Loesje vertelt over assie jou eigen weer beeter ga foele…

LoesjeU weet van mij eigen ben ik beezig met mij reefaaliedazieproses. Dat is weeges dat ik mij oog onstooke heb en ook weeges mij groonies niesziek zijn.

In jou mand

Assie moet reefaaliedeere lig jij veel in jou mand met lappe, dan kan jij herstelle. Maar assie jou eigen beeter ga foele wat gebeur er dan? Krijgie dan andere lappe in jou mand? Krijgie dan jou andere vis?
Van me eigen hoef ik geen andere vis, mij tonijn, garnaaale,  makkareel en mij zallum smaak mij altijd uitsteekend. En deeze week kreeg ik ook mij foorel en soms saardiene. Van me eigen vind ik mij eetpatteroon is goed. Maar jij foel wel in jou lijf dattie jou eigen beeter ga foele. Ik ga u fertelle wat er in mij wiekent gebeurde. U zal het nie geloofe.

In jou herstel

Mij vrouw moes in mij wiekent mij tonijn ferdiene. Ik vin er niks aan als mij vrouw weg ga. Van mij eigen lag ik tusse mij lappe in mij mand. Mij vrouw gaf mij liefdevol mij tot straks knuffel. Toen heb ik mij heele middag en mij afond geslaape. Assie  toch moet herstelle kan jij dat beeter doen als jou vrouw jou tonijn ferdien.
Maar in mij lijf foelde het anders. In mij slaap wilde ik renne en rolle met mij Bert in mij gras. Dattie foel er ferschuif iets in jou herstel. Jij foel jou tinteling, jou twinkeling kom terug. Jou hart wil schreeuwe van jou geluk. Toen kwam mij vrouw thuis. Zij kreeg mij kopjes met mij hart. Mij blij zijn, mij geluk. En het was nie foor mij tonijn, het was mij gefoel. Mij vrouw foelde mij meteen, zij ken mij eigen zo goed. Ik kreeg wel mij tonijn, dattie nie denk Loes heb ze eigen boofe ze eete uit getil. Jij moet wel met jou poote op jou grond blijfe staan. Anders raak jij jou eigen spoor beiser…

Mij erfaring

Maar nu kom het. Mij vrouw ga zitte in mij bank. Van me eigen vin ik wel dat moet kunne. Maar mij kop stond op eksploodeere van mij geluk. Toen ben ik boove op mij denkpaal geklomme, op mij hoogste tree. In mij lijf foelde ik mij atleetiese opleefing, jij wil in jou beweeging koome.
LoesjeMij vrouw wis nie wattie zag. Zij moes wel eeve slikke van ze emoozie. En van ze schrik want jij weet nie of mij paal mij maatje meer nog kan draage. Maar U kan op mij footoos zien, het is mij herrijsenis van mij dag. Dattie jou eigen zo goed foel dattie op jou top van jou atleeties fermooge funksiooneer. Gewoon omdat jij jou eigen weer beeter ga foele. Omdat jou hart het foel en jij wil het laate zien. Jij wil het deele, jou geluk. Assie het deel is jou geluk nog mooier, dat is nu mij erfaring.

Op mij denkpaal

Misschien heb ik wel mij uur boove op mij denkpaal gezeete. Gewoon gezeete in mij geluk. Ken U dat. Dat u zit en u zit in u eigen geluk. U straal van binne, u hart is warm. Het was mij mooiste moment van mij reefaaliedazie. En het is belangrijk. Dattie stil sta bij u gefoel en dattie weet, het is beeter dan gistere.
Nu moet ik afwachte want mij niese is onfoorspelbaar. Mij vrouw zeg, als alles zo blijf dan krijgie folgende week jou prik.
Wil u met mij hoope dat mij eigen sterker is dan mij groonies vierus. Dan groei mij geluk in mij hart en krijg ik weer fertrouwe in mij eigen. Ik fertel het u mij folgende week.
Maar ik blijf wel poosietief daar hoefie nie bang foor te zijn. En ik hoef ook geen zalluf meer.

Mij belangrijke tips foor assie reefaaliedeer:

 • tijd neeme foor jou herstel
 • poosietief blijfe
 • blij zijn met jou kleine ferbeetering
 • leeve met jou dag
 • emoozie deele
 • zachte lappe in jou mand
 • tonijn, zallum, saardiene en makkareel
 • foorel kan ook

Loesje

17 thoughts on “Loesje vertelt over assie jou eigen weer beeter ga foele…

 1. Lieve vriendinnetje Loesje,

  O wat schrijf jij een goede bericht dat jij zo goed aan het herstellen bent en wauw geen zalf meer voor jouw oogjes. Nou hou jij er maar rekening mee dat je volgende week een reisje moet maken naar de Dierendokter, maar dat is nu eens een goede doelen rit, want jij krijgt dan eindelijk je prikje voor je nieschronie. Je ziet er ook super goed uit daar bovenop jouw denkpaal en wij snappen dat jouw vrouwtje heel blij en gelukkig was toen ze thuis kwam en jou daar zag zitten. Ik denker dat ze een vreugde dansje heeft gedaan met jou. Nou kan jij ook weer jouw lieve Bert goed zien en alle berichtjes zelf weer lees en schrijf doen.
  Maar vrouwtje en ikke blijven toch nog wel voor jouw duimpje draaien dat nu alles goed zal blijven. Lieve Loesje ga jij nu maar eens heel veel genieten van je beter zijn samen met vrouwtje, Floris en Zusje, het is ook een feestje waard hoor.
  Van vrouwtje krijg jij heel veel zachte knuffeltjes en van mij een heuse grote knuf op je bolletje, zal Bert eggies niet erg vinden, want hij weet dat het een vriendjes knuf is en geen verkeringknuf. Kopje en poot van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank jullie wel dattie mij eigen zofeel steun, altijd. En nu krijg mij eigen ook nog mij groote vriendeknuf. Mij Bert vinnut wel goed assie vriendeknuffe geef Jip. Hij zeg vriende zijn belangrijk in jou leeve, daar moet jij lief voor zijn.
   Oooh Jip van mij eigen ben ik hoog geklomme op mij denkpaal. Soms kom jij nie hooger meer van jou atleeties fermooge maar jou kop raak bijna jou heemel aan. Dan hebbie zofeel gefoel van jou geluk. Dat heb ik nu erfaare Jip. Jij weet soms nie wat jou oferkom.
   Nu moet ik mij eigen foorbereide op mij misschien prik. Mij vrouw lig wel op mij loer maar soms hebbie daar wel begrip foor van jou eigen.
   Oooh Jip ik vin het spannend.
   Dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef en folgende week ga ik erofer schrijfe.

   Jij krijg mij zachte kopjes terug Jip en jou vrouw mevrouw Jip krijg het ook,

   Liefs van Loesje

 2. Ooooh mamsie. Uwes benne weer beina beetur. Oooh ikke was eggiewaar sjo bang😿😿
  Uwes mag nie meer sjiek worre hoor.
  Neemt uwes nu wel uwes toktokkaasmeesiesijntjes in? En uwes moet ook uwes gauwe hartje om uwes nekkie djage hoor.
  Uwes moete feel fette fis ete hoor. Dat isse goet foor de lein. Eg!!
  Koes koes mamsieloes

  1. Oooh mij jonge, mij Doorie

   mij mediesijntjes flieg uit mij zakje in mij buik en Oopa Floris en jou tante Zusje vin ze ook lekker. Jou Oopa zeg dattie ook werk assie deement ben. Dan kan hij ze ook gebruike zeggie.
   Maar assie zo ferwen wor ga jij wel snel beeter worre. En jij ga hoog klimme op jou denkpaal want jij wil dattie het foel.
   Nu heb ik mij gouwe hartje en ik heb mij kersebal van mij Doorie
   Mij hart is blij en het foel geluk,

   Koes koes van jou MamaLoesje

 3. Hoi Loesje wat fijn dat je weer beter bent en dat mag iedereen weten hoor!
  Die denkpaal en die lappen deken en de liefde van je vrouwke en Bert hebben jou heel goed gedaan!

  Fijn hoor kopje van Ollie😺😘

  1. Lieve Ollie,

   dank jou wel met wattie mij eigen zeg. En jij heb wel gelijk want assie geen lappe in jou mand heb en jij heb geen vrouw die jou lappe ferschoon. En mij Bert kan nie naar mij eigen kijke assie op mij denkpaal klim. Dan hebbie niks aan jou reefaaliedazie.
   Maar mij vriende zijn ook belangrijk Ollie, dank jou wel

   Liefs Loesje

 4. Dag lieve Loesje, ik wist niet wat ik zag, dat je ineens zo hoog op je denkpaal zit! Eerlijk waar, zo hoog heb ik nog nooit iemand zien klimmen, ik wist helemaal niet dat dat kon.
  Dus dat is al geweldig om te zien, maar dan is het weer nóg geweldiger als ik lees dat het komt omdat je je zo goed voelde.
  Ooo, wat fijn Loes, dat je oog weer beter is en jijzelf ook! En niet gewoon beter, maar superatleeties-beter. Daar ben ik zo blij om, dat jij en je oog weer beter zijn geworden!
  En nu doe ik voor je duimen dat je groonies beter bent. Dat je niesziekte groonies wegblijft, en je oogzalluf ook. Dat je groonies gelukkig bent in je hart, met je vrouw en je broer en je zus, met je Bertje, met je zoon Dorus, met alle vrienden en vriendinnen van de blog die voor je hebben geduimd (dus dan bedoel ik natuurlijk ook mezelf…!)
  Als je ziek bent geweest en je wordt weer beter is dat zo fijn, dan voel je weer hoe biesonder gezondzijn is.
  Loes, vertrouw maar op jezelf dat je gezond blijft. Ik denk wel dat het belangrijk is dat je goed vis eet, en misschien wat ekstra sneks. Dat geeft je enersjie om gezond te blijven.
  Dus je krijgt hele lieve kopjes met de smaak van alle vissen die er zijn, van Bolle. Je famielie mag er ook van pakken. En mijn mensen sturen jullie allevier veel lieve groetjes, ook met al die smaken. Dus je kunt zoveel vis eten als je wilt!

  1. Oooh Bolle,

   geefie mij eigen nou mij kopjes met al mij smaake vis van mij hart? En mag mij vrouw ook pakke van jou toestemming.
   Oooh nu foel ik mij eigen nog beeter Bolle. Beeter in mij hart, beeter in mij leeve. Nu foel ik mij eigen groonies beeter.
   Jij weet pas wattie heb assie het moet zoeke Bolle. Assie het nie meer vinde kan. Assie jou gezond zijn groonies foel afbreeke en jij kan het nie zien. Dan missie jou eigen want jij kan nie zijn wie jij ben.
   En dan kommer jou dag en jij foel jou opleefing in jou hart, in jou lijf. Jij wil tot jou eigen toppe klimme. Jij wil zo hoog assie kan, assie durf want jou binnenin foel hoog. Jij wil van jou hooge toore blaase maar jij wil jou ene tand nie ferlieze. Jij ken jou eigen en jij weet, assie met jou poote op jou grond blijf dan kom het goed. En blaase heb nog niemand gelukkig gemaak. Behalve assie het zachjes doe en met jou liefde.
   Jou hart ken schaakeeringe Bolle en assie jou eigen zo foel denkie ineens dattie kan schaake. Van me eigen schaak ik nooit, assie mij eigen een beetje ken dan weet jij wel. Loes geef er niks om.
   Maar jij kom in jou eu-foor-ie en jij ben zo blij. En mij vrouw was ook blij maar zij houw mij eigen 26 uur van mij dag in mij gaate. Jou preifussie is van jou baan Bolle assie groonies ben.
   Nu doe ik goed eete en assie mij kans krijg nog beeter. Want goed eete is belangrijk, dan kan jij groeie in jou groonies beeter worre.

   Lieve Bolle hoop dattie al bijna geen stijgermanne meer in jou tuin heb. Mij vrouw zeg kerssemus kom eraan. Dan worrie befrijd.
   Van mij eigen krijgie mij kopjes met mij vrij zijn en jij zal het foele, jij hoef nooit meer op jou stijger.
   En ook voor jou mense want zij ferdien ook ze rust,

   Liefs van Loesje

 5. Dag lieve Loes,
  Oh wat fijn om te horen dat je je beter voelt, en dat dat vertelt vanaf je hoogste denkplank.
  En wat fijn voor je vrouw, je broer en je zus!
  Ik hoop dat je een hele poos die lappen niet meer nodig hebt in je mand, of liever nooit meer.
  Iedereen van de blog leefde zo met je mee, en met je vrouw, want die moest je toch geel verven….eh zalluf in je oog smeren bedoel ik.
  Mijn vrouw hoopt dat ze dat bij mij nooit hoeft te doen, want ze zegt dat ik dan opeens twintig pootjes heb die haar tegen willen houden.
  Loes, goed eten hoor, voor je weerstand.!!
  Ik hoop dat je volgende week naar de dierenarts mag, en dat is voor het eerst dat ik dat iemand toewens, want dat betekent dat het goed met je gaat.
  Oh Loesje, ik ga op mijn vensterbank blij liggen zijn voor je. Want ziek zijn is helemaal niet leuk, maar beter worden, daar word je dan weer heel gelukkig van.
  Heel veel lieve zachte kopjes om nog beterderder te worden voor jou, en ook kopjes voor je broer en zus en je vrouw van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel met wattie mij zeg en dattie mij eigen wens dat ik mij prik mag haale in mij folgende week. Ik vin er niks aan maar mij vrouw zeg, Loes jij ben nou zoveel beeter. Jij kan het. En zij zeg dattie dan daarna mij tonijn in mij sjelei heb. Dan ga ik er toch ofer nadenke.
   Mij vrouw kom zo thuis van mij tonijn ferdiene en dan is mij hart blij Vlo. Gistere lag wij al in mij groote bed want mij vrouw heb het druk met mij tonijn. Maar jij weet van mij eigen krijgie altijd mij antwoord .
   Vlo jij hoor mij folgende week offie ook naar mij dierendokter ga. Ik vin het wel spannend.
   Dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef en met mij vrouw. Jij krijg mij zachte kopjes en ook voor jou vrouw,

   van Loesje

 6. Dag lieve Loesje,
  Oh wat knap van jou dat jij zo maar ineens boven in jouw denkpaal bent geklommen, dat bewijst dat jouw reevaaliedaasie jou goed heeft genezen. En dat je jouw lappen in je mand niet meer nodig hebt. En ook geen zalluf in jouw mooie ogen. Floortje en ik zijn daar erg blij om. Ook wegens dat je dan volgende week jouw prik tegen de krooniese niesziekte gaat krijgen. Een prik is niet leuk Loesje maar het is voor het goede doel. En daarna is er zeker extra veel zallum, foorel, makkareel, kabbeljouw en garnaalen voor jou, misschien ook wel saardientjes. We zijn heel trots op jou lieve Loesepoes. Veel kusjes van jauw dinnetje Floortje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Oooh lieve mevrouw Ina en Floortje ,

   van me eigen ben ik er pas vandaag, op mij niewe dag want mij vrouw moes mij tonijn ferdiene en dan ga wij op tijd naar mij groote bed. Nu is zij weer in mij huis en kan ik mij schrijf na jullie doen.
   Dank jullie wel foor wattie mij zeg en dattie zie dat mij eigen druk is met mij reefaaliedazie. Dan kan jij soms heel hoog klimme op jou paal.
   Nu heb ik zeenuuw foor mij prik, maar assie moet dan kommie er toch nie onderuit.

   Liefe kopjes van mij eigen,

   Loesje

 7. Hoi lief dinnetje Loesje, ik heb maar heel even tijd om je te schrijven maar ik wil je toch laten weten dat ik, mijn broers en zusje heel blij zijn dat het beter met je gaat. Dat is een heel mooi kerst kado. Maar doe nog maar wel voorzichtig lieve Loesje.
  Heel veel knuffies van je dinnetje Kruimel en van Bas Bjarne Oliver Bikkel en Juultje

  1. Oooh mij lieve dinnetje,

   dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef en dattie nog tijd voor mij eigen vrijmaak. Selluf ben ik ook laat want mij vrouw moes mij tonijn ferdiene en dan slaap wij ofer mij dag.
   Nu is weer mij niewe dag en jij krijg mij echte vriendinnetjeskopjes want jij ben lief. Geefie jou broers en jou vrouw ook mij kopjes,

   Liefs van Loesje

 8. Ow Loessie wat fijn dat jou reefulidasie goed gaat. Frau was brokjes furdiene en is beetje ziekies dus vandaar nou pas een schrijfje. Vet stoer dat je zo hoog op je denkpaal ging! Je ben un biezondere poes 🙂

  1. Oooh Minnie,

   dank jou wel foor jou kompliement van mij klimme. Mij paal heb mij eigen gewicht wel gehouwe, dan kan ik nog meer geniete van mij zallum, garnaaale en mij saardiene. En mij vrouw geef mij ekstra zeggie assie mij prik heb gehad. Ik foel nu wel zeenuuw in mij hart,

   Liefs van mij eigen
   Loesje

 9. Loesje wat heerlijk voor je!!!!!
  En wat mooi dat wij mogen delen in jou geluk, wij voelen het in onze hartjes!!!
  Wij zijn allemaal zo blij voor jou!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal!!!!
  😽😽😽😽😽😽😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *