Mijn boeken

Er komt een nieuw boek aan!!

Dat wilde ik alvast aankondigen. Ik werk er nou aan en ik hoop dat het lukt. Het gaat over hoe je zelfvertrouwen krijgt. Daar heb ik ervaring mee. Want toen ik hier kwam had ik geen zelfvertrouwen en ik nam elke dag druppeltjes om een beetje stevig op de pootjes te staan.

Die hoef ik nou niet meer.

Het is niet zo dat ik alles kan en alles durf maar wel veel meer en ik ga dat allemaal opschrijven want dan hebben andere mensen er ook iets aan.

Als ik meer weet, zet ik het in mijn nieuwsbrief. Wilt u die ontvangen? Mail dan nieuwsbrief aan mij dat is huiskaterbert  @  xs 4all en dan alles aan elkaar.

Bertje

PS Het ebook over verkering heb ik samen met Loesje geschreven, dit wordt mijn echte eerste boek.


Van Tim naar Bertje. Kleine autobiografie van rouwen en liefhebben.

Het boek gaat over hoe verdrietig mijn vrouw was toen Tim over de regenboogbrug ging, Tim is de kater die er voor mij was. En ook gaat het boek over hoe het was toen ik er kwam en hoe we moesten wennen. Dus het gaat over gevoelens.

Ik ben niet zo dik als op het boek staat!! Pet Publishers, 96 pag. 12,50

 

 

Tim. Avonturen en bespiegelingen van een kater op leeftijd  Autobiografie, 105 pag, met foto’s. Prometheus, 2015. Euro 12.50 Uitverkocht, alleen nog antiquarisch verkrijgbaar en bij de ghostwriter. (dat is mijn vrouw)

Ik kom achterin het boek voor dus even maar dat is ook goed.

Het boek is door Tim geschreven over zijn leven als oudere jongen. Hij had artrose en nierdingen en hij was heel optimistisch en stoer.  Tim is bijna twintig jaar geworden, gaaf!!