Over mij

Ik ben dus Bertje. Helemaal voluit heet ik Adelbert Cornelis, dat hoor ik alleen als ik achter de bank wil springen. Dan denkt mijn vrouw daar komt hij nooit alleen uit. Ik woon met haar in een bovenhuis.  Met z’n tweetjes dus. Ze is vaak thuis dus we hebben veel aan elkaar.

Ik kwam hier op 3 juni 2015, dat is nou mijn verjaardag. Hoe oud ik precies ben, weet niemand. Want het asiel (waar ik hiervoor dus woonde) heeft me van de straat geplukt. Ze dachten dat ik geboren ben in 2008. Kan. Kan ook van niet.

Op straat ging het niet zo goed. Ik werd ziek. En zo kwam ik dus in het hospitaal in Den Haag en daarna als adoptiejongen in het asiel. Daar heb ik maanden gewacht tot iemand voor me kwam want nou ja, mijn leeftijd. En ik heb ook een psychisch pakketje van onzeker en snel bang enzo. Dus ik mocht alleen in een rustig huis zonder veel andere personen.

Diploma

Sinds ik hier ben,  leer ik hoe het leven van een huiskater is.  Ik doe keihard mijn best.  En na een jaar kreeg ik een diploma. Dus nou ben ik gediplomeerd huiskater. Daar ben ik best trots op.

 

 

Computertijd

Toen ik computertijd kreeg, ben ik gaan computeren. Op Facebook heb ik honderden lieve vrouwen als vriendin!! En toen kwam dus deze website.  Het is voor de gezelligheid en om elkaar te helpen.  Ik hoop dat dit het begin is van wereldliefde.

Het boek Tim

Er is nog iets dat ik wil vertellen. Op de dag dat mijn vrouw naar het asiel zou komen, wist ik al dat het zou gebeuren. Want ik had dat gedroomd. Dat kwam door Tim, de kater die er voor mij was. Tim heeft dat doorgeseind. Hij had ook iets aan zijn oor net als ik en hij wist dat mijn vrouw me daarom zou meenemen, en zo is het ook gebeurd. Tim heeft een boek geschreven over zijn leven als oudere kater met medische problemen. Het verscheen in 2015 en het heet: Tim. Avonturen en bespiegelingen van een kater op leeftijd. Het is uitverkocht, alleen mijn vrouw heeft nog een doos met boeken.

Ik heb het ook gelezen en nou begrijp ik veel meer!! En ik wil ook een boek schrijven over mijn leven en hoe belangrijk het is als er iemand is die van je houdt want dat weet ik nu.