Loesje vertelt over assie naar jou vrouw uitkijk…

vrouw

Iedereen die mij eigen een beetje ken die weet, Loes woon saame met Floris, Zusje en ze vrouw. Misschien weet u ook dat mij vrouw ze taak in huis is dattie onse tonijn ferdien. En zij ferdien onse wiekentsnek en al mij paale in mij huis. Foor assie moet krabbe of assie wil denke.

Jou beste opsie

Mij vrouw weet, dan hebbie een paal noodig. Maar daarfoor moet mij vrouw mij huis uit want zij zeg Loes, assie andere mense moet hellepe kan jij nie in jou huis blijfe. Van mij vriendjes hoor ik vaak dat ze vrouw nu thuisblijf in ferband met mevrouw Coorona. En dattie nu thuis ze tonijn ferdien. Selluf heb ik ook liefer dat mij vrouw mij deur niemeer uitga, maar mij vrouw heb mij fertel: ‘Loes soms kan het nie anders.’ Dan weet jij als poes, jij heb er niks ofer te zegge. Jij moet jou eigen erbij neerlegge. Dan is slaape jou beste opsie.

Saame zijn

Van mij vriendjes hoor ik ook dat ze vrouw ze tonijn ferdien als het licht is. Mij vrouw noem dat oferdag maar selluf heb ik er geen naam foor. Mij vrouw is anders want zij ferdien onse tonijn als iedereen slaap. Dan is alles donker buite en mij vrouw zeg, Loes dan is het nacht.
Daar denk ik best feel ofer na op mij denkpaal. Want als jou vrouw er nie is hebbie alle ruimte in jou kop. Misschien ferdien zij spesiejaale tonijn want mij visboer doe ze deur nie oope in ze nacht? Jij weet het nie want sommige dinge zijn moeiluk assie poes ben. Maar mij vrouw doe het al mij heele leefe want zij zeg, Loes de nacht is ook belangrijk assie foor mense zorreg. Eerluk gezeg vin ik er niks aan van mij eigen. Selluf heb ik liefer dat mij vrouw alteit in mij huis is. Dan kan ik boofe op mij vrouw slaape en foel ik mij geluk van saame zijn.

Jou gefoel

vrouwAls mij vrouw nie in mij huis is dan mis ik mij vrouw in mij hart. Jij ben pas kompleet als jou vrouw ook thuis is. Jij lig op jou groote bed maar jij foel, jou bed is leeg. Assie jou vrouw alteit in jou huis heb sta jij nie stil bij jou gefoel als jou vrouw er nie is. Van mij eigen heb ik feel erfaring met mij gefoel als mij vrouw er nie is. En ik zeg u eerluk, jij wacht toch op jou mooment dattie weer saame ben.
Toen heb ik iets bedacht om mij vrouw te ferrasse. En ik wil het u fertelle zo dattie weet, Loes kom echt welees in ze akzie. Zij lig nie fijfetwinnig uur van ze dag op ze groote bed. Loes laat ze hart spreeke en zij laat ze eigen zien. U weet van mij eigen leef ik met mij hart en mij gefoel. Dus toen heb ik mij vrouw opgewacht toenie thuis kwam van mij tonijn ferdiene. Kijk u maar op mij footoo.

Van mij eigen foel ik wanneer mij vrouw thuiskom. Het is mij instink.  Toen ben ik op mij krabpaal geklomme die onder mij raam sta. U weet van mij eigen ben ik nie atleeties maar assie iets wil kan jij meer. Ik heb mij lijf gestrekt en mij kop tussen de lange latte gestooke die foor mij raam hange. Mij vrouw zeg, Loes het zijn laa-melle. Maak mij eigen niks uit, jij foel jou vrouw kom eraan. Van mij eigen ben ik nie zo groot maar u geloof mij misschien nie. Ik kon naar buite kijke en toen heb ik gewacht.

Met mij hart

vrouwGewacht met mij hart. Op mij vrouw. En zij kwam eraan op ze twee wiele. Jij ken jou vrouw door alles heen. Sellufs assie twee wiele heb. En zij zag mij eigen, jij foel het. Jij bennie gek. Mij vrouw ze hart foelde zofeel geluk, zij kreeg ze traan in ze oog. Maar zij heb nie gezien dat mij traan ook ofer mij wang rol. Toen ben ik snel van mij krabpaal gespronge. Eers op mij groote bed want jij moet nie oferdrijve. En toen mij vrouw ze sleutel in ze slot stak zat ik op mij eigen plek. Op mij bak! Klaar foor mij knuffel en mij onbijt. En mij hart dee heel hard spinne…

Loesje

16 thoughts on “Loesje vertelt over assie naar jou vrouw uitkijk…

 1. Hajoooooo wieffe mamsiewamsie.
  Ooooh furrwelkomp u uwes frauw? Mij frauwmamsie? Ikke furrwelkomp mij frauw nooit. Ikke kijk wel naar haar, en ikke seg hoi. Maar ik ga egwaar niet naar haar toe. Maar as me manmeneer komp nauuuuuuu… hihihi. Dan rrrren ik naar hum toe en pjof ikke op me sij sodat hij mij mag begjoete. Hihihi.
  Mij manmeneer bwengt mij bwokkies mee, dus hij kwijg me koppies en wikkies.
  Mamsie… ikke hau uwes. En kwijg ik morrege sakgelt? Dank uwes.
  Koes koes mamsie

  1. Mij lieve beebie,

   isse morrege alweer sakgeltdag 🙀🙀🙀
   Mamsie moet nog zoeke in ze huis en in ze bak. Misschien heppie nog ies….

   Ooooh hebbie alleen maar welkom foor jou manmens mij soolman. Hebbie nie maniere. So heb mamsie jou toch nie oppefoet. Jij moet nie onnerscheid maake mij beebie maar dat moetie nog leere. Mamsie ga jou hellepe.
   Het kom goed assie het wil zegge teege mij soolvrouw.

   Koes koes van jou mamsie

   1. Uwes hep me gemberneutraal oppefoet mamsie. Ommedat uwes eers dag datte ikke een meissie was. Ooooh ikke weet nog datte uwes meekuppen met mee dee. Tot ik gesjut wert door dokker floor en er ies rammelte onnerin hihihi.

    1. Ooooh mij beebie,

     hoop dattie nie troumaasieteer ben van jou gember. Jij moet van mamsie geloofe, assie gemberneutraal ben dan wor jij het mees gelukkig.
     Ech waar!

     Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve Loes. Wat ben je toch een lieve poes. Wat een mooi verhaal heb je geschreven hoe je op je frau hebt gewacht met jouw kop tussen jou lamelle. Manmeneer en ik hoeven de deur niet uit om Floor haar tonijnbrokken te verdienen. Wij zijn gepensioneerd. Wij zijn dus heel erg seeniejoor. Wij hoeven alleen boodschappen te doen en verder zijn wij veel thuis, dat moet van mevrouw cooroonaa. Anders worden wij misschien wel ziek. Lieve Loesje, dinnetje Floortje stuurt jou een kopje met tonijnbrokjes smaak en ik een zachte kus op jouw lieve wangetje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   wat bennie toch mij lieve mevrouw en u ben ook ferstannig saame met u manmeneer. Beloofie mij dat u net als mij eigen binne blijf. Selluf ben ik erfaare binnepoes en ik doe blaase als mevrouw Coorona foor mij deur sta. Dat mij vrouw veilig blijf. En daarom kijk ik soms ook uit mij raam mevrouw Ina. Dan kan jij ze aan zien koome die mevrouw Cooroona. Kijk u alstoeblief uit en assie mij blaas wil leene dan zeggu het maar.
   Geef u Floortje mij zachte kopjes en ze zijn ook foor u eigen en u manmeneer.
   Bennie foorsichtig want Floortje kan u nie misse. En wij ook nie van onse hart,

   Loesje

   1. Dankjewel lieve Loes voor jouw lieve woorden. Wij zijn heel voorzichtig en Floortje heeft ons beloofd heel hard te blazen als mevrouw Cooroonaa er aan komt. Dankjewel ook namens manmeneer voor jouw lieve kopjes.

 3. Lieve Loes, wat heb je een mooi verhaal geschreven. En de foto’s zijn ook zo mooi, je ziet meteen dat je op de uitkijk zit (Bolletje zou dat als uitkeik schrijven). Naar je vrouw natuurlijk, naar wie anders?!
  Gelukkig dat je vrouw altijd weer bij je terugkomt, en dat jullie altijd weer samen zijn. Want jullie horen bij elkaar, en je hebt pas rust als je weer samen bent. Bol zei het al: samen is het allerfijnste en dan is je hart vol en gelukkig.
  Ik weet zeker dat je vrouw zich ook zo voelt Loes, dat ze bij jou wil zijn. En bij Floris en Zusje. Want alleen samen ben je compleet gelukkig.
  Lieve Loes, je krijgt van mij een voorzichtige knuffel, met stiekem een klein beetje slagroom uit de spuitbus. En voor je familiie stuur ik hele lieve groetjes,
  Cisca.

  1. Lieve mevrouw Cisca,

   dank u wel foor slagroom van u spuitbus. Ooooh jij foel het glij zo door mij buik. Dan hebbie wel u goede keus gemaak. En mij hart is ook blij met wattie mij nu zeg want soms tweifel jij toch als jou vrouw stees uit jou huis ga. Jij denk waarom blijfie nie in mij huis en worrie binnevrouw. Selluf ben ik al mij heele leefe mij binnepoes. Dan weet jij hoe het werrek met jou deur en jou raam. Maar mij vrouw zeg Loes, als jij jou tonijn wil eete moet jij er ies foor ofer hebbe.
   Maar zij zeg ook, jou vriend Bolle heb zofeel gelijk. Assie saame ben dan ben jij op jou mees gelukkig
   En u zeg het ook en u zeg het mooi van u hart. Mij vrouw is ook het liefs bij ons in ze huis en dattie ons kan knuffele. Zij heb het selluf gezeg en als mij vrouw ies zeg dan zeg zij ies. Dat heb ik geleer van mij vrouw-erfaring.
   Mij vriend Bolle weet het ook want hij weet alles. Ik mis mij vriend Bolle mevrouw Cisca, hij hoor bij saame. Hij heb saame ze hart gegeeve. Maar saame kan jij ook sterrek zijn. Dattie elkaar steun geef. En u weet mij hart ga foor alteit uitkijke naar mij vriend Bolle ofer ze Reegeboogbrug. En dan doe ik mij knipoog tusse mij laa-melle. En mij snor smeer mij goermet teege mij Laa-melle, foor mij vriend Bolle.
   En u krijg mij annere knipoog en mij snorhaar is mij suikerspin. En het is foor Ooma en meneer Jeroen en foor u eigen mevrouw Cisca ,

   Loesje

 4. qHallo lieve Loesje,
  Dank je wel voor jou mooie schrijft en ikke weet wat jij bedoeld als mevrouw Loes weg moet voor jullie en haar eten . Mijn vrouwtje hoeft nu niet meer iedere dag werk te doen, noig maar 2 dagen, maar soms gaat ze weg om de boodschappen te doen of naar haar vriendinnen. Ja en die wonen allemaal heeeellll ver weg hoor, vrouwtje gaat dan in de vroegen morgen weg en komt pas terug als het tijd is om samen naar ons Jippebed te gaan. Maar gelukkig is vrouwtje de laatste jaren meer thuis en dan genieten wij samen heel veel van elkaar.. Ik vind het niet fijn als vrouwtje zolang weg is. Ik doe als ze weg gaat in de venterbank zitten en zie dan dat ze dat blikkending op 4 wielen uit de garage en als ze dan in de straat is doe ik goed kijken. vrouwtje doet altijd zwaaien en een kushand naar mij en ik weet dat ik dan mijn taak heb om op huis te passen. Ik hoor het blikkending altijd komen en hup dan al naar de deur om vrouwtje op te wachten en ben dan reuze blij. Ik krijg als eerste veel kopaaitjes en knufjes en dan doen we samen even praatmiauwen. Is vrouwtje de hele lange dag weg geweest dan doe ik na de buikvulling heel hard door huis racen met een heleboel leeuwenbrullen, komt omdat ik dan wil laten weten hoe blij ik ben. Vanmorgen heb in in mijn buitenverblijf vrouwtje geholpen met kijken en miauwen naar haar, ze was weer in de tuin aan het hobby doen, nou Loesje als ze dan naar mij komt hoef ik eggies niet even een aai van haar hoor, ze heeft me dan toch een vieze modder handen, Jakkes moet ze eerst van mij schoonmaken voor ze mij gaat knuffelen. Dat ze van die vieze handen heeft komt omdat het zo nat is in de tuin.
  Nu gaan we samen uitrusten en ik een dutje doen bij vrouwtje op schoot. Loesje fijne dag en knuf van vrouwtje, poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   jij ben zo een nette katermans dattie zeg teege jou vrouw dattie nie met ze fieze poot aan jou vacht moet koome. Maar assie zo een groote mensetuin heb, dan hebbie ook zofeel fies aan jou poot. Dan moetie uitkijke Jip, want anners moet jij jou heele dag van jou schrob naar jou schuur en dat moet jij nie wille.
   En jij heb geluk dat jou vrouw nog maar twee keer met ze fiere wiele jou straat uitrij. Hebbie fiere wiele Jip? Mij vrouw zeg dattie er twee heb van ze eigen. Maak mij niks uit Jip, assie jou vrouw mis dan ken jij jou vrouw door al ze wiele heen. Mij vrouw hou mij eigen nie foor mij gek. Al kommie op ses wiele. Maar ik moet wel hoog klimme van mij eigen Jip. Anners zie mij oog niks en jij wil jou vrouw wel zien. Dat jij het foel in jou hart.

   Lieve Jip, hoop dattie goed uitrus met mevrouw Jip en dat jou vrouw ze poot weer schoon is. Dan kan jij saame geniete en jij kan renne en leeuwebrulle foor jou vrouw. Dattie foel, Jip laat ze eigen hoore foor alteit.
   Kopjes en mij schoone pootjes foor jou eigen en mevrouw Jip, jip

   Van Loesje

 5. Wat een mooi verhaal Loesje!!!!
  Je vrouw opwachten als ze thuis komt van een lange nacht zorgen voor mensen.
  Dat is echt super lief om te doen!!!!
  En jou vrouw vindt dat, zeker weten, ook heel leuk en lief!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

 6. Dat is mooi hè Loesje als je zoveel liefde voelt en dat ook kan laten weten aan je vrouw. Toen het mensenmeisje vandaag weg was, en ze weer terug kwam lagen wij met zijn drieën op het bed. Dan ziet zij dat wij al goed samen kunnen en lief op bed slapen. Dat is waar zij blij van wordt. We krijgen dan altijd een knuffeltje. Eerst altijd Tjilla, dan Tjessi en dan ik ☺️ Tot de volgende keer vriendtante Loesje ❤️

 7. Hoi Loesjedinnie! Ik vind jou eerste foto leuk zoals ie daar lig. Mij frau verdient brokjes in het licht zegt ze. Ik sta haar altijd op te wachten als ze thuis komt. Dan geef ik haar been kopjes en aait zij mij op m’n koppie. Soms doen we ook een neuskusje. Pootje van mij!

 8. Hoi Loes vriendin.
  Gister kon scullary girl niet goed lezen omdat ze een auwie kop had.Maar vandaag heeft ze toch even voorgelezen.
  Ik vind het heel mooi en lief hoe je uitkijk doet naar je vrouw.Scullary girl is de laatste maanden veel meer thuis dan eerst vanwege mevrouw corona.Zij doet vrij-wil-li gers- werk een paar uurtjes in de week en ze gaat ook naar zingen toe.Maar vanwege mevrouw corona ligt alles stil.Vroeger moest ze op alle uren wisselend werken,maar toen was ik nog niet bij haar.
  Maar laatst was ze met mijn mensen oma en haar broer en zus een paar dagen weg.Dat doen ze met z’n allen 1 x per jaar.Wel 4 x donker is ze dan weg.
  Ik zal je zeggen,ik vind het niks niet leuk.Het hoeft niet van mij.
  Dit doen ze al jaren zo en ik krijg altijd een goede poespasser,maar het is toch niet hetzelfde als je eigen scullary girl.
  Andere jaren was ik dan ook erg eh….niet zo lief als ze terug kwam.Ik was eggies waar beledigd.
  Maar ja Fynney stond altijd klaar om te knuffelen als ze thuis kwam,al was het maar van boodschappen doen.Dus na 4 x donker stond hij helemaal in de start blokken om te knuffelen.Beetje erg overdreven hoor,maar ja wat doe je eraan.Niks…Sparkle probeerde ook beledigd te doen maar kon dat maar 10 seconden volhouden.Dan ging ze ook knuffelen.
  Nou dan gaf scullary girl mij een kus op mijn kop en zei dat ze blij was om mij weer te zien.Ik zag dan dat zij blij was om weer bij mij te zijn en mijn beledigd zijn helemaal geen indruk maakte…nou ja dan ging ik toch uiteindelijk maar knuffelen.
  Maar nu was het eggies anders.Ik heb zelfs geprobeerd { voor het eerst in mijn 14 jaar leeftijd}om een keer lekker te liggen bij mijn poespasser,maar dat is eggies waar niet hetzelfde als je eigen scullary girl.Al ken ik mijn poespasser al heel mijn leven.Dus toen scullary girl deze keer thuis kwam,was ik erg blij dat ze er weer was.Ik heb helemaal vergeten om beledigd te doen.Ik moest gewoon lekker bij haar liggen en kei hard spinnen.Zomaar hopla,dat ging vanzelf.De hele avond.
  En scullary girl vond het erg fijn en was erg blij dat ik ook blij was.We waren weer lekker samen.
  Onze vriend Bolle heeft eggies waar gelijk.Het woord samen is wel het allermooiste.
  Zachte kopjes van Muzette

 9. Hoi lieve Loesje ik vind het echt bijzonder lief van jou dat jij je vrouwke zo op wacht als ze thuis komt na haar werk. Haar hart maakt een vreigde sprongetje als ze jouw door de raam ziet kijken. Als haar werk eens vermoeiend is geweest dan ben jij haar vrolijke noot dat weet ik zekers.

  Liefs Ollie❣️❤️

Reacties zijn welkom