Loesje vertelt: assie een kadootje krijg uit de hemel…

hemelVorige week kreeg ik mij groote verrassing. Van me eigen lag ik op mij lage denkpaal en mij hart was van ze slag. Mij hartjesdinnetje Katrientje was net 4 weeke over ze regenboogbrug.

In mij hart

Dan voel jij wel dat jij al lang niks meer heb gehoord en gezien van jou vriendinnetje. Jij moet weer leere en voele hoe jou dag is zonder jou hartjesdinnetje. Daar hebbie veel tijd voor nodig want jij heb niet zomaar minder verdriet. Assie zofeel gefoelens heb als mij eigen dan moet jij zorgfuldig met jou eigen omgaan.
Uit mij oog viel mij traan. Mij vrouw zei lieve dinge teege mij eigen. Ik kreeg ook knuffels maar mij hart kon mij juiste slag niet vinde. En het was ook warm. Mij vrouw bleef in mij buurt maar in mij hart zocht ik mij soolzusje. Dan hebbie jou emozioneele worsseling.

Pakje

Assie dan zo op jou denkpaal lig kan jij in jou slaap valle. Mij poote hinge over mij denkpaal toen mij vrouw mij wakker maakte. Mij hart voelde meteen dattie mij niet voor ze eigen wakker maak. Misschien mij visboer? Of misschien hebbie selluf mij tonijn gerook? Van me eigen was ik alert, soms zeg jou intuwietsie dat jij wel bij jou les moet blijve.
Zeg mij vrouw ineens dattie een pakje voor mij heb. Mij snorhaar schoot in ze krul en mij hart deed ze entoesjaste sprong. Assie pakjes krijg word jij wel verwend. Van me eigen had ik geen idee waar mij pakje vandaan kwam? Mij vrouw keek mij recht in mij oog en dan weet jij wel hoe laat jij leef. Jij krijg iets belangrijk te hoore. Jij kan jou borsthaar wel nat maake…

Uit de hemel

Soms zeg jou vrouw iets teege jou eigen wattie niet kan geloove. Assie bijfoorbeeld zeg zeg dattie nooit meer ga werke dan weet jij wel dattie van ze eigen padje is. Nu zei mij vrouw dattie een pakje had van mij hartjesdinnetje en mij soolvrouw heb het opgestuurd. Mij ooge werd zo groot als mij garnaale en mij bek viel open.
Mij hartjesdinnetje?? Ik zeg U eerlijk van me eigen dacht ik dat mij vrouw ze zonnesteek in ze kop had. Jij kan toch niet geloove dattie een pakje krijg van jou soolzusje? Katrien rij toch niet over ze Regenboogbrug met kadootjes op ze brommert. Mij hart heb mij toen mij weg geweeze. Mij hart ken Katrien. Toen heb ik heel hard mij miaaaaauw laate hoore, het was mij oerkreet. Mij traan stroom uit mij oog van mij geluk. Mij tand kwam uit mij bek. Mij pakje kwam van Katrien, mij pakje kwam uit de hemel….

Speeltje

Mij ene tand heb mij pakje open gemaak, met mij poot en mij bek. Van me eigen ben ik onhandig maar assie iets wil dan kan jij boove jou eigen uitstijge. Mij hart trilde van mij opwinding en mij geluk. In mij pakje zat mij mooiste kaart van mij soolvrouw. Dattie mij hemeleigen Katriens favooriete speeltje wil geeve. Wat zeg jij dan? Wat kan jij nog doen. Jij kan alleen maar jou gefoel volge en jou instink. Mij hart ging open van ze eigen en uit mij pakje kwam Katrien ze egel. Toen heb mij traan ze vrije loop gekreege. Op mij footoo kan u zien, mij emozioneele oferweldiging.  Mij hart brak open, mij neus rook Katrien ze geur. Mij bek proef ze kwijl, dan voel jij zofeel liefde. Assie zo iets mooi krijg ben jij stil. Jij weet jou soolzusje heb het zo gewild. Toen heb ik wel Katrien ze egel gewasse, dan ben jij saame. Jij voel alleen jou hart.
Nu heb ik mij eigen kleine stukje Katrien. Voor troos en liefde en dattie altijd dichtbij mij hart is.
Mij stukje Katrien, mij mooiste stukje uit ze hemel.
Soms weet jij dat er meer besta tusse jou hemel en mij aarde.
Het is mij egel….

Mij tips assie iets emozioneels krijg:

 • stel jou hart open
 •  laat jou gefoelens jou vrije loop
 •  assie stil wil zijn bennie stil
 •  jij mag jou traane laate stroome.
 •  iets doen dat jij voel dattie saame ben

Liefs van Loesje

18 thoughts on “Loesje vertelt: assie een kadootje krijg uit de hemel…

 1. Zit hier je blog met tranen in mijn ogen te lezen ,ze rollen over mijn wangen, en jimmy zit mijn tranen te likken.
  Wat een emotioneel verhaal is dit zeg…en alsof katrien idd wilde zeggen , op deze manier ben ik altijd bij je!❤
  Lieve knuffels van mij en kopjes en likjes van jimmy

  1. Oooh lieve mevrouw Emmy en Jimmy,

   U heb het wel gefoeld, mij kadoo uit mij hemel. Mij hart voel nog steeds mij traane. Dattie zo geraak ben dattie eigenlijk geen woorde heb.
   Dank u wel dattie het voel en dattie mij snap. Emoozie is soms moeilijk maar Katrien heb ze liefste stukje in mij hart gelegd. Nu kom er wel meer rust…

   Liefs van mij eigen, Loesje

 2. Wat ontzettend lief vsn Soulvrouw dat je Katriens Egel hebt gekregen Loesje zo mooi dit en nu is je Souldinnetje Katrientje altijd bij je!
  Je kunt al je emotie nu kwijt in je eigen egel met steun van Katrientje, !!!🥰😍😘

  1. Lieve mevrouw Sabine,

   U heb gelijk van wattie mij zeg. Mij hart voel, het is soiets mooi van ze eigen. Dan hebbie wel veel emoozie maar jij voel jou soolzusje for evve in jou hart. Zij is bij jou eigen en nu heb ik wel mij rust. Assie zo verrast wordt lieve mevrouw Sabine dan sta jij wel raar te kijke van jou eigen. Jij weet nie wat jou oferkom.
   Dank u wel dattie mij U reakzie gaf,

   Liefs van Loesje

 3. Ow Loesie wat fijn! Dat jij uit ze heemel jouw kadootje kreeg… Nou ben jij altijd met jou sooldinnetje samen en jou knuffeleegel. Ik heb ook traantjes nu en ga ff bij mama knuffel halen. Mij vrouw is mij mama <3

  Veel kopjes van Minnie

  1. Oooh lieve Minnie,

   jij krijg ook mij kopjes van mij troos want jij heb nu ook jou emoozie. Assie soiets krijg lieve Minnie en het kom uit jou hemel, dan breek jou hart open. Van me eigen zoek ik nu mij troos bij mij verkering Huiskater Bert en mij vrouw geef mij knuffels. Dat hebbie dan wel nodig.
   Katrien ze egel is nu veilig Minnie, mij hart zorg voor hem….

   Liefs van Loesje

 4. Dag lieve Loesje,
  Wat zal je blij zijn met de egel van Katrien. Ze wist dat je zoveel verdriet had, en vond dat je iets van haar moest krijgen dat je ook vast kon houden, iets waaraan je zogezeid houvast had. Zo lief van haar en haar personeel!!
  Katrien houdt ons vanachter de Regenboogbrug scherp in de gaten hoor! En als we goed luisteren en zien, vangen we daar ook soms wat vanop, want er is veel meer tussen hemel en aarde dan wij denken, maar dat schreef jij ook al.
  Toen Katrien pas over haar egel schreef, wilde mijn vrouw er ook voor mij één gaan kopen, en zij scheurde op haar scootmobiel naar een grote hal ergens tussen Rhenen en Veenendaal, waar een paar broers een dieren en tuinspullenzaak hebben. Zij zocht naar een egel maar die was uitverkocht, ze heeft toen een bever voor me meegenomen. De winkelmeneer zei toen dat de egels heel hard gingen, en dat hij niet helemaal snapte waarom. Mijn vrouw heeft toen van de stukjes van Katrien op Berts blog en feestboekpagina verteld, en hij heeft het meteen opgezocht. Twee maanden geleden was mijn vrouw er weer, en toen trof ze dezelfde meneer en die vertelde dat minstens 3 van zijn klanten de egel gekocht hadden na het lezen van of de feestboekpagina of de blog van Bert, en misschien wel meer.
  Katrien zat dus ook nog in de reclamewereld!!! Die egels zouden dus eigenlijk Katrienegels moeten heten vind ik voor mij persoonlijk van me eigenzelf !!!
  Loesje, wees maar heel zuinig op jouw egel, zorg dat Zusje hem niet sloopt 🙂 !!
  Heel veel lieve kopjes voor jou, Floris, Zusje en je vrouw, ook knuffels en en groetjes van mijn vrouw. Vlo.

  1. Oooooooh lieve Vlo,

   wat vertel jij mij nou….
   Mij hart sta weer eve stil van mij emoozie en jou verhaal. Mij eigen soolzusje heb oferal ze spoore nagelaate. Oooh zij heb ze egel ze sool gegeeve en nu issie in ze reklaamewereld. Oooh Vlo mij hart voel geluk want Katrien leef voort. Zij heb ze egel uitgekooze voor ze liefde en ze vriendschap.
   Iedereen wil Katrien ze egel en mij hart snap het.
   Katrien was mij slimme soolzusje, zij heb ze eigen op ze kaart gezet. Zij was mij reklaame voor mij hart. Oooh Vlo wat een prachtig verhaal wat jij ons nu vertel.
   Soms krijg jou verhaal ze eigen staartje. Nu heb mij verhaal ze staartje gekreege tussen ze hemel en mij aarde. Mij staartje heb ze hart gevonde…
   Dank jou wel Vlo dattie mij nu zo gelukkig maak.
   Mij hart heb Katrien ze egel. En mij hart voel ze liefde prikken van mij geluk….
   En mij traane….

   Zacht kopje van mij eigen voor jou Vlo en jou vrouw,

   van Loesje

 5. Lieve loes
  Ik schrijf even onder de kittens hun naam.
  Ik heb even vanmorgen flink zitten huilen. Heel goed dat jij egeltje de jouwe hebt gemaakt door het lekker nat te likken.
  Nu kan je voor altijd aan katrien denken.
  Weet je nog dat dit egeltje het allereerste blogje was van katrien? Zo blij was ze er mee.
  Geniet maar fijn van jouw egeltje 😽

  1. Ooooooh mij lieve soolvrouw,

   mij hart voel alles nog van mij soolzusje en ook van ze egel. Dattie er altijd mee speel en dan moesie kwijle van ze geluk. Het sta in mij hart gegrif lieve soolvrouw en nu is Katrien ze egel bij mij eigen. Liggie tusse mij poote en kom mij rust langzaam terug in mij hart. Mij eigen heb er geen woorde voor lieve soolvrouw, soms ben jij stil.
   Dan kan jij alleen maar voele en het is verdriet en geluk.
   Geloof U mij assie zeg dat mij hart voor altijd voor Katrien ze egel zal zorge. Het is ze sool…
   Katrien heb het zo gewild en mij hart zeg dank U wel. Dattie het ook voel en dattie mij Katrien ze egel stuur uit ze hemel…
   En mij posduif kwam op ze brommert…

   Voor evve, sjeteeeeeeeeeeeeeeeeeem

   Loesje

 6. Lieve Loesje,

  Wat heb jij een emozieoneele schrijf gedaan. Ikke kon het helemaal voelen in mijn koppie en ja ikke weet dat jij nog steeds heel veel driet hebt van Katrientje, Nu ze jouw haar lievelingsegel heeft gegeven voel je haar iedere dag bij jou en kan je via haar egel met haar miauwen, want daardoor heb jij kontak over de regenboogbrug.
  Loesje er staat eggies geen tijd voor driet en ieder moet het op de eogen manier verwerken. Ikke weet zeker dat je het nu beter kan met Katrien haar egel, want het is nu jouw kostbaaste kado,
  vrouwtje en ikke weten heel goed dat er meer is tussen hemel en aarde, we hebben dat zelf al heel vaak meegemaakt en als we op die manier kontak hebben maakt ons dat blij en ook rustiger.
  Loesje het zal door deze troost beter met je gaan en zeker ook dat je op de dag dat Katrientje over de regenboogbrug vertrok jij pleegmama Loes bent geworden van 2 stoere zwarte Kereltjes Doris en popye
  Van vrouwtje heel veel knuffels en lieve zachte poot en kopje van je vriendje Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   van me eigen ben ik nog aan mij bijkome bezig. Assie soiets moois krijg dan weet jij niet waar jij moet kijke, wattie moet voele en jou hart stroom dan wel over van ze gefoelens. Jij ken Katrien en jij ken ze egel. Het was ze speeltje van ze hart, ze heb er zo mee gespeel en assie iets had dan was die met ze egel.
   Ooh Jip, jij snap dat assie dan jou dinnetje ze egel krijg dattie dan geen woorde meer heb. Jij kan alleen maar voele, jij voel Katrien.
   Soolvrouw heb het vanuit ze hemel doorgestuur naar mij hart Jip.
   Jij ben wijs, jij voel het ook.
   En jij weet wat ferdriet is van ze eigen, het is jou moeilijkste emoozie.
   Mij hart voel nu ook geluk, dat mij hartjesdinnetje bij mij eigen is. Tusse mij poote lig Katrien ze hart.
   Nu kom er rust Jip. Van me eigen houw ik mij vast aan mij egel en dan kan jij oefene met loslaate…

   Dank jou wel Jip en mevrouw Jip,

   Liefs van Loesje

 7. Lieve Tante Loesje ikke heb traantjes in mijne oogjes. Wat mooi en lief van Tante Katrientje uwe was ook de soolzusjes van elkaar. Zo laat ze uwe weten hoe bijsonder u se bent. Ikke weete dat ik ook van mij eige. Veel plezier met de egel en voor U Ome Floris en use vrouw in huis een megaas dikke knuffel vans ons allemaal.

  1. Ooioooh jij kleine beebiepeuterkleuterpuubertantetjebaikertjikprinseswijsneusdweilieknijpertje van mij hart….
   Jij weet soveel, jij ben jou tijd ver voor jou uit. Tante Loesje en tante Katrien heb ze spesiejaale band en jij voel het. Jij weet wij zijn voor ze altijd en assie soiets moois krijg uit jou hemel hebbie traane kleine Kyana .
   Dan hebbie traane van emoozie uit jou hemel, maar jij zal leere. Emoozie mag jij jou vrije loop laate,

   Liefs voor jullie allemaal en jij krijg mij spesiejaale kopje,

   van tante Loesje

 8. Hoi lieve Loesje, wat een mooi en ontroerend verhaal. En wat lief dat je de egel van Katrientje hebt gekregen. Zo zit ze niet alleen voor altijd in je hart maar heb je ook iets tastbaars van Katrien. Wees er maar zuinig op. Wij zijn nu voor de rest gewoon maar even stil. Knuffies van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en van onze vrouw

  1. Lieve Kruimel, Bas, Bjarne, Oliver en Bikkel,

   dank jullie wel voor wattie mij schrijf. Mij hart is ook stil van ze eigen. Assie soiets moois krijg dan sta jou weereld en jou hart eve stil. Katrien is nu voor altijd bij mij eigen. Zij heb het zo gewild dat kan mij hart voele. Mij kop kan nu Katrien voele, mij neus ruik ze kwijl. Dan ben jij dichtbij jou eigen hartjesdinnetje. Nu moet mij eigen verder, maar mij egel zit in mij hart….

   Pootjes en knuffels van mij eigen, voor jullie allemaal assie wil,

   Loesje

 9. Dag lieve Loesje, wat een prachtigmooi verhaal, dank je wel. Wat biesonder dat je de egel van Katrientje hebt gekregen. Ik snap heel goed dat je daar tranen van kreeg, tranen van geluk en tranen van verdriet. Het is het mooiste kadoo dat je zou kunnen krijgen. Nou nee, dat is niet waar natuurlijk want het mooiste kadoo zou zijn dat Katrientje nog hier op aarde zou zijn. Het één na mooiste kadoo dan.
  Door de egel zijn jullie altijd samen. Katrien is vast heel blij dat jij dat jij blij bent met haar egel. Misschien moet ze ook wel een beetje traantjes laten.
  Loes, ik weet dat je heel veel verdriet hebt en dat je Katrientje mist. Want ze was je allerliefste dinnetje. Daarom wil ik heel voorzichtig een pootje om je heen slaan, om je eventjes vast te houden. Toen mijn Molletje een ster werd, was ik heel lang verdrietig. Want het voelt alsof je ineens alles kwijt bent. En dat is ook zo, je bent voorgoed kwijt hoe het was. En je moet weer helemaal opnieuw beginnen, zo zonder de poes waar je zoveel mee deelde. Doe maar rustig aan Loes, en hou je egel tegen je hartje aan. Dan hoor je Katrientje zeggen dat ze altijd bij je blijft. En dat ze wil dat jij jog heel lang hier op aarde gelukkig bent. Samen met je vrouw en Floris en Zusje en je Bert. En je soolmensen en alle katten van de blog.
  En ooit zijn jullie weer samen, maar nu nog niet. Nu kan je jouw en Katrientjes egel knuffelen.
  Een heel lief kopje en een troostneusje van Bolle, ook voor je vrouw en Floris en Zusje. En van mijn mensen veel lieve groetjes.

 10. Oooh Bolle,

  mij hart is geraak van wattie mij schrijf. En ik wil ook zegge sorrie dattie zo laat ben met mij terug schrijf. Mij eigen hen gisteren zoveel emoozie gehad. Assie zo een verhaal schrijf krijg jij zoveel mooie en jou lieve reakzie. Mij hart viel stil, dan moet jij eve voor jou eigen zorge. Ooh Bolle mij hart moet nog wenne aan mij leeve zonder mij soolzusje. Dattie er niet meer is met ze lieve en ze gekke fratse. Soms assie wakker wordt dan denk jij dattie er gewoon nog is. Dan wil jij jou normaale dag maar jij voel dat jou dag anders ga zijn.
  Jij snap mij, van me eigen vind ik het moeilijk…
  Nu heb ik mij egel, mij traane stroome nog. Ik zeg het eerlijk, mij hart heb het nog moeilijk. Mij egel voel als verdriet maar ook assie mij veel geluk geef. Katrien voel het ook, ook al issie boove. Wij heb teelepaatie ..
  Maar soms moet jij jou eigen wel bij jou eigen raape en verder gaan met jou leeve Bolle…
  Mij Bert zeg ook, Loes het kom goed. Maar jij kan jou verdriet niet aan jou tijd binde. Mij hart ga stapje voor mij stapje…
  Dank jou wel dattie zo een lieve vriend ben, mij hart voel dattie selluf ook verdriet heb. Mij hart voel jou troostpootje….
  Mij egel straal ervan….
  Dank jou wel…

  Mij eigen geef kopjes, heel zacht…
  Voor jou vrouw en jou menseman en voor jou eigen Bolle, hoop dattie een fijne dag heb in jou tuin…

  Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *