Toen Loesje in mijn leven kwam

Loesje

Het is nou Valentijn en het gaat overal over liefde en  ook heel veel zijn er verhalen die ekstra negatief zijn. Ik wil vertellen hoe Loesje in mijn leven kwam.

Feesboek

Toen ik hier een tijdje was, kreeg ik computertijd. Nou, ik op Feesboek daar had ik de andere katten in het asiel over gehoord. En het asiel zat zelf ook op Feesboek. Ik had al best snel een eigen pagina en ik zette er berichtjes over mijn leven op. Met foto’s die mijn vrouw maakte en soms deed ik een selfie.

Feesboek is gaaf. Als ex-asielkater foelde ik me super. Nou had ik een thuis en ook nog vrienden dat had ik nooit kunnen denken.

Poes

Op een dag zag ik een leuke foto van een poes, ze had heel veel wit in haar vacht. En ze zag er lief uit en ook verlegen. Nou moet ik eerlijk zijn over mezelf en zeggen dat het helemaal niet mooi van mij was dat ik haar begon te plagen. Kijken wat ze allemaal wilde doen. Dus ik zei dat ze met haar buik helemaal op de foto moest en dan nog meer buik en ze deed het spesjaal voor mij zei ze.

Van mijn tante kreeg ik toen een standje dat ik te brutaal was met Loesje. Dus daarna deed ik het niet meer maar ik keek wel elke dag waar is ze nou.

En zo snapte ik hoe lief ze was en dat ze iedereen wilde helpen en dat ze heel veel gefoel had, ook voor mij.

Verkering

Daarna wist ik dat ik als katerman wat moest doen en dat deed ik. Toen ik Loesje om verkering vroeg, zei ze ja.

Samen

En nou zijn we dus samen, op onze eigen manier, dat mag als je verkering hebt. Loes heeft haar huis en ik heb het mijne maar we zien elkaar elke dag via de computer en als er wat is dan helpen we elkaar. Dat is verkering. Dat je samen bent op je eigen manier.

Mijn gefoel voor Loesje is heel biesonder dat heb ik nog nooit gehad. Ze is lief en mooi en wijs en zacht en toch gaat mijn gefoel over iets anders, het is meer en dieper. ik kan geeneens zeggen wat het is.

Heppie Valentijn Loes!! Van je Bertje. Nou ben ik nooit meer alleen en jij ook niet want we hebben elkaar.

23 thoughts on “Toen Loesje in mijn leven kwam

 1. Oooooh oompie bert. Uwes plaagte mijn mamsie? 🙀🙀
  Dat was een beetje taut fanne uwes. Magge uwes nooitttt meer doen hoor.
  Of dagt uwes meisje plage kusjes frage? Hihihi
  Oompie, ikke hoop dat uwes nog heeeeeeeeeeeeeel lang furkeering mag heppe mette mammie. Want furkeering isse fijn. Ikke hep ook dat😸😸
  Pootjes oompie🐾🐾

  1. Ja Dorus, dat deed Ome Bert, en daar ben ik eerlijk over. Maar nou doe ik dat niet meer dat was alleen toen. Verkering is superfijn!! pootje van mij

 2. Bert wat een bijzonder verhaal!!!!
  Loesje en jij zijn een prachtig stel samen!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 3. Hallo Bert,

  Dank je wel voor jouw mooie schrijf over hoe lieve Loesje in jouw hart is gekomen. Wauw en je bent een verlegen en bescheiden kater en dat je hebt gedurfd vind ik heel stoer.
  Voor jullie samen een hele fijne Valentijnsdag.
  Mijn Valentijn (vrouwtje) is de hele dag thuis en wij doen heel veel genieten samen, maar ze heeft het weer oer druk. Maandag krijgt ze de sleutels en wordt het hard werken voor de mensen die het mooi gaan maken voor ons. Vrouwtje moet er dan ook veel zijn en gaat dan ook veel dingen doen, schoonmaken, tuin werken. Maar tussen de drukte hier genieten we heel veel van elkaar.
  Voor al mijn vriendjes en vriendinnetjes en vooral ook al onze sterren vriend(innetjes) sturen vrouwtje en ikjes heel veel knuffels op.

  Fijne dag hoor Bert en Poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip, wat fijn dat je vrouw bij je is zeker vandaag. Ja er zijn nou veel veranderingen in je leven en dat kan soms moeilijk zijn maar het is eigenlijk superfijn wegens dat je samen naar jullie voor-altijd-huis gaan. En daar ben je ook veilig en samen. Ik hoop dat je vandaag ook weer veel knuffels krijgt en geeft Jip, poot van je vriend Bert

  2. Hoi Jip en mevrouw Jip,
   Bedankt namens ons allemaal hier in Regenboogland.
   We zijn blij dat we niet vergeten worden, want wij vergeten jullie ook nooit.
   We volgen ook vol spanning de verhalen over het vooraltijdhuis!
   Als er geen wolken zijn proberen we extra duidelijk te twnkelen vanavond.
   ValentijnRegenboogkopjes voor jullie allemaal van ons allemaal uit Regenboogland.
   Vlo.

   1. Lieve Vlo,

    Iedere avond zit ik voor we slapen gaan op de vensterbank en vrouwtje staat dan achter mij. We sturen dan altijd knufjes naar jou en al onze vriendjes, al zijn er wolken vrouwtje en ik weten dat jullie er altijd zijn met jullie twinkelknuffels.
    Maandag krijgen wij de sleutels voor ons voor altijd huis en gaat vrouwtje met een heleboel mensen hard werken om er ons fijne huis van te maken. We houden jullie allemaal op de hoogte hoor en zullen jullie tussen het schrijf doen ook iedere avond het jullie vertellen.
    Voor jouw vrouwtje sturen we via jou heel veel steun knufjes, want ze weet dat je het goed hebt, maar ze mist je heel erg.
    Kopje en poot van je grote vriend Jip

    1. Lieve Jip en mevrouw Jip, wat spannend dat maandag alles begint met jullie vooraltijdhuis!
     Het wordt vast een perfekt huis voor jullie samen!
     Heel veel lieve kopjes voor jullie allebei van jullie vriend Bolle.

   2. Hoi Vlo, wij vergeten jou en de rest van de vriendjes die al over de regenboogbrug zijn gegaan nooit hoor. Jullie zitten voor altijd in onze hartjes.
    Knuffels van de hele bende!

   3. Hoi lieve Vlo, je blijft er altijd bij horen, we vergeten je nooit! En alle andere sterren horen er ook bij, voor altijd.
    Want liefde kan nooit verloren gaan.
    Lieve zachte kopjes van Bolle, die heel voorzichtig doet met je veren!

   4. Lieve Vlo,

    dank jou wel dattie er altijd ben.
    Vanavond zwaai wij allemaal naar alle onze vriendjes ofer ze Reegeboogbrug want Faalentijn fergeet niemand.
    Lieve Vlo geefie iedereen mij kopjes van mij hart, wij denk aan jullie

    Liefs van Loesje

 4. Lieve Bert, wat schrijf je lief over jouw Loesje, jullie zijn een prachtig paar samen en wij hopen dat jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten. Wij wensen jullie en ook alle vriendjes en dinnetjes een fijne Valentijnsdag. Ook al onze vriendjes die over de regenboogbrug zijn gegaan wij zullen ze nooit vergeten. Allemaal een zacht valentijnskopje van Floortje en knuffels van Ina en Floortje.

 5. Hoi Bert, wat een mooi romantisch verhaal, en wat stoer dat je verkering durfde te vragen aan Loesje. Jullie zijn een heel mooi stel samen. Hopelijk kunnen jullie nog heel lang van elkaar genieten.
  Heel veel valentijnsknuffels van Bas,Bjarne,Oliver,Kruimel, Bikkel en Juultje

  1. hoi Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel,Bikkel en Juultje, het was ook eng om verkering te vragen want ze kon best nee zeggen maar als je iets graag wilt en het is moeilijk dan moet je het toch doen dat heb ik toen ook geleerd!! pootje van mij

 6. Hallo Bert.Wat een mooie schrijf over hoe je verkering tot stand is gekomen.Ik vind je heel stoer dat je dat zo neer durft te zetten!Echt wel bijzonder Hele fijne Valentijnsdag,van Sparkle,Fynn en Muzette

  1. hoi Sparkle, Fynn en Muzette, ik schrijf altijd eerlijk over mijn gefoel daarom ben ik ook met de website begonnen heel vroeger wegens dat ik veel onzekerheid had en daar wilde ik wat over vertellen en dit hoort er ook bij, pootje van mij

 7. Liefde is zo moooooi Bert, ik ben ook erg blij met mijn liefje Gijsje we doen vaak pootschriijfjes naar elkaar en onze vrouwkes kunnen het ook goed met elkaar vinden, ook fijn hoor!
  Nog een hele fijne valentijn samen met Loesje❣️

  Kopje van Ollie

  1. hoi Ollie dan snap jij het heel goed hoe fijn verkering kan zijn dat je echt een biesonder gefoel hebt en dat je samen kunt zijn op je eigen manier, dat heb jij met Gijsje en ik met Loes, pootje van mij

 8. Hoi lieve Bert, wat heb je mooi geschreven over je lieve Loes.
  Jullie zijn een perfekt stel, en jullie horen echt bij elkaar. Dat kun je ook op de footoo zien.
  Jullie boffen maar, met elkaar.
  Mijn Faalentijn blijft altijd mijn Molletje. Ook nu ze een ster is. Ze was voor mij de allermooiste en allerliefste en allerstoerste poezendame. Ze durfde echt alles, en ze liet mij zien dat het niet eng is om in een huis met mensen te wonen.
  Ik wens je een hele fijne dag, samen met Loes, en ik hoop dat jullie een ekstra snek krijgen, vandaag. Omdat het een beetje feest is!
  Lieve kopjes van Bolle.

  1. hoi Bolle, ja jij hebt Mol voor altijd, dat snap ik heel goed. Mol moet een hele biesondere poes zijn geweest iemand die je nooit kunt vergeten en door wie je zelf een beetje een andere katerman bent geworden, want nou kun je met mensen in een huis wonen. kopje van mij

 9. Lieve Bert,

  wat hebbie mooi en vanuit jou hart jou stukje geschreeve van onze verkering.
  Mij hart foel ze traan van mij geluk assie zofeel lieve letters lees van jou hart. En jij mag mij eigen altijd plaage want jij mag mij buik zien.
  Jou kop op mij buik is mij grooste geluk en van mij eigen wil ik nooit met iemand anders mij verkering hebbe.

  Voor altijd jou Loesje,

  Loesje

  1. hoi liefe Loesje, ik heb het opgeschreven zoals het was en zoals mijn gefoel is, helemaal voor jou en van ons samen, en ik wil ook nooit met iemand anders verkering, ook niet als je liever een stoere katerman hebt die nergens bang voor is wat ik wel ben. Ik wil alleen met jou verkering Loes, je Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *