Loesje vertelt over assie met jou vrouw moet praate…

vrouw

Assie een poes ben met jou maatje meer dan hebbie het best zwaar. Mij vrouw zeg Loes jij heb nu zofeel tijd gehad om aan jou idee te wennen van jou diejeet. Jij kan nie aan jou gang blijfe met jou onkenning.

Boergondies

Van mij eigen geef ik er niks om. Assie erreges niks om geef dan hebbie er gewoon geen zin in. Mij vrouw zeg Loes jij zal jou zin moete maake. Anders wor jou buik veel te groot. Jij kan nie foor altijd boergondies blijfe. Maar assie mij een beetje ken dan weet u, van mij eigen ben ik meer la belle kwiesien.

Jou gezond

Assie zo van jou lekkere eete houw dan zittie nie te wachte op jou droogbrokke. Ook al zit jou droogbrokke vol met meetaboolis. Maar mij erfaring zeg, assie zofeel letters in jou brokke stop dan kan jou buik er nooit dun van worre.
Meetaboolis, jij wor er nie frolijk van. Mij visboer heb het nog nooit aan ze hengel gehad.Jij moet het eete foor jou gezond. Mij vrouw zeg, alles zit erin Loes. Al jou fietamientjes en jou mieneraale. Ik zeg u eerluk,  van mij eigen heb ik liever mij brokke met mij saardiene en mij makkareel. Maar jij heb er niks ofer te zegge assie op jou diejeet moet.

Tips

Toen ben ik wel met mij vrouw gaan praate. Jij kan wel alles ofer jou eigen heen laate koome maar jij ben er selluf ook nog. Van mij eigen heb ik geen ferstand van mij diejeet foor mij dunne buik. U heb mij eigen veel tips gegeeve foor mij oferleefing. Daarfoor wil ik u wel bedanke want saame weet jij meer dan dattie alleen ben.

Wat moet jij doen assie op jou diejeet ben:

 • jij moet nie oferdrijfe
 •  droogbrokke kan jij menge met jou lekkere brokke zo dattie eraan kan wenne
 • jij kan ook veel van jou natte voer eete want het heb minder kaalorieje
 • jij heb recht op jou wiekentsnek
 • jij kan jou droogbrokke menge met jou soep, dan hebbie soep met brokke
 •  jij moet nie zofeel kooliedraatie eete
 •  jou buik moet langzaam dunner worre anders kan jij ziek worre
 •  jij moet volhouwe assie op wil geefe.

Mij vrouw heb nu alles saame met mij eigen bekeeke. Dan foel jij jou eigen wel jou lijdende foorwerp.

Weegschaal

Mij vrouw zeg Loes er onbreek nog één ding. Ik zeg u eerluk, mij ene tand bleef bijna in mij paaling steeke.Jij denk dattie alles heb gehad maar dan zit jou ferrassing nog in jou staart. Mij vrouw zeg Loes het belangrijkste onbreek! En het is jou weegschaal! Assie wil weete of jou buik dunner wor dan moet jij op jou weegschaal. Toen ben ik boofe op mij denkpaal gaan zitte in mij sjok. Assie toch erregus een heekel aan heb dan is het wel mij weegschaal. Mij vrouw zeg Loes, denk er maar rustig ofer na, wij koome er folgende week wel op terug. Dan weet jij genoeg, jij kan op jou klomp aanfoele dattie weer iets in ze schil foer…

Maar jij kan nog zofeel praate met jou vrouw. Jij kan jou diejeet van jou al jou kante bekijke. Soms worrie ineens ofervalle door dinge die in jou leeve gebeure. U weet op mij Bert ze blog zijn wij vriendjes. Wij zijn een beetje famielie en wij steun elkaar. Offie nou jou ree-noo-vaa-zie heb of jou diejeet.

Kaarsje

vrouwNu wil ik u fraage offie u kaarsje wil brande voor mij vriendje Fynn. Hij heb het moeiluk en ze vrouw en ze zusse Sparkle en Muzette ook. Hij heb iets in ze longe en het hoor er nie te zitte. Jij weet nie wat jij hoor. Gelukkig heb mij vriend Vlo gezeg dattie ofer ze Regenboogbrug nog geen plek heb. Mij vriend Vlo heb er ferstand van want hij woon er selluf. Dan kan jij er wel over meepraate. Van mij eigen brand ik mij spesiejaale kaarsje voor mij vriendje Fynn. En voor ze vrouw en ze zusse. Dattie nog lang saame mag zijn. Lieve Fynn, wij denk aan jou. En dattie nog lang mag geniete en veel sneks krijg…

Loesje

19 thoughts on “Loesje vertelt over assie met jou vrouw moet praate…

 1. Lieve Loesje,
  Het is allemaal wat met het diejeet.
  Maar je hebt alles mooi op een rijtje gezet met je vrouw. En je hebt vooral aan Bert heel veel steun want hij heeft hetzelfde mee gemaakt. Maar dan nog blijft het vervelend voor je al die regeltjes met eten!!!! Tja en de weegschaal hoort er eigenlijk wel bij he??? Hoe kun je anders weten of het diejeet werkt????
  Wij wensen jou heel veel succes!!!!!
  Wij zullen ook een beetje met je mee doen door ook alleen een snekje in het weekend te eten……..misschien helpt jou dat een beetje!!!!!
  Wij branden ook kaarsjes voor Fynn en geven hem, Sparkle, Muzette en hun vrouw een dikke knuffel 😽😽😽😽😽😽

  Groetjes van Panda, Tica, Izzy, Moby, Belle, Dopey en natuurlijk onze vrouw!!

  1. Lieve, Panda, Tica, Izzy, Moby, Belle en Dopey en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie zo met mij eigen meeleef en mij steun geef met mij diejeet. Assie met jou vrouw gepraat heb dan kan jij wel duideluk zegge wat jij wil. En jij kan ook zegge wat jij nie wil. Maar jij weet nooit offie daar na luister?
   Ik vin het wel goed assie in het wiekent jullie snek eet en u mag het ook doen mevrouw Ceciel. Hoop dat mij vrouw ook ofer ze hart streik.
   Maar belangrijk is nu Fynn, als wij allemaal kaarsjes brande foelie ze eigen gesteun en dat is belangrijk.
   Dank jullie wel allemaal van meedeleeve en mij steun geeve,

   Liefs van Loesje

 2. Hajoooo mamsie.
  Oooooh ikke fin hut sjo errug dat uwes op die-jeet moet. Maar er sjulle tog ook wel wekkere dinge tusse sjitte? Uwes mag wel fette fis eetuh folges mei. Raar he? Ikke fin dwoge bwokkies superwekker mamsie. Heeeeel sjoms eet ik een halluf blikkie moes op. Frauw segge dat ik ook pafferig aan hut worre ben. Ikke eet een heel pak bwokkies fan 8 onz in 1 week hewemaal op🙀🙀 inne me upje. Se geef me al minner noepies😾 terreweil ikke in gwoei ben!!

  Oooh mamsie, ikke fin hut sjo siewig foor oom fynn. Ikke snap hut niet mamsie. Waarom worre onse fjientjes sjiek? 😿😿we hadde de regenboogbjug tog diggetimmert? Wie hep er dan een plankie weghaalt sowdat er steets een fjientje door kan kjuipe?
  Ooooh mamsie… snik snik
  Koes koes mamsie

  1. Oooh mij lieve Doorie,

   wat zeggie mij eigen nou, krijgie minder noepies van jou frauw. Zij is wel mij soolvrouw en zij zie wel goed. Maar denk dattie ze eigen nu fergis want mij beebie wor nie dik. Hij moet groeie van ze lang zijn tot ze breed worre. Jij kan wel lang doen van jou brokkies assie jou heele week doe van jou zak. Mamsie kan het ook in één dag van ze smakkkk smakkkk , maar zij is seeniejor en mij buik is groot van ze eigen.

   Misschien heb iemand ze Reegeboogbrug kapot gemaak en hij heb er planke uitgetrokke. Dan moeten wij fraage offie gemaak kan worde.
   Oooh Vlo kannie ons hellep geeve. Dattie snel jou Reegeboogbrug maak want Fynn blijf bij ons allemaal beneede van ze eigen.
   Jij heb het goed gezien lieve jonge,

   Koes koes koes van jou MamaLoesje

 3. Lieve Loesje,
  Wat goed van je dat de regels gemaakt hebt voor je vrouw, voor je dieet. Het leven moet wel leuk blijven.!!
  De voermat is door mijn vrouw gisteren op de post gedaan, als het goed is past hij door de brievenbus, dus het hangt nu van de postduif af wanneer hij komt.
  Loes, Fynn kan alleen maar door het luikje van de Regenboogbrug als het echt zijn tijd is. Eerder mag je er gewoon niet door. Dus maak je geen zorgen, hij mag hier alleen binnen als het op aarde niet leuk meer is voor hem.
  Maar als hij komt, staan we hem met z’n allen op te wachten, zodat hij zich meteen thuis voelt. Ik wilde helemaal niet over de Brug, maar toen ik hier eenmaal was, voelde ik me meteen thuis, zeg dat maar tegen Fynn. Katrien zingt vast een welkomstlied. Haar Brommert heeft al een vaste parkeerplaats bij de brug 🙂 !!
  Lieve Loes, heel veel sterkte met je dieet, ik weet uit ervaring dat het, als je er eenmaal aan gewend bent, heel lekker kan zijn. Mijn vrouw verzon altijd wat nieuws om over de dieetbrokken te doen, dus eigenlijk was iedere dag een verrassing.
  Wij draaien allemaal pootjes voor Fynn hier, dat hij nog een hele poos bij zijn vrouw mag blijven.
  Heel veel Regenboogkopjes voor jou, Floris en Zusje en je vrouw van Je vriend Vlo.

 4. Lieve Vlo,

  oooh dank jou wel dattie mij vriendje Fynn bescherm. Hij hoef nog nie ofer ze Reegeboogbrug . Mij hart heb wel meer rust assie foel, jij houw alles in jou gaate. Dat hebbie altijd gedaan Vlo, mij hart fertrouw jou.
  Hoop dat Fynn nog heel lang heb hier beneede bij ons allemaal. Hij is zo een lieve vriend van ze vrouw en ofer ze Reegeboogbrug kan jij nie aan jou gang blijfe. Zij heb jou al meegenoome en mij hartjesdinnetje prinses Katrientje en mij beebie Poppy. En mij broer Bart en Bolle ze oopa. Mij erfaring is, fol is fol.

  Ooooh Vlo hebbie jou vrouw gezeg dattie jou foermat naar mij eigen op moet stuure….
  Oooooooh ik foel nu mij ferleege zijn. Van mij oor tot mij baard en ook mij eens tand bloos. Dank jou wel. Ik vinnut wel spesiejaal en biesonder.
  Mij vrouw zeg dattie het ga uitprobeere maar ik heb wel gezeg. Het wor mij foermat, Zij kan ze eete ook op mij taafel legge.

  Vlo heb Katrien ech ze eigen brommertplek bij ze brug. Oooh zij blijf iedereen altijd ferbaase mij hartjesdinnetje.
  Zij is ze mees stoere reegeboogdinnetje van mij hart. Willie dat zegge van mij eigen. En dat ik haar nooit fergeet in mij hart en in mij buik. Zij hoor bij mij eigen Vlo, foor evve en evve

  Dank jou wel lieve Vlo dattie er altijd ben. Zorgie goed foor jou eigen en iedereen ofer mij Reegeboogbrug.
  Wij denk ook aan jou en aan jou vrouw,

  Liefs van Loesje

  1. Katrien voelt even veel voor jou als jij voor Katrien hoor! Zo’n band gaat nooit verloren!! Ze wacht op je, maar ze wil nog heeeeel lang wachten. Maar ik denk dat, als jij ooit, over een hele poos over de Brug komt, het op aarde heel hard gaat onweren van het knalfeest dat Katrien voor je gaat geven 🙂 !!!
   Dank jullie wel dat jullie aan mijn vrouw denken, dat helpt haar heel erg!!!
   Kopjes met twinkeltjes van Vlo.

   1. Hoi lieve Vlo! Wat fijn dat je je thuis voelt, over de brug. En dat jij en Katrientje er zijn, als iemand over de brug gaat.
    Ik doe je nooit vergeten! En je blijft erbij horen op de blog, net als de andere sterren.
    Lieve kopjes voor jou, en voor iedereen daar van Bolle.

    1. Hoi lieve vriend Bolle,
     Je thuis voelen gaat hier vanzelf, iedereen helpt je ermee.
     Ik vergeet jou ook nooit!!!!!! En alle andere sterren kijken ook naar je, vooral jouw Molletje!!
     Lieve kopjes van ons allemaal, je vriend Vlo.

 5. Lieve Loesje,

  Ik vind het zo super goed van jou dat je eerst met vrouw hebt gemauwd hoe het nu moet gaan worden met jou dieet.
  Lieve Loesje natuurlijk is het moeilijk om de poot te nemen om te gaan beginnen, maar eggies waar het val reuze mee en honger krijg je echt niet al lijkt het alsof je maar heel weinig te eten krijgt. Deze brokjes geven jou gevoel in de buik dat je heel veel hebt gegeten hoor. En je weet jij houd van kipkluifjes, nou je bokjes zijn gemaakt van kippetje hoor. Je moet natuurlijk even wennen, maar vrouwtje zal het beslist goed samen met jou gaan doen.
  Ja een weegding zal er ook aan te pas moeten komen, want hoe kan jij anders weten hoeveel jij je best doet, want dat is heel belangrijk voor jou om te weten. Ik kreeg altijd heel veel belonings knuffels als ik weer wat minder aan gewicht had. Loesje dat is de allerhoogste beloning hoor. Niet al te veel tegelijk minder Loesje worden hoor, want dat is niet goed.

  Natuurlijk mag Fynn nog niet over de regenboogbrug gaan, maar alleen als het zijn tijd is. Nu doet Fynn nog heel veel genieten met vrouwtje en zusje. Iedere avond doen wij kaarje aan voor Fynn en de rest van de dag doen wij heel veel aan ze denken om hen zo heel veel steun te geven en dat hopen wij heel lang te mogen doen.

  Zo Loesje nu moet ik weer stop met schrijven, want vrouwtje moet nog wat doen en dan weg naar ons huis, er moeten mensen kijken voor wat ze moeten doen aan werk als wij de sleutels krijgen over 11 dagen.

  Loesje veel succes met het beginnen van jouw dieet en veel knuffels van vrouwtje en grote poot en kopstoot van je grote vriend die heel trots op jou is.
  Jip

  1. Oooh Jip en mevrouw Jip,

   Oooh krijgie ofer elluf daage sleutels van jou vooraltijdhuisje. Met jou buiteferblijf zo dattie kan renne en jou buiteferblijf kontroole kan doen. Oooh Jip dan hebbie geen droogbrokke meer noodig want dan kannie jou heele dag renne. Dan krijgie misschien wel jou renbrokke, met sjelei Jip. Oooh ik vinnut zo fijn foor jou eigen en ook foor jou vrouw.

   Mij diejeet, van me eigen ben ik er wel klaar mee Jip maar mij vrouw zeg Loes wij moet nog beginne. Dan moet jij wel praate en jij moet jou eigen meening zegge want het ga wel om mij buik. Mij vrouw zeg Loes Jip doe het, Bolle en jou Bert doe het ook. Maar van mij eigen weet ik, Bolle geef er niks om. Hij heb ook liefer ze gewoone brokke. Hij moet wel enersjie oferhouwe foor assie ga reese foor jullie wedstreid. Dan moet jij gezond zijn en jij moet jou kondiezie hebbe. Van mij eigen ga ik wel kijke assie begin. Hoop dat mij vrouw dan sneks in mij huis haal. Dan kijkie toch anders Jip.

   Maar wij ga eers Fynn steune want hij heb ies, jij schrik erfan. En hij heb twee zusse, Sparkle en Muzette en hij heb ze heele lieve vrouw.
   Assie vriende ben op de blog van mij Bert dan steun jij elkaar.
   Mij pootjes en mij kaars is foor Fynn.
   Lieve Jip en mevrouw Jip jij krijg mij lieve kopjes van mij vriendschap

   Loesje

 6. Hoi lieve Loes, ja het is wat met dat diejeet. Je weet, ik moet van mijn mensen ook nog steeds op diejeet. En ik vind er ook niks aan. Net als jij ben ik boergondies, ik hou van lekker eten en van veel eten. Ik lust bijna alles, alleen mijn slankbrokken niet. Mijn vrouw doet ze mengen met andere brokken, en dan laat ik steeds de slankbrokken staan, slim hè? Alleen als ik denk dat ik flauwval van de honger eet ik ze toch maar op.
  Ik heb je tips goed gelezen, en mjjn vrouw ook denk ik. Want die heeft weleens geprobeerd mijn slankbrokken te mengen met soep. Of zelfs met water. Ze dacht dat ik dan dacht dat ze gewoon natvoer waren. Maar ik ben niet dom natuurlijk, ik weet presies hoe natvoer hoort te smaken en dat is niet zó. En ik vind dat in natvoer geen harde brokken moeten zitten, en in brokken hoort niets nats te zitten. Daar ben ik heel streng in, en nu probeert ze het niet meer.
  O, en die weegschaal… ik moet er ook op. Samen met mijn man of mijn vrouw. Maar onze weegschaal klopt helemaal niet. Want ik ben al twee maanden op diejeet, en ik val helemaal niet meer af! Terwijl ik van binnen voel, IN mijn buik, dat ik al eigenlijk veels te slank ben. Dus je kunt tegen je vrouw zeggen dat een weegschaal niet helpt, omdat je echte gewicht van binnen zit.

  En zeker weten dat ik aan Fynn denk! En ook aan zijn vrouw en aan Sparkle en Muzette! Ik zal ook een kaarsje branden, dat hij nog lang bij zijn famielie en bij ons blijft, en dat hij zich niet ziek voelt!

  Lieve Loes, je krijgt hele lieve kopjes van mij, Bolle. Met ekstra sjelei, om je slankbrokken wat lekkerder te maken! En je vrouw en Floris en Zusje mogen ze ook pakken!

  1. Lieve Bolle,

   Jij heb weer gelijk van wattie mij eigen zeg. Van jou gewicht en dat jij van binne weet hoefeel jij weeg. Van mij eigen weet ik dat mij hart in mij buik groei want als mij hart ies foel wil mij buik eete. Nu met Fynn kan mij eigen nie op mij diejeet maar mij vrouw zeg Loes jij kannie aan jou gang blijfe. Maar van mij eigen blijf ik nie aan mij gang, mij leefe blijf aan ze gang. Eers Vlo en dattie ofer mij reegeboogbrug ging en nu Fynn en dattie ies in ze longe heb waar jij niet blij van wor. Dan hebbie emoozie en jij ken mij eigen. Assie emoozie zég al krijg mij buik begeerte. Dan wil mij eene tand ze eigen maaniefesteere.
   Mij vrouw zeg Loes jij moet skrebbel ga speele, jij gebruik zofeel letters. Toen heb ik wel gezeg dat mij letters van mij eigen zijn en nie van mevrouw Skrebbel. Van mij eigen ken ik haar nie….
   Mij buik is mij buik en mij vrouw is mij vrouw, daar hoef geen letter ze eigen foor te ferstoppe.
   Oooh Bolle mij buik is ook dun van ze eigen maar mij hart zit erin. Dan hebbie altijd jou gefoel bij jou eete en het smaak jou eigen nog beter. Mij vrouw zeg Loes jij draaf door maar assie geen paard ben dan kan jij nooit draafe
   Zo zie ik het wel van mij eigen en ik heb er ofer nagedach. Op mij denkpaal want van mij eigen kan ik nog goed klimme.
   Mij hart is wel blij Bolle, dattie mij eigen zo steun en dattie mij eigen wijze dinge zeg.
   Misschien kannie ook een keer met mij vrouw praate en ik ga het nie ferklappe.

   Lieve Bolle jij krijg mij kopjes met kippekluif in sjelei. Zonder soep want jij heb gelijk. Assie soep eet, eet jij soep. Assie droogbrokke eet dan kannie die laate staan.
   Jou vrouw en jou menseman krijg mij Loesekopjes en die is ook spesiejaal,

   Loesje

 7. Lieve Loesje, wat fijn dat je een goed gesprek hebt gehad met jouw vrouw over je diejeet. Ik weet zeker dat het allemaal meevalt lieve Loes, als je eenmaal de eerste poot hebt gezet. Je hebt een hele lieve vrouw die heel goed weet wat goed voor je is en wat je lekker vindt. Zij maakt het diejeet vast wel heel lekker voor jou. Wat erg van ons vriendje Fynn, wij gaan een kaarsje branden en pootjes draaien voor hem en zijn familie. Hij mag nog niet over die akelige Regenboogbrug. We hopen dat hij nog heel lang bij ons mag blijven. Lieve Loesje, je bent een hele verstandige poes en Floortje en ik weten zeker dat alles goed komt met jouw diejeet. Een knuffel van mij en een zacht kopje van je dinnetje Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en mij dinnetje Floortje,

   denkie echt dat mij vrouw ferstand heb? Dattie mij eigen nie laat ferhongere van mij droogbrokke? Dattie mij nog wiekentsnek geef. Assie zofeel emoozie heb van jou vriendje Fynn dan kan jij nie op jou diejeet. Hoop dat mij vrouw mij begrijp lieve mevrouw Ina. Dattie mij nog ferwen want ferwenne vin ik fijn.
   Misschien ferwen u Floortje ook, zij ferdien het wel. En Floortje ferwen u want assie saame ben ferwen jij elkaar.
   Dat is mij erfaring, dank u wel

   Liefs van Loesje

 8. Ohhhh Loesje meenie het eggies,ga het nu gebeure je diejeet?Je weet dat ikke errug met je meeleef als erfarindeskundige.Mijn buikie is ook rontgewees en nu ook weer.Stomme schildklierpille deden datte en nu krijg ikke het er nie meer af.Maar Loes eggies waar er is een hoop lekkers dat je wel erbij kan ete hoor.Alleen moette je frauw dan effe kijke op de lijs met eet informasie op hette “diabeten katten forum”.Die hebbe een lijs met alle informasie over fet,eiwit koolhiedrate in ete in brokke en natfoer en scullary girl seg dat je je niet als lid op hoef te geve,Je kan et so finde met googelen..
  Maar ikke ben wel gejokt….een wegsgaal inne je eingenste huis.Ikke moest er effe van bijkomme toen ikke het las.Ikke snap datte jij zo’n fijant niet inne je huis wil hebbe…..grutjes eggies ietsom van te schrikke.
  Nou ga ik effe in beweging kome,en dat doe ikke niet zo vaak maar de sakdoeke sijn niette aan te slepe voor scullary girl.Ze is so geroert omdatte jij voor Fynney vraag om een kaars te brande.Se heb er steets natte oge fan.enne dus sakdoeke nodig.Fynn is ook so geroert,al heb hij geen sakdoeke nodig.Hij gebruik se poot.Fan Vlo kreeg hij mooie veren gestuurt met de posduif en zelfs ikke heb er eve mee gespeel.Dat mog van Fynn.Sukke mooie vere echt spesjaal.Enne hij speel er soms effe mee.Ook lig hij wel in de grote klimpaal.Naar de buite te kijke naar de fogels.Hette was altijt mij troon,maar hij magge ook.erin.Fynney blijf so lang mogelek bij ons seg hij,want scullary girl kan nog nie sonder hem.enne hij nie sonder ons allemaal.Maar hij vin het fijn datte Vlo hem wil helepe en Katrien ook assie hij de brug over moe gaan.Hij seg dattie eggies se bes heeft gedaan toen met timmere fan de plankies bij de brug,enne hij vin het nie leuk datte iemand die weer los heef gehaal.
  Liefe Loes feel sterkte bij diejeten en weet dat ikke aan je denk.Je krijg een dikke knuffel van scullary girl en fan Fynney want hij bloos gewoon toen hij de blog las.Hij fin het so lief van jou enne fan allemaal da se een kaars wille brande foor hem.Ook koppies van me zus en fan mij lief friendinetje.Van Sparkle

  1. Ooh lieve Sparkle,

   dank jou wel met wattie mij eigen zeg en dattie foel dat mij hart meeleef met jou broer Fynn, jou vrouw, jou zus Muzette en jou eigen. Jij heb al zofeel meegemaak en nu is jou broer ook ziek. Dan vin ik wel, dan hebbie steun noodig want wij zijn vriendjes. En dan hellep jij elkaar door jou dik en jou maatje meer.
   Iedereen hoop dat jou broer Fynn nog heel lang bij jou eigen en jou zus Muzette en jou vrouw mag blijfe. Maar jij kan er nooit ies ofer zegge. Daarom heb ik mij vriend Vlo ook gefraag offie wil hellep geefe. Hij heb ze brug weer gemaak want assie ze planke los heb ligge foel niemand ze eigen veilig. Jij weet nooit wat jou eigen oferkom assie jou oopening heb in jou brug. En mij hartjesdinnetje hellep ook mee, zij scheur ofer ze brug en zij hauw iedereen teege.
   Nu heb ik wel meer rust. Hoop dat jou vrouw nu ze traan droog houw. Maar iedereen heb ze emoozie en die moet jij nie ferstoppe.
   Van mij eigen heb ik liefer makkareele en mij tonijn. Of mij zallum of mij tonijn in mij garnaalesjelei als dattie zakdoeke moet eete maar jij heb er niks ofer te zegge.
   Mij vrouw wil mij diejeet beginne maar assie emoozie heb dan hebbie geen ruimte in jou buik.
   Nu issie druk met mij weegschaal maar ik geef er niks om. Mij vrouw zeg Loes, denk aan jou gezond. Maar ik zeg van mij eigen ben ik liefer rond.

   Lieve Sparkle dank jou wel dattie mij eigen jou schrijf heb gedaan. Geefie Fynn mij zachte knuffel van mij beeterschap en mij sterkzijn. Hij heb nou Vlo ze feere, dan hebbie ekstra bescherming. Hij heb fleugels van liefde. Mij hart vin het zo mooi.
   Hij kan ze eigen nu uitleeve want feere doen niemand pijn.
   Geefie jou zus Muzette mij kopjes en jou vrouw ook en jij krijg mij dinnetjekopje want jij ben mij kanjer

   Liefs van Loesje

 9. Hoi lief dinnetje Loesje, ik mag je toch nog even snel een berichtje schrijven. Misschien kan je een kompromies sluiten met je vrouw, dat je je diejeet probeert maar dat je dan als beloning een lekkere snek moet krijgen. En zeker in het wiekent een snek. Wij gaan ook pootjes draaien en een kaarsje branden voor Fynn. Knuffies van je dinnetje Kruimel en van de rest van de bende.

 10. Liefe Loesje moet je nou toch egt je diejeet? Nou misgien met de tips lukt t wel. Ik mog eggies waar nou pas op de eipet, frau heeft t superdruk met centjes verdienen.

  Lieve Fynn, ook wij doen kaarsje branden. Dat je nog maar lang hier op aarde mag blijven!

  Knuffels van Miranda (Frau) en Minnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *