Loesje vertelt over mij eigen gezond zijn

gezond
Van mij eigen vin ik het moeiluk maar soms moet jij jou vriende van jou Feesboek jou updeet geefe van hoe het ga met jou gezond. Assie zo een lange zin kan maake denk u misschien, met Loes is niks aan ze hand.

Groonies

Mij vrouw denk daar anders ofer want zij heb mij hoore niese. Van mij eigen heb ik wel geprobeer om mij geluid nie te maake. Maar zij heb het toch gehoor en zij ken mij eigen zo goed dattie meteen rechtop in ze stoel zat. U weet van mij eigen ben ik groonies niesziek, dan hebbie soms jou niesbui. Daar kan jij moeiluk ofer doen maar jij kan beeter jou eigen akzepteere zo assie ben. Mij vrouw heb het er wel moeiluk mee.
Assie het mij eigen fraag dan zeg ik, mij vrouw heb het er groonies moeiluk mee. Als poes van mij huis probeer ik mij vrouw wel te hellepe, want jij woon wel saame.

Niese

Misschien fraag u ze eigen af wat er gebeurd is. Ik zeg u eerluk, selluf kan ik u daar nie mij antwoord op geeve. Jij kan teegewoordig nie meer niese of jou vrouw zit rechtop in ze bed en zij hou haar hart vast. Ik vin, jij kan ook oferdrijfe. Mij vrouw nies ook welees, dan slaap ik gewoon ferder van mij eigen.
Maar mij vrouw zeg Loes ik heb jou gehoor en het klonk nie goed. Toen hebbie mij eigen mij heele wiekent in ze gaate gehouwe. Jij wor er nie frolijk van want ik moet ook nog mij droogbrokke eete weeges mij diejeet. Dan ferlang jij wel terug naar jou andere week. Toen jij nog jou normaale eete kreeg. En toen jou zon nog scheen op mij Bert ze fensterbank.
Maar buite huil jou wint om jou huis en binne sta jou droogbrokke al klaar op jou fornuis. En jij hoef maar één keer jou nies te laate hoore en jou pop sta alweer te danse.

Aantrekkeluk

Mij vrouw zeg Loes, mij lieve Loesje… Dan spring jou hart meteen op.Jij denk saardiene en kaabeljouw. Maar mij vrouw begin in eene keer ofer mij operazie. Jij denk dattie alles al heb gehad. Van jou diejeet tot jou weegschaal. Maar dan kom jou vrouw inees met jou operazie aanzette.
Toen heb ik van mij protes nog harder genies. Maar het was ook mij schrik want diep in mij binnenin ben ik ook bang. Straks haal mij dokter mij eene tand ook nog uit mij bek. Dan hebbie niks meer ofer en wat ga mij Bert dan zegge. Als poes maak ik mij eigen daar toch sorruge ofer want jij wil wel aantrekkeluk blijfe foor jou verkering. Mij Bert heb al ze tande nog, hij heb een keigoed gebit in ze bek.
Nu foel ik mij eigen wel onseeker. Assie onseeker ben kan jij nog meer gaan niese. Mij vrouw zeg Loes het kom goed.

Weerstand

Toen is mij vrouw met mij dokter gaan praate. En hij heb gezeg dattie een dielemma heb. Want assie nies moet jij jou antibiootie slikke. Nu zeg mij dokter dat is te snel, Loes heb het pas gehad. Maar assie mij eigen geen antibiootie geef ga ik nog meer niese. Dan kan jij geen operazie krijge. Wat moet jij dan doen? Mij vrouw heb lang gepraat met mij dokter. Toenie thuiskwam zeggie Loes ik heb ies foor jou meegebracht en het is foor jou weerstand.
U kan het op mij footoo zien. Het is mij pasta. Jij kan het nie op jou brokke doen maar wel door jou andere eete. Van mij eigen heb ik toen maar weiseluk mij bek gehouwe ofer mij diejeet. Jij ga geen slaapende woef wakker maake assie nie hoef. Van mij eigen moet ik nu twee tot mij fier weeke mij pasta door mij eete gebruike foor mij weerstand. Misschien zet mij niese dan nie door. Assie wel doorzet krijg ik mij antibiootie en wor mij operazie uitgestel.

Nu moet ik weer afwachte maar van mij eigen heb ik wel mij troos. Minder droogbrokke en meer tonijn, garnaale, kaabeljouw en mij saardiene. Iedere nadeel heb ze eigen foordeel. Mij buik zeg, het kom goed!

Loesje

18 thoughts on “Loesje vertelt over mij eigen gezond zijn

 1. Hallo lieve Loesje, Wat doe ik van de schrikjes, ben je weer aan de nies-nies, Goed dat vrouw de dokter bel heeft gedaan en nu doen ik heel veel teentjes draaien en je weet met de 4 poten en vrouwtje doet tussen alle drukte door duimpje draaien dat je gauw de nies-nies kwijt bent en dat dan ook de au uit jouw mondje gehaald kan worden.
  Ikke moet nu weer stoppen en vrouwtje moet nog wat doen op de laptop en dan weer weg voor ons nieuwe huis. Tja het is hier drukjes, maar ik doe vrouwtje veel helpen hoor. Ik doe huisje passen en haar veel knufjes en kopjes geven als ze moe op de bank neerploft.

  Loesje hou de moed erin en met jouw dieet komt het eggies wel goed, een ding je kan niet meer doen dan je best vind vrouwtje. Heel veel knuffels van vrouwtje en grote poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   Dank jou wel dattie mij eigen mij steun geef en dattie mij eigen begrijp. Mij vrouw houw mij eigen nu goed in mij gaate en zij ken mij eigen zo goed Jip. Zij zeg dattie bang is dat ik van mij eigen toch mij antibiootie zal moete van mij niese. Maar mij dokter zeg, Loes moet wachte want zij heb het pas nog gehad. Ik vin er niks aan Jip maar jij moet roeie assie jou riem heb.
   Van mij eigen ben ik wel poosietief want mij eete smaak mij nu goed en mij buik vin het fijn.

   Oooh Jip jou fooraltijdhuisje kom eraan. Dan heb mevrouw Jip druk van zofeel werreke en moet jij foor jou vrouw zorrege. Dattie goed eet en slaap en rieleks want anders ga zij misschien ook niese. Dan bennie ferder van jou fooraltijdhuisje.
   Dank jou wel dattie aan mij gezond denk,

   Van mij eigen denk ik ook aan jou fooraltijdhuisje en dattie er snel ga woone,

   Liefs Loesje

 2. Oooooh mammie. Sniksnik.
  Uwes mag nie weer sjiek worre hoor. Ooooh sniksnik.
  En daarena ook nog een oopeeraasie. En dan steele se altijt wat fanne je!! Deeje se bij mij ook😾😾😾 oooooh sniksnik.
  Mamsie, ikke wil nie datte uwes ooperaasie kjijg 😿😿

  1. Lieve jonge,

   Mamsie wil ook geen operazie en zij heb geen zin in ze niese mij heele dag. Maar jij moet sterk zijn en poosietief anders kannie net zo goed jou mand nie meer uitkoome.
   Assie mij kieze wil hebbe moetie mij wel foor altijd lekker eete geefe. Dattie wel ze buik ga houwe. Foor mij eigen is het mij kieze of mij deele.
   Alles kom goed. Geefie jou mamsie maar feel garnaaaale foor ze schrik…

   Koes koes van jou MamaLoesje

    1. Ooooh van mij eigen foelde ik mij ferdriet, maar jij wil er nie om smeeke,

     Koes koes van jou MammaLoesje

 3. Lieve Loes, ooooo moet je weer niesen? Van je groonies? Wat errug, dat is helemaal niet fjn! En dat je dan ook nog geen antibiootie mag, wegens dat je dat net hebt gehad. Dat is moeilijk, want je wilt natuurlijk niet ziekies worden.
  Ik hoop dat die pasta helpt, en dat die pasta lekker is. Heb je hem al geproefd? Gelukkig dat je niet ook nog je diejeet hoeft te doen, en dat je nu gewoon lekker mag smullen van zallum en tonijn en gaarnale. Ik denk dat je buik dan zo blij is dat je weer helemaal gezond wordt.
  Loes, het is wel heel veel: diejeet, groonies en een operazie. Je weet gewoon niet meer waar je moet kijken, zoveel dingen voor je gezond.
  Mijn vrouw zei net dat Popje ook zoiets kreeg als die pasta, maar dan als poeder. En dat dat goed hielp. Hij bleef hij groonies, maar hij hoefde minder vaak antibiootie.
  En ik weet wel zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over wat je Bertje denkt als je geen kiesjes meer hebt, en ook niet je ene tand. Want als je iemand lief vindt maakt dat helemaal niks uit. Je bent altijd dezelfde Loes, met of zonder tanden. Mijn Molletje had ook bijna geen tandjes en kiesjes meer, en toch was ze voor mij de mooiste poesenvrouw.
  Ik doe heel hard aan je denken en voor je duimen dat je niet meer hoeft te niesen. En mijn mensen denken ook aan je, en zeggen heel veel beterschap.
  Lieve Loes, je krijgt van mij, Bolle, heel veel lieve kopjes met antie-nies-smaak, dat je niet meer hoeft te niesen. Je famielie mag ze ook, dan blijven jullie samen gezond!

  1. Lieve Bolle,

   dank jou wel foor jou mooie letters die jij mij eigen schrijf en jij geef mij kopjes met nie nies snorhaare. En mij famielie ook, dan kan jij saame gezond worre.
   Mij vrouw zeg ook dank jou wel en zij zeg, het is belangrijk nu want iedereen moet gezond blijfe.
   Van mij eigen krijg ik ook poeder door mij zachte eete maar mij vrouw zeg, Loes dit is weer niew en jij kan het probeere. Van mij eigen probeer ik alles assie nie fies is. Mij vrouw doe het nu door mij eete en zij zeg, Loes jou buik groei er meteen goed van. Maar het is foor mij weerstand Bolle en jij heb gelijk. Soms zie jij door jou niese jou bos niemeer. Mij vrouw zeg nu Loes jou niese is nu belangrijk en dattie nie ziek wor. Maar zij heb er ook ze harde kop ik. Ik vin er niks aan Bolle. Maar jij moet poositief blijfe want assie dat nie doe weet jij niemeer hoe jij ferder moet.
   Nu heb ik mij diejeet en mij weerstand en mij niese en mij kieze en mij operazie. Jij zou foor minder ofer jou spanne worre.
   Maar mij vrouw zeg Loes, jij hoef nie bang te zijn. Alles kom goed. Wíj doe het stapje foor mij stapje en eers ze eene en dan mij andere.
   Jij ben er mooi klaar mee Bolle maar jij moet fertrouwe.
   Mij dokter heb gezeg, Loes mag nog geen antibiootie weeges dattie zeg jij heb het pas gehad. Ik vin antibiootie fies maar jij heb er niks ofer te zegge.
   Nu krijg ik wel mij lekkere eete weeges mij pasta Bolle. En foor mij buik maar daar heb mij dokter niks ofer te zegge. Jij kan nie pasta geefe en ofer mij buik beginne.
   Lieve Bolle van mij eigen doe ik nu ook ferleege slaape want jij moet wel op jou poote blijve staan.
   Dank jou wel foor jou lieve letters en dattie mij nie nieskopjes stuur. Van mij eigen krijg jij zachte kopjes met heel feel weerstand. En het is ook foor jou vrouw en jou menseman. Jij kan het altijd gebruike

   Liefs van Loesje

 4. O,o mijn liefe friendin.Niessie niessie isse niet leuk,en een operazie sit ook nog in je pijpleiding. Ikke hoop dat jou spullie van je dokter een lekker smaakie heef enne dat je dan nie meer antibiotie moet hebbe.Enne dat je gauw weer beterder ben en je frauw nie ongerus hoef te sijn.Want ikke weet uit erfaring,as je frauw ongerus ofer je gesond is,er weer in de gaate gehouwe gaat worre.Enne er weer gebel wor met je dokter.Dan ook nog je diejeet meis meis ik foel so met je mee.Jou etensbak is oferfol maar nie met tonijn , makareel of garnaale en de sardiene blijve swemne in de see.Loes ik weet datte Bert je steun geef,en weet datte mij zus en mijself heel veel aan je denken doen.Jij benne soon liefe knappe friendin,jij kan alles!!!!!!Dus da gedoe ofer je gesond sal ook wel in orde koome.Feeeeeeel steun koppies van Muzette en je friendin Sparkle.Enne fan onse scullary girl een knuffel of meer as je wil.

  1. Ooooh lieve Sparkle,

   mij kanjerdinnetje van mij hart. Dank jou wel dattie mij eigen steun geef en dattie mij eigen begrijp. Jij heb zofeel erfaring met groonies, jij ben wel mij groote foorbeeld dattie poositief moet blijfe en dattie altijd goed moet eete.
   Oooh Sparkle assie jou operazie in jou pijpleiding heb zitte kan jij jou pijpleiding ferstoppe. Dan heb niemand errug in jou operazie. Mij erfaring is, dan hebbie pas veel weerstand.
   Maar mij vrouw zeg Loes wij doen het stap foor jou stap en het kom goed.
   Dan moet jij fertrouwe Sparkle want jou vrouw hellep jou. En zij geef mij pasta door mij eete en zij houw mij eigen in mij gaate.
   Ik vin er niks aan maar jij heb er niks ofer te zegge.

   Hoop lieve Sparkle dat jou zus Muzette en jou vrouw niemeer zofeel ferdriet hebbe. Van mij eigen denk ik ook aan jullie want assie soies meemaak hebbie troos en aandach noodig.
   Geefie jou vrouw mij zachte kopjes terug en foor Muzette en jou eigen mij lieve dinnetjeskopjes

   Loesje

 5. Mijn lieve Tante Mamsie Loesje. Ik ben schokjes hoor. Ik hoop dat u de pasta lekker vind. Hier krijgen de mama,s en beebies het ook in poeder en druppels in het water. Wij gaan duimpjes doen dat u niet meer ziek wordt. Maar u tand ??? Tante Mamsie Loesje Ome Bert houdt van u zoals u benne en hij zal u altijd mooi vinden. Schoonheid zit van binnen en u bent de mooiste poes van u karakter. Ik doe ook mijn diejeet en Oom Sir Bolle hebse gesegd als we allemaal klaar zijn hebben we feest. Tante Mamsie Loesje u moetjes sterk zijn u kan het ! Dikke knuffels van ons allemaal en we sjijn trots op onze Powervlinder Tante Mamsie

  1. Oooh mij lieve niggie met de mooise krulliewullie van mij Feesboek en ze mooie krulliebeebies,

   dattie zo lief aan jou Tante Mamsie Loesje denk van mij pasta en mij eene tand. Assie zofeel seeniejor ben als jou Tante Mamsie Loesje dan bennie ook onseeker Kyana. Want jij wor ouwer en assie geen tand meer in jou bek heb, vin jou verkering jou dan nog wel aantrekkeluk? Maar Tante Mamsie Loesje is altijd poositief want jij zeg dattie feesje heb assie klaar ben met jou diejeet en jou oom Bolle heb het gezeg. Jij weet jou oom Bolle spreek altijd ze waarheit.
   Mag jou Tante Mamsie Loesje ook koome van ze begeeerte in saardiene en mij zallum en mij tonijn en mij kaaskipsnek.
   Dank jou wel,

   Liefs van jou Tante Mamsie Loesje

   1. Tante Loesje natuurlijk het is voor Oom Sir Bolle U en ikjes maar ik denk dat we ook vrienden mogen uitnodigen

    1. Lieve krullenmama Kyana en lieve Loesje, ik vind eerlijk waar dat we een supergroot feest kunnen geven voor zomaar. Diejeet of geen diejeet, een feestje met sneks mag altijd. Dat vind ik.
     Lieve kopjes voor jullie allebei van (oom) Bolle.

 6. Och Loesje het is allemaal wat!!!!
  Iedereen niest wel een keer dat is zeker maar jou vrouw is bezorgd om jou en wil niet dat je ziek wordt!!!! Kan me wel voorstellen dat ze je in de gaten houdt.
  En jou Bert zal jou zeker nog mooi vinden als jou ene tand ook weg is.
  Liefde zit in het hart en niet in je ene tand!!!!!
  En wat kun je blij zijn met 2 tot 4 weken pasta innemen……..inderdaad je kunt je verheugen op tonijn, garnalen, makreel!!!
  We hopen dat het gaat helpen!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh lieve Moby, Panda, Dopey, Belle, Tica, Izzy en mevrouw Ceciel,

   Van mij eigen vin ik mij kaabeljouw, mij tonijn en mij zallum, mij garnaale en mij saardiene wel belangrijk want jij moet altijd goed eete. Jij vrouw doe er pasta door maar ik eet gewoon door. Soms wel met mij lange tand maar jij moet nie kniese. Assie poositief blijf kan jij meer.
   Dank jullie wel dattie zofeel fertrouwe heb in mij Bert en mij verkering. Liefde in jou hart maar jou buik en jou verkering gelukkig,

   Liefs van Loesje

 7. Lieve Loesje, o lieverd wat vervelend dat je weer aan het niesen was van je groonies. Ik denk dat het allemaal wel mee zal vallen lief dinnetje, we niesen allemaal wel eens. Nu krijg je dus lekker weer je zallum, garnaalen en makkareel, met pasta voor jou kondietie. En of je nou wel een tand hebt of geen tand, het maakt voor de liefde van jou Bert niets uit. Je blijft een prachtige boergondiese poes. Alles komt goed Loezepoes, niet piekeren hoor. Kopje en kusje van Ina en je dinnetje Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   mij hart is nu wel geraak dattie zo aan mij eigen denk. En u geef mij eigen ook steun van mij Bert. Als poes maak jij jou eigen toch jou zorruge offie nog wel verkering heb assie jou operazie heb gehad. Jij weet het nie, jij moet fertrouwe lieve mevrouw Ina en Floortje. Van mij eigen fertrouw ik mij Bert maar jij wor er toch onseeker van.
   Maar assie poositief blijf sta jij wel sterker en het hellep ook assie groonies niesziek ben. Mij erfaring is jij ben altijd sterker assie poositief ben.

   Dank jullie wel van mij eigen,

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *