Bertje in de media

Het gekke is, dat ik een binnenjongen ben en toch ben ik bekend in de buitenwereld. Dat komt door het internet. En door tijdschriften. Dus de media. Deze pagina is voor iedereen die denkt, wat is die Bertje eigenlijk voor iemand?

 

Van Tim naar Bertje. Kleine autobiografie van rouwen en liefhebben.

Pet Publishers, 96 pag. 12,50

Kopen bij Bol.com: klik en kijk

 

 

 

 

 

Vriendin, 14 juni 2017.  Er staat een groot interview in met mijn vrouw over het boek en ze zegt ook iets over mij en dat is helemaal waar!!

 

 Ik was op de televisie en mijn verkering Loesje heeft het gezien!! Bij Hart van Nederland.  (Zondag 11 juni 2017) Het ging over het boek Van Tim naar Bertje en toen kwam ik ook even in beeld.  Het staat volgens mij nog steeds online: kijk en klik Dan ziet u ook dat ik een snack krijg!!

 

 

 

 

 

 

Er staat een heel leuk interview met mij op de site van de kattentrimster!! Klik hier

Het gaat over mijn leven en wat ik doe. Ze vroeg ook of ik sterallures had!! Toen zei ik: “Eerlijk is eerlijk, soms klaag ik te veel. Maar dan stuurt mijn verkering Loesje me een heel lief en wijs berichtje en dan weet ik weer wat echt belangrijk is.”

Ja je moet wel eerlijk zijn in een interview!! Het zijn vijf stevige vragen met foto’s. En ze vroeg ook hoe mijn persoonlijkheid was.  Nou dat heb ik gezegd en u kunt het allemaal nalezen: klik hier.

 

Mini-Expositie: Van Tim naar Bertje. Over rouwen en opnieuw liefhebben. Locatie: Dierenkliniek Moens, Levendaal 71 te Leiden. In oktober-november  2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

catmag3
En deel 3!!