soolfamielie. Assie minder eet voel ik mij paniek. Dat moet jij akzepteere,  het hoor erbij. Jij heb zorge want jij heb soiets vreselluks meegemaak. Maar jij moet jou beebie nie verstikke met jou zorg en jou liefde. Mij Dorus moet speele en dattie onbezorg groot kan worde. Hij besef het allemaal nog niet, daar moet jij wel rekening mee houde. En jij moet goed voor jou eigen zorge, jij moet jou tonijn blijve eete. Soms kan jij probeere offie afleiding kan vinde. Misschien kan jij jou meedietazie doen voor jou rust. En jij moet veel knuffele met jou vrouw en jou verkering. Dattie voel dattie er selluf ook nog ben. Dat is belangrijk, jou hart heb liefde nodig. Assie vriende heb kan jij daar ook tonijn mee eete, of jij kan saame gaan snekke.

Boven

Jou verdriet moet ze eigen plaats krijge, assie soiets meemaak dan hebbie tijd nodig. Dattie eroferheen kan koome. Van me eigen weet ik nu, mij Door heb ze naam mee. Hij ga altijd door en ze leeve ga ook door assie gezond blijf van ze eigen.
En mij beebie Pop. Lieve kleine beebiepaarel van mij hart. Jou MammaLoesje ga jou nooit vergeete. Jij ben voor altijd in mij hart. Jij hoor erbij ook al bennie boove. Jij ben nu bij jou tante Katrien, zij zorg voor jou.
Assie nu naar boove kijk zie mij hart veel sterre. Twee sterre sta nu wel op mij foorgrond, mij hartjesdinnetje Katrientje en mij beebie Poopei. Met mij traan in mij oog zie ik wel, mij sterre straale. Jij zwaai met jou hart. En mij beebie Pop kom straks thuis op ze arm van mij soolfamielie. Mij eigen Poppie tatoeazie in mij hart.
Dan kan jij rust krijge…

Mij tips

assie jou beebiekitten verlies en jij moet door…

 • Troos van jou vrouw
 • Steun zoeke bij jou verkering assie die heb
 • Afleiding met jou vriende, saame snekke.
 •  Jou meedietazie doen
 • Tijd om eroferheen te koome
 • Jou andere beebiekitten niet verstikke met jou liefde
 •  Goed voor jou eigen zorge, jou tonijn eete
 •  Akzepteere dattie soms oferbezorg ben van jou andere beebiekitten
 •  Kontak onderhouwe met jou soolfamielie
 •  Jou tatoeazie in jou hart

Liefs van Loesje

15 thoughts on “Loesje vertelt assie jou beebiekitten verlies en jij moet door…

 1. Oh Loes wat heb je weer een mooi stukkie geschreven. Kleine Dorus boft maar met zo’n slimme en wijze mamaloes. Kruimel heeft ook veel verdriet, eerst moest ze haar nieuwe dinnetje Katrientje missen en nu haar nieuwe vriendje ienieminie Pop. Wij haar grote broers, Bas,Bjarne en Oliver probeerden haar wel een beetje te troosten. En haar kleine broer Bikkel probeerde met zijn ondeugende streken haar weer te laten lachen. Maar soms zit ze stil in een hoekje na te denken en verdrietig te zijn. Onze vrouw geeft haar ook ekstra aandacht, dat help wel een beetje lieve Loes we zijn er voor elkaar en alle katten op de blog helpen en troosten elkaar. Dat is fijn en dat geeft troost. Veel sterkte lieve Loes. Heel veel knuffels van Kruimel, Bas,Bjarne, Oliver en Bikkel.

  1. Lieve Bas, Bjarne, Oliver, Bikkel en mij dinnetje Kruimel,

   dank jullie wel voor jullie lieve reakzie, dattie mij begrijp en steun. Assie soiets meemaak in jou leeve dan kan jij alle steun en jou troos gebruike.
   Mij hart veer op assie lees dattie jullie zus Kruimel zo probeer te troose en afleiding te geeve. Dan bennie groote jonges en hebbie jou hart op jou goede plek. Kruimel heb ze verdriet en zij heb tijd noodig dattie kan herstelle. Zij heb ze vriendinnetje verloore en ook ze kleine vriendje Pop. Maar zij heb vier groote broers en dan hebbie wel jou geluk in jou eigen huis . Maar jij kleine Bikkel jij moet wel rezpekt hebbe voor jou zus Kruimel, assie nie wil speele dan moet jij jou Kruimel ze rust geeve. Hoorie dat…
   Dattie tijd krijg, ze eigen tijd. Dat is belangrijk .
   Maar jullie doen het goed van jullie eigen en jullie vrouw ook. Dan heb ik wel meer rust…
   En wij moete mij beebiekitten Dorus helpe, dattie groot en sterk ga worre
   Dank jullie wel dattie zo meeleef,

   Liefs voor jullie allemaal

   Van mij eigen, Loesje

 2. Arme mammaloes.
  Er wort eggie heel goet op mei gelet hoor. Ikke krijge heel lekker eete.
  Eete
  E E T E
  Ikke ga groei doen en jou trotz maak. Ikke wor een gemberneutraale kaater die repek hep voor meisies.
  Repek
  Repek
  Benne nou nie meer drietig?
  Koesie koesie mammaloesie

  1. Ooooooh mij kleine beebiewonder ,

   wat bennie lief voor jou MammaLoesje. Mij hart verschiet van ze plek van mij schrik. Jij ben al goed oppevoed voel mij hart, jij ben op jou goede weg en jij ben mij oogappel in mij buik. Dattie diep in mij eigen ben, snappie dat mij kleine jonge?
   MammaLoesje ga jou helpe groot en sterk worde en dattie gemberneutraal ben en blijf. Jij ga veel hartjes breeke, Jij ben nu al ze kleine don goewan van mij Feesboek. Dan hebbie MammaLoesje hard nodig en mij soolfamielie ga jou ook helpe, wij doen het saame .
   Hoorie dat jij kleine wijsneus, dattie jou MammaLoesje heb en jou soolvrouw en jou soolman. Jij ben nooit alleen, jij ben veilig
   En jij moet goed eete.
   EETE
   En jij moet goed slaape
   SLAAPE
   En luistere
   LUISTERE
   Dan wor jij groot, sterk en slim. Net als jou oom Bert en jou oom Bolle, jou oom Jip en jou oom Vlo. Dan ben jij goed beezig en jou MammaLoesje ga jou helpe.

   Lieve kleine beebiepaarel van mij hart, jij ben mij blek bjuutie van mij hart.
   Van jou MammaLoesje
   KOES KOES

 3. Hoi Loesje wat een lief en mooi blogje heb je geschreven!
  Wij gaan er met zijn allen voot zorgen dat Dorus een grote boy gaat worden!
  We troosten Anita en Johan en jou als Mamaloes als ze aan Pop denken en vetdrietig zijn!

  Liefs Ollie en Vrouwke

  1. Oooh Ollie en jou vrouw,

   dank jullie wel dattie er ben voor mij soolfamielie en mij eigen . Soms krijgie zofeel dattie moet verwerke dattie het nie meer weet. Dan kan jij alle hulp van jou vriende gebruike. Dan sta jij niet alleen van jou eigen, dat is belangrijk Ollie.
   En assie mij beebiewonder Dorus mee steun, dattie groot en sterk ga worre dan hebbie wel meer rust in mij eigen hart.
   Jij moet nooit te trotst zijn om jou hulp te vraage Ollie, jij kan het nooit alleen assie soiets meemaak.
   En mij Dorus heb goede foorbeelde noodig anders groei hij op voor ze galg en ze rad.
   Dank jullie wel, liefs

   van Loesje

 4. Hallo lieve Loesje,

  Je hebt een heel goede schrijf gedaan over wat het betekend als je iemand waar je heel veel van houd afscheid van moet nemen. Als je zo’n bericht krijgt scheurt de grond onder onze pootjes open en moeten we proberen niet te diep in dat gat te vallen, we moeten het de tijd geven om met het verdriet om te gaan en terug te krabbelen naar boven, want hoe diep we ook in dat gat zitten boven ons is een lichtpuntje wat steeds groter wordt.
  Ja Loesje dat is voor een Jip wel hele grote wijze praat, maar vrouwtje en ik hebben het ook vaak hierover en zelf meegemaakt. Ja liefde en steun is wel heel hard nodig hoor.
  Jij hebt gelukkig vrouwtje en Zusje en Floris om er voor elkaar te zijn en nu jouw soolvrouw en soolman het ook heel moeilijk hebben zijn we er als vrienden en vriendinnetje voor hen en slaan we onze pootjes allemaal om hen heel en zo proberen we er voor hen te zijn. Vrienden ben je in voor en tegenslag zegt vrouwtje altijd.

  Nu gaan we pootjes draaien dat het nu genoeg is geweest met als maar steeds slecht nieuws en dat we ook meer vrolijkere berichten gaan krijgen, net zoals die grote boef Door beleeft.

  Loesje ondanks dat alles moeilijk is probeer er een mooie en fijne dag van te maken en vrouwtje stuurt voor jullie veel troost knuffels mee hoor. Hele zachte pootjes en kopjes voor jullie van je hele grote vriendje Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat zeggie weer wijze dinge Jip. Dattie niet diep in jou gat moet valle en dat jij moet opkrabbele naar boove waar jou lichtpuntje is. Oooh ik vind het mooi Jip en jij heb gelijk. Jij kan zo diep in jou gat zitte, assie maar naar jou boove blijf kijke dan kom het goed.
   Van me eigen probeer ik weer uit mij gat te koome Jip. Dan help troos en steun van jou vriende, dat jij voel dattie niet alleen ben. En mij kleine beebiewonder Dorus heb alle pootjes noodig dattie gezond blijf. Dattie groot en sterk ga worre van ze eigen. Hij heb er geen benul van dattie al zofeel meegemaak heb. Dan hebbie gelukkig nog geen trouwma Jip. Mij beebiewonder is nog vrij en gelukkig van ze eigen.
   Jij weet van jou eigen dattie veel mee kan maake in jou leeve en dattie dat allemaal jou plekje moet geeve. Van me eigen heb ik mij tijd nodig maar mij andere beebie heb mij ook noodig. Dan moet jij door….
   Mij hart probeer het Jip en met mij vriende van mij Feesboek en mij verkering Bert heb ik wel mij steun. Mij vrouw help mij ook, zij houw ze groote oferzich zeggie. Dat ik mij eigen niet foorbij ga loope. Van me eigen ben ik niet snel dus hoe moet jij jou eigen dan foorbij loope?
   Maar zij bedoel het wel goed van ze hart, ik voel het in mij eigen Jip.
   Dank jou wel voor jou mooie schrijf en mij eigen hoop dattie jou fijne, rustige dag heb met mevrouw Jip.

   Liefs van ons allemaal en ook van mij vrouw en van mij eigen ,

   Loesje

 5. Dag lieve Loesje,
  Soms kan verdriet wel een beetje heel veel verdriet bij elkaar zijn, en dat is hier het geval.
  Maar wat een geluk dat Katrien daar Pop heeft staan opwachten bij de Regenboogbrug, zodat de kleine jongen meteen iemand had die hem wegwijs maakte. Zie je het voor je;…Eerst vliegen de zwarte haren in het rond van het knuffelen, en dan roept Katrien : “Spring maar achterop Pop, dan zal ik je Regenboogland laten zien, en je aan iedereen voorstellen! ” En zo scheuren ze samen heel regenboogland rond, op zoek naar alle bekenden.
  Maar ja, beneden hier hebben we verdriet, en moeten we er erg aan wennen, en Dorus en Pops mensen zitten toch nog erg in angst om Dorus, maar dat wordt langzaam minder als hij zo hard blijft groeien.
  Je bent een wijze poes Loesje, en samen met je vrouw kom je er wel doorheen, want je moet er zijn voor Dorus, en ook voor Floris Zusje en je vrouw, en de mensen van Dorus, en natuurlijk voor jou Bert. Maar gelukkig is jouw Bert er ook voor jou.
  En ook iedereen van de blog leeft met elkaar mee, dat is ook heel fijn.
  Denk je wel een beetje om je perfecte poezenfiguur? Bij veel emozie moet je goed eten hoor, dat je weerstand goed blijft. Zo nu en dan een extra tonijn of een portie garnalen is echt nodig, maar dat weet je vrouw ook wel, die kent je van je neus tot je staartpuntje!!
  Heel veel lieve kopjes voor jou, Floris en Zusje en je vrouw, ook namens mijn vrouw, van Vlo.

  1. Oooh lieve Vlo,

   jij ken mij goed en jij weet, assie veel emoozie heb dan moet jij goed eete. Dattie sterk blijf en aan jou maat anders verlies jij jou eigen. Mij vrouw heb mij wel verwen Vlo , zij ken mij. Zij heb mij getroos, vastgehouwe , geknuffel en mij lekkerste tonijn gekocht. Dan kan jij recht op jou poote blijve staan.
   In mij hart heb ik veel aan mij hartjesdinnetje Katrien gedacht Vlo. Dattie mij beebiePop opvang en dattie rondscheur over ze Regenboogbrug. Soms hoor ik dattie rondscheur in mij oore. Dan heb ik wel mij rust.
   Dank jou wel dattie zo meeleefen dattie mij goede tips geef van mij tonijn. Soms kan jij beeter aan jou tonijn denke als dattie denk aan jou verdriet. Maar jij moet er wel doorheen. Jij moet verder. Assie jou verdriet verstop krijgie nog meer pijn.
   Van me eigen ga mij tonijn goed saame met mij verwerke. Dattie jou tand ergens in kan zette.
   En nu moet mij hart door Vlo. Jij weet assie nog jou beebiekitten heb dan hebbie geen tijd voor jou lanterfanter. Jij moet zorge dat jou andere beebie groot en sterk wordt en jij moet jou eigen goede foorbeeld geeve.
   Gelukkig help iedereen mee van mij Feesboek en mij Bert ze website, dan hebbie veel pootjes om jou hart.
   Dank jou wel Vlo jij ben een goede katermans,

   Liefs van ons allemaal en ook van mij vrouw en mij eigen. Voor jou vrouw en jou eigen Vlo,

   Loesje

 6. Dag lieve MammaLoesje, wat een moeilijke en verdrietige tijd is het voor jou. Eerst je allerliefste vriendin Katrientje, en nu is beebiePop ook een ster geworden. Dan weet je helemaal niet meer wat onder of boven is, en hoe je aan genoeg tranen moet komen.
  Gelukkig dat je vrouw goed op je let, en dat jij ook goed op je vrouw let. Want soms kun je zoveel tranen laten, dat je tot aan je hoofd in het water staat. En dat je toch niet weet hoe je moet stoppen met die tranen. Dan is het goed dat je eventjes aan andere dingen denkt. Ook al is het maar eventjes. Want ook als je verdrietig bent zijn er nog heel veel dingen waar je toch gelukkig om kunt zijn. Ik vind het altijd zo gek, maar dat kan allemaal tegelijk.
  Je beebie Door groeit goed, en hij praat al heel veel en hij is superdruk en ondeugend. Hij heeft gelukkig natuurlijk zijn mensen, maar hij heeft ook Mammaloesje om hem op te voeden. Want kinderkatjes moeten nog een heleboel leren. Ik weet er alles van!
  Wat fijn dat je Bert je zo goed begrijpt. Jullie twee horen bij elkaar, ook als er moeilijke dingen gebeuren.
  En alle vrienden en vriendinnen van de blog staan ook voor je klaar, Loes. Als je vragen hebt over beebie Door en de opvoeding kun je altijd bij mij terecht. En natuurlijk ook als je verdrietig bent. Juist dan.
  We duimen met zijn allen dat beebie Door een grote Door wordt, en dat hij heel oud gaat worden. En we denken allemaal aan zijn mensen. En we denken aan Katrientje en beebie Pop.
  En we denken aan jou Loes, dat je genoeg blijft eten en sterk blijft.
  Hele zachte lieve troostkopjes, en ook een paar neusjes, van Bolle, En ook voor je vrouw en Floris en zusje natuulijk. En van mijn mensen krijgen jullie veel lieve groetjes.

  1. Lieve Bolle,

   dank jou wel voor wattie mij schrijf en dattie mij ook jou hulp aanbied van jou hart. Jij weet hoe jij jou eigen voel assie beebiekittens heb. Jij heb heel veel erfaring. Jij ben jou eigen trotse pappa Bolle en jou beebiekittens zijn nu groote kittens. Mij vrouw roep, Loes zij zijn al volwasse. Dan hebbie groote kittens Bolle. Dattie op ze eigen poote kan staan.
   Mij beebiePop moest alles nog leere van ze eigen Bolle. Mij soolfamielie heb het druk gehad en mij eigen ook. Toch zou jij alles wille geeve assie terug kon en dat jou beebiepop gezond was van ze hart en ze niere. Vorige week was mij zwarte dag en mij eigen heb nog ze zwarte dag van mij Katrien in mij lijf. Dattie het nog voel Bolle.
   Maar jij heb gelijk, iedereen denk aan mij soolvrouw en mij soolman en aan mij eigen. Niemand vergeet verdriet Bolle. Jij voel het en jij vergeet het nooit. Maar jij vergeet ook niet dattie zo gesteun wordt en dattie mag zijn wie jij ben ik jou verdriet.
   Nu moet wij door, voor mij beebieDoor en omdat jij nie bij jou pakke tonijn neer moet gaan zitte .
   Dat is moeiluk Bolle maar jij moet het wel doen.
   Dat ga mij eigen nu probeere voor mij beebie en voor mij eigen geluk. Want jij moet altijd poosietief blijve Bolle. En assie zofeel lieve vriende heb dan kan jij dat.
   Dank jou wel lieve Bolle en jij krijg mij liefste pootje en mij kopjes. En ook voor jou vrouw en jou menseman,

   Van mij famielie en mij eigen,

   Loesje

 7. Hallo Loesje of zal ik mamaloesje zeggen. Hier met Gijsje. Wat hebt u een super mooie blog geschreven. Vol met emotie. Eerst bent u blij. U wordt mama van 2 mooie kittens en dan wordt Pop ziek en overlijdt Pop zelfs. En dat zo kort na het verlies van uw hartsvriendinnetje Katrientje. Wat een verdriet allemaal.
  Gelukkig is Dorus er nog. Wat bent u een verstandig mamaloes. Natuurlijk bent u over bezorgd maar u weet ook dat Door daar geen hinder van mag hebben. Dat krijgt ze ook niet ook. Door groeit bij haar personeel op als een gelukkig stoere kater.
  U hebt steun en troost van Bert en vrouwtje. En wij facebook vriendjes steunen jullie en Door en Anita en Johan.
  Groetjes van Gijsje en vrouwtje.

  1. Lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   dank jou wel voor wattie mij zeg en dattie mij zo goed begrijp. Van mij verlies van mij beebiekitten Pop. Assie zo snel in jou leeve eerst jou hartsvriendinnetje en dan jou beebiekitten verlies dan hebbie wel jou moeilukke tijd in jou leeve. Maar assie zofeel steun krijg dan kan jij er wel oferheen koome. En jij moet want mij beebie Door heb ze opfoeding noodig. Jij heb wel jou ferantwoordelukheid.
   Dank jou wel lieve Gijsje dattie mij vriendinnetje ben en dattie mij steun.

   Liefs voor jou vrouw en jou eigen, van mij eigen

   Loesje

 8. Mijn Lieve Tante Loesje ik begin met heel veel knuffels voor U Oom Johan en Tante Anita. Ikke was zo geschrokken en ik weet niet goed wat ik moet schrijfjes. Ik voel de verdriet en ik weet hoeveel pijn het doet om te missen. Mijn broertjes Kiss en Kyan, en toen kreeg ik u en Tante Katrientje als mijn adoptie pleegouders. En Tante Mila die erbij kwam. Ik was extra gelukkig want ik heb een lieve vrouw Mama Oma,s Opa,s Tantes en mijn internet adoptiepleegtantes. En dan wordt Tante Katrientje een 🌟. En als het verdriet ietsje minder is komen Dorus en Popey en heb ik 2 coole neeffies erbij en bent u Mama Loesje. Alles is mooi totdat Pop een 🌟 is geworden door een gemene ziekte die niet te genezen is. Hoe erg en hoe verdrietig zo snel. Pop is in goede handen bij Tante Katrientje maar ikke hebbe naar boven gekeek en gesegd. Nu is het klaar. Geen sterren meer . We moeten sterk zijn voor DORUS en met sjijn allen gaat het Lukse hoors. Liefs van ons allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *