kater Bolle over: als je ineens een kusje mist

kusje

Toen ik nog in de tuinen woonde, met alleen maar katten, was er eigenlijk niets dat ik miste.  Natuurlijk vond ik het jammer dat ik geen huis had, dat het koud en nat was buiten, en dat ik maar af moest wachten of er eten  was.

Maar dat was minder erg dan samen met mensen in een huis wonen en met een riem geslagen worden. Of geschopt worden, terwijl ik nooit presies wist wat ik fout deed.
Nee, ik vond het wel prima, zo zonder mensen.

Knuffels en kusjes

Maar toen ik verliefd werd op mijn Mol en bij haar in huis kwam wonen, merkte ik dat er
iets bestond dat ik nog niet kende. Iets dat mensen ook kunnen doen, behalve gemeen zijn. En iets dat ik nooit meer zou willen  missen.
Kun je raden wat dat is? Ik bedoel natuurlijk knuffels en kusjes geven.
Zeker weten is het fijn dat ik nu droog zit als het buiten regent, en dat ik het warm heb als het buiten sneeuwt en dat ik altijd  te eten heb. Daar ben ik heel blij mee. Maar de knuffels van mijn mensen, dat vind ik toch wel het allermooiste dat er bestaat.

Molletje

Ik wist in het begin helemaal niet wat het was, dat knuffelen. Maar ik keek het af bij mijn Molletje. Die vond het heerlijk. Het kon haar nooit teveel zijn. De hele dag door werd ze geknuffeld door mijn mensen, of kreeg ze kusjes. En brommen dat ze dan deed! Soms kreeg ze een zacht kusje terwijl ze lag te slapen, en dan deed ze eventjes een klein spinnetje.’s Nachts sliep ze tegen mijn man aan geklemd, of in de armen van mijn vrouw. Ze viel altijd spinnend in slaap.
Ik snapte wel dat dat knuffelen dus iets heel bijzonders moest zijn, als mijn Mol het zo leuk vond.

Brommen

De eerste keren dat ik geaaid werd, beet ik steeds na een paar aaien, of ik krabde. En tegelijkertijd was ik ook aan het brommen.
Gek hè?
Ik beet voor de zekerheid, dat mijn mensen wisten dat ik dat kon. Dat ik gevaarlijk was.
Ja, zo dacht ik toen nog. Ik dacht dat ik maar beter meteen kon bijten dan dat ik weer geslagen werd. Gelukkig bleven mijn mensen het proberen. En ik ook.
Nu vind ik knuffelen geweldigfantasties. En het allerallerallerfijnste vind ik het als ik kusjes krijg. Die krijg ik heel vaak. En ik krijg ze overal. Vooral bovenop mijn hoofd. Maar ook op mijn buik, op mijn oren of mijn neus en soms zelfs onder mijn tenen. Ik vind het allemaal even fijn.

Kusjes en kopjes

Ik geef ook  kusjes terug. Ik doe mijn mond een beetje open en wrijf dan met mijn mond langs de neus van mijn vrouw of man. Eerst krijg ik drie kusjes, en daarna zij. Dat hoort zo, drie is een mooi getal vind ik. Ik geef ook likjes aan mijn mensen. Vooral aan hun neus. Als  mij vrouw me kust, lik ik haar over haar neus. Of op het plekje op haar hoofd, bovenaan middenin haar gezicht, waar haar haren beginnen. Bij mijn man geef ik zijn handen een wasbeurt. Dat zijn een heleboel kusjes!
Nu krijg ik, net als mijn Molletje en Pop en Beer vroeger, de hele dag door knuffels en kusjes. En ik geef ook de hele dag kusjes, en kopjes.

Dat kleine kusje

Je zou dus zeggen dat ik niks tekort kom. En dat doe ik ook niet. Maar toch mis ik sinds een tijdje iets.  Ik kreeg namelijk bijna elke dag een klein kusje op mijn wang. In ieder geval kreeg ik dat elke zondag. En ineens krijg ik dat kusje niet meer.
Dat komt omdat ik dat kusje van prinses Katrientje kreeg. Dat schreef ze altijd onder haar antwoorden aan mij, op de blog. Maar  Katrientje is een prachtige ster geworden. En sterren kunnen geen kusjes geven. Dus daarom mis ik dat kleine kusje nu.
En nu zou ik zo graag prinses Katrientje een keer een klein kusje op haar wang teruggeven. Ik bedoel dat netjes natuurlijk, want Katrientje heeft verkering met Floris en ik met mijn Mol. Maar gewoon een klein kusje op haar wang, omdat ze een vriendin van mij en van ons allemaal was. En omdat ze zo biesonder was.
Hier komt ie Katrien, spesjaal voor jou! Dank je wel voor alles!
kusje
 

 

 

 

Bolle

25 thoughts on “kater Bolle over: als je ineens een kusje mist

 1. Hoi bolle. Wat een lief blogje.
  Katrien likte altijd mijn hand schoon. Soms nam ze mijn pinknagel vast in haar bekje. Dat had ze van Catoo overgenomen. Die begon daarmee.
  Sinds vrijdag gaat het hier weer een beetje bergafwaards. Is vrij normaal. Ik ben bezig met een blog over dat kleine grote meisje.
  Ik mis haar “zuinige” kopjes. Mijn kletsnatte hand, die ik dan weer aan haar vachtje schoonmaakte. Dat ze haar staart in mijn eten dipte. Of dat ze mijn eten wel even zelf wou opeten.
  Ze zal vast daarboven blozen om dat kusje op haar wang.
  Haar verkering met Floris is voor altijd. Liefde gaat heel ver.

  1. Dag lieve mevrouw Anita, wat moeilijk zal het zijn om de prinses te missen! Dat snap ik heel goed! Mijn mensen missen Popje en Beer en mijn Molletje en Billy ook nog steeds. En ik blijf altijd verkering houden met mijn Mol, net als Katrientje en Floris. Zeker weten. Want echte liefde is voor altijd!
   Wat mooi dat er nog een blog komt over Katrientje. Ze blijft er altijd bijhoren, ook nu ze een ster is geworden.
   Zal Katrientje echt waar blozen? Dat deed ik ook altijd een beetje! Want ik vond het zo lief van haar, dat kusje. Van niemand anders krijg ik een kusje op mijn wang. Dus die plek is altijd een herinnering aan Katrientje!
   Heel veel lieve kopjes om jullie te steunen, ook voor meneer Johan, van Bolle.

  1. Mijn vrouw zegt dat de mail geen haast heeft, en dat ze aan jullie denkt, en veel liefs stuurt! En ook nog een lief kopje van mij, Bolle!

 2. Hallo Bolle,

  Wat is het leven voor jou toch prachtig geworden en ja dat is niet van de enen op de andere week gegaan. Als je zoveel erge dingen hebt meegemaakt laat het diepe sporen na in ons bolletje en hartje zegt vrouwtje. Maar jij had het prachtige voorbeeld van lieve Molletje dat er ook hele lieve mensen zijn en die jou een veilig huis en veel liefde gingen geven en jouw vertrouwen in het met de dag groeide.

  Wat is het toch erg dat er zoveel dieren zijn die nooit een veilig plekje en veel lieve knuffels krijgen en een lekker bakje eten en drinken. En die tijd is er nu weer, weer veel kittens die geboren worden en mama poes heeft hier echt niet om gevraagd.

  Maar goed jij hebt gelukkig dit leven niet meer en mag van zoveel knufjes, kusjes en kroeltjes en je landgoed genieten wat je maar wil.
  Ja van Katrientje kregen we vaak een kusje op onze wangetjes en het was maar goed dat ik een rode Jip ben en vrouwtje niet kon zien dat ik bloosjes deed.

  Bolle ga maar weer vlug naar je landgoed en zorg maar voor heel veel liefdevolle knuffels/ Van vrouwtje krijg je er ook hoor en van mij als mannen onder elkaar een stevige poot en kopstoot.
  Je grote vriend Jip

  1. Dag lieve Jip, ja wat raar toch dat mensen zo onvoorzichtig met dieren omgaan. Terwijl we allemaal gevoelens hebben en liefde nodig hebben. En verzorging, en eten.
   Wat erg hè, dat er weer zoveel kinderkatjes geboren worden die geen huis hebben.
   Terwijl het zo makkelijk is om daar iets aan te doen. Kijk maar naar mij, met mijn halve oor! Door dat oor kan ik geen kindertjes maken, dat weet ik heel goed. Mijn mensen zegggen dat dat niet alleen met dat oor te maken heeft, maar volgens mij wel!
   Mijn Molletje heeft me voorgedaan hoe je een huiskat kunt worden, en me alle regels geleerd. Ze was best streng, maar dat is logies want het was HAAR huis waar ik kwam wonen. En ook al is ze nu de allermooiste ster, ik blijf altijd een stel met haar!
   Moest jij ook een beetje blozen van dat kusje, Jip? Ik ook!
   Enne… hoe zit het met je kado? Komt het er al aan, of moet je nog wachten?
   Een heel lief kopje voor jou en je vrouw, en voor jullie allebei een knuffel ook, van je vriend Bolle.

   1. Hallo Bolle,
    Mijn Kado heeft verschrikkelijke vertraging opgelopen, en ikke vind dat heel erg dat ikke nu nog langer moet wachten. Ikke ben vanmorgen weer even hard aan het racen geweest, Ikke kreeg er zelfs een hele dikke staart van toen ikke klaar was.
    Zo gauw vrouwtje wat meer weet van het kado laat ze het weten hoor. Kopjes en poot van je vriendje Jip

    1. Dag Jip, als jij nog moet wachten op je kado, dan doe ik dat ook. Zo hoort dat!
     Ik vind het wel superspannedn worden hoor!
     Goed dat je zo hard hebt gereest. Ik brn deze week ook al een paar keer aan het reesen geweest, en ik heb ook gesprongen. Als je een dikke staart had, was je echt seriejeus!
     Een heel lief kopje van je vriend Bolle.

 3. Hoi Bolle, ja knuffelen en kusjes geven en ontvangen is het fijnste dat er is. Dat vinden wij ook. Bas vond het in het begin wel eng, maar hij zag dat zijn grote vriend Oliver het helemaal niet eng vond, en toen na een paar maanden liet hij onze vrouw hem knuffelen. Nu vindt hij het ook fijn. Oliver is trouwens onze knuffelkampioen. Hij kan het heel goed. Wij hopen dat je vandaag heel veel knuffels krijgt, van ons alle vijf en van onze vrouw geval krijg je ze in ieder geval. Knuffies van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel.

  1. Dag lieve allemaal, ik heb al knuffels en kusjes achter de rug vandaag, maar ik ben zeker weten heel blij met die van jullie! En die van jullie vrouw! Knuffels kun jenooit teveel krijgen, vind ik.
   Wat goed dat Bas ook geleerd heeft dat knuffels fijn zijn door Oliver. Net als ik door mijn Molletje. En wie weet durft hij er straks zelf om te vragen. Dat heeft bij mij ook wel een tijd geduurd voordat ik dat durfde.
   Van mij krijgen jullie allevijf en jullie vrouw een dikke knuffel terug. En een heel lief kopje daarbij, van Bolle.

 4. Bolle het is mooi dat jij weer vertrouwen in de mens hebt gekregen!!!
  Dat je Katrientje mist dat geloof ik graag maar in je hartje is ze altijd bij je!!!

  1. Dag lieve allemaal, ik ben ook blij dat ik weer mensen vertrouw. Want in mijn eentje was het best zwaar. Gelukkig dat ik mijn Mol leerde kennen!
   En zeker weten dat Katrientje altijd in mijn hart zit!
   Een heel lief kopje van Bolle.

 5. Dag lieve Bolle,
  Wat heb je weer mooi geschreven vandaag. En wat zal Katrien blij zijn met haar kusje, en vooral dat ze niet vergeten wordt. Want ik geloof dat we allemaal wel heel veel aan haar denken, en aan haar personeel.
  Kusjes zijn heel belangrijk. Ik krijg ze ook heel veel.
  Toen ik hier kwam wonen, wist ik niet of ik ze hier ook zou krijgen. Mijn vorige vrouw gaf ze me ook altijd. Maar toen ik hier een beetje gewend was…., ja hoor, daar kwamen ze, wel 7 !!!
  En mijn vrouw zei erbij : “Zeven kusjes op je bolle hoofd.”.
  Later vertelde ze me dat ze dat bij al mijn voorgangers ook altijd deed, en mijn Opa en Oma ook. Ik geef ook wrijfkusjes terug, net als jij, en mijn vrouw zo nu en dan wassen doe ik ook.

  Zeg Bolle, hoe gaat het met je Oma? Oma’s zijn heel belangrijk hoor. ik heb alleen nog de Oma van mijn vorige vrouw. Ik vraag vaak hoe het met haar gaat, en ik krijg nog altijd een kerstkaart van mijn Opa en Oma. Eén keer daar ook een foto bij van mij als kitten, ik was best schattig, al zeg ik het zelf 🙂 . Mijn vrouw was er erg blij mee, want ze heeft me natuurlijk nooit als kitten gekend.
  Fijn dat ik bij je in de tuin mag komen, mijn vrouw gaat geloof ik morgen een afspraak maken met de dierenarts. Volgens mij vindt ze het net zo erg als ik, net goed!!!!
  Bolle, let vanavond voor je gaat slapen goed op…., als je bijna in slaap valt, voel je misschien iets heel licht op je wang, dat is dan een kusje van Katrien, ik weet zeker dat ze dat kan!!!!
  Lieve Bolle, heel veel lieve zachte kopjes voor jou en je mensen, ook van mijn vrouw.
  Vlo.

  1. Dag lieve Vlo, mijn mensen gaan nu naar mijn oma en opa, dus ik antwoord je straks! Stom hè, dat we maar één Aaipet hebben!
   Een lief kopje van Bolle.

   1. Hoi lieve Vlo, mijn mensen zijn weer terug. Dus nu kan ik weer oo de Aaipet.
    Met mijn Oma gaat het gelukkig weer wat beter. En dank je wel dat je er naar vroeg! Dat hebben mijn mensen ook tegen mijn Oma gezegd, en dat vond ze heel lief.
    Wat leuk dat jij zeven kusjes krijgt. Maar heb je echt een bol hoofd? Ik wel, zegt mijn vrouw altijd. Dus misschien moet ik ook elke keer zeven kusjes krijgen. Ik ga het meteen zeggen!
    En wat mooi dat je altijd nog een kaart krijgt van je Opa en Oma van vroeger. En ik weet wel zeker dat je als miniVlo een klein schatje was. Want je bent nu een grote schat!
    Ik ga zeker vanavond opletten of iets voel, Vlo. Ik denk ook dat Katrientje dat kan, want ze kan nu alles. En wij hier benenden blijven altijd aan haar denken en van haar houden.
    Mijn tuin is klaar voor je, Vlo. Je kunt ook in mijn huisje achterin, als het regent. Je hoeft niet te bellen, kom maar gewoon langs. Ik ben altijd thuis!
    Een heel lief kopje, ook voor je vrouw, van Bolle. En ook van mijn mensen.

    1. Hoi Bolle,
     Wat fijn dat het weer wat beter gaat met je Oma, laten je mensen haar de volgende keer maar een kopje van me geven.
     Ik heb even aan mijn vrouw gevraagd of ik echt een bol hoofd heb, en ze zegt dat ik de laatste tijd een wat bollere katerkop krijg. Maar niet zo’n bolle kop als Plok, David en Derrick hadden.
     Die 7 kusjes is nog wat van mijn Oma, zegt mijn vrouw. Alle poezen en katers kregen altijd 7 kusjes op hun hoofd, dus ik ook.
     Bedankt dat ik mag komen, maar ik ben bang dat het me niet gaat lukken om weg te glippen. Maar als je opeens een vreemde rode kater in je tuin ziet, met een wit vlekje op z’n borst, dan ben ik het, dan is het me toch gelukt.
     GroteLieveLelijkeZwerver ligt hier de hele week al in z’n droge hokje. Mijn vrouw heeft een soort tent gemaakt van een zeil over een tuinstoel, en daaronder staat op rubber tegels een grote plastic doos met een dekentje erin. het is inmiddels helemaal begroeid met klimop, dus het is een groen huisje geworden. Hij heeft het best naar z’n zin, en krijgt straks weer eten. We zijn wel benieuwd wanneer hij weer naar z’n volgende adresje wandelt 🙂 .
     Lief, zacht kopje voor jou en je mensen,
     Vlo.

     1. Ik zal het aan mijn Oma doorgeven, Vlo, van het kopje. Dat vindt ze vast leuk.
      En bol hoofd of niet, zeven kusjes passen altijd wel. Weet je hoe mijn vrouw me vaak noemt? Plofkop. Erg hè?!
      En ik doe voor je duimen dat het je lukt om op tijd weg te komen. Want de dierendokter is altijd wel een beetje eng. Dat je een prik krijgt, en een pil ofzo. Ik vind dat zelf allemaal nooit nodig.
      Wat klinkt het huisje van de GLLZ gezellig. Een soort tenthuisje, dat ligt vast heel fijn. Het is grappig dat je het over hem hebt, want ik had je nog naar hem willen vragen. Wil je hem alsjeblieft nog een keertje hele lieve groeten doen van mij? Hij lijkt me echt superstoer.
      Als ik een rode kater zie in mijn tuin zie, weet ik dat jij het bent. Want jij bent de enige die dat kan zijn, verder is hier niemand in de buurt rood. O jawel, een damesMeenKoen. Maar die heeft hele lange haren. En geen wit vlekje.
      Ik kijk af en toe wel even in het huisje, of je er al bent!
      Hele lieve kopjes terug voor jou en je vrouw van mij en mijn mensen.

 6. Lieve Ome Bolle, wat mooi en fijn dat u door Molly geleerd heeft dat gelukkig niet alle mensen eng en wreed zijn. En knuffels kroelen en weten dat of het nu een mens of een dier is dat van je houdt is fijn. En ik mis ook Tante Katrientje wie eigenlijk niet ? Ze was bijzonder en ze was sttt mijn ondeugendste stoere tante. Tante Mila en Tante Loesje zijn super lief en eigenlijk altijd wel braaf. Tante Katrientje niet hoor. En ik ben natuurlijk een lieve kleine jonge dame. Maar wel met een vleugje ondeugd hoor. Ik weet zeker dat ze daarboven de boel op stelten zal zetten af en toe. Lieve knuffels van mij

  1. Dag lieve jongedamespuuberpoes Kyana, ja je zegt het goed: iedereen heeft knuffels nodig, of je nou een dier of een mens bent.
   Ik snap heel goed dat je je tante Katrientje mist. Het was een superstoere ondeugende tante, dat is zeker weten waar. Maar sssst heb je eerlijk waar stoute dingen geleerd? Keihard op de brommer, of je vrouw wakker maken omdat je eten wilt? Wat je in ieder geval hebt geleerd van alle drie je tantes is dat je samen heel veel kunt, en dat liefde voor altijd is.
   En misschien rijdt je tante Katrien nu wel met je twee sterrenbroertjes achterop oo de brommer door de hemel!
   Een lieve knuffel voor jou, en je hele familie, van je Ome Bolle.

 7. Lieve Bolle,

  wat hebbie weer mooi geschreeve en mij hart heb gehuild. Dattie zofeel heb moete meemaake in jou leeve. In jou verleede..
  Mij traan zat in mij oog assie soiets lees.
  Maar jij zag jou Mol en zij heb jou geholpe. Assie liefde vind wordt jij altijd geholpe want dan is jou hart gelukkig. En jij kreeg er jou vrouw en jou menseman graatis en ook voor jou niets nog bij. Dan hebbie nog meer geluk Bolle.
  Van me eigen vind ik mij liefde ook mij mooiste emozie en assie het kan voele wil jij het ook geeve. Dan wil jij knuffele en jij wil kusjes geeve en krijge . Mij vrouw knuffel ons ook en assie mij borstel en kam geefie mij ook kusjes op mij buik. En assie een groote buik heb kan jij veel kusjes krijge. Vroeger kreeg ik ook geen kusjes Bolle, bij mij eerste mense deed ik oferleeve en dan hebbie wel iets anders aan jou kop.

  Mij hart ging ope Bolle van jou lieve footo voor mij hartjesdinnetje Katrientje. Dattie zo lief ben en jou kusje stuur naar boove. Jou eigen kussester voor ze mooiste ster aan ze hemel. Mij broer Floris zeg dattie trots is op ze prinses. Dattie altijd iedereen ze geluk bracht. Hij heb het nou moeilijk Bolle, maar hij slaap veel.
  Mij hart voel, prinses Katrientje zit nu boove met jou kusje te straale. Assie naar boove kijk zie jij kusjes twinkele aan jou hemel. Voor jou Bolle, jij mag er iedere zondag eentje plukke voor jou eigen….

  Liefs van Loesje

  1. Dag lieve Loesje, ooo ik wil niet dat je een traan hebt om hoe het vroeger met mij was! Ik wil niet dat je verdrietig bent, Loes, dat vind ik erg. Ik weet dat je verdrietig bent om je liefste Katrientje, en Floris ook. Gelukkig kun jij hem een beetje troosten. En je vrouw kan jou een beetje troosten, en jij haar. En wij allemaal op de blog kunnen elkaar een beetje troosten. Maar er blijft altijd tóch dat je Katrientje mist.
   Wat heb je prachtig geschreven van dat ik elke zondag een kusje mag plukken! En dat Katrientje straalt! Ooo, dat vind ik zo mooi om te lezen, daar word ik helemaal emo van!
   Gelukkig dat jij een mooie buik hebt om kusjes op te geven. Ik ook, er is veel ruimte voor kusjes om te landen. En gelukkig doen ze dat ook vaak. Weet je wat ik ook zo fijn vind? Als mijn vrouw heel zachtjes op mijn buik blaast. Dan gaan al mijn haren heen en weer, en dan doe ik keihard spinnen.
   Lieve Loesje, ik ga vannacht een kusje plukken, en dan pluk ik er eentje ekstra voor jou en Floris. Dat mag vast wel van Katrientje!
   Een heel lief kopje en een zacht neusje voor jou en Floris en Zusje en je vrouw, van Bolle. En ook van mijn mensen.

 8. Lieve Bolle.Wij kregen een traantje in de ogen toen we lazen hoe jou leven eerst was.Dat je bij zulke slechte mensen was….Wat is het dan fijn dat jij je Mol kreeg en een eigen liefdevol thuis.Onze vrouw zegt altijd dat liefde het belangrijkste is van alles.Wij knuffelen ook heel veel,met kusjes.Wij meiden ook op onze buik,maar Fynn wil liever niet op zijn buik kusjes hebben,nou dan krijgt hij toch gewoon ergens anders?Alles kan en niks moet.Dat je dat speciale kusje van Katrientje mist snappen we heel goed hoor.Op je wang zit nu dat speciale Katrientje plekje.En dat is goed.Wij hebben nog 1 oma,en wij vinden het meestal niet zo leuk als onze vrouw een dagje op stap gaat naar oma,maar oma geeft altijd lekkers voor ons mee.Dus dat is dan wel weer een goede compensatie….Dag Bolle fijne zondag en van ons meiden{Muzette en Sparkle}een knuffel en van Fynn een stevige poot.

  1. Dag lieve drie, ooo wat erg dat jullie traantjes kregen! Ik wil niemand verdrietig maken! Gelukkig is die tijd in de tuinen voorbij, en ben ik niet meer bang en alleen.
   Presies hoe jullie vrouw het zegt: liefde is het allerbelangrijkste. Zeker weten.
   Wat heerlijk sdat jullie ook veel knuffels en kusjes krijgen. Waar je wilt, en niet waar je niet wilt. En jullie hebben helemaal gelijk dat dat plekje op mijn wang altijd het plekje van Katrientje blijft.
   Goed dat jullie oma altijd wat lekkers voor jullie meegeeft. Dat hoort ook zo, vind ik. Als je mens weggaat, horen ze eigenlijk iets voor je mee te nemen. Want waarom zouden ze anders bij je weggaan? Dat kan toch alleen zijn om iets leuks of iets lekkers voor ons te halen?
   Lieve Muzette en Sparkle en Fynn, wat hebben jullie prachtige namen! En wat gezellig dat jullie me geschreven hebben!
   Een heel lief kopje voor jullie alledrie van Bolle.

 9. Ach wat een lief gebaar Bolle, Prinses Katrientje zal jouw kusje vast en zeker ontvangen!

  Je boft met je Personeel die jou zoveel warmte en liefde geven, ik Ollie ben mijn Personeel ook zo dankbaar dat ik bij hun terecht ben gekomen en geef ook regelmatig kopjes en soms ook kusjes maar vooral praat ik veel de laatste weken tegen ze hele verhalen dat deed ik eerder niet, grappig he😀

  Kopje van Ollie

  1. Dag lieve Ollie, wat gezellig dat je zo aan het praten bent! Dan heb je vast een heleboel belangrijke dingen te vertellen. Ik hou soms gesprekjee met mijn vrouw, dan mauwt ze terug als ik iets zeg. Als ik mijn mensen zie doe ik altijd een soort prrrrt!geluidje, en verder zeg ik niet zo heel veel. Maat pas kwam ik uit mijn tuin en was ik een heel verhaal aan het vertellen, aan mijn man.
   Gelukkig dat jij ook een fijn huis hebt gevonden, Ollie. En blijf maar lekker praten!
   Ik hoop dat prinses Katrientje als ster mijn kusje ontvangt, maar ik denk het wel!
   Een heel lief kopje van Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *