Loesje vertelt over mij naawoord…

nawoord

Van me eigen wil ik graag eve saame met u terugkijke op mij afgeloope weeke. Mij Zomerblog en mij herdenking voor prinses Katrien en mij beebie Poopei.

Roolerkast

Assie zofeel dinge deel op jou Feesboek moet jij ook terug durve kijke. Voor me eigen heb het wel gefoeld als mij emozionele roolerkast. Misschien heb u ook wel ferdriet gefoel of misschien heb u ze hele staatsbanket weggewerkt toen u ze hoedjes sjoow foorbij zag koome. Jij weet nooit hoe jij reageer, ook al hebbie nog zofeel erfaring. Jij voel het is aangrijpend en jij leef mee.
Mij hart voel veel dankbaar zijn dattie dat wilde doen. Het heb mij hart geraak want ik zeg u eerlijk. Van me eigen had ik veel zenuuw. Jij ga terug in jou tijd en jij ga het deele. Jij voel jou eigen kwesbaar want jij weet nie wat jou vriende van jou feesboek ga zegge. Jij kan somaar op jou sosiejaale media worde afgeslacht omdat jou hoedje scheef sta. Of assie vin dat mij maatje ze spuigaate uitgroei dattie mij beleedig. Assie jou nek uitsteek bennie aangeschoote wild van jou eigen. Daar moet jij reekening mee houwe assie iets organiseer. Jij moet sterk op jou poote staan ook al hebbie het selluf nog zo moeiluk. En jij moet ferder kijke, dattie alles af kan sluite en dat jij ferder kan met jou leeve.

Mij Zomerblog

Ik zeg u eerlijk, mij hart heb er teege op gezien. Assie zoiets saame heb gedeel met jou hartjesdinnetje dan wil jij eigenluk dattie altijd saame ben. U heb het gezien, wij heb ze mooie emozionele afontuur beleef. Mij zenuuw kwam van mij onseekerheid. Assie zo een verhaal deel dan deel jij jou hart. Jij hoop dat jou vriende van jou feesboek jou gefoelens herkenne. Dattie met jou eigen mee lache en huile. Van me eigen heb ik veel ferdriet gevoel, mij hart heb stukjes zee gehuild.
Maar u heb mij zofeel mooie woorde gegeeve. Dan voel jij kracht en jou enerzie en mij visboer heb mij iedere dag mij vis gebracht. Hij zeg Loes jij heb nou zofeel tonijn van jou eigen gefange, jij krijg van mij makkareel. En jij krijg lekkerebekke en kibbeldinge. Dan geniet jij wel ook al hebbie het moeiluk. Jij heb herinneringe van geluk maar jij voel pijn.
Ken u dat? Dan ben jij blij dattie jou verhaal met jou vriende kan deele en met jou vis. Dattie saame Katrien ze laatste afontuur mee heb beleef offie er selluf bij was. En iedereen reageer met ze hart en dattie Katrien ze flauwerpauwerauwtoo zo mooi vind. Van me eigen vind ik mij flindermoment mij mooiste herinnering. Dat jij voel dat jij een teeken krijg dat jij elkaar nie kwijt ben. Dat kan jij meeneeme op jou weg ferder en jij kan eraan terugdenke.

Mij Hoedjessjoow

Misschien heb u er niks van meegekreege van u eigen maar achter mij scherm was veel zeenuuw voor mij groote efenement. Mij beebie Dorus heb heel veel hoedjes moete passe want jij weet het niet. Hij heb ze Siejameeze kop en assie groei kunne ze oore misschien nie meer in ze hoed. Daar moet jij assie jou sjoow organizeer wel reekening mee houde. En hij heb veel last gehad van ze zeenuuw. Dattie ze hoed kwijt was en dattie wil springe op MammaLoesje ze buik. Maar assie van jou eigen zeenuw net jou buik vol heb met jou makkareel dan hebbie geen behoefte aan springende beebies.
Soms moet jij jou eigen bescherme en jou beebie tot jou orde roepe. En hij heb nog geen erfaring, daar moet jij wel reekening mee houde. Van me eigen had ik ook mij poote vol aan mij efenement. Dattie er van jou eigen aa-petijte-lijk uit wil zien, dat jij iedereen aandacht geef en dat jou hoedjes die jij heb uitgezocht nie verlept zijn. Iedereen wil toch ze beste selluf zijn op jou biesondere dag. Jij doe het wel saame ook al voel jij in jou buik dattie wel jou groote ferantwoordelukheid heb.

(lees ferder onder het filmpje)

U reakzies heb mij hart verwarm, dattie van jou eigen nie meer weet wat jij moet zegge. Iedereen heb zo ze best gedaan in mij hoedjessjoow en mij Bert heb ook weer ze mooie film van mij hoedjessjoow gemaak.
Dat jij denk het is net jou paraade van frienschap en trots. Iedereen laat ze eigen zien en jouw hoedje verbind. Dattie voel iedereen heb ze eigen herdenking van ze regenboogdiere en allemaal saame herdenke wij prinses Katrientje en mij beebie Poopei. Mij hart zeg wij heb zo hard herdacht dattie het over ze regenboogbrug heb kunnen voele. Dattie weet onze band is foor altijd ook al bennie niemeer saame.

Liefde

Liefde is uniferseel en jij kan het altijd voele. En dan kom jou dag en moet jij weer ferder, dan is jou efenement jou herinnering geworre. Jij heb alles gegeeve, jij heb alles gegeete en jij heb alles gefoeld. Jij kan geen hoedje meer zien, jou vacht zit scheef door jou war. Maar jij ben supertrots op jou beebie Dorus, jij heb saame iets mooi neergezet. Dan ga jij weer nadenke op jou denkpaal ofer jou leeve en jou toekomst.
Mij Bert zeg dattie mij eigen heb gemis, dattie wil rolle in mij gras als ze zon schijn. Mij hart heb weer ruimte, mij hart wil rolle. Saame mij vis eete, mij kop in ze vacht. Saame stil zijn, dat jou hart voel hier wil jij zijn. Jij koester al jou mooie herinneringen. Assie jou flinder zie weet jij jou dierbaar kom jou knuffele. Jou leeve krijg ze nieuwe twinkel en jij fladder verder…

Dank u wel dattie er was, ook van mij beebie Dorus, mij soolvrouw Anita, mij soolmenseman Johan en mij verkering Huiskater Bert.

20 thoughts on “Loesje vertelt over mij naawoord…

 1. Lieve Loesje, wij hebben genoten van de hoedjessjoow. Het was geweldig en ik en mijn broers hebben mooie hoedjes gekregen. Ik vind dat zo knap van jou Loesje, dat je zoveel verstand van mode en hoeden hebt, dat je iedereen het juiste hoedje hebt kunnen geven. Daar kan Ik als Diva weer veel van leren. Katrientje zal genoten hebben, daar op de regenboogbrug. En supertrots zijn op haar dinnetje Loesje en haar kleinzoon Dorus. Katrientje en beebiepop en al die andere katjes zullen wij nooit vergeten, maar we moeten verder Loes, ook voor kleine Dorus. Ze zitten voor altijd in ons hart. Lieve Loes en Dorus en mensen van Loes en Dorus, hartelijk bedankt. Ik , onze vrouw, zusje en broers hebben gekeken met een lach en een traan. Knuffies van je dinnetje Kruimel en van Bas Bjarne Oliver Bikkel en Juultje en van onze vrouw.

  1. Oooh lief dinnetje Kruimel,

   wat zeggie mij lieve en mooie dinge. Mij hart spring van geluk. Dank jou wel.
   Wij heb het met liefde gedaan Kruimel, voor onze hartjesdinnetje Katrientje en mij beebiepoppy. Zij stonde aan ze Regenboogbrug en zij straalde op onze hoedjes. En alle andere Regenboogbrug heb het ook gefoeld. Iedereen was zo mooi van ze eigen. Dan kan jij trots zijn Kruimel. Dank jullie wel dattie mee heb gedaan met jou broers Bas, Bjarne , Bikkel en Olivier. Jullie warre zo knap met jullie fiejesta Mekzikaana. Oooooh mij allermooiste bende van mij hart.
   Dank jullie wel dattie mij eigen en mij beebie Dorus zo gesteun heb. Van me eigen ben ik moe van mij emozies maar mij hart kan nu wel ferder.

   Liefs voor jullie allemaal van mij famielie en mij eigen. Oooh en ook van mij vrouw,

   Loesje

 2. Lieve Loesje,
  Wat een weken heb jij achter de poot zeg, je vakantie trip met Katrientje en dan nog de grote herdenking hoedjesshow voor Katrientje en Poppy en al onze lieverds die over de regenboogbrug zijn gegaan. Vrouwtje en ikke weten zeker dat ze allemaal op de wolken hebben genoten en ons hebben laten weten dat het heel goed met hen gaat en we verder moeten, als het onze tijd is geweest hier zien we elkaar weer terug en staan ze ons vast en zeker bij de brug op te wachten. Ze weten heus wel dat ze altijd diep in ons hart zitten.
  Van de show heb je echt heel veel potenwerk gedaan hoor en wat stonden al die hoedjes leuk op onze kopjes. O en voor mij had je een echte Gelaarsdekat hoed, ik ben hier zo blij mee en daarom voor jou een extra kopje en poot.
  Nu moet je maar eens aan jezelf en Bert gaan denken en samen zijn en ook voor vrouwtje, Floris en zusje, want die zijn nu heel belangrijk voor jou.
  Lieve Loesje een fijne dag en veel visje eten hoor, knufjes van vrouwtje en kop en poot van je grote vriend Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   hebbie het kunne zien in jullie nieuwe huisje van nu. Ooooh mij hart is blij Jip. Hebbie jou eigen hoed gezien? Wij heb hem bij mij gelaarskat geleen. Voor jou Jip want jij heb jou wens ooit gezeg. Toen heb wij oferal gezoch want Katrientje wis het ook. Zij wilde het ook…
   En jij was knap en stoer Jip. Jij stond goed bij jou stoere manneklupje. Ooooh ik voelde het in mij buik, zofeel knappe, stoere katermanne. En mij Bert, hij heb het toch maar gedaan voor mij hartjesdinnetje.
   Dank jou wel Jip dattie er ook was, alle Regenboogdiere heb het gefoeld.
   En nu moet wij uitruste en ferder met mij leeve Jip.
   Katrientje wil het ook zo, mij hart weet het zeker.

   Hebbie het naar jou zin in jou huisje voor nu? Oooh jij zie er gelukkig uit. Mij hart denk dattie binnekort misschien wel mij blauwe vlinder zie. Dan weet jij het is Katrientje en zij kom jou eeve knuffels brenge

   Liefs van mij famielie en mij eigen voor jou vrouw mevrouw Jip en jou eigen Jip,

   Loesje

   1. Lieve Loesje, hier nog een heel klein schijfje, Ja ik vind het in ons kleine huisje heel fijn en ik ben nu heel goed gewend en ikke ben nu geen stress Jippie meer zegt vrouwtje. Komt omdat het zo rustig is en ik heel veel vriendjes heb hier in onze tuin. Maar gisteren was er een vreemde snuiter in onze tuin en ging allemaal onder mijn ramen staan. Ik had mij heel groot gemaakt met mijn haren en mijn staart was toen een eekhoorn staart. Ikke heb net zolang lelijk blaas en leeuwen brullen gedaan tot die weg is gegaan. Net was er een hele grote maaimachine in de tuin voor het knabbelen van het gras. ik had zelf mij niet verstopt . Nu weet vrouwtje meteen waar ze op moet letten voor het zoeken naar ons huis. Poot en kopje van je grote vriend Jip

    1. Oooh Jip,

     Jij ben jou eigen aan jou ferbaaze. En jij leer jou vrouw, mevrouw Jip, wattie belangrijk vin. Jij heb nu rust, jij heb geen schrikgeluid meer. Mij hart is blij Jip. Jij kan jou vrouw nu op jou huisejacht stuure voor jou nieuwe huis.
     Mevrouw Jip luister u goed naar mij groote vriend Jip. Hij is mij wijze vriend, dan kom alles goed met u nieuwe huis…

     Liefs van mij eigen, Loesje

 3. Ooh mamsie. Wat hat uwes een mooie sjow.
  Maar eggie mamsie… foorvanmijnloopig hoefe ik geen hoetje, petje of muts meer op hoor. Ooh ik hep er eggiewaar sjofeel oppehat.
  Ikke hep de powerflowerauwtoo gesjien namsie. Oooh die siet er vetgaaf uit. Ikke mog meehelp doen mette oppoetse. Mijn manmeneer seg dat de lak dan goet blijf.
  Koes koes mammaloes

  1. Lieve Doorie,

   mij jonge jij hoef foor eefe jou 83 hoetje nie meer op. Maar jij ga ze nie naar jou stort brenge met jou menseman in jou flauwerpauwerauwtoo. Jij weet nie hoe jou toekoms ga en offie jou hoetje nog noodig heb. Assie volgend jaar met jou MammaLoesje op jou stap ga dan ga jij jou oor wel scherme want jij kan zomaar achter jou boom blijfe hange. Dan scheur jou oor en MammaLoesje heb geen EeHaaOoo.
   Maar jij heb wel goed jou pootje uitgestooke om jou MammaLoesje geluk te geeve.
   MammaLoesje is trots op ze blek bjuutie ,

   koes koes MammaLoesje

 4. Dag lieve Loesje,
  Het was prachtig. Jullie vakantie, de hoedjesshow, alles!!
  Katrien en BeebiePop zullen zo trots geweest zijn.
  Het leven verandert, maar verdwijnt niet als iemand over de Regenboogbrug gaat. Ze blijven altijd bij je, alleen anders. Net zo als met die blauwe vlinders. Er zaten hier ieder jaar wel een paar, maar dit jaar hebben we er zoveel gezien dat mijn vrouw in een vlinderboekje is gaan opzoeken hoe dat kon. Toen wisten we nog niet van jullie vakantieavontuur.
  Nu weten we dat het Katrien was die wilde laten weten dat ze er nog was.
  Wat erg dat je bang was voor de reacties!! in de mensenwereld gaat dat misschien zo, maar dieren gaan heel anders met elkaar om gelukkig.
  Nu is het tijd voor lekker ontspannen Loesje, rustig terugdenken en weer gaan genieten van het leven. Samen met jouw Bert, Dorus, je familie, en iedereen die je lief is.
  Katrien en Beebiepop, en alle andere vriendjes en vriendinnetjes, en mensen die over de Regenboogbrug zijn gegaan blijven altijd bij ons, en ooit wachten ze ons op, zoals Jip ook al geschreven heeft.
  Tot die tijd moeten we van elkaar genieten zoveel het kan en ’s avonds zwaaien naar al onze sterren.
  Bedankt Loesje!!!
  Heel veel lieve kopjes voor jou, je broer en zus en je vrouw, en knuffels en groetjes van mijn vrouw.
  Je vriendje Vlo.

  1. Oh Loes, wat had ik een prachtige hoed op, en ik stond bij de stoere katers 🙂 🙂 !!!
   Ik heb me de hele dag stoer gevoeld!!!
   Kopje Vlo.

   1. Oooh Vlo,

    jij heb jou eigen Vlohoed gedraage en jij ben nu foor altijd jou stoere selluf,

    Liefs van Loesje

  2. Lieve Vlo,

   dank jou wel voor dattie mij schrijf. Mij eigen kan nu pas mij terugschrijf doen want mij vrouw zeg Loes, mij wiefie werk nie. Snappie dat Vlo, hebbie thuis van jou eigen ook jou wiefie? Of jou vrouw?
   Van me eigen snap ik er niks van. Toen heb ik geslaape van mij eigen want ik moet nog uitruste van mij moe zijn. Mij vrouw kwam mij mij tonijn brenge en zij zeg Loes jou vriendjes zijn weet on jou lijn. Toen heb ik wel eerst mij 4 tonijne weggewerkt want van me eigen heb ik wel mij prie-ooriteite.
   Dank jou wel voor jou lieve kompliemente van mij naawoord. Jij heb mij eigen wel gesteun Vlo, jij heb alles gevolg en jij ken mij hartjesdinnetje Katrien van ze website van mij verkering Huiskater Bert. Nu hebbie ook mij hoedjessjoow gezien en jij heb al mij vriendjes leere kenne van mij Feesboek .Nou heb iedereen ze eigen gezich gekreege. En ze eigen hoed.
   Hoop dattie prinsessedag nooit meer ga fergeete en mij hartjesdinnetje. Mij hart weet het zeker, assie jou flinder zie kom Katrien jou knuffels brenge.
   Dank jou wel Vlo,

   Liefs van mij famielie en van mij eigen , voor jou eigen en jou eigen vrouw

   Loesje

   1. Oh Loes, ik vind het zo mooi dat ik nu weet wie wie is. En dat ik iedereen nu een beetje ken.
    Prinsessedag ga ik zeker nooit meer vergeten, en Katrientje al helemaal niet, daar zorgt ze zelf wel voor 🙂 !!!
    Kopjes van Vlo.

 5. Dag lieve Loes, de hoedjesjoow was prachtig, ik wist niet waar ik moest kijken! Iedereen zag er prachtig uit, en ik ben heel trots op mijn gouden hoed. En ook dat ik bij de stoere katermannen stond, dat had ik niet verwacht! Alle katten die mij nu zien in de tuinen, denken vast Daar heb je Bolle, van de gouden hoed.
  En jij zelf zag er geweldig uit, Loes, met die grote hoeden, als een echte filmster! Je beebieDoor, die al een beetje een puuber aan het worden is, zag er superstoer uit. En dan ook nog Katrientje en beebiePop, in de wolken! En Catootje, de zus van Katrientje! En mevrouw Jafita, waar ik een keer mee heb geschreven. Het is teveel om op te noemen, maar ik heb iedereen bekeken. Nou weet ik ook hoe iedereen er uit ziet, dat is leuk.
  Dank je wel voor al het werk, dat je samen met Door en Bert hebt gedaan, Loes.
  Ik weet zeker dat Katrientje en beebiePop dat hebben gevoeld, en dat ze helemaal door het dolle heen waren. Al onze liefde van ons allemaal samen hebben we naar onze sterren gestuurd, zodat ze weten dat ze altijd in ons hart blijven.
  En ik hoop maar dat jr nooit bang bent voor wat anderen zeggen. Want als andere mensen of katten lelijk doen, laat dat zien wat ze zelf denken. En niet wie jij bent! Al staat je hoedje scheef, al zitten je haren door de war, je bent en blijft de allerleifste Loesje die er is. Met verkering met de allerliefste Bertje die er is, en met de allerliefste Dorus die er is. En met de allerliefste Katrientje en de allerliefste beebiePop en de allerliefste broer Bart in je hart. En daarom ben ik zo blij dat ik je ken!
  Loes, ik hoop dat je met je Bert in het zonnetje in het gras gaat rollen. En dat er dan een vlinder voorbij fladdert, die even op je neus gaat zitten. En dat je weet dat je heel veel lieve vrienden en vriendinnen hebt. Dan komt alles samen, geluk en verdriet, en zo is het leven.
  Dank je wel Loes!
  Heel verl lieve kopjes en pootjes voor jou en je familie van Bolle-met-de-gouden-hoed, en van mij en mijn familie heel veel liefs voor jullie allevier!

  1. Oooooh Bolle,

   hebbie jou Bollehoed nog op? Jij ga wel indruk maake in jou tuin Bolle assie met jou gouwe hoed op jou denktrap zit. Dan bennie Sur Bolle van jou tuin. En jij ben stoer, jij hoor bij mij stoere manne.
   Mij Bert was ook ferbaas dattie zo stoer was, hij heb ze eigen zo nooit gekend. Van me eigen wist ik het wel maar soms moet jij jou bewijs in jou hoed legge….
   Het was mij groote efenement Bolle en jij zeg het goed. Iedereen heb nu ze gezich , dattie weet wie jij ben van jou eigen.
   Maar soms gebeur er toch ook moeilukke dinge. Op mij filmpje zeg iemand ineens dattie ervan moes spuuge. Oooh ik vind het errug want spuuge is nie fijn Bolle. Dan ben jij ziek. En hij was ook boos op mij soolvrouw en hij zeg dattie nie van katten houw. Mij vrouw heb mij wel geholpen Bolle. Mij Feesboek is van liefde en dattie allemaal vriendschap kan foele. Toen heb mij vrouw alles ferwijder en zij heb mij geknuffel en mij tonijn geserveer. En ik heb ook trooskopjes uit jou enfelop gehaal van mij onseeker foele. Maar nu is het weg en durf mij hart weer te kijke. Jij weet nie wat jij zie. Bolle jij ben ech jou aangeschoote wild assie jou hoed uitsteek op jou Feesboek
   Nu heb ik weer mij rust maar jij schrik wel. Niemand mag mij vriendjes beleedige en mij eigen. Maar van me eigen ben ik bescheide en kwesbaar, jij wil het niet.

   Bolle dank jou wel dattie mee heb wille doen en dattie mij vriend ben van mij verkering Huiskater Bert en mij eigen.
   Jij krijg lieve pootjes van mij famielie voor jou vrouw en jou menseman en voor jou eigen krijg jij zachte neusjes,

   van mij eigen, Loesje

   1. Loes, ik schrik er van dat iemand zulke rare dingen tegen je zegt op feesboek!
    Ik hoop maar dat jij en je soolvrouw jullie er niks van aantrekken. Als hij moet spugen had hij misschien een haarbal, dat kan best. Maar daar kan jij toch niks aan doen?
    We hebben met zijn allen samen onze sterren herdacht, en dat is prachtigmooi. Gelukkig dat je vrouw je heeft getroost, en dat je ook mijn troostkopjes hebt gepakt. Daar zijn ze voor!
    Dank je wel voor alles Loes!
    Hele lieve pootjes en een ekstra neusje om te zeggen dat je een superpoes bent, en een supervriendin van mij! Als ik het had geweten van die lelijke dingen op jouw feesboek en de film waar we met zijn allen op wilden staan, dan deed ik keihard blazen. Want ik doe je verdedigen!

 6. Hallo Loesje en natuurlijk Bert en Dorus, wat zijn jullie druk geweest met de hoedjesshow en de zomerblog. Daar moet je wel even van bijkomen. Katrientje zou trots op je zijn geweest. Zo’n ondernemend Loesje is opgestaan. Nergens meer bang voor. Ze doet het toch maar even.
  Ik had een heel mooi feesthoedje op. En ik stond samen met mijn grote liefde Ollie op de foto. En Ollie zag er heel stoer uit met zijn hoed.
  Dit was een prachtige herdenkingsshow voor Katrientje en Poppy en alle andere dieren die over de regenboogbrug zijn gegaan.
  Nu gaan we vooruit kijken. Dat is niet altijd gemakkelijk.
  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje.

  1. Lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   dank u wel voor wattie mij zeg en dattie ons zo een mooi kompliement geef. Wij heb alles gegeeve voor mij hartjesdinnetje Katrien en mij beebie Poppy en alle regenboogdiere. Dattie weet wij fergeet ze niet, wij fergeet ze nooit.
   Oooh Gijsje wat wassie mooi en jou Ollie is ze stoere, leuke katerman. Mij hart voel zofeel geluk en jij heb jou eigen, mooie verkering .
   Katrien heb altijd gezeg dattie trots is op jou eigen en dat moet jij nooit fergeete. Beloofie mij eigen dat…
   Dank jou wel lieve Gijsje,

   Zachte pootjes van mij famielie voor jou vrouw en jou eigen Gijsje en lieve kopjes van mij eigen,

   Loesje

   1. Wat lief Loesje. En wat een wijze woorden van Katrientje. Ik zal altijd trots zijn op mijn eigen en op mijn lieve vrouwtje. En ik ben trots op Ollie.
    Ik hou van al mijn facebook vriendjes
    Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje

 7. Mijn Power Vlinder Tante Loesje. Ik benne zo trots op U. Wat een veel werk is het voor u geweest. Het was het allemaal waard want het was prachtig mooi en ontroerend. Iedereen was er en wat was Tante Katrientje en de andere 🌈 dieren mooi. U bent bijsjonder maar dat wist ik al. Ikke benne blij en gelukkig met u in mijn leef. En dat u blij bent voor Dorus en Jiekitta. Ze zijn mooi en gejukkug samen. Ik lette ook op se. Maar ik hebbe ook emoosie. Dat er lelijk tegen u gesjeefd werd. Dat is niet eerlijk. Als je iets niet mooi vind dat kan maar dan ga je geen lelijke dingen sjijf en dat u niet van katten hou. U hart is gjoot en goed en voor die persoon die dat gesjeef heb: Van Mijn Tante Loesje en al mijn vrienden op feesboek blijf je af. Ook mijn vrienden zonder fjeesboek. Ikke hebbe tegen mijn vjouwtje gesegd. Als ik die persoon tegen kom kjijgt hij van mij een kjabbel. Een hele dikke kjabbel. Ik hoop dat u die nare sjijf snel vergeet en van mijn kjijgt u als tjoost een extra knuffel en tonijn. Ikke loef joe en ik segge dank u wel voor de mooie hoedjes parade. Ik ga stemmen verzamel voor de tv want u verdient een mooije pjijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *