Kever heeft een mening over toefal en liefde

liefde

Door al die dagen van kersmus en dat nieuwe jaar moest mijn vrouw steeds een beetje huilen, ze was eemoo-tioneel zo heet dat, het was vanwege Bolle, dat foel ik natuurlijk, mijn mensen zeggen dat ze heel blij zijn dat ik er ben en dat ze van me hauden, maar dat ze toch Bolle zo missen, dat kan allemaal tegelijk folgens mijn vrouw, ik weet echt wel wie Bolle is want er staan hier footoos van hem, en ik kon hem natuurlijk ruiken toen ik hier kwam wonen, hij rook lief en dapper, maar ik wist al lang wie Bolle is omdat hij mij aan mijn vrouw had aangewezen, dat weet mijn vrouw ook, mijn vrouw zag een footoo op de kompjoeter van het gezicht een zwarte kat met grote wangen die alleen maar onder de kooien lag, dat was ik!, verder wist ze helemaal niks en toch wilde ze mij persee, hoe dat is afgelopen weten jullie want ik woon nu bij mijn mensen, daar kan ik een punt zetten, kijk maar PUNT

Bij het asiel hadden ze gezegd dat ik weken of maanden onder het bed zau liggen, daar hadden mijn mensen op gerekend, maar ik kroop de eerste nacht al in de armen van mijn vrouw, ik wist meteen dat ik thuis was, bij mijn mensen en bij Bolle, dan hoef je niet bang te zijn, dat is logies, ik ben zelf natuurlijk Kever maar soms hoor ik Bolle, of ik foel hem, en soms lijk ik zelfs op Bolle, dat zegt mijn vrouw, we waren vorige week bij de dierendokter en raad eens wat ik voor een kat ben?, voor een groot deel brits korthaar, zo noemen mensen dat, net als Bolle was!, mijn benen staan ook een beetje vreemd, net als bij Bolle, ik hou erg van springen en ik kan dat ook echt heel goed, net als Bolle, aan mijn linkerachterpoot heb ik twee scheve tenen, prusies dezelfde als Bolle, niet dat ik dat zelf merk hoor, het zijn voor mij gewoon mijn tenen, maar mijn vrouw zag het pas na een paar weken, mijn linkeroog traant net als bij Bolle, als mijn vrouw de geheime naam van Bolle zegt ga ik keihard spinnen, mijn vrouw heeft een kloos up footoo van mij gemaakt, en daar lijk ik prusies op Bolle, ik durfde in het begin niet zo goed te spelen, alleen met balletjes maar vooral met een veer en de tasjes van Bolle, zooo dat vind ik spannend, ik wil het elke dag spelen, natuurlijk is dat geen toefal!, mijn vrouw is soms verbaasd, mijn man weet niet goed wat hij moet denken, maar ik weet zelf gewoon dat je niet alles kan begrijpen, er is zoveel dat je als mens of kat helemaal niet kan snappen en dat hoeft ook niet, dat vind ik belangrijk dus daar zet ik zo’n punt, kijk maar PUNT

Liefde blijft altijd bestaan

Een tijdje geleden waren mijn vrouw en ik het spel met de veer en een tasje aan het spelen, en ineens keek ik op want ik hoorde iets, het kwam van een tekening van Bolle die mijn vrouw heeft gemaakt en waar een elektriek ligtje bij staat, ik ging meteen naar de tekening toe en snuffelde er aan, ik keek er achter, maar Bolle was al weer weg, ik bleef er nog een tijdje naast zitten toen heeft mijn vrouw snel een footoo gemaakt, hij is niet zo scherp zegt ze maar je kan het wel zien, kijk mensen denken vaak dat ze alles weten en dat ze alles kunnen verklaa-ren, zo noemen ze dat, maar als kat hoef je niet alles te verklaa-ren, waarom zau je, sommige dingen beginnen, andere dingen hauden op en weer andere dingen gaan door, zo is dat ook in dit jaar, soms mag je kiezen wat je wilt beginnen of wilt stoppen maar vaak niet, dan gebeurt het zonder dat je er iets aan kan doen, dat is wel eens moeilijk of ferdrietig, maar wat ik weet is dat liefde nooit zomaar weg is, ook al kan het soms zo lijken, liefde blijft altijd bestaan, en dat zeg ik tegen mijn mensen, foel maar, het is misschien anders dan het eerst was, maar het zit nog in je hart en ook overal in de lugt en in de zon en in de maan en in de wind en in de regen, dat is echt waar, zeker weten hoor, dus daar zet ik een punt met zo een streepje, kijk maar UITROEPTEKEN

19 thoughts on “Kever heeft een mening over toefal en liefde

 1. Hajoooo poomsie. Oooooh ben uwes meerrassig? Cool!!! Ikke ben tweerassig. Ikke ben 100 pjosent siejemees met een haateekaajasje. Ikke bijt feel. Kan ik egwaar nies aan doen hoor snikkerdesnik. Dat sit gewoon in me. En ikke frij feel hihihi.
  Uwes hep hutselft wat ikke hep meemaakt. Me mense waare eigeluk nog teets dwietig oofer me ooma katrien toene se mij en poppy in huis haalte. En sjoms nog hoor, want soms huiwt me frauw nog teets om haar en ooma catoo en ook om poppy. Se segge dat dat norremaal is. Ikke rook ook een annere kat toene we hier kwaame. Maar die geur isse nu weg. Ooooh siet uwes oomie bolle sjoms? Ikke sie poppy en annere katte hier. Sjoms staar ik naar ies. En dan segge me mensen dat ik ies sie wat hun nie kunne sien.

  Ooooh domme ikke hihihi
  GEWUKKIE MIEUWJAAR!!!
  Pootjes poomsie 🐾🐾

  1. Hoi lieve grote haateekaa-siejemees uit Amsterdam, voor jau natuurlijk ook een GEWUKKIE MIEUWJAAR!!, samen met je mensen! ik ben ook nog siejemees hoor, want ik praat altijd, zelfs als ik slaap, en ik wil overal bij zijn en ik breng balletjes terug en ik verhaar bijna niet, en ik ben je poomsie natuurlijk!, maar mijn mensen zeggen dat ik ook wel een deel haateekaa zal zijn, ik ben alleen echt geen naaktkat, dat weet ik helemaal zeker, ja jij rook ook oma Katrientje natuurlijk nog, ze rook vast heel lief, en jauw vrauw moet dus ook nog huilen?, mijn vrouw zegt meteen ja natuurlijk!, mijn man moet ook nog wel eens huilen, dan ga ik snel kopjes geven, mooi dat je poppy en de andere katten soms nog ziet, zo blijven ze er altijd bij, dat is fijn, Door ik was buiten en ik had zulke kaude billen!, ik kwam heel hard tetterend naar binnen gerend, nau lig ik lekker onder een dekentje naar jau te schrijven, heel veel lieve pootjes en kopjes van je poomsie Kever!!

 2. Hoi lieve Kever, wat leuk dat je ook een beetje brits korthaar bent, dat is Oliver namelijk ook een beetje. En dat Britse past ook goed bij Sir Bolle en zijn bolhoed , vinden wij. Natuurlijk heeft Bolle zijn mensen een beetje geholpen om jou uit te kiezen, hij wist waarschijnlijk meteen dat jullie super goed bij elkaar passen en dat je zelfs een beetje op hem lijkt. Onze vrouw heeft dat met Bikkel en één van haar vorige katten, die heette Mickey, en Mickey plaagde ook altijd haar zusje, net als Bikkel doet en Bikkel heeft dezelfde streken. Maar hij kan net als Mickey dat kon ook heel goed troosten en voelt het als onze vrouw verdrietig is, dan gaat hij gek doen en dan moet onze vrouw altijd weer lachen en Mickey deed precies hetzelfde. Soms zijn er dingen lieve Kever die alleen dieren snappen en zien, mensen snappen dat misschien niet helemaal maar dat geeft helemaal niks. Het belangrijkste is dat je voelt dat er liefde is. Onze vrouw is soms ook verdrietig als ze denkt aan de katjes die al over de regenboogbrug zijn gegaan , en dat mag ook Kever, en daarna geeft ze ons dan altijd een heerlijke knuffel. Dan is alles weer goed.
  Lieve Kever, heel veel knuffies van ons allemaal.

  1. Hoi lieve bende, dan zijn Oliver en ik samen brits korthaar!, niet helemaal hoor, maar toch wel een beetje, dan zou ik eigenlijk Beetle moeten heten, dat is Engels, dat vertelt mijn man, en wat mooi dat Bikkel uitgekozen is door Mickey, dat is biesonder, en wat lief Bikkel, dat je je vrouw zo goed kan troosten, mijn vrouw zegt dat ik ook vaak dingen doe die Bolle deed, maar ik ben natuurlijk ook gewoon mezelf, Kever, ja jullie zeggen het prusies goed dat er dingen zijn die alleen dieren zien en snappen, zo is het, dat komt omdat wij veeeeeeel meer kunnen horen en zien en ruiken, en ik denk eigenlijk ook dat wij slimmer zijn, toch?!, mijn vrouw zegt dat het verdriet blijft maar de liefde ook, en ik foel zeker heel veel liefde en mijn mensen ook!, ze zijn blij dat ik er ben en ik ben ook blij dat ik thuis ben, ik vond het asiel moeilijk en eng, beter dan op straat maar een eigen huis en eigen mensen is toch het allerfijnste, daar weten jullie ook alles van!, lieve Bikkel, Bas, Juultje, Kruimel, Oliver en Bjarne, jullie krijgen heeeeeeel veel grote zachte knuffies terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Kever!!

 3. Hallo Kever wat heb jij toggies weer mooi schijfjes gedaan. Het is waar hier segge ons vrouwtje alke sterren sjijn er nog en we kunnen ze niet zijn maar we voelen ze wel en soms laten ze ons dingen doen. Kiara lag soms op de grote tafel en nu doet Kyomi dat soms ineens dat heeft ze nooit gedaan. Ufanio de jongste beebie kwam op schoot knuffelen maarRemy-Lou viel in slaap. Ufanio doet dat nu ook. Vjouwtje zegt ze laten ons voelen dat ze er zijn en dat is moeilijk maar ook mooi. En Kever hier Kyana Bolle was heel speciaal voor haar en het was haar Ome Sir Surf Bolle. Ze wil je vragen of ze jou Sir Kever mag noemen want je hebse ook Engels bloedjes. Ze segge Ome Sir Surf Bolle heeft Kever uitgekozen dat heeft zo moeten sjijn. Hier gaat alles goed er is verdriet maar ook een traan van het lachen , en het wordt stil in huis. De beebies zijn op Raoul na verhuisd en Ufanio mag pas de volgende maand met Valentijnsdag weg . Lieve Sir Kever wij gaan met zijn alleen en samen er een mooi jaar van maken. En saaaamen met zijn allen dan komt het goed. Van ons allemaal maar hele speciale van Amber Dulce en Kyana megakopjes op je neusje en wil jij ook ons de tjuuk met de sneks achter je oor leren!.

  1. Hallo lieve Kyana, Amber, Dulce en alle anderen, heel erg bedankt voor jullie mooie letters, jullie hebben veeeeels te veel verdriet gehad in zo een korte tijd, met al die lieve sterren, maar ze zijn er nog, dat kunnen jullie foelen, en soms laten ze jullie iets doen, dat zeggen julie prusies goed, zo gaat dat hier ook, de sterren vergeten nooit dat ze hier waren en wij vergeten de sterren nooit, we blijven altijd bij elkaar horen, lieve Kyana je mag me natuurlijk Sir Kever noemen!, je Ome Sir Surf Bolle was heel trots dat hij jauw oom was, en hij was dol op jau en de beebies, en nau mag ik Sir Kever zijn!, dat vind ik helemaal toppies dankjewel!, ik doe zooooveel pootjes draaien dat alles nau goed gaat met jullie, dat er geen verdriet meer bij komt want het moet nau afgelopen zijn daarmee vind ik, saaamen kunnen we er een mooi jaar van maken, dat is helemaal waar, en nog heel veel mooie jaren erbij, dat hoop ik!, stttt…. die truuk van een snek achter mijn oor is dat als ik een snek krijg en er kijkt niemand, dat ik snel een ekstra snekkie pak en achter mijn oor steek, als het jullie niet lukt heb ik er altijd wel eentje voor jullie, ik heb vanmiddag feliks partiemiks, pak maar zoveel als jullie willen! heel veel lieve zachte kopjes voor jullie allemaal, maar spesjaal voor jullie, lieve dames Amber, Dulce en Kyana, want ik ben een klein beetje een flurt zegt mijn vrouw, ik weet niet goed wat dat is want ik ben gewoon Kever!!!

 4. Lieve Kever,

  wat hebbie mooie letters gemaak van jou eerste blog van onse niewe jaar. Ik zeg jou eerluk Kever, het raak mij eigen ook. In mij hart. Wattie schrijf heb emoozie net als jou vrouw toenie feesdaage heb en dattie toen dinge foel in ze hart van misse. Jij zeg het zo goed, jij kannie alles begrijpe. Mij erfaring is, assie alles wil begrijpe kan jij nooit meer jou punt zette Kever. Want zeg nou van jou eigen, zouwie wille begrijpe waarom jij jou punt moet zette? Van mij eigen begrijp ik niks van dinge en van punte en van knalavond. Maar jou hart foel alles en assie Bolle niemeer kan zien kan jij Bolle nog wel foele. In jou hart. Bolle woon in jou hart Kever en in jou vrouw ze hart. In jou menseman ze hart, in Ooma ze hart. In mij eigen hart. Jij begrijp nie hoe het kan van ze eigen, maar jij foel het. Net als dattie weet, Bolle heb jou uitgezoch foor ze mense. En nu zijn ze mense ook jou mense en jij heb ze eigen teene en jij ben ook Bris Kortehaar. Maar van mij eigen wil ik jou iets zegge Kever. Jij heb ook ze hart, jou eigen hart heb Bolletjes. Jij foel het. Assie seeniejorpoes ben heb jij feel erfaring met deeze dinge. Jij maak jou mense gelukkig Kever want Bolle heb jou gefonde. Met ze hart. Jij kan het nie begrijpe maar jij kan het wel geloofe. Mij vrouw zeg het is ze misteerie, ze misteerie van liefde.
  Daarom moetie mij eigen beloofe Kever, dattie in jou leefe nooit jou punt zet assie liefde foel. Assie liefde foel weet jij, Jij ben goed bezig. En jij kan het nie begrijpe maar Bolle waak ofer jou eigen en ofer jou mense. En assie goed luister kan jij het geluid van ze liefde hoore…

  Jij krijg mij zachte kopjes met runderhart, dan proef jij liefde. En jou mense krijg mij Braabanse worssebroodjes en het is ook foor jou Ooma

  van mij eigen, Loesje

  1. Hoi lieve Loes, wat heb je weer mooie letters gemaakt!, je hebt helemaal gelijk dat je niet alles hoeft te begrijpen, fooral niet van punten en zo een knalavond, maar in je hart kan je alles foelen wat belangrijk is, en toen jij dat schreef van de Bolletjes heb ik goed gefoeld in mijn hart en daar waren ze!, Loes jij weet echt het allermeeste van gefoelens, dat vind ik zoooo knap! liefde en samen en geluk en fertrauwen dat vind ik het allerfijnste en dat hoef ik niet te begrijpen, soms kan je iets juist kapoo maken als je er teveel van wilt begrijpen, en misteerie vind ik zo een mooi woord, het klinkt zo biesonder, je foelt meteen wat het betekent, dat het groter is dan wat je kan begrijpen, ik ben zo blij dat ik mijn mensen en mijn huis heb gevonden! en mijn mensen zijn helemaal blij dat ze mij hebben gevonden, dat foelen we alledrie, en als Bolle over ons waakt zijn we altijd veilig, dan hoeven we nooit bang te zijn, dankjewel voor je prachtige letters Loes, en ook voor het runderhart, ik heb het meteen opgegeten anders moet ik weer gaan puuzelen, ik wil net zo een mooie grote buik als jij en Bolle hebben, maar mijn vrouw zegt rustig aan, jammer hoor, gelukkig weet ik al heel goed hoe ik haar kan treenen dus mijn buik is al best mooi, lieve Loes je krijgt van mij hele lieve zachte kopjes met stiekum een pakje feliks partiemiks, dat had ik onder mijn buik verstopt dat mijn mensen het niet zagen, het is voor jau en je famieile van mij, Kever!!

 5. Dag lieve Kever, wat heb je mooi geschreven over liefde en samen zijn enzo. Ik geloof zeker dat Bolle jouw mensen heeft geholpen om jou te kiezen voor je gouden mandje. En hij waakt over jou en jouw mensen. Wat leuk dat je een beetje Britse korthaar bent, Floortje is ook een Britse korthaar. Lieve Kever, nog een fijne dag met jouw lieve mensen. Floortje stuurt je een nieuwjaarskopje en ik een nieuwjaarsknuffel.

  1. Lieve mefrau Ina en lieve Floortje, ik heb op de footoo van Floortje bij de feesboek van Bert gezien dat Floortje en ik en Bolle op elkaar lijken, we hebben allemaal een ronde toet zegt mijn vrouw, ik weet niet prusies wat dat is, maar het is vast iets moois!, ik kan foelen dat Bolle over ons waakt, en dat foelt heel veilig, daarom was ik ook meteen niet bang toen ik hier kwam wonen, dankuwel voor de nieuwjaarskopjes! lieve mefrau Ina, Floortje en jullie meneermens, ik stuur jullie heel veel zachte droge nieuwjaarsneusjes terug, tap tap tap, zo foelen die!, ze zijn van Kever!!

 6. Hoi lieve Kever. Ow ben jij een beetje Brits korthaar en ook HTK. Ikke ben een Europees korthaar. En ook wel HTK. Frau denkt dat ik ook een beetje Wild ben. Omdat ik foguls en muise vang enzo. Wat sta je lief op de foto bij Bolle zeg. Hij blijft mijn nummer een, maar jij mag dat ook een beetje zijn. Pootje van muj!

  1. Hoi lieve Minnie, zooo heee dankjewel dat ik ook een beetje je nummer één mag zijn, ik ben nau best een beetje trots, dus jij bent wel drie soorten kat? wild is dat je veel durft, toch? ik vind het biesonder dat jij foguls en muise vangt, dan ben je echt wel heel stoer, ik vang alleen balletjes en veren in huis, buiten vind ik het te spannend als er foguls zijn, dan kom ik snel naar binnen en ga vanaf de vensterbank kijken, dat is veel veiliger!, stel je voor dat ze me bijten, je weet nooit, ik bijt liever zelf! heel veel witte pootjes met zwarte en ook rose kussentjes voor jau en je frau, van Kever!!

 7. Lieve Kever,

  Het is helemaal niet raar dat je vrouw nog om Bolle moet huilen. Het is nog maar zo kort geleden dat Bolle over de Regenboogbrug ging. En huilen om een dier betekent alleen maar dat er heeeeel veel van gehouden is.
  Onze vrouw denkt ook nog regelmatig aan haar vroegere dieren en dan gaat ze weer hun foto’s bekijken. Ze hoeft dan niet meer te huilen, maar ze zegt dan wel dat het haar vervult met een gevoel van weemoed. Weemoed ….. wij vinden dat een raar woord. Zou dat betekenen dat je veel moed hebt?
  Wat wij heel moedig van jou vonden was, dat jij de eerste nacht al bij je mensen op bed ging slapen omdat je ze al snel vertrouwde. Het kan inderdaad niet anders dan dat Bolle daarvoor heeft gezorgd. En wat leuk dat jij in sommige dingen op Bolle lijkt. En nu begrijpen wij ook waardoor jouw lieve koppie van die gezellige wangen heeft : door het Britse Kortharen-bloed.
  Wij hebben eens extra goed gekeken naar dat mooie Bolle-hoekje . Klopt het dat zijn eigen boek daar ook bij staat ?

  Lieve Kever, geniet maar heel veel van je nieuwe leven.
  Heel veel neusjes van Ivar, Jillie, Lisette, Cindel en Fenneke en een aai van onze vrouw.

  1. Hoi lieve allemaal, ik snap ook best dat mijn mensen nog moeten huilen om Bolle, ik ga ze dan troosten en zachtjes tetteren, dat vinden ze fijn, wee-moed kent mijn vrouw ook zegt ze, en ze zegt ook dat ik een bolle toet heb maar dat mijn wangen zijn omdat ik pas kort geleden gecastreerd ben, nau ik begrijp daar allemaal niks van hoor, van al die woorden, en mijn wangen zijn gewoon van mij!, maar mijn vrouw legde me uit dat als je Brits bent dat je dan een rond hoofd hebt, maar zijn er dan ook katten met een vierkant hoofd?, ik wist meteen toen ik hier kwam dat ik thuis was, het rook veilig naar Bolle en naar paatee uit een bakje, dat had ik niet in het asiel, zoooo dat vond ik lekker! en ik heb hier prusies hetzelfde mandje als in het asiel!, dat is grappig hè?, ja dat boekje is van Bolle! een lieve vriendin van mijn mensen heeft dat gemaakt, lieve Ivar, Jillie, Lisette, Cindel, Fenneke en mefrau Marjoke, ik stuur jullie heeeeeeel veel neusjes terug, dat kan ik heel zachtjes doen, het is net een klein kusje folgens mijn vrouw, ik doe zachtjes tap tap tap met mijn neus, het is van mij, Kever!!

 8. Lieve Kever.
  Ik weet eggies waar zeker dat Bolle je uitgekozen heeft voor zijn mensen.Dat kan gewoon niet anders.En jij hebt Bolle gezien en geroken.Daarom durfde je gelijk zo veel toen je in je nu for ever huis kwam.Ook wist je zijn geheime naam.Dus Bolle heeft er al zijn pootjes in gehad dat je mensen jou kregen!
  En Bolle zal je straks als het warmer weer wordt ook alles vetellen van de tuin!!
  Ik ben gewoon een HTK kat en dat waren we allemaal hier.Mijn zus had misschien wat oosters in zich,want dat was zo’n kletsmajoor en wilde altijd alles als eerste weten!
  Wij zijn destijds door de hond van mijn mensen opa en oma uitgezocht,Boris was al bij de regenboogbrug,maar vroeger heeft mijn scullary girl heel veel op hem gepast.Hij was een la-bra- dor.En eigenlijk vond hij op de wereld ,katjes maar niks !!!!
  Bij de regenboogbrug heeft Boris geleerd dat katjes best leuk zijn.
  Toen mijn scullary girl ziek was,kwam hij vaak bij haar liggen.Ze voelde hem echt.en dan was ze niet bang meer.Maar nu komt Boris nooit meer.Hij is weer samen met opa.Dat heeft hij scullary girl laten weten.en laten zien.
  Maar toen had hij mijn zus en mij uitgezocht allang uitgekozen voor haar.Later kwam mijn broer er nog bij.Maar die heeft er zelf voor gekozen om bij ons te komen wonen.
  Afgelopen kerst was mijn scullary girl ook emo.Want mijn zus en broer waren altijd bij de kerstboom te vinden en lagen graag in de kerstmandjes.Tja voor mij hoeft dat niet.Ik lig liever op mijn scullary girl.
  Maar we hebben Fynney en Sparkle al gehoord hoor en ze zongen prachtig mee in het Regenboog koor.
  Ze zijn nu weer helemaal gezond en kunnen alles doen.Dat is toch wel beter dan hier veel pijn en ziek zijn hebben.
  Lieve kever geniet van je huis en straks van je tuin.
  We wensen jullie een heel mooi,gezond nieuwjaar.
  Zachte kopjes met een extra kauwstick van Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, wat heb je mooie letters gemaakt over dat Boris jou en Sparkle heeft uitgezocht voor jullie scullary girl!, en wat lief dat hij altijd bij haar kwam liggen toen ze ziek was, Boris heeft het goed gezien toen hij jau en Sparkle uitkoos!, en Fynn had het ook goed gezien toen hij bij jullie kwam wonen!, jullie kersmus en aud en nieuw was dit jaar helemaal anders, dus ik snap heel goed dat je scullary girl emo was, want ineens waren er twee lege mandjes, dat is moeilijk, gelukkig dat jullie Sparkle en Fynn hebben gehoord en ze zongen zeker prachtig in het koor!, ik ga vanavond als het donker is naar de sterren zwaaien en dankjewel zeggen dat ik nau een huis heb, en ik ben wel opgelugt dat ze geen pijn meer hebben en weer helemaal gezond zijn!, lieve vriendin Muzette, voor jau en je scullary girl wens ik ook een heel mooi jaar met veel knuffels en liefde en geluk en samenzijn, en je kouwstik was heerlijk!, je krijgt van mij hele zachte droge dropneusjes, zo van tap tap tap, en ik tetter zachtjes als ik aan kom lopen dan hoef je niet te schrikken, en ik heb een klein kloddertje Miamorstik in mijn snorharen, voor jau van Kever!!!

 9. Hallo lieve vriendje Kever,
  Hier is jouw vriendje Jip.
  Wat tof dat je er weer bent, ja ikke weer een dagje later, maar ik krijg nu pas tijd van vrouwtje om lees en schrijf te doen.
  Ja we hebben weer een moeilijk groot getal/jaar achter ons gelaten en we moeten dat maar heel diep in de grond gaan stoppen en nu weer met frisse moed aan een nieuw getal van heel veel dagen beginnen.
  Ikke weet heel zeker dat Bolle jou en je vrouw en man samen hebben gebracht, Als je door wat ook een ster wordt ga je van helemaal boven de wolken goed voor je mensen en je vriendjes zorgen. Ze zorgen dat ze regelmatig stilletjes in het huis en de tuin komen en geven daar veel steun, Bolle laat jullie ook voelen en horen dat hij er is. Deze momenten moet je heel veel koesteren zegt vrouwtje.
  Vrouwtje en ikke voelen het ook regelmatig , het kan zijn dat je wat hoort of ziet bewegen of je voelt een blaaswindje langs je heen gaan. Wij vinden dat heel fijn. Boris mijn laatste vriendje is heel veel op bezoek geweest en toen hij merkte dat het steeds beter met vrouwtje en mij ging is hij minder gekomen. Nu komt hij soms met al mijn en vrouwtjes vriendje op bezoek.
  Kever jij weet dat ikke met Bolle samen deed Formule 2 racen deed. Nu moet ik het alleen doen, maar nu kreeg ik vorige week van sterrenvriend Vlo een schrijf en daar staat in dat Bolle boven op de speelweide nog altijd met mij doet Fomule 2 racen. Nu zou ikke het zo fijn vinden als jij samen met mij ook zou willen racen. We doen dan Formule 3 racen. Zou jij dat leuk vinden?
  Kijk ik ben samen met Bolle al hard racers, maar we doen het dan rustg aan hoor tot jij ook heel hard kan.
  Oei vrouwtje roept dat we moeten buikvullen, doe jij dat ook maar hoor, ik stuur je van vrouwtje knuffels en kopjes en poot van je grote vriendje Jip

  1. Hoi lieve Jip, je mag altijd schrijven wanneer je wilt hoor!, wat fijn dat jullie ook jullie sterren soms foelen en horen en zien, dan weet je dat ze toch nog bij je zijn, ook al is het anders dan het was, wat heeft Boris goed voor jullie gezorgd, dat is mooi, onze sterren blijven altijd bij ons horen, en we dragen ze mee in ons hart, dat weet ik heel goed, als mijn mensen moeten huilen om Bolle ga ik zachtjes tetteren en kopjes geven, om te troosten, dat kan ik best, en dan krijg ik altijd een grote knuffel, heerlijk is dat, Jip ik ben trots dat ik mee mag doen met de Formule2!, ik kan goed rennen en ook echt wel hard, alleen loop ik overal tegenaan zeggen mijn mensen, dus ik moet nog een beetje oefenen met remmen, en met bochten maken, want daar ben ik soms te laat mee, ik ga ekstraveel oefenen en dan doe ik binnenkort mee!, lieve Jip ik hoop dat je lekker hebt gegeten en je vrouw ook, en ik stuur heel veel zachte kopjes en neusjes voor jullie allebei, van je grote vriend Kever!! en mijn mensen sturen lieve groetjes!

   1. O ja, mijn vrouw zegt Kever je bent iets vergeten, van dat nieuwe jaar!, dus ik wens jullie heel veel geluk en liefde en knuffels voor elke dag!!

Reacties zijn welkom