Lieve Allemaal dit gaat over mijn vriendenboek

 hoi Lieve Allemaal,

Zo gaat het vriendenboek er nou uitzien. Of eigenlijk ongeveer. Het wordt een eboek wegens tegnies gedoe en toen dacht ik nou het moet voor iedereen gemakkelijk zijn en ook gratis.

Dus  dat is het fijne. Gratis en voor niks en voor iedereen. Super!!

Het eboek verschijnt op zondag 20 oktober. Dat laat ik dan nog weten via mijn nieuwsbrief en ook via Feesboek.  ’s Avonds komt er een boekpresentatiefeestje op mijn feesboek dus daar mag iedereen bij zijn.  Dus als u op de hoogte wilt blijven dan moet u wel vriend van mij worden. Hier is mijn feesboek: klik en kijk.

 

Presentatie

Hoe gaat dat een boekpresentatie, vraagt u nou vast. Dat je er allemaal bent en ik zorg voor van alles, en ik hoop dat Loesje mij helpt dat moet ik nog vragen en dan is het gezellig. Vroeger als ik een partie had op Feesboek dan zong Katrien altijd een liedje dat maakte ze dan zelf dus nou mis ik haar ook daarom. Maar het is zoals het is zegt mijn vrouw en Katrien staat ook in het boek.

Ik ga er verder nog niks over zeggen behalve dat het maken ervan erg spannend en ook erg moeilijk was en toch leuk dus ik denk wel dat er nog een tweede vriendenboek komt maar ik weet niet wanneer.  Dat wilde ik ook even zeggen.

25 thoughts on “Lieve Allemaal dit gaat over mijn vriendenboek

 1. Hallo Bert,
  Met deze schrijf van jou geef je ons een heel groot kado op de dierendag, nou ik hoef verder niks meer te hebben heb ik tegen vrouwtje gemiauwd.
  Wat fijn dat je nu zover bent met het vriendenboek en dat je het 20 Oktober laat verschijnen met een heus feest. Nou ikke ben wel in voor een knal feest hoor en vrouwtje gaat het in de agenda schrijf doen.
  Vrouwtje en ikke hebben er naar uitgekeken. Beetje jammer dat het door een hoop tegnies gedoe niet een papieren boek kan worden, maar vrouwtje heeft mij belooft dat ze net als met je boek over jouw verkering met Loesje ze er voor mij een papieren boek van gaat maken.
  Bert jij en jou vrouw hebben er zoveel werk en tijd aan gedaan en dat allemaal naast de tijd van haar werk en ook voor jou er zijn, dat wij het op papier gaan maken en het een ere plek in de kast krijgt bij jullie andere boeken.

  Het is nu natuurlijk wel zo dat er nu nog veel meer vriendjes en vriendinnetjes het nu kunnen lezen en wij hopen dat er ooit nog een tweede boek komt. Het is zo fijn om nog meer te weten van al onze vriendjes en vriendinntjes.

  Bert voor nu een fijne dag en ga alvast maar voor genieten voor het feest en van vrouwtje heel veel knufjes en grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip, het is heel spannend geweest thuis met het tegnies gedoe en ik kan niet goed tegen spanning en mijn vrouw ook al net dus toen is het diegietaal geworden en dat was het beste. Misschien komt er nog een tweede dan kun jij vertellen over verhuizen daar heb je nou erfaring mee Jip. Ik hoop dat je vandaag een ekstra snek krijgt!! poot van je vriend Bert

   1. Hallo Bert,
    Nou van geen spanning kunnen hebben aan de kop kennen wij hier ook heel goed en daarom snappen wij het hoor.
    Ik ga beslist een stuk in het nieuwe boek schrijven over verhuizen, ja ik ga tenslotte 2 keer verhuizen in hopelijk korte tijd. Volgende week gaat vrouwtje weer kijken naar 2 mooie huizen en zien of het ook zo is en wie weet gaat ze er dan een van kopen. Maar vrouwtje zegt dat het best moeilijk is, want er komt veel bij kijken en het moet ook goed zijn voor ons. Ik doe je op de hoogte houden hoor.
    Poot en kopje van je grote vriend Jip

    1. hoi Jip straks heb jij heel veel erfaring met verhuizen en nieuwe dingen doen, wat spannend twee keer verhuizen en je vrouw zoekt zeker weten een goed huis uit, dat foel ik gewoon.

 2. Hoi bertje.
  Ik weet hoe graag jij er een papieren boek er van wou maken. Maar door allerlei dingen ging het gewoon niet.
  Ik ben zo nieuwsgierig naar alle verhalen van de andere katten. Hoe zij leven. Hoe ze denken.
  Het ideetje van katrien komt nu tot leven. Wat had ik graag gewild dat zij er bij kon zijn. Ze zou, met liefde, haar mooiste liedje hebben gezongen.
  Ik heb al haar mooie liedjes nog. Soms speel ik er 1 af. En dan hoor ik weer haar allerliefste stemmetje.
  Lang kan ik er niet naar luisteren. Dat is nog veel te verdrietig voor mij.

  Liefs
  Anita

  1. hoi Anita, ja dat denk ik ook dat Katrien een supermooi lied zal hebben gezongen. Ze was een kleine poes maar ze kon keihard zingen ik snap nog niet hoe zoiets kan. Het is nog helemaal niet lang geleden dat ze over de Regenboogbrug ging dus ik snap best wel dat het verdrietig is. kopje van mij

   1. Lief van je.
    Het is inderdaad nog zo kort geleden.

    Dorusje helpt ons zoveel met ons verdriet te overwinnen. Hij is een heerlijke druktemakertje. En een nog grotere stuntelaar als dat katrientje was. Het zal wel in het zwart zitten.

  2. Lieve Anita, ja nu komt de kroon op het fantastische idee van Katrientje en zal ze vanuit de regenboogbrug gaan meelezen en genieten. Knuffel van mij en Jip voor jullie.

  3. Oooh lieve Soolvrouw,

   hebbie alle liedjes nog van mij hartjesdinnetje….
   Oooh zij zing foor altijd in mij hart want zij blijf mij beste liedjeszingerin van mij Feesboek en mij leeve,

   Zachte kopjes van Loesje

  4. Lieve mevrouw Anita van Katrientje, en natuurlijk ook van beebiePop en Dorus, ik denk dat Katrientje en Popeye vanuit de sterrenhemel toekijken, en helemaal trots zijn. En wie weet, als we allemaal heeeeel stil zijn, zingt Katrientje een sterrenlied voor ons. Katrientje blijft altijd bij ons horen, en beebiePop natuurlijk ook.
   Ik snap heel goed dat je je lieve sterrendametje mist. Want wat was Katrientje een biesondere poesendame!
   Daarom heel veel lieve kopjes om een klein beetje te troosten, van Bolle, en ook van mijn mensen!

 3. Hoi Bert,
  Mijn vrouw en ik kijken er naar uit!
  Wat een goed idee van de vrouw van Jip om er zelf een papieren boek van te maken. Dat ga ik mijn vrouw ook vragen. Nu is mijn vrouw niet erg slim met kompjoeters, maar ze kan wel hulp vragen, dus dat komt vast goed,
  Nu ook nog proberen of we de boekpresentatie op je feesboekpagina kunnen volgen 20 oktober.
  Ik ben zo benieuwd naar alle vriendjes en vriendinnetjes en hun verhalen! het zal vast heel mooi worden hoor!
  Fijne dag Bert,
  Kop en poot van Vlo.

  1. Hallo Vlo, vrouwtje heeft het boek van Bert zijn verkering met Loesje geprint en toen samen in en mooie map gedaan. Zo kunnen vrouwtje en ik nog vaak kijken en lezen. Ja het boek heb ik nu niet net als Bert zijn andere boeken, want ja die zitten in de verhuisdozen in de opslag. Wij vinden het gezellig om het verhaal van papier te lezen. Poot en kopje van je vriend Jip

   1. Hoi Jip,
    Iets wat je kunt vasthouden, kunt voelen en ruiken is veel prettiger! Dus wij zijn heel blij met het idee.
    Mijn vrouw heeft mij verteld dat ze, net als jij en je vrouwtje, ook een keer in een tijdelijk huis gewoond heeft, en dat de meeste spullen opgeslagen waren.
    David en Snibbe woonden toen bij mijn vrouw, en die leken zich er helemaal niets van aan te trekken. Ze vonden het zelfs wel leuk.
    Ik ben bang dat ik niet zo stoer ben als jij, David en Snibbe.
    Oh Jip, wij hebben ook een eekhoorn in de tuin. Mijn vrouw heeft hem een pot vogelpindakaas uit z’n houder zien pikken 🙂 . Jammer genoeg kon hij hem niet meenemen naar z’n opslagplaats, het was een plastic pot, maar hij was toch te zwaar.
    We hebben ook heel veel vogels, en een paar egels. Als mijn vrouw voer neergelegd heeft ren in van de ene vensterbank naar de ander!!
    Kopje voor jou en je vrouwtje van vriendje Vlo.

    1. Hallo Vlo,
     Nou vrouwtje hoeft hier de eekhoorns niet te voeren hoor, want in onze tuin staat een boom met hazelnoten en bij de buren een walnoten boom, dus er is meer dan genoeg. Vrouwtje ziet in het gedeelte van het park waar wij wonen heel veel notenbomen staan, nou dus al die eekhoorntjes die hier wonen, nou en dat zijn er heel veel hebben veel wintervoorraad. Nou race ik dus ook van de ene naar de andere vensterbank, want al die konijntjes en o zo veel vogels moet ik goed in de smiesjes houden . Egeltjes hebben we hier nog niet gezien. Vrouwtje heeft aan de eigenaar van het park gevraagd of we als het koud wordt de vogels mogen voeren en dat mag, en zelfs heel graag. Nou dus dan gaat vrouwtje lekkere hapjes voor ze kopen en kan ik nog meer genieten. Volgende week gaat vrouwtje weer naar 2 huizen kijken of ze geschikt zijn voor ons om voor altijd te gaan wonen. Het is erg moeilijk, want in de schrijf over het huis staat echt niet alles en dan wil het vrouwtje al niet meer verder ermee. We zullen dus nog lange tijd hier wonen, maar dat vind ik niet erg hoor, maar vrouwtje vind het voor tijdelijk prima maar voor lange tijd wel erg klein. Grote poot van je vriend Jip en knuf van vrouwtje

 4. Lieve Ome Bert wij vinden het mooi spannend en we kijken er naar uit. Wij zijn aanwezig hoor op uw feestje

 5. Bert dat is alvast een super mooi dierendagkado!!
  Wat spannend allemaal!!!
  Wij zijn 20 oktober zeker van de partij!!!!!

  Knuffel van ons allemaal!!!!
  😽😽😽😽😽😽😽😽😽

  1. het is wel keispannend een boek van mezelf is anders dan een vriendenboek. Dank jullie wel voor de knuffels!!

 6. Lieve Bert,

  mij hart weet jij heb zofeel spannend gehad met jou boek en jou vrouw. Jij heb zo hard gewerk en nagedacht assie op jou fensterbank lag. Assie tegniese toestande heb moet jij altijd kieze foor wat jij wel kan doen. Dat is mij erfaring. Dan kan het toch en van me eigen vin ik diegietaal mooi. Nu kan iedereen het leeze en jij kan er tonijn bij eete .
  Mij hartjesdinnetje Katrientje is nu heel trots en zij kijk mee ofer ze Regenboogbrug. Assie goed luister kan jij haar hoore in jou hart Bert.
  En ik kom ook op jou feesje Bert. Van mij eigen ga ik jou helpe. Assie verkering heb dan help jij elkaar. Oooh ik vin het zo spannend Bert, want het is mooi en voor al onze vriendjes.
  Dank jou wel voor jou mooie bericht, mij mooiste bericht van mij dieredag,

  Liefs van jou Loesje

  1. hoi lieve Loesje, dankjewel voor je steun en je hebt ook gelijk: diegitaal kan iedereen het lezen en je kunt er ook bij eten. Dat is ook belangrijk. Ik wilde het juist op Dierendag zeggen want het is toch een andere dag vandaag. Ik find het ook spannend maar ook nou fijn spannend. je Bertje

 7. Wat een prachtig dierendag bericht Bertje.En als het niet kan zoals het moet,dan moet maar het zoals het kan.Dat zei onze opa altijd.Die was helemaal niet tegnies.En zelf printen.is ook een heel goed idee.O wat zal het spannend en leuk worden 20 oktober!!!!Natuurlijk zullen we allemaal Katrientje missen,Het was haar idee en o,ze maakte zulke mooie liedjes.Dat weten wij nog heel goed.De vorige presentatie was ook al zo leuk,dus wij zijn erbij hoor.En als Loesje je helpt,komt het prima in orde.Lieve vriend,nog een fijne dierendag en een stevige poot van je vriendje Fynn en zachte kopjes van Muzette en Sparkle.Een knuffel van onze vrouw

  1. hoi Fynn en Muzette en Sparkle en jullie vrouw, wat een verstandige opa was dat en hij snapte het van niet tegnies zijn. Loes wil helpen. Daat ben ik heel blij mee dan lukt alles gewoon beter als je eigenste verkering helpt. Pootje van mij

 8. Wat spannend Bert. En wat ontzettend leuk. Floortje en ik kijken er naar uit. Dikke knuffel van ons. Ina en Floortje.

 9. Hoi Bert, wij kunnen niet wachten tot het 20 oktober is wij zijn zo benieuwd, staan we zomaar in een boek. Spannend hoor. En we komen zeker weten op je feestje.
  Knuffels van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje

 10. Hoi Bert, wat spannend dat het vriendenboek bijna uitkomt! Met een eboek kunnen nog meer vrienden en vriendinnen het lezen, dat is super. En prinses Katrientje zal ook wel helemaal blij zijn, dat haar idee nou een boek wordt. Ze zal vast trots en blij zijn, en zo weet ze meteen nog een keertje ekstra dat ze er natuurlijk nog steeds bijhoort.
  Ik ga die dag kijken Bert, maar ik kan niks schrijven. Maar zo weet je dat ik er wel bij ben!
  Lieve kopjes van Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *