Loesje vertelt: over assie een intervjuuw krijg

LoesjeVan me eigen wil ik u mij verrassing vertelle. Maar het is mij tipje van mij sluijer. Mij soolzusje prinses Katrientje en mij eigen heb iets orizineels bedacht.

Ofer jou vacht

U weet wij zijn poeze en assie twee poeze bij elkaar zet hebbie het al snel ofer jou vacht en ofer moode. Dan ben jij wel een échte poes. Van me eigen vind ik moode belangrijk, dat jij altijd weet dat jou vacht goed zit en dat jij voor jou dag kan koome. Maar wij vind amuuzement ook belangrijk, dat jij ergens naar kijk en dat jij rieleks ben. Dan kan jij ondertussen jou tonijn in jou bek stoppe en jij kan toch kijke. Jij hoef het niet selluf te doen.

Hoedjes Sjoow

Katrien en mij eigen gaan nu saame met Mila en Kyana onze Hoedjes Sjoow geeve. Van me eigen ga ik u niet meer vertelle want mij Bert heb Katrien en mij eigen ge-intervjuuwd over ze Hoedjes Sjoow en mij Bert is mij beste intervjuuwer. Hij heb soveel talente van ze eigen. Mij Bert is heel krieties en hij weet waar hij het over heb. Van me eigen voel ik mij trots dat mij Bert Katrien en mij eigen heb ge-intervjuuwd.

Verstand

Misschien hebbie geen verstand van intervjuuws. Vandaag ga ik u mij erfaring met mij intervjuuw vertelle want het is spesiejaal.

Verkering

Assie ge-intervjuuwd word hebbie het best al ver gebracht. Vroeger werd ik nooit ge-intervjuuwd en ik had ook geen verkering van me eigen. En jij heb geen garanzie dattie een intervjuuw krijg assie verkering heb, dat moet u wel weete. Mij Bert heb mij wel mij intervjuuw gegeeve, wij heb een fijne verkering. Dan ben jij gewoon gelukkig. Assie geen fijne verkering heb dan kruip jij weg, jij ga misschien onder jou bank zitte wachte tot jou verkering foorbij is. Van me eigen vind ik wachte moeilijk want jij weet niet wat jou boove jou kop hang. En assie een verkering boove jou kop voel hange waar jij niet gelukkig van wordt kan jij beter 7 tonijnen wegwerke dan dat jij ga zitte wachte. Mij Bert laat mij nooit lang wachte, hij ken mij.

Onze verkering begon toen mij Bert mij vroeg voor ze intervjuuw. Mij Bert stelde mij toen mij mooiste vraag van mij leeve. Mij Bert vroeg mij offie verkering wilde en mij hart heb nooit getwijfel. Mij hart zei meteen ja. Dan hebbie wel een goed intervjuuw. Van me eigen heb ik toen wel mij meeste tonijn weg gewerkt, dat moet ik u wel eerlijk zegge.

Erfaring

Mij Bert heb mij ook mij intervjuuw gegeeve voor mij kurzus van mij meedietasie. Zo krijg jij wel steeds meer erfaring van jou intervjuuw. Dat is belangrijk want assie erfaring heb dan durf jij meer. En jij moet jou eigen toch kwesbaar op durve stelle, anders hoefie er niet aan mee te doen.

Mij Bert heb veel erfaring met het maake van ze intervjuuw en hij bedenk ze vraage van ze eigen. Dan stuur hij ze vraage gewoon naar mij eigen kompjuuter want mij Bert ga ze Loesjehuis er niet voor uit. Mij Bert is een  mooderne huiskater, hij ga diegietaal. Dan ga jij wel met jou tijd mee ook al liggie op jou vensterbank. Van me eigen lig ik ook op mij vensterbank maar mij kop heb nog nooit ze eigen intervjuuw bedacht. Mij kop denk wel aan me visboer en offie mij verse vis kom brenge. Dan kan jij er geen intervjuuw meer bij hebbe in jou kop. Mij Bert heb meer ruimte in ze kop, hij hoef geen kieloos  vis mee te sjouwe. Dan kan jij meer en mij Bert heb ze eigen ontwikkel tot mij beste intervjuuwer van mij Feesboek. Assie dat weet gaan jou snorhaare wel krulle van jou geluk!

Krietiese vragen

Voor mij laatste intervjuuw heb mij Bert vraage bedacht voor Katrien en mij eigen omdat wij hoedjes gaan sjoowe. Van te voore heb wij wel onze vacht gepoetst want assie poes ben wil jij er wel fris bijzitte. Jij moet ook weete wat jij ga zegge. Jij kan niet somaar alles roepe. Katrien en mij eigen heb ons goed foorbereid. Maar mij Bert ken ons goed en hij zeg, Loes en Katrien jullie staan nie bij mij visboer. Nou dan weet jij wel hoe laat jij leef! Jij kan geen viskransje houwe assie een intervjuuw geef ook al ben jij met jou poeze onder elkaar. Jij moet duidelijk zijn want het is jou reklaame voor jou aktievieteit. Jij wil toch graag dat er iemand kom kijke naar jou sjoow. Dat jij jou eigen niet heb uitgesloof voor jou lege blikje tonijn. Jij wil iets moois uit jou hoge hoed toovere. Zeker assie een hoedjes sjoow ga geeve met jou vriendinnen. Mij Bert heb ons wel ze eigen krietiese vraage gesteld want assie een intervjuuw geef moet jij profezioneel zijn.

Seeriejeus

Assie wil kan u het morgen allemaal leeze in mij Bert ze intervjuuw. Maar dan weet u ook hoe mij Bert ze intervjuuw werk en dat u het seeriejeus kan neeme. Dat is belangrijk want jij lees al soveel van jou sjoownieuws, jij moet wel weete dat jij jou bron kan vertrouwe. Vanuit mij hart kan ik u zegge, mij Bert is mij meest betrouwbaare intervjuuwer van mij Feesboek. Dan kan jij ook geloove wat er sta.

Dank u wel,

Liefs van Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt: over assie een intervjuuw krijg

 1. Hallo Loesje, hier Kruimel, ik heb ook maar eens even kompjutertijd gevraagd. Wat een leuk idee, een hoedjes sjoow. Ik als diva ben zeer geïnteresseerd. Ik zorg er ook altijd voor dat mijn vachie er tip top uitziet. Dat is soms weleens moeilijk met 4 broers, waarvan de jongste Bikkel echt een druktemaker is. Ik kijk ook erg uit naar je intervjuuw. Af en toe een beetje kirl tolk is wel eens fijn. De enig met wie ik dat af en toe heb is mijn vrouw. Wel fijn maar het is nog fijner als sisters en dinnetjes onder elkaar. En jij boft maar Loesje met zo’n slimme en knappe verkering. Ik zou dat ook wel willen maar weet niet of dat mag van mijn vrouw. Zo heel af en toe knuffel ik met mijn broer Oliver, maar dat is toch anders, het blijft tenslotte je broer. Nou Loes, ik zeg: kom maar op met die hoedjes sjoow en dat intervjuuw, ik zit er helemaal klaar voor. Kirl Pauwer! Groetjes en knuffies van je dinnetje Kruimel en oh ja ook van mijn broers Bas, Bjarne, Oliver en Bikkel en van mijn vrouw.

  1. Oooh Kruimel,

   Wat schrijfie mij lief en jij laat ook jou kirl pauwer zien. En jij heb gelijk assie als poezedinnetjes onder elkaar ben dan kan jij het ofer andere dinge hebbe dan met jou broers. Dan kan jij ofer jou vacht praate en dattie jou eigen tip van jou top verzorg. Soms kan jij dat wel doen met jou vrouw Kruimel maar jij heb ook jou poezedinnetjes noodig. Mij hart is blij dattie mij schrijf vandaag. Hoedjes sjoow is moode en assie een poes ben hebbie daar wel jou behoefte aan.
   Dank jou wel lieve Kruimel. Kirl tolk is belangrijk en ook al hebbie nog geen verkering Kruimel, jij ben wel jou eigen difa. Misschien hebbie over jou tijdje wel verkering en dan kan wij ook saame praate ofer wat wij als poes teegekoome. Jij moet altijd jou uitlaatklep hebbe.

   Lieve Kruimel jij heb goed voor jou eigen gesprooke en mij hart is trots op jou eigen. Jij ben goed voor jou poezeleeve gaan staan en dat is belangrijk.
   Doe jij ook veel pootjes geeve aan jou broers en ook aan jou vrouw. Van mij eigen krijgie zachte poezekopjes,

   Liefs van Loesje

 2. Ooooh loesie.
  Ooooh dat interfjoew dat wasse heeel krieties he? Maar ook heel goed. Maar je vergat te furtel dat we ook oof onze vriendjes graag praat😺😺
  Oof hoe lief ze zijn. En dat ze djentelmen zijn van beroep. Ooooh.
  Ikjes weet nog mijn foorig vriendje. Niest hoorde ik van hem. En ik was helemaal drietig. Nou… weg ermee.
  Ooooh en toen werd ik flieft op floris, mijn droomkater.💓💓💓🐾
  En weet je? Ikjes kwam er achter dat mijn hartje van meer kon hauwe.
  Ooooh maar ik ben wel blij dat we niet meer SSSSST hoef te doen om dit. Hihihi, mijn prooteesie floepte steeds uit

  1. Oooh Katterien,

   oooh jij heb weer gelijk van onze vriendjes en dat wij verkering hebbe van ons eigen en dat wij altijd ofer onze verkering praat. Maar mij Bert zeg wel assie een intervjuuw krijg moetie seeriejeus zijn. Anders hoefie er niet aan te beginne. Oooh Katterien dan hebbie soms wel jou probleem want jij ben wel poezedinnetjes onder elkaar.
   Oooh Katterien morge kom ons intervjuuw op mij Bert ze website. Ooooh ik vind het spannend, hoop dat mij vacht nog goed zit van mij tonijn….
   Wij maak toch veel mee, oooh….

   Sjeteeeeeeeeeeeeeeeeem Loesje

 3. Hallo lieve Loesje,

  O wat spannend, nou benne ikke van de nieuwsgierige geworden. Ikke weet dat Jouw lieve Bert een kei is in intervjuuws doen en ikke en vrouwtje hebben er al heel veel gelezen van hem.
  O het is toch geen meisjes ding hoedjes dragen. Ikke zie toch ook mannen mensensnuiters rond lopen met hoedjes op en die vinden vrouwtje en ik hartstikke gaaf. Dus hopelijk zie ikke ook een leuk hoedje voor mij in jullie hoedjes sjoow.
  Vrouwtje zegt vaak dat ik sprekend lijk op de Gelaarsde Kat, nou natuurlijk lijk ikke daar op want hij is mijn tweeling broer hoor. Nu zou ikke het zo leuk vinden als ikke een hoedje kon vinden als die mijn broer op heeft. Dat lijkt me toch zo gaaf. Wel Loesje ikke ga dus heel goed opletten of ik dat hoedje zie en jullie vertelmiauwen er hopelijk ook bij waar al die hoedjes dan te koop zijn en hoeveel sportbrokken ikke er voor moet geven, Haha zijn die sportbrokken vlugger op en dan hopen dat vrouwtje weer geen nieuwe gaat kopen. Zit ze ik mijn oor te fluisteren van doe ik gewoon weer nieuwe bestellen hoor.
  Doen jullie tegen de winter nog eens een hoedjes sloow en dan met fijne lekker warme bontmutsjes, vooral warm voor onze oren want daar heeft mijn mama maar kleine haarbontjes aan gemaakt en is dat van de koude hoor.

  Loesje ikke denk dat jouw visboer heel veel tonijn heeft moeten vangen en brengen, want die had je vast wel nodig.
  Hele fijne dag samen met Floris en Zusje en vrouwtje als ze thuis is van haar brokken en tonijn verdienen. Ikke moet je van vrouwtje heel veel knufjes meesturen en grote pot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Oooh Jip,

   jij ben jou hele mooderne katerman. En jij heb gelijk, katermannen draag ook hoedjes assie goed kijk in jou leeve. En laarze oooh Jip. Jij ben jou eigen gelaarzde Jip en jij moet zondag goed kijke offie iets zie voor jou eigen. Misschien assie nog een wintersjoow ga geeve dat wij ook katermannen kunne vraage Jip. Dan hebbie toch jou breeder aanbod.
   Maar het is amuuzement Jip, wij geef onze sjoow en wij heb ook zeenuuw want het is onze eerste keer voor ons eigen allemaal. Ooooh ik hoop dat mij vrouw wel genoeg van mij tonijn haal voor mij zeenuuw.

   Jip morgen kom ze intervjuuw dan kan jij er meer ofer leeze. Dan weet jij nog meer van ze ssssssst en van ze in en ouwts van ze sjoow.
   Mij hart is blij Jip dattie zo entoesjas ben. Dank jou wel. Jij ben een échte vriend en mij hart hoop dattie onze sjoow leuk vind, Mij vrouw moet in mij middag werke voor mij tonijn maar ze zeg dat ze vanavond wel bij ons is. Hoop dat jou vrouw bij jou eigen is Jip dan hebbie Jippedag in jou zon. Mij eigen geef kopjes en pootjes aan mevrouw Jip en aan jou eigen Jip. Het is wel zo, assie geen hoedje draag kan jij beeter jou kopjes geef,

   Liefs van Loesje

 4. Dag lieve Loesje,
  Wat spannend zeg, een intervjuuw, en dan nog wel met hoedjes. Dat is echt iets voor damespoezen.
  Ik heb niet graag iets op m’n kop. Misschien is dat wel een beetje een trauma van toen ik hier pas woonde. Mijn vrouw stuurt altijd kerstkaarten met haar katten erop. ik woonde een half jaar in Rhenen toen het Kerst werd. Om te laten zien dat ik hier woonde, had mijn vrouw een foto gemaakt van mij met een kerstmuts op. Ik zat in de sneeuw naast de Cuneratoren, met die muts op!!! En Loes, ik kan me helemaal niet herinneren dat ik naar buiten ben geweest!!! Want ik vind het doodeng buiten!
  Mijn vrouw heeft mij moeten beloven om mij nooit meer met een muts of hoed op te fotograferen.
  Maar het gekke was, toen Katrientje en jij met Kerst die aksie hadden, vond ik jullie die kerstmutsen juist zo mooi staan, dus hoedjes zijn dus dingen voor damespoezen denk ik.
  Ik ben heel benieuwd naar het intervjuuw!! Het is wel fijn dat Bert dat doet natuurlijk, want die is betrouwbaar, en heeft ervaring.
  Lieve Loesje, Ik ben benieuwd naar wat Katrien en jij te vertellen hebben, ik kijk er echt naar uit!
  Veel lieve kopjes voor jou, je broer en zus, en je vrouw,
  Vlo.

  1. Oooh Vlo,

   heb jou vrouw jou ooit jou kersmuts op jou kop gezet. Oooh ik wist het niet. Ik vind het knap dattie er zo open ofer durf te praate en dat jij jou eigen toch kan verheuge assie poeze zie met ze hoedjes. Ooooh Vlo wij wil niemand pijn doen want wij geef ze sjoow en dan kan jij rielekst zijn.
   Jip zeg dattie misschien ze eigen hoed vind want hij zeg, van ze eigen issie wel ze tweelingbroer van ze gelaarzde kat. Oooh wissie dat Vlo??
   Dan kom jij toch ook veel te weete assie jou sjoow geef. En morgen kan jij alles leeze van Katrien en mij eigen en ofer ze Hoedjes sjoow.
   Mij Bert heb soveel erfaring Vlo, hij heb ons wel gezeg hoe wij moese uitlegge wat wij ginge doen. Mij Bert weet hoe het moet Vlo, oooh hij is mij wijste verkering van mij Feesboek. Soms ben ik wel onzeeker Vlo, mij Bert heb soveel talente.
   Maar hij zeg wel Vlo Loes jij ben goed zo assie ben, assie thuis maar geen hoed draag.
   Ooh jij kan het morgen leeze Vlo. Dank jou wel Vlo dattie zo meeleef en dattie zo open van jou hart ben van jou eigen erfaring.
   Geefie jou vrouw en jou eigen mij zachte kopje, van mij eigen

   Liefs van Loesje

   1. Oh, Loesje, de gelaarsde kat heb ik wel eens op plaatjes gezien!! Die vind ik stoer en gaaf!!! Wat zal Jip er dan stoer uitzien, zo’n hoed is prachtig!!! Dat is even wat anders dan een kerstmuts, stoere Jip!!!!
    Kopje, Vlo.

    1. Hallo Vlo, ikke hoop zo dat vrouwtje voor eens zo,n hoed kan vinden en dan zet ik die een keer op mijn koppie voor een staazie foto. Zou ikke wel gaaf vinden. Jip

     1. Hoi Jip,
      Mijn vrouw en ik kijken al naar jouw staazie foto uit hoor, en als wij ergens zo’n hoed zien geven we jou een tip!
      Kopje voor jou en je vrouw, van Vlo.

  2. Ooooh vlo, wij deed het vrij van onze willig zijn. Wij werd niet gedwongen hoor. Datte mag nooit. 😽😽

   1. Dat begrijp ik hoor Katrien, en jullie staat het prachtig.
    Maar ik zit nog te piekeren hoe ik nu in de sneeuw met een kerstmuts op naast die toren terecht kwam. Mijn vrouw dwingt me ook nooit, en volgens mij ben ik hier nog nooit buiten geweest. Toch zit ik naast die toren in de sneeuw. Zou het soms mijn dubbelganger geweest zijn??
    Op andere kerstkaarten zit ik gewoon ergens binnen, en zonder muts gelukkig, en van die fotoos weet ik dat ze genomen zijn, ik heb geposeerd.
    Kopje Vlo.

    1. Oooh Vlo,

     jij moet nu goed nadenke en jij moet verwerke van jou kersmuts. Anders hebbie jou trouwma aan jou boom hange en dan kan jij nooit meer jou kersmis viere want dan voel jij jou kersmuts.
     Maar jij ben goed beezig want jij ben open van jou hart en jij werk eraan.

     Mij eigen geef jou een pluim,

     Liefs van Loesje

     1. Loesje, mijn trauwma is al iets minder hoor, want mijn vrouw heeft mij verteld dat ik daar niet echt met een muts op in de sneeuw gezeten heb. De fotoow was gefotoowsjopt. Het blijft natuurlijk een beetje een rotstreek, maar mijn vrouw heeft beloofd dat ik voortaan altijd de kerstkaart goed of af mag keuren. Dat heb ik trouwens de afgelopen vier jaar ook al mogen doen.
      Bedankt dat je zo meeleeft, het helpt echt!!!
      Kopje, Vlo.

 5. Dag lieve Loesje, wat spannend allemaal! Eerst een intervjuuw en dan ook nog een hoedjesshoow. Ik ben heel benieuwd, naar het intervjuuw en zeker ook naar de hoedjesshoow.
  En ik ben het wel met Jip eens, dat jongens ook hoedjes kunnen dragen, mijn man doet dat ook. Maar meisjes doen het vaker, dat is waar.
  Mijn vrouw deed bij mijn Molletje wel eens een bloem op haar hoofd, als ze in de tuin was. Dat stond haar geweldig! Maar ik weet zeker dat jullie vier ook prachtig zijn met een hoed op,
  Popje had een eigen sombreeroo, uit Meksiekoo. Die had een vriendin van mijn mensen voor hem meegenomen. Maar hij wilde hem niet op, jammer hè?
  Ooo, ik vind het echt superspannend! Zijn jullie zenuwachtig, of zijn jullie al zo gewend aan de meediaa dat jullie heel rustig blijven? En komt het ook op teevee?
  Met kerst zagen jullie er ook al zo prachtig uit, met de kerstmutsen.
  Gelukkig dat Bert het intervjuuw doet, want dan is het zeker weten betrouwbaar, dat je weet dat het niet zomaar pappaaratsies zijn die wat verzonnen hebben. Want als je beroemd ben, zoals jullie zijn, sta je zomaar ineens in alle bladen.
  Ik ga zeker morgen het intervjuww lezen!
  Een heel lief kopje voor jou, en ook voor Floris en Zusje en je vrouw natuurlijk, van Bolle. En ook van mijn mensen natuurlijk!

  1. Dag Bolle,
   De broer van mijn vrouw, mijn oom dus en de vader van Veronica, draagt ook vaak een hoed, eentje van leer. Hij legde hem hier eens naast zin stoel op de grond, en ik ben er meteen in eh, nou ja op gaan liggen. Hij moest hem weer helemaal in z’n fatsoen stampen toen hij wegging, want hij was een beetje veel plat!
   Kopje van Vlo.

   1. Oooh Vlo,

    jij ben een gaafe jongen. Jij slaap in jou hoed van jou eigen broer van jou vrouw.
    Ooooh Vlo ik vind jou stoer,

    Liefs van Loesje

   2. O Vlo, laat mijn man het maar niet lezen, want hij is heel zuinig op zijn hoed. Maar hij heeft ook petten, daar mag ik vast wel opliggen.
    Wat goed van jou dat je zomaar op die hoed durfde te gaan liggen!
    Een lief kopje van Bolle.

    1. De hoed is heel oud en was al vaker geplet door z’n eigen katten Bolle. Mijn Oom heeft ook petten, maar die zijn niet van leer, en ze zijn kleiner en liggen niet zo lekker.
     Misschien gaat dat zuinig zijn wel over zegt mijn vrouw, vroeger mocht ze niet eens naar die hoed van oom Jaap wijzen 🙂 !!!
     Bovendien kan hij nooit boos worden op katten, en zo hoort het ook 🙂 .
     Lief kopje terug van Vlo.

  2. Ooooh Bolle,

   dank jou wel voor jou schrijve en jou reakzie. Had jou Mol weleens ze eigen bloem in ze vacht. Ooooh dan haddie bijna jou eigen Mollebruid. Oooh Bolle dan hebbie vast wel jou hart geraak. Van me eigen heb ik mij erfaring met mij kersmuts en wij heb geoefen. Assie een sjoow geef moet jij reepeteere en wij zijn met 4 poeze dan moet jij wel orgaanizeere anders loop alles in jou soep. Van me eigen heb ik best zeenuuw Bolle. Jij weet nooit, jij kan struikele ofer jou eigen poote en wij moet ook stilstaan want iedereen moet jou goed kunne zien. Oooh Bolle ik vind het spannend. Maar vanavond ga ik mij schootmeedietasie doen en mij vrouw heb wel verse tonijn meegenoome net van ze werk. Zij ken mij…
   Kreeg Popje ze eigen sombreeroo uit Mekzikoo Ooooh ik vind het wel stoer. Mij Bert geef niks om hoedjes maar hij help mij wel. Dan heb jij wel jou verkering van jou leeve. Van me eigen vind ik ook assie een kater ben of een menseman kan jij ook jou hoedje draage. Jij ben toch ge-ee-manzipeer.
   Jou menseman is goed bezig van ze hoed en hij geef ze eigen foorbeeld. Misschien kan jou vrouw ze kleur van ze vacht erop afstemme, dan ben jij wel moodern.

   Bolle dank jou wel dattie zo entoesjast ben, geefie jou vrouw en jou menseman mij zachte pootjes en voor jou mij zachte kopje. Ook van mij vrouw, Floris en Zusje,

   Liefs van Loesje

   1. Oo Loes, Mol zou vast prachtig zijn geweest als bruid, met een bloemenkrans! Ze was met één bloem al zo mooi!
    En maak je maar niet al te zenuwachtig, want het gaat vast goedkomen met de sjoow. Zeker weten dat jullie de sjoow stelen. Haha, dat was een grapje! Jullie gaan de sjoow MAKEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *