Loesje vertelt: als ik mij worksjop maak…

moeilijke gevoelensVorige week was mij worksjop van me Faalentijn en ik wil U bedanke want U heb mij hart geraak. Iedereen deed mee van ze eigen en dan hebbie wel geluk.

Er was veel liefde op me Faalentijn en iedereen was enthoesjast. Kuupidoo heb me pijle goed gericht. Mij visboer heb ze tweede fieliejaal kunne openen want hij krijg me vis niet meer aangesleep. Van me eigen hoef hij niet met me vis te sleepe, ik vind het ook goed assie me vis gewoon kom brenge.

Mij hart help mij op mijn weg

Vandaag wil ik U vertellen wat belangrijk is assie een worksjop maak. Misschien denk U wel dat ik 6 visse wegwerk en dat mij worksjop dan klaar is. Van me eigen zou dat best mooge maar ik zeg U eerlijk, er kom veel meer bij kijke. U weet ik ben gefoelig en mij vrouw zeg ook, Loes jou hart doet altijd mee. Zonder mij hart zou ik mij worksjop niet kunne maake. Mij hart help mij op mij weg. U kan van mij niet verwachte dat mij worksjop gaat over zaake van de rand. Daar heb mij hart geen verstand van. Mij worksjop heb altijd te maake met gefoel. Assie iets doet wat voel U dan? Dat is belangrijk en U kan ervan leere. Maar mij worksjop sta of valt met mij plan. Assie geen plan heb, dan hebbie niks.

Wij zijn wel een tiem

In mij plan zit ook mij footosjoet want ik wil U laate zien wat U kan voele en wat U dan moet doen. Mij footosjoet is mij grootste opgafe want van mij eigen moet ik dan pooseere en mij vrouw maak me footoos. Ik geef mij aanwijsing aan mij vrouw maar zij denk soms anders. Dan wil ik ligge van mij rust maar mij vrouw zeg dan,  springe Loes! Van mij eigen spring ik nooit, ik vind er niks aan. Maar mij vrouw heb soms ze eigen fantaazie, ik trek mij dan terug met mij tonijn. Dan wacht ik tot mij vrouw mij weer snap, zij doet wel haar best. En in mij hart voel ik, wij zijn wel een tiem en dat is belangrijk.

Meer zekerheid van U eigen

Dan kom ze afwerking van me worksjop. Mij vrouw en mij eigen bekijke mij footoos en dan kom wel mij konfrontasie met mij eigen. U ken het vast wel dat U denk, lig mij vacht wel goed? Zijn me snorhaare niet te lang? Misschien moet ik toch meer sjelei bij me tonijn want me buik is aan mij maagere kant. Als poes heb ik ook mij onzeekerhede en mij Bert ziet mij footoos ook. Dan wil ik er wel op mij poesbest uitzien.

Maar ik weiger wel om mij eigen te footoosjoppe. Soms zou ik best me buik wat grooter wille, maar jij kan niet altijd hebbe wat jij wil. Jij moet jou eigen ik wel leere akzepteere en ook jou tekortkooming assie die heb. En U kan altijd U emoozie deele met mij foedingsadvieze. Dan voel U zich vast beeter en U heb meer zekerheid van U eigen.

In jou hart

Mij Bert doet mij pr en hij noem dat mij pubblik rieleesijon. In mij kop dacht ik, die vis die ken ik nie maar ik moest mij bij mij les houwe. Soms doet me Bert ze intervjuuw en dan ben ik verleege. Dan moet ik mij eigen verkoope en dat vind ik moeilijk. Ik ben bescheiden en ik leef in mij hart. Gelukkig ken mij Bert mij goed, hij stel altijd ze juiste vraage. Dan kan ik wel mij antwoord geeve, hij zeg Loes jij heb jou antwoord in jou hart. Dan gebeur er iets in mij eigen, hij til mij naar mij hooger nivoo. Dat is wat liefde kan doen, assie ervoor open sta.
Voor mij Faalentijn heb mij Bert mij wel mij grootste verassing gegeeve. Hij heb mij filmpje gemaak en U heb het van U eigen kunnen zien. Mij Bert heb ze eigen overtroffe. Ik voelde mij traan van me ontroering en ik zeg U eerlijk, ik wis niet eens dat ik kon akteere!

Ik wil u graag helpe

Voor mij toekomt wil ik graag nog vaaker me worksjop geeve. Maar van me eigen zou ik het fijn vinde assie thuis mee wil denke. Misschien heb U wel u eigen onderwerp en kan ik mij worksjop voor U maake. Mij hart heb nu best al wat erfaring en ik wil u graag helpe van me eigen.

 • Heb u  gefoelens waar U meer van wil weete?
 • Zit u in een moeilijke situuaazie waarvan U zegt Loes wat is jouw mening van je eige?
 • Is er wat anders?

U kunt het hieronder laten weten.

Dank U wel,

Liefs van Loesje

14 thoughts on “Loesje vertelt: als ik mij worksjop maak…

 1. Ooooooh loes. Jouw wurksjops zijne altijd super, maar dees was ze best van ze best. Oooooh loes, mijn superdin💓💓💓 ooooh mijn allessie benne jij. Mijn wereld was al perfekt, maar sins voorig week is tie zo mooi.
  Voor mij is alles perfekto. En dat is mede door jauw.
  Oooh loes…ikke hauwe jauw💓💓💓😽😽😽🐾🐾🐾

  1. Oooh Katterien,

   wat schrijf jij mij lief van jou hart. Mij worksjop van me Faalentijn heb jou ook feel gegeeve. Maar jij heb het van jou eigen gedaan. Jij ben jou eigen kuupidoo want jij liet jou eigen hart spreeke. Mij worksjop was wel mij mooiste worksjop van mij hart. Oferal was mij liefde en mij hart heb mij oferuure gemaak.
   Maar wij heb ze eigen en elkaar. En wij heb verkering Katterien. Ooooh jij heb nu jou eigen katerman, ik voel mij ontroering in mij hart

   Sjeteeeeeeeeeeem Loesje

 2. Hallo Loesje,

  Vrouwtje en ikke wisten wel dat je een workshop niet zomaar klapsboem kunt doen. Het vraagt heel veel tijd en geduld en vooral bakken vol met lekkere tonijn vind ik. Allereerst moet je daar een talent voor hebben om het te maken en het dan zo te doen dat iedereen het kan volgen en mee doen. Iets kan wel in je koppie en hartje zitten maar het is eggies de kunst om het zo te maken dat wij het snapperen.
  Ikke vind het zo knap van jou en je vrouw van al die foto’s van jou. Ikke wil de laatste tijd niet meer zo vaak op een plaatje, Ikke doe mijn koppie omdraaien, lelijk kijken van weg met dat fliepeding en als vrouwtje niet wil luisteren krijgt ze mijn rug op het plaatje.
  Maar jou foto’s zeggen alles wat je bedoeld. Je zou niet eens meer hoeven te miauwen wat je bedoeld en wij moeten doen, nou dat is me toch wel wat hoor als je dat kunt.

  Je vraagt of wij ook een idee hebben voor een workshop. Ikke weet er wel een, maar die is wel erg moeilijk lijkt mij. Jij bent het hulpje voor Floris, je bent gewoon zijn buddy. Ikke heb 2 keer buddy en hulp mogen zijn van Joerie en Boris omdat zij een grote rugzak hadden met problemen, niks van mensensnuiten meer wilde weten, overal bang van waren. Ikke was/ben een hele sociale Jip en had het in mij om hen te helpen om dat vertrouwen en niet meer bang van die mensen te zijn foetsie te helpen. Er zijn heel veel katten/poezen die hier mee zitten en wie weet zou jij met een workshop zo ook hen kunnen helpen. Maar eigenlijk is dat wel heel veel werk en moeilijk om te maken.

  Ikke hoop dat er hele mooie ideetjes komen voor jou en wel fijn dat jouw visseboer een tweede fieliejaal heeft zodat er altijd voldoende visje voor jou is, want jij bent een heel hard werkende poes en dan moet je eggies heel goed visje kunnen eten.

  Loesje nu moet je eerst weer goed uitrusten hoor voor je aan de volgende klus gaat beginnen en van vrouwtje krijg jij heel veel knuffels voor al die prachtige workshops en blog die jij maakt en van mij krijg jij hele stevige kopjes en poot omdat ik heel trots op je ben en een grote vriend van jou mag zijn. Jip

 3. Lieve Loesje;
  Jouw worksjops kunnen gewoon niet beter, zo blijven doorgaan samen met je vrouw!
  Zolang jij je hart laat spreken, kan er niets misgaan.
  Net zoals met kater Cornelis gisteren, wat zal hij veel aan jouw advies gehad hebben, niemand kan zulke goede raad geven. Dat komt omdat het recht uit je hart komt.
  Bedankt!!!
  Lief zacht kopje,
  Vlo.

  1. Ooh Vlo,

   wat zeggie mij mooie dinge en jij maak mij verleege. Vind jij mij worksjop fijn, oooh ik ga het teege mij vrouw zegge want wij zijn wel mij eigen tiem. Zij help mij wel mee en mij Bert ook.
   Misschien kan ik nog leere om mij eigen footoos te maake maar assie moet pooseere Vlo, dan kan je niet ook nog Zelfie maake van jou eigen. En ik ben niet tegnies dus mij vrouw help mij ook.
   Maar jij geef mij hart een rijk gefoel en mij hart spreek altijd voor mij eigen.
   Jij ken mij goed.
   Dank jou wel Vlo, ik voel mij gelukkig

   Liefs van Loesje

 4. Oooh Jip en mevrouw Jip,

  wat een mooi verhaal schrijf jij mij nu Jip. Dank jou wel voor jou reakzie op mij verhaal. En jij ken mij goed, jij weet dat mij worksjop ook veel van mij visboer vraag. Hij heb nu nog meer werk gekreege van ze eigen. Maar hij heb mij lekkerste tonijn en mij worksjop heb het nodig.

  Jip jij heb wel een heel mooi idee voor mij worksjop. Van mij eigen denk ik dat jij mij vraag mij worksjop te doen van ze vertrouwe. Dat poezekaters elkaar kunnen helpe om ze vertrouwe te krijge in mense en ook ze eigen leeve. Dat wij elkaar kunnen helpe van liefde en geduld met ze eigen. Oooooh ik vind het zo mooi Jip. Ik hoop dat mij kop jou goed begreepe heb. Soms zit mij tonijn in mij kop van mij begeerte. Dan moet ik mij eigen leere konzentreere maar jou onderwerp heb mij gegreepe in mij hart.

  Jip ik ga denke en voele in mij hart en ook met mij Bert saame want hij help mij altijd.
  Ik wil jou zegge, Dank jou wel en jij ben mij groote wijze vriend Jip,

  Liefs van Loesje

  1. Lieve Loesje,
   Jij hebt het heel goed gesnapperd hoor, en ja wat zou het mooi zijn als op deze manier veel poezen/katers geholpen kunnen worden. Ikke wil je best mee helpen hoor en je miauweren/schrijven van wat hoe ikke dat deed, maar plaatjes die kan ikke jou niet geven, want wij hadden toen nog geen kiekeding.

   1. Ooh Jip jij mag mij altijd mee helpen van jou eigen. Want mij worksjop begin met ze plan en assie het goed vin dan kom jij in mij plan. Dan kun wij saame kijke of wij iets moois kunne maakte. Jouw eigen mooie verhaale van hoe jij kan helpe en dan kan ik met mij eigen vrouw kijke of ze mij footoos kan maake. En dan kun wij zien offie kan. Ooooh Jip ik vin het mooi, dank jou wel

    Liefs van Loesje

    1. Lieve Loesje,

     Dat vind ik heel fijn hoor en je moet me maar schrijf doen dan ga ikke jou mee helpen.Pootje Jip

 5. Hoi liefe Loesje,ikke heb samen met mijn vrouwtje maar je worksjop gekeeke en ik fond het so mooi. Ik heb noch veel te lere. Ik find namelijk mein zussie kruimel erg lief, ik wil alteid met haar spele maar kruimel find me een kleine druktemaker, en dan loopt sei weg. Ik ga dan achter haar aan holle maar dan wordt ze boos. Ook mein grote broers Oliver en Bjarne en Bas finde me te druk. Dan ga ik maar lekker spele met mijn vrouwtje en knuffies doen met haar. Mijn vrouw zegt dan dat ik voorsichtig moet spelen met mein grote sus en broers, dat ik nog een beetje te wild ben. Ik wil so graag ook een liefe broer worden, dus hebbe jij tips Loesje?? Hele dikke knuffels van Bikkel

  1. Lieve Bikkel,

   jij schrijf mij een mooi ferhaal en ik voel jou liefde voor jou eigen zusje Kruimel. Dat is mooi Bikkel maar jij ben nog wat druk. En jij heb meer van jou tempeerament assie zusje Kruimel. Soms hebbie katerjongens en zij zijn druk in ze kop. Zij wil altijd speele, zij heb veel enerzie. Katers en poezen zijn vaak anders van ze eigen Bikkel. Mij broer Floris is ouder. Maar vroeger ging ik ook weleens loope Bikkel. Assie op ze heupe had dan was ik wel weg van me eigen.
   Jij moet jou eigen wel zegge dattie rustig moet doen met jou zusje. Misschien kan jou vrouw jou helpen. Misschien kan jij saame spelen met jou zussie wat jou zussie ook leuk vin van ze speele . En misschien kan jou vrouw ook meedoen , dat jou zusje kan wennen aan jou enerzie.
   Bikkel ik ben ouder en mij erfaring is, met jou tijd kan alles goed komen. En jou oudere broers kan jou misschien ook helpe. Assie kijk hoe jou broers speele met jou zussie.
   Bikkel jij mag wel trots zijn op jou eigen, jij durf eerlijk te zijn. Ik ga wel nadenke van jou vraag op me denkpaal ,

   Liefs van Loesje

 6. Dag lieve Loesje, wat heb je duidelijk verteld over hoe je je worksjop maakt!
  Ik wist wel dat het moeilijk zou zijn, maar het is nog veel meer werk dan ik al dacht! Gelukkig dat je een supertiem bent met je vrouw, en met je Bert. En ook gelukkig dat je zoveel weet van alles wat uit je hart komt. Dat kun je zien, aan je fotoos en je tips en aan alles wat je schrijft. Je kunt zien dat je een hele gevoelige, lieve poes bent. Met een heel groot en mooi hart!
  Ik zou wel benieuwd zijn naar een worksjop over hoe jij en je vrouw fotoos maken. Want mijn vrouw kan dat niet zo goed, en als ik eerlijk ben, ben ik ook niet zo’n fotomodel.
  Jij staat altijd prachtig op de foto, en je kunt aan de foto al zien wat je bedoelt. Dat lukt mijn vrouw en mij niet.
  En ik ben ook wel benieuwd naar een worksjop van hoe het komt dat jij zo goed met Floris en Zusje om kan gaan. En over aan mensen wennen, dat lijkt me ook mooi. Voor Cornelis bijvoorbeeld.
  Loesje, je hoeft je nooit zorgen te maken dat je niet goed op de foto staat. Want ik weet wel zeker dat jij altijd PERFEKT op een foto staat! Je haren zijn altijd mooi wit, en zwart, en mooi glad. Je ogen zijn prachtig geelgroen, en je hebt een mooie zwarte pet op. En je bent mooi rond van vorm. Dus dat kán helemaal niet mis gaan! Footoosjop zou jou echt niet mooier kunnen maken!
  Een heel lief kopje voor jou, en ook voor je verkering Bert, van Bolle.

 7. Hallo Bolle,

  wat hebbie mij mooie krietiek gegeeft van mij worksjop. En jij zeg weer dinge met jou eigen hart en waarheid. Jij ben ook een gefoelige jongen en jij weet waar jij over praat. Dat kan ik wel voele in mij kop. Ja mij kop voel die dinge. Wijsheid en assie echt ben.

  Jij geef mij ook mij stof voor mij denkpaal. Wattie zeg ga ik wel meeneme in mij eigen. Mij vrouw zeg ook, een worksjop van mij footoosjoet is best nog moeilijk maar misschien kan wij wel iets maake. Of ik kan erover schrijve maar dan mij heele verhaal.
  Mij worksjop over mij band met Floris en mij Zusje, dan hebbie het over vriendschap tussen ons eigen. Van mij kattenfamielie , oooh ik vin het mooi….
  Maar jou laatste ideej van ze wennen aan mense. Oooh mij hart begin al te spinne van me entoesjasme. Vertrouwe is mij sleutel, mij vrouw en mij eigen gaan op mij denkpaal. Oooh me vrouw zeg dat ze daar niet op durf. Zij heb hoogtevrees Bolle , dattie hoog eng vin.
  Misschien moet ik mij schootmeedietasie doen, dan kannie tot ze eigen koome.

  Lieve Bolle dank jou wel voor jou lieve en jou wijze woorden en van jou kompliemente. Mij kop heb weer genoeg voor ze denke en mij hart doet voele van ze rigting. Dank jou wel,

  Liefs van Loesje

 8. Hoi Loesje, ik vind het heeeeel knap hoor die Workshop die je hebt gegeven , ik Ollie ben daar niet zo goed in want ik ben in de ban van de Lente , ik wil de hele tijd naar buiten toe naar de dak duiven, komt wel door jou Workshop Loesje dat ik nu echte Kater Trekjes krijg die voorheen niet zichtbaar waren!!!
  Ik durfde vandaag de KaKa’s ( dakduiven() het leven zuur te maken, ik trok me toch een sprint vanuit de afvalcontainers naar ze, nog even en ik heb er eentje te pakken en dat allemaal door jouw Workshop Loesje,want eerder lukte het me niet , was ik te bescheiden!

  Kopje van Ollie

Reacties zijn welkom