Kater Bolle over als je je mensen verrast. Zonder kadoo.

kadoo

Mijn mensen weten dat ik geen jager ben. Mensen zeggen altijd dat katten op kleine diertjes en vogels jagen maar ik doe dat niet.

Kadoo

Elk jaar heb ik beebievogels in mijn tuin, en elk jaar worden dat volwassen vogels. Ik jaag niet op ze, ik ren alleen eventjes naar ze toe als ik vind dat ze te brutaal worden.
Ik heb ooit een keer een rat gevangen en mee naar binnen gebracht, als kadoo voor mijn mensen. Nou, ik kan je zeggen: dat doe ik nooit meer. Ze lieten hem ontsnappen en zijn toen een uur bezig geweest om hem weer te vangen. Om hem daarna op straat te zetten. Ik was best een beetje beledigd, want ik weet heel goed wanneer een kadoo niet wordt gewaardeerd. En ik vind: graag of niet.

Blij

Mijn mensen zijn best blij dat ik nooit iets vang, want ze vinden dat zielig voor de beestjes die ik zou vangen. Ze weten dat katten dat doen. Popje, Beer en mijn Molletje vingen ook wel eens muizen en vogels. Maar mijn mensen vinden het heerlijk rustig dat ik dat niet doe.

In mijn tuin

kadooEen tijdje geleden lag er in de ochtend, toen mijn vrouw mijn tuin inkwam, ineens iets in het gras. Het leek wel van bont, vond mijn vrouw. Toen ze ging kijken was het een jonge rat. Hij was een beetje dood, want er zat een gat in.
Mijn vrouw heeft hem begraven in mijn tuin, en een paar steentjes bovenop het grafje gelegd.
Ik heb me nergens mee bemoeid en dat had mijn vrouw ook liever niet. Ze was bang dat de rat misschien gif had gegeten en daarom niet meer leefde. Ze was blij dat ik de rat niet had gezien, want dan had ik misschien ook gif binnen gekregen. En daar kan je eerlijk waar heel ziek van worden.
Ze had het er nog met de buurvrouw van de hond over en ze dachten dat het misschien was gedaan door een andere rat of een grote vogel.

Schudden

De volgende dag was mijn vrouw ergens mee bezig toen mijn man ineens naar haar toe kwam lopen en riep Bolle heeft een ratje, zal ik hem eventjes schudden?
Schudden deden mijn mensen wel eens bij Pop. Dan tilden ze hem eventjes van de grond op en deden hem (heel voorzichtig hoor!) eventjes heen en weer. Dan liet hij los was hij gevangen had.
Mijn vrouw dacht na en zei dat dat niet hoefde. Maar mijn man zei al één sekonde later al dat het ook geen zin meer had. Ik had de rat doodgebeten.
Mijn man heeft de rat begraven in mijn tuin.

Overleven

kadooMijn mensen waren helemaal verbaasd. Ze zeiden een paar keer dat ze dat niet achter me hadden gezocht. Nee, logies dat ze dat niet ACHTER me hoefden te zoeken, ik was het toch gewoon zelf geweest. Volgens mijn mensen was ik ook nog eens heel goed in het jagen op ratten. Binnen een minuut was alles achter de rug. Ik rende op de rat af, pakte hem vast, schudde hem eventjes en knak.
Tja, hoe dachten ze dat ik al die tijd in de tuinen had overleefd? Daar moest ik zelf voor eten zorgen voor mij en mijn famielie.

Ouder

Nu heb ik altijd brokjes staan. Spesjale brokjes voor seeniejorkatten die moeilijk lopen. Dus ik hoef niks te vangen, ik kan gewoon naar mijn etenskom lopen.
Het klopt, ik ben wat ouder en ik ben niet meer de snelste.
Ik lust die ratten helemaal niet, en ik geef er ook nooit meer eentje aan mijn mensen.
Maar ik ben en blijf een kat. Dus ben ik een jager.
Maar niet op vogels hoor, eerlijk waar niet.

20 thoughts on “Kater Bolle over als je je mensen verrast. Zonder kadoo.

 1. Hajoooo oomie bolle.
  Ooooh wat sjijn uwes mense raar!! Uwes hep gwoot gelijk hoor datte uwes uw mense nies meer geef.
  Mij mensen sijn ook sjo meen. Ikke sat agger een flieg aan. En wat denk uwes? Steelt me frauw me fjieg!!! NAU FAN MIJ JA!!! Ikke wau hum fange en wekker opeete!!! Oooooh wat erg. Ikke was egwaar boos. En toen gaf ik frauw een hap in haar been. Sal haar were!!!
  Pootjes oomie 🐾🐾

  1. Dag lieve grote vliegenvangersiejemees, ooo wat erg dat je vrouw zomaar je vlieg steelt! Dat mag helemaal niet, het was jouw vlieg!
   Vorige week waren mijn mensen erbij toen ik nog een beest ving, een jonge rat. En toen zette mijn man er zomaar een beker overheen, en ik kon er geeneens meer bij. Hoe vind je dat? Ik denk dat onze mensen die vliegen en ratten zelf willen eten, dat moet het haast wel zijn. Maar ze kunnen best een stukje overlaten voor jou en mij.
   Let voortaan maar op Door, als je een vlieg vangt. Meteen doorslikken, dat is het beste, dan kan niemand hem meer afpakken!
   Heel veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij zo’n goede jager bent!

 2. Hoi Bolle, wat stoer dat jij ratten durfde te vangen. Wij weten niet eens wat dat is. Wij hebben alleen maar speelgoedmuisjes om op te jagen. Vooral Juultje kan dat heel goed. Ze gooit ze omhoog en door de kamer en dan springt ze er boven op. Bikkel en Bjarne vangen wel eens een hele dikke vlieg, als onze vrouw dat ziet probeert ze de vlieg af te pakken want zij vindt het vies. Maar ze zijn , volgens Bikkel en Bjarne, heerlijk. Het wordt nu gelukkig weer een klein beetje koeler,maar in ons huis is het nog best wel warm. Wij mochten vanochtend al om 05.00 uur op het balkon, heerlijk was het toen. Doe vandaag nog maar rustig aan Bolle.
  Knuffels van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje.

  1. Hoi lieve bende, ik denk dat ratjes en muisjes geeneens bij jullie naar binnen durven, als ze Juultje zien! Bij ons zitten ze alleen in de tuin en onder de grond. Wegens dat we in Amsterdam wonen, vlakbij een rivier. Ze komen gelukkig niet binnen, want dat zou niet fijn zijn.
   Wat goed van jullie, Bikkel en Bjarne, dat jullie dikke brommers kunnen vangen. Dorus doet dat ook, en zijn vrouw pakt ze ook af. Een paar dagen geleden zaten mijn mensen in de tuin en ik had weer een jonge rat gevangen. Zet mijn man er snel een beker overheen. Ik schreef Dorus al: volgens mij eten onze mensen stiekum zelf die vliegen en ratjes op! Wel flauw hoor, wij doen het moeilijke werk voor ze, zelf kunnen mensen echt totaal niet jagen.
   Bjarne, hoe gaat het met de pilletjes? Merk je er al iets van? Bij mijn Molletje lukte het niet met de pilletjes, die kreeg zalf in haar oren. Dus dat kan ook nog! Maar hoplijk lukt het met de pilletjes, ik doe voor je duimen!
   Lieve Bas (doe je goed eten?), Bjarne, Bikkel, Kruimel, Juultje en Oliver, een hele fijne dag wens ik jullie, en dat het weer wat minder warm wordt. Knuffels voor jullie allemaal, en ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

   1. Hoi Bolle, ik neem mijn pilletjes , tot nu toe, goed. Mijn vrouw stopt ze in iets dat ze easypil noemt en dat vind ik lekker, daarna krijg ik een snoepie en een knuffel dus tot nu gaat het best. Ik krijg eerst 2 weken 1 pil, dan 2 weken 2x 1 pil en dan 2 weken 1×1 en 1×2 pilletjes, dus 3 in totaal. Dan moet ik weer naar de dierendokter om naar mijn bloed te laten kijken, dat vind ik maar niks. Maar volgens mijn vrouw was ik heel dapper. Mijn vrouw zegt nu dat ze wel een verpleegster lijkt, Oliver met zijn medicijnen en diejeet voor zijn zieke niertjes, Bas met zijn zieke lever, Bikkel met zijn astma en nu ik met mijn schildklier. Alleen de dames in huis , Kruimel en Juultje hebben gelukkig nog niks. Mijn vrouw zegt dat dames dus veel sterker zijn dan jongens. Maar daar geloof ik niks van. Bas wil trouwens nog steeds zijn diejeet brokken niet eten, hij kijkt dan heel zielig en dan krijgt hij lekker een soepie of wat mousse. Die slimmerd, ga ik ook eens proberen.
    Poot van Bjarne en van mijn vrouw een knuffel en de groetjes voor jou mensen.

    1. Hoi lieve Bjarne, dankjewel voor je antwoord! O, wat supergoed doe je dat, met die pilletjes! Ik vind het geweldig, je krijgt heel veel kompliementen van mij, en ook van mijn mensen!
     Ja, als je bij de dierendokter weer naar je bloed moet laten kijken, dat is niet fijn.
     Ik vind dat ook niet leuk, het doet pijn aan je nek. Hopelijk gaat alles goed met de pillen en hoef je dan een tijdje niet meer terug.
     Oooo, wat heeft jullie vrouw het druk met jullie! Allemaal verschillende meediesijnen en diejeten, dat is een heleboel werk. En dan is het ekstamoeilijk met Bas, dat hij zijn diejeet niet lust. Maar gelukkig dat hij wel een soepie of een moesje lust, want eten is superbelangrijk. Je bent een slimmerd Bas, mijn kompliementen!
     En ook voor jullie vrouw heel veel kompliementen, dat ze zo goed voor jullie zorgt
     Mijn vrouw zegt dat ook altijd, dat meisjes sterker zijn, het kan best denk ik. De damespoesen die ik ken hier in de tuinen, nou daar blijf ik bij uit de buurt want ik krijg zó een tik!
     Een grote poot en veel lieve kopjes terug voor jou Bjarne, van Bolle. En mijn mensen sturen veel groetjes aan jouw vrouw terug!

 3. Hallo grote vriend Bolle,

  Wat een oer stoere foto’s van jou, ja dan snap ik dat jij wel een rat durft te vangen, ik weet niet hoe die eruit zien en vrouwtje hoopt dat ze over een maand niet bij mij op bezoek komen in mijn buiten verblijf. Want ratten kunnen gevaarlijk zijn en mij ziek maken. Maat jij bent een oer sterke Bolle jager en weet hoe je dat moet doen. Stel dat ik toch van die beesten in mijn buitenverblijf krijg, dan kom ik bij jou les nemen hoe ik doe engerds moet vangen. Ik heb wel eens een paar vogeltjes gevangen op het balkon in ons andere huis, maar die kreeg vrouwtje niet van mij, ik deed ze lekker zelf opeten. Ja een keer heeft vrouwtje er een van mij afgepakt en buiten gedaan en ik moest binnen huisarrest doen. Was helemaal niet leuk.
  Vrouwtje twijfelt als ik een prooi in mijn bekkie heb of het dan zal helpen met schudden, ze denkt dat ik het dan nog veel vaster in de bek houd.
  Nou Bolle het gaat weer fijner weertje worden voor jou in jouw landgoed en kun je alles weer goed gaan controleren en ook op de schuurtjes. Ik doe nu veel poten tellen voor wanner mijn buitenverblijf gaat komen. Vrouwtje denkt dat we bericht krijgen als ze het gaan maken in de werkplaats. Het wordt niet in een grote fabriek gemaakt maar in de werkplaats van het familie bedrijf.

  Bolle vrouwtje en ikjes wensen jou een fijne dag en rustig aan nog, deze week nog uitrusten en dan ga ik weer racen hoor, nu nog te heet. Veel lieve groetjes voor louw lieve vrouw en man en knufjes van vrouwtje voor jou. Hele grote koele poot en kopstoot voor jouw van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, ja, dat weet ik nog dat jij vogels had gevangen! En gegeten, dat is echt wel heel oer. Ik vind vogels lief, en soms ook eng. Er zitten hier grote kraaien en eksters en gaaien (zegt mijn vrouw) en die vind ik een beetje grieselig.
   Ik heb ratten in mijn tuin wegens dat we in Amsterdam wonen, in de buurt van een rivier. Maar gelukkig zijn ze alleen buiten. Soms zijn alle tegels in de hele straat scheef, door de gangen die ze maken!
   Ik heb ze geeneens gegeten Jip, gelukkig maar zegt mijn vrouw.
   Ja, we zijn toch kleine mienie-teigers, zo is het nu eenmaal. En teigers jagen.
   O Jip, wat superspannend dat je buitenhuis nou bijna gaat komen! Nog eventjes wachten en dan kun je lekker snuffelen en kijken en luisteren naar alles wat in je tuin gebeurt! Als je ratten hebt, kom ik je helpen, vind je dat een iedee? Maar wel voorzichtig zijn met het troopies hoor, dat je niet ziek wordt.
   Ik doe ook rustig aan met reesen, alleen als ik iets spannends zie kan ik ineens KEIhard rennen!
   Lieve Jip, mijn mensen sturen jou een aai over je koppie en veel lieve groeten voor je lieve vrouw. En heel veel lieve kopjes met koele lucht voor je vrouw en een kopstoot terug voor jou van Bolle.

 4. Hoi Bolle
  Wij hebben wel een paar jagers hier wonen!!!
  Alleen Tica en Izzy doe niet meer mee omdat ze senior zijn.
  Maar wij anderen vangen alles……vogeltjes, muizen, vlinders, vliegen. Alleen een rat heeft nog nooit iemand gevangen!!! En van de egels blijven we ook af want die prikken!!!!
  Onze vrouw is ook nooit echt blij met die kadootjes…….ze zegt altijd dat ze liever een knuffel van ons heeft!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, gelukkig dat ik niet alleen ben, als jager! Ik deed me best een beetje schamen, maar ja ik ben nou eenmaal een kat.
   Vingen Tica en Izzy vroeger wel beestjes? GroteBeer ving toen hij jong was heel veel, maar toen hij oud was intereseerde het hem niks meer. Maar mijn Mol heeft zelfs toen ze geen tanden meer had wel eens een muis gevangen, en aan mijn mensen gegeven.
   Oooo, hebben jullie egels in de tuin? Die heb ik nog nooit gezien!
   En is jullie vrouw ook al niet blij met die kadootjes? Mensen kunnen eerlijk waar vreemd zijn, als kat kan je dat soms niet begrijpen. Ik denk: eet eerst maar lekker zelf jullie muis of je vlieg op, en dan kunnen jullie daarna jullie vrouw een knuffel geven. Zo is iedereen tevreden!
   Lieve Belle, Dopey, Izzy, Tica, Moby en Panda, heel veel dikke knuffels terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

 5. Lieve Bolle,

  oooh wat bennie stoer dattie somaar jou rat durref te fange. En jij ben snel ook want jou menseman hoef er niks meer aan te doen. Jij heb wel gelijk want jij heb jou jaare moete oferleeve buite in jou tuine en op jou straat. En jij heb al jou kittes groot moete brenge. Dan moet jij op jou jagt gaan en jij pak wat jij pakke kan. Ik vinnut mooi Bolle want jij heb jou kittes groot laate groeie en jij heb nu selluf van jou eigen heel feel erfaring in jou eigen tuin. En jij zie sellufs assie jou eigen land heb, hebbie toch jou rat. En jij ben nog goed bij jou eigen les Bolle, jou instink is oer. Dat bennie somaar nie kwijt en jij fergeet het nie.
  Van mij eigen heb ik nog nooit mij rat gefange. Selluf woon ik mij heele leefe al binne, dan hebbie daar geen erfaring mee. Maar assie nou denk Loes jaag nerreges nie op dan fergis jij jou eigen wel. Van mij eigen heb ik mij eerse jaare van mij woone bij mij vrouw gejaag op mij vrouw ze eete. Nu jaag ik nog op mij vrouw ze fanieljefla want mij buik foel al ze begeerte assie naar ze kouwe kas loop. En ik heb ook mij vrouw ze eete uit ze hand gemep. Want assie zofeel onnerfoed ben dan werrek jou oer op jou eigen manier. Nu ben ik wel russiger want jij leer fertrouwe hebbe dattie toch wel jou eete krijg. Maar mij vrouw zeg wel, Loes ik kan hier geen bak brokke neerzette foor oferdag. Dan doe ik mij eigen misschien ofer eete en dat vin mij vrouw nie goed hebbie gezeg. Soms moet jij dan wel apseteere dat jou eete dan uit jou hand gemep kan worre. Het is mij oer-begeerte Bolle, ik zeg het jou eerluk.

  Dank jou wel lieve Bolle van jou mooie letters en dattie ons allemaal eerluk fertel van jou rat. Jij krijg mij kopjes met respek in sjelei en het is ook foor jou vrouw, jou menseman en jou Ooma

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel dat je me stoer vindt! Ik weet dat zelf nooit zo goed, of ik stoer ben of niet. Eigenlijk ben ik meestal verlegen en een beetje bangig, maar soms durf ik ineens zomaar iets. Ik wist nog hoe het moest, van vroeger. Mijn mensen waren zo verbaasd, ze konden het haast niet geloven.
   Wij wonen vlakbij een rivier en daarom wonen er hier ook ratten. Soms is de hele straat scheef ervan, wegens dat ze allemaal gangen graven. Maar gelukkig komen ze niet in huis, want dat zou niet fijn zijn.
   O Loes, wat lees ik nou? Ben jij ook een jager, een jager op menseneten? Oooo, dan ben je pas echt een teiger, en en gefaarlijke ook! Je vrouw zal best bang zijn geweest, toen jij nog een teigerLoes was, want die kunnen supergoed jagen en ze ruiken alles.
   GroteBeer keek ook altijd als mijn mensen de kouwe kast opendeden, want hij hoopte dat hij dan smeerkaas kreeg. Dat vond hij het allerlekkerste dat er bestond.
   Je hebt gelijk, als je heel erge honger hebt gehad vergeet je dat nooit, en dan ben je altijd nog een beetje bang voor dat je wéér honger krijgt.
   Gelukkig weet je nu dat je altijd eten krijgt van je vrouw. En als je echt heel erge honger hebt kan ik je altijd nog iets uit mijn tuin opsturen; een verse rat.
   Heel veel lieve kopjes voor jou en Floris en Zusje en je vrouw, en een hele grote emmer vol fanieljefla erbij, van Bolle.

 6. Hoi Bolle.
  Ha ha scullary girl zat te griezelen bij jou schrijf.
  Ze vindt ratten,muizen en zo helemaal niks.Nou ja speelgoed muizen is ze wel oke mee,maar echte dan wil ze gaan gillen…..
  Wegens mijn ogen gaat jagen mij niet goed af.Alleen mijn balletjes met een rammeltje.Daar ga ik wel achteraan,maar nu niet wegens de warmte.
  Ik had van Doorie en zijn mensen balletjes gewonnen en die zijn toch leuk!!Maar echt rennen,nee,nu even niet.
  We hebben ooit een muis in huis gehad,een echte en o, o wat was scullary girl daar akelig van.Ze kreeg kippetjes vel van het ritselend geluid!!Fynn en Sparkle hebben geprobeerd ‘m te vangen maar dat lukte niet.Muis is toen door scullary girl gevangen,maar hij was stuk,dus we hadden er niks aan.
  Jij geeft ze kadoo en dan zijn je mensen niet eens blij.Rare dingen denken mensen soms he?
  Er staan hele mooie plaatjes bij je schrijf.Je bent een stoere katerman.
  Heb jij brokjes om beter te lopen?Hoe heten die dan ,als ik vragen mag?Mijn achterpoten worden er ook niet beter op met senior zijn.Mijn rechter achterpoot was altijd al zwakker dan links,net als mijn slechte ogen overgehouden aan ziek zijn in mijn kitten tijd.Ach ik weet niet beter.
  Maar dat was mij vast niet overkomen als ik 1 van jou kittens was geweest,want jij bent zorgzaam,en gaat niet achter vogels aan.
  Bolle, dank je wel voor je mooie schrijf en zachte kopjes van Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, ja mijn mensen zijn er ook niet zo blij mee, met die ratjes in de tuin. Maar het is omdat we vlakbij een rivier wonen in Amsterdam, én helemaal beneden. Gelukkig hebben we nog nooit muisjes in huis gehad, alleen in de tuin wonen veldmuisjes. Maar die zijn echt waar mienieklein, en ze komen nooit naar binnen.
   Ik snap dat het veels te moeilijk is om te jagen als je niet goed kan zien, daarom is het maar goed dat je zo een fijn huis hebt bij je vrouw!
   Je hebt helemaal gelijk dat je zegt dat mensen soms rare dingen doen. Want wie vindt het nou niet fijn om zijn eten vers geserveerd te krijgen? Nou, mijn mensen dus.
   De brokjes voor je gewrigten die ik heb zijn van Rojaal Konijn en ze heten Mobility. Ik vind ze lekker, en het helpt ook wel .En ik krijg traumeel tabletjes door mijn eten, dat had de vrouw van Jip verteld dat dat werkt. De pilletjes smaken nergens naar en ik eet ze gewoon op. Ik heb ook nog andere brokken, van Hill’s. Ook voor mijn gewrigten. Maar die brokjes zijn te klein, ik kan ze niet kauwen. Wil jij ze anders proberen, dan kan mijn vrouw er wat van opsturen!
   Muzette, als je mijn kitten was geweest had ik supergoed voor je gezorgd, zeker weten! Maar je had nooit een lievere damespoes kunnen worden dan je nu bent, eerlijk waar!
   Heel veel lieve zachte kopjes voor jou en je vrouw, van je vriend Bolle.

   1. Lieve Bolle.
    Ik blief niks van het Royale Konijn,Hills is beter.Dus een paar opsturen zou heel lief zijn.Ook gaat scullary girl kijken naar traumeel.Dank je wel voor alle informatie
    Kopjes van Muzette

 7. Hai lieve Bolle! Wat heb je mooie grote klauwen zeg! Nou, ik snap wel dat je daar goed oer mee kan vangen. En nee, mensen zijn nooit blij met ‘kadootjes’. Terwijl ze zelf wel kip en koe eten. Raar he! Je staat op die ene foto helemaal zen. Daar word ik zelf ook rustig van. Een ijskoud kopje van mij voor jou en je mensen!

  1. Hoi lieve stoere Minnie, die bovenste footoo, dat is mijn achterpoot! Zo doe ik mijn tenen altijd als ik ze was. Mijn voorpoten hebben nog veel scherpere nagels, eerlijk waar.
   Mijn mensen eten alleen wortels en gras enzo, dus ze snapten geeneens dat ze die rat konden eten. Nou, ze krijgen er nooit meer eentje, dat weet ik wel. Er zitten hier ratten wegens dat we bij een rivier wonen, gelukkig blijven ze wel buiten. Want mijn huis is van mij en mijn mensen, vind ik.
   Minnie, ik denk dat jij hier in de tuin een heleboel eten zou vangen, er zijn zoveel vogels en andere beestjes! Ze hebben geluk dat ik meestal zen ben. Of eigenlijk wel altijd.
   Dankjewel voor je ijskoude kopje, het was heerlijk fris! Je krijgt heel veel lieve kopjes terug, met een ijskoud neusje voor het frisse, voor jou en je vrouw, van Bolle.

 8. Lieve Oom Sir Surf Bolle wat oer van u. Maar mijn vrouwtje zegt u moet wel uitkijken want ratten vind ze eng en ze is er bang van. En ratten kunnen vergiftigd worden en dan wordt u misschien heel ziek. En dat wil niet hoor. Oom Sir Surf Bolle doet u wel voorzichtig in de tuin met de warmte. Dat u niet te lang met u koppie in de zon blijft en goed drinken. Hier vonden we de warmte niet prettig het was in huis zo warm de woei stond wel aan maar het was toch niet fijn. En we hebben het hier nog steeds warm. Dikke knuffel voor u en let u goed op zelf. U personeel doet dat gelukkig. Kyana

  1. Dag lieve krullenbol, wat gezellig dat je me schrijft! Ik had het nog niet gezien, maar nu wel!
   Het was zeker weten warm, ik lag de hele tijd verstopt onder de planten. Mijn vrouw maakte daar als het donker was de aarde nat, en dan lag ik heerlijk koel.
   Wat dapper dat je in de woei durft! Ik durf dat niet zo goed, ik vind de woei een beetje grieselig.
   Gelukkig is het nu niet meer zo keiheet. Alleen regent het nu steeds heeeeeel hard, en een paar dagen geleden kwamen er zelfs klontjes eijs uit de hemel vallen! Eerlijk waar, het was heel biesonder. Maar ik durfde er niet doorheen, want het is net alsof je steentjes op je kop krijgt!
   Is alles goed met jou en je famielie? En met je schoonbroer Door?
   Lieve Kyana, een dikke knuffel terug voor jou en je famielie, en de dikste, grootste, zachtste knuffel is voor jouzelf! Het is van je Oom Bolle.

Reacties zijn welkom