Onze eboeken voor iedereen

Hier komen alle eboeken die we zelf hebben geschreven. Dus af en toe komt er wat bij. Ze zijn allemaal poositief dat is belangrijk.

 

 

Faaletijn

  Loes en ik vertellen over onze verkering, hoe het begon en hoe het verder ging. Het gaat vooral over dat liefde opeens kan komen ook al verwacht je het niet. En dat liefde ook kan komen als je geen verkering hebt of wilt. Dus het is poosietief.  Liefde is voor iedereen.

Klik hier en download Faaletijn (2021)

 

 

Zoomerafontuure

  Dorus is een jonge kater die van afontuur houdt en eerlijk waar, Loesje is het liefste thuis.  Toch wist Dorus haar te overhalen om samen naar Amsterdam te gaan. En wat daar allemaal gebeurde… dat staat in dit verbijsterende zomerboek, dat ze zelf hebben geschreven.

Klik hier en download Zomerafontuure van Dorus en Loesje (2020)

Inspiratieboek

  Bram is een kater die middenin het leven staat.  Hij heeft maar één hoog, en dat houdt hem niet tegen om van elke dag te genieten op zijn manier.

Om anderen te helpen schreef hij dit inspiratieboek: Mijn leven met een hendikep. Het is vooral voor degenen die zich onzeker voelen.

Klik hier en download Mijn leven met een hendikep (2020)

 

 

 

Liefe Allemaal

Vrienden zijn superbelangrijk en het is ook belangrijk dat je weet hoe hun leefe is geweest. Voor dit vriendenboek vroeg ik iedereen om mee te doen en toen het af was het opeens meer dan 100 bladzijden, allemaal lefensverhalen en fotoos, waarin iedereen zelf vertelt hoe het is om kat te zijn of hond. Mij maakt het niks uit wat je bent, vrienden zijn vrienden.

Klik hier en download Lieve Allemaal (2019)