Loesje vertelt over assie verkering heb….

Loesje

Deze week ga mij verhaaltje over mij eigen leeve, assie ook jou beebie op moet foede. U weet ik heb mij moeiluke tijd achter mij rug, mij hart heb veel verdriet gehad en ik kreeg mij leevestaak van mij opfoede.

Toofenaar

Dan moet jij sterk zijn maar jij kom er ook achter, jij kan nie alles. Jij ben geen toofenaar, jij heb maar 4 poote. Jij kan nie jou beebie opfoede, jou verdriet verwerke, aantrekkeluk blijfe voor jou verkering en ook nog jou tonijn in jou bek steeke. Mij eigen wor al moe assie eraan denk. Jij ben maar één poes. Mij Bert zeg mij eigen vorige week, Loes jij moet uitkijke dattie nie oferspanne wor. Jij moet aan jou selluf gaan denke….

Jou eige

Daar zit jij dan met jou goed gedrag. Jij wil teegespartele maar jij heb er de kracht niemeer foor…. Jij moet jou eigen leeve onder jou loep neeme en jij moet eerluk zijn. Heb jou verkering gelijk? Van me eigen heb ik toen eerst mij 8 garnaale en mij 3 tonijne weggewerk. Dattie weer lucht krijg. Jij word gekonfronteer met jou eigen.
Ken u dat, dattie van binne voel hij heb gelijk? En het kan ook zijn dattie zeg zij heb gelijk, u weet van me eigen ben ik mij groote fen van gember neutraal. Assie maar durf toegeefe aan u eigen, dat heb niks met jou gember te maake. Van me eigen heb ik veel erfaring met toegeefe. Dan hebbie wel meer inzicht in jou eigen. Inzicht is belangrijk want dan kan jij probeere te redde wat jij nog redde kan….

Mij hart

Tusse mij schrokke van mij vis door kwam mij hart tot mij besef. Ik zeg u eerlijk, ik kreeg mij oog opener. Dattie ineens weet, jij ben nie goed beezig. Mij schrik sloeg mij om mij hart.
Heb ik mij verkering, mij Huiskater Bert ferwaarloos?? Toen heb mij hart gehuil. Mij groote traan over mij wang. Mij Bert, mij liefde van mij leeve. Mij jongen die zofeel begrip heb opgebrach voor mij eigen. Assie iets nie wil is jou verkering ferwaarloose. Jij krijg nie jou heele leeve kanse en u weet, mij Bert is mij geluk. Mij Bert zorg dat mij hart leef, dattie spannende gefoelens heb.
Assie jou eigen ferwaarloos, hebbie jou verkering niks te geeve. En assie vriende heb dan hebbie voor jou vriende ook niks in jou aanbieding. Willie dat?

Tips

LoesjeWat kan jij doen assie soiets voel?

 • Jij moet eerst goed voor jou eigen zorge, assie gelukkig wil zijn in jou liefde dan moet jij jou eigen nie ferwaarlooze.
 • Jij moet eerst jou tonijn eete, dattie goed op jou gewicht blijf. Jij mag ook jou maatje meer koestere. Jij mag het uitstraale.
 • Jij ga jou vacht goed verzorge, dattie er nie bijloopt als jou ferloope tiep. Jij moet aantrekkeluk zijn.
 • Jij zorg dattie rieleks ben, jij kan jou meedietazie doen. Rust en slaape foor jou kondiezie. Dattie lekker in jou vacht kom te zitte.
 • Assie jou eigen goed voel en jij ben sterk genoeg ga jij eerlijk zijn naar jou eigen
 • Dan ga jij eerlijk zijn naar jou verkering. Jij ga jou eigen kwesbaar opstelle.
 • Jij ga moeite doen voor jou verkering. Jij ga jou verkering laate weete dattie belangrijk is. Jij laat het zien en jij laat het voele. Jij kan jou verkering verwenne met vachthapjes, jij duw jou kop in ze vacht.
 • Jij ga jou verkering verleide, jij ga rolle op jou grond met jou buik omhoog. Jij kijk swoel, jij maak jou eigen geluidjes.
 •  Jij ga tijd vrijmaake voor jou verkering. Jij leg jou teelefoon weg en jij ga echt kontak maake. Jij ga nie saame geeme, jij ga praate
 • Jij ga leuke dinge doen saame, bijfoorbeeld renne in jou gras en jij eet vis.
  – saame slaape, daar ga mij eigen verder nie ofer uitweide… Jij mag ook jou preifussie hebbe.
 • Saamezijn is belangrijk! Saame droome en dattie saame voel, jij ben het foor mij.

Jou gember

Van me eigen wil ik nog wel zegge, liefde is vrij. Jij ben gember neutraal en het maak nie uit. Offie kater met jou katerman ben, of jij ben poes met jou poezedame. Van me eigen ben ik poes met mij katerman. Jou gember heb niks te maake met jou hart. Assie jou verkering nie kwijt wil moet jij infesteere. Assie dat doe, jij laat jou hart zien en spreeke, hebbie jou groote kans dat jou verkering met jou verder wil.
Hoop dat mij Bert nie in ze slaap is gevalle…

Liefs van Loesje

15 thoughts on “Loesje vertelt over assie verkering heb….

 1. Ooh mammie. Ikke wisse nie datte je hut sjo sjwaar hat😿
  Ooh ikke sjat te djenk. Ikke ga uwes een keer furwen doen asse ikke bij uwes ben. Dan gaat ik foor uwes de jekkerste sjoepies maak. En ze lekkerste fisjes fieleer doen. Ikke kan dat hoor ook al bennen ik morrege 14 weekjes.
  Want uwes mag nie ooferspan wor hjoor.
  Koes koes mammaloes

  1. Oooh mij kleine Beebie Dorus,

   wat hebbie jou lieve ferwenplan voor jou MammaLoesje en assie oud en jou wijs genoeg ben maggie de rest van jou leeve sjoepies maake voor jou MammaLoesje. En jij mag mij visjes brenge en jou fjieleer doen. Assie sofer ben in jou leeve dat MammaLoesje ze eigen geen zorge hoef te maake dattie erges teege mij 71 boompjes is aangeknal. Oooh mij beebie…
   Kijkie altijd goed uit, jij heb maar één MammaLoesje

   Koes koes van jou eigen MammaLoesje

 2. Hallo lieve Loesje,

  Ikke mag even een klein schrijfje doen tussen alle drukjes zijn hier in huis.
  Ja Loesje als we te veel hooi op onze poot nemen gebeurt het dat we elkaar uit de oogjes verliezen en onze poot voorbij racen.
  We mogen nooit uit onze oog verliezen wie een allergrootste plaats in ons hart heeft, daar moeten we heel zuinig op zijn en er altijd aan blijven werken door veel visje te eten om bij de levenslesjes te blijven.
  Loesje het is maar een heel klein schrijfje maar vrouwtje roep waar haar hulp de opzichter Jip blijft met de controle van het inpakken van de dozen.
  Dank je wel voor jouw hele wijze schrijf en die is niet alleen voor ons dieren, maar beslist ook voor onze mensen.
  Fijne dag Loesje en vrouwtje roept dat ik knufjes voor jou en Floris en Zusje mee moet sturen en voor jouw vrouw Loesje lieve groetjes.
  Grote poot en kopje van je grote vriendje Jip de opzichter

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat bennie toch jou groote hulp in jou vrouw ze huis en leeve. En dattie dan ook nog tijd heb om mij eigen te schrijve, dan bennie wel jou echte vriend. Dank jou wel Jip en jij zeg weer hele wijze woorde.
   Jij heb ook erfaring met jou druk zijn en dattie dan jou vrouw nie uit jou oog moet ferlieze. Dattie straks wel naar jou zellufde huis verhuis. Dattie saame blijf. En dattie dan straks weer tijd heb voor jou eigen en jou eigen saame.
   Dattie leuke dinge doe saame en dattie weer jou Jippedag heb. Oooh Jip zorgie wel goed voor jou eigen, dattie alle dooze goed inspekteer…
   Van me eigen moet ik ook op mij tel passe, dattie nu echt meer tijd maak voor mij verkering Bert want hij heb wel mij hart. Hij geef mij alles, nu ga mij eigen mij Bert laate foele jij ben het voor mij eigen. Voor nu maar ook folgende week en de rest van mij leeve.
   Jip dank jou wel. Jij krijg mij sterktepootje en ook voor jou vrouw. Ook van mij famielie roep mij vrouw,

   Liefs van Loesje

 3. Lieve Loesje,
  Wat fijn dat je het licht gezien hebt en nu ook weer een beetje aan jezelf gaat denken.
  Ik maakte me al een poosje zorgen, maar mijn vrouw zei tegen mij: “Niets zeggen Vlo, Loesje in een poezenvrouw, en als die iets in haar kop heeft, zit het niet in haar prettig gevulde achterste! Ze moet er zelf achter komen dat er een tijd van verwerken en tot rust komen moet komen!”
  Het is ook niet niks wat er allemaal gebeurd is. Het verlies van Katrientje, de komst van Poppy en Dorus. Toen weer het verlies van Pop. Je ziet het verdriet van de mensen van Katrien, Pop en Dorus. Als je zo’n groot hart als jij, wil je alleen maar helpen. Maar dat hoef je niet alleen te doen, kijk maar eens op deze blog, iedereen leeft met iedereen mee.
  Kleine Dorus moet ook leren ze eigen fouten te maken, daar leert hij het meeste van, en als het te gek wordt, kan je altijd nog ingrijpen. Zijn mensen zijn er ook nog, die hebben al meer katten opgevoed…eh..hoewel ik niet helemaal weet of dat met Katrien helemaal gelukt is, maar daarom was ze ook zo leuk. 🙂
  Lieve Loes, houd stiekem een oogje op Dorus, maar ga nu weer aan Bert en jezelf denken, hoor je “AAN BERT EN JEZELF DENKEN!!” 🙂
  Als je weer tot rust gekomen bent, kan je veel meer genieten van peuterDorus, die komt er wel met wat jij en zijn mensen allemaal voor hem doen, hij is pienter en lief genoeg.
  Oma Katrien past vanachter de Regenboogbrug ook wel op hem, hoewel ik nu niet weet of die hem geen schurkenstreken leert 🙂 !!
  En als je hulp of raad nodig hebt, dan vraag je gewoon of één van ons wil helpen.
  Lieve Loesje heel veel kopjes voor jou, je vrouw en broer en zus, en groetjes van mijn vrouw!
  En ook nog een neusje van Vlo

 4. Ooh Vlo,

  wat zeggie mij wijze woorde en mij hart voel. Jij heb gelijk. Jij kan nog sofeel wille, soms moet jij aan jou eigen denke. Dattie jou eigen nie ferwaarloos anders hebbie niks meer.
  Mij eigen ga maar door assie nie tot mij stilstaan wor gebrach en mij verkering Bert steun mij altijd. Maar hij zeg ook, Loes jij moet nu aan jou eigen gaan denke. En jij heb het ook gesien en jou vrouw.
  Mij beebie kom er wel maar mij oog blijf op ze zeil gerich Vlo. Jij weet het niet, hij heb nog sofeel wattie moet leere. En mij hart is onseeker van ze weereld om mij beebie heen. Niet ze vriendjes van mij blog maar ze jeug van teegewoordig in ze algemeen. Hij heb al sofeel meegemaak. Dus mij hart laat mij jonge nie los maar mij oog heb mij opener wel gehad.
  Nu ga mij eigen eerst tijd voor mij eigen maake en mij verkering.
  En dan kom ook mij herdenkinghoedje eraan. Dattie wel jou goede sjoow neer ga zette voor mij hartjesdinnetje.
  Dank jou wel Vlo, dattie mij begrijp en dattie mij steun. Jij ben jou hele wijze katerman. Mij hart voel het…

  Nu ga mij eigen eerst mij toonijn eete en dan uitbuike. Dan hebbie wel jou eigen opgekrik

  Liefs van mij famielie en van mij eigen Vlo, voor jou vrouw en jou eigen en jij krijg wel mij neusje terug

  Loesje

 5. Dag lieve Loesje, mijn vrouw keek toevallig eventjes op mijn Aaipet toen ik jouw verhaal aan het lezen was. Ze zei meteen “Wat is Loes toch een prachtige dame! En wat staat ze wulps op de bovenste footoo!” Ik weet zelf niet presies wat wulps is, maar je staat wel heel mooi op de footoos.
  Gelukkig dat je weer een beetje aan jezelf toekomt. Want wat moeten je beebie Door, je Bert, je eigen famielie en alle vrienden en vriendinnen van de blog zonder jou?
  Je hebt heel veel verdriet voor je kiesjes gekregen (o nee, voor je ene tand) en het is logies dat dar veel van je eenersjie en tijd heeft gekost. En het verdriet om prinses Katrientje en beebiePop blijft altijd bij je, zo gaat dat.
  Maar er zijn ook een heleboel dingen om blij van te worden, en gelukkig. Daarom is het belangrijk dat je zelf gezond blijft, en op gewicht. Zodat je om je heen kunt kijken naar wat je gelukkig maakt. Je eigen famielie, je Bertje, je Doortje en je vrienden en vriendinnen. Die kunnen je ook allemaal steunen in je verdriet. En ze kunnen plesier maken met je!
  Loes, je weet dat Molly mijn vrouw was. Dat is ze nog steeds, als ster. En dat blijft ze altijd.
  Maar ik durf toch wel te zeggen dat ik niet denk dat Bert in slaap is gevallen, met zo’n mooie en lieve en swoele poesenvrouw als jij bent!
  Jij en Bert horen bij elkaar, en dat blijft zo. In verdriet en in geluk. Want zo is dat, als je liefde hebt gevonden. Zo was dat bij mij en Mol, en zo was het bij onze Popje en GroteBeer.
  Ik hoop heel erg dat je weer kunt genieten van alle mooie eingen in het leven, Loes!
  Want dat heb je zeker weten miljoen prosent verdiend!
  Heel veel lieve kopjes en pootjes voor jou, en ook voor je vrouw en je broer en je zus. En van mijn mensen veel liefs voor jullie allemaal.

  1. Lieve Bolle,

   oooh wat zeggie dat mooi, wullups…
   Ik heb mij vrouw gefraagd en zij zeg het ook en het is voor mij Bert. Assie nie in ze slaap is gevalle dan kannie zien dat mij eigen swoel en wullups is voor ze verleiding. Van me eigen vind ik het ook kwesbaar Bolle maar assie verkering heb dan mag het wel. Soms moet jij dat wel doen Bolle, voor jou katerman of poezevrouw.
   Misschien is mij Bert nu verleege, assie wakker is…
   Mij Bert maak het wel in mij los, dat ik moet rolle zeg maar. Misschien dat jou Mol ook ging rolle en dattie swoel keek…
   Mij foto is kwesbaar maar soms moet jij jou vriende wel laate zien wat jij bedoel.

   Dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef en dattie mij snap. Assie in jou ferwaarloosing zit dan hebbie niks meer in jou gaate. Assie veel heb meegemaak kan dat gebeure Bolle. En assie dan jou beebie heb en jou verkering dan fergeet jij soms jou eigen. Maar mij Bert heb mij wakker geschud, hij zeg Loes jij ben er selluf ook nog. Soms is het moeilijk om voor jou eigen op te koome. Maar mij vriende van mij Feesboek helpe mij ook. En assie steun en jou begrip krijg Bolle dan ben jij al op jou helft. Nu ga mij eigen weer geniete van mij andere dinge in mij leeve. Mij Bert en mij eigen. En straks moet mij kop fris zijn voor mij hoedje en mij herdenkingsjoow. Dan heb jij wel jou rust noodig. Oooh Bolle mij eigen vind het ook spannend. Hebbie jou al dank jou wel gezeg voor jou mooie footoos van jou eigen footoosjoet.
   Hoop dat jou oog beeter is Bolle en dattie veel knuffels heb gekreege van jou vrouw en jou menseman.

   Liefs van mij famielie voor jou vrouw en jou menseman en ook van mij eigen en mij zachte kopje voor jou eigen Bolle,

   Loesje

 6. Hoi Loesje, je moet inderdaad goed voor jeselluf zorgen, want als je niet goed voor jeselluf zorgt, kun je ook niet voor een ander zorgen. Wij zorgen nu voor onze vrouw die nog steeds een beetje zwakjes is, daarom kunnen we ook niet te lang op de compjuter. Denk goed aan jeselluf Loesje, er is veel gebeurd de laatste tijd , dingen die heel emotjioneel waren en veel enersjie hebben gekost. Nu moet je weer even aan jeselluf en Bert denken. En als je hulp nodig hebt, dan zijn er genoeg vriendjes en dinnetjes op de blog en op feesboek die je willen helpen.
  Knuffies van je dinnetje Kruimel en van Bas, Bjarne, Oliver en Bikkel

  1. Hallo allemaal,
   Pas maar heel goed op jullie vrouw hoor’
   En beterschap gewenst van mijn vrouw en mij.
   6 lieve kopjes van Vlo.

  2. Oooh lieve Kruimel, Bikkel, Oliver, Bjarne en Bas,

   isse jullie vrouw nog ziekjes, dan moetie heel goed zorge dattie snel beeter word. Oooh lieve mevrouw van Vijf, mij eigen geef u mij beeterschappootjes en mij kopjes. Dattie snel opgeknap ben want dat is belangrijk.
   Misschien hebbie nog toonein voor u eigen, mij erfaring is. Toonein help altijd en oferal.

   Dank jullie wel dattie mij toch heb geschreeve en dattie mij begrijp. Soms moet jij aan jou eigen denke dattie nie oferspanne word. Jij ben maar één poes. Gelukkig bennie bij jullie met ze vijf en jullie vrouw erbij. Dan sta jij wel sterk.
   Passie goed op jullie eigen en jullie vrouw,

   Liefs van Loesje

 7. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Wat heb je een wijze blog geschreven over verdriet en zorgen voor jezelf en zorgen voor Bert.
  Je hebt veel mee gemaakt Loesje. Het verdriet om het verlies van je hartsdinnetje Katrientje. Jullie deden alles samen en dat hakt zo’n verlies behoorlijk in. Daarna weer blijdschap. Je werd mamaloes van Dorus en Poppey. Plotseling moet je weer afscheid nemen van Poppy. Zo jong nog!
  Nu heb je Dorus. Dorus is stapelgek met zijn mamaloes en jij met mammaloes.
  Al het verdriet komt wel binnen maar ook de vreugde om Dorus . Vrouwtje noemt dit een emotionele achtbaan.
  Bert begrijpt wel dat je met andere dingen bezig zijn.
  Maar nu is het tijd om voor jezelf te zorgen. Tijd om samen met Bert te zijn. En samen met Bert een mooie tijd van te maken. Lekker vis eten. Samen uitbuiken. Samen spelen.
  Ik vind dat ook leuk. Samen met Ollie spelen. En samen uitbuiken.
  Doe rustig aan. Neem je tijd. Ook samen met Bert.

  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en mijn vrouwtje.

  1. Lieve Gijsje,

   dank jou wel voor jou reakzie en jij schrijf mij wijze dinge. Oooh wat zeg jou vrouw dat mooi van ze emozioneele achbaan. Oooh ik vind het mooi en jou vrouw heb wel gelijk. Soms ga jij van jou voor naar jou achter en jij ga ofer jou kop en dan kommie weer terug. Jij ga door jou emoozie en jij besef het maar half, jij ga zo hard.
   Dan moet jij stilstaan en jij moet jou rust pakke. En jij zeg het goed, jij moet tijd vrijmaake voor jou verkering. Net assie dat selluf doe met jou Ollie, dattie speel en jou visjes eet.
   Mij Bert vin zallum lekker, van me eigen lust ik alles. Toonein, garnaale, witte vis, roode poon en ook kaabeljauw. Mij Bert kan mij oferal mee naar toeneeme. En hij vin rolle door ze gras ook fijn, hij droom ervan.
   Gijsje nu is mij tijd om bij mij Bert te zijn, maar mij beebie Dorus ga in mij hart altijd mee. Jij heb toch jou zorrug assie MammaLoesje ben.
   Dank jou wel Gijsje, jij ben wijs en lief,

   Liefs van mij eigen, ook voor jou vrouw

   Loesje

 8. Lieve Tante Loesje, Ome Bert valt niet in slaapjes hoor. Dat was alleen op het feestje van Tante Katrientje. Ikke heb het goed en justig gelezen. U benne een super lieve Tante mijn mjooiste vlinder en u moet ook aan u zelfjes denkjes hoors. Hier heeft ons vrouwtje het druk met de verhuizing maar als ze thuis is heeft se aandachtjes voor ons. Soms is ze heel moe en gaat se even op de bank zitten en sjijn ineens haar oogjes dicht. Dan gaan we op schoot of naast haar liggen. U doet het hartstikke sjoed als power Loesje maar u moetse wel aan u Just denken. Is belangrijk. Ome Bert is een lieverd en sij begjijpt u wel, maar u Kanne ook niet alles. Soms moet u verplicht van mij even op u sjenkpaal en of u doetse u medisatie. Wij letten ook op Dorus en hij is een goede jongen. En semberneutjaal is goed. Hier hebben wij geleerd liefde is voor iedereen en hoort zo. Enne u hebbe veel mensen en katten die allemaal van u sjoudt hoor. Een megaknuffel van mij eigen en iedereen voor u. En ook een knuffel voor Ome Floris Zusje en uw vrouw natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *