kater Bolle over beestjes

beestjes

Deze keer ga ik over iets vertellen dat eigenlijk een beetje fies is. Maar het hoort er toch bij, zeker als je een kater bent die buiten komt. En dat ben ik dus. Nou ben je vast wel een beetje benieuwd naar wat ik bedoel, toch?

Half kaal

Sinds een week of twee zijn mijn oren aan de buitenkant half kaal. Ik zat er steeds aan te krabben, want het jeukte. Mijn vrouw zag als eerste dat ik rare oren kreeg. Omdat ik een paar dagen later toch al naar de dokter moest hebben mijn mensen er zelf een paar dagen zalluf op gedaan. Die had ik van de dierendokter gekregen toen ik aan mijn buik likte. Het is een zalluf tegen kriebels en jeuk. De zalluf werkte best al goed, want ik stopte met krabben.
Bij de dierendokter heb ik nieuwe zalluf gekregen, met iets tegen sgimmel en tegen infeksies.
De dierendokter zag niks aan mijn oren, behalve dan dat ze kaal werden. Maar ze kon geen sgimmel vinden en ook geen beestjes.
Want dat is dus het fiese waar ik over ga schrijven: beestjes op je lijf. Jakkie bah, denk je nu misschien. Dat vind ik ook, maar toch is het voor dieren in de natuur heel normaal. Alle vogels en wilde dieren en vissen hebben andere beestjes op hun lijf. Daarom gaan vogels in water in bad, zodat ze de beestjes er af spoelen. Apen doen elkaar vlooien, zo heet dat. En veel dieren schuren met hun lijf langs bomen of stenen. Omdat die beestjes kriebelen.

Vlooi

beestjesAls kat kan je ook beestjes hebben. Toen ik bij mijn mensen kwam wonen zat ik helemaal vol met vlooitjes. Dat is een beestje dat bijna alle katten hebben die buiten wonen. En ze gaan hops van de ene kat naar de andere, en zo hebben in een hele korte tijd alle katten uit een groep vlooien.
En met vlooien bedoel ik natuurlijk niet kater Vlo, die nu een prachtige ster is. Kater Vlo was een superlieve katerman. Vlooien zijn hele kleine beestjes die in je haren zitten en je bijten. Ze drinken je bloed, dat is eerlijk waar eng. Het zijn dus eigenlijk kleine fampiers!
Net als teken. De GroteBeer heeft een keer een teek gehad. Die bijt in je huid en zuigt dan je bloed en wordt helemaal groot. Beer had hem in zijn nek, mijn man zag het gelukkig. Het viel nog niet mee om de teek weg te halen, want Beer vond het niet nodig en het deed een beetje pijn. Maar het is toch gelukt.

Piepet

Ik krijg elke maand een piepet. Zo heet dat. Het is een klein flesje van plestik waar iets tegem vlooien inzit. Mijn man gaat het altijd kopen, en dan doet mijn vrouw tussen mijn haren in mijn nek op mijn huid. Ik wil dat nooit, want het stinkt echt heel erg. Maar mijn vrouw doet het toch. Ik krijg Stronghold, dat is het merk. Dat is ook tegen luizen en wormen en nog meer enge beestjes. En ook tegen oormijt. Dat zijn kleine beestjes in je oor. Moet je je voorstellen, die lopen dan in je oren rond en dat kriebelt natuurlijk heel erg. Die had ik dus gelukkig niet, zei de dokter.

Pil

O ja, en dan kan je ook nog wormpjes hebben. Die zitten in je buik, en ze komen er uit als je naar de weecee gaat. Maar er blijven er ook een boel in je buik zitten. O bah, dat wil ik eerlijk waar niet. En mijn mensen ook niet, zeggen ze. Daarom krijg ik daar een pil tegen. Die wil ik ook niet, maar ik denk wel dat ik nog liever zo’n pil wil dan die wormpjes.

In de natuur

beestjesNou denk je misschien wat een fiese beesten zijn katten. Maar wij kunnen er zelf niks aan doen, dat die beestjes op ons gaan zitten. Die beestjes zitten gewoon in de natuur, in struiken en in planten. En in andere dieren. Als ik door mijn tuin loop kan ik ze krijgen. Terwijl ik elke dag en ook nacht mijn patroeje doe om te kijken of alles in orde is. Maar die beestjes zijn zó klein, die zie ik niet. Anders zou ik vast en zeker tegen ze zeggen dat ze ergens anders naar toe moeten gaan.
En veel van die beestjes kunnen mensen ook krijgen, eerlijk waar. Dus als wij fies zijn, dan zijn mensen dat ook!
Maar mensen hoeven niet bang te zijn voor beestjes van katten. Want als je als buitenkat steeds op tijd een piepet krijgt, en een pilletje, is er niks aan de hand. En als je als kat niet buiten komt krijg je misschien geeneens die beestjes, dat weet ik eigenlijk niet presies.

Zelf heb ik deze week een piepet in mijn nek gekregen, een pil tegen wormen en zalluf op mijn oren. Voorlopig ben en blijf ik dus het enige beest in huis. Gelukkig maar.

21 thoughts on “kater Bolle over beestjes

 1. Hajoooo oomie bolle.
  IKKE BEN HAARIG!!!! Hihihihi
  Ooooh ikke hat fjoeger ook fiese flootjes. Ooooh zo erg. En een jeuk datte ik hat.
  Frauw hat wel 3 dage nodig om die fiese flootjes van me af te haal.
  Oooh oomie… ikke ga weer naar feestboek, oooh sjo weuk daar!!!

  1. Hoi lieve grote haarige eenige panterjongen, SUPERGEFEELIESIETEERD met je verhaardag!! Je oomie Bolle heeft je een meel grstuurd, met een footoo! Ooo wwt ben je een grote jongen geworden, een jaar geleden was je nog een hele mieniekleine beebie, en nu een zwarte panter siejemees!
   Heel veel kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die superblij is dat je een HEEL JAAR bent geworden!!

  2. Lieve Dorus gefeliciteerd met je verjaardag. We hebben al iets geschreven op feesboek.
   Nu ben je echt 1 jaar en al een hele grote zwarte panter kat.
   Liefs van ons allemaal.

 2. Hoi lieve Bolle, wat een eng verhaal over beestjes. Hopelijk hebben wij die niet. Wij krijgen ook om de zoveel tijd een pilletje tegen de wormen. Dat vinden wij natuurlijk niet leuk en onze vrouw moet altijd iets verzinnen zodat wij ze willen slikken. Soms stopt ze ze in wat lekkers, maar dat hebben wij snel door, dan eten we het lekkers en het pilletje laten we liggen. Slim van ons hè. Gelukkig hebben wij de wormpjes nog nooit gezien en ook die andere kriebelbeestjes niet. Ze mogen van ons ook wegblijven, net zoals die mevrouw Cooroona.
  Lieve Bolle, geniet van deze dag. Hele dikke knuffels van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje.

  1. Hoi lief zestal, ja het is wel een beetje een grieselig verhaal hè? Er zijn een heleboel enge beestjes in de natuur, vind ik. Als jullie binnen wonen heb je daar gelukkig geen last van.
   En wat superslim dat jullie om een pilletje heen eten. Mensen denken folgens mij dat wij katten dat niet doorhebben, maar wij ruiken alles! Gisteren had mijn vrouw een stukje pil voor mijn kniejen in mijn eten gedaan. Heb ik laten staan! Ik wist meteen dat er iets niet klopte, dus ik heb er even aan geroken en verder niet van gegeten. Mijn vrouw denkt nu dat ze die pil in mijn mond gaat doen, maar ik denk zelf van niet. Dat doet ze altijd met zo’n pilletje tegen wormen. Ze doet hem achter in mijn keel en dan moet ik wel slikken, bah.
   Lieve Bas, Bjarne, Kruimel, Juultje, Oliver en Bikkel, voor jullie ook een helemfijne dag, samen met jullie vrouw, en heel veel dikke knuffels terug van Bolle.

 3. Hoi Bolle,

  ieeuuww wat een enge beestjes verhaal vertel jij zeg, ik ken ze niet hoor.
  De enige enge beestjes die ik ken zijn de vliegen of spinnetjes die soms bij baas in huis zijn, die wil ik dan vangen om baas te beschermen tegen die enge vlieg of spinnetje.

  En ondanks dat ik een binnekaterman ben, moet ik van baas toch 1x per jaar naar de dierendokter om (net als jij) een spuitje te krijgen tegen allerlei enge dingen die jij noemt.
  Raar want ik kom nooit buiten.

  Maar als ik daarmee baasje gerust stel, dan wil ik vooruit wel mee hoor.

  Een fijne zonnedag en een zachte kopje en pootje van Tommy

  1. Hoi lieve Tommy, wat superstoer dat jij vliegen en spinnen vangt! Daar zijn je mensen vast blij mee, dat jij ze beschermt. Eet je de beestjes op, of wat doe je ermee? Ik vang alleen miertjes, die lik ik van de tegels in mijn tuin.
   Die prik die jij krijgt is heel vervelend, maar het is wel goed voor je gezond. Want zo’n ziekte wil je niet hebben, dat is helemaal niet fijn. En ook als je binnen woont kan je dat krijgen. Maar gelukkig niet die beestjes!
   Ik lig al de hele dag in het zonnetje, ik hoop dat jij ook zoveel zon hebt!
   Heel veel lieve zachte kopjes en pootjes van Bolle.

 4. Hoi Bolle,
  Gatsie al die vieze beestjes, we moeten er niet aan denken!!!!
  Wij krijgen ook druppeltjes in onze nek zodat we nergens last van hebben!!!
  Onze vrouw heeft ook stronghold, en die werken goed.
  Hopelijk zijn je oortjes weer snel beter!!
  Wij hebben ook wel eens een wondje en onze vrouw smeert dan altijd wat goudsbloemzalf erop…….is het zo over!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, vies hè, al die kriebelbeestjes? Ik ga er al van kriebelen als ik er aan denk! Wat vinden jullie ervan, als je zo’n piepet krijgt? Ooo, ik vind het altijd zó fies ruiken! En dan ga ik me daar de hele tijd wassen met mijn achterpoten. Want ik kan doordat ik zo raar in elkaar zit, overal bij. Zelfs bovenop mijn hoofd, gewoon met mijn achterpoot. Dat is best handig.
   Mijn vrouw zegt dat ze ook eens zal kijken naar die zalluf! Is het spesjaal voor dieren?
   Ik krijg al weer meer haren op mijn oren, daar ben ik best blij mee!
   Lieve, Moby, Panda, Izzy, Tica, Belle en Dopey, jullie kirjgen een hele dikke knuffel terug van Bolle, ook voor jullie vrouw natuurlijk!

   1. Bolle
    Onze vrouw koopt de goudsbloemzalf bij de DM drogist in Duitsland. Daar heet het ringelblumezalbe. Het is zuivere gele zalf.
    Zal ook in Nederland te koop zijn maar weet vrouw niet waar.
    Ze heeft de dierendokter gevraagd en hij zegt dat ze dat mag gebruiken bij ons.
    Is ook voor wondjes etc. bij mensen super goed.

    Knuffel voor jullie
    😽🤗

    1. Dankjulliewel voor het antwoord! Mijn vrouw had deze week toevallig op de websaait van DM gekeken, dus misschien gaat ze de zalluf bestellen! Al vind ik zelf dat ik nu even geen zalluf meer hoef te hebben…
     Dikke knuffels voor jullie allemaal van Bolle.

 5. Hallo lieve Bolle, wat een kriebelig verhaal over al die beestjes, om jeuk van te krijgen. Floortje vangt soms wel eens een vlieg, die eet ze dan op, dat knapt zo lekker in de bek. Ik vind dat vies, ik probeer dat te voorkomen, soms lukt dat ook. Floortje krijgt ook druppels in haar nek tegen worm en vlo. Vind ze niet leuk, maar het moet wel. Fijne dag nog lieve Bolle, kopje en knuffel van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, het is zeker weten een kriebelig verhaal, mijn vrouw zegt altijd dat ze al jeuk krijgt als ze aan die beestjes denkt.
   O en Floortje, wat superstoer dat je vliegen vangt en opeet! Dat heb ik nog nooit gedaan, het lijkt me ook best moeilijk. Want vliegen zijn snel en ze vliegen best hoog. Ik heb een keer bijna een supergrote liebelle gevangen, maar toen durfde ik het ineens toch niet. En jij vindt het ook niet dijn om die druppels te krijgen?ik wil het ook nooit, maar ik krijg ze toch. Het ruikt altijd zo fies, en het foelt koud aan, bah. Maar ik wil ook geen kriebelbeestjes!
   Lieve damesvriendinnen, ik wens jullie ook een fijne dag en jullie krijgen heel veel lieve kopjes en knuffels van Bolle, en ze zijn ook voor meneer Floortje/Ina!

 6. Lieve Bolle,

  van mij eigen zit ik nu bij te koome Bolle. Mij letters ging mij mist in bij mij kopjes geefe. Toen heb ik oferal gezocht en mij vrouw ook maar al mij letters zweef nu erreges tusse mij huis en jou tuin. Van mij eigen denk ik dat het mij diegietaale beesjes zijn Bolle. Daar kan jij niks teege doen assie nie tegnies ben en anders ook nie. Assie ferkeerd druk op jou letter dan freet jou diegietaale beesje al jou letters op en hebbie niks meer. Dan kan jij maar één ding doen. Jij zet jou tande in jou fijf scholvisse en jij neem er nog ses garnaale bij. En assie niks meer in jou bek heb dan slik jij jou garnaale zo door. Dan kan jij weer verder en kom alles goed. Maar misschien vin jij nog letters van mij eigen assie door jou tuin patroejeer. Kijkie dan wel uit foor jou diegietaale beesjes want mij vrouw weet nie offie daar pille foor heb. En jij heb al jou pil gehad voor jou worrem in jou buik. En foor jou flooi in jou vacht. Oooh Bolle jij moet er toch nie aan denke dat jou worrem jou runderhart in jou buik opfreet. Straks bennie uitgemergel. Kijkie alstoeblief goed uit in jou tuin. Van mij eigen heb ik geen tuin maar mij vrouw geef mij ook mij pil foor mij worrem en ies foor mij flooi. Ik vin er niks aan, van mij eigen heb ik liefer mij snek. Maar jij heb er niks ofer te zegge, jij moet er maar op fertrouwe dat jou worrem nie jou heele buik leeg haal. Oooh Bolle dan bennie heel ver van jou huis. En jij houw geen buik meer ofer. Dan kan jij misschien maar beeter jou pil eete. Mij erfaring is, beeter jou buik vol dan jou tuin vol beesjes…
  Vandaag heb wij ook fees Bolle. Mij beebie ferjaar en hij is nu één jaar van ze leeftijd. Hij heb ze onlijn feesie gegeefe en assie MammaLoesje ben dan moet jij daar wel naar toe. Maar in mij hart rol ook mij traan van mij ferdriet van mij Poppy. Dan moet jij op jou tande bijte en assie die niemeer heb dan bijtie op jou kaake. Maar jou jonge heb fees en dan doe jij mee. Gelukkig heb mij Doorie ze sijfer ses en nog ies gehad van ze dokter. Dan hebbie geen last van worreme in jou buik. Dan ben jij mij groote Siemees, mij reus, mij groote beebiepuuber.
  Bolle jij krijg mij zachte kopjes zonder mij beesjes en mij kiese maar mij snorhaar heb ze gelukkige krul. En jou vrouw, jou menseman en Ooma krijg mij pootjes. En foor allemaal trakketeer ik op mij tonijnetaart met slagroom en maajonèsse weeges mij ferjaardag van mij beebie. Ooma krijg er mij adfokaatje bij want zij heb het nu noodig….

  Loesje

  1. Lieve Loes, wat erg van al die letters! Ik zal er op letten of ik ze zie bij mijn patroeje, en dan stuur ik ze naar je toe. Dan kan je ze opnieuw gebruiken. Toen ik de bene van zes antwoordde waren mijn letters ook zomaar opgegeten door het diegietaale beestje, die heeft zeker altijd honger.
   GEFEELIESIETEERD met je kleine zwarte lieve beestje, je grote jongen Door! Hij is nu een grote jongen, ook met zijn sijfers. Dat is superprima, dan is hij goed gezond. Ik heb hem al een meel gestuurd, voor zijn verjaardag! En ook doe ik aan het beebiePopsterretje denken, die hier maar tien weekjes mocht zijn. Maar we blijven altijd aan hem denken! We denken aan alle sterren van de blog, we vergeten ze nooit. Ik denk ook aan mijn vriend Vlo, en aan Katrientje, en aan Fynn.
   Loes, ik werd helemaal zenuwachtig van wat je schreef dat die wormpjes je buik leeg kunnen eten! Dat is eerlijk waar supergrieselig. Dat lijkt me het allerergste, dat je steeds honger hebt omdat je buik wordt leggegeten. Gelukkig dat ik een pil heb gekregen en jij ook.
   Ik ben superblij dat je weer kan schrijven Loes, en dat je weer een beetje opgeknapt bent! Doe je wel rustig aan, en doe je goed eten? Dat je weer helemaal sterk wordt, met een mooie grote ronde buik. Net als ik!
   Ooo, tonijnetaart met slagroom en maajoonèsse, dat lust ik zeker weten! Het is ook gezond, met allemaal fietaamientjes, dankjewel! Ook van mijn mensen en van ooma natuurlijk.
   Ik stuur jou en je hele famielie slagroomtaart met fanieljesmaak, omdat Door jarig is!
   En voor jullie allevier heel veel lieve kopjes en pootjes van Bolle.

 7. Hoi Bolle.
  Oeps kriebelbeestjes is jakkie en die willen wij ook niet.Wij krijgen ook stronghold in onze nek.Nou heb ik helemaal geen probleem met een drupje in mijn nek,maar ik vind het stinken…..konden ze dat nu niet een beetje lekkerder ruiken maken denk ik dan.
  Sparkle vindt het maar zo zo en Fynn maakte er altijd een toneel stuk van.Beetje overdreven hoor,hij vond het dus helemaal niks,en hij maakte altijd een misbaar voor dat ene drupje…dus scullary girl deed hem altijd het eerste.En pilletjes slikken doe ik ook elke dag dus 1 meer ach..je went aan alles.Sparkle is altijd om te kopen met een snoepje die troela….Maar alles is beter dan kriebels in je vacht die je verder ook goed verzorgd.Wij katten zijn tenslotte heel schoon op ons zelf en als er een kriebelbeestje zich onuitgenodigd in onze vacht gaat nestelen zijn we verder van huis.Ook al blijven wij altijd in huis en gaan alleen op het balkon als het mooi weer is.We hebben geen tuin.
  Teken hebben we tot nu toe ook niet en de honden die hier wel eens komen hebben een bandje om.Al heeft scullary girl er wel eens 1 van de snuit van ons honden vriendje afgehaald.Ze heeft altijd voor de zekerheid zo’n speciaal dingetje daarvoor liggen.
  Mooi verhaal Bolle alleen zit onze scullary girl nu te krabbelen.Als je over dit soort dingen praat krijgt zij al kriebel terwijl ze echt geen vlooien of zo heeft.Zit tussen haar oren of zo…
  Ik hoop dat je oren weer een beetje haren krijgen nu je zalluf hebt gekregen.Was je die er niet af???
  Groetjes van je vriendinnetjes Sparkle en Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, kriebelbeestjes zijn zeker weten jakkie! Ik snap helemaal niet waarom ze bestaan. Misschien alleen maar om te kriebelen?
   Dus jij vindt Stronghold ook stinken? O bah, ik vind het zo fies ruiken, het ruikt cheemies. Ik snap Fynn wel, mijn vrouw zegt ook altijd dat ik er een drama van maak. Ik moet altijd een stukje rennen ervan.
   Ik vind het superknap dat jij elke dag pilletje slikt. En Sparkle met het prikken in haar oor… jullie zijn allebei eerlijk waar heel stoer. Ik krijg nu een pilletje voor mijn kniejen. Die doen soms niet goed mee, wegens dat ik 15 ben. Dat pilletje wilde mijn vrouw door mijn eten doen, maar ik had het meteen gemerkt en geen hap genomen. Dus nu moet ze iets anders verzinnen, want de pil is te groot voor mij om door te slikken. Mijn vrouw zegt dat ik een foorbeeld kan nemen aan jullie. Dat is waar, maar toch wil ik liever niet die pil!
   Een teek op je snuit, dat lijkt me helemaal niet fijn. Gelukkig dat jullie vrouw het zag. Wij hebben ook zi’n dingetje liggen, maar ik heb gelukkig nog nooit een teek gehad.
   Ik krijg al weer meer haren op mijn oren, super hè? En ik was de zalluf er niet af, maar ik probeer het wél aan mijn mensen af te smeren.
   Lieve Muzette, ik hoop dat alles goed is met jou en met Sparkle, en natuurlijk ook met jullie vrouw. Heeeel veel lieve zachte kopjes van jullie grote vriend met een beetje kalige oren, Bolle.

 8. Lieve Bolle! Wat een mooie foto van jouzelf zeg. Mrauw! Enne bah beestjes enzo. Daar krijg ik elk jaar prikjes voor. Vlooitjes heb ik denk ik niet. Want ik kom nooit buiten. Pootje van Minnie.

  1. Hoi lieve Minnie, dankjewel voor je kompliement! Ik word vaak een beetje bozig als ik op de foto moet, want ik vind het te lang duren. Heb jij dat ook? Dan zitten mijn mensen maar klik klik klik. Terwijl ik eigenlijk een knuffel wil, of een snek.
   Die beestjes zijn zeker weten bah. Dat is wel fijn als je binnen woont, dat je ze daar niet hebt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze ook nooit in mijn tuin zie hoor, want ze zijn echt superklein. Maar ze kunnen kriebelen als een ooliefant, eerlijk waar.
   Heel veel lieve kopjes en pootjes, ook voor je frau, van Bolle.

 9. Hoi vriend Bolle,
  Beesies, man ik krijg al overal kriebeltjes als vrouwtje zegt heb jij ook beesies. Omdat vrouwtje mij altijd regelmatig borstelt en mij goed nakijkt ziet ze in mijn vacht nooit beesies, maar ikke was toch een echte huiskater en alleen op het balkon. Ze heeft wel altijd van die mini flesjes met stinksspul in huis die zae dan tussen je schouderbladen doet. Ikke vind dat verschrikkelijk stinker en ren dan alle kanten uit. Nu zal ik wel de klos zijn als mijn buiten ren klaar is , want ja dat is net als door je tuin patroeje doen. Bolle op een paar dingetjes na is ons huis klaar en wij hebben voor het eerst een echt lui wiekend gehad, morgen gaat vrouwtje in de tuin verder, want daar wacht haar nog een reuze klus. Ikke hang aan de muur in de kamer en ik hoop dat je het hebt gezien, vrouwtje heeft vrijdag bij Bert een foto ervan gezet. Bolle vrouwtje en ikjes doen nu nog avond houden en dan morgen doe ik huis controele en goed op vrouwtje letten of alle s goed gaat en ook wat opschiet, ja want na de tuin is mijn buitenverblijf aan de beurt. Ikke wil wel steeds naar buiten, maar vrouwtje zegt dat geduld een mooi iets is, maar ja dat is voor ons poezels wel eens moeilijk vind ikke.

  Bolle jij ook een fijne avond samen met je lieve vrouw en man en knufjes van vrouwtje voor jou en veel lieve groetjes voor jou mensen. Hele grote stevige poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve vriend Jip, oooo moet jij ook rennen als je dat spul tussen je haren krijgt, tegen vlooitjes? Ik ook! Mijn vrouw houdt me tegen, en als ze me loslaat MOET ik gewoon even goed rennen. Bah, het ruikt zo fies dat spul.
   Als je naar buiten gaat, in je ren, dan kan jij misschien ook die kriebelbeestjes krijgen, dat je elke maand zo’n klein flesje moet. Maar misschien ook niet, want er komen geen andere dieren in jouw ren. Mijn mensen doen het preeventief, zo heet dat. Omdat hier veel katten rondlopen, en ook honden. Niet in mijn tuin gelukkig, maar wel vlakbij. En vlakbij mij woont een poesendame die nooit dat spul tussen haar schouders krijgt, dus zij heeft vaak vlooitjes.
   Wat superfijn dat jullie huis al bijna klaar is! Ik hoop dat jullie een fijn wiekent hebben gehad, dat jullie voor het eerst niet keihard moesten werken aan het huis.
   Spannend dat je ren al bijna aan de beurt is. Gaat je vrouw hem zelf maken?
   Ik heb gekeken bij Bert, bij vrijdag, en ik heb je gezien aan de muur. Wat prachtigmooi!
   Ik ben zo benieuwd hoe je het gaat vinden, in je tuin… je vindt het vast en zeker geweldig. En ik vind het zooo fijn dat jij en je vrouw helemaal gelukkig zijn in jullie huis. En dan straks ook nog in de tuin, in het zonnetje. Dan is je leven helemaal perfekt!
   Heel veel lieve kopjes en pootjes voor jou, van je grote vriend Bolle, en een knuffel voor je vrouw. Mijn mensen sturen jullie allebei heel veel lieve groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *