Loesjes Liefdesworkshop (filmpje)

Faalentijn
Vandaag is me Faalentijnsdag en misschien heb u net wel meegedaan aan me liefdesworksjop?

Voor mij eigen was dat best spannend want ik vind liefde belangrijk in mij leeve. En ik moest ook hard werken want assie een worksjop geef kan je niet gaan ligge slaape. Nu moet ik uitrusten en me vrouw heb me visboer al gebeld want zij zeg dat ik nu extra lekkere tonijn heb verdiend.

Van me eigen ben ik het daar wel mee eens want ik moet natuurlijk wel op me krachte blijve. Mij verkering Bert heb sportbrokke voor ze kracht en ze atleeties fieguur. Bij mij eigen werkt tonijn beter, maar het mag ook Sjieba zijn met veel saus. Mij fieguur heb gewoon andere wensen.

Terugkijke

Maar ik wil ook met u terugkijke op mij worksjop. En voor mij vriendjes Bolle en Vlo die mij worksjop alleen kunnen volge op mij Bert ze website, wil ik graag nog wat van mij uitleg geeve. Op me Faalentijnsdag is het belangrijk dat ik mij vriendjes niet vergeet. Dan kunnen zij ook nog leere van mij liefdesadfies, dat heb iedereen nodig op ze tijd. Daarom heb ik mij eerste filmpje gemaakt. Nu ben ik ook liefdesaktriese maar mij naam blijf altijd Loesje.

Liefde voele

Liefde is mij mooiste emoozie en het maakt gelukkig. U kan u liefde voele in u hart en het is voor iedereen. Mij worksjop gaat over liefde voele, dat u weet wat het is dat u voelt. Liefde is unieferseel dus het maak niet uit voor wie u liefde voel. Voor een katerman of poezeprinses, maar het kan ook zijn voor een menseman of mensevrouw.

Als jou hart gegreepe wordt door liefde wat doet u dan? Voele is altijd u eerste stap, dat u denk wat is dat nou in mij hart?

Emoozies

Mij worksjop leg u uit wat u dan kan doen en op mij footoos heb u kunnen zien hoe dat werk bij mij eigen. Ik heb mij emoozies uitgebeeld zodat u ervan kan leere. Dat u kan leere wat u voel en dat dat goed is. Als u moet springe door u huis ben u vast door u dolle heen van u geluk. Dan ben u misschien wel verliefd, maar u kan ook onzeeker zijn of verleege? Belangrijk is dat u het voel in u hart. Dat is u eerste stap op weg naar u mooi liefdesafontuur. Toen ik mij verkering Bert op me kompjuuter zag was mij hart van mij slag. In mij hart voelde ik mij emoozies van mij onzeeker zijn en ik ben ook door mij huis gaan rennen. Mij vrouw zag dat ik in mij beweging kwam en zo wist me vrouw dat er iets gebeurd was in mij hart.

Droome

Als u eerlijk tegen u eigen ben geweest en u voel liefde, kan het ook zijn dat u van u liefde gaat droome. Dan lig u in u mand en u droom van u mooie katerprins of prinses. Misschien droom u wel dat u saame met u prinses op u brommert kibbeling gaat haale, bij mij eigen visboer? Dan heb u wel een roomantiese droom. Op mij footoos ziet u dat u van iedereen kan droome en u kan ook droome van saame. Als ik droom van mij Bert, droom ik dat we saame kabbeljouw in sjelei eete op ze eigen vensterbank. Dat is ook fijn voor mij Bert want dan hoef ie ze huis niet uit. Als poes hou ik daar wel rekening mee in mij droom.

Laate weete

Op mij Faalentijnsdag mag u ook u verkering verwennen. Ik zeg u eerlijk van mij eigen mag het iedere dag, maar Faalentijn zeg dat het alleen op ze eigen dag mag. Ik vind dat moeilijk om te snappe want ik vind liefde heb meer tijd nodig dan één dag. Maar u kan deeze dag wel gebruike om U liefde te laate weete dat U gefoelens heb in U hart.

In mij liefdesworksjop laat ik U zien hoe u dat kan doen. Hoe U ze liefde kan uite. Een mensevrouw kan U een roos geeve of sjokolaa maar tege een menseman kan U het beter zegge, anders begrijp hij het niet. Als poes vind je het misschien fijn als jou katerman onder jou raam zit te zinge? Of jij wil net als mij eigen gewoon jou tonijn of jij wil zwaardvis? Als u heel veel durf heb mag u ook kusjes geeve en het mag ook met u poote.
Mij Bert krijg mij hart, met mij liefde.

Veel geleerd

Als u al deze stappe heb gedaan heb U best veel geleerd van mij worksjop. Dat u liefde kan en mag voele. U mag droome en u mag u liefde uite.

U hoef u eigen nooit te schaame voor u gefoelens, u mag er trots op zijn. Als u voel dan leef U en dan smaak U eete nog veel beeter. Daarom wil ik mij worksjop afsluite met mij voedingsadfies.

Van mij eigen weet ik ook, liefde gaat door mij maag. Misschien heb u nu best veel honger van al u emoozie. Dan kan u saame op u aanrecht u goermet wegwerken. U kan ook me visboer vraage, hij kom graag langs om u een inktvistaart te brenge. En hij heb ook heerlijke haaievinnesoesjes. Belangrijk vind ik wel dat u eete niet bedorve is, het moet wel roomanties zijn. Niet dat u ze hele faalentijnsdinee moet uitspuuge als u net in u mand lig. Dan heb mij worksjop ze doel foorbij geschoote. Net als liefde heb mij eete ook ze houdbaarheidsdinges, let u daar wel op als u in u roomantiese bui ben.

Troost

En mocht u afgeweeze worden dan heb u altijd nog u sjokolaa of u vis. Ik vind dat wel een lekkere troost. Maar als u mij liefdesadfies goed opvolg kan u eigenlijk geen blouwtje loope.

Van mij eigen wens ik U allemaal U fijnste Faalentijnsdag van U leeve. En dat U liefde mag voele in U hart en het mag ook door U maag.

U kan het allemaal zien op me filmpje…

Liefs van Loesje

22 thoughts on “Loesjes Liefdesworkshop (filmpje)

 1. Oh Loesje , wat hebbie dat allemaal mooi gezegt, onse hartjes gaan van klop klop klop. Wij finden jou zo lief, en wij hauden alle veif ook erreg van elkaar. Soms gaan we met sein alle knuffies doen, en we geven onse bediende ook heel graag knuffies. Dan wort se heel erg blei en gaat ons terug knuffies gefe. Wij gefe elkaar alteid knuffies ook al is het geen Faalentijnsdag. Maar vandaag gefe wij ekstra veel knuffies.
  Liefe Loes, heel veel knuffies van Bas, Bjarne , Oliver , Kruimel en Bikkel.

  1. Oooh Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel,

   oooh wat mooi wat ik lees van jullie en jullie hebbe veel liefde van jullie saame en met jullie bediende. En ik vind het fijn van mij eigen dat jullie mij verhaal van me Faalentijn hebbe geleeze. Nu kunnen jullie misschien nog fijner knuffele van jullie saame. Knuffele is fijn, liefde is mij mooiste emoozie. Mij Faalentijn was mij mooiste dag maar ik moest ook veel slaape en me vrouw had tonijn voor me buik.
   Maar vandaag wil ik jullie zegge dank wel voor jullie lieve reakzie op mij Faalentijn,

   Liefs van Loesje

 2. Lieve Loesje.Wat een geweldige workshop en het filmpje en de foto’s zijn echt top.Complimenten voor jullie allemaal die dit gemaakt hebben.Liefde is het belangrijkste van alles en dat laat je zo mooi zien.Muzette,Sparkle en Fynn hebben ook gekeken en we hebben met elkaar geknuffeld .Dat doen we eigenlijk elke dag heel veel,maar vandaag heeft het een extra gouden randje.Hele fijne dag,samen met je Bertje

  1. Dank U wel lieve mevrouw Mia,

   en ook dat U bij mij worksjop wilde zijn, met Muzette, Sparkle en Fynn. En jullie heb elkaar geknuffeld en ik vind het mooi. Voor mij eigen was mij Faalentijn mooi en ik heb mij hartje gevoeld. Maar ik was ook moe mevrouw Mia, toen moest ik slaape en me vrouw was bij me visboer gewees . Oooh ik kreeg me Faalentijn tonijn, oooh ik was in mij ontroering.
   Maar ik wil U bedanke dat U mij altijd steun en samen met Muzette, Sparkle en Fynn mij altijd gelukkig maak,

   Liefs van Loesje

 3. Oooooh, Loesje!!!
  Oh wat mooi, wat heb je dat goed verteld allemaal!!
  Ik zat bij mijn vrouw op schoot te kijken, en halverwege het filmpje had ze al een blauwe kin van mijn kopstoten, zo mooi vond ik het.
  Als iemand nu nog niet weet wat echte liefde is, en hoe je het moet tonen, dan weet ik het niet meer!!
  Ik heb zo het vermoeden dat we binnenkort gaan horen van heel veel verliefde stelletjes.
  Hoe kan het ook anders met zo’n goede les!!
  Heel hartelijk bedankt voor het filmpje, ik voel me vereerd dat je speciaal aan Bolle en mij gedacht heb, en ook veel andere websitevriendjes en vriendinnetjes.
  Mijn vrouw en ik gaan nagenieten. Ik krijg vanavond iets lekkers van mijn vrouw, en ik ga vandaag extra lief voor haar zijn!!
  Heel lief kopje, ook voor Floris en Zusje en je vrouw.
  Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel voor jou kompliemente van mij worksjop van me Faalentijn. En ik heb ook aan mij vriendjes van me Bert ze website gedacht. Dat is belangrijk want liefde is voor iedereen en van mij eigen vind ik, iedereen heb ze recht op ze liefde. Ooh Vlo wat fijn dat jij mij Faalentijn heb kunnen zien bij jou vrouw. Ooh heb ze een blouwe kin? Oooh Vlo, maar misschien issie vandaag rood van jou liefde.
   Mij reakzie is wel laat Vlo, maar na mij worksjop ben ik in mij slaap gevalle en mij vrouw gaf mij mij Faalentijn tonijn. Oooooh..
   Ik wil nog zegge, dank jou wel voor jou kijke en dat jij mij worksjop snap. Liefde voor iedereen op ze eigen manier,

   Liefs van Loesje

 4. Oooooh loes….wat isse dit een rrrrromantiese dag. Oooooh enne ikjes hep verkeer😺😺
  Oooooh ik ben zo blij.
  Blij omdat ik jouw soolzusje ben. En dat ik van je hauw. Oooooh onze liefde gaat zo ver. Oooooh en er wasse nog ruimte voor nog een liefd. Oooooh loes. Ikjes ben overgelukkige.
  Ikke hauwe evve en evve vanne jauw😽😽😽😽😻😻🐾🐾🐾🐾💖💖💖💖💖

    1. Wat leuk!!! Heel erg gefeliciteerd !
     Mijn vrouw en ik zijn heel blij voor jullie, geniet er maar van.
     Een dikke kop voor jullie allebei!!!
     Vlo.

  1. Oooh Katterien ,

   Ooooh ik ben zo blij voor jou eigen en jou verkering met mij broer Floris . Mij worksjop van me Faalentijn heb jullie geholpe van jullie liefde.
   Oooh Katterien ik was zo moe van me worksjop. Ik ben in mij slaap gevalle en ik kreeg Faalentijn tonijn van me vrouw. En nu ben ik wakker en gelukkig want liefde heb ze werk gedaan.
   Oooh Katterien ikke hauw jou ook foor mij alle tijd,

   Sjeteeeeeeeeeeeeem Loesje

 5. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Wat een lief filmpje over liefde en gevoelens.
  Ik hou heel erg veel van mijn vrouwtje en ik geef haar altijd kopjes en ik leg mijn kopje op haar schouder. Vrouwtje houdt ook van mij en ik krijg knuffels van haar en kroeltjes.
  Ik heb geen verkering en dat vind ik wel jammer. Maar misschien komt dat nog wel. Ik ben nog maar 4 jaar.
  Voor Bert en jou en alle facebook vriendjes, fijne Valentijn.
  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje.

  1. Oooh lieve Gijsje,

   wat knap van jou dat jij mij filmpje heb gezien en dat jij mij liefde snap. Jij ben nog jong, jij kan nog verkering krijge van jou hart. En jij mag van jou eigen kieze , jou hart mag het voele .
   Oooh Gijsje wat mooi. Jij ben een lieve poezedame ook voor jou vrouw. En kopjes geeve is fijn, ook voor jou vrouw . Dat is liefde tusse jullie eigen en dat is mooi.
   Dank wel lieve Gijsje voor jou meedoen met mij worksjop van me Faalentijn,

   Liefs van Loesje

 6. Lieve Loesje, wat een prachtige film heb je gemaakt! Ik wist geeneens dat je ook nog kon akteren! Je bent echt een multietalent!
  En ik vind het supersupersuperlief dat je de film ook hier op de blog hebt gezet, voor Vlo en mij!
  Ik weet zeker dat iedereen nu weet wat liefde is, na jouw film en tips. En dat ze ook meteen weten wat je dan het beste kan doen. Mijn vrouw heeft je film aan mijn man laten zien. Die vond het ook prachtig. Maar, zei mijn vrouw, kijk eens hoe mooi Loesje op haar tenen kan lopen met een roos tussen haar tanden, of een doos sjookolaa! Dat wil mijn vrouw nu ook!
  Nou, daar ga ik me maar niet mee bemoeien, denk ik.
  Ik wens je een superfijne Faalentijn, samen met iedereen die je lief vindt, dus ook je tonijn!
  En Bert en Katrientje boffen maar!
  Maar ik ook, dat ik zo’n lieve, slimme, mooie Loesje als vriendin heb! En dat bedoel ik natuurlijk netjes, dat weet je wel, toch?
  Ik denk vandaag ekstra aan mijn lieve Molletje, want zij is voor altijd mijn Faalentijn! Maar ook mijn mensen zijn dat, en alle vrienden en vriendinnen van de blog!
  Dank je wel voor de mooie film en fotoos en tips.
  Een heel lief Faalentijnskopje voor jou, en Floris en Zusje en je vrouw, van Bolle.

  1. Dag Bolle,
   Mijn vrouw en ik gaan vanavond naar jouw Molletjesster zwaaien hoor.
   Het is wel een zuurzoete dag voor jou, want jij hebt jouw Mol liefgehad, maar moet haar wel missen!
   Een heel lief zacht kopje,
   Vlo.

   1. Dag Vlo, wat lief van jullie! Dat vind mijn Molletje vast geweldig!
    Ik zal ook aan Derrick en Poncke en Plok denken, en aan alle andere katten die nu sterren zijn.
    Het is altijd heel verdrietig als een kat een prachtige ster wordt, maar het is wel mooi om goede herinneringen te hebben. En ooit zien we ze weer terug, denk ik.
    Een lief kopje terug voor jou en je vrouw, van Bolle.

    1. Ja Bolle, natuurlijk zien we elkaar allemaal terug later.
     In het gedicht van de Regenboogbrug staat dat toch. Alle dieren zijn daar samen, spelen samen, wachten op elkaar, en op het moment dat hun mensen ook over de Regenboogbrug komen, om nooit meer van elkaar gescheiden te worden.
     Best een fijn idee toch?!
     Kopje van Vlo.

  2. Oooh Bolle ,

   wat schrijf jij mij weer een lieve reakzie op mij Faalentijn . Ik ben blij van mij eigen dat jij het heb kunne zien van jou hart. Jij ben een gefoelige jongen en jij heb veel erfaring in jou liefde. Jij heb jou mooiste liefde gehad met jou Molletje en jij heb haar gisteren kunne voele want dat voel ik in mij eigen hart. Liefde is oferal Bolle, ook assie er nie meer ben. Jou liefde van jou Molletje is voor altijd en daar kom niemand aan.
   Oooh ga jou vrouw oefene met rechtop lope met ze roos en ze sjokolaa. Oooh Bolle misschien kan ik ook een keer mij worksjop doen van rechtop staan. Dan kan jou vrouw zien hoe het moet voor ze eigen.
   Ik was heel moe Bolle, van me worksjop en me Faalentijn . Daarom is mij reakzie nu pas maar jij weet, ik vergeet mij vriendjes nooit in mij hart.

   Dag Bolle, Liefs van Loesje

 7. Lieve Loesje,

  Wat heb jij samen met je vrouwtje een prachtige workshop gemaakt, wat een werk en tijd is dat geweest zeg.
  Houden van en miauwen dat je van iemand hou is zo mooi en wordt je helemaal warm in je koppie en krijg je in je buik de kriebels alsof je een grote bak met lekkers wil eten.
  Ikke en vrouwtje houden nu al 11 jaar heel veel van elkaar en we hebben samen ook heel veel vriendjes gehad waar we gek mee waren.
  Vrouwtje zegt wel dat het haar ervaring is dat je veel moet geven en weinig nemen. Als je zelf liefde geeft dan is het net alsof je zaadjes plant en er iets prachtigs uitkomt en je de liefde zelf krijgt. ik miauw heel vaak dat ikke van vrouwtje hou en ze krijgt van mij echte katerknuffels hoor, ikke krijg altijd veel aaitjes en krabbels en kusjes, Van die lekkere ppprrr kusjes bij mijn oren en bovenop mijn koppie.
  Ikke heb heel veel plaats in mijn Jippehartje voor vriendjes en vriendinnetjes, maar mijn aller grootste blijft toch mijn vrouwtje, ze doet met alles altijd eerst de ander en dan pas haarzelf.

  Loesje wij hopen dat er gisteren heel veel dieren en mensen veel liefde hebben gegeven en gekregen, want dat is waarom ons leventje zo fijn en waardevol is en kan zijn.

  Nu mag ik nog heerlijk naar buiten op het balkon om in mijn stoel te gaan genieten van het zonnetje, vrouwtje had mijn kussen al in mijn stoel gedaan, jij mar Floris en Zusje en vrouwtje een hele fijne dag met extra houden van hoor. Knuffel van vrouwtje voor jullie en van mij poot en kopje van je grote vriendje Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat lief van jou Jip en van U mevrouw Jip dattie nog mij worksjop van me Faalentijn heb gekeeke.
   Dan voel ik nog meer geluk in mij hart want jij ben wel mij groote vriend Jip.
   Mij worksjop van me Faalentijn heb veel liefde gebracht Jip. Iedereen was lief van me Faalentijn en mij zeenuuw kwam tot mij rust. En mij Bert heb mij footoos tot mij mooiste filmpje van me Faalentijn gemaak. Hij heb handige poote Jip en ze kop is wijs. Ik voel mij wel zo gelukkig van mij liefde met mij Bert.
   En jij heb jou liefde met jou vrouw en ik vind het mooi Jip. Zij ken jou goed en jij ken jou vrouw ook van dag en nacht. Dan bennie wel gelukkig met elkaar van jou eigen. Ik ben blij voor jou eigen Jip. Nu hebbie altijd Jippedag als jou vrouw bij jou eigen is. Dan is er liefde en geluk en van mij eigen weet ik, jij heb ze grooote hart.
   Jip ik voel geluk in mij hartje want jij heb liefde en jij geef liefde.
   Dank jou wel voor jou reakzie ,

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *