Loesje vertelt over drukte en mij strijkplankmeeditazie…

druk

Een tijdje geleede heb mij beebie Dorus en mij eigen ze oproep gedaan van mij herdenkingsjoow met hoedjes. Het is voor mij hartjesdinnetje prinses Katrientje en mij beebie Poopei. Dattie nooit wordt fergeete ook al bennie over ze Regenboogbrug gegaan.

Saamhoorig

Mij eigen wil eeve zegge, dank u wel dattie zofeel gereageer heb. Mij hart is nu zo geraak dat mij buik veel begeerte voel in mij tonijn. Mij visboer spin er wel ze gaare bij, hij heb ze fieliejaal weer uitgebreid. Dan ben jij wel goed beezig en jij voel saamhoorigheid. Dattie zofeel steun krijg en iedereen leef mee. Mij beebie Dorus heb ze eigen ook uitgesloof, hij heb ze organisazietalent van mij verkering Huiskater Bert. Mij hart is trots op mij katermanne.

In jou akzie

Maar voor mij eigen beteken het dattie nu heel druk is. Want jij wil alles geeve voor jou herdenkingsjoow. Jij kan nie op jou lauwe ruste, jij moet in jou akzie koome. Van me eigen ben ik nie tegnies en mij eigen is ook onhandig. Maar jij kan altijd werke met jou hart. Assie erges liefde in leg voel jij het kom goed. Mij hart sta nu open van mij emozie, dat is mij gereedschap. En mij vrouw geef mij knuffels en zij zorg voor mij tonijn, garnaale en kaabeljauw.

Rieleks

Maar soms moet jij jou eigen ook terugtrekke van jou weereld. Dattie rieleks ben en tot jou besinning kom. Omdat ik nu veel besinning heb kan mij meedietazie helpe. Soms voelie jou eigen uitgestreeke, ken u dat? Dan kan mij strijkplankmeeditazie helpe en het is foor geforderde. Kittens en suuperseeniore kan beeter los gaan op ze groote bed.

Gefordert

Van mij eigen heb ik mij vrouw gefraag offie ze strijkplank klaar wil zette. Misschien denk U nu is Loes nog wel bij ze tijd? Heb Loes misschien ze zonnesteek in ze kop. Mij eigen was meer bij mij tijd dan dattie lang gewees is. Assie op jou hoogste nifoo meediteer dan hebbie ook meer mogelukheede.
Van me eigen ben ik eigenluk fer gefordert in mij meedietazie. Dan kan jij, assie jou eigen uitgestreeke voel, het beste jou strijkplankmeeditazie doen. Dattie helemaal in jou trans kom want jij lig hoog en jij kan jou eigen en jou leeve oferzien. Jij moet er nie aan beginne assie net 6 kippe heb weggewerkt want dan kan jou plank breeke. Dan blijfie misschien met jou vacht hange tusse jou splinters van jou strijkplank en neem U van mij eigen aan. Dan bennie jou zen gefoel meteen kwijt. Assie stop bij 3 kaabeljouw dan kan jij in jou diepe trans koome. Jij weet dan ook, assie klaar ben met jou meedietazie hebbie nog 6 kippe achter jou hand. Dan hebbie meer rust voor waar het om ga. Jou strijkplankmeeditazie!

Strijkplankmeeditazie

Jij spring op jou plank en het is jou strijkplank. Jij kan er ook op kruipe. Jij moet wel foorzichtig zijn dattie er nie naast spring. Van me eigen doe ik meer iets van klautere want assie nie atleeties ben moet jij jou eigen behellupe. Jij ga ligge en jij strek jou eigen uit. Jij denk nerges aan, nie aan jou verkering, jou beebiekitten of dattie zo druk ben. Jij onspan en jij  doe jou oog dicht.
Misschien vallie in jou slaap, van me eigen word ik soms ook mij volgende dag wakker. Dan ben jij heel rieleks gewees.

Gat

Assie nog hooger in jou nifoo wil meediteere kan jij jou poot en jou kop door jou gat in jou strijkplank steeke. U kan het op mij footoo zien. Jij laat al jou spanning los in jou poot en jij wor slap. Jij lig feiteluk uitgestreeke maar dan in jou meeditaziestand. Jij ben weg van jou weereld, jij ben strijkplankzen. Assie zo rieleks ben kan jij jou hart open zette, jij heb jou innerlukke rust. En jij weet jij heb nog 6 kippe achter jou hand.
Jij kan jou weereld en jou groote klus aan.

Mij tips voor assie druk ben:

 • tot jou besinning koome, waar ben jij mee beezig?
 •  jou vrouw zet jou strijkplank klaar
 •  jij ga jou eigen beheerse met jou eete, 3 kaabeljouw mag
 •  jij ga foorzichtig op jou strijkplank. Kittens en suuperseeniore jij ga op jou bed ligge
 •  jij ga ligge en jij doe jou oog dicht. Jou vrouw mag jou een kussen geeve dattie zachter lig
 •  slaape mag
 •  jij ga nerges aan denke
 •  jij mag jou poot en jou kop door jou gat in jou strijkplank steeke, dattie op jou hooger nifoo ontspan
 •  jij open jou hart

Assie klaarben mag jij schrokke van jou kip.

Dank u wel,
Liefs van Loesje

12 thoughts on “Loesje vertelt over drukte en mij strijkplankmeeditazie…

 1. Lieve Loesje,

  O ikke heb vrouwtje jouw schrijf heel goed laten lees en dat ze ook aan jouw advies moet doen.
  Nu zei vrouwtje dat als ze tijd heeft daar dan in de avond wel aan wil doen, maar op de dag lukt haar niet. Ze heeft het super druk en de tijd komt er al vlug aan dat we hier uit ons huis moeten om zolang ik een huisje op een bungalowpark te gaan wonen. Ja vrouwtje moet alles alleen doen en dan ook nog een fijn huis voor ons samen zoeken.
  Nu ga ik bovenop de dozen voor vrouwtje en mij meeditazie doen en hopelijk kan ik dat met mijn snorharen doorgeven aan vrouwtje.
  Voor nu moet ik weer stoppen, want ik ga vrouwtje weer mee helpen. voor jou een hele fijne dag en knuffels van vrouwtje. Voor jou, Floris, Zusje en vrouwtje grote poot en kopje van je grote vriend Opzichter Jip.

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   jij ben goed beezig Jip assie jou vrouw, mevrouw Jip mij verhaaltje laat leeze. Misschien zeggie wel dattie vanavond op ze strijkplank ga ligge want jij weet nooit. Assie zo hard moet werke Jip, dan hebbie rust noodig van ontspanne zijn. Mij hart is trots Jip dattie zo goed let op jou eigen vrouw. Mevrouw Jip heb maar geluk dattie bij jou eigen in jou huis mag woone .Maar wat zeggie nou. Sta jullie huisje voor jou korte tijd op jou bungaloowpark. Ooooh ik vind het mooi Jip en ik ken het niet. Dattie voel het is fijn.
   Assie nou vanavond op jou dooze lig en jij doe mij strijkplankmeeditazie dan kan jij jou kop leegmaake saame met jouvrouw Jip. Dattie saame leeg ben in jou kop. Assie leeg ben pas jou 6 kippe ook beeter en jij mag ook deele met jouvrouw Jip.
   Van mij vrouw en mij familie wens wij jullie wel veel rust en rielekste gefoelens toe. En dattie zacht en lief ben voor jou eigen en jou ander. Dan kom het goed Jip,

   Ook liefs en mij zachte pootjes van mij eigen,

   Loesje

 2. Ooh mammaloes (dikke koes)
  Wij hep het drukjes gehad met de hoetjessjow. Ikke weet sjeker datte oma katrien en poppy de sjow sjuper gaan finde.
  Morrege isse poppy al 6 weekjes bij oma katrien.
  Asse ikke weer een keer bij uwes kom dan gaane we de kipmedieetaasie doen. Dan hauwe we een kippie fast en dan gaane we rielekst het opeet. Dat kun we op uwes streikplank doen.
  Koes koes mammaloes

  1. Oooh mij zoon….

   wat bennie toch jou slimme jonge dattie op.mij strijkplank mij kipmeeditazie kom doen. Mij eigen ga dan los in mij rielekse kip. Jij ken jou MammaLoesje al goed, jij ben mij eigen kip en bloed. Mij hart voel het.
   En wij werk hard, dan bennie vaak uitgestreeke. Jij ben mij groote jonge, MammaLoesje is trots op jou eigen.
   Mij zoon….

   Koes koes van jou MamaLoesje

 3. Oh lieve Loesje,
  Ik wist niet eens dat er strijkplankmeditaasie bestond!! Ik heb het stukje ook meteen aan mijn vrouw laten lezen, en die begon te lachen en zei : “Je bent een week te laat Vlo, toen ik vorige week de strijkplank had staan lag jij te slapen!”
  Mijn vrouw zegt dat ze weinig principes heeft, maar daarvan is één : “Zo weinig mogelijk strijken, en alleen als het echt nodig is!!!” Vorige week heeft ze gestreken, dus het kan een hele poos duren 🙂 !
  Ik liet de foto’s zien en zei dat ik ook met m`n poot door het gat wilde liggen, maar toen hebben we samen de plank bekeken, en onze plank heeft geen gat, maar een soort metalen rooster. Dat ligt volgens ons niet prettig.
  Maar we hebben een oplossing gevonden, een kompomie zegt mijn vrouw. Ze heeft alle boeken van het bijzettafeltje voor het raam gehaald, en nu mag ik daarop liggen, super!
  De meeste van mijn voorgangers mediteerden op het akwaarium, maar daar durf ik niet op, stel je voor dat ik door de kap zak!! En er zwemt geen tonijn in, anders zou het misschien de moeite nog waard zijn.
  Lieve Loes, mediteer jij maar fijn strijkplank, dan mediteer ik bijzettafel. Ik hoop dat ik droom van Prinsjesdag, ik ben zo benieuwd naar de Hoedenherdenking, Wat fijn dat iedereen meedoet, wat zullen Katrien en Poopei trots zijn!!!
  Heel veel lieve zachte kopjes voor je hele familie, groetjes en knuffels van mijn vrouw,
  en nog een extra neusje voor jou van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   nee jij ga nie jou meedietazie doen op jou akwaarium. Ooooh assie val of assie er doorheen zak…..
   Jou vrouw is slim met ze boeke en ze bijzit taafel. Daar liggie hoog en veilig, dan kan jij jou eigen ofergeeve en jij ga rieleks worde Vlo.
   Misschien als jou vrouw ofer ze paar jaar weer strijk, dattie het dan kan probeere. Maar jij moet dan wel jou uitgestreeke gezicht hebbe. Dan heb jij vrouw niks in jou gaate. Misschien gaatie anders meedoen en jij moet eerst van jou eigen oefene.

   Oooh Vlo mij eigen werk mij eigen mij slag in mij ronde met mij herdenkingsjoow. Jij krijg er nog meer ofer te hoore want mij Bert ga mij weer mij intervjuuw geeve. Dan vertel mij eigen nóg meer, want jij moet wel weete hoe het ga. Het is wel mij efenement voor mij hartjesdinnetje en mij beebiePoopei. Mij hart is nu wel geraak, dattie zo meeleef. Jij ben mij groote vriend en jij doe ook mee. Ooooh ik vind het spannend…

   Lieve Vlo, jij krijg kopjes en pootjes van mij eigen en liefs ook van mij famielie,

   Loesje

 4. Oh lieve dinnetje Loesje, ik snap precies wat je zegt, ik lig ook vaak op de strijkplank te mediteren. Zo lekker rustig, zo kan ik ook even bijkomen van de drukte van mijn vier broers. Ik als diva moet ze regelmatig tot de orde roepen, behalve lieve Bas, dat is zo’n rustige jongen, daar heb je als diva geen last van. Hij slaapt alleen maar. Mijn kleine broer Bikkel is toch een druktemaker, dan moet je af en toe even tijd voor jeselluf hebben Loesje . Ik ben altijd blij als mijn vrouw de strijkplank weer tevoorschijn haalt, als ze dan klaar is met haar strijken, dan ga ik er altijd even op liggen. Heerlijk, even alles overdenken en tot jeselluf komen. Fijn dat we dat allebei fijn vinden Loesje, dan delen we iets als echte dinnetjes.. Knuffies van je dinnetje Kruimel en oh ja je krijgt ook nog de groetjes van mijn broers.

  1. Lieve Kruimel,

   Oooooooh jij raak mij hart….
   Dattie het ken. Dattie het ook doe, mij strijkplankmeeditazie. Ooooh assie dinnetjes ben dan doe jij ook desellufde dinge en jij heb gelijk. Assie vier broer heb dan moet jij tijd voor jou eigen hebbe. Jij heb het noodig. Van me eigen ben ik nu druk van mij herdenkingsjoow met hoedjes en dan wil jij wel ligge Kruimel. Dan bennie uitgestreeke assie klaar ben met passe. En jou vacht zit in jou weg en doorzekaar. Oooh dan willie alleen nog maar jou strijkplank.
   Mij eigen is trots op jou en mij hart voel, prinses Katrientje heb nu geluk in ze hart….

   Liefs van mij famielie voor jou eigen en jou vrouw en jou broers en jij krijg mij ekstra knuf,

   van Loesje

 5. Dag lieve Loesje, wat ben je toch een meedietazie-speesjaalist. Elke keer leer ik weer nieuwe dingen van je, dank je wel! Dat vind ik mooi.
  Ik snap dat je heel druk bent met de herdenkingssjoow. Dat is vast een heleboel werk, en het kost veel tijd en enersjie. Prinses Katrientje en beebie Pop zullen wel superblij zijn als ze het zien, dat weet ik zeker. Ik ben nu al heel benieuwd hoe het gaat worden!
  Maar ik begrijp heel goed dat je je dan af en toe uitgestreken voelt. Ik vind de footoos prachtig, en ik vind het dapper dat je op de strijkplank durft te springen (of te klimmen, hoe dan ook vind ik het dapper!). Vooral die footoo met dat gat, waar je je poot doorheen steekt.
  Ik vind dat dapper, eerlijk waar.
  Ik zou het wel eens willen proberen, maar ik durf het niet zo goed. De strijkplank staat bij ons in de slaapkamer, opgevouwen. Dat vind ik prima. Maar als hij open is…Mijn mensen strijken maar heel af en toe, en dan durf ik geeneens de slaapkamer meer in! Dus ik denk er nog eventjes over na. Als jij het zo goed vóór doet, kan ik het misschien ook wel een keertje te doen. Denk je dat ik dat zou durven, Loes?
  Het eten, dat lukt me wel. Maar ik doe nu nog liever meedietazie op mijn trap of op mijn stoel of op het grote bed. Daar kom ik helemaal tot rust, ook al is het op lager nifoo.
  Loes, zorg je dat je je rust pakt, en ook je tonijn? Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je straks bij de hoedjessjoow helemaal mager bent. Ik denk zelf dat het het beste is om wat extra te eten, om op krachten te blijven. Dat kan de strijkplank vast wel hebben.
  Heel veel lieve kipjes en pootjes voor jou en je vrouw en je broer en je zus, en een ekstrazacht kopje voor jou erbij. En van mijn mensen liefs voor jullie allevier.

  1. Oja Loes, mijn verhaal van zondag is voor jou! Je had gevraagd over ernstig zijn, daar heb ik over geschreven!

  2. Ooooh Bolle,

   noemie mij nou mij meedietazie speesjalist??
   Oooooh mij eigen ga bloose achter mij oore en mij wange. Mij hart voel nu ze groote kompliement van mij meedietazie.
   Jij weet mij eigen heb mij meedietazie in mij hart. Jij kan rielekse en jij kan rielekse maar assie mij meedietazie volg dan kom jij op mij hoger nifoo.
   Op mij strijkplank liggie hoog en dan hebbie al jou eerste stuk van jou nifoo.Van me eigen snap ik Bolle dattie liefer op jou trap lig. Jij heb jou mooiste trap van mij Feesboek. Assie daar jou meedietazie op ga doen dan bennie in jou kontrol. Jij medieteer en jij oferzie jou tuin en jou mense, ook jou menseman. Veel hoger nifoo kan jij nie bereike. Misschien assie mij strijkplank op jou trap zet, maar dan hebbie jou hoog van jou school meedietazie. Dan kan jij bijna nie meer rielekse van jou hooge nifoo. Van me eigen weet ik nie offie zoo fer moet gaan….
   Maar mij hart is trots Bolle, jij denk mee. Jij probeer en jij houw jou omgeefing goed mee in jou gaate. Jij ben goed beezig en jij geef mij eigen ook mij enersjie. Dattie door moet gaan want in mij meeditazieweereld hebbie geen grens.
   Prinses Katrien heb mij altijd gesteun en nu ga wij haar onze spesiejaale sjoow geeve. Mij hart is zo geraak Bolle, zoveel vriendjes doen mee.
   En mij eigen beloof, mij eigen kom in mij eigen maatje en het is meer! Mij vrouw zorg goed voor mij buik, dat moet jij wel goed reegele Bolle. Jij kan nie alles geeve en jou vis nie neeme.
   Het kom goed maar mij eigen heb ook mij spanning van mij efenement. En mij hart voel mij emozie van mij geraak zijn.
   Dank jou wel Bolle dattie altijd zo met mij eigen meeleef, ook van mij vrouw…

   Liefs van mij famielie voor jou vrouw en jou menseman en ook van mij eigen.
   En jij krijg mij pootje van mij rieleks zijn,

   Liefs van Loesje

 6. Loesje dat is weer een mooi les!!!!
  Belle heeft het inmiddels uitgeprobeerd want zij ligt altijd op de strijkplank!!!
  Ze was wel heel erg zen want ze is gewoon tot de volgende morgen blijven liggen!!!!
  Namens Belle:
  Dank je wel Loesje!!! 😽😽😽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *