Wie wil er op de verjaardags-kalender?

verjaardag

Toen ik jarig was, kreeg ik heel veel berichtjes. Ook fanwege dat Loesje en ik vier jaar verkering hadden. We zeggen alletwee hartelijk dankuwel. En er is nog iets anders.

Loesje meelde mij: “Iedereen ferdien een mooie ferjaardag en dattie een dag in zo een mooi zonnetje mag staan.” Dat is zo en daar gaan wij nou bij helpen en dat gaat zo.

Kalender

We gaan een verjaardagskalender doen op Facebook. Dus iedereen die een verjaardag heeft kan er op, en dan krijg je als je jarig bent een felicitatie-foto op mijn Facebook. Dan kan iedereen zien dat je een speciale dag hebt.
Dus iedereen kan een foto naar mij meelen, met je naam en wanneer je geboren bent.

Samen

Een hele tijd terug had ik ook een verjaardagskalender en die was superleuk en superdruk. Het werd steeds drukker en eerlijk waar toen kon ik het gewoon niet meer aan. Elke dag had ik veel meel en fotoos en toen ging ik ook het Vriendenboek van Liefe Allemaal maken en toen wist ik het niet meer dus toen hield het op. Wegens dat ik het in mijn eentje niet redde, daar ben ik heel eerlijk over.
Maar nou is het anders want Loes en ik doen het samen.

Ik heb dit vanmorgen ook op Feesboek gezet maar hier kan ik het allemaal uitleggen.

Beginnen

Er is nadat ik stopte best veel gebeurd. Het leefe ging door. En er zijn vrienden en vriendinnen over de Regenboogbrug gegaan, daar gaat Loes met Dorus ook de Hoedjessjow voor doen. Dat we nog steeds aan ze blijven denken ook al zijn zij nou daar en wij hier. Er zijn ook nieuwe vrienden en vriendinnen bij gekomen. Dus we beginnen helemaal opnieuw dat is het beste dan gaat het goed.

Het is voor de gezelligheid en dat je als je jarig bent foelt dat je er mag zijn en dat jij ook meetelt en dat je vrienden hebt die zeggen dat gefeliciteerd. Dat fijne gefoel van binnen dat Loes en ik hadden dat willen we deelen.

Dus meel mij!! Met je foto en wanneer je geboren bent:
huiskaterbert@xs4all.nl

11 thoughts on “Wie wil er op de verjaardags-kalender?

 1. Wat leuk Bert dat je dit samen met Loesje gaat doen!!!! We kunnen ons voorstellen dat het voor jou alleen met alles erbij een beetje teveel werd.
  Onze vrouw gaat mooie foto’s van ons zoeken of maken en die gaan we sturen!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 2. Goedemorgen lieve Bert, wat een keileuk idee van jou en jouw Loesje, een verjaardagskalender. Ik heb een foto van Floortje en haar geboortedatum gemeeld naar jouw meeladres. Fijne dag saampjes lief vriendje. Kopjes en knuffels van Ina en Floortje.

  1. dankjullue wel Ina en Floortje nou Loesje helpt durf ik het weer aan, ik heb de meel gehad dankjullie wel!!

 3. Hai Bert! Dat is miauwleuk een jarig kalender! Frau gaat meelen naar je wanneer ik kitten werd samen met de blog van dinsdag. Ik zat gister al klaar om m’n verhaaltje te mauwen maar ze had geen tijd. Ze wou ont-span-nen na veel brokjes verdienen. Nou toen ben ik maar op schoot gaan liggen spinnen. Maar vanavond zit ik er klaar voor hoor! Pootje van mij!

  1. dat is goed Minnie dan ben je toch nog op tijd, en als je vrouw moet rieleksen ja dat heb je als je samenwoont!!

 4. Hoi lieve Bert, wat leuk dat jij en Loes weer beginnen met verjaardagen! Een feestje is altijd leuk, dus ik meel je mijn dag door. We hebben mijn dag maar een beetje verzonnen hoor, maar dat geeft toch niet?
  Lieve kopjes van Bolle.

 5. Lieve Bert,

  wat hebbie mooi geschreeve van jou ferjaardagskaalender en jij heb feel vriendjes blij gemaak. Mij hart is geraak assie zie hoefeel vriendjes mee doe, jij weet nie wat jou oferkom. Van mij eigen ben ik blij en ik foel mij ook fer-eer dat wij het nu saame ga doen. Want jij heb het al gezeg in jou verhaal en het is mij eigen meening. Iedereen ferdien het om op ze eigen ferjaardag in ze mooise zonnetje te staan. Lieve Bert daar ga wij nu foor zorge en wij doe het saame.
  Mij erfaring is, dan kan jij meer,

  Jou Loesje

  1. Daarom heb ik er nou ook fertrouwen in, Loes wegens dat we het samen doen dan durf ik het weer aan en dan is het ook gezelliger voor iedereen wegens dat jarig heel belangrijk is dat heb ik nou van binnen als gefoel geleerd.
   je Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *