Loesje over: liefde op jou latere leeftijd…

latere leeftijd

Misschien dattie het van u eigen al wel weet maar in mij huis woon ik saame met mij zus Zusje en mij broer Floris.

Mij seenior broer

Mij vrouw heb mij wel geleerd dat jij dan rekening moet houde met jou broer en jou zus. Jij ben niet alleen op jou wereld en ook niet in jou huis. Mij broer Floris is mij seenior broer, hij is superseenior. Van me eigen ben ik ook seenior, maar mij vrouw zeg Loes jij ben nog jong en fitaal. Dan ga ik wel hard spinne.
In mij droome ren ik dan achter mij Bert aan naar mij visboer. Mij Bert is atleeties en mij eigen is fitaal. Dan ben jij wel jou mooiste kombienazie. Maar in mij echte leeve sjouw mij vrouw zich een breuk aan mij tonijn en lig ik op mij denkpaal uit te buike. Dan ben jij wel jou fitaale seeniorpoes.

Mij mooiste emozie

Vandaag wil ik u ze mooiste liefdesverhaal vertelle van mij broer Floris en ze verkering prinses Katrientje. U weet van mij eigen ben ik roomanties en mij hart heb veel erfaring met liefde. Mij vrouw zeg, Loes jij ben een echte liefdespoes en van me eigen heb ik ook verkering met mij huiskater Bert. Dan weet jij wel waar jij over schrijf en jij weet hoe jou liefde werk. Soms zie jij ook liefde in jou omgefing. Jou snorhaare krulle en jij voel dat liefde in jou lucht hang. Jij ben blij en jou tonijn smaak jou nog beeter dan assie er met jou snorhaare in hang.
Van me eigen vind ik liefde mij mooiste emozie. Jij straal, jij vlieg en jij voel geluk. Mij eigen heb het ook gezien bij mij broer Floris. Hij heb ze hart verloore aan ze prinses en het was Katrientje…

Mij hart voelde

Assie liefde voel op jou laatere leeftijd voel jij nog dieper. Jij heb alle poehhah niemeer noodig, jij ben wie jij ben en jij speel geen spel. Jij ben ouwer van jou tijd maar jij voel weer jong. Mij broer Floris heb ze leeftijd van 16 jaar, Katrien was 17. Jij denk en dan..? Kom het goed?
Ik zeg u eerlijk, het kom goed. Mij broer Floris heb ze deemenzie achter ze eigen gelaate en hij werd ze jonge don goewan. Mij vrouw herkende mij broer nie meer. Hij klom op ze krabton, hij rende door mij huis. Hij kwam in ze akzie en hij werd atleeties net als mij Bert. Mij vrouw sjouwde zich ze breuk aan enerziebrokke en ze maagnezium. En hij werd ook roomanties en pooweeties. Hij heb het allemaal in ze eigen terug gevonde. Hij heb geleefd en hij heb liefde gevoel zo assie het nooit heb gevoel. Allemaal voor ze prinses en zij heb gestraal. Mij hart voelde, zij zijn ze purrfekt metsj.

Ze prinses

Het was ze mooiste sprookje van mij broer ze leeve. Ze hart brak toen prinses Katrien ze brommert startte en over ze Regenboogbrug moest gaan.
Hij heb daage loope maauwe en zoeke. Van me eigen zocht ik mee, assie zoiets meemaak wil jij helpe ook al hebbie selluf verdriet. Hij heb ze verkering nie meer terug gevonde maar hij leef nu verder met ze hart vol liefde. Hij snap het niet, hij vraag iedere dag om ze Katrientje, om ze schoone famielie.  Dan breek jou hart wel van verdriet. Jij kan alleen troost geeve. Assie ze goede moment heb zeggie wel, hij had ze prinses nooit wille misse. Hij heb liefde gevoel in ze optiema forma en hij heb er ook ze liefste schoonmamaa en schoonman bij gekreege.

Ze deemenzie

Nu is ze deemenzie terug, hij slaap nu veel. Hij slaap met ze Katrienknuffel en hij droom van ze groote liefde. Hij tril van ze geluk maar soms kijkie verbaasd ze wereld in. U kan het zien op mij footoo.
Jij weet nooit hoe jou leeve loop, wanneer jou eigen tijd gekoome is. Dan kan jij wachtte tot jou visboer fajjiet ga maar jij kan ook jou geluk pakke assie langskom. Geluk neem jij altijd mee in jou hart ook al weet jij niet alles meer van jou leeve. Assie straks bij ze Regenboogbrug kom en Katrien sta te wachte, krulle ze snorhaare want jou ware liefde herken jij altijd. Liefde ken geen leeftijd, liefde ken alleen gefoel…
Tot die tijd zorg ik voor mij broer, dattie veilig is…

Liefs van Loesje

17 thoughts on “Loesje over: liefde op jou latere leeftijd…

 1. Hoi Loesje, wat een mooi verhaal heb je geschreven over de liefde. Wij hebben geen verkering en ook nog nooit gehad, wij zouden wel willen maar zijn de ware poezevrouw of in het geval van Kruimel katerman nog niet tegengekomen. Wij hebben alleen liefde voor elkaar en voor onze vrouw. Verkering lijkt ons wel leuk maar ook wel vermoeiend. Arme Floris, wij snappen dat hij Katrientje mist, wij hadden geen eens verkering met haar en missen haar ook. Lieve Loesje, zorg maar goed voor je seenior broer. Knuffies van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en van onze vrouw

  1. Lieve Bas, Bjarne, Oliver , Bikkel en Kruimel,

   dank jullie wel voor wat jullie mij schrijf. Hebbie nog nooit verkering gehad? Dan kan jij toch geluk voele in jou hart want jullie heb elkaar en jullie vrouw. En assie mij verhaaltje lees dan lees jullie ook wel, verkering kan jij op jou iedere leeftijd krijge. En jullie zijn nu ook op jullie eigen Feesboek dan kan jij zomaar jou poezeprinses of jou katerman teege koome.
   Maar het maak niet uit. Mij broer Floris heb er niet meer op gerekend en hij vond ze liefste prinses. Dan weet jij, leeve zit vol met jou verrassinge.
   Nu moet ik van me eigen weer goed oplette want assie ook deemenzie heb…
   Maar mij eigen weet geluk zit in jou hart, jij neem jou liefde voor altijd mee. Dat zeg ik ook teege mij broer want hij voel het wel in ze hart. Net als jullie het voele in jullie hart, van prinses Katrientje.
   Niemand ga ze prinses ooit nog vergeete,

   Liefs voor jullie allemaal van mij eigen en pootjes van mij eigen,

   Loesje

 2. Lieve Loes. Wat een liefdevol blogje over liefde op leeftijd.
  Helaas duurde de verkering maar een paar maandjes, maar het was wel ware liefde die nooit over zal gaan. Katrien en Floris blijven eeuwig met elkaar verbonden. Blijf maar goed voor jouw broertje zorgen. Katrien heeft nog wel een paar jaar geduld hoor dat ze Floris weer zal zien. En dan gaan ze samen sjeesen over wolkje nummer 9.
  Wolkje nummer 9 is voor alle verliefde stelletjes in regenboogland.
  Dikke kus

  1. Ooooh lieve mevrouw Soolvrouw,

   van me eigen moet ik U eerst zegge van mij broer dattie altijd U schoonkater blijf. Hij zeg dattie zo gelukkig is geweest met Katrien, mij hart weet ook het was ze ware liefde. Nu moet mij broer veel slaape, veel bijkoome en assie deement ben weet jij niet altijd hoe jou leeve eruit zie. Maar hij zeg dattie met Katrien heb afgesprooke dattie voor altijd ze groote liefde blijf.
   Van me eigen zorg ik nu voor mij broer lieve soolvrouw. Mij hart heb het ook Katrien beloof, dan hebbie daar geen zorge over.
   Oooh wolkje 9, oooh mij mooiste wolkje van ze Regenboogland. Assie ze goede moment heb ga ik mij broer vertelle dattie met ze prinses over wolkje 9 mag gaan sjeeze assie nog maar ff wacht. Ieder heb ze eigen tijd maar liefde is voor mij altijd,

   Zachte knuffel van mij broer en mij eigen,
   Floris en Loesje

 3. Ach lieve Loesje,
  Wat heb jij weer mooi geschreven. Verdriet is iets wat een gat in je hart maakt, dat maar heel langzaam weer dichtgroeit, en het litteken blijf je altijd voelen.
  Ik kan me voorstellen dat Floris veel slaapt, in z’n dromen is hij heel dicht bij Katrien, en als hij wakker wordt ben jij er gelukkig om hem zoveel mogelijk te troosten.
  Jullie delen een groot verdriet, en kunnen troost bij elkaar zoeken, en ook bij je vrouw en Zusje. Zorg maar goed voor je broer hoor, maar dat doe je altijd al natuurlijk.
  Een heel lief zacht kopje en pootje voor Floris en jou, en natuurlijk ook voor je vrouw en Zusje, ook namens mijn vrouw, van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   Jij zeg het weer mooi, verdriet sla ze gat in jou hart en wij deel het saame. Van me eigen heb ik veel erfaring met mij emozie, dan kan jij jou broer helpe. Dan kan jij steun geeve, jij begrijp elkaar.
   Iedereen begrijp verdriet om Katrientje maar assie deement ben hebbie het ekstra moeilijk. Dan snap jij jou eigen en jou leeve vaak niet.
   Dank jou wel dattie mij altijd steun en begrijp Vlo, dan help jij ook…

   Liefs van mij broer Floris, Zusje, mij vrouw en mij eigen, Loesje

 4. Oooooh Loesje wat heb je een liefdevol verhaal schrijf gedaan, oooooh zo mooi en waar!
  Vrouwke wordt er ook emo van ze denkt dan aan haar eigen Senior katten van vroeger, maar ikjes Ollie steun haar saam door extra jkojes re geven vol liefde!

  Knuffel can Ollie

  1. Ooooh lieve Ollie,

   dank jou wel voor jou lieve reakzie en wat jij mij schrijf. Dattie jou vrouw zo lief kopjes geef, jij raak mij hart Ollie. Jij begrijp dattie er soms voor jou vrouw moet zijn, assie moeilijke gefoelens heb.
   Jou vrouw heb veel erfaring met poezevriendjes en zij weet dattie deemenzie kan hebbe. En dat is moeilijk van ze eigen.
   Beloof jij dattie zo lief blijf,

   Liefs van mij vrouw en mij eigen Loesje
   En ook van Floris en Zusje

 5. Dag lieve Loesje, ik kan pas vanavond schrijven, maar ik wilde alvast evnetjes laten weten dat ik je verhaal prachtigmooi vind!
  Een heel lief kopje van Bolle.

  1. Ooooh lieve Bolle,

   dank jou wel en van me eigen vind ik het altijd fijn assie mij schrijf. En het maak niet uit, mij vrouw zeg mij net. Soms hebbie het druk en van me eigen begrijp ik jou.
   Dank jou wel en vanavond ga ik mij nu al op verheuge Bolle,

   Liefs van mij vrouw, Floris en Zusje en mij eigen,
   Loesje

 6. Hallo Lieve Loesje,

  Lieve Loesje dank je wel voor jouw warme en liefdevolle schrijf.
  We hebben al heel vaak schrijf gedaan over de liefde. Natuurlijk maakt het niks uit van wanneer dat in je leven komt. Of je nu een jonge of een oudere snuiter bent. Als je jong bent is het wel zo dat je vaak fladdert van de ene naar de andere, je hebt dan van die onrustige fladdervlinders in je buik en ja die kunnen er ook weer vlug uit fladderen. Maar als je ouder bent heb je toch meer rust in de buik. Ikke heb nooit verkering gehad, ikke had wel hier in huis hele grote en lieve vriendjes en we deden alles samen. Maar ik heb wel een heel groot Jippe hart voor mijn vrouwtje en zij voor mij. We noemen het daarom ook maar zo van we hebben verkering.
  Lieve Loesje er gaat echt niks boven liefde en houden van elkaar en vrouwtje en ikke doen ook van heel veel geven en niks eisen van de andere. Nou ja ik lust ook tussendoor wel een lekker hapje of een snack.
  Fijn dat jij nu extra goed voor Floris zorgt, nu mist hij Katrientje heel erg en dan is troosten met een warm kopje en pootje van jou heel belangrijk. Geef jij Floris van vrouwtje en mij maar een hele grote knuffel.

  fijne dag voor jullie allemaal en knufjes van vrouwtje en heel veel liefdevolle pootjes en kopjes van jullie grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat zeggie weer wijze dinge van jou eigen Jip. Jij heb gelijk, assie kom in jou leeve hebbie geluk en het maak niet uit offie jong ben of oud. Mij broer is superseenior maar hij voelde als een jonge katergod. En hij was zo gek op ze prinses en hij heb geluk gehad dattie Katrien nog ontmoet heb in ze leeve. Liefde ken geen leeftijd Jip, liefde zeg ik kom eraan en jij heb er niks ofer te zegge. Van me eigen was ik nog jong toen ik mij Bert ontmoette. Mij eigen was nog geen seenior en mij Bert was ze jonge katerman. Nu heb wij drie jaar verkering Jip, nu zijn wij seenior van ze eigen. Maar onze liefde ga gewoon door van ze hart.
   En wij heb nog geen deemenzie, dan kan jij meer…

   Lieve Jip mij eigen denk aan jou morgen assie jou groote glas krijg. Oooh Jip, kijk jij wel uit van jou eigen…

   Liefs van mij vrouw, Floris, Zusje en mij eigen, Loesje en wij denk aan jou en jou vrouw….

 7. Tante Loesje wat een mooi verhaal weer. U zijn hartje is zo groot en lief. Ome Floris heeft de mooiste liefde van zijn leven gehad. Ze waren niet lang samen maar wat waren ze verliefd en gelukkig. Tante Katrientje is in de hemel waar ze wacht tot het tijd is voor Ome Floris. Hun liefde is voor altijd. De dementie is zwaar maar hij heeft gelukkig u , zusje en mevrouw Karin die goed op hem letten. Ikke wil ook nog zeggen dat u echt een vlinder bent iedere keer ontpopt er iets bij U van uzelf. Geef u Ome Floris van mij eigen een lief kopje.

  1. Oooh lieve kleine, grote, beebiepeuterkleuterpuubertantetje Kyana,

   oooh jij ben zo wijs en jij ben nog zo jong. Jij wordt jou hoogvanschoolpoes en jij ben ook lief. Tante Katrientje is trots op jou eigen, mij hart voel het. Zij scheur op ze brommert en zij kijk trots naar jou eigen, kleine beebiepeuterkleuterpuubertantetje en zij denk, Kyana doe het zo goed. En jij ben lief voor jou oom Floris, jou oom Bert en jou tante Loes. Jij leef altijd met iedereen mee, dan ben jij uit jou goede poezehout gesneee. Tante Sylvia, U mag trots zijn op U kleine poezemeid. En oom Floris zeg het ook assie ze goede dag heb.
   Tante Loes is trots op jou eigen,

   Liefs van mij vrouw , oom Floris, tante Zusje en jou eigen tante Loesje

 8. Dag lieve Loesje, hier ben ik dan. Wat een mooi verhaal heb je geschreven over liefde.
  Over de liefde van je broer, en ook over de liefde voor je broer. En over jullie liefde voor prinses Katrientje. Zoveel liefde, dat is heel biesonder!
  Liefde is altijd mooi, of je nou jong of oud bent, of kater of poes, of misschien wel een ooliefant. Dat doet er niet toe, liefde is liefde.
  De liefde van Floris en Katrientje duurde misschien niet zo lang, maar die liefde was heel groot. En hij blijft altijd bestaan. Net als jouw liefde voor Katrientje.
  Zo is het ook met mijn liefde voor mijn Molly. Molletje was ook met deemenzie. Ze wist soms niet goed wat ze wilde, of waarom ze iets deed. Dan ging ik haar helpen. Ik liep altijd met haar mee, want soms was ze eventjes de weg kwijt. Dat maakte mij niks uit, voor mij was ze de allerliefste en allermooiste vrouw op aarde! En nu is ze de allermooiste ster in de hemel.
  Gelukkig heeft Floris jou nog, om hem te troosten. En hopelijk kan hij jou ook een beetje troosten, en kunnen jullie samen terugdenken aan de tijd dat prinses Katrientje nog hier was.
  Ik vind de footoo van jou en Floris echt heel erg mooi. Jullie staan er alletwee zo lief op.
  Liefde bestaat in allerlei vormen. En ik kan aan de footoo zien dat jullie samen ook liefde hebben, van een broer en een zus. En je hebt ook heel veel liefde met je vrouw, en je vrouw met jou. En je hebt verkering met je Bertje. En je hebt je vrienden en vriendinnen van de blog. Dus mij ook! Met ook altijd de herinnering aan Katrientje! Dat is een hele grote berg liefde, allemaal voor jou! Omdat jij Loesje bent! De allerallerallerliefste Loesje!
  Een heel lief zacht kopje voor jou, en een voorzichtig kopje voor Floris, en een lief kopje voor Zusje en een heel lief wrijfkopje voor je vrouw, van Bolle. En van mijn mensen voor jullie allevier veel lieve groetjes!

 9. Lieve Bolle,

  dank jou wel dattie mij nog heb geschreeve en jij schrijf mooie dinge. Jij heb gelijk, mij broer Floris en mij eigen heb ze broer en zusliefde. Dan zorg jij voor elkaar maar mij broer Floris kan nu niet meer voor mij eigen zorge. Hij heb wel ze goede daage maar hij heb nu veel verdriet. Mij hart heb ook verdriet maar soms moet jij boove jou verdriet uitstijge Bolle, omdat jij moet helpe.
  Mij broer en mij eigen zijn al meer dan 10 jaar broer en zus, dan hebbie saame al veel meegemaak. En toen kwam Katrien en mij broer was verkocht van ze hart. Net assie het selluf heb meegemaak met jou Molletje. En jij heb haar ook jou weg geleeze. Jou Mol was veilig bij jou eigen en jullie heb liefde gevoeld. Bennie lang saame geweest Bolle?
  Mij Bert en mij eigen zijn nu 3 jaar saame, mij broer Floris en Katrien heb maar net ze 4 maande gehaal of 3. Hij weet soms nie meer maande van ze eigen…
  Maar jij heb gelijk Bolle, met ze alle heb wij berge liefde. Dat is mooi en assie zie wat jou Feesboek kan doen. En ook jou website van jou verkering. Oooh Bolle dan ben jij saame sterk. Ik vind het mooi. ..

  Assie vanavond naar boove kijk zeg mij hartĺ, Katrien ze ster zal straaaaale van ze geluk.
  En mij hart voel nou ook beeter want mij eigen weet, jij snap mij.Dank jou wel Bolle, ook van mij broer Floris en mij vrouw .
  En jij krijg mij zachtste kopje,

  Liefs van mij broer Floris en mij zus Zusje, mij vrouw en mij eigen, voor jou vrouw en jou menseman en jou eigen Bolle. Dank jou wel voor jou lieve vriendschap ,

  Loesje

 10. Lieve Loesje, dank je wel voor alle mooie woorden. Ik word er helemaal blij van!
  Ik ga vanvond naar mijn Molletje zwaaien, en naar prinses Katrientje, en Pop en Beer, en naar alle kattensterren die er zijn! Dan weten ze dat ze nooit worden vergeten.
  Ik heb een half jaar met mijn Mol gewoond, en haar nog een paar ekstra maanden gekend uit de tuin. En in die tijd heb ik voor wel een miljoen jaar liefde gekend!
  Liefs van Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *