Loesje vertel: assie jou dierbaar wil herdenke…

dierbaar

Vorige week lag ik op mij denkpaal en van mij diepe denke was ik in mij slaap gevalle. Dan denk jij wel heel diep.

In beweeging

Jou kop is in jou slaap beezig om jou erfaringe te verwerke. Jij ben hard aan jou werk ook al hebbie jou ooge gesloten. Mij vrouw zeg dattie denk dat ik 36 uur op mij dag slaap maar van me eigen weet ik beeter.
Assie jou ooge sluit hoef jij niet altijd te slaape. Jij kan hard aan jou werk beezig zijn. Misschien ben jij in jouw kop wel kaabeljouw aan het vangen of ren jij saame met jou verkering over jou grasveld. Nou assie aan het rennen ben dan lig jij niet te  slaape.
Van me eigen ren ik alleen in mij slaap, dat ik toch ergens mij beweeging heb. Assie 12 jaar ben dan moet jij soms wel in jou  beweeging koome. Dattie nie vastroes.
Maar het kan ook zijn dat jou kop in beweeging kom, dat jij ineens voel dat er iets gebeur.
Jou hart kom tot leeve, jij krijg jou opleeving van jou week. Assie soiets krijg dan weet jij, dit is belangrijk. Van me eigen wil ik het u graag vertelle.

Elkaar akzepteere

Mij hartjesdinnetje Katrientje heb over ze regenboogbrug heb moete gaan. Zij was mij liefste soolzusje en zij was prinses. Zij scheurde op haar brommert oferal naar toe, zij was biesonder.
Van me eigen ben ik huispoes en mij hart heb geen ambiesie  om meer te worde. Als binnenpoes ben ik het liefst in mij eigen huis. Het heb onze vriendschap nooit in mij weg gestaan. Jij moet elkaar akzepteere zo assie ben, anders hoef jij er niet aan te
beginne.
Vriendschap is anders dan jou verkering maar jou hart voel net zofeel liefde. Jou liefde voel anders en jij doe andere dinge saame. Met mij Bert ben ik roomanties, hij geef mij spesiejale gefoelens. Met Katrien deed ik mij poezedinge, dattie oferal over
kan praate en dattie saame ga eete. En wij heb ook veel georganiseer saame. Katrien nam altijd wel ze eigen voortouw mee, van me eigen kom ik langzaam op mij gang. Zij pelde ook mij garnaale omdattie bang was dat mij ene tand zou breeke assie ze met schil en al verslind.
Katrien was er altijd en oferal. Zij was mij spring in mij veld, van me eigen ben ik mij baaken van rust. Dan hebbie wel jou mooiste kombienazie. Jij kan saame alles aan, jij vertrouw elkaar. Toen ging ook mij beebiePop ofer ze Regenboogbrug. Hij was 10 weeke groot.

Opfeere

En nu mis ik mij soolzusje. En mij hart voel veel verdriet van mij beebiePop. Offie een stuk van jou hart kwijt ben, jij kan er wel naar zoeke maar jij kan het niet meer vinde. Vorige week kreeg mij hart ze opleeving en het ging over Katrien en Poopei. Mij leeftijd is nu 12 jaar geworde en dan kan jij jou jaar het beste poositief beginne. Anders kannie net zo goed 11 jaar blijve van jou eigen. Dan heb jou verandering van jou leeftijd geen zin. Jij moet opfeere…

Hoedjes-sjoow

Misschien weet u nog van onze hoedjes-sjoow? Mij hart zal nooit vergeete hoe gelukkig mij soolzusje was. Assie weer een ander hoedje op mocht zette wassie door ze dolle heen. Katrien was niet van ze gefoelige woorde maar mij hart voelde, zij is gelukkig.
Daarom wil mij hart Katrien en mij beebie Poopei herdenke en dattie ze eigen hoedjessjoow krijg. Mij soolvrouw mevrouw Anita help mee en mij beebie Dorus en het is op Prinsjedag. Mij vrouw heb het opgezocht en ze zeg het is op dinsdag 17 september.
U mag allemaal meedoen assie een footoo van u poezevriendje opstuur naar ze meeladres van Prinses Katrientje. Assie een footoo stuur, let u er dan wel op dattie een footoo stuur met de kop van jou poezevriendje. Dan zorg wij dattie ze mooiste hoedje krijg. Zo kan iedereen in ze spesiejale hoedjessjoow koome en het is graatis.
Op mij footoos kan u zien hoe het moet. Jij stuur een footoo in zonder hoedje, footoo 1. Jij kom in ze hoedjessjoow met jou hoedje  op, footoo 2.

dierbaar

Misschien dat mij soolzusje het voel assie over ze Regenboogbrug scheur met mij beebiePop achterop ze brommert. Mij hart voel mij soolzusje zal straale saame met mij beebiePop. Dattie niet vergeete is.

Iets poositiefs

Van me eigen heb ik nu wel meer rust. Assie iets poositiefs kan doen kan jij jou verdriet jou plekje geeve. Mij kop weet, jij krijg er jou dierbaar nie mee terug. Maar jij krijg er wel enerzie van en jij voel ergens in jou eigen dattie niet alleen ben. Jij werk ergens aan en jou hart kom weer tot ze leeve. Assie zofeel verdriet heb dan moet jij opstaan en jou leeve bij jou pooteneeme. Jij word niet gelukkig assie in jou mand blijf ligge. Of assie jou prooteesie niemeer in doe omdattie er geen zin meer in heb. Jij kan jou eerste stap zette en jou eigen op iets richte. Dattie afleiding heb.
Assie het saame kan doen met jou vrienden van jou feesboek dan kan jij deele. Jij zal zien, jij ga jou eigen beeter voele. iedereen ga ze eigen beeter voele. Dan kom jij weer tot jou eigen en jij heb iets moois waar jij naar toe kan leeve. Prinsesjedag  2019, wil u meedoen van u eigen?

In het kort

Wat ga wij doen: Hoedjesmoodesjoow voor Prinses Katrientje en mij beebie Poopei

Wanneer ga het gebeure?
Op dinsdag 17 september, assie Prinsesjedag heb

Waar ga het gebeure?
Op mij eigen Feesboek.

Hoe kan u meedoen?

 • Stuur u footoo van u poezevriendje naar ze eeladres van prinseskatrien@yahoo.com
 • Footoo opstuure vóór 19 augustus 2019
 • Footoo van ze kop van jou poezevriendje en dattie ruimte heb tussen kop en rand van jou footoo. Voor jou hoedje.

Voor wie is het?
Dat wij allemaal Prinses Katrientje en mij beebiePoopei kan herdenke! Dattie nooit ergeete is.

Dank U wel.

Liefs van Loesje

 

22 thoughts on “Loesje vertel: assie jou dierbaar wil herdenke…

 1. Mammaloes (dikke koes) we hep al footoos binnen hoor. Ikke sjtuur je sjo weer. Mijn frauw isse heeeeeeeeeel sjtreng. Sje sjei datte sjommige footoosj snie goe waar. Eg!!

  1. Oooh jij kleine lieverd,

   bennie ook aan jou meehelpe. Oooh mij hart voel nu zofeel geluk. Assie jou pootjes ook uit jou mouwe steek dan heb soolvrouw misschien minder feel werk. Maar mij hart zeg misschien ook meer…
   Jij ben goed beezig mij jonge. Saame kan wij iets heel biesonders ga neersette voor mij hartjesdinnetje en mij beebiePoopei. En jij kan goed kijke hoe jou frau jou footoos keur! En jij mag streng zijn…
   Oooh mij kleine jonge….
   doe jij wel ferstandig en luistere naar mij soolvrouw, jou frau

   Koes koes koes koes
   MammaLoesje

 2. Dag lieve Loesje
  Wat een prachtig idee om Katrien en Popeye zo te herdenken! Ik denk dat die twee daar over de Regenboogbrug nu rondjes scheuren van pure pret!!!
  Ik weet niet of ik een hoedenhoofd heb, ik ben denk ik meer Vlo met de Pet, maar ik ga toch een foto opzoeken.
  Maar Loesje, toen Katrien en Pop over de Regenboog gingen, gingen ze echt niet helemaal weg hoor, Het leven verandert dan maar verdwijnt niet helemaal. Jij hebt vast, als je je op je bakje garnalen wilde werpen om ze te verslinden, een waarschuwing horen komen van heel ver weg : “Loes…pelluh !!! Anders breek je je tand!!!!!”
  Net zoals wij nog aan haar en Pop denken, denken zij nog aan ons. Denk je niet dat Popeye Dorus niet in de gaten houdt? En Katrien Floris en jou? Ze zouden het niet eens kunnen laten.
  Lieve Loesje, hoe moeilijk het ook ook is, Katrien en Popeye vinden het vast heel fijn dat we ze niet vergeten en regelmatig naar ze zwaaien. Zolang ze nog in onze gedachten zijn, zijn ze niet echt weg! We zullen allemaal aan die twee blijven denken.
  Heel veel lieve zachte kopjes, ook voor Floris, Zusje en je vrouw van Vlo.

  1. Oooh Vlo,

   mij hart heb nu zofeel mooie gefoelens van wattie mij schrijf. En assie liever jou pet draag dan krijgie een pet. Jij kan ook herdenke assie een sjieke pet draag. Wat jij wil voor mij hartjesdinnetje Katrientje en mij beebiePoopei ze herdenking. Mij hart zou juiche assie mee wil doen…

   Vlo jij heb gelijk. Assie mij garnaale eet dan denk mij hart aan mij hartsdinnetje en mij tand breek nie. Ooooh dan voel mij hart liefde en verdriet Vlo. En mij buik en mij kop wil eete van al mij gefoelens. Nu ga wij iets moois maake voor mij dierbaar en dan kan jij diepe gefoelens jou plek geeve. Mij hart voel ook zeenuw en mij spanning Vlo. Het is belangrijk…
   Dank jou wel dattie zo meeleef Vlo en mij hart hoop dattie meedoe. Jij leef ook in Katrien ze hart…

   Liefs van Loesje, ook voor jou vrouw

   1. Oh Loesje, het maakt mij niet uit hoor, hoed of pet. Maar ik dacht : Ik ben maar een eenvoudige rode sieper. Mijn vrouw is al driftig naar fotoos aan het zoeken op de leptop, en die gaan wij dan opsturen. Het is een prachtig idee!!!
    lieve kopjes van Vlo.

 3. Tante Loesje wat mooi van U. Ikke ga een mooie foto van mij eigen zoeken en van beebie Nikita. Het kan wel effies duurtjes maar vergeten doen we se het niet hoors.

  1. Ooooooh lieve Niggie van mij BEEBIE Door,

   Ooooh mij hart smelt van mij geluk. Assie mee wil doen en ook van mij Niekieta.
   Dank jou wel en mij eigen weet dattie druk ben nu. Wij heb nog best veel tijd….
   Dank jou wel jij kleine krullie

   Van jou tante Loesje

 4. Dag lieve Loesje, ik kan vanavond pas schrijven, maar ik wilde je nu al laten weten dat ik het een heel mooi plan vind!
  Ik doe elke nacht zwaaien naar alle sterren, als ik buiten ben. Want ze horen bij ons, en dat blijft ook zo.
  Tot vanavond!
  Lieve kopjes van Bolle.

   1. Zeker weten grote jongens-stuiterbal!
    Ik ben brnieuwd wat voor hoed ik krijg. Ik hoop een sjieke, voor een oudere djentelmen.
    Lieve kopjes van ome Bolle.

 5. Hoi lieve dinnie Loes, ik wil heel graag mee doen met de hoedjessjow. Ik ben tenslotte een diva, volgens mijn vrouw en broers tenminste. Ik weet niet of ik een hoedenhoofd heb, maar dat hoor ik dan nog wel van de vrouw van Katrien en Pop. Ik ga mijn vrouw vragen om een mooie foto van mij te maken. Misschien wil één van mijn broers ook wel meedoen. En ik vergeet mijn dinnetje Katrientje echt neffer nooit niet hoor en ook denk ik nog vaak aan kleine Pop. Vandaag ben ik jarig Loes, dat zegt mijn vrouw tenminste, ze heeft ook voor mij gezongen, nou dat hoefde echt niet hoor, mijn oren doen nog pijn. Ze zegt dat ik nu 8 jaartjes tel, maar ik voel me nog jong en fris. Een echte diva wordt tenslotte nooit ouder.
  Als mijn vrouw een mooie foto heeft dan vraag ik of ze die wil meelen naar de mensen van Katrientje. Liefs en knuffies van Kruimel en van mijn broers en van onze vrouw.

  1. Lieve Kruimel, van heel harte gefeeliesieteerd! Acht jaar is een prachtige leeftijd om te worden, dan ben je geen klein katje meer en ook nog geen oudere dame.
   Ik hoop dat je en verjaardagssnek krijgt, en dat je broers hebben gespaard voor een kadoo.
   Van mij en mijn mensen krijg je heeeeeel veel knuffels, jarige Kruimel!
   Veel lieve verjaardagskopjes voor jou van Bolle, en ook voor je broers en je vrouw, omdat zij je famielie zijn!

  2. Oooh lieve Kruimel,

   heb jou vrouw ook voor jou eigen gezonge van jou ferjaardag? Ik vind acht jaar mooi, mij vrouw zeg dat ik al acht jaar gewees ben van mij leeftijd. Nou ik weet er niks van. Maar ik vind jou leeftijd mooi. Hebbie mij kaart met mij verkering Bert gehad. Dattie weet dattie niet fergeete ben lieve Kruimel.

   Oooh mij hart is blij dattie mee ga doen. Ik ga mij vrouw vraage offie jou sjieke hoed kan maake. Dattie een dieva ben. Katrien zal wel heel blij zijn van ze eigen assie ofer ze Regenboogbrug jou eigen zie straale. En al jou broers mag ook meedoen. Floris en Zusje heb ook gezeg, wij doen mee. Oooh ik vind het mooi…
   Maar nu moetie nog eeve geniete van jou ferjaardag en jou sneks.

   Mij hart is blij Kruimel, dattie meedoe…
   Liefs van mij eigen en mij famielie voor jou en al jou broers en jou eigen famielie

   Loesje

  3. Oooh lieve Kruimel,

   mij broer Floris is ze weg weer kwijt van ze eigen en nou hebbie ze naam ineens bij mij reakzie voor jou eigen geschreeve.
   Hij ga nou slaape want hij heb ze deemenzie.
   Maar mij eigen heb jou geschrijft en mij broer Floris vin jou wel lief…

   Liefs van Loesje

 6. Wat een leuk idee om Katrientje en Pop te herdenken. Vrouwtje probeert een mooie foto van mij te maken.

  1. Oooh lieve Gijsje,

   dank jou wel. Mij vrouw zeg dattie al jou footoo binne heb. Dan ga wij voor jou ze mooiste hoedje maake.
   Dank jou wel lieve Gijsje en mevrouw Dinie,

   Liefs van mij eigen,

   Loesje

 7. Hallo Lieve Loesje,

  Ikke snapte er vanmorgen eggies geen sikkepit van toe vrouw Katrientje vroeg om een foto, want ikke wist niet waar het over ging. Omdat vrouwtje het drukjes heeft kwam ze er heel laat achter. En nu kon ik ook pas jouw schrijf lezen en nu snapper ik het pas. Maar vrouwtje heeft wel foto’s van mij opgestuurd hoor. Ik vind het een gaaf eer betoon voor Prinses Katrien en baby Pop. Wat zullen ze dat gaaf vonden zeg.
  Je schrijft dat het 17 sept zal zijn. Nou dan woon ikke hier niet meer en wonen wij voor een aantal maanden ergens anders, maar we weten ook nog niet waar. Zelfs waar ons voor altijd huis staat weten we ook niet. Maar vrouwtje is heel hard aan het werken er voor hoor. We hopen dan wel ook op Feestboek te zitten.
  Loesje je bent een grandioze meid wat je weer met soolvrouw aan het doen bent.
  Loesje door de drukte kan het zijn dat vrouwtje en ikke in de avond voortaan pas kunnen schrijf doen, maar we zijn er altijd hoor, ook al kan het een keer niet.
  Nu moet ik weer stoppen, want vrouwtje moet weer op de laptop.

  Heel veel lieve zachte knufjes van vrouwtje en grote en zachte poot van je hele grote vriens Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   Ooooh jij ga naar jou andere huis saame met jou eigen vrouw, mevrouw Jip.
   Jij weet, mij vrouw heb het ook druk en soms kan ik niet op mij kompjuuter. Dan moet ik wachte en assie druk ben dan is dat zo. Van me eigen heb ik mij erfaring met mij drukke vrouw, dattie vaak wegga voor mij tonijn verdiene.
   Jij mag schrijve wanneer jij wil Jip. Assie zo goed vriendjes ben assie met jou eigen ben dan maak tijd nooit uit. En assie straks geen Feesboek heb dan ga ik jou wel zoeke van mij eigen. Assie maar weet dattie altijd mag doen wattie wil op jou eigen tijd. En dan hebbie straks jou mooie, nieuwe thuis met jou tuin. Oooh Jip mij hart is blij voor jou eigen en jou vrouw. Dattie soiets moois mee ga maake. Beloofie mij dattie goed op jou vrouw pas. En dattie zorg dattie nie teveel hooivorke heb. Dan hebbie saame ook rust en knuffels nodig Jip.
   Jou vriendjes zijn er altijd voor jou eigen en mij vrouw ga jou jou eigen droomhoed geeve hebbie gezeg. En assie er nie ben dan ga wij alles voor jou eigen bewaare.
   Alles kom goed lieve Jippevriend,

   Liefs van mij famielie voor jou eigen en jou vrouw en zachte pootjes van mij eigen,

   Loesje

 8. Dag lieve Loesje, hier ben ik dan nog ern keertje, maar nu echt!
  Ik vind het een supermooi idee dat je hebt gekregen toen je heel diep nadacht. En dat bewijst ook maar weer eens dat je heel veel kunt, als je heel diep na kunt denken. Sommige katten zijn druk van zichzelf, die spelen met alles en gaan op avontuur. Zo was Katrientje, en Popje van mijn mensen, en de GroteBeer. Ik denk dat beebie Door ook zo is. Andere katten zijn rustig, maar er gebeurt van alles in hun hoofd. Als iedereen denkt dat ze slapen zijn ze aan het nadenken. Zo ben jij, en ik ook en mijn Molletje ook. Dan heb je soms dat mensen grapjes maken dat je altijd slaapt, terwijl je altijd DENKT. Dat is iets heel anders.
  Mijn Molletje deed heel af en toe eventjes rennen en dan riepen mijn mensen altijd meteen “Kijk uit Mol, je beweegt”. Van mij zeggen mijn mensen altijd dat ik op Mol lijk, kwa bewegen.
  Nou, ik zal het je eerlijk zeggen: daar ben ik trots op!
  Ik stuur een footoo door naar de meel van Katrientje. Ik hoop dat ik een sjieke hoed krijg, of misschien wel een mooie pet. Of een bolhoed!
  Lieve Loes, ik weet dat je veel verdriet hebt van Katrientje en beebie Pop. Dat snap ik heel goed. Want het blijft vreemd dat ze een ster zijn geworden, het hoort gewoon niet. Ze zouden hier op aarde moeten zijn. Maar je kunt het niet veranderen.
  Je sterren blijven altijd boven je twinkelen, en wij blijven altijd naar ze kijken. Onze sterren blijven altijd bij ons, en wij blijven altijd bij onze sterren. Want liefde is voor altijd en altijd en altijd.
  Heel veel lieve kopjes en neusjes en pootjes voor jou van Bolle, en natuurlijk ook voor je vrouw en voor Floris en Zusje.

  1. Oooh Bolle,

   dank jou wel dattie mij schrijf en jij weet, jij kan schrijve wanneer jij wil en assie jou tijd heb. Maar mij hart is altijd blij assie jou eigen hoor en zondag op jou footoo zie bij jou verhaaltje.
   Maar mij eigen denk wel aan jou. Dattie met jou ooge zit. Hoop dattie nog wel kan zien van jou tuin en jou denktrap. En jou mense en dattie geen pijn heb. En fooral dattie nie bang ben Bolle…
   Mij hart denk aan jou, assie vriende ben dan hebbie ook zorg om jou vriende. Mij hart heb zorg om jou Bolle, jij ben wel mij vriend en mij Bert ze beste vriend van ze website.
   Doe jij goed voor jou eigen zorge…

   Dattie mee wil doen maak mij eigen zoo gelukkig want jij hoor erbij Bolle. Mij vrouw zeg dattie jou ga verrasse met jou mooiste hoed. Jou eigen Bollehoed, Ooooh ik vind het spannend….
   Mij hart heb wel veel springetjes gemaak vandaag van alle vriendjes die meedoen van mij herdenking. En mij beebie Door heb mij zo goed geholpe en mij soolvrouw werk super hard van ze tjekke van mij footoos. Ooh Bolle wij zijn mij beste tiem. Mij hart kan mij diepere gefoelens weer vinde van mij geluk, mij onroering .Mij emozie zat in mij knel van mij verdriet Bolle. Nu heb ik mij opfeer gevonde en mij eigen ga erfoor.

   Dank jou wel lieve Bolle dattie toch nog jou reakzie geef aan mij eigen. Hoop dattie snel beeter ben, mij hart denk aan jou eigen

   Liefs van mij famielie voor jou vrouw en jou menseman en ook van mij eigen en mij vrouw.
   En voor jou Bolle mij zachte pootje die jou ooge verzacht, dattie snel beeter ben,

   Van Loesje

 9. Lieve Loesje.Wat een fantastisch plan.Onze vrouw gaat een paar foto’s opsturen hoor,want wij willen heeeeeeeel graag meedoen.Wat zullen Katrien en Pop een pret hebben.Ik verdenk Katrien ervan om dit plan bij jullie in het oor gefluisterd te hebben.En zo is ze met Popeye lekker bezig en die leert veel van haar. Toen ik las dat jullie het op Prinsjesdag dag doen,moest ik zo lachen.Geniaal idee.!!!Groetjes ,mede namens mijn 2 zusjes,van je vriendje Fynn.

  1. Ooooh Fynn,

   wat bennie stoer en lief dattie mij schrijf met jou mooie reakzie. Ooooh Fynn dattie mee wil doen en misschien kan jij Sparkle en jou Muzette ook fraage. Mij hart spring in mij lucht van mij geluk. Katrien rij boove ze ekstra rondje met mij beebiepop op ze desjbord of soiets. Zij ga scheure van dattie trots is Fynn, zo issie wel.
   Wij ga ze mooiste herdenking maake en dattie mee wil doen maak ze herdenking nog mooier van ze eigen,

   Liefs voor jullie allemaal Fynn,

   Van mij eigen, Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *