Loesje vertelt over assie zofeel tips en adfies krijg

tips

Vorige week heb ik u fertel ofer dat ik mij fertrouwe in mij eete ferloore ben. En ik froeg u offie misschien een tip heb foor mij eigen. Of misschien kannie mij adfies geefe, of mij vrouw?

U adfies

U heb zofeel met mij eigen mee geleef en u heb mij al u adfies gegeefe die u kon vinde. Daarfoor wil ik dank u wel zegge en het is ook naames mij vrouw. Assie zofeel betrokke zijn foel dan ga jou hart wel snel kloppe. Mij vrouw heb alles fersaamel en zij zeg Loes, het kom goed. Belangrijk is dattie geen stres heb assie eet en dat jij weer geniet. Iedereen snap jou sietuwaazie en leef met jou eigen mee. Dan foel jij wel, jij ben een gelukspoes.

Ferrassingsdoos

En ik ben ook ferwen want de mense van mij groote vriend Bolle stuur mij ze ferrassingsdoos. Jij weet nie wat jou eigen oferkom als jou posduif voor jou deur sta. Van mij eigen foelde ik mij hart. Het was van Bolle en dan weet jij, het is goed foor jou buik. Ze mense heb mij ze lekkerste brokjes gestuur want zij zeg, Loes assie iets anners proef kan jij misschien jou begeerte terug vinde. Dattie niemeer hoef te zoeke zeg maar. U kan op mij footoo zien, mij begeerte heb ze eigen weer laate zien. Jij weet nie wat jij ruik en wat jij proef. Mij hart ging heel hard slaan en mij geduld kon ik niemeer vinde. Toen heb ik mij vrouw bijna in ze fingers gebeete toen ze mij brokjes wilde geefe. Jij ruik het door ze zakje heen zo een sterke geur. Ik zeg u eerluk, ik kende deze brokjes nie maar jij hervind jou eigen. En het maak nie uit dattie jou tande niemeer in jou bek heb want mij erfaring is. Assie iets lekker vin dan kan jij alles eete.
Dank u wel lieve mense van Bolle dattie zofeel aan mij eigen denk. Van mij eigen vin ik brokjes van Naturel Health Carnivore mij niewe favoriet. Mij vrouw heb het foor u in letters opgeschreeve foor assie het ook wil probeere. Maar weet u wat op mij zakje stond? Faavoriet van Mollie en Bolle. Assie zoies lekker eet foel jij het nie alleen in jou buik. Jij proef het in jou hart.

Peettantes

tipsEn mij peettantes kwam op bezoek in mij huis maar ik was ferleege. Toen heb ik achter mij bank gezeete, vlakbij mij peettantes. Dat zij foele, jij ben er wel. En zij heb spesiejaal foor mij eigen zoies lekkers meegebracht. Zij zeg Loes moet weer geluk foele assie eet. Als jou peettantes zoies zeg dan weet jij, het kom goed.
Toen kreeg ik mij folgende dag mij onbijt en mij waater liep uit mij bek van mij begeerte. Het was van Lillies Kitsjen maar selluf denk ik dat mij tante Liesbeth selluf in ze keuke heb gestaan. Want kan jij zoies lekkers koope in jou winkel? Jij kan het nie geloove. Het was met kipsmaak want mij peettantes zeg, dat is beeter foor jou niere. Maak mij niks uit, mij bakje was zo leeg. Het rook lekker en assie jou tande niemeer heb kan jij heerlijk smekke. Dank u wel lieve peettantes dattie mij eigen zo heb ferwen. Dattie foel jou fertrouwe kom steeds meer trug en eete is weer jou passie. Dan kan jij gewoon weer jou eigen worre. Dat is belangrijk. En ik ben ook weer achter mij bank uitgekoome.

Geluk

Mij vrouw ga nu kijke naar al u adfies en zij ken mij eigen zo goed. Zij weet waar mij hart blij van wor. Zij zeg Loes jou geluk sta alteit voorop. U weet ik vin geemies moeiluk. En ik durref ook geen meediesijn zo in mij bek. Dan hebbie wel heel feel lef assie zoies durref. Juffrouw Minoes heb mij ze adfies gegeefe van rauw foer. Zij zeg dat het haar selluf zofeel geholpe heb. Ik zeg u eerluk, van mij eigen heb ik nog nooit nie rauw foer ge eete. Maar ik ga het wel probeere want misschien vin ik het lekker. En het is beeter voor mij gezond. Dan ga ik u zeeker fertelle of mij buik het lekker vin.

tipsDankbaar

Voor mij eigen is het belangrijk dat ik mij eete fertrouw, dat ik nie na hoef te denke of ik het wel ga eete. Jij ben een gelukkige poes assie vrij uit van jou eete kan geniete. Dat is nu mij erfaring. En ook dattie dankbaar moet zijn dattie zofeel steun krijg assie het moeiluk heb.
Dank u wel,

Loesje

15 thoughts on “Loesje vertelt over assie zofeel tips en adfies krijg

 1. Hoi lief Loesjedinnie. Wat ben jij furwend zeg. En wat fijn om te leese dat jij weer een beetje smaak en geluk met jou eete heb. Mooie fotoos ook trouwens, je staat er als een mooie poes op. Heel veel kopjes van mij en een knuffel van frau!

  1. Lieve Minniedinnie,

   dank jou wel foor wattie mij eigen schrijf. En dattie mij footoos mooi vin. Het is ook een beetje mij akzie footoo assie goed kijk en jij kan mij begeerte ook zien.
   Assie zofeel adfies krijg ben jij een gelukspoes Minnie. Zofeel steun, jij weet nie wat jou eigen oferkom.
   Dank jou wel foor jou ree-akzie Minniedinnie en foor jou kopjes en knuffels. Jij krijg mij zachte kopjes terug en het is ook foor jou frau

   Loesje

 2. Lieve Loes vriendin.
  Wat fijn dat je zoveel adfies gekregen hebt dat je je alleen daardoor al prettiger voelt.En pakjes van de vrouw van Bolle en je peet tantes.
  Het is niet leuk om geen trek in eten te hebben.Dan gaat jouw buik in protest en dat moet je niet willen want dat is niet fijn.
  En je geluk moet voorop staan,daar heeft je vrouw helemaal gelijk in.Loes zonder een heppie buik past niet bij jou.
  Wat dat betreft ben je precies zoals mijn zus was.Alleen nam die wel pillen in haar bek,omdat ze daarna een lekker noepie kreeg en ik het jaren lang heb voorgedaan.En voor een lekker noepie deed mijn zus heel veel…..haar begeerte naar noepies was altijd groter.
  Veel succes met alles te proberen Loes.Ik vind je zo mooi op je akzie foto!!!!
  En je bent erg knap dat je zoveel durft te proberen want dat is eggies waar kei moeilijk.Ik ben trots op je!!!!
  Vanuit mijn luie stoel ga ik veel aan je denken doen,misschien helpt dat een beetje.
  Lieve Loes heel veel steun kopjes en ik hoop dat je nu snel weer lekker kan smikkelen
  Van je vriendinnetje Muzette

  1. Lieve Muzette,

   dank jou wel van jou steun. Mij hart foel dattie aan mij eigen denk en dan kan jij meer. Jij zeg het zo mooi van jou selluf Muzette, mij heppie buik hoor bij mij. Dan ben ik mij eigen en jou zus Sparkle heb ook alteit ze heppie buik gehad. Ik vin het wel knap Muzette dattie jou zus zofeel hellep heb gegeefe. En dattie jou foorbeeld geef van hoe jij jou pil in jou bek moet stoppe. Ik zeg jou eerluk Muzette, selluf durref ik geen pil in mij bek. Dan ga mij snorhaar krom trekke van mij bang zijn en ik ga mij eigen ferstoppe. Mij vrouw zeg Loes dan krijgie zofeel stres, dat moet jij nie wille. Maar van mij eigen durref ik wel mij snek tusse mij vrouw ze finger uit te eete. En ook mij brokke, assie lekkere brokke tusse ze finger heb.
   Dank jou wel dattie mij akzie footoo mooi vin. Selluf heb ik nie geposeer maar mij vrouw heb wel mij footoo gemaak.
   Dank jou wel lieve Muzette dattie mij eigen zofeel steun geef. Mij hart weet jij ben mij dinnetje en dan kan jij meer. Onse vriend Bolle heb het gezeg van ze eigen, saame kan jij meer,

   Pootjes en kopjes van mij eigen en het is ook foor jou vrouw

   Loesje

 3. Hoi Loesje wat fijn zeg dat jr weer ttek hebt in allerlei lekkere en ook nog eens gezonde hapjes en die ook nog eens vol met liefde door het personeel van Bolle is gegegen❤️
  Zo mooi en lief en jik vindt het ook nog eens lekker super hoor❣️

  Liefs Ollie

  1. Lieve Ollie,

   jij weet nie wat jou eigen oferkom als jou posduif inees zofeel lekkere brokjes kom brenge. Van mij eigen kende ik ze nie maar nu fergeet mij hart ze nooit meer. Als jij jou vriend ze faavoriete brokjes krijg ben jij wel zo een gelukspoes.
   Dank jou wel Ollie dattie mij begrijp en dattie mij eigen alteit steun,
   Pootjes en kopjes foor jou eigen en foor jou mevrouw Sabine,

   Loesje

 4. Lieve Loesje,
  Wat een fijn nieuws breng je ons met jouw schrijf. Die brokjes die je van de mensen van Bolle heb geregen, die ken ik ook en sapperdefloep die zijn me toch lekker, nou ik kan me indenken dat je stond te trappelen en haast in vrouw der had hapjes had gedaan. Mijn vrouwtje had voor mij een feestdoos gekocht voor de december maand, zaten allemaal verschillende zakken brokjes en snoepjes en natvoer in. Nou ik heb alles met heel veel smaakjes op gegeten en vrouwtje doet af en toe nog wel eens wat hiervan kopen. Het is allemaal zonder troep erin. Maar ik moet wel altijd mijn sportbrokken en mijn natvoer blijven eten en dat is ook zonder prut erin en ik eet dat ook met smaak.

  Wat is het toch fijn dat we een groep zijn die er voor elkaar is en nu op deze manier jou konden helpen, lieve Loesje goed je best blijven doen hoor met eten, je krijgt aanmoedigings knuffels van vrouwtje en van mij heel veel pootjes en kopjes. Je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank jou wel van jou lieve en jou poosietiefe letters die jij maak foor mij eigen van jou ree-akzie. Oooh jij ken Bolle en Mollie ze faavoriete brokjes ook. Van mij eigen ken ik ze nie maar assie ze een keer ge eete heb dan wil jij nog meer. Mij vrouw kreeg ze traan in ze oog van geluk. Want assie jou eete niemeer fertrouw heb jou vrouw ook stres. Zij zeg Loes jij ben goed beezig. Maar van mij eigen weet ik één ding nog meer zeeker. Brokjes van onse vriend Bolle kan jij alteit fertrouwe. En assie iets uit de keuke van mij peettantes krijg weet jij ook, jij wor ferwen.
   Nu moet ik mij fertrouwe niemeer ferlieze Jip. Maar ik vin fertrouwe moeiluk als mij dieredokter ze eigen ermee ga moeie. Dan fertrouw ik er niks meer van.

   Lieve Jip en mevrouw Jip, hoop dattie feel geniet in jullie fooralteithuisje en jullie fooralteitbuitenferblijf van jou eigen Jip. Van mij hart zeg ik eerluk, mij hart is blij foor jou en mevrouw Jip dattie soies mooi heb. En het is foor alteit. Jij krijg mij pootjes en knuffels en jij mag ze ook aan jou vrouw, mevrouw Jip geefe. Maar nie alles….

   Loesje

 5. Dag lieve Loesje dinnetje, wat fijn om te lezen dat jouw buik weer gelukkig is en dat je weer fertrauwe heb in je eten. En wat lief van mefrauw Bolle om de postduif te sturen met een verrassingspakket voor jou. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om zoveel vrienden en dinnetjes te hebben, met z’n allen staan we sterk, poot in poot en hand in poot. Floortje en ik zijn heel blij dat je weer lekker eet, en wat een mooie foto’s heb je geplaatst, je krijgt een zacht kusje van mij op je mooie kopje en Floortje stuurt een kopje met zallumsmaak. Fijne dag nog lief dinnetje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel dattie mij eigen zofeel mooie letters stuur en dattie mij footoos mooi vin. Ik was in mij akzie, misschien hebbie het wel gesien. Mij akzie van mij begeerte want assie zofeel lekkere brokjes krijg dan hoefie nie te pooseere. Dan ga jou footoo van ze eigen.
   De mense van Bolle heb mij eigen zo ferwen, met faavooriete brokjes van Bolle en ze groote liefde Mollie. Dan weet jij, jij kan al jou brokjes fertrouwe. Dat is belangrijk.
   U krijg mij lieve kopjes en zachte pootjes en het is ook foor mij dinnetje Floortje,

   Loesje

 6. Dag lieve Loes, wat een prachtige aktiefoto van jou! Gelukkig maar dat je begeerte naar eten weer terug is, want eten is heel belangrijk voor je gezond. En voor je buik, en daar zit je hart in – dat weet ik toevallig van Bol! Als je niet lekker kan eten kan je ook niet lekker in je velletje zitten. Iedereen heeft met jou en je vrouw meegedacht, dat is superfijn. En met zoveel mensen en katten is er altijd wel iemand die een goede tip heeft. Dat is zo mooi aan de blog, dat iedereen elkaar helpt.
  Ik hoop dat je vrouw die brokjes die je zo lekker vindt kan vinden waar jullie wonen, en anders kan ik altijd nieuwe opsturen. Want je buikmaatje Bolle zou niet willen dat jij een hele kleine buik krijgt, en je weet dat hij als ster op je past.
  Fijn dat je ook weer natvoer hebt dat je lekker vindt, dat was een goed kadoo dat je kreeg. Ik zie dat je er helemaal kopjes van aan de stoel moet geven.
  Lieve Loes, geniet maar heerlijk van je eten. Dan kan je later weer eens naar je diejeet kijken, maar nu is het het belangrijkst dat je gewoon lekker kunt smullen. Ik ben blij dat dt weer lukt!
  Lieve groetjes voor jou en je familie,
  Cisca.

  1. lieve Cisca en Jeroen, ik wil jullie graag een mail sturen maar ik krijg jullie mail adres er niet in, De fout zat er nl in xl was in hoofdletters en nu wi die niet de kleine letter pakken, al van alles geprobeerd en nu zit ik te balen. Groetjes en knuffels van mij en Jip

   1. Lief tweetal, misschien kunnen jullie je emailadres naar mevrouw Bert sturen? Dat zij mij dat doormailt, als dat kan? En dan kan ik jullie een mailtje sturen!
    Liefs en knuffels terug van Cisca.

    1. Lieve Cisca, ik ga het een dezer dagen nog vragen aan iemand of die weet hoe ik de fout eruit kan krijgen en anders doe ik het via vrouw Bert of schrijf je een brief. Knuf van Jip en mij

  2. Lieve mevrouw Cisca,

   van mij eigen wil ik nog mij keer zegge, dank u wel foor dattie mij zofeel lekkere brokjes heb gestuur. U heb mij buik zofeel ferwen en ik zeg u eerluk, Floris en Zusje heb er ook van genoote. Maar mij vrouw zeg, Loes jou begeerte was heel groot van ze eigen. Maar assie soies lekker krijg en het is jou faavoriet van Bolle en Mollie, dan ga jou hart in jou buik heel feel tekeer. Mij vriend Bolle heb het mij fertel, jou hart zit in jou buik. Assie jou buik groot houw, is jou hart ook groot. Dat is belangrijk maar van mij eigen kom mij begeerte wel uit mij hart.
   Iedereen heb zofeel meegeleef, jij wor er ferleege van. Mij vrouw zeg dattie Bolle en Mollie ze brokke ga zoeke in ze winkel en ze doe ze kapje ofer ze bek want mevrouw Cooroona is trug. Daarom wil ik u zegge dattie u deur nie oope moet doen als mevrouw Coorona aanbel. Jij kan er niks mee. Selluf doe ik blaase assie aan mij deur kom. Want mij eete fertrouw ik feel meer als mevrouw Coorona.
   Dank u wel lieve mevrouw Cisca en zeggie het ook teege meneer Jeroen.
   En u heb het goed gesien, van me eigen geef ik kopjes aan mij stoel. Van mij begeerte…
   U krijg mij zachte kopjes en mij snorhaar met ferse smeerkaas. En het is ook foor meneer Jeroen en Ooma.
   En dank u wel van mij eigen,

   Loesje

Reacties zijn welkom