Loesje vertelt: me workshop Liefde Voelen Faalentijn

liefde voelen

Vandaag wil ik u vertellen van me nieuwe worksjop Liefde voelen. Van me eigen vind ik dit wel me mooiste worksjop want het gaat over liefde.

Me vrouw heb me verteld dat het over een tijdje Falentijn is. Ik moest hard spinnen want misschien heb me vrouw een nieuwe vis bij me visboer gevonden. Maar ze zeg dat Falentijn de dag van ze liefde is. Toen was ik wel geraakt in mij hart.

Erfaring

U weet ik heb best veel erfaring met mij liefde want ik heb al heel lang verkering met me Bertje. Hij heb mij ook gestiemuuleerd om mij worksjop te gaan maken. Assie verkering heb dan kan je ook dinge saame bespreeke. Dat is belangrijk want ik vind dinge bespreeke met mij eigen alleen best moeilijk. Denken en voelen doe ik wel met mij eigen op mij denkpaal, maar soms hebbie gewoon iemand nodig om mee te praate. Met me Bert kan ik over alles praate, onze verkering is gemakkelijk van ze eigen.

Falentijn

Misschien weet U niet wat ze Falentijn is? Dan vind ik wel dat ik U dat eerst moet vertellen van me eigen. Anders heb me worksjop geen zin en heb U er niks aan.

Liefde

Falentijn is ze meest biezondere dag van me jaar. Het is de dag van ze liefde en het heet falentijnsdag. Assie verliefd ben dan kan U elkaar kadootjes geeve en het mooge ook bloemen zijn of tonijn. Voor mij eigen vind ik tonijn of garnaale wel me mooiste kadoo, maar als me Bert mij een roos geef ga ik wel veel emoozie voelen.

Dan gaat mij hart wel spinnen van me geluk. Van me eigen ben ik heel roomanties, dat heb ik wel ontdekt nu ik verkering heb.

Ekstra aandacht

Maar wat zou u doen als U van u verkering Rooze kreeg of misschien wel haaring in tomatensaus? Dan zou U hart ook overslaan van ze geluk want dan voel U ze ekstra aandacht voor U eigen. En dat heb iedereen noodig op ze tijd en daarom heb men er een dag voor gemaak. Op deze dag mag U met u verkering ze liefde vieren en u mag zelf weete hoe U dat doet. Maar het moet wel roomanties zijn, dat u liefde voel in u hart.

Saame

En het kan ook zijn dat U nog geen verkering heb met U verkering of met iemand anders? Maar dat u wel iemand leuk vind van ze eigen en ook lief. En misschien wil U wel terug naar U eks? Dan kan ze Falentijn helpe want Falentijn zeg ook, U kan een gokje waage. Op Falentijnsdag mag U ze ander vertelle dat U verliefd ben en U kan dan ook fraage of U saame iets roomanties wil gaan doen. Misschien kan U saame naar me visboer gaan, hij heb altijd lekkere dingen in ze aanbieding. Of U kan saame me garnaale pelle, dan heb U wel lekker eete op U Falentijnsdag.
U kan dus iemand voor wie U liefde voel verrassen. U leeve zal dan nooit meer van hetzelfde zijn.

Me Bert

Misschien weet U het nog niet van mij erfaring in mij liefde, maar mij liefde met me Bert begon op Falentijnsdag. Me Bert deed ze oproep wie ze Falentijn wilde zijn. Toen heb ik wel me vrouw ze roos uit de vaas getrokke voor me footo. Het is mij faavoriete footo van mij eigen want ik voel mij liefde voor mij Bert.

Misschien kan U het ook voele als U naar me footo kijk? En ik was ook verleege want het was me grootste stap in mij leeve. Ik zei tegen me Bert, ja ik wil jou Falentijn zijn van me eigen. Het heb me gesiedenis geschreeve.

We heb het er saame nog weleens over en dan voel ik mij hartje weer spinnen.

Dit is me workshop:

In me worksjop ga ik U helpe om U Falentijn te verrassen. Ik ga U leere om U hart te laate spreeke.

 • Hoe kan U iemand anders van u eigen laate merken dat U ze ander lief vindt?
 • Misschien ben U verleege of misschien ben U onzeker?
 • Hoe kan U dan toch ze ander U liefde laate voelen?
 • En hoe kan U zelf liefde voele? U heb het misschien te druk voor U Liefde te voele of U denk dat u afscheid genoome heb van ze liefde? U durf niet meer

Dan kan mij worksjop liefde voelen helpen. Ik leg het U uit met mij footoos en mij stapjes in Liefde.

Mij worksjop is graatis en het is op 14 februari, op me Falentijnsdag. Het is om 10.00u want dan kan U er nog iets mee doen en het duurt tot 11.00 uur, dat is ’s morgens.

Dus als U iemand wil liefhebbe of U wil gewoon meer liefde voele. Doet u dan mee met mij worksjop. Ik zou het heel fijn vinden als U meedoet met u eigen want het is ook roomanties. En het is voor mensen en dieren, behalve ze goorillas en ze vleesetende plante. Daar heb ik nog geen erfaring mee en ik zeg u eerlijk, ik ben er ook een beetje bang van.

Als U liefde kan voele kan U niks meer gebeure. En het maak u blij en gelukkig en ik spreek uit mij eigen erfaring.

Liefs Loesje


Worksjop Liefde voelen
14 februari 10.00- 11.00 uur
Kurzusleidster: Loesje Huispoes
Waar: op me eigen Feesboek, klik hier (u moet wel zelf Feesboek hebben om mee te doen)
Kosten: graatis

 

16 thoughts on “Loesje vertelt: me workshop Liefde Voelen Faalentijn

 1. Ohhhhhh Loesje dat is een mooie workshop!!!!
  Wij doen zeker mee!!!
  😽😽😽😽😽😽♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  1. Oooh lieve mevrouw Ceciel,

   heb U me verhaaltje van me worksjop al geleeze? Oooh en U doet mee, oooh ik vind het fijn want U ben belangrijk in mij leeve. Dan voel ik mij eigen sterker en het is mooi en diep mevrouw Ceciel.
   Faalentijn is er ook want het is ze eigen dag en dan kunnen we allemaal saame liefde voele.
   Oooh dank U wel,

   Liefs Loesje

 2. Ooioh loesje. Ik ben er bij hoor. Maar ik hoef mijn eks echt niet meer terug. Weg isse weg. Im ben nou weer flieft op mijn personeel. En een beetje oppe jou. Want ikke hauwe jou. Wabt vrouwtjespoezen kunnen ook van elkaar hauwe. Oooh ikke hauwe jou💖💖💖

  1. Oooh lief soolzusjedinnetje,

   Ooooh mij hartje….
   Jij heb zo glijk van jou eigen en van jou hartje . Vrouwtjespoeze kan zeker ook van ze ander en elkaar hauwe. Liefde is uniferseel en mooi en diep van ze zelf. Enne jij mag van jou personeel hauwe en ook van mij eigen. En ikke hauwe ook van jou, ooooooh zo mooi….

   Sjeteeeeeeeeeeem Loesje

 3. Hallo lieve Loesje,

  Wauw wat een fijne workshop heb je en vrouwtje heeft het al in de agenda van ons saampjes geschrijft hoor. Gelukkig is vrouwtje dan vrij, nou ja dat hoopt ze in ieder geval.
  Vrouwtje en ikjes hebben al veel liefde in ons leven gehad en ja je weet vrouwtje en ikke hebben nu al heel lang saam verkering en we houden heel veel van elkaar en we hopen dat we heel lang saam mogen blijven. Jij zal vast en zeker nog heel veel nieuwe dingen ons kunnen vertellen en leren en vooral aan iedereen. O wat zal alles er dan toch mooi gaan uitzien. Dan is de hele lucht vol van hartjes en vlinders.
  Lieve Loesje ikke vind jou wel heel erg knap hoor dat je nu weer een prachtige workshop maakt en geeft. Nou je miauwt wel dat je heel verlegen bent, maar dat geeft jou vast en zeker de gave om dit te kunnen doen.
  Wat zal jouw lieve Bert weer trots op je zijn

  Vrouwtje zegt dat jij vast weer heel veel dieren en mensen zal hebben als je je workshop geeft, net als bij je vorige. Doen Floris en Zusje ook mee?

  Nu moet je maar goed uitrusten en tonijn en garnalen eten hoor en van vrouwtje veel knufjes en hele grote poot en kopjes van je grote vriendje Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   nu ben ik verleege van wat jij mij schrijf Jip. Ik vind jou woorden van wat jij mij schrijf zo mooi. En ik ga mij heel erg veel mij best doen want liefde is belangrijk. Liefde is me mooiste emoozie en het is ook diep. Jij voel het overal in jou lijf. En op Faalentijn kan jij liefde voele en liefde geeve. Dan is het nog meer spesijaal en we heb het allemaal noodig.
   Lieve Jip jij heb al heel lang verkering met jou vrouw mevrouw Jip. Dan kan jij voele maar het is fijn om jou liefde te viere. Dat jullie liefde voele is ze grootste geluk Jip.
   En er zijn ook mensen, poeze en ook katermanse die verleege zijn. Die moeilijk liefde kunne voele. Dan kan mij worksjop helpe en Jip, zeg nou van jou eigen…
   Hoe mooi zou het zijn als wij op me Faalentijn allemaal liefde voele. Allemaal saame in ons hart, oooooooh ik vind het Mooi….
   En ik vind het fijn dat jij meedoet Jip, van jou eigen. Van jou hart voor jou vrouw,

   Liefs Loesje

 4. Lieve Tante Loesje natuurlijk doen wij allemaal mee. Tante Jafita helemaal die vind Bram zo leuk. Wij hebben ook liefde zoals Guilaime en Elani die zijn nog steeds smoor met elkaar hoor. En wij krijgen heel veel liefde van ons vrouwtje dat is ook mooi. En wij gaan op fjalentjijntjesdag iets moois doen want liefde is voor iedereen. En Tante Loesje i loof you hoor, maar ook Tante Katrien Tante Mila Ome Bert en oom Bolle en ook van de mensen en dieren die ik vergeten ben.

  1. Dag kleine Kyanapoesenkleuter, zeker weten dat iedereen ook van jou houdt!!!
   Een likje over je hoofdje van je oom Bolle.

  2. Oooh kleine Kyana,

   jij ben een slim lief poezebeebiemeisje. Maar wat klap jij nou uit jou school? Heb ze Jafita ze oogje laate vallen op ze stoere Bram. Oooh ik voel ze liefde in mij lucht. Oooh ik vind het mooi en liefde is voor ze iedereen.
   Jij heb veel liefde om jou eigen heen. Jij heb tante Sylvia en jou ome Ed. En jij heb ze Elani en Guilaime, oooh zoveel liefde en jou goede voorbeeld. Jij ben een gelukkig meisje en jij ben van je eigen ook gek op ze iedereen.
   Ik foel mij eigen vereerd dat jij mee wil doen met mij worksjop want jij kan zo nog meer leere.
   Doe jij iedereen ze pootjes geeve van jou tante Loesje,

   Liefs van mij eigen

 5. Dag Loesje, wat een mooie worksjop gaat dat worden, dat weet ik wel zeker!
  Als iemand over liefde en falentijn kan vertellen, dan ben jij dat. Heel veel mensen en dieren kunnen van jou leren. Eigenlijk ALLE mensen en dieren! Nou ja, misschien niet gorillas en vleesetende planten.
  Ik wist helemaal niet dat jij Bert hebt leren kennen op falentijnsdag. En wat dapper dat je je fotoo durfde te sturen. Het is een prachtige fotoo, zo met die roos. Dan is het natuurlijk logies dat Bert jou kiest als falentijn. En voor alle andere dagen!
  Ik vind dat meisjespoesen of jongenskaters ook van elkaar mogen houden, net hoe het uitkomt. Popje en Beer, die hier voor mij woonden, vonden elkaar heel erg lief. En dat is altijd zo gebleven, totdat Beer een prachtige ster werd. En dat waren twee jongens. Dus dat kan ook.
  Liefde is liefde, en dat is altijd mooi.
  Ik heb nu een beetje verkering met mijn mensen, maar mijn echte verkering blijft mijn Mol.
  Ik ga met falentijn de fotoos kijken op je feesboek, Loesje. Dan kan ik de worksjop tóch meedoen! Ik ga me er nu al op ver-heu-gen (dat is dat je er zin in hebt dat iets gaat gebeuren)!
  Een lief kopje van Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   jij zeg weer wijze dingen en ik vind jij heb gelijk. Liefde is voor iedereen en jij mag van jou eigen weete op wie jij flieft word. Van me eigen wil ik daar nog over schrijve. Want dat hoort ook bij mij liefde. En ik vind het fijn Bolle dat jij zo ruim van jou denken ben. Jij heb ze groote katerhart van jou eigen. Net als mij Bert, hij heb ook ze grootste hart van mij Feesboek.
   Ik vind het fijn dat jij nou weet van jou eigen hoe mij Bert en mij eigen ze liefde heb ontdekt. Me Bert heb soveel in mij hartje losgemaakt. Toen heb ik ze roos uit mij vrouw ze vaas losgemaakt.
   En Bolle ik vind het fijn dat jij mij footoos kijk van me worksjop. Assie dan fraage heb dan kan ik jou nog helpe want jij mag het ook fraage op ze website. Maar jij heb wel feel erfaring van jou eigen en dan kan jij mij eigen misschien nog tippe geeve.
   Bolle jij ben een lieve wijze katerman en jij ben de eerste die weet waar mij verhaaltje volgende week over gaat. Want jij zeg het zelf, liefde kan ook assie poes en poes ben. Of katerman en ze andere katerman. Oooh Bolle, liefde is mooi assie ze hart opent

   Liefs van Loesje

 6. Wat een mooi verhaal Loesje en helemaal waar!
  Ollie vindt ook dat liefde moou is ook tussens poezels en poezels en katermannen en katermannen en anders natuurlijk ook.
  Ook geldt dit voor de blafsnuitjes want die zijn ook voor de liefde hoor!
  Ik vind jou een hele lieve poezsl dat jij ook voor iedereen zo lief bent!

  Liefs Ollie

 7. Loesje, ik vind het een goed idee een workshop over liefde en Faalentijn. Want in mijn tijd was er nog geen Faalentijn. En je weet je bent nooit te oud om nog iets te leren!

 8. Misschien komt het dan toch nog goed. Want vorig jaar heb ik een blauwtje gelopen bij Lolly, het meest mooie prachtige lapjespoesje van de hele wereld. Ze is net zo onnemend en acrobatisch als ik. De muis die ik haar had opgestuurd – met een strik erom notabene – heeft ze teruggestuurd. Ze bleek niet alleen met mij maar ook met de buurkater te hebben gesjanst. Het doet nog altijd pijn in mijn katerhartje als ik daar aan terug denk
  Foppe van de Blije Beesten Boel (alleen nu even wat minder blij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *