Dorus praat tegen Poppy (en Loesje ook)

Poppy

Hajooo Poppy,  is alles goed met jau? Waar benne nou? Ikke mis je so.

Oppe 12 juli foorig jaar ging je evve weg. Ikke sei nog tossooo. Ik mog niet met je mee.
Frauw sei al steets teege mij datte ik je met rus moes laate. Maar we ware nog so jong. Pas 10 weekjes. Dan hoor je tog te peele? Dan hoor je nie siek te zijn.

Oppe bak

Weet je nog hoe faak we peelde? Iedere dag wel hondertmiljoen keer. Jij peelde graag saggies. Nau… eg niet. We sijn tog jochies. Dan hoor je wuig te pele. Hihihi
Peelde ik te ruig dan met je? Nee toch?
Of kwam het ommedat je een beetje tauwt was datte je nu weg ben. Want je plaste en poepte soms naas de bak. Maar dat pjopleem was, flak voordat je voorgoet wegging, tog oppelos?
Je ging, nadat we kleikorrels krege, weer keurig oppe bak.
De kap wert er voor jau selfs affehaalt.
Ooooh wat ware we tjos op jau datte we keutels opeens in de bak sagen ligge fan jauw.
Dus daar kan het niet aan ligge datte er niet meer ben.

Ons plekkie

Fond je mij niet meer weuk? Was het toch het ruige pele? Ikke weet nog dat we onse eerse muis kwegen. Fan mamsie gekreeg!!
Wat ware we er bang voor, hè? Maar jij was de dapperste van ons tweetjes. Jij liep op de gefaarlijke muis af en gaf hem tikkies hihihi. Nau… toen durfte ik het ook. Na het pele ginge we altijd evve flink sjapen. Ikke slaap nog steeds op ons plekkie hoor, alleen een paar sentiemeeter ferder. Ik lig nu ook in een egt mantje, of ik ga onner de taafel slapen. Bij die grote middepoot. Waar we ook veel sliepen.

Me frientjes

Ikke snap het nie Poppy. As ik nou heel wief sorrie seg, kom je dan weer terug? Ikke seg het heel eerlijk Poppy… ik mis je zo.
Kijk… tijger en beertje zijn lief hoor en ik peel ook gjaag met ze. Ik kan bijten joh, niet normaal. Keihard hihihi.
Ikke was nog een klein manneke toen ik se kweeg. En beer en tijger waren groot joh!! Iedere keer as ik met ze wau wopen struikelte ik.
PLOF
Me mense zaten er hard om te lachen. Maar nou ben ik keigroot en ook lootzwaar. En ik loop met beide door het hele huis.
Ikke hep het zelfs voor elkaar gekreeg dat ik se beide kweitraakte. Ooooh hihihi mij mense soggen zich wot. Maar gewukkig vonden ze me frientjes steeds terug.
Als jij nou tewug komp dan mag jij ook hun vriendje worre. EG!!

Jou bonuseten

Poppy, ikke weet dat toen jij siekies was ikke teets met jau wau pelen. Jij lag bij frauw.
Je sliep alleen nog maar. Soms wau je nog wel wat eten.
Ikke was jawoers. Ikke wau ook ete. Ikke wau ook bij frauw ligge. Maar ik wau ook met je pele.
En dan sloop ik stiekumpies agger frauw en ikke peelte met je.
Dan zei man wat en haalde frauw me bij je weg en zette me oppe floer.
Frauw sei nu niet liefurd tege me en gaf me een koes.
Poppy voelt sig niet so wekker seide se.
Ikke kjeeg jou bonuseten as jij klaar was. Of beter geseg… as je er een paar likkies fan hat ge-eet.
Ooooh dat was superlekker eten seg.
Toene jij weg bleef hielt dat bonusete tjauwens gewoon op. Zo stom!!

De dokter

Poppy… je sei teets ikke foel me so ziek. Je was al een keer eerder bij tante Floor gewees. En je kweeg meesiesijntjes. Die nam je ook bjaaf in. Maar se hiellepe je niet.  Binne een week moes je weer naar de dokker sei-jen se.
Dat was de twaalfte julie.
Frauw was stil. Se keek af en toe naar jou.
Se gaf je bonuseten. Ikke poinkte ook op bet maar ik wert er steets affezet.
Nu niet lieffurt sei frauw. Elluk half uur ging frauw naar jou toe. Met ete of gewoon om te kijke hoe jij was.  Je sliep alleen maar. Frauw sat feel met mij te pele.
Opeens zei frauw Dooremans, pas jij evve op het huis? Ikke moet evve weg.
Se pakte jau op en stopte je saggies in onse kittenreismant.
Tossoooo Poppy sei ik nog en ik ging pele.
Dat was de laase keer dat ik jauw sag.
Frauw kwam een tijt later tewug. Alleen. En een uur later ook mij man.  Ik keek me mensen aan. Ik poinkte op de bank. HUH? Ik rook Poppy oppe arm van frauw.
Maar… maar… wat een rare geur!!
Frauw haar ogen waren nat. Ik riep Poppy… waar benne je?  Frauw sei liefurt, je broertje was heel erg siek.  Se hep alles uitlegt dat je nu niet meer ziek was. Maar Poppy… asse beter was, waarom ging je dan niet mee naar huis?

Poppy… is alles goed met jau? Waar benne nou? Ikke mis je so.

Dorusje

Lieve Poppy,

Poppyhier jou MammaLoesje die van ze eigen nog teege jou wil zegge dat mij hart jou mis. Jij ben mij andere jonge en omdat Mamsie geen erfaring heb met kittes hebbie lang gedacht dattie geboore ben als beebiemeisje. Hoop dattie weet dat het foor jou Mamsie geen ferschil maak. Jij ben blijf foor alteit mij kleine Poppy, wie jij ook ben en waar jij ook ben.
Jou broer Dorus heb alles al gefraag aan jou mij beebie. Jou mamsie wil alleen nog weete offie ook lekker eete heb ofer jou reegeboogbrug? En offie genoeg krijg? Want jij mag niks tekort koome, anders moet Mamsie naar boofe koome. Jij ben en blijf mij kleine zwarte Paarel, mij blek bjuutie. Jij zit in jou mamsie ze hart en alles in jou mamsie zeg dattie jou zo graag langer bij ze eigen had gehad. Maar soms ga het zo en dan moet jij akzepteere.
Mamsie heb er nog steeds ferdriet van maar zij weet ook, jij ben nu boove en jij ben nie alleen. Jou Oma Prinses Katrientje sorrug foor jou eigen en jij heb jou oom Vlo en oom Fynn. Dan hebbie ook katerpraat, dat is belangrijk.
Iedere avond als jou mamsie op ze denkpaal lig en zij kijk naar ze heemel dan zie zij een kleine, lieve ster. Dan foel mij hart, jij zwaai naar ons. Naar jou mamsie en naar jou broer Dorus. Dan foel jou mamsie ze traan van ferdriet en geluk. Want jij zal altijd straale mij jonge, recht in jou MammaLoesje ze hart.
Mamsie fergeet jou nooit, jij blijf mamsie ze kleine, zwarte beebiePop

MammaLoesje

34 thoughts on “Dorus praat tegen Poppy (en Loesje ook)

 1. Lieve Dorus en mamaLoesje,
  Heb moeten huilen tijdens het lezen!!!
  Het was zo oneerlijk en zoveel verdriet!!
  Maar Poppy zal altijd in jullie (onze)harten blijven ❤❤❤ en altijd samen met Katrien, Vlo, Fynn en al die anderen over jullie (ons) waken.
  Het zijn prachtige sterren die aan de hemel schitteren!!!!

  Een hele dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hajooo mefrauwtante ceciel. Sjorrie datte uwes natte oogjes kweeg.
   Mij poppy zit foor evve en evve in me hart.
   En ook bij mamsie.
   Koesies 😽😽

  2. Lieve mevrouw Ceciel,

   dank wel dattie zo met mij Doorie en mij eigen meeleef. Assie zo jong jou beebie ferlies, of jou zusje die jou broertje is van ze eigen. Dan bennie ferdrietig en in jou war…
   Dattie zofeel meeleef raak mij hart,

   Loesje

 2. Lieve Dorus en lieve Loesje, jullie hebben Poppy altijd bij jullie hoor, hij zit namelijk in jullie hartjes. Net als al onze andere vriendjes en vriendinnetjes die over de regenboogbrug zijn gegaan. Ze hebben geen pijn meer en zijn ook niet ziek meer en reken maar dat ze een hoop lol hebben met elkaar. En eens Dorus, als je heel oud bent, en dat duurt nog heel lang, dan zul je poppy en onze andere vriendjes weer zien. En als je als het donker is naar buiten kijkt en naar boven zul je allemaal sterretjes zien, dat zijn onze vriendjes die over ons waken.
  Heel veel lieve troost knuffeltjes van ons alle zes.

  1. Hajooo alle ses plus frauw. Ooooh frauw sei ook datte ik poppy ooit weer sal sien. Maar datte ik nog milartemiljoene dage getult moet heppe. Oooh bes veel he? Maar nu swaai ikke iedewe dag naar me bjoertje. En follegens mij swaait hij ook tewug
   Koesies 😽😽

  2. Lieve bende van jullie ses en mevrouw van de bende,

   dank wel dattie allemaal zo met mij Doorie en mij eigen meeleef. Mij Doorie blijf nog heel lang bij ze MammaLoesje hebbie mij eigen beloof. Jij kan het assie MammaLoesje ben nie aan assie jou andere beebie ook moet ferlieze. Wij heb feel steun assie elkaar heb en assie MammaLoesje ben moet jij opfeere en jou goede foorbeel geefe. Maar soms hebbie wel feel ferdriet in jou hart,

   Loesje

 3. Lieve Dorusje en Loesjedinnie. Frau en ikke heb je bwog met traantjes gelezen. Watte mooi neergepoot! Wij weten zeker dat iedereen achter de regenboog voor Poppy zorgt. Hij mocht maar zo kort bij jullie zijn, maar zit voor altijd in ieders hart! Heel veel kopjes en een pootje van mij (en een ďikke knuffel van frau)!

  1. Hajooo tante minnie.
   Ikke hep poppy maar 10 weekjes as bwoertje moog heppe. En mij frauw maar pjesies 2 weekjes.
   En poppy sit foor evve en evve in mij hart.
   Koesies 😽😽

  2. Lieve Minniedinnie en mevrouw dinnie,

   dank jullie wel foor zofeel meeleeve, ook met mij Doorie. Hij heb het ook moeiluk want hij heb ze broertje ferloore. Assie MammaLoesje ben moet jij soms jou ferdriet inslikke. Mij Doorie geef mij dan wel ze gepelde garnaaale. Hij ken ze mamsie zo goed. Mij Doorie blijf bij ze mamsie, is mij eigen groote wens,

   Loesje

 4. Lieve Doorie en Loesje.
  Onze scullary girl heeft het stukje geprobeerd voor te lezen,maar ze had er een beetje moeite mee.Had last van natte oogjes,dus hebben wij eerst een lading zakdoekjes aangesleept.
  Wat hebben jullie mooi geschreven over Poppy.
  Jullie prachtig mooi lief broertje en kitten.Het was niet eerlijk dat Poppy zo ziek werd en zo jong al naar Regenboogland ging.
  Maar we weten zeker dat hij altijd naar jullie kijkt en oma Katrientje heeeeeeeeeeeel goed voor hem zorgt.Het is tenslotte haar klein kitten.
  Ook weten we zeker dat Vlo en onze Fynn hem de speciale katerzaken zullen leren.Fynney kan dat goed hoor.Hij heeft ons ook geleerd hoe we een woef bij moesten brengen dat wij katten de baas zijn in huis.En Sparkle heeft hij spelen geleerd en vogels kijken.
  Maar scullary girl weet ook zeker dat hij wel bij jullie op bezoek gaat.
  Laatst heeft Fynn in een droom dat laten zien dat hij echt wel bij scullary girl blijft altijd.Dat zal hij heus ook aan Poppy leren.
  Lieve Doorie en Loesje,we snappen dat het heel gek was dat Poppy zo snel wegging.En dat het moeilijk is.Maar vergeten doe je hem nooit.
  Heel veel steun knuffels van scullary girl,mijn zus Sparkle en mijzelf,Muzette.

  1. Hajooo tantes muzette en sparkle.
   Ooooh hat uwes ook al natte oogies? Mij frauw ook teets 😿
   Weet uwes wat er gissere is beurt? Mij frauw sag een swarte kat inne swaapkaamer!! Een heele mooi en gwote kat. Toen frauw beter wau kijke was de zwarte kat weer weg!! Raar he? En man hoorte teets miauw. Toen me mense mij in me mantje sage swape wisse se dat het poppy was!! Hij was eg mooi sei-jen se. En gwoot!!!
   Koesies 😽😽

   1. O wat mooi Doorie.
    Zie je wel dat Poppy op bezoek komt!Anders dan toen hij nog bij jullie was.Maar zeekers weten dat Poppy jullie in de gaten aan het houden is en jullie eggies waar nooit vergeet!En jullie Poppy niet.
    Knuffels van je tantes Sparkle en Muzette en natuurlijk van scullary girl

  2. Lieve kanjerdinnetje Sparkle, Muzette en mevrouw Mia,

   wat schrijfie mooie woorde en ook ofer Fynn. Mij oog heb ook mij traan want jij weet. Niets is van ze gefoel zo moeiliuk als dattie jou beebie ferlies. En jou beebie blijf jou beebie, ook assie ouwer wor bijfoorbeeld elluf jaar. In jou hart blijf ferdriet maar jij moet ferder met jou leeve. Mij BeebiePop weet dat ze mamsie en ze Doorie altijd liefde heb in ze hart. En dattie altijd in mij droom of mij Doorie ze droom mag koome. En ook in mij huis en hij heb ze eigen pas laate zien bij mij Doorie. Dan bennie lief en trouw en mij hart heb het gefoel.
   Mij BeebiePop blijf foor altijd mij jonge. Hij blijf mij Doorie ze broertje en assie weer een poezemeisje wil zijn vin ik het ook goed. Mij Poppy is altijd goed en mij hart heb ferdriet.
   Mij Doorie heb gelukkig mij friezer vol met mij garnaaale gegooi. Nu eet ik mij niergarnaaale van liefde,

   Loesje

   1. Liefe Friendin.Nou mag iik eefe wat segge.
    Ikke weet ook seekers datte jou beebie Poppy alletijt in zijn mamsie d’r hartje sit.Datte is mooi he?Enne offie nou een meisie of jochie is maakt eggies nie uit.Poppy is Poppy enne is heelemaal goe soas hij /zij is.En hij hep se eigen laate sien aan se frau en manmens.Pragtig he!!!!!
    Wat lief fan Doorie dat ie naar je fisboer is gewees en de friezer vol gegooid heef met je niergarnaale Dan weet je dattie z’n mooie lieffe hartje fan se mamsie heef meegekreege.
    Ons scullary girl mis onse Fynney bes nog wel maar nou hij heef laate sien dattie altijt bij haar is gaat et bes veel beterder.
    Dus as jullie Poppy soeke ,kijk in je hart want daar is ie.
    Knuf fan scullary girl,me sus Muzette en mijn.Je friendin Sparkle

    1. Ooooh mij kanjerdinnetje Sparkle,

     jij mag alteit ies zegge want jij zeg lieve woorde en jij schrijf met jou letters uit jou hart. Fynney heb ze eigen nie foor nies laate zien, nu heb jou vrouw meer rust in ze hart. Jij heb gelijk lieve Sparkle, assie jou beebie soek dan zittie in jou hart. Bij iedereen want jou hart is groot. Jou hart heb zofeel eelaastiek net als jou buik. Mij buik heb spiersel van mij eelaastiek want assie jou friezer leeg moet eete moet jij fleksiebel zijn in jou buik.
     Lieve Sparkle dank jou wel dattie mij eigen en mij Doorie zofeel begrijp. Jij heb van jou eigen ook jou erfaring en mij hart weet seeker. Jou hart is groot en mooi en iedereen pas erin. Ook jou broer Fynney.
     Nu hebbie mij saardiene ferdien,

     Knuffels van jou dinnetje en ook voor jou sus Muzette en jou vrouw

     Loesje

 5. Hoi Dorus en Mama Loesje vtouwke mpest huilen om jullie mooie en emtionele vethaal!
  Vrouwke zag gisteteten een foto van eem blafsnuit die ook in haar leven is geweest op fb en werd er ook even emotioneel.van.
  Die blafsnuit was toen onder een auto gekomen oooooh zo erg !

  Pppey jij bent nu bij al al onze dierenvriendjes die over de regenboog zijn gegaan.
  Je hebt geen pijn meer !

  Liefs Ollie en Vroueke❣️

  1. Ooooh mefrauw sabine. Uwes ook feel sterreke 😿😿
   Foel uwes me pootjes om uwes heen? 😽😽 ikke weet seker dat poppy en uwes woeffjientje geen pijn meer heppe hoor.
   Koesies 😽😽

  2. Lieve mevrouw Sabine en Ollie,

   hoop dattie geen ferdriet heb want assie u blafsnuit ferlies hebbie het ook moeiluk. Mij Poppy heb nu geen pijn meer maar iedereen die achter blijf foel het de rest van ze leefe. Gelukkig heb wij elkaar en mij Doorie hellep ze mamsie ook. Assie luef ben foor elkaar hebbie wel troos,

   Loesje

 6. Dag lieve broer Door en MammaLoesje, ik snap heel goed dat jullie je broertje en je kittenkatertje missen. Dat is heel verdrietig, en dat blijft ook heel verdrietig. Want ook al is Poppy voor altijd in jullie hart, dat is toch heel anders dan dat hij hier op aarde is. Een ster js prachtigmooi en heel biesonder, maar je kan een ster niet knuffelen en je kan er ook niet mee spelen.
  Lieve Door, het is zeker weten moeilijk dat je broertje zomaar ineens niet meer rhuiskwam. Maar binnenin zijn lijfje was er van alles kaapot, en dat kon niet gemaakt worden. Zelfs niet door de dokter. Dan is het beter als je lekker mag slapen, voor altijd. Dat je geen pijn meer hebt, en helemaal vrij bent. Dat is Poppy nu. Dat is moeilijk te begrijpen, want Poppy was nog een mieniekleine beebie. En toch was zijn reis op aarde al voorbij. Maar jij blijft altijd zijn broer, echt altijd!
  Lieve Loes, zeker weten dat je beebiePop genoeg te eten heeft nu. Hij is nu bij prinses Katrientje, en ze scheuren op de brommer overal heen. En Vlo en Fynn en onze Popje, Beer en Billy letten op hem. En die konden goed eten! Mijn Molletje let op dat er geen gekke dingen gebeuren, en bovendien: iedereen is weer helemaal gezond over de brug! Allle andere vriendjes die over de brug zijn gegaan spelen met hem en zorgen voor hem. Niemand is alleen als ster, ze zijn met zijn heel velen.
  En jij blijft voor altijd de mamma van twee kleine zwarte jongens. Eentje is een ster, en de ander is supergroot geworden. Maar het zijn TWEE jongens.

  En wij hier beneden, wij denken aan aan de sterren. Met een lach wegens de fijne tijd die we hebben gehad, en een traan wegens dat we ze missen.
  Lieve Door en lieve Loes, en ook jullie famielie, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve zachte kopjes en hele zachte zakdoekjes om jullie tranen mee weg te vegen. BeebiePop wordt nooit vergeten!
  Een troostneusje van (oomie) Bolle.

  1. Hajoooo oomie bolle. Dank uwes foor uwes mooi beriggie tewug. Me frauw sag poppy gissere evve. In een ooghoek sei se. En se sag een heeeele mooie pop. En gwoot!!! Hij isse geen beebie meer😸😸
   Poppy blijf altijt in me hart bij mij en me mamsie
   Knuffels tewug oompie. En een koesie hihihi😽😽

  2. Lieve Bolle,

   dank jou wel van mij eigen hart. Jij zeg het zo mooi van mij TWEE jonges en jij heb gelijk. Mij eene beebie is zo een mooie ster, mij andere beebie is mij groote, blek bjuutie en hij heb ze mooie hart. Mamsie is tros op allebei mij jonges want jij maak assie mamsie ben nie jou onnerscheid.
   Maar jij blijf achter Bolle en jij moet jou ferdriet ferwerke. Dan hebbie feel aan assie weet jou beebie is nie alleen. Hij heb het goed en hij heb garnaaale en ze makkareele. Anders wil jij toch naar boofe Bolle.
   Maar nu heb ik fertrouwe want jij heb gelijk. Hij heb ze ooms en hij heb ze Ooma en jou Mollie waak ofer iedereen. Dan kan jij wel russiger jou tonijn eete.

   Dank jou wel lieve Bolle, jij krijg mij kopjes met mij meeleef saus. En het is foor jou heele famielie want mij hart weet, jou mense heb ook Oopa ofer ze Reegeboogbrug. Geefie Ooma mij eksra kopjes,

   Loesje

 7. Hallo Dorus en mamaloes, wat hebben jullie een mooi en ontroerend verhaal over Poppey geschreven.
  Wat triest dat Poppey al zo jong afscheid van het leven moest nemen. Poppey had nog zo mooi met jou kunnen spelen. Mamaloes haar baby en grote knul kunnen worden. Het mocht jammer genoeg niet zo zijn. Wat zullen jij, mamaloes en jouw mensen Poppey missen.
  Gijsje en ik weten zeker dat het nu goed met Poppey gaat. Ze heeft nu geen pijn meer. Poppey kan nu met al haar vriendjes spelen en rennen in het regenboogbrugland.
  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje voor jou, mamaloes en jouw mensen.

  1. Pop isse gewukkig weer helemaal beter in regenboogland. Oooh want hij was hier eggiewaar heeel siekies. Ikke fin het ook siewig foor mamsie. Want se hat 2 jochies en dat hat so moet blijfe.
   Poppy zit in ons hart. Foor alleteit!!!
   Koesies 😽😽

  2. Lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   dank u wel dattie zo met mij Doorie en mij eigen meeleef. Van mij eigen heb ik geen erfaring met twee beebies maar in jou hart wil jij nooit één beebie assie er twee heb….
   Gelukkig heb mij Doorie zofeel liefde in ze hart dattie ze Mamsie feel hellep geef.
   Dan kom alles goed maar jij fergeet nooit…

   Loesje

 8. Lieve Dorus, vrouw en manmens en Mama Loesje,

  Oef als ikke lees doe krijg ik weer verdrietjes, het was heel oneerlijk dat kleine Poppy zo ziek werg en aan de reis over de regenboogbrug ging beginnen. Nou weet ikke heel zeker dat Oma Katrien en alle andere sterretjes op hem stonden te wachten om hem meee te nemen naar de grote speelweide. Nooit meer ziek zijn werd het voor Poppy, Soms als ik met vrouwtje naar ons Jippebed ga hoor ikke een hoop gedonder, kijk dat zijn dan vast Oma Katrien en Poppy op het race monster, ze scheuren van de ene naar de andere wolk. Vrouwtje en ikke doen onze lieve Sterrenvriendjes bij de wolkenstraat iedere avond knuf sturen en ikke ook nog zwiepstaarten.
  Lieve allemaal jullie weten dat alle vriendjes en dinnetjes heel veel aan de sterrenvriendjes denken, want wat in je hart zit zal er altijd blijven zegt mijn vrouwtje.
  Dus jullie weten wat wij vanavond gaan doen.
  Voor nu in een moeilijke tijd heel veel knufjes van vrouwtje en troost pootjes en kopjes van jullie grote vriend Jip

  1. Hajooo oome jip. We misse me bwoertje eggiewaar heel erg feel. Hij hat soon enorme gemeen ziekte. En het verliep ook so snel 🙁
   We sul poppy en alle annere diertjes nooit furgeette. Want we heppe de hoetjessjoow ook daarfoor!! Ieder jaar sulle we se herdenken.
   Koesjes oome jip 😽😽

  2. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank wel dattie iedere avond denk aan mij beebie en alle andere vriendjes ofer ze Reegeboogbrug. Jij wil het nie maar het gebeur en jij heb er niks ofer te zegge. Mij Doorie zeg het al, mij Poppy heb zo een gemeene ziek zijn gehad.
   Dan ga jij ofer jou reegeboogbrug en jij wor gemis. Heel feel gemis….
   Maar jij moet door en nij krabbel weer op….
   Dank wel foor steun en dattie er altijd ben,

   Loesje

 9. Lieve Dorus en Mamsie. Hier even een.berichtje van Kyana en Jiekkie. Het is nooit leuk en het blijft pijn doen als iemand van onze dierenvrienden een ster is geworden. Jiekkie werd geboren maar het 2e kitten zat vast en is gehaald met de keizersnede en overleden. Zijn broer Nelson was zwak en had narekoos binnen gekjeeg en overleed die nacht. Jiekkie was dus alleen. Kyana had 2 broers Kiss maar die overleed in de nacht en broer Kyan heeft 2 weken geleefd toen hij in het streekziekenhuis overleed. We waren boos en verdrietig en wij begrijpen het niet. Ons vrouwtje zegt het is de natuur die beslist en dat is moeilijk te begrijpen. Poppy had een heel gemeen virus en dat konden ze niet beter maken. En dat is gemeen en doet veel pijn. Wij weten dat Poppy Katrien Vlo Fynn en alle andere boven stralen als de mooiste sterren. Ze hebben geen pijn, eten en drinken genoeg en ze kijken vanuit boven naar ons. Ze blijven altijd in onze herinnering en zullen nooit vergeten worden door ons.

  1. Hajooo niggie kyana en me loefloef fanne me leefe ❤
   Ooooh dat wasse ook errug watte jullie heppe meemaak. Ook juwwie sjijn bwoertjes verloore. Maar se zijn nu bij poppy. Foor evve en evve. En ik denk sekertjes dat se alle fijf iedewe dag so fijn pele ❤❤❤❤❤
   Koeskoes niggie kyana en loefloef fanne mij laif 😽😽

  2. Oooh mij lieve niggie met de mooie krulliesendewullies en mij sjoonezoon,

   hier jullie tante mamsieLoesje. Dank wel foor wattie mij Doorie en mij eigen schrijf met jullie krullieletters. En jullie heb ook ferdriet gehad van jullie ieniemienie broertjes. Zij heb geen leefesgeluk gehad en wij kan alleen maar blij zijn dat mij niggie en mij sjoonezoon bij ons eigen heb mooge blijfe. Wij draag nu allemaal ons eigen ferdriet en herinneringen mee. Maar wij sta saame sterrek en wij fergeet nooit. Kiss, Kyan en Nelson hoor er foor altijd bij,

   Tante MamsieLoesje

 10. Lieve Dorus en Loesje, wat lief dat jullie aan Poppy schrijven, Floortje en ik hadden natte oogjes toen wij jullie blog lazen. Al onze vriendjes die over de regenboogbrug zijn en nu mooie sterretjes, wij zullen ze nooit vergeten. Kusje en kopjes van Ina en Floortje.

  1. Hajooo mefrauw ina en tante floortje.
   We sulle nooit onse regeboogfrientjes furgeete. En op de tweetsre dinsedag in september gaan we allemaal naar se zwaaie.
   Koeskoes 😽😽

 11. Lieve Floortje en mevrouw Ina,

  dank wel dattie met mij Doorie en ze mamsie meeleef. Wij heb Poppy geschreeve want wij ga hem nooit fergeete en soms wil jij toch jou kontak maake.
  Maar mij Doorie zeg ies wijs, assie jou prinsjesdag heb ga wij zwaaie. Naar al onze dierbaartjes en wij fergeet ze nooit

  Loesje

 12. Lieve Dorus en Loesje, met veel tranen heb ik jullie mooie blog gelezen. Ik ken Poppy alleen van jullie verhalen en foto’s maar toch zit hij bij mij ook in mijn hart. Ik weet zeker dat al onze vriendjes in regenboogland heel goed voor de kleine schat zorgen . Helaas lieve Door zijn jullie blijven zitten met een heleboel vragen die nooit beantwoord zullen worden. Heel veel sterkte lieve Doorie en mama Loesje. Sterkteknuffels van ina en Pasa.

Reacties zijn welkom