Loesjes Meedietaasiekurzus dag 3: Ligge

meditatie cursus

Gisteren was ik best moe in me bek. Ik had zoveel zitten gaape dat me bekspieren me garnaale bijna niet weg konden werken. En nu ik met me kurzus bezig ben wil ik geen garnaal missen van me eigen. Me tonijn was op, dat U niet denkt dat me vrouw slecht voor me zorgt.

Vandaag

Ik hoop dat U weer fris bent in Uw bek en dat U klaar bent voor me finnisjing totsj van me meedietaasie. Vandaag gaan we ligge en de kop leegmaken.  Me vrouw heb weer footoos gemaakt van me eigen in akzie als ik lig. U kunt dan weer zien hoe dat moet.

Me oefening

Na het rekke en strekke en gaape zijn we nu klaar om te gaan ligge.  Als U  lessen heeft gemist dan kunt u die  inhalen. Hier staat les 1 over Rekke en Strekke: klik hier. En hier staat les 2 over Gaape: klik hier. 

Stap 1

We gaan ligge!
U mag op Uw mat gaan ligge, maar ook op Uw bed of op tafel. Maar net waar U zich prettig voelt van Uw eigen. En U moet makkelijk ligge.

 

 


Stap 2

Nu moeten we goed ademen, rustig in en uit. Dan wordt U rielekst.

 

 

 

 

 


Stap 3

Deze stap is heel belangrijk. Dat U nergens aan denkt. Op de footo kunt U zien dat ik nergens aan denk. U moet dan wel goed kijke.

 

 

 

 


  Stap 4

U probeert nog steeds nergens aan te denken. Ook niet aan tonijn, dat doe ik voor op footo 4. U bent nu in Uw meedietaasie en U voelt diepe rielekst.

 

 

 

 


 Stap 5

U slaapt!

 

 

 

 


 

Koeling douwn

Nu heb U me eerste meedietaasie gedaan en nu moet U goed uitrusten. Dat U warm in Uw mand of bed ligt voor ze spieren. U weet ik heb al veel getreend als Meedietaasiepoes en zo weet ik ook dat na ze Meeditaasie goed eten belangrijk is. Anders blijft niet alleen Uw kop leeg maar ook Uw buik.
Na me totaale meedietaasie kunt U het beste veel koolhiedratie eten want U hebt best heel veel kaaloriejen verbruikt. Ik vind makrooni best lekker maar me vrouw zegt dat makrooni voor mensen is. U mag ook lazzanje maken voor U eigen. Ik heb me vrouw gevraagd of ze tonijntaart wil halen want ik heb nu best hard gewerkt. Alle dieren krijgen weer een snek, maar iets van Goermet mag ook. En voor me Bert en iedereen van ze sportbrokke. Ik vind zeker wel 10 brokke om het uur voor ze spieren.

Dit was me baasiskurzus, U kent nu ze baasis van me meedietaasie. Misschien dat de eerste keer best nog moeilijk was maar als U goed oefent dan kunt U het steeds beter.
U kunt nu rielekst zijn en U kunt ook beter konsentreere en slaape. En bij moeilijke momenten en gedachten kan het ook. Of bij harde knallen. Dan kan me meedietaasie helpen
Van me eigen kan ik zeggen dat ik ook beter kan eten en ook meer. Daar ben ik wel blij mee.

Dank U wel voor U aanwezig zijn,

Liefs van Loesje

8 thoughts on “Loesjes Meedietaasiekurzus dag 3: Ligge

 1. OOOOOH stap 2 de foto is foetsie🙀
  Zo rielekst is jouw kurzus dus😹😹😹
  OOOOOH maar deze oefedinges lukt mij weer heel goed. OOOOOH Loesje,bedankt voor deze geweldige kurzus hoor. Super!!!!
  APPLAUS!!!!!😽😽😽😽😽😽

  1. Ooooh Katterien,

   me footo van ze tweede stap is van ze rielekszijn nie meer op komen daage oooooh. Maar ik kon het on lein wel laten zien.
   Ooh ik moest daarna zoveel uitrusten Katrien. Ik moest veel eten en nu ben ik nog moe van me eigen.
   Maar ik wil jou bedanken lief sooldinnetje. Jij heb mij ze hele kurzus geholpen en gesteun.
   Jij ben mij échte soolzusdinnetje en ik heb jou nodig. Jij ken mij…

   Sjeteeeeeem Loesje

 2. Hallo Loesje,

  Ik heb vanmorgen alleen je 3de kurzie les gedaan, en vrouwtje heeft goed opgelet of ik het goed heb gedaan. Ik benne van de in slaapjes gegaan. Vrouwtje gaat het vanavond doen, want ze moet dadelijk met dat stuk blik op 4 wielen naar haar oppas poesjes en ze zegt dat ze dan niet net als ik slaperig moet zijn, want er zijn altijd heel veel spoken op de weg. Het lijkt altijd Helloween en veel mensen hebben geloof ik geen zin om oud te worden. Kijk dus vrouwtje moet overal ogen hebben. Vanavond ga ik heel goed opletten of vrouwtje het goed doet. nu gaan we morgen de 3 les oefening voortaan achter elkaar doen, want dat is toch denken wij de bedoeling. Lieve Loesje je hebt het grandiooso gedaan en wij nemen ons petje voor jou af dat je dit durfde, zo knap van jou. Hebben Zusje en Floris en vrouwtje ook goed meegedaan?
  Nu maar heel goed gaan uitrusten, want het zijn super vermoeiende dagen voor jou geweest, en een grote beloning zal je ook wel gekregen hebben, een lekker hapje garnalen of tonijn.
  Geniet van je succes en van vrouwtje berg knuffels en grote poot en kopje van je grote vrien Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,
   oooh mevrouw Jip U moet me kurzus niet doen als U nog in blikke op 4 wielen moet rijden. Ik kom van me eigen nooit buiten maar me vrouw zeg ook, het is veels te gefaarlijk. Voor tweevoeters, of net als me vrouw twee wielen. En oooh 4 wielen op ze blik. Dan is me kurzus daarna wel heel goed. Ik hoop dat jij vrouw Jip goed heb kunnen helpen Jip. Dat jullie samen me kurzus nog kunne doen en dan rielekst zijn in ze kop en poote.
   Ik ben ook moe Jip. Me kurzus was voor mij insetief en ik moet ook aan me eigen denke zeg me vrouw. Zij zorgt wel goed voor mij eigen met tonijn en ik kreeg ook me sardien.
   Dank je wel Jip en vrouw Jip, voor ze schrijven.
   Jip jij ben een échte vriend,

   Liefs Loesje

 3. Lieve Tante Loesje ik ben dan wel klein maar de sursus was cool. En soms lag ik te slapen maar dan zei Mama dat ik toch mee kon doen als was het iets later. Ik lust nog geen Snack maar kreeg extra knuffels. U bent echt een toffe tante. Kusjes van Kyana

  1. Ooooooooh lieve beebie van mij eigen,

   tante Loesje is zo trots op jou eigen kleine lieverd van ze Feesboek en ook website en van ze overal. Ooooh ik vind het zo knap wat jij al kunt, jij heb gewoon me kurzus meegedaan met ze kleine lijfje. Lief meisje, tante Loesje is gek op jou.
   En zo trots op jou kleine bekkie en ze pootjes. En tante Katrientje ook…

   Liefs van tante Loesje

 4. Dag Loesje, wat een goede kurzus heb je gegeven!
  Ik heb vandaag weer meegedaan, en mijn mensen ook. Ik mail je nu pas, want we waren alledrie in slaap gevallen!
  Ik vond je foto’s weer heel mooi, en ik zeg het toch nog maar eens: je ziet er heel slank en langwerpig uit! Dus je kunt best wel wat extra tonijn eten, lijkt me.
  Dank je wel voor de kurzus, ik heb er veel van opgestoken!
  Een lief kopje voor jou, en ook voor je verkering Bertje, van Bolle.

  1. Oooh Bolle,

   dank je wel dat jij en je mensen gisteren heb meegedaan met me derde kurzusdag.
   Oooh Bolle ik heb ook heel veel geslapen en ik kreeg tonijn en ook me sardiene oooh zo lekker.
   Me vrouw zeg ook, Loes als je jou eigen uitrek lijk je best ze maatje weer minder. Daarom doe ik dat liefer niet, ik ben dan best kwetsbaar van me eigen. Dan weet ik ik moet nog meer eten van me eigen. Me vrouw vind dat weer oferdreefe, ik laat het maar zo want ik wil ze ook niet kwetsen. Maar als jij het nu ook al zeg. Ik moet me moment kiezen om het toch met me vrouw te bespreeke.
   Dank je wel Bolle. Hoop dat je nu vaak rielekst kan zijn…
   Dank dat jij en je mensen mee hebbe gedaan,

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *