Loesje vertelt over assie jou operatie krijg

operatieMij vrouw heb mij eigen fertel, Loes morrege is jou operazie. Dan schrik jij wel want u weet foor mij eigen hoef het nie. Maar mij vrouw en mij dokter wil het wel, dan hebbie selluf niks meer te kiese. Nu moet ik mij eigen foorbereide en poosietief zijn.

Speezialis

Jij wil nie weete wattie teegewoordig allemaal moet doen foordat jij jou operazie krijg. Mij vrouw heb er bijna foor moete smeeke. Mij dokter zeg, nu mevrouw Coorona er is doe wij alleen ze operazie assie nie kan wachte. Toen heb mij vrouw gezeg, Loes kannie meer wachte.
Selluf mis ik hierbij wel mij  kom-muu-nie-kaazie met mij eigen. Dattie fraag Loes hebbie hierofer selluf ook een meening? Maar mij eigen is niks gefraag. Anders had ik mij dokter wel gezeg, Loes is speezialis in wachte. Behalfe assie moet eete, maar daar heb mij dokter niks mee te maake van ze eigen.

Kondiezie

Mij dokter zeg Loes moet gezond zijn, zij mag nie niese en zij moet in ze goede kondiezie zijn. Assie soies hoor dan heb ik van mij eigen al ge eete en ook mij waater gedronke. Assie mij eigen een beetje ken dan weet jij, Loes heb geen kondiezie. Loes beweeg nooit want zij is groonies niesziek. Ik zeg u eerluk, soms hebbie jou ekskuus nodig.
Van mij eigen geef ik niks om mij beweege. Maar assie dat teege jou dokter zeg dan krijgie meteen pille foor jou kondiezie. En jij moet ge-ak-ti-feer worre dattie ga beweege. Van mij eigen kom ik in mij beweeging foor mij makkareele en mij garnaale. Mij begeerte is altijd atleeties, maar daar kan jij bij jou dokter nie mee aankoome.

Papiere

Mij vrouw heb papiere gehad van mij dokter en zij moet fraage over mij eigen beantwoorde. Offie worreme heb of flooie?? Wie ferzin soies? Van mij eigen ben ik prooper en ik ben ook netjes. Assie verkering heb ga jij ga toch nie met jou flooie in jou vacht foor jou kompjuuter zitte. Van mij eigen zou ik mij schaame en dat moet jij nie wille. Mij dokter wil ook in mij bloed kijke? Van mij eigen vin ik mij bloed wel priefee, jij hoef nie oferal in te kijke. In mij bek kijke vin ik wel genoeg.
Maar mij vrouw zeg Loes jij ben seeniejor, dan is het belangrijk om oferal naar te kijke. Jou dokter moet er alles aan doen om jou zo gezond mogeluk te houwe. Dan foel jij wel jou vrouw heb jou in ze hart gesloote. Jij wor er stil van en ferleege, assie zofeel liefde foel. Mij vrouw heb sellufs al mij zachte vis bestel bij mij visboer foor na mij operazie. Dan smelt jou hart wel van jou geluk. Dat jou vrouw weet, dattie zofeel begeerte heb na jou naarekoosie dat jou vis lig te wachte.

Mij eene tand

operatieIn mij hart foel ik ook mij zeenuuw en mij onseeker zijn. Wat ga mij dokter doen met mij eene tand? Jij moet er toch nie aan denke dattie wakker wor en jij heb niks meer in jou bek? Mij eene tand is mij schoonheid, u kan het zien op mij footoo. Dattie weet jij kan nog foor jou dag koome en jou verkering vin jou aantrekkeluk. Jij ben wel een poes van jou eigen, dan hebbie graag jou groote buik en jou eene tand. Ik zeg u eerlijk, niemand weet of mij eene tand in mij bek blijf. Mij dokter weet het pas assie in mij bek ga kijke. Het wor mij ferrassing na mij naarekoosie. Dan foel jij jou onseeker zijn diep in jou buik.
Ik heb mij vrouw wel gezeg, van mij eigen hoef ik geen proteesie. Assie één keer nies flieg jou proteesie zo door jou kamer. Daar wor jij nie gelukkig van en jou vrouw ook nie. Jij moet ree-aa-lissies zijn.

Poosietief

Ferder kan jij  niet meer doen dan rustig op jou denkpaal ligge en poosietief blijfe. Mij hart foel nu heb ik mij kans op mij gezond. Mij vriend Bolle heb zondag nog gezeg, al is jou kans nog zo klein. Jij moet er wel foor gaan. Dat doe ik nu. Misschien ga ik ooit minder niese als mij onsteeking uit mij bek is. Misschien ook nie. Maar assie het nie probeer dan ga het sowiezo nie gebeure.
Mij vrouw zeg, Loes alles kom goed. Jij hoef nie bang te zijn, jij ben en blijf mij allermooiste Loes van mij hart…
Dan kan jij fertrouwe hebbe…

Loesje

Mij aanfulling

Lieve allemaal van mij hart. Van mij eigen wil ik iedereen mij dank u wel zegge foor zofeel steun en lieve woorde foor mij eigen en mij vrouw. Assie zoies moois krijg van u kaarte en mij lekkere snek, foel jij bijna jou zeenuuw nie meer foor jou operazie. Mij vrouw hang al u lieve kaarte op mij deur. Foor steun, mij troos en dattie aan mij eigen denk. Nu kom alles goed, mij hart foel het.
Dank u wel,

Loesje en mij eigen vrouw

20 thoughts on “Loesje vertelt over assie jou operatie krijg

 1. Héél veel sterkte lieve Loes en ook voor je vrouw. En gauw weer beter worden zodat je weer lekker tonijn kunt eten. Kopje van Fietje en een krabbel achter je oortje van mij.

 2. Ooooh mammie.
  Sniksniksnik. Ikke benne sjo bang sniksnik. Maar foor uwes ga ik stoer doen mamsie. Sniksnik.
  Magge ik morge in tante zus haar poote wagge oppe nieuws van uwes mamsie? Sniksnik. Ikke weet dat uwes stoer benne en dat alles goe gaat, maar ikke ben gewoon een kleine jonge nog sniksnik.
  Ikke ben wel boos op uwes dokker. Uwes hep geen viese vlootjes. Ooooh so meen. Sjodra uwes morrege weer thuis benne mag uwes fan uwes sneks ete mammie. Die heppik speesjaal foor u inne winkel haalt. En iedereen gaf sentjes daarfoor. Ommedat se fan uwes hauwe!!! En iedereen hep uwes kaartjes stuurt. Sniksnik.
  Mamsiewamsie… ikke geef uwes een heeeeeeeeeeeeeele dikke koes koes sniksnik. ❤

  1. Ooooh mij beebie van mij hart,

   jij ben mij stoere jonge en jij heb jou mamsie zofeel ferras met zo een groote flop van jou postuif. Mamsie heb nog ofer want assie morrege wakker wor na ze operazie en ze naarekoosie hebbie altijd zofeel begeerte. Dan ga mij snek in mij bek van mij begeerte.

   Lieve jonge mamsie zeg nu teege jou eigen, jij hoef nie bang te zijn van mij operazie want dat is moeiluk foor jou eigen en foor mamsie. Tante Zus hellep jou eigen en Oopa Floris assie het nie fergeet weeges ze deemenzie. Dattie nie bang ben en jou snik, snik moet doen. Mamsie heb nu zofeel steun van al ze vriendjes gehad en ook kaarte en mij snek. Dan hebbie goessing om uit jou naarekoosie te koome.
   Dank jou wel mij groote stoere beebie dattie zo aan jou mamsie denk

   Koes koes van jou mamsie Loesje met ze kiese nog in ze bek,

   MammaLoesje

 3. Ow Loesje dinnetje is het morgen al! Ik ga heel veel pootjes duimen doen hoor samen met frau! Dat alles goed komt en jij er als een sterke mooie lieve Loesje weer uit de narekoosie komt!

  Heeeeel veeeeel kopjes van mij Minnie en van frau!

  1. oooh lieve Minniedinnie,

   dank jou wel dattie jou pootjes draai en dattie aan mij eigen denk. Ik vin naarekoosie moeiluk van mij eigen maar jij kan jou bek nie laate o-pereere assie er selluf nog bij ben. Maar ik vinnut spannend foor mij eigen en ook foor mij vrouw.
   Nu ga ik poesietief zijn van mij eigen dan kom alles goed,

   Loesje

 4. Lieve Loesje, ach meisje toch wat akelig allemaal, morgen al je ooperasie. Jou dinnetje Floortje en ik, wij draaien pootjes voor jou, net als al jouw vriendjes en dinnetjes, wij staan allemaal om jou en jouw frau heen. En wij weten zeker dat alles goed komt lieve Loes, dat je als je wakker wordt weer gewoon jouw tonijn, zallum, kaabeljou en garnaal kunt eten. Heel veel sterkte voor jou en je frau morgen . Zachte troostkopjes voor jullie beiden van Floortje en knuffel van mij.

 5. Lieve Loesje,

  Wij gaan morgen heel veel aan jou denken, pootjes draaien en cyberknuffeltjes sturen. Dan ben je er snel weer bovenop!!

  Pootjes en knuffeltjes, Binti & Zooka

  1. Lieve Binti en Zooka,

   oooh seiberknuffeltjes, ik vinnut spannend. Dank jullie wel dattie zofeel aan mij eigen denk. Dan kan jij poesietief blijfe en jij krijg fertrouwe,

   Liefs van Loesje

 6. Lieve Loesje,
  Wij gaan morgen poten en duimen draaien voor jou!!!!
  En in gedachten zullen we bij jullie zijn en dan sturen we alle liefde en geluk naar jullie toe!!!!

  Hele dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh lieve mevrouw Ceciel, Izzy, Belle, Panda, Moby, Dopey en Tica,

   mij hart is nu zofeel geraak met dankbaar zijn. Dattie allemaal aan mij eigen denk. Mij dokter ga nie weete wattie meemaak van mij operazie,

   Liefs van Loesje

 7. O,mijn liefe friendin.
  Ikke weet datte jij morrege jou operazie heb met naarekoos.Ons scullary girl hep et vertel gedaan.
  Ikke moe wel zegge datte jij errug dapper ben hoor.Enne dieredokters sijn altijd so nieuwsgierug…privee in je bloei kijke en segge datte jij geen vlooi en so mag hebbe,Nou een beetje poesedame is errug op schoon op der eige.Dattie da nie weet is dom.En soms wille wij dames nie aktiveere.Ikke ook nie.Alleen voor eete en lekkers,fooral foor lekkers.Da komt ook omdat we senijoor sijn,dat souwe se toch ook moete weete.Loes jij ben helemaal mooi fan je selluf enne of je nou nog eene tand hep of nie,dat maak niks uit.Je ben so mooi fan buite en fan binne,Da blijf altijt.
  Me sus en ikke draaie poote foor jou en scullary girl ook.Enne onse Fynney sit in onse hartjes dus die doe ook mee,
  Foor je frauw ook heel feel sterke want et isse moeilijk om 1 fan je kattekindere naar de operazie en narekoos te brenge.Enne dan te wachte op telefoon dat alles goe gegaan is.Maar se doet et omdat se heel veel fan je houwe doet en foor je gezond moet et dan soms.
  Maare leuk is heeeeeeeeeeeel erg wat anders.
  Friendin we denke dus allemaal aan je en ook tijdes de operazie slaan we onse poote om je heen dan gaa alles super goe en Bert hellupt je ook,want hij is je verkering.Dan hellup je elkaar altijt.
  Enne al die poote die draaie en er foor je sijn kan de dieredokter nie sien,maar wij sijn er eggies wel.
  Heel feel kopjes fan mij sus Muzette en mijselluf.Enne een knuffel fan scullary girl.
  Je friendin Sparkle

  1. Lieve Kanjerdinnetje van mij hart,

   dank jou wel dattie mij eigen zofeel steun geef en dattie mij eigen zofeel lieve woorde zeg. Jij maak letters van jou lief zijn, mij hart foel het.
   Morrege is moeiluk Sparkle. Maar assie zofeel kopjes en pootjes om jou eigen heen foel dan krijgie fertrouwe en jij krijg jou moed.
   Dat is belangrijk en mij hart foel jou broer Fynnie doe ook mee. Hij is in jou vrouw ze hart, dan zittie foor altijd goed. Jij zeg ies zo ferstandig Sparkle. Van mij eigen vin ik er niks aan maar mij vrouw doe het foor mij gezond en zij roep ze heele week. Loes jij hoor bij mij eigen, in mij hart en in mij huis. Jij ben mij kleine poezedinnetje….
   Wat kan jij dan nog zegge Sparkle, dan kannie nie meer doen dan jou kiese op zekaar zette. Dan moet jij sterrek zijn en assie dan zofeel steun krijg en troos dan ga jou hart straale. Dan willie gezond worre en jij wil jou snek.
   Mij vrouw zeg, straks nog Loes en dan eeve nie. Dat is Mij moeilukste mooment.

   Lieve Sparkle en jou zus Muzette en jou vrouw,
   dank jou wel

   Loesje

 8. Mijn allerliefste dinnetje Loesje, ik ga morgen heel erg veel aan je denken en stuur heel veel positiviteit naar jou toe. En naar Zusje en Floris en naar jou vrouw. Alles kom goed Loes, en als je eene tand toch weg moet, dan ben je nog steeds mijn allerliefste dinnetje hoor. Wij gaan morgen met zijn allen pootjes draaien en duimen voor jou lieve Loesje. En we denken ook aan Dorus, die zo bang is voor zijn mamsie. Lieve Loesje heel veel knuffies van je dinnetje Kruimel en van Bas Bjarne Oliver Bikkel en Juultje en van onze vrouw

  1. Oooh lieve Kruimel,

   wat zeggie mooi jou dinge van jou hart. Dank jou wel dattie mij eigen zofeel steun geef en dattie aan mij eigen denk.
   Van mij eigen vin ik het ook moeiluk want jij moet toch jou huis uit. En mij dokter moei ze eigen oferal mee.Hij wil alles weete van mij eigen, maar mij eigen wil liefer eete!
   Mij vrouw zeg, Loes assie straks jou kiese niemeer heb dan ga jij nog stees alles eete. Dat is belangrijk foor mij eigen. En mij vriende, mij verkering en mij beebie hellep mij eigen zo goed.
   Lieve Kruimel, het kom goed want mij vrouw heb mij zallum al in mij huis,
   Geefie jou broers en jou vrouw mij zachte pootje en jij krijg mij zachte knuffels

   Van jou dinnetje

   Loesje

 9. Oh mij liefe mamavoelens, ik vinne zo zenuw van jouw operaazie. Mij lijf bibber de hele dag en ik wil alleen maar mauwen. Mij hartje is bonsen kei hard van ze zenuw. En foor mij maak het niet uit of jij heb jou tanden of geen tanden, jij ben mij liefe mamavoelens foor altijd. En wij draai elke dag poote voor jou operaazie goed mag gaan. En jij ben zo poosietief van jou eigen! wij hauwe kei veel van jou liefe mamavoelens, heel veel kusjes, knuffels kopjes neusjes en zalm en tonijn voor jouw van ons allemaal

  1. Ooooooh mij lieve Milaatjelief,

   mamavoelens heb nu traane in ze oog van zofeel mooie foelens en letters van jou hartje. Mij meisje van mij buik, mij meisje van mij hart.
   Mamavoelens heb ook zeenuuw van ze bek maar alles kom goed want assie straks geen narekoosie meer in ze lijf heb ga mamavoelens weer trappel trappel trappel met mij kleine, lieve Milaameisje.
   Jij hoef nie bang te zijn, hij hoef nie bibber te zijn van jou eigen.
   Alles kom goed!
   Trappel trappel trappel met mij Milameisjes en knuffels foor jou vrouw, Brammie en woef,

   Mamavoelens van Loesje

 10. Dag lieve Loes, oooo wat spannend dat je morgen je operazie gaat krijgen! En heeft je vrouw je eerlijk waar niet gevraagd of je zelf wel wilt gaan? Wat erg! Misschien kan je je dokter bellen en zeggen dat het helemaal niet nodig is, en dat je thuis blijft.
  Maar misschien is het ook wel goed om te gaan, dan is het maar gebeurd. En dan ben je die lastige kiesen kwijt, die ontstoken zijn. En als die kiesjes weg zijn ben je misschien ook iets minder vaak groonies.
  Ik snap dat je zenuwachtig bent, want het is best heel eng. Maar je weet dat je vrouw supergoed voor je zorgt, en dat iedereen van de blog aan je doet denken. We staan met zijn allen om je heen, in onze gedachten. En we beschermen je en zorgen dat alles goed gaat en dat je snel weer op de been bent. Dat je weer superlekker kan eten, zonder pijn.
  Het gaat goed komen Loes, want je bent Loes. En je bent gefoelig en lief en slim en stoer. Dus zo’n operazie is heel vervelend, zeker weten. Maar je kan het!!
  En je hoeft je geen zorgen te maken dat je Bertje je niet meer lief vindt zonder je tand. Je hebt je buik toch nog, en je bent nog steeds dezelfde Loes zonder tand. Mooi zijn zit van binnen, en maar een heel klein beetje van buiten. En toevallig weet ik zeker dat jij het allebei hebt!
  Lieve Loes, je krijgt van mij heel veel lieve kopjes met sterrukte, met dromensmaak. Als je ervan eet ga je heel fijn dromen. En als je wakker wordt, is alles weer gewoon!
  Zet um op Loes!
  Van Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   van mij eigen ben ik nu stiekem eeve op mij vrouw ze kompjuuter. Mij vrouw weet het nie want zij is nog mij tonijn ferdiene. Dank jou wel dattie mij eigen zofeel steun geef en dattie zofeel fertrouwe heb in mij eigen en mij vrouw.
   Gistere kon ik van mij eigen nie meer mij letters maake want mij vrouw moes slaape en dan ga ik ook slaape van mij eigen. Nu wil ik nog zegge dat mij vrouw mij eigen gistere nog lekker mij tonijn heb gegeeve maar mij buik is nu wel bijna leeg. In mij kop zie ik mij zallum en mij saardiene aan mij eigen foorbij gaan maar assie jou operazie krijg dan kan jij alleen maar aan jou eete denke.

   Lieve Bolle, jij hoor snel weer van mij eigen. Jij krijg nu mij kopjes want jij ben zo een lieve vriend dattie mij eigen zofeel steun geef…
   Misschien kan ik mij eigen nog ferstoppe foordat mij vrouw thuiskom…

   Liefs van Loesje

 11. Lieve Loesje,
  Ja morgen is de dag van jou operaazie en dat is voor jou en vrouwtje heel spannend en dat jullie dan van de zenuwen zijn snappen wij heus wel. Maar Loesje het gaat beslist goed komen en morgen heb je het achter je gelaten en kan je gaan opknappen en niet meer au in je bekkie. Want dat is ook niks en heel erg. Ga jij maar een grote droomslaap doen bij de DA en als je weer wakker bent mag je weer naar huis . Vrouwtje en ikjes doen heel veel steun denken en onze pootjes en armen om jou en Vrouw Loes heen. Jullie staan eggies niet alleen hoor
  Van vrouwtje en mij krijg jij een superdesuper reuze grote knuf.
  Poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank jou wel dattie zofeel aan mij eigen denk. Van mij eigen heb ik nu heel feel zeenuuw en mij buik is leeg. Nu moet ik sterrek zijn. Mij vrouw kom zo thuis want zij heb mij tonijn ferdien. Hoop dattie mij eigen nog mij onbijt geef maar zij heb gistere gezeg dat ik moet wachte tot dattie mij eigen op kom haale van mij operazie. Ik vinnut moeiluk Jip maar soms moet jij sterrek zijn en poosietief.
   dat ga ik nu probeere…

   Dank jou wel dattie aan mij eigen denk en ook aan mij vrouw,

   Liefs van mij eigen, Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *