Loesje vertelt: assie jaarig ben van jou eigen…

jarig

Mij vrouw kwam vanmorgen zachtjes naar mij groote bed, van me eigen wilde ik uitslaape. Maar mij neus rook mij tonijn, mij kop en mij lijf was alert. Offie weer een kitten ben.

Jaarig

Mij staart deed zwiep zwiep, dat hebbie van mij hartjesdinnetje Katrientje geleerd. Dattie zwaai met jou staart assie jou wilde sensazie heb. Mij ooge stonde groot, offie zo jou aanval ga doen. Van me eigen doe ik nooit mij aanval, ik geef er niks om. Mij neus was geprikkel, mij snorhaare in mij krul.
Begin mij vrouw ineens te zinge van ze eigen. Lang zal jij leeve lieve Loesje, in jou gloooriaaa. Jij weet niet wat jij meemaak assie soiets hoor. Ik kreeg knuffels en mij slingers. Mij vrouw bedoel het goed, ik zeg u eerlijk voor mij eigen hoef het niet. Maar mij oog zag mij vis, mij poot sloeg erop, Mij vrouw deed niks, zij keek mij liefdevol aan. Ik ging heel hard spinne van mij geluk. In mij poot mij tonijn. Dan ben jij wel heel echt jaarig van jou verjaardag.

Verandering

Assie jaarig ben dan verander jij van jou leeftijd. Mij vriend Bolle heb er ooit zo een mooi stukje van geschreeve. Hij zeg dat jou leeftijd soms wel jou geheim is maar jou leeftijd is altijd nu. Toen heb ik wel daage in mij hier en in mij nu gezeete, jij weet nooit of er iets verander. Van me eigen hou ik niet van verandering, dan weet jij niet wat er ga gebeuren.
Assie een andere leeftijd krijg wat krijg jij dan. En waarom krijg jij feest assie van jou leeftijd verander. Mij vrouw zeg dattie dan ouder en wijzer word. Jij krijg steeds meer erfaring van jou leeve. Mij beebie Door heb nog bijna geen erfaring van ze leeve. Hij doe ze dinge en hij denk er niet bij na. Mij verkering Huiskater Bert heb veel erfaring en hij is mij wijste kater van mij feesboek. Dan denk jij veel na en jij loop niet meer in jou zeven sloote tegelijk. Jij weet, jij kan er ook één voor één inloope. Mij Bert is van ze eigen zó wijs, hij loop nergens meer in. Hij is nu een huiskater en hij heb geen sloot in ze huis. Assie ouder wordt van jou leeftijd weet jij dat allemaal. Jij kan het navraage aan mij vriend Bolle, die heb erofer geschreeve.

Leeftijd

Van me eigen weet ik, jij vraag een poes nooit naar ze leeftijd. Daar hebbie niks mee te maake, ieder heb ze eigen preifussie. U weet mij preifussie zit hoog in mij vaandel maar ik heb mij vrouw toch gevraag naar mij eigen leeftijd. Assie van jou asiel kom dan hebbie daar niks over te zegge. Jij kan wel drie jaar wille zijn maar misschien ben jij er wel vijf. Jij krijg er geen ideekaart bij, jij moet het er maar mee doen. Van me eigen weet ik wel, ik was klein en ik had nog een maatje minder. Dan hebbie jou kleine leeftijd en jij heb veel tonijn noodig om in jou nu te koome.
Nu ben ik mij eigen maatje meer, van mij gewicht en mij leeftijd. Dan ben jij wel goed bezig. Assie jou gewicht in jou geld waard ben dan heb ik van mij eigen vast mij hele groote leeftijd. Mij vrouw zeg Loes, jij ben vandaag 12 jaar geworde. Dan voel jij jou eigen ineens wel een groote poezedame met jou hele groote honger. Offie 7 tonijne en 5 garnaale in één keer kan verslinde.

Feest

Mij vrouw vroeg of ik mij feest wilde? Ik zeg u eerlijk, een feest vind ik moeilijk. Van me eigen geef ik niks om feest, dattie dan gezellig moet doen. En assie jaarig ben met 40 graade dan kan jij somaar bezwijke assie jou tonijn ruik. Van me eigen lig ik liever rustig op mij denkpaal, dat ik kan droome van mij Bert. Mij hart is nog aan het herstelle van mij verdriet om mij hartjesdinnetje en mij beebiePop. Dan ben jij al helemaal niet in jou stemming voor jou feestje. Mij vrouw ken mij, zij laat mij in mij eigen waarde. Zij verwen mij met mij verjaardagsnek en zij kom mij regelmatig mij soepje brenge. Dat ik ook goed drink. Van me eigen wil ik ook mij verjaardagsmeedietasie doen, dat is belangrijk. Dat ik mij nieuwe leeftijd kan voele en dat het dan toch gewoon is.

Liefde

En assie dan toch een wens mag doen heb mij hart maar één wens. Dat er niks meer gebeur en dat iedereen kan herstelle. Dat mij beebieDoor groot en gelukkig wordt en mij beebiePop thuiskom op ze arm van mij soolvrouw. Jij kan nog zo mooi van jou leeftijd worde, assie jou hart niet oope kan stelle voor jou liefde hebbie niks. Vandaag is mij dag van mij hart. Dat is mij kadoo…

Liefs van Loesje

26 thoughts on “Loesje vertelt: assie jaarig ben van jou eigen…

 1. Lieve Loesje,
  Van ❤ gefeliciteerd met jou verjaardag!!
  En wat een bijzonder mooie wens heb je gedaan!!!
  De dag van jou hart…….geniet ervan Loesje!!!!
  Dikke knuffel van Tica, Izzy, Panda, Belle, Moby, Dopey en natuurlijk onze vrouw.
  😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽

  1. Oooh dank U wel lieve mevrouw Ceciel , Tica, Izzy, Panda, Belle, Moby en Dopey.
   Van me eigen ben ik nu 12 jaar, dan hebbie meer erfaring met jou hart.
   Mij vrouw ga mij ook verwenne zeg ze,

   Dank u wel

   Liefs van Loesje, ik ben nu 12

 2. Lieve Tante Loesje van ons Allemaal Happy Birthday. Laat u lekker verwennen en vooral rustig aan doen. Dorus is gisteren meegeweest op de brommert met Tante Jafita.en mij naar Ome Bram. U hartje hoeffe niet te schrik te doen want alles ging goed. En hij wordt al.ern grote en stoere beebiepeuter. Wij doen vandaag eten drinken en slapen. Wille u ook knuffels geven aan Ome Floris Zusje en uw vrouw. We loef you

  1. Ooioooh wat zeggie nou….
   Kleine beebiepeuterkleuterpuubertantetjeniggiemetjoumooiekrulle…. tante Loesje schrik toch wel heel erg van ze 11 naar 12 jaar en terug van mij jongen.
   Assie jaarig ben hebbie geen tijd foor zorge maar mij hart is in mij sjok.
   Assie niemeer jaarige ben ga me eigen wel met mij jongen praate, ofer feiligheid en dattie eerst MammaLoesje moet fraage .
   Assie maar nooit van ze brommert zwaai…

   Dank jou wel dattie mij feliziteer en jij ben ook lief en harteluk van jou hart, En ook voor al jou oom en tante, pappa en jou mamma en al jou famielie

   Tante Loesje

 3. Lieve Loesje,
  Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, en dat je nog maar heel erg lang ons aller Loesje mag blijven!! Wat sta je prachtig op de foto met je slingers. Heeft jouw vrouw ook voor jou gezongen? Nu vind ik het opeens helemaal niet erg meer dat mijn vrouw dat zaterdag ook voor mij deed, het hoort kennelijk zo, maar ik hoop dat jouw vrouw beter kan zingen dan de mijne!!!! Ach, de bedoeling is goed, zal ik maar zeggen.
  Jij en Bolle zeggen mooie dingen over leeftijd, ik moet er goed over nadenken, ik vind het echt zo diepzinnig en mooi. Ik hoop dat ik net zo wijs word als jullie, en Bert natuurlijk.
  Krijg jij op je verjaardag ook net zo vaak iets lekkers als je wilt? Het zal met deze warmte wel vaak soep zijn denk ik.
  Loes, ik wens je een heel goede verjaardag toe, maar vooral dat het komende jaar goed zal worden, en de jaren die erna gaan komen ook.
  Een heel lief zacht verjaarskopje van Vlo, en ook kopjes voor Floris, Zusje en je vrouw, en ook zij heel hartelijk gefeliciteerd met jou, ook van mijn vrouw! Oh, en ook Bert gefeliciteerd met jou natuurlijk!!!
  Nog een extra kop voor allemaal van Vlo.

  1. Dank jou wel lieve Vlo,

   mij vrouw heb heel erg voor mij gezonge Vlo en zij heb mij geknuffel en zij zeg, Loesje jij ben mij liefste Loesje en toen voelde ik mij traan van mij geluk. Assie zing moetie dat selluf weete, zij bedoel het goed. En ik kreeg ook mij tonijn en ik voelde mij leeftijd verandere.
   Nu ben ik 12 Vlo, mij vrouw zeg jij heb jou mooiste leeftijd. Dan wil ik die wel houwe van mij eigen.
   Iedereen is lief op mij dag Vlo. Daar word jij wel verleege van. Maar ik moet ook alert zijn want assie ineens jou andere leeftijd heb dan moet jij wenne. Dattie weer gewoon word anders blijf jij hange in jou onseekerheid van wie jij was en wie jij ben.
   Mij vrouw zeg Loes, hebbie geen zonnesteek…
   Verder is zij ook lief voor mij eigen en vandaag verwen ie mij wel. Dan voel ik mij spesiejaal.

   Dank jou wel voor jou lieve wense voor mij eigen van mij leeftijd. Liefs ook van mij vrouw en mij broer Floris en mij zus Zusje. En van mij eigen,

   Loesje

  2. Hallo Vlo,
   Hier jouw grote vriendje Jip,
   Ik ga mijn verjaardags kadoo nu eindelijk vertellen. Ik krijg een mooi nieuw huis met een buiten ren. Wil je de rest even bij Bolle lezen, want daar heb ik meer schrijf gedaan. Ikke moet nu weer gaan slapen, ik ben niet oke door de hitte, sinds vannacht moet ik veel spugen en ik krijg maar heel kleine hapjes. Ik moet altijd zo spugen van heet weer en vrouwtje zegt Jip nog 1 dag en dan wordt het weer beter.
   Heel veel kopjes en pootjes van je grote vriend Jip

   1. Dag lieve Jip.
    Dat is me nog eens even een kadoo Jip!!!
    Wat heerlijk voor jou en je vrouwtje, Samen ergens helemaal opnieuw beginnen is spannend, maar ook heel leuk.
    Oh en een ren in de tuin, dat is buiten, maar toch veilig, dat jullie niet bang hoeven zijn dat je per ongeluk de weg kwijt raakt.
    Mijn vrouw heeft laatst een ren gezien voor de katten van een vriendin in Amersfoort, ze vond het prachtig. Ik ben een bangbroek, en als mijn vrouw de vogels of de egels en de zwerfkat eten gaat geven in de tuin, zit ik op m’n gatje naast de deur te wachten tot ze weer binnenkomt, dus het zou denk ik niets voor mij zijn. Maar jij vindt jouw balkon al zo fijn. Ik ben heel blij voor je, en ben heel benieuwd hoe jou eigen buiten eruit gaat zien.
    Mijn vrouw en ik kijken ook steeds naar jouw foto’s op Berts pagina, wat ben jij een lieve stoere kater om te zien. Laatst zagen we je in een huisje, en mijn vrouw begon meteen weer te lachen, want Stiefel had ook een huisje in z’n tuin, voor als hij ’s avonds niet binnen wilde komen.
    Lieve Jip, doe je voorzichtig? Ik hoop voor jouw dat de warmte gauw over is, en dat je dan weer gewoon kunt eten, en niet meer hoeft te spugen.
    Zelf heb ik niet zo’n last van de warmte, maar mijn vrouw wel.
    Lieve kopjes voor jou en je vrouwtje van je grote vriend Vlo, en een knuffel voor jou, en groetjes voor je vrouwtje van mijn vrouw.

 4. Mein mamma isse jaarug. Ooh watte seine wei blij.
  Jouwuwe kadedootje komme heeeeeel znel mammieloes. Ikke benne blei. Oompie bert heppe uitleg wat jaarug sein is. Ooh ikke benne 3 mij jarug pas. Lang wech nog sjeg

  1. Ooh mij kleine beebiejonge,

   heb jou oompje Bert jou vertel wat jaarig zijn is van ze eigen. Dan weetie nu genoeg want jou oompie Bert is mij verkering en hij weet alles van jaarige zijn en hij heb ze mooiste kalender.
   MammaLoesje ga jou ferjaardag opschrijve in ze hart. Dattie jou nooit nie fergeete want jij ga als jou speer.
   Jij groei als beebiekool van jou siejameez en jou leeftijd groei mee.
   Ga jij jou MammaLoesje ook nog ferasse….
   Ooooooooooooh…
   MammaLoesje is ferleege

   Jij ben mij liefste beebie in mij hart,

   Jou MammaLoesje

 5. Lieve Loesje, van harte gefeliciswapstaart met je verjaardag. Wat is dat toch met die vrouwen die maar moeten zingen als wij jarig zijn. Die van ons doet het ook maar van ons hoeft het niet hoor. Hopelijk kan jou vrouw wel een beetje zingen, want die van ons kan het niet echt. 12 jaar is een hele mooie leeftijd. Maar Loes, wij moeten zeggen: je ziet er nog heel erg goed uit hoor, als wij moesten raden hadden wij je veel jonger geschat. En wijs kijken deed je ook al voordat je 12 jaar was hoor. Je bent gewoon een erg slimme poesedame en een hele lieve poesemoeder voor kleine ieniemienie Dorus.
  Geniet van je dag Loesje, wij hopen dat je heel veel sneks mag krijgen van je vrouw. Van ons krijg je heel veel dikke knuffies. Knuffies dus van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en van onze vrouw.

  1. Ooooooh Bas, Bjarne , Oliver, Bikkel en mij dinnetje Kruimel…

   Dank jullie wel van jullie kompliemente. Assie een poesedame ben dan glim jou hart van jou trots assie zofeel kompliemente krijg van jou leeftijd. En dattie er nog goed uitzie. Van me eigen doe ik er niks aan, dan blijf jij wel jou eigen.
   Mij Bert zeg ook Loes jij ben mij Loes, dan sta mij weereld verder stil want assie soiets moois hoor dan mag jou leeftijd ook veranderen.
   Mij Bert zing nie voor mij, hij heb er niks mee. Mij vrouw zing wel, assie thuis is zing ie sowieso ze heele dag. Soms ga ik wel boove ligge…
   Van mij eigen hoef het ook niet. Maar jij kan jou vrouw niemeer verandere. Jij moet het akzepteere en jou eigen ding van denke…

   Nu ga ik mij poezelimonade drinke, assie jaarige ben met 40 graade moet jij goed drinke

   Liefs van mij famielie en van mij eigen,

   Loesje

 6. Lieve Loesje,

  HIEPERDEPIER HOERA, MIJN GROTE VRIENDINNETJE IS VANDAAG 12 JAAR GEWORDEN.
  Zo dat mag ik van vrouwtje zo schrijf doen, want Loesje 12 jaar is een hele belangrijke leeftijd hoor. Ikke ben 12 April 12 jaar geworden en het is maar dat je het weet dat voelt heel fijn en voor jou helemaal, want jij bent zelfs nog wel MamaLoes geworden van een zwart lief Doortje. Oke het is een boefje en heb jij je poot er vol aan, maar het houd je wel jong hoor.
  Al wil jij geen kado’s, maar van al je vriendjes en vriendinnetjes is het vast heel fijn om heel veel FLAPSTAARTJES te krijgen en van mijn vrouwtje krijg jij heel veel knufjes hoor.
  We doen vandaag allemaal heel rustig aan maar nemen allemaal wel een likje extra drinken en proosten op jouw mooie dag.
  Heel veel feest kopjes en pootjes van je grote vriend Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   Bennie ook al 12 jaar Jip, mij vrouw zeg dattie dan van mij eigen leeftijd ben. Ik vind 12 jaar wel oké maar van mij eigen moet ik nog wel wenne. Dattie het nog niet weet, maar mij hart vertrouw jou en assie zeg, Loesje 12 is goed dan is mij 12 mij goede leeftijd.
   Bennie wel weer oppeknap Jip? Assie zofeel moet spuuge dan ben jij wel jou Sjaak. Ik vind spuuge heel moeilijk Jip. Van me eigen doe ik het alleen assie mij antibiootie geef. Dattie wel weet dat mij eigen geen antibiootie wil. Misschien hoef ik nu niet meer spuuge van mij antibiootie assie 12 ben. Dat weet jij niet Jip. Jij moet jou eigen weer ondekke.
   Jip ga jij goed voor jou eigen zorge en voor mevrouw Jip. En jij heb wel jou allermooiste ferjaardagskadoo gekrijgt van jou nieuwe thuis en mij hart is blij voor jou en jou mevrouw Jip ,

   Liefs van mij eigen famielie en heel veel van mij eigen,

   Loesje

   1. Lieve Loesje, ik moet nog soms spugen, ook al krijg ik maar een klein beetje eten tegelijk. Maar vrouwtje zegt: Jip morgen nog een vervelende hete dag en dan zal jouw spugen hopelijk overgaan en zeker als vrouwtje gaat zeggen dat ik anders zaterdag naar Tante Ans moet, Nou Loesje daar heb ik geen zin in en hoop ik dat het zaterdag weer over zal zijn
    Ik denk dat vrouwtje volgende week naar ander huisje gaat kijken, maar ze is heel streng hoor, het moet voor mij ook een goed nieuw huisje zijn

 7. Dag lieve jarige Loesje, de beste wensen voor jouw nieuw jaar in je leven! Mijn mensen en ik wensen je toe dat je veel geluk en liefde en gezondheid krijgt, en dat dat voor alle katten en mensen die je lief zijn ook zo is. En ook felisietaaties voor je Bertje, omdat zijn verkering jarig is. En voor je beebieDoor, omdat je zijn MammaLoesje bent. En voor je vrouw en Floris en Zusje natuurlijk, omdat jullie samen ėén famielie zijn.
  Oooo, en ik was helemaal trots dat je mijn stukje over leeftijd mooi vond. Daar ben ik heel blij mee. Maar Loes, ik moet wel eerlijk zeggen dat het soms best moelijk is dat je leeftijd nu is. Want soms zou je willen dat het nog vroeger was, of dat nu al voorbij zou zijn. Alleen kunnen we dat niet kiezen, want het is nou eenmaal nu. Vroeger neem je altijd met je mee, en morgen komt nog. Je sterren blijven altijd bij je, en gaan met je mee naar morgen. Sterren kennen geen tijd meer, en geen verjaardag. Ze zijn ee-wig. Dat betekent dat ze altijd en altijd blijven bestaan. Jouw Katrientje en beebiePop en mijn Molletje en Billy blijven altijd en ee-wig bestaan als ster. Dat is mooi maar ook verdrietig, want we willen ze liever hier op aarde, met jaren en tijd. Maar het is zo als het is en het blijft zo, ook al kunnen we het niet begrijpen. Als je meer jaren krijgt heb je meer erfaring en kun je meer nadenken. Dat is waar, maar er blijven altijd dingen over die je niet kunt snappen.
  Maar er is wel iets wat ik zeker weet: jij hebt een prachtig groot hart vol liefde, en iedereen die jou kent krijgt zelf ook een hart vol liefde voor jou! Je bent je gewicht niet in geld, maar in tonijn en garnaale waard. En je bent je gewicht wel miljoen keer in liefde waard!!!
  Je bent een hele lieve vriendin van mij, en daar ben ik trots op.
  Lieve Loesje, je krijgt heel veel lieve kopjes en neusjes en pootjes en knuffels van Bolle. Ook voor je vrouw en je broer en je zus. En van mijn mensen krijgen jullie allemaal veel liefs!

  1. Ooooh Bolle,

   Jij ben ook mij vriend, jij ben mij lieve, wijze vriend en mij hart heb jou stukje van jou leeftijd in mij hart gesloote. Dattie nooit fergeet dat jij zoveel mooie stukjes schrijf waar jij al onze vriendjes en mij eigen heel blij mee maak. Mij broer Floris lees ze ook, hij doe aan ze luisterleeze Bolle. Mij vrouw lees jou verhaaltje voor en dan ga mij broer ze oore krulle. Mij eigen weet dan, hij luister mee…
   Assie ze goeie dag heb begin ie er soms wel over en hij is suuper seenior. Dattie niet weet offie nog lang in ze nu leef. Dan doe ik hem wel hellupe en troos geeve en jij heb gelijk. Niemand weet hoelang jou nu ga zijn.
   Nu ben ik jaarig zeg mij vrouw. Mij Bert zeg het ook. Mij leeftijd verander vandaag Bolle en nu moet ik ook wenne. Van me eigen ben ik gefoelig .Ik wil mij leeftijd en mij eigen voele. Dattie weer één ben en dattie in jou hart voel, ik ben Loesje en mij eigen leeftijd is 12.
   Dank jou wel lieve Bolle dattie mij vriend ben en dattie net als mij eigen fielosofies ben. Mij vrouw zeg pas nog teege mij eigen dattie denk dat ik fieloesofies ben….
   Zij heb misschien ze eigen zonnesteek in ze kop Bolle.

   Kijkie uit met jou zon in jou tuin, dattie nie ziek wordt en jou vrouw en jou menseman ook niet.
   Van mij famielie allemaal voor jou en jou vrouw en jou menseman mij zachte pootjes en mij 12 kopjes,

   Loesje

  2. Hallo Bolle,

   Hoera, hoera, ik mag aan iedereen gaan vertellen wat mijn verjaardag kadoo is. Vrouwtje heb ons huis verkoopt en volgende week moet ze daar voor een mensen krabben gaan zetten op een zeer voornaam papier, en dan gaat ze met een meneer naar huizen kijken die heel mooi zijn voor ons en waar en prachtige tuin voor mij bij moet zijn. Ja ik heb jullie heel lang moeten laten wachten en dat vond ik niet fijn. Kijk daarom moest ik ook steeds mij verstoppen onder het dekbed als en vreemde mensen naar ons huis kwamen kijken.
   Dus Bolle ik krijg een nieuw huis en een tuin met een buitenren met leuke dingen erin, nou ik hoop ook zo’n mooie trap net als jij hebt, maar ik mag niet uit de ren van vrouwtje. Wanneer wij een nieuw huis hebben laat ik dat zien bij Bert zijn pagina, dus ik hou je op de hoogte hoor
   Poot en kopje van je grote vriend Jip

   1. Oh Bolle, wat fijn voor Jip en z’n vrouw hè?! Ik hoop toch zo dat hij een trap krijg in z’n ren. Ik heb hem net al terug geschreven, ik vind het zo spannend!!!
    Lief kopje van Vlo.

    1. Dag lieve Vlo, zeker weten is dat geweldig nieuws! Ik ben heel benieuwd hoe de ren gaat worden, dat is best heel veel werk!
     Doe je goed oppassen Vlo? Het is nu wel superwarm!
     Lieve kopjes van Bolle.

   2. O lieve Jip, ik zie je berichtje nu pas! Wat een mooi kadoo voor jou, en ook voor je vrouw! En wat superspannend!
    En dat je een tuin krijgt, waar je in kunt snuffelen en kijken en luisteren naar blaadjes en vliegjes en nog veel meer.. dat is echt geweldig!
    Als je tips nodig hebt voor jullie tuine kun je me altijd alles vragen. Dan vraag ik het aan mijn vrouw, want die houd mijn tuin bij. En mijn man doet meestal de trap maken, als een tree kapot is.
    O, ik ben zo blij voor jullie!
    Ik hoop dat je mijn berichtje nog ziet. Ik was een beetje moe van de warmte, mqar nu ga ik zometeen op stap in mijn tuin. Daar gebeurt van alles in het donker!
    Heel veel lieve kopjes, ook voor je vrouw, van je grote vriend Bolle.

 8. Lieve wijze Loesje.Gefeliciteerd met je 12 jaar leeftijd.Ja,Bolle heeft daar toen heel mooi over geschreven.Hele fijne dag van jou hart,met allen die je lief en dierbaar zijn.Hier nog om ons heen en in gedachten met allen die in RBL zijn.Wij hopen zo dat er een gelukkig jaar voor je klaar ligt.Er is genoeg verdriet geweest de laatste tijd.Geniet van je dag,samen met je Bertje.Een felicitatie kopje van,Sparkle,Fynn en mijzelf Muzette.Van onze vrouw (die altijd zingt…..)een verjaardagsknuffel

  1. Ooooh lieve Muzette wat schrijfie mij mooi. Zo recht uit jou hart en jou gefoel. Dank jou wel.
   Mij jaar van mij 11 zijn was wel moeilijk maar toen was er wel mij hartjesdinnetje en mij beebiePop. Nu ben ik 12, van me eigen moet ik nog wenne….
   Maar mij hart is wel poosietief lieve Muzette, dattie hoop alles ga goed. Mij Bert zeg het ook, hij lig nu te schuile van ze zon bij ze waaiding. Dan heb ik wel mij rust dattie nie ziek ga worde.
   Zorgie ook goed voor jou eigen en jou broer Fynn en Sparkle en jou zingende vrouw.
   Oooh mij vrouw zing ook altijd Muzette, ik geef er niks om…

   Liefs van mij famielie en mij eigen voor jullie allemaal. Oooh ik ben nu 12,

   Loesje

 9. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Gefeliciteerd met je verjaardag. En Bert ook gefeliciteerd met Loesje. En jouw vrouwtje en Floris en Zusje ook allemaal gefeliciteerd. Wat heb je een mooie leeftijd bereikt. Ik ben nog maar 5 jaar. Ik moet nog groeien om zo wijs als jou te worden.
  Ik hoop dat je met je vrouwtje en Floris en Zusje een mooie dag hebt. En natuurlijk ook met je baby kitten Dorus
  Een kopje en een knuffel van Gijsje en vrouwtje.

  1. Oooooh Gijsje en mevrouw Dinie,

   dattie aan mij denk, mij hart straal. Ik ben nu 12 jaar Gijsje, jij ben nog in jou jonge jaare assie 5 ben. Dan hebbie nog jou lange leeve voor jou van jou leeftijd. Mij beebieDoor wor 3 mei pas ze eerste jaar, hij wil nu al jaarig zijn van ze eigen. Assie MammaLoesje ben dan moet jij jou Beebie soms in jou bedwang houde. Anders ga ze leeftijd te hard en kan jij jou Beebie niemeer bijhoude .
   Mij Bert zeg het ook, dan hebbie wel geluk dattie saame ben Gijsje.
   Maar nu ben ik jaarig van mij leeftijd. Mij vrouw heb weer poezelimonade voor mij gemaak. Zij is bang dattie anders uitdroog. Van me eigen wil ik nooit uitdrooge Gijsje.
   Doe jij ook goed drinke en jou vrouw ook,

   Dank jou wel lieve Gijsje,

   ook van mij famielie en mij eigen,

   Loesje

 10. Liefe Loes,

  Gefelicipoesteerd met jou jarug sein! Ikke ben de helf van jou. Ikke ben zes 🙂 Van jou leer ik hoe je een goeie poes moet sein. Fijne avont loespoes!

  Poot van Minnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *