Loesje vertelt: over verkering hebben

verkering

Vorige week zei een lieve mevrouw op me Feesboek dat me Bert en ik van me eigen al best lang verkering hebben. Ik voelde mij hartje trillen van me geluk. Want best lang is best fijn en me jaar is nog maar net begonnen.

Misschien is het over ze tijdje nog wel langer. Ik vind verkering wel heel fijn en ik heb nu ook al best veel erfaring. Ik dacht nu ik al zolang verkering heb wil ik er best iets meer over vertellen van me eigen. Dat ik mij erfaring deel en dat U er van kan leere.

Vlinders

Assie verkering heb dan hebbie vlinders want dan ben U ook verliefd. U mag het best weete van me eigen, ik ben heel erg verliefd op me Bert. Hij heb iets in ze eigen waar ik gek op ben. En ik wist niks van verkering toen ik me Bert voor de eerste keer zag op me Feesboek. Maar het voelde als zacht en fijn en ik moest ook steeds denken aan me Bert. Ik dacht daarvoor alleen maar aan me tonijn maar daar heb ik geen verkering mee. Dus ik moest er wel mee leren omgaan in me kop. Assie verliefd ben hebbie daar niks meer over te zegge. Dan hebbie allemaal emoozie en je tonijn smaak ineens anders.

Verbinding

Van me eigen vind ik verkering wel me mooiste woord. Dan voel ik me Bert in me hart, ook assie niet op me Feesboek is. Dan hebbie verbinding. In U hart kan U voelen, dat iets fijn is en ook als het niet fijn is. Misschien heb U thuis ook wel verkering van U eigen.

En het kan met U man of met U vrouw zijn. Iedereen mag ze eigen liefde voelen. Daar heb niemand iets over te zegge. Ik ben een moderne poes, ik vin het belangrijk dat U geluk voel in U hart. Dat het echt is van ze eigen.

In U hart

Als het echt is kan me tonijn er niet tegenop. Dat heb ik wel gemerk met me Bert. Hij kom wel op me eerste plaats, dat is assie verkering heb.

En U hoef er niet voor saame te wonen. U kan ook verkering hebbe vanuit U eigen huis. Dan ben U niet saame, maar U voel het  toch. Soms gaat verkering ook over maar U liefde blijf toch in U hart. Dan ben U rijk want U hart heb verkering met U gevoel. Dat is ook belangrijk als U niet samen kan zijn.

En het is ook belangrijk om U geluk te voelen. Als poes weet ik nu dat als liefde ooit U hart heb geraakt, U hart het altijd zal weete van ze eigen. Dat heb me Bert me geleerd want hij heb me hart geraak toen ik me Bert voor de eerste keer zag. Hij is me groote liefde dat kan ik voele in me eigen hart.

Liefs van Loesje

8 thoughts on “Loesje vertelt: over verkering hebben

 1. Loesje het is mooi om geluk en liefde in je hart te voelen!!!!!
  Wat heb je het goed uitgelegd in je verhaal!!!
  😽😽😽♥️♥️♥️

  1. Lieve mevrouw Ceciel,

   heb U me verhaal al geleeze, oooh ik vin het lief van U. En U begrijp het, dat kan ik voelen van me eigen. Als U liefde voel in U hart ben U altijd rijk. Dat is geluk hè mevrouw Ceciel. Dan heb het leeve een mooie kleur van ze eigen.
   Dank U wel lieve mevrouw,

   Liefs van Loesje

 2. Hallo Loesje,

  O wat heb jij mooi over verkering en houden van geschreven en ik voel dat dat helemaal vanuit jouw hart komt. Nou als Bert dit leest krijgt hij helemaal blozende wangen, niet van het eng vinden, maar dat komt dat jouw liefde voor hem op de wangen is gekomen. Hij voelt zich nu vast en zeker de aller gelukkigste katermans die er maar kan bestaan.
  Ja wat een kijken in de ogen toch kan doen en dan meteen een hele grote groep vlinders die in je buikje zijn gekomen, je wist vast in het begin niet wat er allemaal met jou gebeurde, maar daar kwam jij heel snel achter. Vrouwtje zal wel gemerkt hebben dat je heel vaak dromerig zat te kijken voor je bakje tonijn.
  Nee Loesje je hoeft niet samen in een huisje te wonen om verkering te hebben, jullie hebben een verkering van tussen eetbakje en mand en dat is super fijn hoor.
  Nou vrouwtje en ik weten wel dat jullie verkering altijd zal blijven, dat merken wij ook als een van jullie 2 naar de wittejassen moet of nog erger voor een narekoos en operaazie, nou dan zijn jullie helemaal uit je doen van de zorgen om elkaar.

  Zoals je weet is mijn grote verkering mijn vrouwtje en wij zorgen ook heel goed voor elkaar en zoals vrouwtje het zegt in voor en tegenspoed. Ik krijg van vrouwtje alles wat mijn hartje nodig heeft en ik geef vrouwtje altijd een heel groot welkom als ze wakker wordt of thuis komt van weggeweest, Helevele kopje en kusjes en pootjes in haar snuit en die vind ze me toch altijd fijn.

  Ja Lieve Loesje als we met z’n alle meer om elkaar zouden geven, wat zou het er dan mooi uitzien. Maar wij alle vriendjes en vriendinnetje houden van elkaar en dat is al een heel mooi begin vinden wij.

  Loesje ik ga nu maar eens een verdiend dutje doen en wie weet dromen over verkering hebben.Jij een fijne dag met veel liefde voor Bert in jouw hartje Knufje van vrouwtje en vriendschaps kopje en poot van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat zeg jij weer wijze dinge van jou eigen Jip. Van liefde voelen in jou hart en dat ze wereld er mooier uit zou zien van ze eigen assie meer liefde zou voelen. Jij heb al lang verkering met jou vrouw, ik vin dat mooi Jip. En zij heb ook verkering met jou eigen want jij heb soms Jippedag. En jou vrouw doet dat omdat ze liefde voel voor jou eigen Jip. Ik vin het mooi, mij hart is geraak.
   Verkering is mooi Jip, assie gelukkig ben dan voelt jou hart dat ook.

   Toen ik me Bert voor me eerste keer zag zei me hart, hij is mij groote liefde. En ik voelde mij eigen anders Jip. Mij vrouw zag mij droome en ik deed ook meedieteere want ik moes mij eigen rustpunt vinde. En ik wis niet wat mij gebeurde Jip. Ik had het nog nooit gevoel van mij eigen.
   En jij heb glijk, ik voel mij heel onrustig als mij Bert nie goed is. Of assie naar ze dierendokter moet. Jij heb dat goed gezien maar jij leef ook met jou vrouw mee assie naar ze mensendokter moet.

   Liefde is belangrijk Jip, dat vin ik van me eigen.
   Dank wel dat jij zoveel mooie en jou wijze woorden heb gezeg.

   Liefs van Loesje

 3. Oooooh loesje. Wat een emo in jouw verhaal. Oooooh ik moeste even een traantje pinken hoor. Oooooh. Jouw liefde voor bert is groots. En je heb nog veel meer liefde in je💖🐾😽
  Ikke hauwe jou

 4. Dag Loesje,
  Wat een prachtig verhaal verhaal over jullie liefde!!
  Ik heb wel eens een goed gesprek met een buurkater, die in de vensterbank komt zitten, maar dat is gewoon een vriendje van me. Leuke kerel trouwens, zo hoor ik nog eens hoe het buitenleven is.
  Zelf leef ik binnen, samen met mijn vrouw. Dat vind ik prima hoor, want ik ben een held op rooie sokjes.
  Geniet maar samen met jouw Bertje van jullie liefde!
  Zacht kopje,
  Vlo.

 5. Dag Loesje, wat schrijf je het mooi, van verkering hebben.
  Ik kan goed snappen dat jij en Bert verkering hebben, want ik vind dat jullie goed bij elkaar passen.
  Jullie zijn allebei mooi van je binnenste en van je buitenste. Ja, echt waar! En jullie doen veel voor andere katten, dat vind ik biezonder! En jullie zijn alletwee wit met nog een andere kleur, dat is ook grappig toch?!
  Jij en Bert gaan vast nog langer verkering hebben, ook dit jaar en dan weer een jaar en dan weer eentje. Nog veel meer jaren, denk ik!
  En zeker weten hoef je niet altijd samen te wonen. Want als je verkering hebt woon je in elkaars hart. Dus dan ben je soowiesoo samen. Daarom is mijn Molletje nog steeds mijn verkering, voor altijd.
  Zeker weten dat het met je man of je vrouw kan zijn, want als je het voelt in je hart voel je het in je hart. Dat weet je altijd zelf, dat kan niet iemand anders tegen je zeggen dat het mag of moet. Want je hart is van jezelf, en ook van je verkering!

  Lieve Loesje, ik wens jou en Bertje nog MILJOEN jaar verkering!

  Een lief kopje van Bolle.

 6. Tante Loesje wat schrijft u toch mooi. Liefde tussen u en Ome Bert is voor altijd. Ik ben super happy en ik vind het zo mooi dat er zoveel liefde is. Je hoeft niet samen te wonen want liefde is overal en voor iedereen. Dat hebben ze mij hier geleerd. ik ben nu wel een grote peuter aan het worden maar ik weet nu al wat liefde is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *