Katrientje over: flieft zijn

verliefd

Vandaag ga ik het heb over flieft zijn. Jullie weet… ikjes heb furkeer. JES JES!!! Ooooh hij isse zo knap en lief en een djentelmen en hij is een sieper met streepies. En hij heet Floris.

Kreekels

Jullie weten, ikjes had eerst een andere. Maar ikjes hoorde nooit wat van hem. Altijd moest het van mij afkoom. Dus op een dag besloot ikjes hem geen bericht meer te stuur om te kijken of ik wat hoorde.
Nou… de kreekels tjirpte maandenlang, en toen had ikjes er genoeg van. Ik schreef hem een bericht dat het uit was. Kreeg ik een oke terug. Ik zat echt met open bek te kijk. Oké??? Wat stelde de liefde dan voor tussen ons? Bah… wat wasse ikjes telleeurgenogwat.
Ik zat dagenlang met vrouw te praat. Zij zat ook van dat hij mijn traantjes niet waard was.

Paard

Ooooh ik ging mij op mijn werkjes storten. Afterall… ik ben Bertje’s sekreettaresse voor ons boek en ik ben muizenbeheerster en gehaktballetjestestster. Alle drie behoorlijke drukke baantjes.
Daarbij ben ik ook provesjoneel zangeres. Eigenlijk zingerzongraiter, maar een kniesoor die zig daar drukjes om maakt.
Ook benne ikjes prinses. Oooh nu ikjes verkeer hebt maakt dat Floris prins? Ooooh dat zou koel zijn. Dan is Floris mijn prins zonder wit paard. Want waarom heb je een paard nodig? Hij kan toch zelf loop?

Flindurtjes

Weet jullie trauwens hoe ikjes verkeer had gevraagd? Ooooh dat wasse zo rrrromanties. Ik meelde naar Loes, mijn soolzusje. Mijn hartjesvriendin. Datte ikjes Floris opje-eens zo leuk vond. Ik was best een beetje bang. Ooooh want zouden Loes en Soolvrouw het wel goed vinden? Ooooh met knikkende knietjes schreef ik de meel.

Ooooh toen kreeg ik bericht terug. Ooooooh wat was ik gelukkig. Ik voelde iets in mijn buikje. Het kriebelde. Zo raar.
Ik zei tegen vrouw dus dat ikjes kriebeltjes voelde. Toen zei vrouw dat ik flindurtjes in mijn buikje had. HUH? Hoe kan dat nou? Er zijn nog niet eens flindurtjes. Raar he?
Maar wat ikjes me eggieswaar af vraag… hoe koom die vlindurtjes in mijn buik?

Blei

Ikjes weet niet hoe lang onze liefde zal duren. Wij zijn al beiden 17 jaar. We zitten in de herfst van ons leven. We gaan dus ook intens van onze liefd genieten met hopelijk alleen maar zonnige en warme dagen. Ikjes hoop dat jullie allemaal blei voor ons zijn. En voor iedereen die bang is dat ikjes Loesje vergeet… ooooh echt niet. Mijn hartje is groot genoeg voor veel meer liefde. En Loeselien blijft mijn hartjessoolzusdinnetje.
En ikjes blijf ook van iedereentjes hauwe. Voor evve en evve.
Zoals de zanger van Kwien ooit zong… dies awr ze dees of auwer laifs.

Liefs
Katrien (verliefd prinsesje van beroep)

17 thoughts on “Katrientje over: flieft zijn

 1. Hoi prinses Katrientje. We zijn erg blei voor jau dat je je groote liefde heb gefonde. Wei hoopen dat jij en Floris nog heel lang fan elkaar mochen genieten. Want egte lievde is het mooiste dat er is. Wij hier houden met sein veifen ook erg van elkaar en van onse bediende. Geniet er maar lekker fan Katrientje! Knuffels van Bas,Bjarne,Oliver,Kruimel en Bikkel.

  1. Oooooh watte liefffff
   Ikjes hoop dat floris en ikjes nog jaaaaren verkeer hebben. Want ikke hauwe hem.
   Ooooh kusje op jullie wang 😽😽😽😽😽

 2. Hoi Katrientje, hier een liefdevolle groet uit het Zuiden , ik vind het orachtig hoor zo’n liefde op jullie oudjes dag, dat jullie nog lang moge genieten van elkaars hapjes, drankjes en mandjes !

  Kopje van Ollie

  1. Oooooh ollie. Ikjes hoop ook dat floris en ikjes elkaar nog heel lang kusjes moog geef.
   Oooooh kusje terug😽

 3. Hallo Katrientje.

  Wat kan jij goed geheimpjes bewaren zeg, maar van jou weten we dat nu al wel want jij hebt vaak van de SSSSTTTT.
  Nou je hebt wel gejokkebrokt hoor, want je zei maar steeds dat je verkeer had met je personeel, Ja en niet van het brommertverkeer hoor. Jij was stiekempjes stappel verliefd op de lieve Floris. Nou ikke als Jip snappert het wel hoor, want hij is de allerliefste broer van je dinnetje Loesje.
  Moet wel een fijn gevoel zijn al die kriebeltje in je buikje van die fladdervlinders. Maar als ik een fladder zie dan is die van mij en vang ik die en eet ik die op. Vrouwtje zegt dat ik dan ook nooit fladders in mijn buik zal krijgen. Maar vind ik niet ergjes hoor, ikke bel stallel op mijn vrouwtje en dat blijven wij voor altijd en super lang hebben we elkaar beloofd.
  Maar vrouwtje en ik vinden dat verliefd zijn niks met oud zijn te maken heeft, altijd hoe jong of oud je mag zijn kun je veel van elkaar houden.
  Jullie gaan samen nu maar heel veel jaren genieten van elkaar en wel heel goed uitkijken als jullie saam op de brommert een uitstapje maken.

  Voor jou en Floris heel veel knufjes van vrouwtje en poot en kopje van jullie grote vriend Jip

 4. Oooooh hihihi soms ben ik sniekietrien😺😺
  Loesje blijve mijn allerliefste suupersoolzus en hartjesvriendin. Ooooh ikke hauwe haar.
  Vrouw zei ook dat lamoerrrr voor alle leeftijdjes is. En toen ze mij zag zweimel zei ze ga het maar vraag. Ooooh.
  Ooooh ik heb ook flindurs gegeet, maar dan fladderen ze niet meer. Zo stom he? 1 keer heb ik aan vrouw een nachtuil gegeef. Maar die wou ze niet. Nou…toen heb ik het gelijk opgegeet.
  Maar ik voelde echt kriebels hoor😺😺 zo fijn.
  😽😽 voor jou op je wangetje van je kleine vriendin

 5. Ooooh Katterien ,

  oooh jij ben mij liefste soolzusdinnetje en nu heb jij ook verkering. Ooooh Katterien en van mij eigen weet ik, leeftijd maak niet uit. Jij ben jong in jou kop en jij heb veel liefde in jou hart. Mij broer Floris heb jaare gewacht op ze eigen prinses. Hij zeg, ik vin nooit mij eigen liefde. Maar Faalentijn heb ze peil op jullie geschoote en hij is ook flieft. Oooh Katterien en hij vin jou Roy Donderspakje zo mooi…
  Oooh ik vin het mooi. Liefde is mooi van ze hart en jij moet nog jaare geniete lief soolzusdinnetje. Met mij broer, jullie begrijp elkaar.
  Oooh Floris wil ook nog iets zegge van ze eigen…

  Lieve mooie prinses,
  hier Floris. Wat een mooi verhaal, woow ik viel bijna van me stoel. En ik wil ook nog zeggen, ik ben een katerman van minder woorden als me zus Loes maar dat is vrouwenpraat. Daar moei ik me niet mee, dat is van jullie. Ik ben gewoon gek op jou, op me ouwe dag. Jesse, hoe gaaf is dat. Wij gaan nog mooie jaren tegemoet Katterien, jij op je brommert en ik in me skoetmobiel.
  Enne ik hauwe jou nou ook, echt wel. Ik vind jou keistoer en nog veel meer.
  Dat wilde ik gewoon ff zegge lievie,
  Je Floris

  Oooh Katterien, mij broer en dat doetie anders nooit van ze eigen…

  Sjeteeeeeem Loesje

 6. Oooooooh loes. We moeten gauwe weer een pjamaapartie hauwe. Ooooh dan gaan we filmpjes kijk en gesopte viskrookantjes eet. Oooooh en dan neem ik mijne mooiste pjamaa mee. En dan kunnen we fijn over de lief hebben. Oooooooh en dan doen we onze prooteesie in en dan kun we kipkluifs doen. Oooooh zo lekker 😽😽😽😽🐾🐾🐾🐾💓💓💓💓💓🐟🐟🐟🐟💓🐟

  Ooooooh mijn floris. Ooooh je moete wel je skoetmoobiel opvoer hoor. Dat we fijn saam kunnen sjeesen buit. En danne gaan we naar jouw visboer toe om lekkere bekkies te eet. Ooooh dan gaat onze loes wel mee hoor. Want zij weet wat lekjer is bij haar visseboer.
  Ooooh vind je mijn roydondershuispakje echt mooi? Oooooh dan zal ik het vaak voor jou aantrek. Oooooh floris
  Sjeteem met een vleugje lamoerrrr 😽😽🐾🐾💖💖

 7. Oh Katrien en Floris, wat romanties!!!
  Liefde is altijd mooi, maar als je wat ouder en wijzer bent, geniet je er nog veel meer van.
  Allebei hartelijk gefeliciteerd, en dat jullie nog maar lang van elkaar mogen genieten, liefde maakt weer jong toch?
  Jullie pakjes passen ook zo mooi bij elkaar, jij een zwartwit jasje, en Floris een deftig streepjespak, mooi hoor.
  Zullen jullie wel voorzichtig zijn als jullie er met elkaar op uit gaan, goed naar de weg kijken hoor, en niet steeds naar elkaar, dat doen jullie maar als jullie stil staan 🙂 .
  Ik ben zo blij voor jullie. En dan nog de broer van je beste vriendin, het kan echt niet mooier.
  Een hele dikke kop voor jullie allebei, en ook één voor Loesje en Bert, zonder wie jullie elkaar nooit gevonden zouden hebben
  Lief kopje,
  Vlo.

  1. Oooooh dank je. Ooooh we zijn echt flieft op elkaar. En hij is zo koel en stoer en rrrromanties. Ikjes hoop ook dat wij nog heel lang flieft blijf en bij elkaar mogen blijven. Ooooh.
   Maar floris heeft een skoetmoobiel. Hij moet het wel even laten opvoeren en dan kunnen we fijn heen en weer scheuren😺😺😺
   Ooooh ikjes hoop dat floris en ik net zo’n mooie liefd krijg als loes en bertje😺😺

   1. Oh, maar mijn vrouw heeft ook een skoetmobiel, die gaan best hard tegenwoordig, moet je haar zien scheuren!!! En ze liggen goed op de weg met drie wielen. Als ik naar de dierenarts moet, zit ik in mijn mandje tussen haar voeten en mijn haren wapperen alle kanten op hoor, maar als het koud is doet ze er een dekentje overheen ze is bang dat ik anders kou vat, best jammer!
    Heel veel geluk met elkaar, als ik dat zo lees zit dat wel goed met jullie. Hij is helemaal stapel op je 🙂 . Net als Bert op Loesje.
    kopje, Vlo.

 8. Dag prinses Katrientje, gefeliciteerd hoor! Wat mooi, dat jij en Floris verkering hebben!
  Dat is best snel gegaan, toch? Nou, gelukkig maar. Want als je verliefd bent weet je dat vaak meteen.
  En het maakt niks uit hoe oud je bent, liefde is liefde.
  Ik ben heel blij voor jullie! En nou is Loesje niet alleen je soolzusje, maar ook je schoonzusje! Zo heet dat bij mensen, geloof ik.
  Gaan jullie ook trouwen? Mogen Jip en Vlo en Bert en ik dan de bruidsjongens zijn?
  Een heel lief kopje voor jou, en ook voor je verkering Floris, van Bolle.

  1. Oooooooh hihihi bolle.
   Ikjes was al een paar weekjes stiekempies flieft op floris. Ooooh en ik durfde steeds niet te vraag. Toen dacht ikjes opje-eens van watte alse ik te laatjes ben🙀🙀🙀
   Ooooh dat kon niet.
   Ooooh ik weet niet offe we gaan trouw. Voorloopig lattuh we nog.
   Maar als oooooh jaaaa. En dan trekken jullie mooie pakjes aan met ploementjes
   Maar we heb pas 5 dagen verkeer.
   Ooooh een zacht kusje op je wang terug hoor😽

   1. Ik vind het supergoed als meisjespoezen het aan jongenskaters vragen! Dat was heel dapper van je!
    En zeker weten dat we, als jullie gaan trouwen, onze mooie pakjes aandoen!
    Geniet er maar van, dat je flieft gent, Katrientje!
    Een heel lief kopje voor jou van Bolle.

 9. Hallo Katrientje, met Gijsje. Wat leuk dat Floris en jij elkaar gevonden hebben. Jullie zijn allebei even oud. Wat een treffer. De liefde tussen jullie beiden spat eraf. Ik hoop dat jullie heel lang van elkaar mogen genieten. Wel 20 jaar of nog langer. Want dan hebben we een feestje en ik (Gijsje) hou wel van een feestje.
  Maar eerst gaan we jouw verjaardag vieren. Zeg, ik vraag mij ineens af, is Floris tegelijk met jou jarig? Kunnen jullie het mooi samen vieren.

  Katrientje, krijg jij nou voor je verjaardag rijles? Of moet je het met de brommer blijven doen? Een brommer is natuurlijk wel leuk maar met slecht weer ook vervelend. In de auto zit je dan lekker droog. Vraag maar eens aan je personeel of je rijles mag voor je verjaardag.

  Ik heb van Djoeke en Kianjo een pakket gekregen. Heeft vrouwtje allemaal op een veiling gekocht. Ik ga vrouwtje helpen met het pakket uitpakken.
  Doei!!
  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Ooooh ik heb een roy donders regenpakje met gele streepies voor op de brommert.
   Ikke ben ietsie ouder dan floris. Ooooh maar datte maakt toch niet uit. Liefde isse liefde😺😺
   Ik krijg geen rijlessen voor een auwtoo. Gemeen he? Want dan zou ik droog ooferkoom.
   Ikjes hoop ook dat floris en ikjes heeeeel lang verkeer houden😺
   Kusje gijsje😽

Reacties zijn welkom