Intervjuuw met Katrien en Loesje over de Hoedjes-Sjoow

hoedjes

Katrien en Loesje gaan een Hoedjes-Sjoow doen.  Dat is een poesen-ding. Als kater wilde ik er toch het mijne van weten dus ik vroeg om een intervjuuw.

Wat gaat er gebeuren? Ik hoorde iets over een sjow en amuuzement.

Loes: Soms wil jij amuuzement brenge en wij gaan hoedjes sjoowe van ons eigen. Assie poes ben hebbie soms iets met ze moode. En wij zijn vriendinnetjes, dan kan jij saame iets organizeere. Wij heb nu saame ze moodesjoow bedacht en hij heb ze eigen naam: Hoedjessjoow. Het is voor assie jong ben maar ook assie al ouder ben. En u mag ook seenior zijn van u eigen.
Katrien: Soms vinne ikjes het leuk om te laat zien hoe leuk iets kan staan. En zeg nauw zelluf… zien we er niet koel uit. Hoedjes staan ons gewoon.

Is het met jullie twee of doen er nog meer poesen mee?

Loes: Wij zijn met vier poeze, Mila, Kyana, Katrien en mij eigen, Loesje. Dan hebbie twee poeze van mij seenior leeftijd. En wij heb er twee jonge poeze van ze jeugd bij gehaald. Dan hebbie wel meer variazie. Wij geef onze Hoedjessjoow maar van me eigen wil ik wel benaadruk. Wij heb het gedaan voor ze amuuzement! Jij moet niet denke dattie thuis jou poes of kater jou hoed op moet zette! Dan ben jij wel verkeerd bezig. Dat mag jij nooit doen. Van ons eigen is het sjoow.
Katrien: Oooh personeelsleden moeten absovanjeluutje nooit een kat een hoedje op doen. Wij doen het vrijewillig.

Wie heeft het bedacht en hoe ging dat?

Katrien: Meestal bedenk ikjes wel wat, maar ditte keer gaat de eer naar Loesie.
Loes: Wij poeze heb iets met moode en hoedjes. Misschien kan jij dan een keer een sjoow maake van amuuzement. Van me eigen geef ik meeditazie en kurzus. Nu geef wij iedereen amuuzement en plesier. Assie goed kijk voel jij lente in jou lucht. Jij voel alles in jou eigen kriebele. Toen heb wij ons vriendinnedingetje gemaak en wij heb ervan genoote.

Waarom moeten we kijken?

Katrien: Omdat het koel is. En we sjoowuh de laatste moodelletjes hoedjes.
Loes: assie kijk zie jij het is biesonder. Jij hoef niet altijd jou teevee aan. Assie verslaafd ben aan jou netvliks kan wij echt iets anders biede. En het is lente en somerfris van onze sjoow, jij zal het zien. Assie gewoon een keer vermaak wil worde moet jij zeeker kijke van jou eigen.

Het is met mensenhoeden. Wat vinden jullie ervan dat poezen  mensenkleren dragen? (Ik ben tegen)

Katrien: Maar wei draag geen kleding hoor Bert. Wij sjoowuh hoedjes!!  Ikjes ben fel teeg dat mensen ons katten aankleed. Maar een hoedje zie ik niet als kleeding. Toch Loes?
Loes: oooh Bert van mij eigen draag ik nooit mensekleere. Mij vrouw zeg Loes jij ben mooi van jou eigen. Assie een vacht heb hoef jij geen mensekleere te draage. Maar soms wil jij iets uitdrukke van jou eigen. Dan kan jij met jou hoed jou punt maake. In mij huis draag ik nooit mij hoed Bert. Van mij eigen ben ik teege dat moet ik wel zegge. Maar voor amuuzement is het anders.

Dank jou wel Bert voor jou intervjuuw
Katrien en Loesje

Informatie

Waar is het: Facebook pagina Loesje: klik hier 

Wanneer: zondag 19 mei om 1100 uur ’s morgens

Het is gratis en voor iedereen dus maakt niet uit of je nou poes of kater bent of mens of weer wat anders

17 thoughts on “Intervjuuw met Katrien en Loesje over de Hoedjes-Sjoow

 1. Oh Bert, Loes en Katrien,
  Wat deftig en mooi, ohh, echt sjieke damespoezen hoor!!! Echte diva’s.
  Ik zit helemaal met m’n bek open van verbazing!!! Ik ga zeker proberen om zondag mee te kijken, want ik ben heel benieuwd hoe de andere dames eruit gaan zien.
  Wat een goed intervjuuw Bert!
  Ik hoop dat Jip ook z’n gelaarsde Kat hoed gaat vinden, want ik zou ook best een gelaarsde Jip willen zien, eh nou ja, die laarzen lijken me wat ongemakkelijk, maar die hoed zal stoer staan!!
  Katrien, Loesje, Kyana en Mila, ik ga zondag proberen of ik op de pagina van Loesje kan komen hoor! Oh, en dat die kleine Kyana ook al meedoet, wat gaat de tijd toch snel!!
  Bert, wat zal je trots zijn op je verkering en haar vriendinnen!!!
  Kopjes voor iedereen,
  Vlo.

  1. Hallo Vlo, Ik heb altijd al mijn laarsjes aan hoor, die heeft mijn mama mij al aangedaan. Kopjes van je vriendje Jip

   1. Oh, maar dat zijn je eigen laarsjes, die heb ik ook, die zitten lekker. Ik bedoelde die grote leren laarzen, die de gelaarsde kat over z’n eigen laarzen aandeed, maar dat is zeker alleen op de plaatjes!
    Zacht kopje van Vlo.

  2. Oooh Vlo,

   dank jou wel voor jou reakzie op ze intervjuuw en onze Hoedjes sjoow. Mij Bert heb wel ze beste intervjuuw gegeeve van ze eigen. Hij heb ons krietiese vraage gestel Vlo. Mij Bert is goed in ze vak, dat kannie nou wel weer zien. Van mij eigen ben ik supertrots op mij Bert en hij breng het ook profezioneel. Mij Bert is ze vakkater.

   Katrien en mij eigen zijn ook trots op ze jonge aanwas. Wij heb lang getwijfeld want ze Milaameisje en ze kleine Kyana zijn jonge poeze. Maar zij heb wel ze talent van ze eigen natuur gekreege en dan hebbie wel voor ieder ze eigen wils. En wij zorge goed voor ze kleine poezemeissies, dattie zich geen zorge maak.

   Wij vind het wel ze groote eer assie kan kijke Vlo, jij kan gewoon rielekst op jou bank ligge en jou vrouw kan jou sneks brenge.
   Dan hebbie wel een fijne zondag.
   Dank jou wel voor jou steun Vlo,

   Liefs van Loesje

  3. Ooooh we zien er heel koel uit hoor.
   Wij moeste, ommedat we de auwtste zijn, wel de jeugd zeggen hoe het moest. Want ja… die zaat afentoe te keeten😂😂
   Maar oooooh wat deden ze het goet

   1. Dat keeten daar kan jij vast wel goed mee omgaan Katrien, als kitten van 17 jaar 🙂 . Volgens mij weet je daar zelf alles van!!!
    Ik ben zooo benieuwd!!!
    Kopje van Vlo.

 2. Hallo Loesje, Katrientje en Bert,

  O wat een super goed en mooi intervjuuw zeg en die foto wat gaaf.
  Ikke miauw nu al de hele tijd dat ikke nu ook mijn Gelaarsde Kat hoed wil, tja ikke wil die zo graag net als mijn tweelingbroer. Wie weet vind ikke er een als jullie de sjoow geven, want reken er maar op dat vrouwtje en ikke zondag klaar zitten om te kijken. Vrouwtje met een kopje bruin water en ikke hoop op een cupje koffiemelk (krijg ikke soms) .
  Loesje, Katrientje, Mila en Kyana nemen jullie maar een flink stuk tonijn voor de zenuwlapperij hoor, wat dat zijn jullie vast en zeker. Jee jullie worden zo nog eens wereldberoemd. Nou dan hebbe ikke hele beroemde vriendinnetje hoor en ikke wil dan van jullie wel een poottekening hebben. Die hang ikke dan boven mijn bed en kan ikke er veel naar kijken.
  Heel veel sterkte voor de zenuwtjes en van vrouwtje een grote knuffel en van mij hele grote poot en kopstoot voor jullie 4tjes.

  Jullie grote vriend Jip

  1. Oooh Jip en mevrouw Jip,

   vindie het mooi Jip, ooh en bennie op zoek naar jou gelaarzde hoed voor jou eigen Jip. Oooh jij ben wel stoer van jou hoed Jip. Mij hart hoop dattie jou hoed vind want jij ben niet voor jou niets jou tweelingbroer van jou gelaarzde kater. Oooh Jip ik vind het spannend…

   Maar wij heb ook zeenuuw en wij moet ook ze jeugd begeleide want assie jong ben hebbie minder erfaring. Wij moet wel zorge dattie nie in zeve sloote tegelijk val.
   En wij heb ze eigen zeenuuw want wij heb nog nooit ze sjoow van Hoedjes gegeeve Jip. Dan ben jij wel in jou stres offie alles goed geregel heb.
   Maar wij gaan ook plezier maake want het is amuuzement en jij kan met jou vrouw op jou gemak kijke. Oooh kuppie melk, Ooooh Jip. Ik ga mij vrouw ook vraage voor bij mij tonijn. Assie zeenuuw heb kan jij best een paar kuppies wegwerke.
   Wij vinde het zo fijn dattie zondag ga kijke Jip, dank jou wel

   Liefs van Loesje

  2. Ooooh hat de gelaarsde kat ook niet een kauwbojhoet op? Oooooh dat sauw jou ook koel staan. Net alse met je koele stappertjes

 3. Ha die Loesje, Prinses Katrientje en Bert. Wat een goed intervjuuw en wat een mooie foto. Ons diva zusje, Kruimel zou ook wel zo’n mooie hoed willen hebben. Ze gaat zeker proberen om zondag te kijken naar de hoedjes sjoow. Ze gaat samen met onze vrouw kijken. Wij, de jongens hier in huis zijn niet zo geïnteresseerd in mode, maar onze vrouw zegt dat mannen ook mode bewust kunnen zijn en er goed uit moeten zien. Dus misschien gaan wij ook wel stiekem meekijken. Onze Bikkel zou best knap zijn met een petje op.
  Kruimel is nu al zenuwachtig en kan niet wachten tot het zondag is. Ze is al in haar spaarpot aan het kijken of ze genoeg centjes heeft om misschien ook een hoedje te kopen.
  Groetjes van veel succes zondag, Bas, Bjarne, Oliver en Bikkel en jullie dinnetje Kruimel

  1. Ooooh kruimel. Ikjes weet zekertjes dat een hoedje jou ook geweldig zou staan. Ooooh we had echt lol hoor met de drie tantes en bebiepuuberkleuterpeuterennuooktante kyana.
   Jongens doen nu wel stoer, maar ikjes weet zeekur dat als ze een stoere hoed of pet zien dat zij ze ook wil draag hoor

  2. Ooh Kruimel,

   assie ook ga kijken zondag dan kan jij zien offie misschien ook een keer jou hoed wil draage van ze amuuzement. Jij moet het wel leuk vinden Kruimel maar mij hart zeg jij ben jou eigen Difa. Dan moet jij zeeker kijke zondag en jij zal geniete.
   Katrien heb het al gezeg, hoedjes zal jou ook mooi staan. Assie maar nooit iets doe teege jou zin in, jij moet erfan geniete.
   Mij Bert geef er ook niets om maar hij steun ons wel. Misschien kan Bikkel ook kijke naar ze Hoedjes sjoow assie er wel iets mee heb.
   Ooh Kruimel, wij vind het fijn assie zondag kijk. En jij mag altijd jou reakzie geeve assie dat wil.

   Liefs van Loesje

 4. Dag Bert, Loesje en Katrientje, wat een mooi intervjuuw is het geworden. En al een footoo erbij, super hoor!
  Ik ga zeker kijken morgen. Alleen kan ik dan geen verhaaltje schrijven, omdat ik niet op feesboek zit. Maar dat doe ik dan hier op de blog, is dat goed? Doen jullie het dan lezen?
  Wat zijn jullie toch ook filmsterpoesen! Ik zou dat nooit durven, dus ik vind het heel stoer dat jullie het doen. En ik vind het ook leuk dat jullie poesen van alle leeftijden zijn, dat maakt het ekstra biesonder.
  Ik denk dat de jongens van de blog misschien stiekum best een klein beetje jaloers zijn!
  Volgens mij zou een pet mij best leuk staan. Misschien kan ik er een keertje eentje van mijn man lenen.
  Dames, ik ga zeker kijken morgen en doe maar niet zenuwachtig zijn. Vanavond,een ekstra snek en vroeg naar bed, en morgen is de grote dag!
  Een heel lief kopje voor jullie allevier, en ook voor Bert natuurlijk. Die is misschien ook een beetje zenuwachtig omdat zijn verkering meedoet! Dus voor jullie allemaal een lief kopje van Bolle.

  1. Ooooh zur bolle, ga nou nietjes morgen kijken maar zonnedag.
   Ooooh ikjes weet bijna zeker dat er een pet of hoed voor jou bij zit hoor. Dan word je ze el kapoon van de buurt. En dan kan jij die nare buurhont wegjaag doen

  2. Oooh Bolle,

   hebbie misschien een pet van jou menseman? Dan ben jij wel stoer en kan jij zo meedoen met ze Hoedjes sjoow. Vinnie ons filmsterpoeze, ooh Katterien hebbie dat geleeze? Van me eigen heb ik nog nooit in mij film gespeel. Misschien durf ik het niet van mij onzekerheid Bolle. Maar ik vind het wel een goed idee van jou eigen en ook ze groote kompliement.
   Jij hoef niet jaloers te zijn Bolle en jou jongens van jou blog ook niet. Assie goed kijk zie jij misschien wel jou hoedje wattie leuk vind. En anders hebbie jou menseman nog met ze eigen pet.

   Van me eigen voel ik ook mij zeenuuw Bolle, maar mij vrouw geef mij nog ekstra mij tonijn. Dan hebbie wel geluk Bolle, dat jij jou vrouw heb die jou zo goed ken.
   Bolle dank jou wel assie nog jou reakzie geen zondag. Jij ben een echte vriend,

   geefie jou vrouw en jou menseman pootjes van mij eigen. Jij krijg van mij mij eigen zachte kopje en ook van mij vrouw,

   Liefs van Loesje

Reacties zijn welkom