Katrien en Loes komen naar je toe deze zomer (1-3)

zomer

Wat vooraf ging aan dit zomerblog vertelt Loesje: klik en lees. “Dit is mij idee om mij hartjesdinnetje in mij zonnetje te zette. Om mij mooie daage saame met Katrien met mij heele weereld te deele.”

Loes stuurde mij een meel gister. Of we een keer op onze toonein kond gaan fissen. Nouuu laat ik dat nou koel vind!! Ik gefraagd aan mijn personeel offe het mog. En het mog!!
Ooooh ik mog twee hengels en toebehoortje van mijn man leen.
Ik moese er wel zuinig mee omjegaan.
Watte jullie nog niet weet… ik ben foor mijn auwtoorijbeweis gaan lessen en ikjes ben van je slaagt!! Yez!! En ikjes heb een koele auwtoo gekocht. Dus nu kun we via de snelletjesweg nog sneller ergens koom.
Ikjes meelde Loes terug mette de fraag hoe, wat, waar en wanneertjes.  En dit kreeg ikjes terug

Meel van Loes

Lief soolzusdinnetje,
Ik heb mij vrouw gefraag of het mag. Assie een auwtoo heb dan hebbie ook jou rijwijs. Oooh Katterien ik vind het mooi. Van me eigen heb ik geen rijwijs. Mij hart is bang en mij eigen weet niet of jou auto groot genoeg is voor mij maatje meer? Assie prettig gevuld ben hebbie wel jou ruimte noodig. Van mij bang zijn heb ik mij 8 tonijne weg gewerkt Katterien. Daar moet ik wel eerlijk ofer zijn. Maar mij eigen wil het wel probeere. Saame op fakanzie oooh Katterien, van me eigen kom ik nooit buiten. Mij Bert zeg ook, jij moet foorzichtig zijn Loes want jij heb geen erfaring.
Kom jij mij haale met jou rijwijs Katterien. Misschien kan wij naar Santfoort gaan? Oooh mij eigen is nog nooit naar het grote water geweest. Ooooh ik vind het spannend,
Liefs van jou soolzusdinnetje Loesje

Dinnie

Nou…ikjes ze auwtoo vol van je prop met de dingen om te kun vis.
En op naar mijn liefste dinnie.
Sjohey… ik scheuren met mijn flauwerpauweauwtoo. Ik was met een halluf uurtje bij Loes. Ikjes toetjeren.

Goed eete

Kwam Loes uit het raam zeg dat ikjes evve naar boof moest koom.
– Ooooh Katterien mij vrouw heb tonijn met garnaaaale. Wij moet goed eete want mij buik ga ook mee in jou auwtoo. Oooh jij heb een flauwerpauwerauwtoo. Ik vind het mooi en mij eigen pas erin. Nu wil ik nog meer garnaaaaale…
Ooooh wat lekker. Ik deed gelijk een serfetje om, want dan kan ikjes gewoon knoei doen.
Nadat we naar ze twallet waar geweest ging we naar de auwtoo om naar zandvoort te gaan.
– Oooh Katterien kijk, mij broer Floris zwaai naar ons eigen. Hij vind jou lief dat hebbie gezegd.
– Van me eigen denk ik aan mij Bert. Mij hart is nu wel geraak want mij Bert geef mij vertrouwe. Dat hebbie nodig assie op fakanzie ga. Jij weet nooit waar jij voor kom te staan? Van me eigen ga ik nooit op fakanzie maar soms moet jij iets doen voor jou nieuwe erfaring. Dan kan jij leere. Katterien heb er geen moeite mee, zij is mij stoere soolzusdinnetje. Zij help mij altijd, ik voel nu dankbaar zijn.
Oooh Katterien helpie mij in jou flauwerpauwerauwtoo…

Auwtoo

Na wat geduw en getrek zat Loes op haar plek. Katrientje start de auwtoo en daar gingen de meisjes. Op naar Zandvoort aan Zee!

15 thoughts on “Katrien en Loes komen naar je toe deze zomer (1-3)

 1. Liefste loes.
  Ik wist natuurlijk dat dit er aan kwam. Je vroeg me een paar maanden geleden of ik het erg zou vinden als dit op deze site zou komen. Nee… natuurlijk niet. Jullie hadden dit beleefd en iedereen mag dit lezen wat een pracht paar dagen jullie beleefd hadden.
  En toch rollen er weer tranen over mijn wangen. Het gemis komt weer opzetten.
  We zullen ons prinsessemeisje nooit vergeten.
  Voor altijd in mijn hart!!

  Oh je zoontje wil jou wat vragen.

  Mamsieee… ikke wil ook aafontuurtjes mette jau doen!! Toeeee
  Koes koes 😽😽

  1. Oooh lieve soolvrouw en mij beebie Door,

   van mij eigen voel ik ook mij ferdriet van mij gemis van mij hartjesdinnetje. Maar assie soiets moois saame meemaak moet jij het wel deele met al ze vriendjes van Katrien . Dattie allemaal kan leeze en foele van friendschap en onfoorwaardelukheid. Ook mij beebie Door.
   Hoorie mij Door, jij kan ook foele hoe friendschap is.

   MammaLoesje ga misschien ook met jou eigen mij afontuur beleeve. Assie grooter ben en assie ferder ben in jou onwikkeling. Dan ga MammaLoesje jou dinge fertelle en leere…
   Oooh op faakanzie met mij beebie…..

   Koes koes van MammaLoesje

   Loesje

  2. Lieve mensen van Katrientje, van mij, Bolle, veel lieve kopjes om jullie een klein beetje te troosten. En van mijn mensen ook! We vergeten prinses katrientje nooit

 2. Lieve Loesje.
  Wat een prachtige herinnering heb je zo aan Prinses Katrientje. Er was altijd wat te beleven met haar. In Regenboogland zal het een stuk drukker zijn, nu zij de boel daar op stelten zet.
  Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van jullie belevenissen!!!
  Heel veel lieve kopjes voor jou, en deze keer ook extra voor Floris, die haar ook erg zal missen van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel ook van mij broer Floris. Hij heb het wel moeiluk van ze eigen en hij heb herinneringe van ze eigen. Hij snap het soms nie en assie Katrien zie willie saame zijn. Maar mij eigen leg het steeds uit. Dattie saame met mij eigen nog ze mooie afontuur heb beleef. En dat wij mij hartjesdinnetje nu eere. En dat al ze vriendjes mee geniete van Katrien ze gekke streeke. Zij was wel biesonder. En jij heb gelijk Vlo, in ze Regenboogland hebbie nou ze poote vol aan mij hartjesdinnetje. Zij scheur nu op ze brommert ofer ze regenboog. .
   Dank jou wel voor jou meeleeve Vlo,

   Liefs van Loesje

 3. Hoi lieve Loesje , wat een mooie herinnering heb jij aan je tijd met Katrientje. Mooi om te koesteren. En af en toe met een glimlach op je gezichtje aan terug te denken. Wij zijn benieuwd naar het vervolg van dit avontuur.
  Knuffies van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Oooh Bas, Bikkel, Bjarne, Oliver, Kruimel en Juultje ,
   hebbie mij ferhaal van mij afontuure met mij hartjesdinnetje geleeze. Jullie heb gelijk assie zeg dattie soiets mooi moet koestere. In mij hart leef mij afontuur foort en morgen ga mij afontuur weer verder op mij Bert ze website en mij eigen Feesboek. Jij moet koestere en jij kan het ook deele. Dan kan iedereen prinses Katrientje nog hoore en foele.
   In mij hart voelt nu mij geluk en mij ferdriet . Dat moet mij eigen nog ferwerke.
   Maar assie zofeel vriendjes heb ga jij van jou eigen jou beeter foele,

   Dank jullie wel

   Liefs van Loesje

 4. Dag lieve Loesje, wat zak het moeilijk zijn voor jou en je soolmensen om terug te denken aan de tijd dat jullie zoveel plezier hadden met prinses Katrientje. Dan mis je haar natuurlijk nog ekstraveel. Maar die dag in Zandvoort kan niemand jullie meer afpakken, want die hebben jij en Katrien al samen meegemaakt!
  Wat een prachtigmooie auwtoo had prinses Katrien, roze en met bloemen. En wat hadden jullie lekker gegeten, al voordat jullie op weg gingen.
  En die zonnebrillen staan helemaal super!
  Ik ben benieuwd of jullie een toonein gaan vangen. Dat lijkt me best moeilijk, want volgend mij zijn die heel groot. En ik zou zelf niet zo dicht bij de see durven, denk ik. Want de see is gieganties groot, vol met water. Brrr… ik moet er niet aan denken.
  Ik doe morgen verder lezen!
  En ik zir dat Door al staat te trappelen om ook een afontuur te beldven met zijn MammaLoesje.
  Dank je wel Loes, dat je dit met ons hebt gedeeld. En ook je soolmensen bedankt, natuurlijk.
  Jullie krijgen van mij allemaal een troostkopje, en Floris natuurlijk ook.
  Heel verl lieve kopjes van Bolle, voor Loes en jouw familie, en voor Katrientjes mensen.

  1. O Loes, ik zie allemaal fouten in mijn antwoord! Sorrie, ik weet niet hoe dat komt. Ik hoop dat je het toch kunt lezen. Soms zit ik met mijn poten naast de goede letters en dan krijg je hele rare woorden, die helemaal niet bestaan. En ik had vergeten het nog even na te lezen.
   Lieve domkopjes van Bolle.

   1. Lieve Bolle,

    jij bennie dom, jij heb emoozie en dan tiep jij weleens langs jou letter van jou tiepbord. Maar jij weet van me eigen heb ik mij erfaring met mij emoozie en dan lees ik nog dieper en voel mij hart jou woorde.
    Dank jou wel dattie dit allemaal zeg. Hoop dat mij soolfamielie jou reakzie ook lees.
    Het is moeilijk Bolle want jij voel het weer. Jij zie jou eigen geluk en jij weet dattie nu zofeel verdriet heb. Maar mij hart voel ook trots, wij heb het saame beleef en gefoeld .
    Katrien heb ze mooiste auwtoo en misschien mag mij beebie Door er in rijde. Assie nog grooter is Bolle en hij moet ze rijbewijs hebbe . Maar mij eigen zeg er niks ofer want hij stuiter zo ze flowerpowerauwtoo in. Hij ken nog geen gefaar…
    Maar assie ouwer is ga wij misschien saame op afontuur .
    Maar nu eerst mij afontuur met mij hartjesdinnetje in mij daglicht brenge. Dat iedereen voel hoe het was. En van mij tonijn….
    Ooooh ik vind het spannend Bolle, jij kan morge ferder leeze en dan weet jij meer…

    Dank jou wel, ook van mij sonnebril. Van me eigen heb ik die wel bewaar voor mij beebie. Hij krijg het als erf van ze oma prinses Katrientje.

    Liefs van mij eigen en van mij broer Floris, hij zeg dank jou wel Bolle dattie aan hem denk.
    En ook van mij vrouw en mij Zusje. Ook voor jou eigen mensen Bolle, van jou hart,

    Liefs en zonnepootjes
    Loesje

 5. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Vrouwtje en ik hebben jullie blog met een lach en een traan gelezen. Zo heet dat zegt vrouwtje.
  Jullie vakantie naar Zandvoort in de mooie auto van Katrientje. Wat goed dat ze kon auto rijden! Wauw! De vishengels mee! Zonnebril op! Gezellig
  En toch ook een traan om het gemis van Katrientje
  Maar de mooie herinnering aan jullie vakantie blijft.
  Morgen gaan vrouwtje en ik verder lezen hoe jullie vakantie avontuur verder gaat .
  Geef je ook een dikke knuffel aan Floris?
  En kopjes aan Anita.
  En ook voor jou een dikke knuffel
  Groetjes van Gijsje en vrouwtje

  1. Lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   dank jullie wel van jullie reakzie. Dattie mij verhaal geleeze heb en dattie mij hartjesdinnetje gefoeld heb. Zij durf alles en zij scheur in ze flauwerpauwerauwtoo oferal naar toe. Van me eigen durf ik nie scheure maar Katrien was nie bang van ze eigen. Zij heb mij op mij sleeptouw mee genoome en ook mij hengels en mij zonnebrille. Dattie wel faakanzie heb.
   Vandaag ga mij afontuur verder en jij kan ook jou spanning foele assie verder ga leeze Gijsje.
   Dank jou wel dattie reageer en dattie Katrien heb gefoeld,

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *