Loesje vertelt over assie ineens MammaLoesje wordt…

Loesje

Assie mij een beetje ken dan weet jij wel dat mij eigen al jaare worsel met mij moedervoelens. Willie het wel of willie het niet? Misschien herken u er wel iets in van u eigen.

Jou ferlangens

En assie een menseman of kater ben kan jij ook jou gefoelens hebbe dattie twijfel over kittens. Dan ben jij niet apart, jij ben gewoon dichtbij jou eigen en jij stel jou eigen jou belangrijke vraag. Misschien hebbie verkering, dan moet jij wel met jou verkering over kittens praate. Anders hebbie jou probleem en dat kan jij er niet bij hebbe.
Jij moet open zijn in jou ferlangens en dan kan jij saame kijke. Assie geen zin heb in kittens dan kan jij daar eerlijk over zijn. Jij weet assie eenmaal kittens heb dan hebbie dat voor de rest van jou leeve. Jij moet goed weete, jou kitten is geen tonijn. Jij kan het niet bij jou visboer haale. Jij krijg jou taak van jou leeve…

Mij hart

Van me eigen ben ik al op mij leeftijd gekoome van bijna 12 jaar. Dan ben jij seenior en jij spreek nie meer van dattie vijf voor twaalf ben. Van me eigen ben ik nu ongefeer seefentien ofer vier. Assie dat uitleg dan ben jij eigenlijk te oud van jou leeftijd voor jou kittens.
Mij verkering Bert is mij jeweetwelkater, jij kan het zien aan ze oor. Hij heb het er niet graag ofer. Maar soms moet jij dinge bespreekbaar maake, jij moet jou dinge op taafel leggen. Mij Bert heb het soms best moeilijk met mij emoozie en dattie er dan ofer moet praate. Maar hij doe het wel en hij steun mij altijd. Hij zeg Loes, van me eigen wil ik mij rust. Hij voel zich te oud en dan hebbie geen zin meer in drukte van jou kittens en al jou zorge. Van ze eigen hoef mij Bert geen pappaBert te worde.
Mij hart kan het begrijpe, mij moeder voelens sputter weleens teege.

Poeze onder ze eige

Toen mij hartjesdinnetje Katrientje nog hier was heb wij vaak als poeze onder ze eigen, ofer kittens gesprooke. Jij weet hoe het ga. Jij zit saame en jij heb jou garnaale en jou tonijn. Jij drink eens wat en jij eet heel veel want jij ben saame. Toen heb ik Katrien beloof dattie ze eigen geen zorge hoef te maake. Katrien was ze eigen kitten van 17 jaar. Zij wil van ze eigen geen kittens maar zij zeg wel dattie wist dat ze soolvrouw nog kittens wil.
Wat doe jij dan, jij beloof dattie altijd zal hellupe. Jij ben hartjesdinnetje of jij ben het niet. Katrien ging ofer ze Regenboogbrug en mij hart brak. Dan kan jij niet meteen befatte wat er allemaal gebeur van ze eigen. Van mij ene tonijn op mij andere werd mij hart ineens MammaLoesje. Jij zou voor minder in jou visgraat blijve hange…

Beebiejongens

Ik zeg u eerlijk, van me eigen heb ik geen erfaring. Jij denk dattie twee beebiemeissies krijg, jij ga één keer naar jou dierendokter en jij heb twee beebiejonges. Jij heb geen erfaring, wat kan jij doen? Mij hart was in mij grootste sjok. Mij grond onder mij poote tril nog na. Maar jij heb geen keus, jij heb het Katrien beloof. Dattie zal hellupe. Dattie zal opfoede en jou meisjes zal opfoede als jou jonges.

Wending

Mij Bert zeg ook, Loes jij heb jou poote er wel vol aan. Wij heb saame ook tijd voor ze eigen nodig en dattie verkering heb. Dat wil jij wel koestere. Mij Bert heb gelijk, jij moet altijd zorge voor jou liefde en jou rust. Pas dan kan jij jou jonges echt iets geeve. Mij Bert heb wel ze vriende van mij Feesboek verras, mij Bert is nu oom Bert. Hij steun mij altijd en hij denk aan Katrien. Dan hebbie wel jou groote hart en daarom is mij Bert mij katerman.
Mij leeve heb ze onferwachte wending gekreege. Van me eigen ben ik nu MammaLoesje.
MammaLoesje word jij niet, jij ben het in jou hart! In jou voor en in jou teegespoed.
Mij Bert zeg het ook….

Mij eigen tips voor assie ineens MammaLoesje wordt:

 • stel jou eigen jou vraag offie het wil?
 •  praat met jou verkering assie die heb
 •  blijf altijd jou eigen
 • jij moet open zijn ofer jou gefoelens en ferlangens, jij kan ook oom of jou tante worde
 • jij moet tijd maake voor jou relazie, dattie tijd saame heb
 •  MammaLoesje word jij niet, jij ben het in jou hart

Liefs van Loesje

17 thoughts on “Loesje vertelt over assie ineens MammaLoesje wordt…

  1. Oooh mij kleine beebiepeuterkleuterpuubermeisjetantetje Kyana,.

   Wat zeggie dat lief en jij zeg het recht uit jou hart want jij een mooie, lieve poezemeissie met jou ondeug en jou hart op jou goede plaats.

   Van jou tante Loesje

 1. Lieve Loesje, ik ga vanavond uitgebreid reageren, want je weet: ik heb ook kindertjes.
  Maar mijn vrouw gaat nu weg, met de Aaipet. Dus dan kan ik niet meer bij de kompjoeter.
  Ik weet wel één ding zeker: je wordt en bent de allerbeste moeder die de jongens zich zouden kunnen wensen!
  Een heel lief kopje van Bolle.

  1. Oooh Bolle,

   jij mag altijd jou schrijf doen wanneer jij wil en jij kan. Van me eigen kijk ik wel uit naar wattie mij schrijf want jij ben pappa Bolle. Jij ken mij gefoelens dattie ineens pappeBolle ben.
   Misschien kan mij eigen pas morgenvroeg terugschrijve want mij vrouw moet werke en zij zeg, Loes dan moet jij wel gaan slaape. Anders koopie mij heele visfieliejaale leeg op mij kompjuuter.
   Maar jij krijg zeker mij antwoord,

   Liefs van Loesje

 2. Dag lieve Loesje,
  Wat een taak heb jij op je genomen zeg, twee van die kleine zwarte donderstenen die alles nog moeten leren. Wat zal Katrien trots op je zijn!!
  Het is goed dat je je zo nu en dan kan terugtrekken op je denkpaal.
  Zelf ben ik ik “oom op afstand” van kleine Fietje, een poesje dat bij mijn Oom Jaap woont. Zij is nu bijna drie, maar ik weet wel dat die eerste jaren best vermoeiend waren, en ik had vaak medelijden met Dikke Rooie, die haar dagelijks om zich heen had. Gelukkig kon hij z’n hart luchten bij mij, maar hij heeft grijze haren gekregen in die tijd, want hij is ook al 12.
  Ze zijn wel schattig he, die Door en Pop, maar ook kleine donderstenen. Het is goed dat ze jou hebben voor de opvoeding. Hebben ze al een klein denkpaaltje? Want nadenken over het leven kan je niet vroeg genoeg leren.
  Het is misschien wel vermoeiend om MammaLoes te zijn, maar het heeft ook wel iets heel moois, je zult er misschien wel jong door blijven, en die jongens zorgen wel dat je met je tijd meegaat, die kittens van tegenwoordige zijn echte wijsneuzen. Wel op tijd je rust pakken hoor!!
  Lieve Loesje, heel veel sterkte, maar ook heel veel plezier met de opvoeding, die kittens hadden geen betere Mamma kunnen krijgen!!! Vraag je vrouw maar om extra tonijn, want die kitten kosten veel energie!!!
  Heel veel zachte lieve kopjes voor jou, Floris en Zusje, en voor je vrouw,(die nu eigenlijk Oma is) van Vlo, en heel veel knuffels en groetjes van mijn vrouw.

  1. Ooooooooh Vlo,

   mij vrouw is ze eigen rot geschrokke, oma??
   Maar jij heb wel jou gelijk Vlo, jij wil het niet maar jij kan somaar oma zijn in jou leeve.
   Wat zeggie nou, bennie ook oom. Oom Vlo van jou Fietje. Ooooh ik wist het niet Vlo van jou Fietje maar mij hart is nu blij. Dattie ook erfaring heb en dattie weet dat jij soms ofer jou poote toe afgebrand ben. Jou leeve krijg jou wending die jij niet van jou foor wist. Maar mij hart weet wel, Katrientje heb er alle mee re maake. Zij rij nu mjaaauwend van ze lach ofer ze Regenboogbrug en zij heb ze grootste streek geleever. Mij hartjesdinnetje is nog steeds ze eigen Vlo. Zij heb nu wel ze twee beebiekittens beneede neergezet met alles erop waar wij nie op foorbereid waare.
   Mij eigen heb mij sjok diep gefoel in mij hart.
   Maar nu ben ik meer gewen van mij eigen. Nu kan mij opfoeding beginne. Jij moet wel eerst weete wattie op ga foede
   Vlo misschien kom mij eigen nog weleens vraage offie mij jou advies kan geeve. Assie al drie jaar oom ben dan weet jij meer.
   Nu ga mij eigen slaape Vlo, jij moet genoeg rust neeme en nog meer van jou tonijn.
   Mij Bert zeg het ook,

   Liefs voor jou vrouw en jou eigen Vlo,

   Van Loesje

 3. Oooooh wat heb je dat mooi poot schrijf gedaan Loesje, jij bent een hele zorgzame en lieve MamaLoesje voor de kleine zwarte mannekes!
  😘

  1. Oooh Ollie,

   dank jou wel dattie dat vin van jou eigen. MammaLoesje kan jij niet somaar worde, jij heb erfaring nodig en jou groote hart. Dattie liefde kan geeve en dat jij jou kittens iets kan leere.
   Dattie groot en zwart wordt en net zo mooi assie jou zie Ollie,

   Liefs van Loesje

 4. Lieve Loesje.
  Ik denk dat Katrientje deze 2 prachtige jongens op je pad gebracht heeft om daar MammaLoes voor te zijn.Wat zal ze hebben stiekem lol gehad hebben dat soolvrouw en man eerst dachten dat het meisjes waren!Maar de boys zijn met hun gatje in de roomboter gevallen met soolvrouw en man als personeel en jou als MammaLoes en Oom Bert.Je hebt ze al geleerd dat ze op de bak moeten en dat is al een heel belangrijk iets en jij hoeft geen luiertjes meer te verschonen.Maar je hebt wel alle 4 je pootjes vol met de opvoeding van 2 ondeugende dondertjes.Maar ik.weet zeker dat het helemaal goed komt.Wie weet kan je ze tzt voorlezen uit HET boek wat katrientje bedacht heeft.Dan zullen ze lekker gaan slapen daarna.Heel veel sterkte ,maar je krijgt ook heel veel liefde van ze terug!

  1. Oooh lieve mevrouw Mia,

   wattie zeg leef ook in mij hart. Assie Katrientje jou beetje maar ken dan weet jij dattie wel hou van ze grapjes. Zij heb mij Dorus en mij Poopei gestuur en zij heb ze assie meisjes zijn gestuur. Als jij boove ben kan jij nog alles reegele. Zij heb iedereen voor ze lapje gehoude en mij beebiemeisie verander in mij beebiejonges. Nu hebbie mij beebiewonders, mij blek bjuutie. Katrien heb het geregel, mij hart voel het diep in ze eigen. En zij lijk op mij Katrien met ze mooie, zwarte vacht. En ze drukke spring in ze veld.
   Mij eigen heb er mij poote vol aan maar mij gefoelens voor mij hartjesdinnetje maak alles goed. Jij weet jij heb jou taak.
   Het kom goed lieve mevrouw Mia. Gelukkig hebbie ze bak nu gevonde. Anders had mij soolvrouw ze huis uit moete vluchte.

   Liefs van Loesje

 5. Oh lieve Loesje, wat mooi dat jij de taak van MammaLoes op je hebt genomen. Ze hebben al veel geleerd in een korte tijd, ze kunnen zelfs al schrijfjes doen op deze site. Knap hoor, en ze leren elke dag weer nieuwe woordjes en dat ze al op de bak hun dingen doen. Ik snap dat je je af en toe even terug moet trekken op je denkpaal want het is natuurlijk ook best wel vermoeiend allemaal. En heb je nu ook nog wel genoeg tijd voor je verkering? Want Bert wil natuurlijk ook aandacht van zijn allerliefste Loesje. Neem je rust Loes en vooral goed je tonijn blijven eten. Ik, Kruimel, weet hoe vermoeiend het kan zijn met katerjongens, er lopen er hier vier rond, en die moet ik allemaal in toom houden. Vooral die kleine, Bikkel, dat is me er eentje, hij wil zijn grote zus Kruimel nog wel eens plagen, maar dan zet ik hem gelijk op zijn nummer en dan houdt hij zich weer een tijdje koest. Jongens zijn vermoeiend Loes, echt waar. Mocht je nog tips nodig hebben, dan kun je altijd bij mij terecht. Knuffies van je dinnetje Kruimel. En ook de groeten van mijn broers en broertje.

  1. Ooooh lieve Kruimel,

   oooh mij hart zing nu van mij geluk. Dattie mij wil helpe met mij jonges. Van me eigen heb ik geen erfaring, mij eigen heb alleen mij liefde. Jij voel dattie het moet doen voor Katrientje en dan doe jij wat jij kan. Jij heb wel jou erfaring met jou jongens, jij heb er vier in jou huis. Ooooh Kruimel…. Dan hebbie ook jou friendinne nodig voor jou rust en jou afleiding. En jou preifussie.
   Als mij jonges grooter zijn dan ga ik ze wel vertelle van mij preifussie en dattie rezpekt moet hebbe voor iedereen en oferal.
   Oooh Kruimel soms hebbie wel geluk assie saame kan praate ofer jou manne in jou leeve. Mij Bert zeg het ook…..
   Mij Bert heb nie sofeel met kittens Kruimel. Mij Bert heb meer met ze rust. Dan kan ik wel tot mij rust koome assie saame ben.

   Lieve Kruimel passie goed op jou eigen tusse jou manne in jou leeve en geefie ze wel mij pootje en ook aan jou vrouw.
   Jij krijg mij knuffel,

   van Loesje

 6. Dag lieve MammaLoesje, zo, hier ben ik dan.
  Ik heb vandaag nagedacht over wat ik zou schrijven. Voor mij is het al best een tijd geleden dat ik kindjes had. Mijn kinderen zijn alweer 5 en 6 jaar. Dat komt omdat ik twee ladingen kindjes heb gekregen. O nee, mijn vrouw zegt steeds dat IK de kindjes niet heb gekregen, maar de moederpoes. Ik heb ze alleen maar gemaakt, toen ik nog allebei mijn oren had. Ik heb wel 10 kindertjes gemaakt! Ik heb altijd geholpen met de opvoeding. Ik liet mijn kindertjes en de mamma altijd voor gaan met eten. Ik heb mijn kindjes geleerd dat ze hun nageltjes in moeten trekken als ze spelen, ik heb ze geleerd dat ze netjes op het potje moeten gaan, en ik heb ze geleerd dat mensen eng zijn. Dat is niet zo handig, maar ja, ik wist toen niet beter. Al mijn kindertjes wonen bij een winkel. Sommige durven binnen te wonen, en sommigen niet. Maar ze krijgen allemaal te eten, en ze hebben allemaal onderdak.
  Ik denk dat jij het super gaat doen met de jongens! Want liefde is het allerbelangrijkste. En jij hebt het hart van een mamma, een mammaLoesje. Je hebt een groot hart, en daar passen twee kleine zwarte kattenjongetjes makkelijk in. In je hart is ruimte voor Popaai en Doorus, en voor Bert en voor jezelf en voor je vrouw en je broer en je zus en voor nog veel meer katten en mensen. En natuurlijk voor Katrientje met haar streken, het grootste kitten van 17 jaar! Streken en ondeugendheid hoef je Pop en Door niet te leren, dat doet Katrientje wel.

  En je bent niet alleen. Je hebt hulp van je soolvrouw en je soolman (want die zijn ook pappa en mamma) en van oom Bert en oom Vlo en Kruimel en Kyana. En van papaBolle natuurlijk! Popaai en Doorus worden door de hele blog geholpen met groot en sterk worden. Ze weten nu al van de kattenbak, dat is belangrijk.
  Dus als je tijd met Bert wilt, of tijd voor jezelf op je denkpaal, of tijd om bij je vrouw op schoot te zitten, dan is er wtlijd wel iemand die eventjes in kan vallen.
  O ja, ik denk dat het niet eens zoveel uitmaakt of het jongens of meisjeskindertjes hebt. Alleen zijn meisjes veel stoerder. En ook vaak wat slimmer, maar dat hoef je niet tegen Pop en Door te zeggen. Beter van niet, denk ik.
  Popaai en Doorus boffen maar, Loes. Ze hebben de beste, liefste, slimste, gefoeligste, mooiste en slimste moeder die er is: jou!
  Heel veel lieve kopjes en zachte neusjes van Bolle voor jou, en ook voor Floris en Zusje en je vrouw. En van mijn mensen veel lieve groetjes voor jullie allemaal.

  1. Lieve Bolle,

   wat bennie toch jou wijze katerman en jij heb zoveel erfaring met jou kittens. Oooh hebbie er tien??? En jij zie ze nog? Ooooh Bolle….
   Maar ik voel jij ben jou eigen geweldige pappaBolle. Jij heb zoveel wattie kan geeve en kan leere. Jou kittens heb geluk gehad dattie door jou gemaak zijn. Hebbie nou een stuk van jou oor kwijt. Mij Bert heb het ook, hij praat er niet graag over van ze eigen…
   Voor mij eigen is het wel fijn dat mij kittenjonges er zijn. Het voel als mij stuk van mij hartjesdinnetje. Offie mij ze kittens na heb gelaate. Dan voel jij geluk in jou hart en jij moet er wel voor zorge.
   Maar jij heb gelijk, mij Bert heb ook aandacht en mij tijd nodig. Dat heb wij wel saame gesprooke Bolle, jij moet alles op jou taafel legge assie soiets ga doen. Anders raakie elkaar kwijt en wij zijn voor mij altijd saame in mij verkering. Assie verkering heb moet jij er ook voor zorge, anders moetie er niet aan beginne.
   Jij geef mij wel mij beste tip van mij hart.
   Dattie hulp kan vraage bij mij vriendjes van mij Feesboek. Dan hebbie ook tijd voor jou eigen en voor mij eigen heb ik ook mij tijd nodig.
   Maar mij Door en mij Poopei zijn mij beebiewondertjes. Pop heb nu ze eerste vierus. Dan hebbie wel jou zorge assie MammaLoesje ben. Maar jij kan pas groot en sterk worde assie al jou russe kan verslaan. Dan hebbie weerstand.

   Lieve Bolle dank jou wel voor jou reakzie en dattie mij nog heb geschreeve.
   Van mij vrouw, Floris en Zusje en mij eigen krijg jij mij zachte kopjes en ook voor jou vrouw en jou menseman,

   Liefs van Loesje

 7. Hallo Loesje, nou het is toch nog avond geworden om jouw schrijf te doen. Ik had wel vanmiddag je blog gelezen, maar ik vond dat vrouwtje en ik het ook samen nog eens moesten lezen en er over praat miauwen. k was al heel jong een jeweetwel kater Jip en ik kon geen kindjes maken, Nu vind ik dat ook niet erg hoor. Vrouwtje zelf heb ook geen kindjesm maar wel heel veel jaren in een heel groot Dorp voor kindertjes gezorgd, die hadden het heel moeilijk en waren de weg kwijt en moesten weer door heel veel liefde leren waar de goede weg was om hele fijne kinderen en later mensen te worden. Dus vrouwtje weet wel wat het betekend om kindertjes op te voeden en groot te brengen.
  Ikke ben tot ik groot was en van mijn eerste 2 vrienden Thomas en Brammetjes hele wijze lessen heb gekregen en zij over de regenboog gingen en een ster werden. Toen ben ik een buddy een pleegpapa geworden, Ik heb toen na elkaar 2 jonge vriendjes gekregen in ons huis. Eerst Joeri en daarna Boris en die hadden heel veel hulp nodig om die reuze grote rugzak waar ze mee waren gekomen leeg te maken.
  Het was maar goed dat ik goed had opgelet in de school van Thomas en Brammetje, want ik heb samen met vrouwtje ze alle 2 geholpen en ze waren hele gelukkige knullen geworden, helaas zijn ze alle 2 heel jong ook een prachtige ster geworden. Loesje je weet ik wil nu alleen samen met vrouwtje hier in huis oude Jip worden. Ik vind het wel fijn als er een poes/kat advies of hulp nodig heeft wel helpen met goede Jippe raad. Ik ben nu 12 jaar en al dat jonge snuitenwerk hoeft hier niet hoor. Vrouwtje zegt vaak tegen mij dat ik zelf me vaak nog gedraag als een jonge snuiter. Ik vind dat een groot kompeliment en dat mag ze vcan mij heel vaak zeggen en vinden.
  Zo nu ben ik moe, want je weet vanmiddag moest vrouwtje weg voor de oppas van de poesjes en toen kwamen er allemaal vreemde mensen door ons huis en je weet ik ben een bangerik. Ik was weer onder het dekbed gekropen en een meneer die hier al vaker was geweest met vreemde mensen die kende ik een klein beetje. Hij zegt altijd tegen de mensen dat ze heel rustig en zachtjes moeten doen. Nou Loesje dat doen ze echt en dat is fijn voor mij maar ook voor vrouwtje die toch erg bezorgt is om mij of alles wel goed zal gaan.

  Loesje ik weet zeker dat jij een super mamaLoesje bent en dat jij ze samen met soolvrouw en mans een hele goede kater opvoeding gaat geven. Ja die deugnieten moeten nog veel leren, maar je moet maar zo denken ik ben ook eens een kleine Loesje geweest. Kijk Dan heb je al voor de helft je wijze raad in je poot.
  Zo nu ga ik mijn Jippebed opzoeken en zeg tegen vrouwtje dat ze er ook maar in moet gaan, ze is ook moe van de hele dag mensen dingen doen.
  Van vrouwtje heel veel knuffel voor jou, Floris en zusje en lieve groetjes voor je vrouw.
  Heel veel pootjes en kopjes van jullie grote vriend Jip.

  1. Oooh Jip en mevrouw Jip,

   dank jullie wel dattie zo meeleef met mij eigen en mij beebiekittens. Van mij eigen weet ik Jip dattie zofeel geholpe heb om jou broertjes ze rugzak mee leeg te maake. Jij ben een wijze, lieve jonge. Jij heb ook jou erfaring en jou vrouw heb weer ze eigen erfaring. Dattie zó lief ben geweest voor al jou broers geef jou wel veel sier. Jij heb jou portet wel verdien.
   Mij hart weet assie raad nodig heb van ze kleine manne dan kan jij jou raad geeve. Jij heb zofeel meegemaak, jij weet waar jij over praat.
   Hebbie ook niet jou gefoel dat mij hartjesdinnetje hier ze hele grote poot in heb gehad? Dattie ons allemaal ze kleine zwarte paarels nalaat. Oooh Jip mij hart kan er nie omheen, daarom heb ik mij taak, mij eigen taak.
   Mij Bert begrijp mij wel. Hij zeg, ik geef niks om kittens maar ik help jou wel.
   Oooh Jip dan smelt jij toch in jou hart.
   Maar soms wil jij ook saame zijn, dan wil jij eeve jou liefde voele van jou katerman.
   Oooh Jip hebbie het goed gedaan gisteren assie vreemde mense in jou huis krijg. Oooh jij ben jou held en jou vrouw en mij eigen is trots op jou.
   Vandaag krijg jij Jippedag en assie het niet krijg dat krijgie het morgen. Mij hart heb het voor jou bestel.

   Van mij vrouw, Floris en Zusje en mij eigen krijg jou vrouw en jou eigen Jip mij zachte kopjes en mij poot,

   Liefs van Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Toen gisteren al die mensen in ons huis kwamen, hadden ze heel rustig gedaan, ik heb wel al die tijd onder mijn dekbed gelegen, De ene meneer die ik een klein beetje ken had vrouwtje erna bel gedaan dat alles goed was gegaan en iedereen rekening met mij had gehouden. Kijk ik ben dan wel heel bang maar zo kan het ook. Hopelijk hoeft het niet meer zo vaak al die mensen door mijn huis. Vrouwtje is nog 2.5 weken iedere middag naar de poesjes en ik heb vanmorgen een grote Jippe knufbeurt gehad met allemaal van die fijne PPPPRRR bij mijn oortjes, wauw zo heerlijk en ook een paar lekkere snoepjes. Kijk Loesje dan heb ik toch iedere morgen en avond veel Jippe tijd.

    Knufjes voor jullie allemaal van vrouwtje en mij.Vriendje Jip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *