Loesje over: Assie jou vriendinnetje verlies en jij moet verder…

verliesDeze week was mij moeilijkste week van mij leeve. Mij allerliefste vriendinnetje van mij hart, prinses Katrientje is mij allermooiste ster geworde.

Op ze brommert

Ik zeg u eerlijk, van me eigen wilde ik het niet. Assie vriendinnetjes ben wil jij voor jou rest van jou leeve saame blijve. Maar jij heb er niks over te zegge want soms is jou tijd ineens op. Dan kan jij tonijn eete sofeel assie wil, jij moet gaan. Mij hart heb gehuild, mij hele weereld brak in mij stukke. Waarom mij soolzusje, mij hartjesdinnetje? Mij hart heb nog oferal gezocht. Op mij pagina van mij Feesboek, op mij Bert ze website.
Katrientje is weg van ze eigen, zij scheur nu op ze brommert over ze Regenboogbrug.

Jou mooiste kombienazie

Mij soolzusje heb mij veel geleerd. Zij was mij andere helft, ken u dat? Dan ben jij anders maar jij pas toch bij elkaar. Katrien durf altijd alles, van me eigen ben ik foorzichtig en ik ben ook verleege. Dan durf jij niet zofeel. Katrien heb er nooit ze boodschap aan gehad. Zij was ze eigen kitten van 17 en zij was prinses en ook dieva. Van me eigen ben ik huispoes, dan hebbie wel jou mooiste kombienazie. Jij ben saame jou prinses huispoes en dan kan jij veel meer. Mij hart voel nu leeg.
Mij visboer zeg Loes jij kan mij tonijn blijve eete, jij kan Katrien nooit verfange. Mij bek was gesnoerd!

Begin met heele

Assie zo een verlies meemaak moet jij rouwe. Jij moet verwerke en jij moet akzepteere. Daar hebbie tijd voor nodig en assie veel erfaring heb met jou emozie dan weet jij, jij kom er ook weer boove op. Jou leeve zal nooit meer hetzellufde zijn maar jij moet verder. Van me eigen probeer ik nu verder te gaan zonder mij soolzusje. Mij eerste daage zat mij oog vol traane. Mij tonijn zwom in mij traane van verdriet.
Maar jij kan zo niet doorgaan en jij maak ook weer mooie dinge mee. Mij groote liefde Huiskater Bert en mij eigen heb nu 3 jaar verkering en mij Bert werd ook 11 jaar. Dan ga jou hart weer leeve en voel jij jou andere emozie. Jou hart begin met heele. Dan kan jij weer jou eerste stapjes zette op jou weg verder. Jij moet leere dattie ook weer jou mooie emozie toelaat in jou leeve.

Twinkel aan ze hemel

Lieve Katterien,  mij hart zeg dank jou wel. Voor jou zinge recht in mij hart, voor jou akzies met jou goede doel, jou brommert, dattie mij meenam op jou meidenwiekent en dattie mij garnaale pelde. En wat hebbie genoote van jou Hoedjes sjoow, jij blijf voor altijd mij Leijon Kwien. Dank jou wel voor jou zijn in mij leeve. Jou pootafdruk sta foorgoed in mij hart. Mij eigen ga jou nooit vergeete.
Assie twinkel aan ze hemel voel ik jou. Ooit kom ze dag Katterien,  dan scheur wij saame over ze Regenboogbrug. Maar nu moet mij eigen hier nog verder. Om onze planne af te maake zo assie het ook zou wille van jou eigen. En dattie jou eigen geen zorge hoef te maake over jou personeel. Mij hart zal jou kopjes doorgeeve, ook aan mij broer Floris.

Dag lief dinnetje, jij zal altijd in mij hart foortleeve. Jij gaf mij hart ze mooiste sool.
Sjeteeeeeeeeeem,

Loesje

19 gedachten over “Loesje over: Assie jou vriendinnetje verlies en jij moet verder…

 1. Lieve loes.
  Wat hebben wij hier even flink zitten huilen toen we jouw mooie blogje lazen.
  Je hebt precies de juiste woordjes gezegd. Morgen is ze al een week aan het scheuren in regenboogland.
  De sssstprojectjes gaan we rustigaan afmaken. En dan gaan jullie weer ff stralen en schitteren.
  We gaan weer opkrabbelen. We zullen ons meisje, met haar kort pittig kapseltje, nooit vergeten. Forever loes en trien!!!

  1. Oooh lieve mevrouw Anita,

   mij hart moet nu zo huile….
   Mij dinnetje zit for evve en evve in mij hart.
   Nu geef ik eerst zachte kopjes, dattie weet dat het goed is. Mij eigen ga alles nog uitvoere van sssst en mij hart voel. Katrien zal als mooiste ster straale en zij scheur door ons hart met ze brommert assie liefde geef en laat voele.
   Mij eigen heb nu Sool en u ben mij soolvrouw.
   Opkrabbele in Sool lieve mevrouw Anita,

   dank u wel en zachte, lieve kopjes. Ook voor mij Soolman,

   Loesje

 2. Lieve Loesje, wat een mooi blogje heb je geschreven over onze lieve prinses Katrientje. Ook wij missen haar heel erg, ook al kenden we haar nog maar kort. Vooral Kruimel is erg verdrietig dat ze haar nieuwe dinnetje Katrientje nu al moet missen. Lieve Loesje, wij zullen haar nooit vergeten en als we aan haar denken tovert ze een glimlach op onze snoetjes. Ooit gaan we haar weer zien, en dan gaan we feesten met zijn allen.
  Gelukkig hebben we elkaar nog, alle vriendjes en dinnetjes van feesboek en van deze blog, we steunen en troosten elkaar. En als we ‘s-avonds naar boven kijken zien we de sterretjes fonkelen van al onze vriendjes en dinnetjes die al over de regenboogbrug zijn gegaan. En eentje sjeest door de hemel, dat is dan vast Katrientje op haar brommert.
  Lieve Loesje heel veel sterkte toegewenst, ook voor Floris, wij denken aan je en sturen een heleboel knuffies naar je toe. Frends forevver. Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel

  1. Lieve Bikkel, Bjarne, Oliver, Bas en Kruimel,

   dank jullie wel dattie zo een mooie reakzie geef en iedereen leef mee. Mij hart voel ze verdriet van Kruimel, zij heb het moeilijk assie vriendin ben van Katrien. Maar lieve Kruimel, jij blijf for evve en evve vriendin. En wij kan elkaar troost geeve.
   Mij hart heb ook verdriet maar Katrien was poosietief. Assie hoort dat wij verdrietig blijve hebbie van ze eigen geen rust. Daarom moet wij opveere en stapje voor mij stapje weer mooie emozie voele.
   Jou broers helpe jou, jou vrouw en wij steun allemaal ze eigen en ze ander. Dan hebbie een sterke band en dan kan jij weer verder met jou leeve.
   Lieve Kruimel het kom goed, jij heb mij pootje assie het nodig heb,

   Liefs van Loesje voor jullie allemaal, van mij eigen

 3. Wat een ontzettend mooi en lief verhaal Loesje, Vrouwke moet er tranen van laten!
  Zo recht uit je hart geschreven!
  We missen Katrientje hier ook maar ze kijkt nu vanaf de Poezenhemel naar Antia en Johan die zo veel liefde aan haar hebben gegeven en ik ben er zeker van dat ze dat altijd heeft geweten dat ze zo geliefd was bij haar Personeel en bij ons in ons vrienden groepje op Facebook!

  Liefs Ollie en Personeel

  1. Dank jou wel lieve Ollie en personeel,

   wat zeggie dat mooi, dank u wel. Katrien was poosietief en poopulerr bij al ze vriendjes van mij Feesboek. Zij gaf ze eigen met alles wattie heb en had. Mij dinnetje was mij meest unieke dinnetje en mij hart weet, zij is nu mij meest unieke dinnetje in ze poezehemel.
   Mevrouw Anita en meneer Johan heb onze steun nu ook nodig, zij heb mij dinnetje alles gegeeve.
   Dan hebbie wel goed personeel en Katrien is nooit vergeete,

   Dank jullie wel, pootjes van mij eigen
   Loesje

 4. Lieve Tante Loesje. Wat heeft u mooi geschreven. U hebbe gelijk Tante Katrientje was anders dan u maar dat was een mooie combinazie. Ikke heb van Tante Katrientje veel geleerd over hoe ik stoer moet zijn, feestjes kan maken en sttt hoe ik extra eten krijg. Mijn hartje doet ze pijn. Tante Mila en U zijn en blijven mijn Tantes voor ze leven, en ik ben blij dat Tante Katrientje ook mijn Tante was. Ze blijfe altijd in mijn zijn hart en wat ze me geleerd heeft blijfe ikke doen hoor. We moeten sterk zijn en ook Ome Floris. Ikke heb een lied en dat isse voor Tante Katrientje en voor iedereen die een dier heeft die een ster is geworden. Isse van de Lioen King en hebbe de titel Zij leven voort. Mijn vrouwtje vinde dat zo mooi en het isse wel emo.

  1. Oooh lieve beebiepeuterkleuterpuuber van mij hart,

   tante Katrientje heb jou veel geleerd, zij was poezemeesteres van jou ondeugd en dat hebbie nodig. Dattie weet wanneer jij jou tonijn moet vraage ook al hebbie net gehad. En zij was prinses van mij feestjes. Van mij eigen ben ik geen feestpoes maar Katrien heb mij geleer dattie plesier kan maake en toch jou eigen zijn.
   Lieve Kyana jij ben al zo goed bezig. Jij ben ondeugd en goed van jou hart in één poezebeest. Jou tante Katrien is trots oppe jou, dat hebbie altijd gezegd.
   Jij heb ze mooiste lied voor jou tante uitgezocht,
   Zij leeve voort! Vergeetie nooit dattie voortleef in al onze harte en mij eigen vertel jou nou ze kleine geheimpje. Tante Katrien leef voor assie is ze eigen prinses Leijon Kwien en zij is supertrots op ze kleine kwientje Kyana,

   Lieve pootjes, ook van jou oom Floris en van mij eigen

   Tante Loesje

 5. Lieve Loesje,
  Wat heb je een mooi stukje geschreven over Katrien. Echt raak en prachtig!
  Ik denk dat zelfs Katrien zelf er even stil van is, daar over de Regenboogbrug, en we weten allemaal dat daar heel wat voor nodig is!!
  Mijn vrouw en ik denken heel veel aan haar Personeel, want als wij haar al zo missen…..!!!!!!!
  Meestal ben ik best een praatgrage kater, maar aan jouw mooie stukje kan ik eigenlijk helemaal niets toevoegen, Bolle en Bert hebben ook al zo mooi over haar geschreven.
  Ik kan alleen maar zeggen dat ik haar nooit zal vergeten, en dat ik het fijn vind dat ze, als onze tijd gekomen is, op ons wacht, al hoop ik dat dat voor ons allemaal nog een hele tijd duurt.
  Lieve Loesje, heel erg veel sterkte, vooral voor jou en Floris.
  Heel veel lieve kopjes voor jou, Floris en Zusje en je vrouw van Vlo.

 6. Hallo lieve Loesje,

  Wat heb je een uit het diepste van jou Loesjes hart een mooi stuk geschrijft over jouw pijn en verdriet over het over de regenboog gaan van je soolzusje/vriendinnetje Katrientje. Ze heeft het vast en zeker al gelezen en zal als je ligt te slapen je steeds een kopje en pootje geven en als je dat weer wakker wordt is je pijn en verdriet weer een klein stukje minder. Afscheid nemen is zo moeilijk en doet o zoveel pijn. Ga maar na wat het nu voor Vrouw Anita en man Johan is. Vrouwtje en ikke weten ook zo goed wat het is, vrouwtje legde mij het eens een keer uit, De grond onder je scheurt open en je valt daar in, alles is donker. Dan na een poos ga jij uit dat ravijn langzaam omhoog klauteren en ja soms val je dan weer een stuk naar beneden. Uiteindelijk zie je de zon weer een stukje en heb je de moed om verder te gaan uit het ravijn en eruit te stappen. Vaak en het mag ook heb je het nog moeilijk en ben je verdrietig. Maar wetende dat in dit geval Katrientje nu zelf gelukkig is en niet meer ziek is en de boel op de kop zet daar over de regenboogbrug, kunnen wij er meer leren omgaan.
  Ja ook vrouwtje en ikke hebben veel verdriet om Katrientje en missen haar dagelijks.
  Lieve Loesje vrouwtje en ikke wensen vrouw/man van Katrientje heel veel sterkte en ook voor jou en Floris en Zusje en je vrouw en alle vriendjes en vriendinnen. We zijn met z’n alle steun voor elkaar en dan geeft dat heel veel troost.
  Lieve Loesje heel veel troost knuffels van vrouwtje en van mij zachte troost kopjes en pootjes van je grote vriendje Jip

  1. Ooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat schrijfie dat weer mooi en met jou wijze hart. Assie erfaring heb met emozie en verdriet dan weet jij hoe jij moet falle en op krabbele. Dan hebbie jou rafijn van binne en van jou buite gezien. Ja Jip mij eigen weet, mevrouw Jip en jou eigen heb verdriet al zo vaak meegemaak van jullie eigen. Jullie heb ook veel erfaring en mij hart zeg dattie dan wel heel sterk ben.
   Voor mevrouw Anita en meneer Johan is ze leeve nu moeilijk. Ik geef pootjes en mij kopjes Jip, zij zijn mij Soolvrouw en Soolman en wij heb nu ze band voor mij leeve. Dan kan jij wel troost geeve en dan ben jij saame.
   Net assie troost voel van al jou vriendjes en vriendinnetjes van jou Feesboek. Saame kan jij meer. Katrien straal vanaf ze Regenboogbrug met ze brommertlicht voor altijd in ze harte van iedereen. Zij heb nu geen pijn meer en zij leef ze eigen uit. Zij wil dattie hier beneden ook doorga en assie pootje voor mij pootje ga, dan kom jij er wel.

   Dank jou wel Jip, jij ben een lieve vriend,

   Pootjes van Floris, Zusje, mij vrouw en mij eigen
   Loesje

 7. Lieve Vlo,

  dank jou wel voor jou lieve reakzie. Mij hart weet jij voel het ook, jij voel met iedereen mee van ze eigen.
  Bolle en mij verkering Huiskater Bert heb heel mooi geschreeve van mij hartjesdinnetje. Mij hart heb gehuild. Maar wil jij verder kunne met jou leeve dan moet jij goed afscheid neeme Vlo. Mij hart moest huile, schrijve…
  Van me eigen heb ik zo een groot verdriet niet vaak gefoel en jij weet mij eigen heb veel erfaring met emozie. Katrien en mij eigen heb ze band voor ze leeve maar ook voor assie er niet meer ben.
  Van me eigen moet ik nu mij weg zoeke en mij Bert help mij. Hij heb ook emo maar assie saame ben kan jij elkaar helpe. En ik moet ook voor mij broer Floris zorge, hij slaap nu veel. Hij moet verwerke en hij roep veel om ze prinsessepopje zo assie Katrien noem.
  Lieve Vlo wij ga pootje voor pootje verder met Katrien in ze harte, dank jou wel dattie zo meeleef,

  Liefs van mij eigen voor jou eigen en jou vrouw,

  Loesje

 8. Lieve Loesje.Wat heb jij een prachtig stukje geschreven over je sooldinnetje Katrien.Je bent een sterke poes vol wijsheid.Je geeft alweer goede raad over hoe weer verder te gaan met onze leeftijd,ook al is er in ons hart nog veel verdriet over Katrientje,Ja voor ons is het moeilijk,maar voor haar vrouw en man zal alles nog veel moeilijker zijn.Eigenlijk hebben wij aan jou stukje niets meer toe te voegen want het zegt alles.Troostkopjes voor jou ,Floris en Zusje van Muzette,Sparkle en Fynn

  1. Lieve Muzette, Sparkle en Fynn,

   dank jullie wel voor wat jullie mij zeg en dattie mij sterk vind. Mij hart heb wel ze flinke klap gehad met mij soolzusdinnetje en dattie nu over ze Regenboogbrug is gegaan. Maar jij moet jou eigen weer ruimte geeve om jou andere emozie te voele. Dat probeer ik nu want Katrien heb altijd gezeg, jij moet nie treure jij moet leeve. Van me eigen ben ik wel heel gefoelig en Katrien heb mij geholpe. Zij scheurde op ze brommert door mij hart en nam mij eigen mee. Dan kan jij nog meer voele en jij wordt rijker. In jou hart.
   Nu moet ik ook mij broer Floris steune en mij hart denk ook aan mevrouw Anita en meneer Johan, zij zal altijd mij Sool krijge. En zij krijg steun van al ze vriendjes en vriendinnetjes van Katrien ze Feesboek. Dat is gewoon nodig van ze eigen,

   Liefs voor jullie alle drie en jullie vrouw,
   Van mij eigen Loesje

 9. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Wat heb je een mooi verhaal geschreven over Katrientje. Jullie waren echte soulzusdinnetjes. Wat hebben jullie samen veel gedaan en wij mochten mee genieten op facebook. Katrientje heeft Ollie en mij bij elkaar gebracht en dat zullen we nooit vergeten. Katrientje blijft altijd in mijn hart (en in Ollie’s hart).
  Groetjes van Gijsje en vrouwtje

  1. Hallo lieve Gijsje en mevrouw Gijsje,

   Oooh mij soolzusdinnetje had ze eigen deetingservies en zij wilde oferal ze liefde brengen. En zij deed het goed van ze eigen want zij heb Ollie en jou eigen bij zekaar gebracht. Jij mag dat nooit vergeete lieve Gijsje.
   Jij heb jou Ollie, Katr6heb het goed gedaan. Zij had ze eigen neus voor ze liefde.
   Nu kunne wij ze liefde voele assie jullie zie.
   Mij hart voel ze geluk van jullie relazie en Katrien ga jullie ook nooit vergeete Gijsje,

   Liefs voor jou eigen en jou vrouw Gijsje,

   van mij eigen Loesje

 10. Dag lieve Loesje, wat een prachtigmooi verhaal heb je geschreven over je soolmeet prinses Katrientje. Jullie waren samen een super-duo. Wit met zwart en zwart met wit, presies omgekeerd. Dat is mooi, dan kan je dingen van elkaar leren. En samen veel plesier hebben, en samen brommer rijden, en samen aksies doen.
  Mijn vrouw zei altijd dat Popje en Beer acht pootjes op één buik waren. Dat is waar. En dat waren jij en Katrien ook! Dat betekent dat je elkaar heel goed begrijpt. Alsof jullie samen één zwartwittewitzwarte poes waren, met acht pootjes.
  En als je heel veel van iemand houdt is het verdriet ook heel erg groot als diegene een ster wordt. Want sterren zijn prachtig, maar je kan er niet bij achterop de brommer, en ze kunnen geen hoedjes sjoowen.
  Maar wij hebben daar niks over te zeggen, of iemand een ster wordt. Het was tijd voor Katrientje om een ster te worden. Ik snap het niet, Loes. En ik wilde dat het niet zo was. Voor Katrientje en jou en Floris iedereen van de vlog. en En zeker weten dat mevrouw Anita en meneer Johan het ook helemaal niet wilden. Maar zo gaat het.
  En wij hier beneden zitten met tranen, en met liefde. Voor de Katrientjes-ster.
  En Katrien twinkelt elke avond naar beneden, naar iedereen die aan haar denkt. En daarna gaat ze keihard scheuren op de brommer, met Pop achterop. Want die was dol op grapjes en kattenkwaad. O, dat wordt een dolle boel daar…
  Lieve Loesje, ik sla voorzichtig mijn pootjes om je heen om je te troosten. We blijven altijd aan de prinses denken, en ze blijft altijd in onze hartjes en hoofdjes.
  En ooit zie je je soolmeet weer terug. En dan is het feest! Maar tot die tijd zijn we hier op aarde, om hier gelukkig proberen te zijn. Samen met je Bertje. En met zijn allen. Want we staan allemaal om je heen Loes, om je te helpen. En ook om mevrouw Anita en meneer Johan. Want liefde is om te delen, maar verdriet ook.
  Een heel lief zacht steunkopje voor Loes, en ook heel veel lieve kopjes voor Floris,en Zusje,en je vrouw. En ook van mijn mensen veel liefs voor jullie viertjes!

 11. Lieve Loes wat heb jij een mooi blogje gemaakt. Heel veel zachte kopjes van mij. Het is nog steeds onwerrekeluk dat onse prinses er niet meer is. Ik doe veel mauwe dat is foor se emosie. En ik mag bij mama sabbele ook al ben ik niet meer ze kitten. Heel veel sterkte aan mevrouw Anita en meneer Johan. Die zonder hun kleine meisje verder moeten. Heel veel pootjes van mij.

 12. Lieve Bolle,

  dank jou wel voor jou mooie en jou lieve reakzie op mij stukje van mij soolzusdinnetje Katrien. Jij heb in jou eigen stukje ook al zo mooi geschreeve van mij dinnetje en wij had al heel veel traantjes voele stroome. Mij traane zijn nog niet op Bolle maar mij pootjes heb nu meer kracht. Van ze steun van iedereen en alle mooie reakzie op mij verhaaltje. En jij schrijf mij ook weer zo mooi met jou hart en jij raak mij hart. Jij zeg Katrien en mij eigen zijn ze zwartwittewitzwarte poes assie saame naar ons eigen kijk. Oooh Bolle, jij heb gelijk en mij hart ga het nooit vergeete. 8 pootjes op ze buik en jij ben saame zwartwitwitzwart oooh Bolle…
  Assie het misschien lees, mevrouw Anita en meneer Johan, Bolle zeg iets zo mooi. Mij hart voel het ook…
  En diep in mij eigen voel ik, Katrien lees het ook en zij krul ze snorhaare van ze geluk.
  Zij is nooit vergeete Bolle, zij is ze eigen zwartwittegoude ster op ze brommert. Zij scheur door ze hemel en zij twinkel naar ons eigen…
  Daar moet wij ons aan vasthoude Bolle dan kom het goed. Dan ga wij pootje voor mij pootje verder met ze leeve hier beneede en ga wij Katrien nooit vergeete.
  Oooh Bolle zij was mij meest unieke dinnetje van mij leeve….

  Dank jou wel voor jou mooie woorde en dattie zachtjes jou pootjes om mij eigen heen heb geslaage. Assie zo goede vriendjes ben kan jij elkaar trooste en mij hart voel jou troost.

  Pootjes voor jou eigen en jou vrouw en jou menseman van mij eigen en mij vrouw,

  Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *