Vandaag ben ik jarig

jarig

Vandaag ben ik jarig. Ik ben 11 geworden dus nou ben ik een serieuze seniorkater. Mijn vrouw zegt dat ik in de kracht van mijn leven ben. Vind ik ook.

Tien

Vorig jaar had ik een online feest op mijn Feesboek en ik deed een actie wegens mijn verjaardag. Ik werd tien en ik hoopte toen dat ik met al mijn vrienden tien dekentjes naar het asiel kon laten sturen. Want vroeger lag ik als bange asiel-jongen daar graag onder. Dus daarom. Het lukte supergoed er gingen heel veel dekentjes naar het asiel. Dat was mijn tiende verjaardag.

Elf

En nou ben ik dus elf.  Ik ga geen aksie doen want Katrien is pas over de Regenboogbrug gegaan en daar moet ik over nadenken en ik ben ook emo. Van thuis krijg ik een muis en een extra snek en een lange knuffel met complimenten en ik mag het ook op feesboek zeggen. En dat is fijn genoeg voor nou.

Mijn plan voor de dag is een beetje bankhangen, uit het raam kijken naar hoe de straat is en dan bankhangen en tussendoor ook knuffels.

Twaalf

Als ik twaalf ben dan ga ik weer iets groots doen, dan voel ik gewoon. Het is ook leuk om eem aksie te doen want dan geeft spanning. Maar nou hoef ik het even niet. Zachte gewone dingen zijn fijn genoeg.

Verkering

Er is ook nog iets waardoor het al een superfijne dag is en dat is dat Loes en ik drie jaar verkering hebben. En elke dag was fijn en goed en gewoon. Ze steunt mij en ze is zacht en lief en mooi en verstandig en ik leer van alles.  Toen had ik dat van de verkering gevraagd en ze zei van ja. Ik snap niet wat ze in me ziet maar ik zie alles in haar!!! Dat wilde ik nog even zeggen.

25 thoughts on “Vandaag ben ik jarig

 1. Lieve bert.
  Van harte gefeliciteerd met je 11e verjaardag.
  Wat een keimooie leeftijd. Twee dezelfde getalletjes. Hoe stoer is dat.
  Lieve loes, gefeliciteerd met je 3e verliefddag. Super 😸
  Beide een superdag lieverds

 2. Lieve Ome Bert, van harte gefeliciteerd met u verjaardag. En ikke weet wel wat Tante Loesje in u ziet hoor.

   1. Ome Bert maar ik ben al groter geworden , maar ik mag pas verkering als ik 1 jaar oud ben, maar ik zie wel wat het is tussen U en Tante Loesje. En dat vind ik mooi en lief. Tante Loesje is zo lief daar moet u altijd zuinig op zijn hoor

 3. Lieve Bert ,van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  .
  Een fijne dag met heel veel extra knuffels en lekkers toegewenst!

  1. dankuwel ik ga ook bijkomen van de keihitte van gisteren en dan met zachte knuffels dat gaat best lukken

 4. Lieve vriendje Bert,

  GEFELICIFLAPSTAART met jouw 11de verjaardag en je 3de jaar verkering met de allermooiste poes Loesje die er is. Heel begrijpelijk dat je het rustig aan doet met alles vandaag, ja want op zo’n feest wordt lieve Katrientje ook heel erg gemist.
  Geniet van je mooie kadoo, ikke ben zelf ook altijd heel blij met muizen en een lekkere snek en die knuffels voor jouw zijn vast nu dubbel zo fijn. Geniet er van en van vrouwtje een hele grote knuffel en feestpoot en kopjes van je grote vriendje Jip

  1. hoi Jip, zo is het vandaag is het ook een dag dat ik voel waar is Katrien niks voor haar om stil te zijn. We moeten allemaal wennen aan de situazie. Maar ik voel ook dat ik blij ben dat Loesje er is en ik krijg vast ook een muis nou jij dat zo zegt wil ik het opeens. poot van je vriend Bert

 5. Dag lieve Bert,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en met je 3 jarige verkering!!! Dus ook Loesje gefeliciteerd met jou en de verkering,
  Je bent nu een zeer eerbiedwaardige kater, maar eigenlijk was je dat altijd al.
  Luister vandaag maar heel goed Bert, als je van heel ver weg een prachtig lied hoort dan is dat Katrien die voor je zingt!!!
  Heel veel lieve kopjes, ook voor je vrouw! Oh ja, ook gefeliciteerd van mijn vrouw natuurlijk.
  Vlo.

  1. hoi Vlo volgens mij heb ik vannacht Katrien gehoord!! ik zat in de vensterbank en ik keek naar de auto’s in de straat en naar de sterren aan de hemel en toen hoorde ik een lied het kwam van ver maar ik hoorde het wel. En nou je dit zegt begrijp ik het opeens Vlo. Wat goed dat je dat soort dingen weet. Nou voel ik me echt jarig. Dankjwel!! poot van Bertje

   1. Oh Bert, wat fijn!!!! Je maakt mij ook helemaal blij….onze lieve Katrien blijft altijd bij ons, al is het anders.
    Poot, Vlo.

 6. Hoi Bert een fijne verjaardag vandaag en van harte proficiat met jullie 3 jarige verkering Loesje en Bert.

  Knuffel Ollie en Vrouwke

 7. Oooh Bert,

  jij ben jarig en assie jarig ben dan hebbie feest. Jou vrouw heb een muis voor jou eigen en jij krijg knuffels van jou vrouw. Maar jij krijg ook knuffels van mij eigen Bert, assie stil lig kan jij ze voele in jou hart.
  En hebbie Katrien ook hoore zinge, zij heb ze mooiste lied voor jou eigen gezonge. En dat is emo Bert maar het mag want assie mooie gefoelens heb raak jij al jou snaare. Dan kom geluk en verdriet naar boove. Maar vandaag is jou dag en het is ook onze dag van 3 jaar verkering . Dan mag jij alles voele en ook eete.

  Bert mij hart kom weer meer tot mij leeve. Wij heb elkaar, al 3 jaar. Mij hart vergeet het nooit van ze eigen. Als de dag van toen is mij hart bij jou. Wij zijn gelukkig en wij steun elkaar. Assie het moeilijk heb maar ook assie akzie heb of gewoon dicht bij elkaar. Mij kop op jou breede katerborst. Dan leef jij en jij voel het is goed.
  Lieve Bert mij eigen zie alles in jou, mij hart voel alles bij jou…
  Voor mij altijd…

  En ik wil ook dank je wel zegge teege al onze vriendjes dattie allemaal zo meeleef,

  Jou Loesje

  1. hoi lieve Loesje wat zeg je dat goed en mooi, geluk en verdtiet komen naar boven en dat voel ik ook. Het is om Katrien en om ons en dat ik jarig ben, allemaal gefoelens door elkaar heen. Mijn gefoel is ook dat ik je zo lief en wijs en mooi vind en dat ik alleen met jou verkering wil en dat ik door jou een gelukkige katerjongen ben Loes. Al drie jaar!! Ik ben supergelukkig als we samen stil bij elkaar liggen en alles is gewoon en goed, dat is ideejaal Loes. Je Bertje

 8. Hoi Bert, van harte gefeliciteerd van ons allemaal. 11 jaar is al een hele leeftijd hoor. Wij snappen het wel.dat je vandaag geen groot feest wilt. Het gemis en verdriet om Katrientje is nog te vers. Wel fijn dat je haar hebt horen zingen Bert. Wij werden vannacht ook ineens wakker, zou dat Katrien geweest zijn.? Dat zou heel fijn zijn , dan is ze toch nog bij ons.
  En 3 jaar verkering Bert, dat is ook al een hele mijlpaal. Wat fijn dat jij en Loes zo gelukkig zijn samen. Wij hebben geen van allen verkering, volgens onze vrouw zijn wij gewoon de ware poes of katerman nog niet tegengekomen. Maar wij zitten nu op deze blog en op feesboek dus wie weet. Misschien vinden wij ook wij onze ware liefde en anders hebben wij gelukkig elkaar nog en onze vrouw. Bert toch nog een fijne verjaardag toegewenst, doe maar lekker rieleksen vandaag. Hele dikke verjaardagsknuffels van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en van onze vrouw

  1. hoi Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en vrouw-van, het kan best dat jullie ook Katrien hebben gehoord als ze zong dan kon ze dat keihard dat echt iedereen het hoorde.
   Ik heb Loes op Feesboek ontmoet.Ze reageerde en ik ook op haar berichtjes en op een dag voelde ik dat ik haar lief vond en ik heb haar ook geplaagd dat xe op de foto haar buik moest laten zien. En toen dacht ik Bert nou een nette katerman zijn dus toen heb ik om vaste verkering gevraagd. En daarvoor had ik bij niemand dat gevoel. Dus het is waar wat jullie vrouw zegt het gaat om de ware!!

 9. Dag lieve Bert, heel hartelijk gefeliesieteerd met je twee feestdagen! Of eigenlijk drie, toch?
  Want je bent 11 geworden, je hebt 3 jaar verkering met Loesje en je woont 4 jaar bij je vrouw. En om het helemaal af te maken heeft prinses Katrientje voor je gezongen. Dan is het zeker weten een biesondere dag vandaag.
  Ik wens je nog heel verl verjaardagen toe, met jezelf en je leeftijd, en met Loesje als verkering, met je vrouw, en met Katrientje die voor je zingt. En met mij die je feliesieteert!
  Een heel lief hoera!-kopje voor jou van Bolle, en ook van mijn mensen.

  1. superdankjwel Bolle ja ik woon nou ook vier jaar samen maar daar doen we thus geloof ik niks aan. Alleen vanmorgen op bed zei ze er iets over maar toen sliep ik nog een beetje, ik keek wel of ik luisterde natuurlijk. Dat ik Katrien vannacht hoorde was fijn ik hoop dat ze dat vaker doet dan is ze er nog een beetje. Hoe ik al dat vieren moet doen weet ik niet goed. Dus ik ga nou maar rieleksen dat lukt altijd. kopje van Bertje

 10. Lieve Bertje. Gefeliciteerd met je verjaardag.11 jaar, 3 jaar verkering met Loesje,en 4 jaar bij je vrouw.Dat zijn mooie mijlpalen in een katten leven.Wat mooi dat je Katrientje vannacht hebt horen zingen.Heel speciaal.Wij hopen dat je een fijne rustige dag hebt,samen met je vrouw en Loesje.Zachte kopjes van Muzette en Sparkle en een stevige poot van Fynn

  1. dankjullie wel Muzette en Sparkle en Fynn het was preceis zo, alles even fijn en zacht en gewoon dat ik goed kon voelen wat ik allemaal voor fijns in mijn leven heb nou. En Katrientje is dan wel over de Regenboogbrug maar volgens mij kijkt wel soms naar ons. poot van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *