Loesje vertel assie jou dielemma heb

Loesje
Mij jaar is alweer een tijdje begonne maar van mij eigen zit ik nog in mij dielemma. Dattie nie weet welke kant jij op moet of wattie moet kieze. Misschien hebbie selluf nog nooit foor mij dielemma gestaan, of hebbie er selluf een gehad?

Eerluk zijn

Misschien denk u wel waar zit Loes nu mee te stoeie van ze eigen. U weet van mij eigen ben ik gefoelig, mij emozie is mij oope boek. Mij Feesboek is er nie alleen voor mij paaling en mij kibbelding, of assie gelukkig ben met jou verkering. Mij Feesboek is ook voor mij probleem, mij ferdriet en mij dielemma. Dan leer u mij wel beeter kenne want mij boek sta oope. Assie alleen jou mooie weer speel hoefie geen Feesboek te hebbe.
Eerluk zijn is belangrijk ook assie gewoon huispoes ben. Dan kan jij deele en jij kan jou eigen meening geefe. Van mij eigen steek ik mij meening gewoon onder mij stoel of mij bank. Dan weet mij vrouw genoeg. En het mag ook onder mij taafeltje zijn. Jij moet jou standpunt duideluk maake. Jij heb jou eigen meening, jij tel ook mee.

Onder mij taafeltje

Nu zit ik al mij paar daage onder mij taafeltje in mij eigen dielemma. Op mij footoo kan u mij zien zitte, dattie weet Loes ferzin soiets nie. U weet mij dokter vin mij eigen tefeel weege. Hij heb het gesien op ze schaal en hij vin mij sijfertjes nie mooi. Ik geef er niks om, het zijn wel mij sijfertjes. Hij heb ook mij buik gefoel en hij zeg Loes moet op diejeet! Van mij eigen heb ik toen alles in mij buik befroore en heb ik mij kop teege mij vrouw aan geduw. Jij foel op jou klomp aan dat jou diejeet nie jou makkareel in fanieljevla is. Assie zo gefoelig ben als mij eigen foel jij dattie beeter niemeer naar jou dokter kan gaan. Hij zeg Loes het is foor jou gezond maar hij besorrug mij eigen bijna mij hartprobleem.

Diejeet

Nu denk ik al mij heele jaar ofer mij diejeet maar mij buik is nog nie gekrompe. Ik zeg u eerluk, van mij eigen vin ik het moeiluk. Iedereen probeer mij eigen ze hellup te geeve en iedereen wijs mij eigen op mij gezond. Maar in mij kop zie ik mij buufette van mij vis, mij kipkluife en mij kaassneks aan mij eigen neus foorbij gaan. Dan hebbie wel jou probleem.

Wat moet jij doen? Jij zit in jou eigen dielemma onder jou taafel en jij heb geen antwoord. Moet jij kieze foor jou gezond? Sellufs mij vriend kater Vlo heb van ofer ze Reegeboogbrug gezeg Loes jij moet het doen. Maar assie kies foor jou gezond weet jij nie wat jou te wachte sta. Krijg jij nog wel jou vis, jou tonijn, jou kaabeljouw en jou kibbeldinge. Of moetie jou rest van jou leeve slankbrokke eete met jou ene lange tand!
Mij kop roep nu hard: Slankbrokke diejeet ik nie! Maar mij verkering Bert doe het en mij vriend Jip heb ze halve buik ermee ferloore. Nu moet mij vriend Bolle er ook aan geloofe van ze eigen. Ze stijgermanne denke dattie swanger is. Dan weet jij wel dat jou vrouw jou slankbrokke weer uit jou kast ga haale.

mij vriend Bolle

Iedereen geef mij eigen ze tip en jij weet soms nie wat jou eigen oferkom. Mevrouw Bolle heb mij eigen ze heele doos met slankbrokke gestuur. Mij vrouw kon ze doos bijna nie tille. Nou dan kan jij nie praate van jou lichte eete.
LoesjeGelukkig heb mij vriend Bolle mij eigen wel gewaarschuuw. Hij heb stiekum ies opgeschreeve foor mij oferleefing. Assie wil kan u het leeze op mij footoo maar ik wil u fraage offie het nie teege mij vrouw fertel. Nu heb ik dus slankbrokke van mij vriend Bolle in mij huis. Mij vrouw zeg Loes, nu kan jij oefene. Van mij eigen wil ik helemaal nie oefene maar jij heb er niks ofer te zegge. Ik wil wel mevrouw Bolle zegge, dank u wel dattie zo denk aan mij buik. Mij hart foel u bedoel het wel goed. Net als mij beebie Dorus. Hij stuur ze MammaLoesje feere. Hij wil dat mij poote ga beweege foor mij gezond. Gelukkig hebbie mij kaas en mij zallumsnek meegestuur. Assie zofeel emozie heb moet jij jou tand erreges in kunne zette. Mij tand beweeg altijd meer dan mij poote.

Dielemma

Van mij eigen fraag ik mij nu wel af. Moet jij dat allemaal akzepteere? Selluf vin ik mij buik groot genoeg, maar jij heb er niks meer ofer te zegge assie bij jou dokter ben gewees. Jou buik wor oopebaar besit! Iedereen vin er wat van. In mij hart wil ik liefer gewoon alles eete en zofeel assie kan. Dan hoef jij nie bang te zijn want jij kan gewoon jou eigen buik houwe. Het enige wattie wel moet doen is jou andere dieredokter zoeke. Mij vrouw is het nie met mij eigen eens. Zij zeg Loes jou gezond ga altijd foor maar het kom goed. Van mij eigen hou ik mij buik vast!
Dus zit ik nog onder mij taafel in mij dielemma, dat wilde ik u fertelle. Dattie nie denk Loes is ze diejeet fergeete. Soms moet jij eers jou eigen dielemma uitfoogele en jij moet uitvisse wat jij wil. Van mij eigen denk ik wel, uitvisse is mij beste opsie!

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertel assie jou dielemma heb

 1. Oooooh mamsie. Wat goettt fanne die diejeetbwokkies. Wie weet finne uwes se wel heeeeel wekker mamsie. Ikke doet met uwes mee mammie met diejeete. Ikke bekeik me bwokkies diej ikke eet en dan furrdweint hut in me maagie. En ikke wen feel. Ikke hep een leeslampie mamsie. Ooooh die isse keigaaf hihihi.
  Frauw sjijnt hut wampie oppe floer, en ikke wen eraggeraan. Soms laat se het inne nagtkaamer sjijne oppe gorredein en ik wen dan daarheen. En dan woept se doooooorus, komme dan. En dan wen ik weer naar binne en hopla… sie ik het wiggie weer inne sjaapkamer oppe gorredein. Naauuuu. Ik weer wennen hihihi.
  Na een keer of 10 moete ik evve uit van me hijge. Hihihi. Sjo weuk. Moete uwes ook doen 😸😸

  1. Lieve Doorie,

   mamsie is nu al moe van ze eigen assie hoor hoefeel jij wen en nog meer wen en nog feel meer wen. Achter jou feer aan, achter jou frauw aan, ofer jou gordeine en door jou deur van jou balkon. Ooooh lieve jonge jij kan nie jou mamsie feere geefe en dattie dan ook nog ferlang dat jou mamsie jou feere gebruik foor wenne 🙀🙀🙀
   Jou feere zijn zo mooi en lief, mamsie had ze bijna met jou zallumkaasneks op-ge-eet. Mij vrouw heb mij gered en nu moet ik slankbrokke oefene.
   Oooh jonge dan kan jij toch nie ook nog wenne door jou huis. Jij ben atleeties van jou juunijor zijn want jij kan het nie van jou MamaLoesje hebbe….

   Koes koes van jou MamaLoesje

 2. Lieve Loesje, Ik weet dat je een hele moeilijke beslissing moet nemen, je wet het heus wel dat je een maatje minder moet worden voor je gezond en dat je nog heel veel jaren aan deze kant van de regenboogbrug wil blijven. Maar het is heel gemakkelijk gemiauwd zo van Lieve Loesje dan eet je toch de sportbrokken en laat je de vis staan. Nou zo zit het niet in elkaar hoor. Dat jij altijd meer wil eten komt van vroeger toen je nog niet bij vrouwtje woonde, toen was er niet veel eten en moest je alles wat los en vast zat vlug op eten. Ja je wist maar nooit of er de volgende keer wel eten zou zijn. Nou daar komt al vandaan dat jij veel wil eten en dat zit heel vast in jou koppie. Jij vind visjes nu eenmaal heel lekker en om dit dan minder te moeten eten is heel moeilijk. Wat super lief van Bolle dat hij zijn sportbrokken naar jou heeft mee gegeven met de postduif. Ja je doet het goed, ga maar eens proeven en ik weet zeker dat je ze lekker vind, want kipkluifjes vind je ook lekker. De brokjes zijn van de kip. Ik vind het super knap van je als je op dieet gaat en ik neem dan mijn Jippe hoed voor je af en maak een Jippe buiging voor jou. Maar ik vind eggies dat niemand van je vriendjes je moet gaan miauwen hoe lekker snekjes en weet ik veel allemaal zijn, dat vind ik gemeen hoor. Maar ik weet ook dat al je vriendjes en dinnetjes je zullen steunen als je een besluit hebt genoemen en onder de tafel of stoel komt. Je weet als je gaat beginnen, het jou lukt, kijk maar naar Bert, Bolle en mij.
  Lieve Loesje voor nu een hele fijne dag en veel steun knufjes van vrouwtje en steun kopjes en poot van je grote vriend Jip

  1. Uwes hep gelijk oome jip. Kijk… ik hep net 3 noepies kjeeg, maar ik seg nies daarofer tege mamsie. Anners wor mamsie drietig

   1. Lieve Dorus,
    Als we dat allemaal doen dan is dat voor Mamsie een grote steun, jij bent een kanjer hoor en krijgt van mij daarom heel veel pootjes
    Ome Jip

  2. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   Oooh wat begrijpie mij eigen toch weer goed Jip. Jij zeg waare dinge van jou eigen. Jij ken mij eigen goed. Assie vroeger toen jij kitten was heb moete vechte foor jou brokke en foor jou tonijn dan krijgie dat niemeer uit jou kop. En assie ook nog boergondies ben van jou eete en jij vin alles lekker. En jij doe ook eete met jou emoozie. Oooh dan bennie nie zofeel fen van jou diejeet.
   Maar hij heb wel gelijk Jip, assie ga oefene kan jij net zo goed jou slankbrokke probeere. Maar van mij eigen ben ik wel bang dattie strak alleen nog maar mij drooge brokke krijg. Om te eete. Ooooh Jip assie toch altijd jou drooge brokke moet eete.
   Hoe moet jij dan leeve. Hoe kan jij dan gelukkig zijn in jou hart, in jou buik?
   Daar moet ik nu ofer nadenke en misschien moet ik oefene. Dattie het probeer en dan weer nie. Dat jij het fout mag doen foordat jij het goed doe.

   Lieve Jip en mevrouw Jip, van mij eigen foel ik nu wel zofeel steun en jij heb mij eigen jou goede tip gegeeve. Jij heb erfaring, ik foel het…

   Liefs van mij eigen en kopjes voor jullie van mij eigen

   Loesje

 3. Lieve Loesje, dat is inderdaad een dilemma waar jij mee zit. Het is heel moeilijk om een besluit te nemen lieverd. En ook om jou adfies te geven. Floortje en ik geven toch een paar suugesties. Misschien kun je wat minder van je zallum, makkareel, tonijn en garnaalen eten, overal een paar hapjes van, en dan wat diejeetbrokken. Zou dat misschien wat zijn? Veel sterkte hoor lieve Loesje, wat je ook besluit, je vriendjes en dinnetjes staan allemaal achter je, als één kat, poot in poot, hand in poot. Kopje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   Oooh ik vin het zo een goeie tip van u suugestie. Dattie een paar drooge brokke eet en dan mij saardiene, mij makkareel, mij zallum en mij tonijn. En misschien mij kaaskipsnek En mij kipkluif , Oooh misschien kan ik het saame doen van mij eete. Misschien kan mij vrouw mij drooge brokke door mij gewoone eete gooie.
   Lieve mevrouw Ina en Floortje, mij eigen krijg nu zofeel inspirazie en hoop.
   Dank u wel en u ben wel heel erfare met hoe jij van jou eigen jou diejeet kan eete. Jij moet er per slot van jou reekening wel jou besse van maake.
   Dank u wel, van mij eigen geef ik spesiejaale slagroomlikjes

   Liefs van Loesje

 4. Lieve Loes, ik herken dat dielemma dat jij hebt heel goed.
  Ik moet ook van de dokter slank worden, dat zegt hij elke keer. En elke keer probeer ik het, maar het lukt me niet zo goed. Wegens dat ik eten zo lekker vind, en slapen en op de vensterbank liggen en knuffelen en soezen op het grote bed.
  Ik vind het superstoer van je dat jij eerluk bent, over dat het moeilijk is als je vrouw het ene zegt en je buik het andere. Mijn buik zegt ook iets heel anders dan mijn mensen zeggen, en weer nog iets helemáál anders dan de dokter zegt. En naar wie moet ik luisteren?
  Ik ben blij dat je mijn geheime boodschap hebt gekregen, en dat je vrouw niks heeft gemerkt.
  Want anders kun je zomaar ineens heel dun zijn van die brokken, en dan herkent niemand je meer!
  Ik vind dat mijn gezond belangrijk is, maar ik wil ook graag eten. Lekker eten, zoveel als ik wil. En ik wil altijd meer dan ik eigenlijk mag, dat is moeilijk. Omdat ik vroeger niet altijd genoeg te eten had, en altijd maar af moest wachten of er iets te eten was. Net als jij, dat je met zoveel katten was, terwijl jij verlegen bent. Dat onthou je altijd.
  Jip en je Bert zijn mooi slank geworden, dat vind ik superknap. Je Bertje is geeneens meer prediejebeet, dat is eerlijk waar fantasties.
  Ik wil ook graag slank zijn, en atleeties. Maar die brokken… ik weet het niet. Ik vind ze niet lekker. En als ik andere brokken krijg die ik wél lekker vind eet ik er teveel van, zeggen mijn mensen. Dan wordt ik dus niet slank.
  Ik hoop maar dat je een oplossing vindt voor je dielemma. Want het is een heel moeilijk dielemma. Ik weet er alles van!
  Als je een tip krijgt van hoe je slank wordt en toch alles kunt eten wat je wilt, laat je het mij dan ook weten?
  Hele lieve kopjes met ekstra tonijn erbij, voor jou en je familie, van Bolle. Mijn vrouw zegt dat ze ook heel goed begrijpt hoe moeilijk het is voor jou, en mijn man ook. Ze zeggen dat ze je vrouw sukses wensen. Maar waarom? Die is toch niet op diejeet?
  Pee Es: wat super dat Doorie je veren heeft gestuurd! Je kunt er ook gewoon aan ruiken, dat
  Is ook sporten!

  1. Lieve Bolle,

   Oooh mij hart is nu bes blij dattie mij dielemma ook heb. En dat jij ook van mij eete houw en dat tie geen zin heb in drooge brokke. Jip zeg dattie bes lekker zijn foor ze eigen. Hij heb nog maar ze hallefe buik. Oooh Bolle assie poes ben wil jij geen hallefe buik. Jij wil fol en rond en jij wil jou eigen zijn.
   Maar belangrijk blijf altijd dattie eerluk ben, ook al ben jij ferleege en bescheide net als mij eigen. En jij ben ook bescheideBolle, mij hart foel het. Dan durfie vaak nie foor jou eete op te koome, seeker nie assie nogkitten ben. En jij heb 10 kittes groot gebrach, dan hebbie feel kipkluife in jou tartaarsaus noodig. En jij heb sneks en fanieljefla noodig. Dan wor jij jou échte kittepappa. En mij kan jou kittes leere dattie altijd goed moet eete. Van mij eigen heb ik het wel teege mij Doorie gezeg want hij moet het wel leere. Hij heb nog nie in ze gaate dat ze MammaLoesje ze groose hobbie eete is. Hij kom er nog wel achter.
   Bolle mevrouw Ina en Floortje heb mij net mij gouwe tip gegeeve. Jij kan jou drooge brokke eete en ook jou eigen eete. Van mij eigen denk ik dattie het zo bedoel. Jij gooi seeve en dertug droogbrokke door jou gewoone eete, jou tonijn, jou kaabeljouw en jou kibbelding. Dan bennie wel op jou diejeet maar jij merrek er niks van. En jij kan jou buik bewaare. Oooh Bolle van mij eigen ga ik het wel probeere. Misschien kan jij er ook ofer nadenke en dattie jou vrouw fraage offie tartaarsaus door jou drooge brokke gooi.

   Nu heb ik wel meer rus Bolle want mij erfaring is, assie kan eete wattie wil dan ben jij gelukkig. En assie gelukkig ben dan bennie folgens mij eigen ook gezond.
   Geefie jou mense mij gelukkige kopjes en jij krijg er mij tartaarsaus bij, dan smaak alles beeter,

   Liefs van Loesje

 5. Lieve Loesje,
  Wij hebben het hier besproken met z’n alle…….een echt dielemma!!!
  En wat je al zegt, eigenlijk heb je er niks meer over te zeggen. Hier gaat dat ook zo hoor!!!! Nou kun je wel gaan staken maar ja dat helpt ook niet veel!!!
  Wat lief van Bolle om je te waarschuwen dat de brokjes fies zijn!!!
  Heb je er al eens aan geroken???? Misschien vind jij ze toch wel lekker!!!
  Of misschien vindt je de brokken die Bert krijgt ook wel lekker!!!
  Je mag niet ziek worden he Loesje want dat willen we niet!!!
  Na heel lang met elkaar fergadert te hebben zeggen wij:
  Loesje probeer het en af en toe een visje mag dan ook wel gewoon voor het lekkere!!!!
  En vrouw moet zoeken naar brokjes die jij echt lekker vindt!!!!

  Heel veel succes Loesje en een hele dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh lieve Belle, Tica, Izzy, Panda, Dopey en Moby,

   hebbie het er saame ofer gehad met jullie vrouw. Oooh ik vinnut lief want assie met jullie allemaal nadenk dan hebbie heel feel meening.
   Ik ga binnekort wel ruike aan de slankbrokke, misschien vin mij vrouw het dan wel goed. Dattie ruik en jij foel jou buik dunner worre.
   Dan kan jij daarnaas gewoon jou eete krijge. Ik ga het wel foorstelle want jij moet wel met jou goeie plan koome als jou vrouw jou diejeet in ze kop heb.
   Dank jullie wel dattie zofeel meedenk en leef.
   Assie zofeel steun krijg van jou vriendjes foel jij jou eigen nie alleen.

   Liefs van mij eigen foor jullie allemaal en foor jullie vrouw,

   Loesje

 6. Hoi Loesje dat is toch wel moeilijk hoor die dielemmmaaaaa.!
  Ik vind ook veel lekker en ian goed zeuren voor snoepieeeesssss!!!
  Maar ik mag ook niet te veel eten want ilk beweeg re weinig en straks vindt Gijsje mij niet meer aantrekkelijk ooooooh iik moet er niet aan denken dus dan maar ietsje minder snoepiesssss want Gijsje is heeeeel belangrijk in mijn leven😺❤️

  Kopje van Ollie

  1. Lieve Ollie,

   dank jou wel foor jou reakzie en jij ben een échte sjentelman van jou eigen. Dattie zo aan jou verkering denk sellufs assie noepies krijg. Mij hart is nu wel geraak want verkering is jou mooise gefoel.
   Misschien kan jij saame met Gijsje jou sneks eete. Dan hebbie verkering en jij heb sneks Ollie. Van mij eigen probeer ik het ook maar mij Bert eet alleen slankbrokke weeges ze diejeet. Selluf moet ik daar nog nie aan denke van mij eigen…

   Liefs van Loesje

 7. Mijn Lieve Tante Loesje. Wat is er toch mis met die mensen met een witte jas. Het lijkt wel of iedereen een maatje meer heeft. U ,Oom Sir Bolle en ikjes. Mijn vrouwtje zegt het lijkt wel mode,maar daar doet ze niet aan mee. Ik moet ook afvallen maar mijn vrouwtje heeft gezegd dat eerst de beebies iets groter moeten worden en dan ga ik langzaam afvallen. Ik krijg sportbrokken en speciale lait sneks en wat minder van het gewone voer. Ze gaat het mengen zodat ik niet in 1 keer alleen maar sportbjokes krijg . Hier zegt ze afvallen ja maar op een rustig tempo. We kunnen toch niet in 1 keer tegelijk al onze mooie rondingen kwijt zijn. Als ik dan in de spiegel zou kijken dan zou ik schrikken. En omdat het straks langzaam gaat valt het niet op. Het is moeilijk Tante Loesje want we zijn trots op onze rondingen maar we moeten ook op onze gezondheid letten. Misschien hebben u wat aan deze tips van mij en misschien heeft de visboer lekkere vis die u wel mag eten. Het gaat ons lukken Tante Loesje en Ome Sir Bolle maar wel in ons eigen tempo. Gezond en toch lekker eten maar dat we ons zelf ook belonen als we wat zijn afgevallen. Want dat hoort erbij en missjien kunnen we een kookboek schrijven over onze ervaringen met afvallen. En dat dan aan al die mensen met een witte jas geven. Dikke knuffel van ons allemaal maar de grootste van mij .

  1. Lieve niggie met ze mooie krulliewullie,

   wat bennie toch altijd lief voor jou tante Loesje en wat zittie fol met jou ideeje. Jij ben ech mij liefse niggie van mij Feesboek en mij hart.
   Wattie zeg ofer mij dieredokter, jij heb wel gelijk. Hij heb ze witte jas en waar moei hij ze eigen mee. Nu moet wij allemaal droogbrokke eete en jou tante Loesje heb daar nie so heel feel zin in. Jij krijg er jou drooge bek van lief niggie en jou buik foel leeg. Jou oom Bolle geef er ook niks om, maar jou oom Bert en jou oom Jip weet al nie beeter meer. Zij heb nu ze droogebrokbek maar ze heb wel ze slanke buik. Ik geef er niks om lieve Kyana. Foor mij eigen heb ik liefer mij tonijn in mij sjelei met mij garnaale en het mag ook mij makkareel zijn in sjelei van fanieljefla.
   Maar mij vrouw heb het liefer nie. Zij vin mij gezond ook belangrijker dan mij fette vis.
   Jij geef mij eigen wel mij goede tip. Dattie het langzaam moet doen want hebbie er niks van in jou gaate. Dattie jou brokke meng met jou droogbrok en dattie toch nog jou snek krijg. Ik heb het mij vrouw laate leeze, want mij eigen weet tante Sylvia heb ferstand van wattie zeg.
   Van mij eigen vin ik jou kookboek wel jou beste idee van mij Feesboek. Van mij eigen zeg ik saardiene in sjelei van slagroom en jij leg er jou droogbrokke omheen. Dan hebbie jou heele maagere ideej want jou vis zwem tusse ze droogbrokke. Dan kan jij goed wenne want jij kan jou brokke laate ligge. Mij vrouw heb mij eigen geleer dattie gaarneering mag laate ligge.
   Dank jou wel lieve niggie met jou mooie krulliewullie van ze eigen, jij krijg mij lieve, zachte kopstootjes en mij poot om jou eigen heen.
   En ook foor alle krullies en tante Sylvia,

   van jou tante Loesje

 8. Oh Loes,ikke leef mee met jouw.Mijn(Sparkle)buikie isse ook te groot zeg onse dierendokter Nina.Nou ikke ben groot van mijn eige.Groter dan mijn sus Muzette en broer Fynn.En die kunne alles ete wat ze wille en worden nooit gevulder.Ikke zeg altijd dat het niet eerluk verdeel is in de werelt.Maar vawegens mijn diejebeet zijn,zou het beter zijn.Nou krijg ikke wel lekker natfoer (sou wel brokke wille maar daar zitte weer tefeel koolhiedraat in,dussss krijg ikke ze nie)maar scullary girl weeg alles…tsss.Ikke krijg tog insulien prikken dussss beetje meer of minder insulien in de prik maakt mij nie uit hoor….je foel ze nie eens.Feel sterke met je dilemma en as je eruit ben hoor ikke het graag.Ikke vin nadenken moelijk,dus as jij het doe,hoef ikke nie.Veel liefs van je friendin Sparkle

  1. Lieve Sparkle,

   jij heb groot gelijk van jou eigen, dattie zeg het maak mij niet uit offie nog een beetje meer krijg van jou insulien. Issie lekker jou insulien? Kan jij het ook weten, of krijgie jou insulien in jou prik? Mij vrouw heb mij eigen nog nooit mij tonijn in mij prik gegeeve, ik ga het wel fraage Sparkle. Jij weet nooit offie er iets aan heb…
   Jou vrouw weeg al jou eete, ooooh moetie dan ook op jou schaal? Toen ik van mij eigen op mij dieredokter ze schaal moes is al mij ellende begonne. Hij zie sijfertjes Sparkle en hij zeg, Loes moet op diejeet.
   Van mij eigen denk ik nog steeds over mij dielemma want jij heb pas jou échte dielemma assie er lang over na moet denke..Maar van mij eigen beloof ik jou eigen dattie het hoor assie eruit ben.
   Geefie jou vrouw, Muzette, Fynn en ook jou eigen mij zachte kopjes. Het kom altijd goed Sparkle maar soms moet jou kop nadenke foor jou buik,

   Liefs van Loesje

   1. Ja Loesje,lang nadenke isse dan noodeg.Ikke vin nadenke ofer andere dinge moelek.Ikke denk alleen graag aan ete en sneks.Mijn insulien prikke gaan in onder mijn fel,niet in mijn ete gelukkeg,stel je voor dat hette ook fies smaak,dat wil je niet in je happies.Mij scullary girl doet mijn ete op de weegsgaal,4 x per dag danne weet ze hoeveel ikke eet.Zelf oppe die weegsgaal moet alleen bij Nina.Niet tuis.Pff krijg al een rolleberoerte bij het idee.Enne dan doet scullary girl soms een prikkie in mij oortje foor ee. druppie bloed.Die gaat in een machien en dan hoor je piep en weet scullary girl hoe hoog mij suiker inne bloed is.Soms doet ze dan een schrijf naar Nina en die zeg dan op een schrijf terug of ikke meer insulien moet hebbe.Ben blei datte scullary girl datte so doe anders moet ikke te vaak op stap naar Nina en datte is wel het laatste waar ikke zin in heb.Ze isse eggies wel lief,maar ik
    heb de pest aan reise en die stomme weegsgaal daar. En vanne stretsvan reise gaa je suiker ook de luch in dus isse het niet eens goe als Nina het doe.Alleen over een poos om een andere bloe waarde te doen moet ikke dan wel naar Nina.Maarre voorloopeg nie.Groete fan je friendin Sparkle

 9. Oooh lieve Sparkle,

  oooh wat kan mij alles goed uitlegge van jou eigen. Jij ben wel heel wijs van jou eigen en mij hart foel bewondering dattie zofeel mee moet maake. Jou vrouw prik jou so faak en jij durref het wel toe te laate van jou eigen. En jij kom er niemeer van af, oooh Sparkle gelukkig hebbie jou vrouw. Zij is wel jou rots assie brand heb. Zij hellep jou eigen met jou gezond en zij zorrug dattie nie so faak naar jou dieredokter hoef.
  Mij hart is nu wel gerust want jou vrouw hoef jou insulien nie in jou eete te doen. En zij hoef jou eete nie onder jou fel te prikke. Maar jij moet wel altijd in jou gaate gehouwe worre. Krijgie wel jou snek Sparkle?
  Mij vrouw houw mij eigen ok in mij gaate. Van mij niese en mij ooge en zij maak iedere dag mij oog schoon maar soms heb ik geen zin.
  Maar nu ga ik wel denke aan jou eigen en dan is het wel makkeluk foor mij eigen. Want van mij eigen heb ik wel mij bewondering foor jou eigen. Jij ben mij kanjerdinnetje, ech waar.
  Dank jou wel foor wattie mij allemaal uitleg, jij krijg mij zachte knuffel. En ook foor jou vrouw want zij ferdien het ook. En pootjes foor jou zus Muzette en jou broer Fynn

  Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *