Gisteren kreeg ik natuureten met kip

kip

Hoi allemaal dit was mijn avondeten van gisteren. Het stond toen nog op het aanrecht en ik was in de huiskamer aan het miauwen van: “Geef mij die kip, ik wil kip, geef het nou!”

Natuureten

Sinds vorige week krijg ik ander avondeten. Mijn vrouw zegt dat er veel natuur in zit en geen graan en geen suiker en dat het veel gezonder is.

Eerlijk, mij maakt het niks uit. Van eten zeg ik: als het maar lekker is. Dan eet ik. Of het op een oude krant ligt of op een antiek bordje, het kan me niks schelen. Lekker, daar gaat het om. En dat ik de rust heb om te eten, dus met pauze en een knuffel en een vriendelijk woordje, dan eet ik echt lekker.

Blikje

Gisteren liet ze een piepklein blikje zien. Dat was mijn hele avondeten.

Van Almo. Zei me niks. Ik ben zakjes gewend dat je hele bord lekker vol ligt en je eet en dan ga je uitbuiken.

Ik vond het zo weinig. Straks kreeg ik nog honger.

 

Geur

 Het rook wel superlekker. Echt dat je weet: dit is serieus eten. Daarom begon ik ook te miauwen toen ik het rook. Want ik wilde het eten.

Nou dat lukte heel goed.

Het ging in een sessie op, alles achter elkaar. En het was zo lekker dat ik heel snel wilde eten maar dat lukte niet omdat het best stevig spul is.

Ik vond het superduperlekker.

En daarna ging ik bankhangen en ik kreeg knuffels. Ik smakte een beetje na. Lekker hoor, natuureten.

En weet u wat nou het gekke was. Ik had die hele avond geen honger meer en ook geen trek. Dus van dat kleine blikje zat ik bomvol. Dat had ik eerlijk waar niet gedacht.

Oja, het blikje komt van de betere dierenwinkel. Ze hebben ook tonijn en nog meer natuurspul. Ik hoop dat ik het allemaal krijg.

16 thoughts on “Gisteren kreeg ik natuureten met kip

 1. Hallo Bert,

  Bert dat ziet er wel heel lekker uit zeg en vrouwtje zegt dat jouw vrouwtje wel heel goed op zoek is naar ander eten voor jou. Ze heeft nu het eten van het zakje en deze van het blikje op een papiertje geschreven en gaat voor mij nu ook opzoek.
  Het is natuurlijk belangrijk dat je na een poosje weer geen honger en knor in de buik krijgt, want dan blijf je om eten miauwen en zo komen dan die grammetjes aan de buik zegt vrouwtje. Eten is voor ons ook belangrijk en het moet lekker zijn en een fijn en goed gevoel in onze kop geven.
  Bedank hoor dat je ons het laat weten, voor de centjes hoeven we het niet in de winkel te laten staan, want we eten niet zo veel omdat alles wat we nodig hebben erin zit en de kattenbak wordt ook nog eens niet overladen met ons afval.
  Bert vrouwtje moet weer weg en wij wensen jou samen met vrouwtje een hele fijne dag en knuffels van vrouwtje.
  Poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip ik wil nou alleen maar natuureten dat is zo superlekker en mijn vrouw zegt dat gezondheid belangrijk en ik weet dat jouw vrouw daar ook om denkt. Eerst kocht ze 1 blikje en nou een helehoop dus ik ben benieuwd. En ik speel ook vaker. poot van je vriend Bert

   1. Hallo Bert, vrouwtje heeft vandaag een paar blikjes gekocht, maar ze had zoiets van laat ik Jip zijn natvoer uit een zakje van de sport eens voor zijn neus zetten. Ik wilde dit van begin af aan niet eten. Oei Bert en nu eet ik het wel. Nu hoopt vrouwtje dat ik het blijf eten, want er staan 3,5 dozen in de kast. Tja en dat heeft bergen centjes gekost. Als vrouwtje mij nu een blikje van Almo geeft dan vertik ik weer hry andere te eten. Ja wat eten betreft ben ik best een moeilijke. . Maar vrouwtje zegt wel dat ik eggies als het allemaal op is ook op de natuurlijke eetpartij ga. Ja vrouwtje vind gezondheid ook heel belangrijk. Fijne avond en heerlijk slapen hoor. Poot en kopje van je grote vriend Jip

    1. hoi Jip hier staan ook dozen vol van alles. Net of er hier tien katten zoveel eten, nou! Ik had een tijd geleden dat ik het sporteten niet lustte en toen kreeg ik iets van Canin dat was superlekkker en een paar dagen later lustte ik mijn sporteten weer. Dat was best gek. En nou eet ik dit. poot van Bertje

 2. Hoi Bertje,

  Ja ,ik ken dit, mijn Kitty en Coco zijn er ook heel erg dol op, maar helaas mag Coco dit niet meer vanwege haar voedselallergie. 🙁

  Het was echt afkicken, want op vaste momenten kwam juffrouwtje om haar blikje vragen ,vond het heel zielig dat ik haar dat niet meer mocht geven, want ze keek me dan aan met zo een blik van, Waar blijft mijn blikje??

  Gelukkig gaat het nu goed met haar nieuwe brokjes,en vraagt ze er gelukkig niet meer om.

  1. Het lijkt me ook moeilijk als je iets graag lust en dan kan het niet meer. Dan is het voor Coco fijn dat ze nu nieuwe brokjes kan eten en misschien vindt u nog weleens iets van een snek ofzo wat ze ook mag hebben dat zou tof zijn.

 3. Bert dat ziet er inderdaad lekker uit!!!!
  Wat goed dat zo’n beetje je maag goed vult en je ook erna geen honger meer hebt.
  Dan kun je lekker blijven liggen zonder dat je maag knort van de honger!!!

  1. ik heb wel wat brokjes op maar dat is gewoon, dus niet echt van de honger, meer voor het gezellige gevoel.

 4. Oooooh ik ga aan mijn personeel veagen of ze dit ook willen koop voor mij. Misschien vind ik het ook lekker😺

 5. Hoi Bert,
  Wat ziet dat er lekker uit!!
  Mijn vrouw heeft dat ook zien staan. Vanwege mijn voedselallergie krijg ik ’s avonds maar twee theelepeltjes Gourmet mouse met een heleboel water, en dat gaat goed. Maar dit is misschien beter.
  Arme Coco, die krijgt helemaal niets meer, ik hoop dat de brokjes haar lekker smaken. Ik kreeg eerst ook niets meer, maar toen het een keer heel warm werd, heeft m’n vrouw dit geprobeerd,zodat ik meer vocht binnen kreeg, en zolang ik niet meer dan twee theelepeltjes krijg blijft het goed gaan.
  Smul ze Bert,
  kop en poot,
  Vlo.

  1. Eten kan moeilijk zijn Vlo. Wat lekker smaakt dat is weer niet goed en wat goed is smaakt niet altijd lekker. Dus dan heb je je vrouw nodig om erover na te denken dan kun je zelf slapen of rieleksen. Ja, en dan doen we het maar met wat we krijgen. poot van Bert

 6. Dag Bert,

  Hier Bolle.

  Ik ken dat eten, en dat is zeker weten lekker.
  En ik kan je vertellen dat de tonijn misschien wel NOG lekkerder is! Tenminste, dat vind ik.
  Volgens mij is er ook bief, en die is ook goed.
  Er zit ook eentje bij met een soort gekke flubbers er in (mijn vrouw zegt dat dat mos-se-len zijn) en die vond ik griezelig. Dus die heb ik er uit gehaald en naast mijn bakje gelegd. Voor mijn mensen. Maar die wilden ze ook niet! Want ze zeggen dat ze niks met oogjes eten.
  Volgens mij hadden die flubbers geen oogjes, maar ik heb ze niet echt heel uitgebreid bekeken.
  Maar als jij een keer die flubbers krijgt en jij vind ze wél lekker dan kan ik ze voortaan naar je opsturen!

  Eet smakelijk van al je nieuwe eten, Bert!

  Een lief kopje van Bolle.

  1. hoi Bolle ik heb nog geen flubbers gezien misschien komt dat nog. Want ze heeft nou heel veel van dat natuureten gehaald geen idee wat het is. Ik denk wel dat ik eerst lang aan de flubbers ga ruiken en dan zie ik wel weer verder, ik ben nou en gewaarschuwd katerman. kopje van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *