Kater Bolle over als je frummeltenen hebt

frummeltenen
Een tijdje geleden schreef Bert dat hij een kunstje kan: heel presies met zijn voorpoten naast elkaar zitten.

Meteen herinnerde ik me dat hij nog een ander kunstje kan: tongslingeren. Hij kan zijn tong zó ver naar buiten doen dat je het haast niet kan geloven. En dan ook nog in een soort krul, het is eerlijk waar superknap.

Kunstje

Een kunstje is iets moeilijks dat je toch kunt doen. En je doet het ekspres, niet per ongeluk.
Ik kan ook een paar kunstjes.
Ik kan beivoorbeeld mijn tong uit mijn mond laten hangen. Niet zo ver als Bert, maar ik kan het wel lang volhouden.
Een ander kunstje is dat ik heel ver kan springen. Ik lijk soms wel een kikker, zeggen mijn mensen. Ik kan makkelijk twee meter vooruit springen, in één keer.
Verder kan ik nog een koprol naar de zijkant maken. Dat doe ik wel eens als we met de veer spelen.

Tenen

frummeltenenMaar wat ik zelf eigenlijk mijn mooiste kunstje vind is iets dat ik met mijn tenen doe.
Bij mijn achterpoten kan ik mijn tenen wijd doen. Als het heel warm is doe ik dat vaak, want het is lekker koel.
Met mijn voorpoten kan ik mijn tenen in de grond duwen, echt keihard. Terwijl ik gewoon rustig zit of lig. Mijn tenen staan dan helemaal krom en scheef. Ik doe het omdat ik het handig vind, zo kan ik niet omvallen of wegwaaien. Ik krijg er altijd veel kompliementjes voor van mijn mensen, ze noemen het mijn frummeltenen.

Omdat ik een kat ben en geen hond, doe ik die kunstjes alleen als ik er zin in heb. Ik doe ze niet op koomandoo. Daarom lukt het mijn mensen meestal niet om er footoos van te maken.
Maar soms wel. Kijk maar op de footoo, dan zie je mijn frummeltenen. Knap hè, dat ik dat kan?

Over mijn lijf

Al mijn kunstjes kan ik doen omdat ik een beetje vreemd in elkaar zit. Mijn lijf is niet helemaal goed, wegens dat ik als beebie vietaamiene-tekort heb gehad. En omdat ik een inteeltkater ben. Zo heet dat, als je vader en moeder famielie van elkaar waren.
Daarom staan zijn mijn heupen en mijn benen scheef. Dat maakt dat ik zo ver kan springen en een koprol kan maken. En ik kan met mijn achterpoot op mijn hoofd krabben, dat is superhandig.
Het kunstje met mijn tong kan ik omdat mijn mond niet helemaal goed is. Mijn onderkaak is groter dan mijn bovenkaak, en mijn mond kan niet helemaal dicht. Daarom kweil ik als ik ontspannen ben, of als ik eet. En daarom eet ik het liefst van de vloer, dan kan ik mijn brokjes het makkelijkst pakken.

Schever

Mijn mensen zeggen dat ik steeds een beetje schever wordt. Ik slinger meer met mijn achterpoten en mijn tenen worden krommer. Soms als ik loop glijdt een achterpoot ineens naar de zijkant. Gelukkig altijd maar eentje, anders deed ik een spagaat! En mijn heupen zakken wel eens zomaar een beetje naar de zijkant, maar niet zo erg dat ik val.
Je kunt wat ik heb een hendikep noemen. Ik heb er zelf geen last van, want ik ben altijd zo geweest. Het is iets dat bij mij hoort, iets dat mij mij maakt. Mijn mensen vinden het ook prima. Ze zeggen dat ik helemaal perfekt ben zoals ik ben.

Sirkusartiest

Natuurlijk doe je als kat alleen kunstjes als je het zelf wilt. Niet omdat je ze moet doen van iemand anders. Want een kat is geen hond, en ook geen sirkusartiest.
Ik weet zeker dat iedere kat iets heel biesonders kan, iets dat niet iedereen kan. Ook jij! Dat kan zijn dat je op je achterpoten kunt staan, of dat je heel goed kunt eten, of dat je heel hard kunt miauwen. Iets waar je kompliementjes voor verdient, en misschien zelfs wel een snek.
Ik vind het mooi dat elke kat anders is en dat elke kat dus uniek is. Dat elke kat kunstjes kan doen.
En ik vind het nog mooier dat elke kat dat alleen doet als hij of zij dat zelf wil.

17 thoughts on “Kater Bolle over als je frummeltenen hebt

 1. Hajoooo oomie bolle.
  Ooooh wat knap fan uwes met uwes teene.
  Ikke ken ook speesjaale dinge. Ikke kjeeg foor hut eers een stikstaafnoepie en die hep ik, inne 1x, helemaal oppe-eet. En me gewoone noepies eet ik ook sjo op. En ik woop mette me beertje wont. Sonner te stjuikele!! Hihihi.
  Foor de west kan ik tijdens hut meewope mette me mense se ompoote. En dan geef ik sagge hapjes. We bjijfe dan gewoon wope hoor. En dan woepe se dooooooooorie hihihi. En ikke kan wuistere. Me mense segge dat dat komp ommedat ik een siemees benne.
  Pootjes oomie bolle 🐾🐾

  1. Haloo lieve grote siejemezezwartsiepersepanter, dankjewel dat het kanp vindt van mijn tenen!
   Ik zie dat jij ook een heleboel kunstjes kan doen, wat superknap! Oooo, en zo’n stikstaar had je in 1 keer opgegeten? Hoe kan dat nou? Mijn mensen moeten zo’n stikje altijd in stukjes breken, anders snap ik het geeneens. Dus ik vind dat een supermoeilijk kunstje dat jij kan doen!
   En je hebt nog een kunstje vergeten te noemen: dat je de veer vangt en er zo mee wegloopt!
   Je bent een prachtige siemees, Door! Zwarte siemezen zijn de allerbiesonderste op de hele wereld, zeker weten.
   Heel veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle die supertrots is dat jij zoveel kunstjes kan doen en dat je óók nog superlief en superknap bent!

 2. Lieve Bolle,

  mij eene tand breek bijna uit mij bek van jou kunsjes, jij kan ies met jou teene wat ik van mij eigen nooit heb gezien. Jij kan frummele en jij heb er jou teene foor. Ik vinnut zo knap en assie het warm heb doe jij frummele en jou teene foele fris.
  En jou tong, jij kan altijd resjes oplikke want jij heb jou tong bij jou poot. Oooh Bolle, maar wat zeggie mij eigen nou, hebbie fietamienetekort gehad toenie beebie Bolle was. Dan moet jij jou rest van jou leeve goed eete want anders kom het terug en dat moetie nie wille. Jij kan nooit op jou diejeet weeges dattie die fietamiene nie heb. Anders raakie onnerfoet in jou buik. Jij heb tartaarsjelei noodig en fanieljefla, foor jou fietamiene.
  Maar jij wil misschien weete of ik van me eigen mij kunsje kan. Jij weet van mij eigen nie atleeties maar met mij eene tand kan ik heel snel eete. Dattie denk waarom heb Loes niks gehad maar dan heb mij bek alles al weg gewerrek. En ik ga altijd op mij twee achterpoote staan als mij vrouw mij eete geef. Mij vrouw zeg dattie vin dat ik heel goed op mij achterpoote kan staan van mij eigen. En als ik ren dan waggel mij buik, dat is mij grooste kunsje want jij weet renne vin ik niks aan maar assie kan waggele doe ik het soms toch. Het kom van mij groote buik Bolle, van mij eigen ben ik er trots op.
  Ferder kan ik mantelpoes zijn, dat ik zorrug dat mij broer Floris ze eigen veilig foel. Het ga van ze eigen Bolle, het is mij kunsje van mij hart.

  Hoop dattie feel mooie kunsjes hoor vandaag Bolle want jij krijg er toch een fijn gefoel van. Jij kan ies en dat is belangrijk, jij krijg fertrouwe in jou eigen. Dank jou wel van jou mooie verhaal.
  Jij krijg van mij eigen mij kopjes met mij snorhaar in mij krul, dat is mij laase kunsje en het is foor jou alleen. Jou vrouw en jou menseman mag er vandaag alleen maar na kijke. Van mij eigen,

  Liefs van Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel dat je mijn kunstje met mijn tenen mooi vindt. Ik ben er zelf ook best een klein beetje trots op, dat ik dat kan.
   En ik heb mijn mensen meteen laten lezen wat je geschreven hebt, dat ik nooit op diejeet mag. Wegens dat ik al fietamienetekort heb gehad als beebie. Mijn vrouw zei dat in een diejeet alle fietamienes zitten die je nodig hebt, maar ik denk zelf van niet.
   Ooo, en jij kan supermooie kunstjes doen. Met je eene tand goed eten, dat is best heel moeilijk. En op je achterpoten staan, dat vind ik knap, dat kan ik geeneens.
   En met je buik waggelen, dat is prachtigmooi. Dat is zeker weten een kunstje, daarom hoef je het ook alleen maar te doen als je het wilt.
   Dat je mantelpoes bent, dat is superbelangrijk. Dat je je broer helpt, dat hij weet wie hij is en waar hij is. Ik weet wel duisent proosent zeker dat Floris er heel erg blij mee is, en je vrouw ook. Daar verdien je een snek voor, of misschien wel twee.
   Weet je wat ik zo mooi vind? Iedere kat kan weer iets anders. Iets waarvan je denkt Hoe is het mogelijk? Dan is het fijn als je daar kompliementjes voor krijgt, dat is goed voor je vertrouwen in jezelf.
   Mijn Molletje kon supergoed in een boom klimmen. Eerst riep ze mijn mensen, door keihard te miauwen. En dan klom ze hóps zo tot boven in een boom. En weer naar beneden. Dat vonden mijn mensen altijd geweldig knap, en ze kreeg altijd iets lekkers. Daarom riep ze ze ook eerst. Dat mag ook best, dat je een beetje trots bent op jezelf!

   Lieve Loes, ik heb de krul in je snorhaar gezien, dankjewel! Je krijgt van mij hele lieve kopjes met kipkluifsjuu, voor de vietaamientjes en omdat je zulke mooie kunstjes kan.
   Je vrouw en je broer en zus krijgen lieve kopjes, maar zonder sjuu, van Bolle.

 3. Oh lieve Bolle, wat knap van jou dat je al die kunstjes kunt. Dan ben jij uniek. Volgens onze vrouw zijn we allemaal uniek, dat is dat we allemaal verschillend zijn. Bas kan heel goed slapen , dat doet hij bijna de hele dag. Bjarne kan heel goed Bjarne zijn en hij weet altijd de lekkerste plekjes in de zon te vinden. Hij kan ook deuren openmaken. Kruimel kan heel goed een Diva zijn. Oliver kan heel goed knuffelen en ook met zijn tong uit zijn mond zitten. Bikkel kan heel goed speeltjes verstoppen, dan zijn ze bijna nooit terug te vinden, hij kan ook goed meehelpen zoeken. Hij helpt onze vrouw ook altijd mee om de boodschappen uit te pakken. Juultje weet precies hoe laat het is om te eten, dan gaat ze heel hard miauwen en ze kan supergoed en supersnel eten. Wij kunnen allemaal heel goed rieleksen, dat gaan we ook weer doen vandaag. Kijk je uit vandaag Bolle , hier is er weer veel wind. Dat je niet weg waait. Heel veel knuffies van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje en groetjes van onze vrouw voor jou vrouw en man.

  1. Hoi lieve allemaal, zie je wel! Iedereen kan weer andere kunstjes, dat kan je bij jullie heel goed merken. En alle kunstjes zijn mooi en belangrijk, dat is juist zo fijn.
   Wat supergoed dat Bas veel kan slapen, dat is heel knap. Bjarne kan het beste het zonnetje vinden, en deuren open doen, dat is geweldig. En ook handig voor iedereen, denk ik. Kruimel is de beste Dievaa, dat is een belangrijk kunstje. Oliver, kan jij dat net als ik, met je tong uit je mond? En doet je vrouw wel eens je tong aanraken? Mijn vrouw wel, en dan trek ik hem snel in. Knuffelen is fantasties, ik weet zeker dat je vrouw ook blij is met dat kunstje. Bikkel, wat biesonder dat jij al jet speelgoed weg kan maken en ook weer terug kan vinden! En je vrouw is er vast heel blij dat je helpt met uitpakken, want iedereen weet dat katten dat beter kunnen dan mensen. En Juultje let op dat jullie allemaal op tijd te eten krijgen, dat is een kunstje waar jullie vast allemaal heel blij mee zijn. Ik vind dat jullie zeker weten allemaal een snek hebben verdiend!
   Ik lig alweer op het grote bed. Ik ben eventjes buiten geweest, maar het waait weer veels te hard.
   Bikkel, ik doe aan je denken dat je niet bang wordt, wegens de harde wind!
   Lieve zes, jullie krijgenkompliementen voor jullie kunstjes, en een hele dikke knuffel, ook voor jullie vrouw, van Bolle.

 4. Lieve Bolle,

  Man wat kan jij veel kunstjes zeg. Nou moet ik eerst maar eens goed denkeren of ik ook kunstjes kan doen. Nee eigenlijk niet, ik kan dingen die iedereen goed kan en ja dat is best veel. Wat ik nu moet gaan doen is vrouwtje heel goed gaan helpen en zorgen als ze thuis komt veel doet uitrusten. Ja Bolle morgen is het eindelijk zover en gaat vrouwtje naar ons voor altijd huis en krijgen we de sleutels. Dinsdag komen de mensen werken in ons huis , want er moet heel veel gebeuren om er een mooi eigen huis voor ons van te maken. Vrouwtje moet daar ook heel veel zijn en ook werkjes doen en ook al in de tuin bezig zijn. Misschien is het voor mij een kunstje dat ik goed op huisje kan passen en hel hard miauwen als vrouwtje thuis komt, dan geef ik haar o zoveel knufjes en ik krijg die natuurlijk van haar.
  OOOO JJAAA ik ken een reuze kunstje denker ik nu aan. Ik ben vrouwtjes wekker, ze hoeft dat rammelding nooit te laten rammelen en ik maak haar heel zachtjes wakker. Tja alleen was mijn wekkertje vanmorgen een beetje van slag, want ik had gemerkt dat vrouwtje al wakker was om 5 uur en ging haar melden dat het tijd was om op te staan, Deed ze niet, ze zei: Jip het worden drukke tijden en ook van heel vroeg opstaan om te gaan werken voor de brokjes en om steeds naar ons nieuwe huis te gaan, ja ze moet dan steeds heel lang rijden met de tuftuf op 4 wielen.
  Bolle wie weet wat voor kunstjes je nog te lezen krijgt vandaag en begin alvast maar met oefenen voor de formule 2 race. Ikke heb dat vanmorgen reuze lang gedaan en ik moest steeds hard brullen, want anders kreeg ik boem is ho met vrouwtje. Vrouwtje zei dat ik de storm in mijn jeweetwel had. Zo hard ging het. Zo nu moet ik ophouden van vrouwtje. Ze moet nog veel doen voor morgen aan inpakken om alvast mee te nemen naar ons huis.
  Jij hele fijne dag en veel plezier met jouw kunstjes en die van jouw tenen ben ik wel van de jaloerse op hoor. Knuffels van vrouwtje en groetjes voor jouw vrouw en manmens Grote poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Hoi lieve Jip, dankjewel dat je mijn tenenkunstje mooi vind. En natuurlijk kun jij kunstjes! Je zegt het zelf al, je weet hoe laat je vrouw op moet staan. Je bent dus een katwekker, dat is superhandig. En je hebt me ook wel eens geschreven dat je je voorpootjes om het gezicht van je vrouw doet. Nou, mijn vrouw zou wel willen dat ik dat kunstje kon, eerlijk waar. En het reesen met het brullen, dat zijn twee kunstjes tegelijk. Zie je wel, dat zijn een heleboel kunstjes.
   Dat vind ik juist zo mooi, elke kat kan weer iets anders. Daarom zijn we allemaal biesonder.
   Oo, en Jip wat spannend, van jullie nieuwe huis! Nog eventjes wachten, en dan kunnen in jullie vooraltijdhuis! En dan heb je je eigen tuin, en al je eigen spulletjes en dan kunnen jullie alles presies doen zoals jullie dat willen.
   Doe je goed opletten, dat je vrouw ook wel genoeg rust neemt? Dat jullie samen ook wel genoeg slapen en knuffelen?
   Wat super dat je zo goed geoefend hebt voor de Formule 2. Ik heb gisteren gerend, en vanmorgen een klein beetje. Ik was buiten, en toen voelde ik de wind ONDER mijn jeweetwel, en ik rende zo KEIhard naar binnen! Ik vind de storm altijd een beetje eng, omdat het zoveel lawaai maakt. Net als Popje deed, ga ik voor de storm uit rennen. Maar dat kan je nooit winnen, zeggen mijn mensen.
   Lieve Jip, doe je je lieve vrouw heel veel sukses wensen met alles dat ze moet doen in jullie nieuwe huis?
   Jullie krijgen allebei heel veel kopjes en pootjes en knuffels van jullie grote vriend Bolle. En mijn mensen doen jullie heel veel sukses wensen, met al mhet werk voor het nieuwe huis!

 5. Lieve Bolle,

  vind het zo knap wat jij allemaal kan aan kunstjes, ik kan niet zo veel.
  Maar wat ik wel kan is op mijn kontje zitten, achterpootjes wijd en voorpootjes op mijn buikje leggen en dan heerlijk rondkijken.
  Baasje en mijn deeltijdbaasje moeten er altijd om lachen, zo leuk vinden ze dat.

  Owhja, ik kan soms ook nog een keukenkastje zelf openmaken, maar dat doe ik alleen als ik zin heb hoor.

  Heb jij ook zo last van de woei woei weer?

  Pootje en een kopje van Tommy! (deeltijd kater van Annelieke, en de kater van Arend Jan)

  1. Hoi lieve Tommy, zoals jij kunt zitten, dat is zeker weten een kunstje. En dan kan je ook nog keukenkastje openmaken, dat is supermoeilijk. Dus zie je wel dat je kunstjes kan doen! Dat is juist zo biesonder, vind ik, dat iedereen iets anders kan.
   En juist als het een kunstje is, hoef je het alleen te doen als je het zelf wilt. Want anders was je wel een hondje geworden, als je op koomandoo dingen deed.
   En ik woei uit mijn vacht bijna! Ik durfde helemaal niet mijn tuin in, pas toen het donker was heb ik mijn patroeje gedaan.
   Ik hoop dat de storrum bij jou nu ook weg is!
   Lieve kopjes en pootjes, ook voor mevrouw Annelieke en meneer Arend Jan, van Bolle.

   1. Hoi Meneer Bolle,

    Dank u wel voor het kompliement!
    U gaat op patroeje in de tuin, is dat niet spannend buiten zijn?
    Mijn baasje woont in een flat, en ik mag niet op het balkon of naar buiten.
    Baasje is dan bang dat er iets met mij gebeurd,en ik vind buiten best eng.

    Hoop dat u u vacht heeft kunnen vasthouden met al het gewoei, want volgens mij is het erg koud als je geen vachtje meer hebt.

    Ik doe wel naar buiten kijken, ook als het keihard woeit!
    Nu is de woei een beetje voorbij hier, gelukkig wel.

    Van mij lieve kopjes en pootjes terug voor u en u vrouwtje en baasje.
    Van Tommy

    1. Dag lieve Tommy, je mag gewoon je tegen me zeggen hoor! En je hoeft ook niet meneer te zeggen, want ik ben gewoon Bolle! Het klinkt wel stoer, meneer Bolle, maar ik ben eigenlijk niet zo stoer (niet verder vertellen hoor!)
     Ik snap dat je niet naar buiten kan op een flet, dat is ook best gevaarlijk denk ik. Je zit hoog in de lucht, en je kunt vallen.
     Maar waar ik woon zijn een boel tuinen bij elkaar, met huizen eromheen. Dus ik kan niet de straat op, want dat mag ik niet van mijn mensen. Dat lijkt me eigenlijk ook grieselig, dus dat wil ik geeneens.
     Ik ga nooit ver weg, en als mijn mensen me roepen kom ik. Meestal, want ik ben natuurlijk wel een kat. Ik heb heel lang buiten gewoond, in de tuinen, dus ik ben het gewend om naar buiten te gaan.
     Maar ik ben wel een boel haren kweit geraakt, gisteren en vandaag. Wegens die wind die zo hard woeit. Nu woeit het niet meer, maar nu regent het. Dat vind ik niet fijn.
     Wat stoer dat je durft naar te kijken naar het gewoei! Want alles beweegt, en er is ook veel lawaai. Dat is best spannend, maar ook wel eng. Dus misschien is dat ook wel een kunstje!
     Lieve kopjes en pootjes terug voor jou, en ook voor je mensen, van Bolle.

     1. Hoi Bolle,

      Dan noem ik je nu je en Bolle.
      Als jij niet stoer bent, en dan ben je echt wel als je naar buiten durft te gaan, dan ben ik ook niet stoer.

      Ik bekijk de buitenwereld vanachter het glas, vind ik voor mij al stoer genoeg, jij gaat naar buiten in de tuinen, nou dat is me best knap hoor.

      Heb je nu dan al je zomerkapsel, als je veel haar bent kwijt geraakt door de woei wind?
      Regen is ook niet fijn, het klettert altijd zo hard tegen het raam, niks aan.

      Doe maar lekker rustig aan met al dat gewoei, en een lieve kopje en pootje van Tommy

 6. Lieve Bolle,er is er maar 1 zoals jij en dat maakt je uniek.

  Jouw baasjes houden veel van je en daar draait het om.

  Weet je, het gaat erom dat je gelukkig en gezond bent toch?

  Het kunstje van jou met je voorpoten de grond induwen met je tenen, vind ik knap, ik denk dat Coco dat ook kan, want als ze op mijn buik zit als ik in bed lig krijg ik het gevoel dat ze heel hard duwt ofzo met haar pootjes(tenen) op mijn buik,ze blijft dan een tijdje zo zitten,( want ze wil effe gekriebeld worden) waarschijnlijk om in balans te blijven.
  Maar of haar tenen krom en scheef staan ?dat weet ik niet ,kan ik niet zien.

  Ze voelt wel zwaar aan, maar dat is ze niet, want ze is nog een kleintje, ze wordt bijna 2.

  Je bent een kleine acrobaat ,en dit is lief bedoeld hoor! 🙂

  1. Dag lieve mevrouw Jeanine en Coco en Kitty, ooo ben ik eerlijk waar een kleine akrobaat? Dat vind ik mooi!
   Wat grappig dat Coco ook zo met haar tenen in uw buik kan staan. Dan sta je stevig, je valt niet zomaar om. Ik doe dat alleen met mijn tenen voor, niet met mijn tenen achter. Maar die kan ik weer wijd maken, dat is ook handig.
   Zelf vind ik het niet erg dat ik scheef in elkaar ben gezet, ik ben altijd zo geweest.
   En mijn mensen zeggen vaak dat ik helemaal piekoo belloo ben zoals ik ben. Dat vind ik fijn om te horen, kompliementjes zijn altijd leuk.
   Is Coco bijna jarig? Wat spannend, en twee is een mooie leeftijd, vind ik. Dan kun je nog een hele hoop dingen ontdekken en uitvinden. En je bent folwassen, als je kat bent. Gaan jullie een feestje geven?
   Veel lieve kopjes voor jullie alledrie van Bolle,

 7. Lieve Bolle, wat een prachtige frummeltenen heb jij, zo mooi en stevig. En wat jij schrijft over jouw hendiekep, nou lieverd ik vind jou een prachtige katerman, dat vinden jouw mensen ook. Alle poezen en mensen zijn uniek. Fijne zondag lieve Bolle, je krijgt een zacht kopje van Floortje en van mij knuffels en een kusje op je mooie frummelteentjes.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, wat een boel kompliementen kijg ik, ik word er helemaal verlegen van! Maar ook blij, want kompliementjes zijn altijd fijn.
   En het is helemaal eksaktpresies zoals u zegt: alle poezen en alle mensen zijn uniek. Iedereen kan iets biesonders en iedereen is biesonder. En dat vind ik zo mooi, dat we allemaal verschillend zijn! Net zoveel korreltjes zand er zijn, zoveel verschillende mensen en katten en honden en ooliefanten en kipjes zijn er. Alleen vind ik honden soms wel een beetje eng, dat wel.
   En van Floortje weet ik dat ze aan een tuigje door de gang kan lopen, dat is een supermooi kunstje!
   Ik wens jullie allebei een fijne zondag terug, samen met meneer Floortje erbij, en jullie krijgen veel lieve zachte kopjes en knuffels terug van Bolle.
   En heel erg dankuwel voor het kusje op mijn frummeltenen! Mijn vrouw doet dat ook altijd, dat vind ik leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *