Loesje vertelt: assie de schrik van jou leeve krijg…

schrik

Van me eigen wil ik graag iets met u deele want mij hart is nog steeds van ze slag. U weet van mij eigen ben ik gefoelig en ik ben ook senzietief.

Jou handvat

Dan hebbie gewoon veel kleure in jou emozie en jij voel het diep. Jij heb ook meer tijd nodig om jou emozie te verwerke, van me eigen help mij tonijn dan goed. Maar jij moet jou eigen ook terug kunne trekke want jij moet weer kunnen herstelle. Assie zo gefoelig ben als mij eigen moet jij daar mee leere leeve. Assie een lieve vrouw heb en jou aboonement op jou visboer kan jij wel zegge dat jij goed bezig ben. Jij zoek toch jou handvat om met jou gefoeligheede om te gaan.
Maar soms krijgie dinge op jou pad dat jij niet meer weet wat jij nog voel. En jij heb er niks ofer te zegge. Jij krijg iets op jou bord en jij moet het er maar mee doen. Jij kijk naar jou bord en jij zie geen 7 tonijnen ligge maar jij zie en voel verdriet. Van jou ene op jou andere moment krijg jou leeve jou andere kleur. Jij krijg de schrik van jou leeve, jij ben in jou sjok!

Mij hart was geraak

Zondag kwam mij vrouw thuis van ze werk, het was nog vroeg op mij dag. Wij kreeg knuffels en mij vrouw had mij lekkere wiekentvis. Daarna wilde ik op mij groote bed gaan uitbuike want assie wiekentvis heb gegeete kan jij het best jou buik ver uitstrekke. Van me eigen heb ik geen atleetieze buikspier maar assie goed aan jou vis heb gezeete wil jij wel strekke. Toen kwam mij vrouw naar boove en ze kwam zachtjes bij mij eigen zitte.
Ze deed zacht aaie en knuffele en ze zeg ineens Loes, lieve Loes… Mij oore gingen omhoog en mij ooge stonde meteen wijd open. Mij hart voelde, jij moet op jou hoed zijn Loes. Assie zo praat hebbie iets op ze kerfstok en het is geen tonijn. Mij vrouw moest slikke en mij hart was geraak. Ze zeg: Loes jij moet niet schrikke maar jou vriendinnetje Katrien moet dadelijk naar ze dierendokter. Katrien voel ze eigen niet lekker en ze eet bijna niet meer.
Mij bek viel open van mij schrik en mij oog schoot vol met traane. Katrien, mij hartjesdinnetje… Ik ben toen wel op mij vrouw ze schoot gaan zitte maar mij hart voelde in sjok!

Houvast in jou binnenste

schrikAssie zo schrik dan weet jij niet wat jij moet doen ook al hebbie erfaring met emozies. Mij vrouw heb mij vast gehoude, ik voelde haar hart. Soms heb jij genoeg aan alleen jou aanwezig zijn, dan hebbie geen woorden nodig. Dan kan jij alleen maar voele maar jij weet niet wat jij allemaal voel. Jou leeve sta op ze eigen kop en jij voel troost bij jou vrouw. Dat hebbie dan wel nodig want jij ben helemaal van jou slag.
Mij vrouw heb mij goed opgevange dat moet ik wel zegge. Zij ken mij, zij sta dichtbij mij hart. Mij vrouw heb ook kontak gehouwe met Katrien ze personeel want mij hart had geen rust. Mij kop kon niet meer denke, mij hart deed pijn van ze gefoelens. Ik heb toen wel mij zak garnaale open getrokke, dat moet ik wel eerlijk zegge. Mij vrouw riep nog, Loes je moet ze pellen!! Maar mij eigen heb soms geen oore.
Dat hebbie soms. Assie jou eigen geen raad weet, kan jij pelle tot jij jou ons weeg maar jij schiet er niks mee op. Jij zoek houvast in jou binnenste, houvast in jou hart. Jij wil geen angst, jij wil geen verdriet. Van mij eigen wil ik maar één ding, mij hart wil Katrien. Dattie weer beeter wordt. Ik zeg u eerlijk, mij eigen is best bang alleen achter te blijve. En jij weet pas wat jij mis, assie het niet meer heb. Of assie het dreig te verliese!

Saame sterk zijn

Nu moet Katrien bijna iedere dag naar ze dierendokter en ze personeel ga mee. Zij heb wel gebof met ze personeel want zij doe alles voor Katrien. Mij hart geloof het kom goed, mij visboer heb het gezegd. Hij leef ook met Katrien mee, mij Bert ook. Mij Bert is gefoelig van ze hart maar hij hou ze eigen groot. Iedereen leef met mij Katrientje mee. Dan kan jij saame sterk zijn. Dat is belangrijk assie moeilijke tijde heb. Van mij eigen ken ik Katrien, zij knok want zij heb mij wel verteld dattie ze heele serie van Rokkie heb gezien. Nou dan weet jij wel assie bloed laat prikke dat jou uitslag goed is.
Maar van mij eigen wil ik u vraage offie pootjes wil blijve draaie en assie alleen jou duim heb kan het ook. Het is voor mij hartjesdinnetje, mij Katrientje en ze vrouw en menseman. Dattie snel weer beeter is van ze lieve eigen. Want ook al ben jij 17 van jou leeftijd, jij hoor bij ons. Wij wil jou niet kwijt! Mij eigen wil jou nooit nie kwijt lieve Katterien, mij hart kan jou niet misse….

Mijn tips

Misschien heb u iets aan mij eigen tips voor in sjok zijn:

 • Tonijn, jij kan jou aboonement op jou visboer neeme. Jij moet blijve eete.
 • Steun zoeken, bij jou vrouw of jou menseman. Het mag ook bij jou verkering en jou vriendjes zijn. Saame sta jij wel sterker.
 • Vasthouwe van jou vrouw, dichtbij jou hart.
 • Kontak onderhouwe met persooneel of familie. Dattie goed op jou hoogte blijf.
 • Op jou eigen zijn, om te verwerke en jou rust.
 • Pootjes draaie of met jou duim.
 • Garnaale pelle.

Liefs van Loesje

20 thoughts on “Loesje vertelt: assie de schrik van jou leeve krijg…

 1. Liefe loesje. Nateuurluk denkt vrouwetje enn ikke helee dag aan prinses katrientje .
  Heb al paar dag duimdraaid gedaan e vrouwetje kijk heledag op hare feesboek.
  Ikke geeft jouwe enne bertje veel 💕zodat je dat kanne gebruik voor onze prinses.
  Jimmy

  1. Ooh lieve Jimmy en mevrouw Jimmy,

   dank jou wel voor jou steun assie het zo moeiluk heb. Mij Bert zeg ook dank jou wel, jij voel het geef jou kracht en jou vertrouwe . Van me eigen voel ik dattie het noodig heb. Mij eigen wil en moet poositief blijve en mij soolzusje Katrientje moet nu veel slaape en ze personeel ook. Dattie bijkom en liefde voel.
   Dat is belangrijk nu Jimmy en dattie straks weer rondscheur op ze brommert.

   Liefs van Loesje

 2. 😽 loes
  Ff voor bolle en vlo… ze heeft de nacht goed doorstaan.
  Volgende update pas morgenlaat.
  Ik weet niet of bert morgen een blogje plaatst, zoniet doe ik het hier

  1. Bedankt. Knuffel voor Katrien, en heel veel sterkte voor het Personeel! Wat zo’n klein Prinsesje toch bij iedereen teweeg kan brengen!
   Kopjes en liefs van Vlo en z’n vrouw.

  2. Bedankt voor de updeet. En we blijven duimen en pootjes draaien! Heel veel knuffels voor jullie drietjes, Bolle en mensen.

 3. Loesje wat kan nij toch mooi uitleg geven over gefoelens en emozie.Pootjes en duimen draaien hier al dagen op volle toeren voor Katrientje.Die MOET gewoon beter worden en weer gaan genieten van rosjebief en magnowat visje.Ook voor jou,Floris en Bertje veel sterkte want het is moeilijk als je hartedinnetje ziek is.Groetjes van Muzette,Sparkle en Fynn

  1. Oooh lieve Muzette, Sparkle en Fynn dank jullie wel voor jullie lieve reakzie . U weet mij eigen is gefoel, mij Bert weet het ook. Mij hart woon in mij gefoel en dan kan jij erofer praate en schrijve. Jij moet, jij kan niet anders. Mij Bert steun mij en als mij soolzussie beeter is dan steun ie mij ook altijd. Maar nu moet wij al onze neus deselfde kant opsteek en pootjes draaie voor mij liefste hartjesdinnetje en ze personeel.
   Mij hart is geraak dattie zofeel meeleef, nu moetie gewoon beeter worde,

   Liefs van Loesje

 4. Lieve Loesje.
  Het ergste wat je kan overkomen is, dat iemand waar je veel van houdt ziek is, en dat je helemaal niets kan doen, behalve meeleven en hopen dat het goed gaat komen.
  Mijn vrouw en ik denken de hele dag aan Katrien, en mijn vrouw heeft lamme duimen van het duimen, en ik heb lamme pootjes van het pootje draaien. En Bolle en ik zijn heel dankbaar dat we hier op de hoogte gehouden worden door Katrientjes personeel en nu ook weer door jou.
  Loesje, moed houden hoor. Katrien heeft een heel sterk karakter, en al het even kan, zal ze haar personeel, jou en ons niet in de steek laten. En haar lieve personeel doet ook alles wat ze kunnen, ik hoop alleen wel dat ze net zo goed voor zichzelf zorgen als voor onze kleine Prinses!
  Houd je sterk Loesje, zoek troost bij je vrouw, dan kan zij troost bij jou zoeken.
  We gaan heel hard door met duimen en pootje draaien.
  Wees sterk, en zorg goed voor jezelf, want we kunnen het niet hebben dat jij ook nog ziek wordt van de spanning.
  Heel veel kopjes voor jou, Floris (want Katrien is toch zijn verkering), Zusje en je vrouw van Vlo, en heel veel liefs en sterkte van mijn vrouw.

  1. Ooooh lieve Vlo,

   en ook u lieve mevrouw Vlo. Dattie mij zo steun en dattie zo meeleef met mij hartjesdinnetje Katrientje. En ook met ze personeel. Want die heb het ook swaar van ze zorge en ze dwangfoedere. Katrien is sterk en zij ga gewoon bij ons blijve want wij kan haar niet misse. Mij hart blijf poositief want Katterien hoor bij mij eigen. Wij heb sool en mij broer Floris heb ook nog verkering met mij dinnetje. Dan ben jij wel poopuulêr in jou gezin en jij heb een band. Een band voor jou leeve en assie er niet meer ben….
   Mij eigen hoop dattie ze brommert alweer aan ze smeer is en dattie straks voor mij deur sta.
   Mij hart heb ze hoop Vlo, daar ga mij eigen voor,

   Liefs van Loesje

 5. Hallo lieve Loesje,

  Dank je wel voor jou uit je hartje geschreven stuk van vrouwtje en mij.
  Wij doen heel veel teentjes en duimpjes draaien voor lieve Katrientje en haar vrouwtje en baasje. En gelukkig doen we als vriendjes en vriendinnetjes dat allemaal.

  Als je te horen krijgt dat je vriendinnetje erg ziek is en zelfs moet laten prikken ja dan benne je bang, maar we houden de moed erin.
  Wij gaan ook heel veel lieve hartjes naar Katrientje sturen zodat ze weet dat we veel van haar houden en de pootjes eronder moet houden en moet eten, want dat is wel belangrijk.
  Ikke ga even vlug een dutje doen en dan ga ikke weer teentje draaien.
  Loesje voor jou, Floris en Zusje en je vrouwtje veel sterkte ook met alle zorgen voor Katrientje.
  Heel veel knuffels van vrouwtje en veel pootjes en kopjes van jullie grote vriend Jip

  1. Ooooh Jip en mevrouw Jip,

   wat schrijfie dat lief, mij hart is geraak. Dattie pootjes én teentjes draai en ook met jou duim. Nu ga mij hartjesdinnetje toch wel beeter worde van ze eigen. En jij ben wijs Jip, jij weet hoe jij werk.
   Verdriet is moeilijk Jip en jou hart doe pijn van ze zorge maake. Jij voel jij wil weer saame op jou dinnetjes brommert en jij wil saame ofer jou poezedinge praate. Mij Bert weet het ook en hij voel het ook. Maar hij houw ze eigen groot. Jij ken hem, maar hij is zo gefoelig assie groot is. Mij Bertje….

   Ga jij ook nog jou afleiding zoeke Jip. Dattie eeve jou kop rust geef want dat hebbie noodig.
   Mij eigen ga ook ze afleiding zoeke Jip.
   Van jou eigen geefie mij steun, dank jou wel. Wij ga ook slaape en eete van mij hart,

   Liefs van Loesje

 6. Hoi Loesje, wij zijn al de hele week samen met onze vrouw aan het duimen en pootjes draaien. Wij denken de hele tijd aan die arme Katrientje en haar mensen. Wij hopen zo dat het goed afloopt met ons nieuwe dinnetje. Vooral Kruimel is af en toe een beetje van slag, ze heeft net een nieuw dinnetje en nu is dat dinnetje ziekjes. Zij stuurt heleboel diva hartjes naar Katrientje en haar mensen en ook naar jou Loesje, want jij bent tenslotte haar sool zusje.
  Het moet goed komen met Katrien, want wij kunnen haar ook nog niet missen, en wat is nu 17 jaar.
  Als we af en toe verdrietig zijn en ons zorgen maken over de Prinses dan vinden we gelukkig wel steun bij elkaar en bij onze vrouw. Dat is fijn, zelfs diva Kruimel wil meer knuffelen dan anders.
  Heel veel knuffies van ons alle vijf voor jou Loesje en voor Floris, hij heeft het immers ook moeilijk als verkering van Katrien.
  Wij blijven pootje draaien hoor!
  Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en onze vrouw

  1. Ooooh lieve Bas, Bjarne, Oliver, Bikkel en Kruimeldinnetje,

   mij eigen voel jullie verdriet want assie vriendjes ben voel jij dinge saame. Mij hart zag Kruimel op ze Feesboek van Katrientje en mij ooge voelde ze pijn achter ze knappe kop. Jij ben een mooie poezedame Kruimel en jij mag jou verdriet laate zien. Dan ben jij sterk en assie saame ben met jou 4 broers ben jij nog sterker.
   Mij eigen moet ook zorge voor mij broer Floris , hij heb ook ze leeftijd niet meer mee van ze jeugd. Assie 17 ben moet jij uitkijke dattie niet ziek wordt en jij heb er niks ofer te zegge . Mij broer heb nu zorge van ze verkering prinses Katrientje van Eeuwijk , hij zeg mij prinsessepopje wordt beter van ze eigen. Hij vindt het moeilijk. Mij hart heb het ook zwaar maar jij kan er niks aan doen.
   Beloofie mij eigen dattie steun blijf zoeke bij jullie eigen allemaal bij elkaar en jullie vrouw.
   Voor mij Katrientje…

   Liefs van Loesje en pootjes voor jullie allemaal van mij eigen,

   Loesje

  2. Dag lieve allemaal, hoe is het vandaag met Bikkel? Is hij weer helemaal de oude (jonge)? En is het al een keer gelukt met de pufjes?
   Een heel lief kopje voor jullie vijven en jullie vrouw, en een ekstra grote kop voor Bikkel!

   1. Hoi Bolle, het gaat goed met Bikkel al is hij nog wel wat stilletjes. Met de pufjes zijn we nog niet begonnen. Hij mag nu eerst een paar dagen bijkomen van alle stress en goed herstellen van de “narkozie”. Maandag heeft onze vrouw contact met de dierenarts om te overleggen over de pufjes. Wij, Bas,Bjarne, Oliver en Kruimel vinden hem nog wel een beetje vreemd ruiken en blijven nog een beetje uit zijn buurt. Maar Bikkel wil af en toe al wel met onze vrouw knuffelen. Dus goed nieuws. We houden je op de hoogte voor wat betreft de pufjes. Knuffies Bolle van ons alle vijf en van onze vrouw.

    1. Doe maar rustig aan Bikkel! Het is niet niks wat je is overkomen, dus knuffel maar lekker met je vrouw en wordt weer helemaal jezelf. Min één kiesje. En doe maar gauw weer hetzelfde ruiken als jullie allemaal!
     Een heel lief kopje voor jullie allezes(!) van Bolle.

     1. Hoi Bikkel, en alle anderen.
      Fijn dat het er opzit bij de dierenarts!
      Raar voel je je na zo’n narkosie hè?. Toen ik hier net woonde moest ik ook voor m’n kiezen naar de dierenarts, en mijn vrouw zegt dat ik ook een kies minder heb. Nou, ik geloof er niets van, want ik kan nog net zo goed kauwen als ervoor!!!
      Knap maar vlug op, en laat je maar lekker verwennen, morgen ruik je vast weer helemaal gewoon.
      Kopjes voor jullie allevijf, en ook een kopje voor jullie vrouw, want, die heeft zich vast heel veel zorgen gemaakt, zo zijn vrouwen nu eenmaal. Eh, en mannen trouwens ook, heb ik wel eens gehoord van Bolle 🙂 .
      Vlo.

 7. Dag lieve Loesje, dat snap ik heel goed, dat je nu in sjok bent.
  Want zomaar ineens is je lieve prinses Katrientje ziek! En dan maak je je zorgen, dat is logies. Ik maak me ook zorgen en mijn mensen ook. Want we willen allemaal zo graag dat Katrientje weer beter wordt! En daarom doen we duimen en pootjes draaien en aan haar denken. En aan haar mensen, want die hebben het ook heel moeilijk.
  Als we met zijn allen aan Katrientje denken, dan voelt ze dat. Zeker weten. En haar mensen ook. Dan weten ze alledrie dat we in onze hoofden met zijn allen bij elkaar zijn.
  Want we horen bij elkaar, als we gezond zijn en als we ziek zijn. Als we gelukkig zijn en als we verdrietig zijn. Want zo is dat, als je vrienden bent.
  Lieve Loesje, jij boft maar met een soolmeet als Katrientje, en Katrientje boft maar met een soolmeet als jou! Knuffel maar ekstraveel met je vrouw, en met Floris en Zusje. En van mij en mijn mensen krijg je ook een hele dikke knuffel, om je te laten weten dat we aan je denken. En dat we de hele dag en nacht aan Katrientje denken!
  Een heel lief zacht kopje voor jou van Bolle, en ik sla voorzichtig mijn pootjes om je heen om je vast te houden! En ook voor Floris veel kopjes, want Katrienje is zijn verkering, en voor Zusje en voor je vrouw ook natuurlijk! Ook van mijn mensen!

 8. Dank je wel Vlo, ik doe nog wel veel slapen. Mijn vrouw zegt dat dat komt door alle stress en emosie en door de pijnstilling. Ik krijg lekker veel knuffies van mijn vrouw, dat is wel fijn. Knuffels van Bikkel terug.

 9. Lieve Tante Loesje en alle poezen mensen en vriendjes en vriendinnetjes. Hier benne ik van slagjes hoor. Mijne Tante ziek dat isse erg. Het personeel van Tante Katrientje doette updeetjes geven, maar ze weten nog nietsjes. Wat ikke en de andere katten en mijn vrouwtje doen is pootjes draaien, veel knuffels sturen en zelepatie door heel aan haar te denken, dan voele se dat misschien.

Reacties zijn welkom