Kater Bolle over als je een buitenhuis hebt

buitenhuis

Vorige week was het zomer, en nu is het ineens veel minder warm. En het ging ook nog steeds regenen. Oo, ik heb zo een hekel aan regen! Dat mijn voeten nat worden en alle haren op mijn rug, bah. Ik wil persee niet door de regen lopen.

Tuinhuis

Dus als het begint te regenen wanneer ik op het dak van mijn schuur ben, of achter in mijn tuin, loop ik niet het hele stuk naar huis. Maar ik ren snel naar mijn tuinhuis. Dat is vlakbij mijn kattentrap, dus ik ben er zo.

Ik heb mijn tuinhuis van Pop en Beer geërfd.

De buren

De buurman van mijn mensen was timmerman, en hij heeft het huisje heel lang geleden gemaakt van hout. Ik heb wel eens over de buren geschreven.  Popje, Beer en mijn Molletje gingen een paar keer per dag naar de buren toe, dan kregen ze wat lekkers. En een goed gesprek. Ikzelf ben er ook nog wel eens geweest.
De buurman heeft het huisje voor zijn eigen katten gemaakt, wel dertig jaar geleden. Later gebruikten Pop en Beer het. De buren zijn allebei al lang een ster geworden en mijn mensen hebben het huisje gekregen. Het staat nu in onze tuin. Nadat Beer en Pop een ster werden lag mijn Mol er vaak in. Mijn Molletje is ook al weer een tijd een ster, en nu is het mijn huisje.

Gezellig

De buurman had er vloerbedekking in gelegd, maar die was een beetje fies geworden. Toen heeft mijn vrouw er een soort plestik ingelegd. En een opgerold dekentje, want ik vind het tuinhuisfijn om met mijn hoofd ergens op te slapen. Vorig jaar is het huisje helemaal goed schoongemaakt, met gloor en azein en andere fiese dingen. Toen ben ik er een tijdje niet in geweest, wegens dat het stonk. Mijn vrouw zei dat het daarvóór juist stonk, maar dat is eerlijk waar niet zo. Het rook gezellig, naar katten en buiten en groene dingen die ook in mijn tuin groeien. Pop had wel eens in het huisje geplast, om te laten merken dat het van hem was. Maar dat stinkt toch niet?
Nu ruikt het gelukkig weer normaal, dus niet naar geemiese spullen.
Mijn huis is best groot, dat kan je zien op de footoos. Als het regent of waait kruip ik een beetje naar achteren en blijf ik droog en warm. Andere katten weten dat het huis van mij is, er gaat niemand anders in zitten.

Afontuur

In de zomer slaap ik wel eens de hele nacht in mijn huis.
Mijn mensen vinden dat niet gezellig, maar ze begrijpen het wel.
Het is een soort afontuur om in mijn tuinhuis te slapen. Ik ben in mijn eigen tuin, vlakbij mijn mensen, en toch niet in ons huis. Dat is superspannend. Het is net als fakansie bij mensen, denk ik, dat je gaat kampeeren.

tuinhuis
Mijn Molletje in het tuinhuis

Molletje

Mijn huis is een huisje dat veel heeft meegemaakt, dat merk je meteen. Ik vind het biesonder dat er zoveel katten in hebben gelegen. Van elke kat die er in heeft gezeten kan ik nog iets ruiken. Ik ruik ook nog een beetje mijn Molletje. Dat is spesjaal, en het foelt heel veilig. Het is niet alleen mijn huisje, maar van heel veel katten. Alleen zijn die katten sterren geworden. Wie weet zien ze mij wel liggen in het donker, net zoals ik ze kan zien twinkelen.
Het huisje is eksaktpresies goed voor mij. Het is al voor heel veel katten eksaktpresies goed geweest.

Moo-nuu-ment

tuinhuisNu gaat het een klein beetje kapot.
Mijn mensen gaan het maken. Ze zeggen dat het een moo-nuu-ment is. Ik weet niet wat dat betekent, maar ik vind het een mooi woord.

Maar weet je wat ik het allermooiste vind? Dat ik als ik een nacht in mijn huisje heb geslapen, naar mijn mensen toe kan lopen. Naar mijn mensen, in mijn grote huis. Dan wil ik knuffelen, want ik heb ze gemist. En zij mij ook.

24 thoughts on “Kater Bolle over als je een buitenhuis hebt

 1. Hoi Bolle, wat een geweldig super mooi tuinhuisje heb jij. Je eigen huis als kat, en dan niet het huis van jou en je mensen, maar gewoon een eigen katten huis, hoe geweldig is dat. En dat je er ook ‘s-nachts durft te blijven, in het donker, dat is super stoer. Jij bent gewoon op vakantie in je eigen tuin, en als je niet meer alleen wilt zijn, dan kun je gewoon naar je mensen toe lopen en een knuffel vragen.. Wij moeten ons huis en balkon altijd delen met elkaar en met onze vrouw, is ook niet erg, maar soms zouden wij ook wel even in een eigen huisje willen zitten. Hé Bolle, wij durven het bijna niet te vragen, maar wij zouden wel een keertje mogen logeren in jou mooie tuinhuisje, zou dat mogen.? Dan gaan wij ook op vakantie. Geweldig lijkt ons dat.
  Lieve Bolle, blijf vandaag maar binnen want er is een erge woei, en straks dan waai je weg.
  Heel veel pootjes en knuffies van ons allemaal.

  1. Hoi lieve bende, natuurlijk mogen jullie komen loosjeren in mijn tuinhuis! Vrienden en vriendinnen zijn altijd welkom. Jullie kunnen gewoon langskomen, ik ben altijd thuis. En als ik binnen ben en jullie niet meteen hoor: doe maar eventjes roepen! Dan kom ik meteen naar buiten en laat jullie alles zien in mijn tuin. Het lijkt me supergezellig als jullie komen kampeeren. Dan kunnen we in de nacht op afontuur gaan. Of gewoon lekker slapen, dat kan ook.
   Ik heb vannacht samen met mijn mensen op het grote bed geslapen, daarna heb ik samen met mijn vrouw de krant gelezen, en nu lig ik in mijn huisje. Eerst wilde ik op mijn stoel gaan liggen, maar dat heb ik toch maar niet gedaan, wegens de woei. Ik waai gelukkig niet zo snel weg, omdat mijn buik mooi rond is. Maar ik denk wel dat Bas op moet letten als hij op het balkon gaat!
   Lieve Bas, Kruimel, Bikkel, Oliver, Bjarne en Juultje, jullie krijgen heel veel pootjes en knuffies terug van Bolle, ook voor jullie vrouw natuurlijk!

 2. Hoi Bolle, wat een kei koel huisje heb jij. Ik heb zoiets niet. En ik mag van mijn vrouw snachts ook niet buiten blijven wegens dat ik maar 1 oog heb en niet alles zie. Maar ik vind het heel koel voor jou Bolle. En je heb mooie dekens en lekker zachte dekens. En dan zie ik je Molletje ook op de foto. Wat een mooie Molletje heb je! Kopje van mij

  1. Hoi lieve Bram, mijn mensen zouden ook wel willen dat ik in de nacht binnen bleef, maar ik ben gewend om altijd naar buiten te mogen. Anders word ik heel bang, dan denk ik dat ik opgesloten word.
   Met 1 oog is het moeilijk in het donker, dat snap ik heel goed. Gelukkig kan je snachts dingetjes kleptomanen in huis, dat is altijd fijn. Want de hele nacht slapen is voor mensen, niet voor katten.
   En je mag altijd komen loosjeren in mijn huisje!
   Wat was mijn Molletje een prachtigmooie stoere poesendame hè? Op de footoo was ze al 16 jaren, en ze is bijna 18 jaren geworden.
   Lieve kopjes voor jou en je famielie, van Bolle.

 3. Hajooooo oomie bolle.
  Oooooh wat heppe uwes een gaaf huisie. Ikke hep ook een huis, maar dan binne. En er lig een nepsjaap in.
  Ikke mag er nie in pjasse. Anners kwijg ik oppe me koppie hihihi
  Pootjes oomie🐾🐾

  1. Hoi lieve knappe folwassen siejemeze zwarte panter, als je huisje binnen staat kan je er ook beter niet in plassen, want dat ruik je meteen. En het is toch het huis voor jou en Jiekie? Wat gezellig, met een schaapje erin!
   Ik heb nog nooit in mjjn huisje geplast, maar er was een kater met knikkers en die deed sproeien in mijn huis. O bah, dat was eerlijk waar wel fies. Maar mijn mensen zeggen dat ze nog steeds meteen kunnen ruiken dat ik in mijn huisje heb gelegen, omdat ik dan MUF ruik. Weet jij wat dat is?
   Lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij al een eigen huis hebt!!!

 4. Hoi Bolle,
  Wat een prachtig mooi huis heb jij!!!!
  En wat fijn dat je daar lekker kunt schuilen voor de regen. Wij zijn altijd kleddernat voordat we in huis zijn!!!
  Soms schuilen we in het vogelhuisje maar dat is wel wat klein.
  Wij hebben onze vrouw ook al gevraagd om zo’n mooi huis te maken voor ons!!
  Ze zegt dat ze erover na zal denken!!!
  Wij vinden het ook speciaal dat je Molletje en alle anderen nog een beetje ruikt…….kun je lekker bij wegdromen!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, fies is dat als je helemaal nat bent van de regen hè? Mijn mensen proberen me dan wel eens af te drogen, maar dat vind ik eigenlijk nóg erger dan nat zijn.Oooo, het vogelhuisje, moeten jullie dan klimmen om er in te komen? Dat vind ik superknap, dat durf ik niet zo goed. En ik vind het ook superslim bedacht van jullie!
   Jullie mogen altijd een keer komen loosjeren hoor, dat vind ik gezellig! De bende van zes komt ook al loosjeren, hoop ik. Dan kunnen we met een hele grote groep kampeeren!
   Die geurtjes zijn zeker biesonder, mijn Molletje rook zo lekker! Maar er was ook een kater die niet geopereerd was die vaak in mijn huisje ging sproeien, dat was eerlijk waar niet fijn.
   Ik ga duimen dat jullie vrouw ook zo’n huis maakt!
   Lieve Moby, Tica, Izzy, Panda, Dopey en Belle, en dikke knuffel terug voor jullie allemaal en ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

 5. Lieve Bolle,

  wat hebbie weer mooie letters gemaak van jou verhaal en ik zeg jou eerluk. Assie nog tande in mij bek had gehad dan was alles nu uit mij bek gefalle. Zo een mooi tuinhuisje hebbie Bolle en jij kan het zien. Zofeel katte heb erin geleef, nu zit er foor ze alteit leefe in jou huisje. Leefe en liefde, mij hart foel het. En nu issie jou huisje Bolle en jij kan erin slaape maar assie reege heb kan jij erin schuile. En jij ben mij gefoelige katervriend, mij hart weet. Jij foel jou vriendjes en jij ben soms ook weer saame met jou Mollie. Assie in jou huisje ben hebbie jou preifussie en het is ook intiem. Jij kan naar jou sterre kijken maar jij kan jou sterre ook foele…
  Jou buurman heb jou wel zofeel moois gegeefe. En zo wor jou buurman ook nooit nie fergeete Bolle, dat is belangrijk…
  Maar assie geemies ruik moet jij er nie ingaan Bolle. Dan moet jij wachte want geemies is gefaarluk foor jou neus. Geemies ruik nie fijn. Mij vrouw heb pas mij denkpaal schoongemaak van mij spuuge. Ik vin er niks aan, toen ben ik op mij kusse gaan ligge. Jij moet jou vrouw leere dattie oferal af moet blijfe. Maar jij weet hoe het werk. Jij heb er niks ofer te zegge van jou eigen… Mij vrouw luister nooit naar mij eigen. Zij zeg Loes jij wil toch nie in jou eigen spuugsel ligge….
  Dan bennie uittepraat!

  Lieve Bolle dank jou wel foor jou mooie letters en dattie ons jou huisje heb laate zien. Want het is ook priefee en het heb muure van zofeel herinnering. Daarom krijgie van mij kopjes met preifussie in sjelei van geluk. Want assie soies moois heb moet jij het koessere. En ook jou vrouw, jou menseman en jou Ooma, want zij sta altijd foor jou eigen klaar. In jou eigen plek onner jou zon…

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel voor je mooie letters, ik word er helemaal blij van.
   Mijn tuinhuisje is vol met leven en liefde, zo is het presies. Er zijn al heel veel katten geweest die in het huisje hebben gezeten en geslapen, en nu ben ik het. Maar ik foel nog steeds de anderen. Wat was mijn Molletje een mooie stoere poesendame hè, op de footoo? Ze was toen zestien jaren, en ik ongefeer tien.
   Ik heb de buurman nooit gekend, maar er staat hier een footoo van hem. Ook van de buurvrouw, daar heb ik wel eens eten gekregen toen ik nog buiten woonde. Ze worden zeker weten niet vergeten!
   O Loes, had jouw vrouw ook fiese geemiese dingen gebruikt? Alleen omdat je een beetje had gespuugd? Dat droogt vanzelf weer op, maar dat geemiese ruikt zo scherp in je neus, bah. Gelukkig maar dat Popje het niet heeft geroken van mijn huisje, want die had er zeker weten weer overheen gepinkeld. Ik doe dat niet, maar ik snap het wel. Mensen vinden toch hele andere geuren lekker dan katten, dat heb ik al gemerkt.
   Loes, jij en Floris en Zusje mogen altijd komen loosjeren in mijn huisje hoor! Dan krijgt het huisje nóg meer herinneringen, dat lijkt me zo biesonder.
   Dankjewel voor je kopjes met preifussie in sjelei van geluk, dat past presies bij mijn huisje. Jij krijgt hele lieve kopjes met mooie ronde stukjes kaas, omdat je altijd zulke mooie ronde letters maakt! Ze zijn ook voor je famielie, en het is van Bolle.

 6. Lieve Bolle, wat heb jij een prachtig buitenhuis, Floortje vindt het ook mooi. Zo kan je altijd schuilen als het regent, of gewoon er lekker in liggen doezelen. En wat was jouw lieve Molletje een mooie poes, heerlijk dat je haar geur nog steeds een beetje ruikt in jouw buitenverblijf. Geniet er maar van lieve Bolle, Floortje stuurt je een zacht kopje en van mij krijg je een knuffel.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, ooo dankuwel voor de lieve woorden voor mijn Molletje, ze was eerlijk waar zo een mooie stoere poesendame. Alles in huis bij mijn mensen heb ik van haar geleerd, ik wist helemaal niks.
   Floortje mag altijd een keertje komen loosjeren, het lijkt me gezellig als alle vrienden en vriendinnen van de blog komen kampeeren. Ik heb ook nog een kattentent, dus er is ruimte genoeg voor iedereen.
   Hebben jullie ook een beetje zon vandaag? Hier gaat ineens de zon schijnen, heerlijk vind ik dat.
   Lieve dames, heel veel lieve kopjes voor Floortje van mij, Bolle, en voor u mevrouw Ina een knuffel terug, dat kan ik heel goed!

 7. Hallo Bolle,
  Dank jou wel voor jouw mooie schrijf van jouw tuinvilla, kerel wat is die mooi en nu snapper ik dat jij daar heel graag in woont als het weer het toelaat. Fijn dat jouw mensen jouw huis gaan opknappen, want ja weer en wind maakt jouw villa stuk. Het is maar goed dat jij aan de buurkatten laat weten dat het jouw villa is en dat ze op het dak van de schuren mogen kijken en niks anders. O ik krijg een huisje in mijn klimmeubel en een wijnvat als slaaphuis in mijn buitenren en als het weer goed is mag ik ook van vrouwtje in de nacht daar zijn, want ik kan door het slaapkamer raam naar binnen en buiten toe. Ikjes ben zo benieuwd hoe het gaat worden en als het over een paar maanden klaar is doet vrouwtje een plaatje maken en bij grote vriend op de dagelijkse pagina zetten, dan kan jij het ook zien. Bolle geniet van je huis en doe maar fijn veel dutjes daar, maar wel als het berenkoud wordt weer binnen op het grote bed slapen hoor. Knuffel van vrouwtje voor jou en lieve groetjes voor jouw mensen. Reuze poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve Jip, dankjewel dat je mijn huisje mooi vindt! Je mag altijd komen logeren hoor, dat vind ik gezellig. Dan kunnen we snachts afonturen beleven en dan kan je vast weer wennen aan het buitenleven. Want dat is lang geleden voor jou, gelukkig maar!
   Krijg jij ook een klimmeubel en een huisje en ook nog een wijnvat in je buitenren? Wat suuperdeluukse! Laat je me weten wanneer je het bij Bert op zijn feesboek zet, dan ga ik ook kijken.
   Vannacht heb ik bij mijn mensen op bed geslapen, en vanmiddag heb ik even in mijn huisje gelegen. Maar nu lig ik op mijn stoel, want er was een zonnetje! Had jij ook zon? En kijk je uit met de zon, want als je ziek wordt is dat helemaal niet fijn.
   En ik heb vorige week een paar keer geoefend voor de Formule2, want ik moet weer aan mijn kondietsie werken.
   Ik hoop dat je nog een fijne avond hebt, samen met je lieve vrouw. Een hele grote brede poot terug voor jou van je grote vriend Bolle, en voor je vrouw veel lieve kopjes en neusjes. Mijn mensen sturen jullie allebei heeeeeeeeel veel lieve groetjes!

   1. Hoi Bolle,

    Tuurlijk waarschuw ik je van te voren als ik de foto’s op Bert zijn FB zet. Ik wacht gewoon zodat ik jou eerst op zondag een schrijf doe en dan zet ik erbij wanneer de foto’s komen. Ikke doe ook goed oefenen hoor en je weet dat gaat bij mij ook hard van boven naar beneden met de grote trap. Vrouwtje en ikke gaan nu naar bed om nog wat uit te rusten en dan te gaan slapen. Dank je wel voor al die lieve pootjes
    .
    Je grote vriend Jip

    1. Super dat je me waarschuwt Jip, dankjewel!
     En slaap maar lekker, samen met je lieve vrouw. De sterren waken over jullie!
     Veel welterustenkopjes van je grote vriend Bolle.

 8. Lieve Bolle, wat leuk dat jij een eigen huisje hebt. Stoer hoor dat je daar snachts in gaat liggen. Mooie foto’s ook van jou en van jou Molletje. We hebben allemaal hetzelfde soort vachtje zie ik. Leuk hoor! Pootje van mij!

  1. Hoi lieve Minnie, je mag altijd komen loosjeren in mijn huisje hoor, alle vrienden en vriendinnen van de blog zijn welkom! Dan kunnen we met zijn allen kampeeren, dat lijkt me supergezellig. En jij kan klimmen in bomen enzo, want dat kan je goed. Ik kan wel bovenop mijn huisje springen, maar klimmen durf ik niet zo goed. Gelukkig maar, zeggen mijn mensen, want ik mag niet in de tuin waar vroeger de buurvrouw woonde. Ik zou er in kunnen klimmen, maar dat doe ik dus niet,
   Grappig dat jij en Mol en ik allemaal van die streepjes hebben hè? Maar jij hebt de meeste… hoe heet dat… paatroonen in je vacht. Stippen en strepen, dat is superbiesonder.
   Pootje terug en veel lieve kopjes van Bolle.

   1. Bolle, mijn mensenopa heeft gezegd dat als frau een huis met een tuin krijgt ooit, dat hij dan een kattenhuisje voor me gaat maken. Leuk he! En ja ik zou zeker weten gaan klimmen in bomen als ik bij jou op bezoek zou zijn. Heel veel kopjes terug!

    1. O Minnie, wat super! Dan kan je je alvast verheugen op je eigen huis.
     Als jij in bomen klimt als je bij mij loosjeert, dan doe ik wel naar je zwaaien vanaf de grond…
     Veel lieve kopjes van Bolle.

 9. Hoi Bolle.
  Wat een prachtig huisje heb jij in de tuin.En je kan er zo fijn droog en toch buiten mee zijn.Het allermooiste is toch wel dat je je Molletje er nog kan ruiken en alle katjes die voor jou,van het huisje gebruik hebben mogen maken.
  Wat een lieve mooie foto van Molletje in het huisje.Heel spesjaal!!
  Fijn dat ze je huisje gaan maken.Dan kan je er nog heel lang van genieten.Vooral als het in de zomer ’s nachts nog lekker weer is en het bed van je mensen een beetje te warm.
  Niet zoals nu met veel waaien en regen.
  Mijn zus en ik gaan nu wel even op het balkon,maar we vinden die regen maar niks dus gaan we ook weer snel naar binnen.
  Lieve Bolle geniet van je huisje!!En dank je wel voor deze mooie schrijf.
  Kopjes van mijn zus Sparkle en mijzelf Muzette.
  En een knuffel van onze scullary girl

  1. Dag lieve Muzette, ik snap heel goed dat jullie maar heel eventjes op het balkon gaan want je wordt nat en je waait zo uit je haren. Gisteravond was ik eventjes mijn patroeje lopen en toen ik weer binnekwam stonden mijn haren als pieken op mijn rug. Want ik loop onder allemaal planten door en die zijn nog nat. Mijn man probeerde me een beetje af te drogen met een ding dat heet een washand, maar dat wil ik niet.
   Wat was mijn Mol een knappe poesendame hè? En ze was ook nog superstoer. Op de footoo was ze 16 jaren.
   Jij en Sparkle mogen altijd komen loosjeren in mijn huisje hoor! Alle vrienden en vriendinnen van de blog zijn welkom. Ik weet dat jij niet zo goed kan zien, dus dan let ik ekstragoed op.
   Is de plek waar de tand van Sparkle uitviel weer beter? Ik hoop van wel, en ik hoop ook dat ze zich weer wat beter foelt nou het niet meer zo superheet is. Doe jij ook foorzichtig, Muzette, dat je niet ziek wordt wegens de warmte als het weer zomer wordt?
   Lieve vriendinnen, jullie krijgen heel veel lieve kopjes van jullie vriend Bolle, en ik bedank jullie vrouw voor de knuffel, want ik ben dol op knuffels! Ik geef een knuffel terug, voor jullie alledrie.

   1. O,wat leuk en lief dat we mogen komen losjeeren en dat je dan ekstra op mij wil letten.Mijn zus en ik voelen ons heel vereerd Bolle.Gelukkig gaat het redelijk met Sparkle.De fiese pillen hebben hun werk wel goed gedaan,en nu het minder warm is,is dat voor haar een stuk prettiger.En ze krijgt een beetje meer spullie tegen pijn.Dat heeft scullary girl via de mail geregeld met onze da Nina.
    O,ik heb extra mijn best gedaan om je Molletje te zien.Wat een prachtige dame was ze Bolle.Eggies waar.
    Wat knap dat je toch naar buiten gaat met die regen en onder de planten door gelopen bent.Nee natuurlijk wil je geen waswantje.Er gaat nietsboven je eigen tong,om je velletje weer netjes te krijgen.
    Ik mag van scullary girl niet meer zo lang bakken in de zon.Ik zeg je eerlijk,ik ben het er niet mee eens.Maar ja zij heeft de sleutel van de deur naar buiten……
    Op het moment is het weer mij veel te nat,dus heb ik scullary girl haar luie stoel in gepikt.
    Bolle pas je goed op jezelf met die woei waai en regen?
    Kopjes van je vriendinnetjes Sparkle en Muzette.
    En een knuffel van scullary girl

    1. Hoi lieve Muzette, gelukkig dat het weer beter gaat met Sparkle. En het is logies dat ik op jou zou letten, en ook op Sparkle, want jullie zijn lieve vriendinnen van mij!
     Ik ben blij dat jij snapt dat ik geen waswant wil! Mijn mensen proberen het altijd wel, maar ik ga dan friemelen. Ze doen mijn haren ook altijd verkeerd, je hebt helemaal gelijk dat je eigen tong het beste werkt.
     Goed dat je een mooie luie stoel hebt, het is belangrijk dat je goed ligt. Ik lig op het grote bed, want buiten is toch alles nat.
     Ooo, en weet je dat er een soort mat bestaat die koud blijft, voor als het heel heet is? Die kan jullie vrouw dan even in de koelkast doen en dan kunnen jullie er op liggen. Dan krijg je het niet te warm! Ik had zo’n mat, maar ik was er bang voor. Soms krijg ik ook iets uit de diep-vries, zo heet dat. Het is van plestik en het heet koel-element. Daar doen mijn mensen dan zo’n waswant omheen. Wat js dat toch altijd met die waswanten?! Maar misschien vindt Sparkle dat ook fijn, als het zo warm is.
     Heel veel lieve kopjes en knuffels voor jullie allebei, en ook voor jullie vrouw natuurlijk, van jullie vriend Bolle.

Reacties zijn welkom