kater Bolle over: als je als mankater seksie bent. Of niet.

seksie
Pasgeleden lag ik in mijn doos in de tuin. Ik was mezelf aan het wassen. Ik lag in een houding waarin ik makkelijk mijn borst en mijn buik kon wassen. Heel gewoon, niks biesonders.

Zo seksie

Mijn vrouw kwam naar buiten, zag mij en begon te lachen. Ze vond het zo leuk dat ze er footoos van ging maken.
Ik wist zelf niet wat er nou zo lollig was en was een beetje beledigd. Ik hou er niet van als ik word uitgelachen. Als kat merk je dat echt wel of je wordt uitgelachen. Maar mijn vrouw zei dat ze me niet uitlachte, maar toe lachte. Omdat ik zo seksie in mijn doos lag.
Eerst dacht ik jaja, dat zal wel. Maar toen moest ik nadenken. Want seksie, ik?
Ik weet eigenlijk helemaal niet presies wat dat is. Ik dacht dat seksie wulps betekent, of
misschien een beetje swoel. Maar kan een mankater dat ook zijn? En kan ik dat zijn?

Heel seeriejeus

Ik vind dat jongenskaters en meisjespoezen hetzelfde kunnen. Even los van kindertjes krijgen. Alleen zijn meisjes vaak stoerder, dat is wel zo. Maar van seksie weet ik het niet zeker, of alle katten dat kunnen zijn. Dat is toch dat je zorgt dat een andere kater of poes allemaal gevoelens van jou krijgt en dat je een beetje flurt.
Maar ik ben geen flurt, ik ben juist heel seeriejeus. Als ik verliefd ben dan is dat voor altijd, zoals met mijn Mol. En mijn Mol had me een knal verkocht als ik seksie ging doen, denk ik. En mijn Mol deed ook niet seksie want daar was ze te oud voor geworden.

Een beetje verliefd

Mijn mensen hebben me wel eens verteld dat mijn Molletje vroeger een beetje verliefd was op een hele grote zwartwitte kater die Billy heette. Niet de Billy die bij ons in de tuin woonde hoor, die was daar naar vernoemd. Mijn vrouw zei dat als Mol die Billy zag, ze altijd opsprong en ergens aan een boom ging staan krabben. Een beetje uitsloverig, helemaal rechtop staand, en ze keek of Billy het zag. Na een tijdje te hebben gekrabd ging ze dan naast Billy zitten. Maar Billy had alleen maar aandacht voor een andere poezendame die nog kindertjes kon krijgen. Hij liet mijn Mol altijd gewoon zitten, erg hè.
Mijn mensen vonden dat best een beetje zielig voor Mol. Mijn Molletje ging seksie doen door te krabben en ze kreeg geeneens aandacht.
Ik zelf zou zeker weten gekeken hebben als een poezendame ineens voor mijn neus aan een boom ging krabben. Dat zou ik misschien ook best seksie hebben gevonden.
Ik krab in mijn tuin ook altijd aan de grote roo-doo-den-dron die er staat. Ik ga op mijn achterpoten staan en begin te krabben. Als mijn vrouw erbij is zegt ze altijd Goed zo Bol!
Dat vind ik leuk om te horen, maar ik denk niet dat mijn vrouw me seksie vindt als ik aan die boom krab. Dus misschien is het alleen seksie als meisjespoezen dat doen?

Flurten

Het zou natuurlijk ook best kunnen dat de ene kat wel seksie kan zijn en de andere kat niet. Of je nou een kater bent of een poes. Of twee katers of twee poezen, of een kater en een poes. Dat maakt helemaal niet uit.
Popje kon heel goed flurten. Als hij iets wilde (eten, knuffels, aandacht) of als hij bij mijn vrouw in haar nek wilde liggen, deed hij zijn ogen halfdicht en ging zitten lonken. Zo noemt mijn vrouw dat. Hij keek dan met een beetje schuingehouden hoofd, en knipperde steeds met zijn ogen, terwijl hij de hele tijd naar mijn man of mijn vrouw keek. Een vriendin van mijn mensen zei altijd dat Pop slaapkamerogen op kon zetten.
Dat kan ik zeker weten niet. In de slaapkamer slaap ik, met mijn ogen gewoon dicht. Of ik speel met mijn veer, dat kan ook. Dan heb ik mijn ogen gewoon open, wijdopen zelfs. Want ik moet op de veer letten.

Ik denk zelf eigenlijk dat ik te seeriejeus ben om seksie te doen. Want daarvoor moetje toch een beetje nonsjalant zijn en een beetje zelfverzekerd. Dat je zegt: kijk mij nou eens.
Zo ben ik helemaal niet. En ik vind dat je je niet anders moet voordoen dan je bent.

Borsthaar

seksieEn toch vond mijn vrouw dat ik seksie in mijn doos lag te zijn. Terwijl ik zelf niks doorhad. En ook helemaal niks spesjaals deed.

Dus uiteindelijk heb ik bedacht dat seksie voor een jongen betekent dat je je borsthaar wast. Dat moet het dan wel zijn.
Heb ik nooit geweten!

 

 

21 thoughts on “kater Bolle over: als je als mankater seksie bent. Of niet.

 1. Ha die Bolle, het zijn inderdaad wel seksie foto’s hoor. Maar ook weer niet te seksie , als je begrijpt wat wij bedoelen, ze zijn wel netjes seksie. En volgens ons kunnen katten best wel seksie zijn, of misschien dat ze meer flirten. Oliver kan ook best wel seksie liggen, dan laat hij ook zijn borsthaar zien , dus dat is het waarschijnlijk Bolle. Dat je je borsthaar laat zien en wast. Onze nieuwe zus Juultje, kan al heel goed flirten of slijmen bij onze vrouw. Dan gaat ze op schoot bij onze vrouw en alleen maar kopjes en neusjes geven. Onze vrouw smelt dan helemaal. Dus die Juul is een slimme tante. Soms gaat ze ook heel zielig miauwen en dan krijgt ze een ekstra brokje, slim hè. Hoe is het met de herrie en werkmannen bij jou Bolle, hopelijk valt het mee. Wij hebben vandaag weer een rieleks dag, onze vrouw is thuis en het is buiten slecht weer, dus we blijven lekker binnen en gaan luieren. Knuffies van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje en van onze vrouw.

  1. Hoi lieve zes, dank je wel dat jullie mij netjes seksie vinden. En ik vind het fijn om te horen dat Oliver dat ook kan, dan weet ik nu dus zeker dat je als mankater je borsthaar moet wassen om indruk te maken.
   En Juultje is zeker weten een slimme dame, als ze weet hoe ze mrt flurten moet krijgen wat ze wil. Ik zelf durf dat niet, ik maak alleen grote ogen als ik iets wil, en dan houd ik mijn hoofd een beetje scheef. Maar gelukkig krijg ik dan ook meestal mijn zin.
   En ik denk dat jullie allemaal wel een truukje hebben om je zin te krijgen, toch? Want daar ben je kat voor.
   De werkmannen zijn vandaag weg, maar morgen komen ze hier in mijn tuin. Ze gaan stijgers maken, en gaten in mijn hek. Dat ze erdoor heen kunnen. Mijn mensen hebben besloten dat ik binnen moet blijven als de mannen er zijn. En dan mag ik in de middag, als ze weg zijn, mijn tuin kontrooleren.
   Ik vind het supereng, al dat lawaai en die apparaten en die mannen, voor mij hoeft het niet. Voor mijn mensen ook niet, maar die zijn niet echt bang. Gelukkig maar, dan kan ik me bij hun verstoppen!
   Lieve Bas, Bjarne, Kruimel, Oliver, Bikkel en Juultje, geniet maar van het rieleksen vandaag, samen met jullie vrouw! Veel knuffis voor jullie alle zeven (dat is met jullie vrouw erbij!) van Bolle.

 2. Hallo Bolle,

  Wat een mooie schrijf van jou over seksie zijn.
  Nou weet ik van mijn eigenste eggies niet wat seksie is, ikke heb nooit een vriendinnetje of poezenvrouw gehad. Ik was ook met 6 maanden al een je weet wel kater. Dus gevoel om naar ze meisjes te kijken en er kindertjes te gaan maken had ikke niet. Ikke heb ook nog nooit een poezenmeisje gezien ook. O ja mijn zusje Janneke, maar die is al na een paar maanden een ster geworden omdat ze onder de wielen van zo’n blikkemonster was gekomen. Toen ik met 1 jaar bij vrouwtje mocht gaan wonen was het al een mannen wereld, zo noemt vrouwtje dat hoor. Jij hebt wel jaren naar de meisjes gekeken, nou ja niet alleen kijken, want jij hebt heel wat kindertjes, dus je hebt seksie gehad hoor.
  Maar Bolle jij hebt wel een gave doos zeg om zo te kunnen liggen en een fijne steun om je prachtige wollige buik te wassen.
  O Bolle ik moet er weer aan denkere dat er een kat in mijn tuin was en maar onder mijn ramen bleef en mij maar aankijken. Oei zou dat een dames poes zijn geweest en dat ze vriendin met mij wilde worden. Sapperdeloodjes als dat zo was dan heb ikke mijn niet netjes gedragen, want ik deed lelijk brullen en zwiepstaarten dat ze uit mijn tuin moest, wat ze ook na een poos heeft gedaan. Volgende keer eens dus maar vraag miauwen of ze een lieve dame is.
  Maar goed ik hou het nu maar bij al mijn andere vriendjes in de tuin. Maar gisteren ben ik me een bult geschrokken hoor. In het huisje naast ons zijn mensen gekomen voor een paar dagen vakantie zoals de mensen dat noemen en verdorie die hebben een blafsnuit en die was in hun tuin. Ik kon dan vanaf mijn vensterbank door de heg heen zien. Nou ik was hel snel van de vensterbank af en heel bang. Je weet ik ben heel bang van blafsnuiten. Na een poosje is vrouwtje met mij bij het raam samen gaan kijken naar de blafsnuit en kon ikke zien dat hij nooit in onze tuin en huisje kan komen, hij zit als hij buiten is aan een lang touw ( kan die ook niet verdwalen als hij de poten neemt). Vanmorgen zag ik de blafsnuit weer en nu durfde ikke wel in de vensterbank te blijven zitten en ik vind mij best wel stoer nu en ik kan hem nu ook goed in de smiesjes houden.

  Hopelijk gaat het met jou en je vrouw en mansmens goed nu de steigers al rond jullie huis en in de tuin staan en ik ga heel veel poot draaien voor jullie dat ze rustig doen en rekening met jullie houden en ze hopelijk vlug klaar zijn. Onrust en herrie is een verschrikking en vrouwtje en ikke kunnen er egies niet meer tegen en daarom heeft vrouwtje ons huis verkocht en gaat ze zoeken naar een vrijstaand huis in een rustige plaats om te gaan wonen met een leuke tuin voor mij.

  Bolle ik moet nu even een dut gaan doen want vanmiddag weer op mijn post voor mijn vriendjes in de tuin. Jij een fijne dag samen met je mensen . Knuffels van vrouwtje en we denken aan jullie de komende weken. Grote poot en kopje voor jou en jemensen van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve Jip, ik wist zelf geeneens dat ik seksie was! Mijn vrouw vond dat, ik had helemaal niks door. En mijn Molletje was ook al jong geholpen, maar toch deed ze flurten met Billy Één. Misschien was die kat bij jouw raam wel een damespoes, dat zou best kunnen. Maar deed ze een beetje uitsloverig krabben aan een boom? Want dan vind ze je leuk! Ik snap heel goed dat je en vreemde kat die je aan zit te staren wegjaagt. Want aanstaren is niet netjes vind ik.
   Kan je je zusje nog herinneren Jip? Leek ze op jou? Ze was eigenlijk nog maar een kleuterkatje toen ze een ster werd, dat is veels te jong.
   En wat ben je dapper met de blafsnuit, Jip! Ik vind honden ook supereng en gevaarlijk.
   En jij hebt natuurlijk je ervaringen van vroeger, dus dan schrik je nog ekstraveel.
   Gelukkig dat je snapt dat de hond niet in jouw tuin en zeker niet in jouw huisje kan komen. En wat stoer dat je nu al gewoon op de vensterbank durft te zitten als je hem ziet. Misschien kun je een keer goed blazen, dat hij van je schrikt.
   Hier aan de voorkant van ons huis staat nu een stijger. En maandag beginnen ze in mijn tuin. Ze gaan stijgers maken, en gaten in mijn hek. En er lopen dan allemaal mannen rond, met zware dingen. Mijn mensen hebben besloten dat ik dan binnen moet blijven. Dat is veiliger, zeggen ze. Als iedereen weg is mag ik weer naar buiten. Bah, ik vind het helemaal niet fijn. Volgende week doe ik schrijven hoe het gaat, met de stijgers enzo. Ik wou wel dat het maar vast voorbij was!
   Lieve Jip, heel veel plezier met al je nieuwe kleine vriendjes in je tuin! En dank je wel voor dat jullie aan ons denken, dat doet zeker weten helpen!
   Heel veel lieve kopjes en pootjes voor jou en je vrouw van je grote vriend Bolle, en van mijn mensen voor jullie allebei veel groetjes en bedankt voor de goede gedachten!

   1. Hallo Bolle,

    Mijn zusje is al 12 jaar een mooi sterretje en ik weet niet zo goed meer hoe ze eruit zag, maar ze had een heel mooi bontjasje. Vrouwtje zegt dat ze een lapjes poes was. Nee die poes die hier in mijn tuin was onder de ramen deed niet aan de bomen krabben, maar ze deed ook niet blazen of miauwen. Ze deed alleen maar met een scheef kopje naar me kijken. Sapjandosie zou ze vriendinnetje van mij willen worden, heb ik haar dus helemaal verkeerd begrepen. Maar ja hoe je dat moet aanpakken weet ik ook niet hoor. Ik heb eigenlijk al een hele grote vriendin en dat is vrouwtje, och een klein vriendinnetje kan er dan nog wel bij. Ze had een bontjasje net als Bert, dus ze was wel mooi.
    poot van je grote vriend Jip

    1. Hoi lieve Jip, dan is je zusje een sterretje met rood, zwart en wit geworden. Als ik zo’n sterretje zie, doe ik zwaaien!
     Als de poes haar kopje scheef hield, was ze misschien gewoon nieuwsgierig naar jou. Volgende keer, kun je misschien een knipoog geven, of een kopje tegen het raam. Ze weet nu in ieder geval dat je superstoer bent. Haar vacht klinkt mooi, en ik denk dat ze best heel dapper is dat ze zo in je tuin durft te komen.
     Of misschien moet je je borsthaar gaan wassen, als je haar weer ziet. Net als ik deed. Straks zit er dan een hele rij katten voor je raam, die je allemaal seksie vinden! Stel je voor, ik zou ook niet weten wat je dan zou moeten doen. Dus doe dat maar niet Jip!
     Lieve kopjes en pootjes terug van je grote vriend Bolle.

 3. Hoi stoere Bolle,
  Je staat superstoer op de foto vind ik. Ik heb geen idee of dat seksie is, want ik weet niet goed wat dat is.
  Soms is het best moeilijk om mensen te begrijpen vind ik. Soms doe ik gewoon iets wat ik heel normaal vind, en dan moet mijn vrouw lachen, of zegt ze iets waar ik niets van begrijp. Dat heb jij dus ook, gelukkig, dan ben ik niet de enige.
  Die van “Ik lach je niet uit, ik lach je toe.” ken ik ook. mijn vrouw zegt dat ook wel eens.
  Oh, stond jouw Molletje aan een boom te krabbelen om indruk te maken op een kater?
  Oh Bolle, de poes van de buurman doet dat in mijn tuin ook als ik voor het raam zit….oh…ik raak helemaal van m’n stuk….oh… het zal toch niet?
  Ik ben een jeweetwelKater, ik weet echt niet wat ik daar mee aan moet hoor….
  Wel zielig voor Mol een onbeantwoorde liefde, wat fijn dat ze later jou had, die van haar hield.
  Poncke deed volgens mijn vrouw hetzelfde met zijn ogen als Popje. Oma noemde hem altijd “kleine slijmbal” maar hij kreeg meestal alles voor elkaar. En als het niet lukte, ging hij net zolang klieren tot het wel lukte.
  Mijn vrouw zegt trouwens dat jouw Mol heel erg op Snibbe lijkt. Zowel in gedrag als om te zien. Ze zegt dat, als je hun foto’s door elkaar gooit, dat ze moeite zou hebben om ze uit elkaar te houden.
  Jammer dat ik die stoere Snibbe niet gekend heb, hoewel….misschien mocht ik dan ook niets meer in huis.
  Mijn vrouw werd vanmorgen wakker met een veer op haar kussen, snap jij nou hoe dat kan 🙂 ? zou ze ermee gespeeld hebben? Als jij in de slaapkamer met veren speelt, doet zij het misschien ook.
  Houden jij en je mensen het een beetje uit met al die ijzeren dingen in de tuin. en al dat lawaai? Wat is een weekend toch fijn hè?! Ik hoop dat jullie er een beetje van kunnen genieten.
  Doe je wel voorzichtig als je je tuin in gaat? Eén gewonde voet is wel genoeg hoor.
  Heel veel lieve kopjes voor jou en je mensen, en groetjes van mijn vrouw,
  Vlo.

  1. Hoi lieve Vlo, misschien had je wel sjans met die dameskat in je tuin! En je hoeft helemaal niks met haar hoor. Gewoon dat je knipoogt, of een miauwtje doet.
   Mijn Molletje was ook al heel jong dat ze geen kindjes meer kon krijgen, en toch deed ze flurten. En Pop en Beer deden ook flurten met elkaar, en die konden ook geen kindjes meer krijgen. MAKEN roept mijn vrouw, maar wat ze daarmee bedoelt weet ik niet. Dat is dan weer zo’n mensending zeker. En Pop kon net als Poncke alles voor elkaar krijgen bij mijn mensen, door zijn ogen. Mijn vrouw noemde hem vaak Ruudolf Vaalentienoo. Dat is een filmster, zegt ze.
   Wel zielig voor mijn Mol hè, maar gelukkig kwam ze later mij tegen. Ik gaf haar altijf neusjes en kusjes. Dan deed ze zuchten, alsof ze ge-ierieteerd was. Maar volgens mij vond ze het stiekum best leuk. Verder deden we geen gekke dingen hoor, maar ik ging altijd naast haar liggen, dat ik haar net een beetje aanraakte.
   En zeker weten dat als je juffrouw Snibbe had gekend, dat je dan niks mocht in huis. Zo was mijn Mol ook. Maar ook weer heel erg lief, en superstoer.
   Speelt jouw vrouw nou ook al met veren? Soms kan ik mensen echt niet helemaal begrijpen, Vlo. Ook dat gedoe met die stijgers hier. Waarom moet dat? Ik wil dst niet, en mijn mensen ook niet. En het is ons huis en mijn tuin! En toch gaan ze maandag stijgers in mijn tuin zetten en met heel veel mannen door mijn tuin lopen. Ik moet binnen blijven, zeggen mijn mensen. We hebben nu een stijger aan de voorkant, en dat vond ik supereng. Dus nu mag ik niet in mijn tuin als die mannen er zijn.
   Alleen in de middag en in de afond mag ik naar buiten. En dan regent het keihard!
   Maar ik wel lekker nieuwe brokken!
   Heel veel lieve kopjes terug, voor jou en je vrouw, van Bolle. En van mijn mensen veel groetjes!

   1. Dank je voor de tip Bolle, dus ik hoef alleen maar zo nu en dan een knipoog en een miauwtje te doen naar Mauwie. Dat is wel zo beleefd, denk ik. Ik vind het allemaal maar ingewikkeld hoor.
    Wat erg dat ze jullie tuin zo verwoesten. en die gaten in het hek vind ik echt erg.
    Ik hoop maar dat Ragnar niet in jullie tuin kan door die gaten, of zitten die niet waar hij woont? Ragnar zal ook wel bang zijn.
    Ik vind het een veilig idee dat je binnen moet blijven, ik zou niet eens naar buiten durven!! Ik vind eigenlijk dat zulke dingen in de tuin verboden moeten worden.
    Heb je lekkere nieuwe brokken? zijn dat soms die brokken waar Calm opstaat of zoiets?
    Mijn vrouw heeft net GLLZ eten gegeven. Ze ging naar buiten, en zag hem niet. Toen hoorde ze miauwen vanuit z;n hokje, en hij zat onder z’n afdakje te wachten tot hij z’n brokken daar kreeg 🙂 . Slim he,? Mijn vrouw heeft wel even gekeken of alles goed met hem was, maar even later moest hij even naar “de Bak” in de tuin, dat deed hij vlug, en rende toen weer terug naar z’n droge hokje. M’n vrouw heeft de schuurdeur ook open gezet met een haak, zodat hij daar ook in kan, maar hij ligt liever in z;n hokje dat helemaal begroeid is met klimop.
    Oh Bolle, houd je taai hoor morgen, en je mensen ook!
    Heel veel zachte sterktekopjes van Vlo.

    1. Hoi Vlo, ik vind Mauwie een leuke naam, dus ik denk dat je best af en toe een knipoog kunt geven. Of een miauwtje. Misschien vind ze dat wrl heel leuk, als je dat doet. Of niet, maar dan zit je veilig binnen. Want damespoezen kunnen beet heel stoer zijn. Voordat je het weet heb je een tik te pakken.
     En hoe raadt je dat, van die Calmbrokkrn, Vlo! Ik vind ze superlekker, alleen zijn ze best klein. Dus ik slik de helft gewoon door zonder te kauwen. Of ze echt helpen weet ik nog niet. Want nu is het lekker rustig, al is mijn tuin wel helemaal veranderd. Morgen en de komende tijd mag ik pas naar buiten als iedereen weg is. En mijn mensen gaan met me mee. Misschien durf ik wel geeneens meer mijn tuin in, als die stijgers er staan. Dan blijf ik lekker binnen.
     Wat is de GLLZ toch stoer, dat hij overal maar durft rond te lopen en te slapen!
     Wil je hem alsjeblieft veel groetjes van mij doen?
     Dank je wel voor je sterktekopjes, Vlo! Die komen heel goed van pas, en ik houd er een paar achter de hand voor morgen. Ook van mijn mensen dank je wel!
     En voor jou en je vrouw veel lieve kopjes van mij!

     1. Hoi Bolle,
      Mauwie was ook een zwerfpoes. Toen van der Zwart bij mijn vrouw introk, is Mauwie bij de buurman gaan wonen. Ze is best brutaal, ik ruik wel eens dat ze in ons halletje is geweest.
      Van die Calmbrokken schoot mijn vrouw vannacht te binnen, Ze heeft ze vroeger voor Broddel gekocht met Oud en Nieuw. ze wilde het aan je vrouw meelen, maar dat hoeft dus niet meer. Na een paar dagen ging het wat helpen bij Broddel.
      GLLZ is superstoer, het enige waar hij bang voor is is fotoos nemen, net als RoodWitteZwerver was.
      Ik stuur nog wat sterktekopjes voor de zekerheid, en als ze op zijn laat je het maar weten, dan stuur ik er nog een paar.
      Dus…sterktekopjes voor allemaal van Vlo.

 4. Dag Bolle.Je ligt er eggies heel mooi bij en ontspannen.Wij liggen hier ook vaak zo.Is toch lekker zo rielekst liggen?Of het seksie is weet ik{Fynn} niet.Ik was een je weet wel katerman toen ik hier kwam wonen en de 2 meiden hier waren ook al “geholpen” toen ik kwam dus hadden we allemaal geen seksie gedoe meer.Ik vind dat je conclusie van borst haren wassen wel een goede.Wat fijn voor jou Molletje dat ze jou kreeg na haar onbeantwoorde liefde.Ik zeg het eerlijk,ik vind meiden soms best moeilijk te begrijpen.In ieder geval mijn 2 zussen.Dan vinden ze het goed dat ik een oortje was bij hun,en dan weer niet.Wel deel ik heel gezellig met Sparkle een lik-snoep staafje. Om en om aan het zakje likken gaat wel weer prima.Maar Muzette kan dat niet want die ziet het niet,dus die krijgt het in een bakje.Soms gaan we de hal inspecteren,dat deed ik altijd met Sparkle samen,maar ze is ziek geweest en geopereerd en nu wil ze de deur niet meer uit.Dat is jammer want samen de hal inspecteren was leuk.Maar wie weet komt ze nog wel eens mee.Fijne zondag nog Bolle.Wij doen het rustig aan allemaal want buiten is er ook geen bal te beleven met dit weer.Stevige poot van je vriendje Fynn en mijn zussen Muzette en Sparkle

  1. Hoi Fynn, ik wist zelf ook van niks, dat ik seksie was! En ik ben ook niet meer helemaal kompleet (daarom heb ik ook maar een half oor, dat is er toen afgehaald. OOK nog afgehaald, kun je wel zeggen!) dus ik ben daar niet mee bezig.
   En mijn Molletje was al heel jong geholpen, maar ze deed toch flurten!
   Ik snap wat je bedoelt dst damespoezen soms moeilijk te begrijpen zijn. En als je dan iets dout doet, krijg je zomaar een tik. Want ze zijn ook nog superstoer. Mijn eigen dochter, die hier van de zomer in mijn tuin was, ging gewoon in mijn mand liggen. En als ik dan kwam kijken, kreeg ik meteen een tik. Nou ja, dan weet ik het ook niet meer.
   Er lopen hier bijna alleen maar damespoesen door de tuinen, en ik ben daar vaak best een beetje bang voor. En ik denk dat zussen best wel eens nóg lastiger kunnen zijn!
   Goed dat je met Sparkle zo’s staafje deelt, dat is zeker weten gezellig. En is Musette blind? Dat ze het niet ziet? En Sparkle was toch aan haar schild-klier geopereerd? Dat had mijn Molletje ook, dat die te hard werkte. Toen deed ze steeds KEIhard mauwen!
   Durf je nog in je eentje de gang te inspekteren? Met zijn tweetjes is natuurlijk leuker, dat snap ik. Maar misschien wil je vrouw een keer mee?
   Een poot terug van je vriend Bolle, en een kopje voor je zussen!

   1. Hoi Bolle.Ja onze vrouw gaat altijd mee als ik ga inspecteren.Ja Sparkle was aan haar schildklier geopereerd, maar haar stofwisseling is erg in de war geraakt omdat ze ook diabetes heeft.Maar zonder de operatie was het nog erger in de war.Ze is nu gewoon bang,en daar zijn we met z’n allen mee bezig om het tussen haar oren ook weer goed te krijgen.Muzette is niet 100 % blind maar ze ziet niet veel.Onze vrouw moet bv een bakje eten voor haar neerzetten. Alles doet ze op haar reuk,gehoor en gevoel.Ach ze is zo geworden toen ze als kitten in de opvang erg ziek is geweest.Dus ze weet niet beter.Maar ze is heel slim en klimt rustig overal op hoor.

    1. Hoi Fynn, gelukkig dat je vrouw mee gaat, de gang op.
     En wat moeilijk van Sparkle, dat ze diabetes en gedoe met haar schildklier heeft. En dan een operatie, dat lijkt mij best heel spannend. Hopelijk is ze over een tijdje niet meer bang. Want van bangzijn wordt je heel klein en alleen. Gelukkig dat ze jou en Muzette en jullie vrouw heeft, om haar te helpen. Ik doe duimen voor Sparkle!
     En wat goed dat Muzette alles met haar neus en oren en snorharen doet. Mijn mensen kenden een katertje, waarvan de dokter pas na twee jaar zei dat hij blind was! Je merkte helemaal niks aan hem. Hij kon alles, hij mocht alleen niet naar buiten.
     We zijn allemaal goed zoals we zijn, ook als dat anders is dan anderen. Dat is juist superbiesonder!
     Lievr kopjes van Bolle.

 5. Nou Bolle dat is een verhaal om goed over na te denken!!!!
  Wij vinden jou mooi seksie op de foto!!
  Je borsthaar wassen en je achterpoot zo mooi gestrekt!!!
  En mooi dat je het zelf niet in de gaten hebt……..want als je het zelf weet dan is het niet meer leuk!!!

  1. Hoi lieve allemaal, ja mijn vrouw had het ook over mijn achterpoot. Terwijl ik dat gewoon deed omdat het handig is.
   En jullie hebben helemaal gelijk: als iemand weet dat hij of zij seksie is, dan is dat niet meer leuk. En niet meer seksie, maar ver-waand.
   Ik word er nou best een beetje verlegen van, dat ik dus toch seksie op de footoo sta…
   Volgende keer ga ik weet zoals meestal, dat ik seeriejeus ben!
   Lieve Moby, Panda, Izzy, Tica, Belle en Dopey, voor jullie allemaal veel lieve kopjes van Bolle.

 6. Nou Bolle ik ben dan wel een jeweetwelpoesje, maar toch kreeg ik t warm van jou foto! Ik lig zelf ook wel eens zo, dan kan ik m’n pootjes beter wassen. Nooit geweten dat dat seksie is…

  1. Hoi lieve Minnie, nou daar moet ik wel van blozen! Ik ben zelf ook jeweetwel, dus ik had helemaal niet gedacht dat ik nog seksie kon zijn. Ik ben er best een beetje verbaasd over, want ik zie mezelf meer als een ernstige kater. Maar nu ben ik ineens een verlijdelijk! En dan weet jij meteen dat je ook verlijdelijk bent, als je zo ligt. Dan kun je daar rekening mee houden, als je een leuke poes of kater ziet. Gelukkig dat alleen mijn vrouw me in de tuin zag, toen ik zo lag!
   Lieve kopjes van Bolle.

 7. Lieve Bolle,

  als poes wil ik graag iets zegge van me eigen ofer jou verhaaltje. Mij kop heb er ofer na moete denke wat jij ons schrijf van jou sekzie zijn.
  Assie zo lig met jou poot en jou borshaar bennie echt wel een sekzie katerman. Ook al ben ik van mij eigen als poes geholpe, met mij oog is niks mis. Jij ben een sekzie katerman en het geef nie dat jij het van jou eigen nie in jou gaate heb. Dan bennie eigenlijk nog sekziejer.
  Jou Mollie heb het vast ook gesien van haar eigen en jou vrouw zie het ook.
  Wij praat nie vaak ofer sekzuele gefoelens Bolle. Jij heb het wel gedaan van jou verhaaltje en van mij eigen krijgie mij groot kompliement. Jij maak iets moeilluk bespreekbaar, jij ben ook dapper.
  Als poes van mij leeftijd denkie er niet meer ofer dattie kittens wil maake Bolle. Maar in mij eigen beleefing sta het er los van. Sekzie en swoel kan jij toch wel zijn en jij mag het zijn op jou eigen manier.
  Mij Bert vin ze eigen ook nie sekzie Bolle, maar assie verkering heb kijkie daar toch anders teege aan. Mij Bert heb ze eigen sekzie loeks maar hij is ferleege. Van me eigen ben ik ook ferleege en bescheide maar soms wil ik toch swoel zijn Bolle, voor mij katerman. Dattie mij wel zie as ze verkering. Maar mij Bert praat er nie ofer, hij zeg Loes jij ben een poes. Poeze praat makkelukker ofer ze gefoel. Jij ken mij Bert en van me eigen vin ik het goed. Maar soms moet jij wel jou taaboe doorbreeke en jij kan gewoon praate ofer sekzualiteit. Daarom wil ik jou zegge Bolle, dank jou wel. Jij heb al jou vriende van jou Feesboek aan ze denke gezet.
  En jij mag ook sekzie zijn van jou eigen,

  Liefs van Loesje voor jou vrouw en jou menseman van mij famielie en van mij eigen. En zachte kopjes voor jou eigen. Hoop dattie nie teveel last heb van jou reenovazie en wij leef allemaal met jou en jou mense mee.

  Loesje

  1. Hoi lieve Loesje, ik ben best een beetje verlegen geworden, nu. Ik lag me gewoon te wassen in mijn doos, en nu ben ik ineens een seksie kater geworden! Eerlijk waar, ik wist er niks van. En ik weet nog steeds niet of ik seksie ben. Nou ja, dat kan je ook niet goed van jeself zeggen, vind ik. En dat ik een taboe heb doorbroken, ook nog. Dat is spannend, vind ik.
   Ik denk dat je best seksie kan zijn of doen als je geen kindertjes meer kunt krijgen. Of maken. Want mijn Mol kon al heel jong geen kindertjes meer krijgen, en toch deed ze flurten met BillyEén. En Pop wist niet eens helemaal goed of hij een jongen of een meisje was, en dat kon je ook niet zien (zelfs bij de dierenarts zagen ze soms niet of hij een kater of een poes was, biesonder hè!) én hij was al heel jong geholpen. En toch deed hij flurten. Pop kon echt supergoed flurten, ook met GroteBeer. En als hij vond dat hij nog meer aandacht nodig had, ging hij rennen. En dan miauwen van kijk mij eens. En dameskatten deden best wel eens flurten met GroteBeer. Maar hij had Pop al natuurlijk!
   Ik snap best wel dat je je Bert stoer vind, en ook seksie, zo met die sjerrifhoed. En jij was zelf ook wulps, met al die veren! Of misschien een beetje verlijdelijk, en dat mag best, want jullie hebben verkering!
   Ik heb voor altijd verkering met mijn Mol, en jij met je Bert. Maar je hebt niet voor niks oogjes gekregen, dus je kunt best een heleboel zien. En presies zoals je zegt, iedereen kan op zijn of haar eigen manier een beetje swoel zijn. Als je dat wilt. En als je het niet wilt doe je het niet. Ik mocht van mijn Mol geeneens naar andere dames in de tuinen kijken, want dan gaf ze me een tik. En daarom vond ik mijn Mol zo geweldig!
   Dus iedereen is weer anders seksie, en voor iedereen is weer iets anders seksie. Dat is toch superleuk!
   Maar nu ben ik niet seksie, Loes. Ik ben best een beetje bang van de reenovazie. Eigenlijk best wel heel erg bang. Dus mijn mensen vinden dat ik binnen moet blijven als die mannen er zijn. Dat is veiliger, zeggen ze.
   Dank je wel dat jullie allemaal meeleven Loes. Dat doet zeker weten helpen!
   Heel veel lieve kopjes spesjaal voor jou van Bolle, en natuurlijk ook lieve kopjes voor je famielie. En van mijn mensen liefs voor jullie allemaal!

Reacties zijn welkom