Loesje vertelt assie een foorwoord schrijf…

Loesje

Fandaag schrijf ik mij eerste foorwoord van mij eigen. Misschien weet u nie wat het is, mij foorwoord? Of vraag u ze eigen nu af waarom schrijf Loesje ze foorwoord? Ik zeg u eerlijk, het heb mij diepe beteekenis.

Van jou slag

Folgende week kom mij zomerblog met prinses Katrientje onlijn en mij hart heb er ferdriet van. U weet prinses Katrientje is onferwachts ofer ze Regenboogbrug gegaan. Dan sta jou leeve op ze eigen kop en jij ben helemaal van jou slag. Mij hart kon het nie aan van ze eigen, om te vertelle van mij zomerafontuur met mij hartjesdinnetje. Assie net terug ben van jou faakanzie saame dan weet jij niet wat jij hoor.

Herstelle

Jij heb zofeel herinneringe en jou hart is nog gelukkig van ze mooie tijd saame. Wat kan jij doen, wat kan jou hellupe? Ga jij met jou traan in jou oog over jou faakanzie vertelle? Van me eigen heb ik daage op mij denkpaal geleege van mij ferdriet en mij slaap. Dattie bij moet koome van jou afontuur maar jij moet ook herstelle.
Toen kwam mij idee om mij hartjesdinnetje in mij zonnetje te zette. Om mij mooie daage saame met Katrien met mij heele weereld te deele. Dat iedereen kan zien, wij zijn onbesonne saame en wij geniet van alles Op mij footoos van mij zomerblog kan u zien, geluk ken ze eigen tonijn.

Zij was mij prinses

Assie een foorwoord schrijf mag jij ook iemand bedanke die jou geholpe heb. Mij hart wil zegge, lieve soolvrouw en soolman u heb moeilukke tijde achter u rug maar saame heb wij erfoor gekooze om mij mooie afontuur met Katrien nie ferloore te laate gaan. Dank u wel dattie ook mee heb geholpe met mij verhaal van mij zomer. Ook al wassie er nie bij want soms moet jij als vriendinne ook alleen op jou faakanzie gaan. U heb wel mij garnaaale zitte pelle toen mij eigen het niemeer op kon brenge van mij ferdriet. En u heb mij eigen verwen met magnogmeervis, Katrien ze faavoriete vis. Toen heb wij saame besloote om Katrien ze laatste afontuur te laate leeve en mij hart vin het zo dapper dattie dat op kan brenge. Dan bennie wel sterk want jij ga toch terug in jou tijd assie het folgende week lees.
Van me eigen voel ik ook mij ferdriet maar ook mij trots. Het was mij laatste aktievieteit met Katrien. U weet van me eigen ben ik nie van mij aktievieteite, ik vind er niks aan. Dattie van alles moet en jou leeve is nie gewoon. Maar met mij Katrien was niks gewoon, dat moet u wel weete. Katrien was mij prinses van mij onfoorspelbaarheid.

Mij katerman

En ik wil ook mij verkering Huiskater Bert bedanke van mij hart. Hij heb ons gesteun vanaf ze vensterbank en hij lag ook te slaape. Hij zeg Loes jij ben ferstandig genoeg van jou eigen, mij hart heb er fertrouwe in. Dan krijg jij steun van jou kater die jou van ze beste kant ken. Mij Bert zeg ook dattie voel dat het keiwarm zou worde. Daar kan jij iets mee, mij Bert hellup mij altijd.
Misschien weet u het nie van u eigen maar mij Bert is mij groote katerman achter mij scherm. Hij bewerk mij verhaaltjes en U zal het zien volgende week, mij zomerblog straal van u kompjuuter. Mij Bert heb veel erfaring en hij denk veel na assie op ze vensterbank lig. Hij zeg ook Loes schrijf het van jou eigen af maar jij moet wel jou eigen Loes blijve. Assie zo een katerman als jou verkering heb dan weet jij wel, jij mag jou eigen zijn en jij kan schrijve met jou hart. Dan kan jij saame koome tot jou mooie naa-gedachtenis. Dattie saame terug denk aan jou vriendinnetje. Soms moet jij een keer zegge, dank jou wel Bert dattie altijd jou poot om mij eigen heen heb…

Mij naa-gedachtenis

Lieve hartjesvriendinnetje mij prinses Katrien. Van me eigen denk ik aan jou eigen, elke dag van mij leeve. Deze verhaal van mij zoomer met jou eigen is foor jou. Dattie net als mij eigen nog een keer terug kan denke aan ze gekke streeke en ze afontuur van ons saame. Assie iemand moet bedanke lief dinnetje dan zeg mij hart dattie jou moet bedanke. Dattie mij ofertuigde om mee te gaan, dattie mij heb geholpe met mij lichaamelukke ongemakke en mij onzeeker zijn. Jij was mij rots in mij brand en jij heb mij meegenoome op jou afontuur. Iedereen kan folgende week leeze van onze afontuure maar ook van friendschap en geluk. Dattie weet jij ga voor jou ander door jou vuur en jij akzepteer wie jij ben.
Katrien mij hart mis mij daage met jou, mij tijd met jou, Mij eigen mis jou om wie jij ben in mij hart. Jij kan het nooit meer oferdoen en jij heb het nooit wille misse. Folgende week maak mij hart nog ÊÊn keer mij reis met jou, van mij eerste tot mij laatste minuut. Wij laat iedereen meegenieten assie wil. Wij doen net offie weer saame ben, dattie ieder woord voel. Soms is jou naa-gedachtenis fijner dan jou ree-jaa-li-teit. Dattie weet jij ben saame…

Wat komt er

Zomerblog 10, 11 en 12 september op de website van mij verkering huiskater Bert en mij eigen Feesboek.

As u ferdriet foel

Misschien hebbie van u eigen ook soiets meegemaak en voel u ferdriet. Of u voel dattie droefig ben. U mag mij eigen altijd schrijfe op mij Feesboek of op mij Bert ze website. Maar assie meer priefee wil schrijve dan mag u mij eigen ook meele: huispoesloesje@yahoo.com Dank u wel.

Liefs van Loesje

15 thoughts on “Loesje vertelt assie een foorwoord schrijf…

 1. Liefste loes,
  Wat heb ik zitten huilen vanmorgen toen ik jouw blogje las. Soms mis ik katrien gewoon zo erg. Ik weet nog, toen katrien weer thuis kwam van jullie minivakantie, hoe blij en gelukkig ze was. Ze zei er amper wat over. Ik moest maar wachten. Wel kreeg ik de foto’s te zien. En wat waren die mooi.
  Helaas werd ze de week er na ziek. Te ziek om beter te worden.
  Je kan terugkijken op een prachtige tijd met je allerliefste sooldinnie.
  Dorusje is best benieuwd over de avonturen van zijn mammie en oma.
  Liefs
  Je soolvrouw

  1. Ooooh mij lieve soolvrouw,

   mij hart voel het ook, mij hart voel met u eigen mee. Dattie moet huile en u voel u ferdriet. Mij daage met Katrien was mij groote geluk. Wij heb genoote en mij traan spring weer in mij oog assie eraan terug denk. Katrien was mij prinses in mij hart en in mij nier en zij heb mij geholpe dattie nie zo onzeeker moet zijn.
   Mij hart mis Katrien lieve soolvrouw en mij faakanzie met mij sooldinnetje breng traane van mij geluk om hoe het was. Maar het breng ook mij traane van mij ferdriet. Van heel erg misse in mij hart. Dank u wel dattie altijd ben gebleeve. En voor mij garnaaale,
   Mij beebie Dorus ga ze allerliefste oma bes wel leere kenne want mij prinses was altijd ze eigen Katrien,

   Mij kopjes en koes koes

   Loesje

 2. Lieve Loesje
  Wat fijn dat je zulke mooie herinneringen hebt aan jullie reis, en dat je die met ons wilt delen.
  Herinneringen zijn rare dingen. Als iemand net over de Regenboog brug is gegaan, doen ze vaak heel erg veel pijn, als een verse wond. Later komt er een korstje op die wond, en dan kan je soms al glimlachen om de herinneringen. Nog later groeit er weer een nieuw velletje over de wond, maar de herinneringen zijn nog wel gevoelig. Nog later, dat kan je je nu nog niet voorstellen, is het litteken sterk genoeg, en als je het dan even aanraakt komen alle mooie en leuke herinneringen weer terug, en wordt je er helemaal blij van dat je, in dit geval onze Katrien, hebt mogen kennen, en dat je zoveel mooie en en gekke dingen met haar hebt meegemaakt. Dan is dat plekje waar de wond heeft gezeten opeens een heel dierbaar plekje, wat je nooit, maar dan ook nooit meer kwijt wilt raken!!!
  Oh ik ben zo benieuwd naar jullie belevenissen! Met Katrien was succes altijd verzekerd!!!
  Ik hoop wel dat Katrien zich een beetje gedragen heeft, want Dorus leest het ook natuurlijk 🙂 . Die jongen moet natuurlijk geen boevenstreken leren van z’n Oma.
  Heel veel lieve kopjes, speciaal voor jou en Floris, want voor Floris zal het ook niet makkelijk zijn, maar ook voor Zusje en je vrouw natuurlijk!!
  En een extra neusje voor jou en Floris van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   Oooh jij schrijf mooi en jij zeg waare dinge. Herinneringe uit jou hart zijn moeiluk maar jij moet ook blij zijn dattie ze heb. Dattie saame zofeel heb beleef en dattie foorgoed ferbonde ben. Maar assie jou faakanzie heb dan denk jij niet aan jou Regenboogbrug. Wij heb nerges errug in en jou klap kom hard assie dan thuis ben. Dan moet jij veel tonijn eete Vlo en garnaale, kaabeljouw en zallum en dan doe jou hart nog pijn. Jij kan er niks teege doen, jij moet er doorheen. Mij eigen heb lang getwijfel Vlo, offie het kan. Offie het wil om het te deele. Maar iedereen mag het weete, en jij kan het voele. Dat het ook mooi is Vlo. En jij ken Katrien , zij heb ze kitten van 17 jaar in ze eigen.
   Jij ga het leeze…

   Dank jou wel dattie ook aan mij broer Floris denk. Hij snap het nie altijd maar mij hart ga hem wel helluppe. En jij ben lief dattie het ga leeze, Katrien ga het voele….
   Ooooh en mij beebie Dorus….

   Liefs van mij famielie en van mij eigen,

   Loesje

 3. Wauw wat heb je dat mooi schrijf gedaan Loesje, de traantjes komen bij vrouwke na het lezen van het mooie en enotionele verhaal!
  Een mooie herinnering aan Prinses Katrientje!

  Liefs Ollie en Vrouwke

  1. Oooh Ollie,

   dank jou wel en iedereen mag traantjes hebbe want soms is ferdriet intenzz. Maar folgende week wor ook mooi Ollie. Jij ken Katrien en wij heb van mij alles meegemaak. Katrien is mij meest biesondere prinses van mij leeve.
   Jij ga het zien….

   Dank jou wel, jij krijg mij kopjes. Ook voor jou vrouw,

   Liefs van Loesje

 4. Hallo Lieve vriendinnetje van mij,

  Dank je wel voor jou mooie schrijf en vrouwtje kreeg weer wel verdrietjes en wij denken heel veel vriendjes ook. Wij hopen er volgende week bij te zijn en anders later, ja je weet morgen gaan wij verhuizen en dinsdag de grote verhuizing van al de spullen die we niet nodig hebben. Ja het zijn dan hele drukke dagen nog, want vrouwtje heeft ook nog heel veel afspraken. Maar we houden alles als het kan goed in de smiesjes hoor en eventueel een heel klein schrijfje erbij, net als nu.
  Voor deze dag heel veel knufjes van vrouwtje en veel zachte dankjewel kopjes en pootjes van je grote vriend Jip

  1. Ooooh Jip en mevrouw Jip,

   dattie mij schrijf assie zo druk ben….
   Mij hart is nu wel geraak en ook blij. Jij krijg morgen jou nieuwe huisje tottie weer jou andere huis krijg. En jou vrouw, mevrouw Jip ga ook mee. Mij hart zeg Jip, prinses Katrientje was jou vriendin en zij ga jullie hellupe dattie goed ga ferhuize. En mij verhaal kan jij altijd leeze. Mij hart voel jij ben er toch wel van jou eigen.
   En iedereen leef met jou mee en ook met mevrouw Jip. Wij draai pootjes en mij vrouw zeg dattie het doe met de duim.
   Oooh spannend Jip….
   Jij krijg mij suukseskopjes en doe jij goed voor jou vrouw zorge dattie ook meega…

   Liefs van mij eigen en mij famielie,

   Loesje

   1. Lieve Jip en lieve mevrouw Jip, heel veel sukses morgen! Mijn mensen en ik doen de hele dag voor jullie duimen!
    Lieve verhuiskopjes van jullie vriend Bolle.

 5. Hoi lieve lieve Loesje, wij hebben Katrientjje helaas maar kort mogen kennen maar wij missen haar ook ontzettend. Ze heeft een onuitwisbare indruk bij ons achter gelaten. Wij zijn dan ook heel benieuwd naar jullie avonturen. Knuffies van je dinnetje Kruimel en van Bas, Bjarne, Oliver en Bikkel

  1. Ooh mij dinnetje Kruimel,

   mij prinses Katrientje kan jij nie fergeete. Zij was mij meest onuitwisse prinses van mij Feesboek. Zij heb ze eigen onfergeeteluk gemaak. Mij hart voel ferdriet en mij geluk Kruimel. Dattie wel in mij leeve was en dattie in jou eigen leeve was. Dattie ze eigen kon zijn met ze fratse waar mij eigen wel mij puntje aan zuig.
   Kommie folgende week ook naar mij zomer afontuur met mij hartjesdinnetje. En jou broers kan jij gerus meebrenge assie wil. Katrien ga het voele….

   Liefs voor jou eigen, jou broers en jou vrouw,
   van mij famielie en mij eigen,

   Loesje

 6. Lieve Loesje
  Ik heb het met tranen đŸ˜ŋ in mijn ogen gelezen…….wat een prachtig foorwoord!!!!!❤
  Wat fijn dat je zoveel steun hebt gekregen en nog krijgt!!!!
  We zullen Katrientje nooit vergeten, zij blijft voor altijd in ons ❤!!!!!

  Dikke knuffel van
  Tica, Izzy, Panda, Belle, Moby, Dopey en onze vrouw
  🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  1. Ooooh lieve mevrouw Ceciel,

   dank u wel dattie mij eigen schrijf en u zeg waare dinge. Mij hart is ook blij met mij steun van al mij vriendjes van mij Feesboek. En mij soolvrouw Anita heb mij garnaaale zitte pelle van mij emozioneele honger. Van mij ferdriet. En iedereen is lief voor mij eigen mevrouw Ceciel.
   En u ben er ook altijd voor mij ekstra steun.
   Dank u wel. Geef u Tica , Izzy , Bella, Panda, Moby, Dopen en u eigen veel knuffels van mij dank,

   Liefs van Loesje

 7. Dag lieve Loesje, ik ben een beetje laat want mij kompjoeter was leeg. Maar nu is hij weer vol, en kon ik gelukkig jouw mooie foorwoord lezen.
  Ik kreeg ook tranen in mijn oog, omdat jij zoveel verdriet hebt en omdat prinses Katrientje een ster is geworden.
  Het valt gewoon niet te snappen dat iemand een ster wordt. Ook al zijn sterren nog zo prachtig, ze zijn niet half zo mooi als de levende kater of poes was. De sterren zien ons en wij zien de sterren, maar we kunnen er niet bij. En daar zit je dan met je hart vol liefde, die nergens meer heen kan. Dat is moeilijk Loes, heel moeilijk. Dan doe je veel huilen, en je oprollen tot een klein balletje en slapen. Dan wil je niet dat het echt waar is, dat je lieverd een ster is geworden. Maar na een hele tijd weet je dat het echt zo is, en dat je er niks aan kunt veranderen.
  Gelukkig zijn er dan nog de herinneringen van toen je ster nog hier op aarde was, en gekkigheid uithaalde.
  Daarom ben ik heel blij dat je je faakanzie met Katrientje deelt met ons. Dan kunnen we allemaal zien hoeveel plezier jullie hebben gehad, en dat jullie de beste dinnetjes waren die er bestaan. En we kunnen kijken, met een lach en een traan. En dan denken we aan prinses Katrientje, aan Popeye, aan Pop, Beer, mijn Molletje en Billy, aan Tim, aan Bart, aan Boris, aan Poncke en Derrick, en aan alle katten die een ster zijn geworden.
  Dan is ons hart vol, met liefde en verdriet. Want er is maar ÊÊn Katrientje op de hele wereld geweest, en er komt nooit meer een andere. Maar jij was haar sooldinnetje! Vergeet dat nooit, Loes, als je verdriet hebt!
  Ik wil je bedanken voor je mooie foorwoord, en ik wil ook je soolmensen bedanken voor hun hulp, en natuurlijk jouw lieve Bert en mevrouw Bert.
  En je krijgt een heel zacht troostkopje van mij, en een heleboel zachte troostkopjes in een enfelop. Die kun je bewaren en er eentje pakken als het nodig is.
  En voor Floris ook een heel lief zacht kopje, en voor je vrouw en je zusje natuurlijk ook. En van mijn mensrn krijgen jullie allemaal veel liefs.
  Een neusje van Bolle.

  1. Oooh Bolle,

   wat zeggie lieve dinge van jou hart. Dattie mij jou enfelop geef met jou trooskopjes. Dattie er een kan pakke assie het noodig heb. Oooh mij eigen hoop mij eigen te beheerse Bolle. Mij hart wil ook deele met mij soolvrouw en mij Soolman. Mij Soolman is mij menseman van mij prinses Bolle. Hij heb wel 17 jaar voor mij hartjesdinnetje gezorg, saame met soolvrouw. En zij heb ook mij garnaaale gepeld toen mij eigen zo in mij ferdriet zat.
   Wij heb veel meegemaak Bolle, dan moet jij wel saame jou trooskopje deele.
   En jij zeg het goed, jou ster is mooi maar jij kijk liever naar jou hartjesdinnetje of jou andere waar jij van houw.

   Folgende week kan jij mij afontuur zien Bolle. Van me eigen maak ik mij laatste reis met mij hartjesdinnetje. Offie het weer beleef, offie het weer voel. Mij hart heb zeenuw want jij weet, jij ga alles voele. Maar iedereen mag het zien Bolle, dat faakanzie meer is dan alleen jou frije tijd. Eerst kon mij hart het niet, dattie zofeel ferdriet heb. Jij ben in jou sjok. Maar jij kan het nie voor jou eigen houwe, jij moet het deele. Dan kan jij selluf heele.
   Hoop dattie folgende week ga kijke Bolle, jij zal voele of Katrien weer bij jou eigen is…

   Dank jou wel dattie mij steun en troos, en ook jou vrouw en jou menseman. Ook van mij broer Floris en mij zus Zusje en mij eigen vrouw.
   Jij krijg mij zachte neusje terug,

   Liefs van Loesje

Reacties zijn welkom