kater Doris over: ons boekefeesie

boekefeesieHajoooo iedeween. Daar benne ik weer. Dorus!!  Waar gaat ik het fanmijndaag oofer hebben.  Ofer ons boek hihihi.

Wat een knalpartie was het he? Er sat sellufs een eksja deel in waarin ikke einneluk me ijsje kweeg.

Soomerblog

Laat ik een maant tewug gaan inne tijt.
Mamsie en ikke hadde juwwie onse soomerbwog wate sien. Ooooh iedereen font het so leuk. Mamsie hat er selfs geschietenislesjes in gedaan.
Oponseens kwam er een meeltje. Fan oompie Bert. Wat wei er fan fonne dat er fan ons soomerbwog een boek sau koome. Een ieeeeboek.
Ooooh dat leek me wel cool. Nau… en foorige week was het dus so fer.

Dienblad

boekefeesieMamsie en ik sate flak foor het feesie nog evve op messenjer. Want ikke seg hut eerluk… ikke was bes wel nerrefeus. Mamsie froeg me of ikke de ketnipwijn al hat klaar zet. En of ik wau oeffene met dienbwatlope. Ik sau met happies langs iedeween lope. Nauuuu juwwie leke wel uitgehongert seg. Ikke hat het dienblad nog nie eens op me rug gezet of hij was al weer leeg!!

Ketnipwein

En hut erregste moes nog koome!! De wein!! Mamsie begon opmijeens te hikke. Se hikte so hard dat ze begon te poinken hihihihi. Opeens begon se lietjes fanne tante leen te singe. Bleef het daar maar bij…
Nee… annere begonne mee te poinken en singen. Oompje Bwam lag op djie stoelen mee te lallen. Eg… ooferal lage lege flesse ketnipwijn. Dus ikke fjoeg bij mijself af of alle boekefeesies so zijn.
Wat wel gjappig was was dat eg iedereen so blij was. En egwaar… het was een sjuperfees.
Affentoetje spjak ik met annere katten hihihi. Want sommige wilde weten waar we follegent jaar heen sauwe gaan. Foor nu blijf dat nog geheim. Maar het gaat net sjo pannent worre hoor. Alleen sonner seskwup. Want ooooh, als ik daar aan terug denk wor ik nog rood op me wangetjes.

Kaaterig

boekefeesieFoor as juwwie je affraage hoe het foor mamsie afliep? Nauuuu hihihi ze was een heel kwein beetje kaaterig hihihi. Ooooh ikke was aan het opwuime en liet perongeluk het dienblat fallen. Nauuu… mammie liet me heel snel wete dat het net klonk asof er een aarbeefing besig was. Ikke sei tege mamsie datte se maar haar roes in haar mantje uit moes sjape. En se moes me bejoofe nooit meer sofeel te dwinken.
En mogge we folgent jaar weer een boekfees heppe huure we keetering in hoor hihihi.

Dit was het foor dese keer.
Ik sluit af met een dikke koes
Foor MammaLoes.
Toedeledokie

Dorus

23 thoughts on “kater Doris over: ons boekefeesie

 1. Ow Doorie, het was een supertegekgaafvetfeest! De volgende dag dacht frau dat ze twee katten had haha. Want deze poes had een kater van de ketnipwijn. Hips! En zo goed van jou dat je met een dienblad op je rug kan lopen. Dat zou er bij mij meteen afvallen hoor! Pootjes en kopjes van mij!

  1. Hajooooo tante minnie. Oooooh was uwes ook aan de suip? Foor follegent jaar mag er alleen jip en janneke sjampanje koome hoor.
   Ooooh met het dienbwatlope ging goet he? Awween kon ik teets tewug naar de keuke foor nieuwe happies.
   Het leek furrdagt feel op kittenarbeit wat ikke dee hihihi
   Pootjes🐾🐾

 2. Lieve beebie van mij hart,

  oooh hebbie zofeel moete sjouwe op onse pree-se-taa-zie van onse Eeboek? En hebbie oferal leege flesse gesien van mij ketnipwein 🙀🙀🙀
  Mamsie heb ze folgens mij eigen nie alleen weg geslurrep want zofeel kan jou mamsie nie op. Maar jij heb wel jou punt gemaak en mamsie zeg Sorrie foor zofeel lekkere ketnipwein van jou oom Bolle.
  Jij heb zo hard gewerk, jou mamsue beloof jou eigen dattie folgend jaar nog feel meer mee mag hellepe. Mamsie is tros op ze jonge, jij heb serfeere in jou poote dat heb Mamsie wel gesien.
  Mamsie heb nog stees ze kop van seefe wallievisse,

  Koes koes van jou mamsie Loesje

  1. MAHAMMMMMMMM juwwie dede aan kittenarbeit!!! Dat isse bij wet furrboode!!! Ikke benne uwes beebie hoor mamsie. Nie uwes werkneemer. Maar mamsie, uwes kan gaaf poinken hihihi.
   Koes koes mamsie

 3. Lieve Dorus, jij hebt het samen met Mamsie en Ome Bert fantastisch gedaan en wij hebben genoten. Vrouwtje en ikjes hadden ook een beetje katertje hoor en o veel teveel gesnoept van alle lekkernijen. Ik benne heel trots op jullie. Grote poot en kopje van Ome Jip

  1. Hajooooo oome jip. Ooooh wasse uwes ook al aan de suip hihihi.
   Oooh maar ikke ben tjos op oompie bert. Want hij hep onse aafontuure zo mooi inne ieeeeeboek gedaan. Mette de foowtoos hihihi
   Daaraan kon iedeween sien datte we het eg beleef hatte
   Pootjes 🐾🐾

 4. Lieve Dorus, oh het was een knalfuif, jullie boekpresentaasie. Jullie hebben het fantasties gedaan Bert, Loesje en jij. En al die heerlijke hapjes, de taarten ,de wein en ketnip, het was genieten. We kijken uit naar volgend jaar. Fijne dag liefe Dorus. Kopje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Hajooo mefrauw floortje en tante floor.
   Oooooh het was sjupers foorige week hihihi.
   Oooooh sat uwes ook al fanne wein te nippe? Ikke hep nie 1 slokkie kjeeg sniksnik. Maar mog er follegent jaar weer een fees koome dan huure we keetering hoor hihihi
   Pootjes 🐾🐾

 5. Hoi Doorie.
  Jonge,jonge wat was het een supergeweldig knal feest.Wat was jij knap met je dienblad op je rug.Er waren ook zoveel lekkere dingen.Scullary girl wil graag het recept van de bananen taart.Die vond ze zo lekker!!!!Alleen het eten ervan gaat in etappes want ze moet nog steeds lachen om bananen.
  Honden nichtje Blue vond het erg fijn dat er ook wat voor woefs was.
  Ik moet eerlijk zeggen,dat de ketnip sterk spullie was.Je tante is er ook de volgende dag nog helemaal zennnnnn van geweest.Heerlijk,heerlijk was het.
  Ik kijk nu al uit naar jullie volgende vakantie.Vannacht heeft scullary girl het hele boek nog eens gelezen want ze kon niet slapen.Daarna kon ze nog niet slapen en lag te poinken in bed……
  Lieve Doorie,MamaLoesje en Bert en zijn vrouw:Heel erg bedankt voor dit prachtige ieboek.
  Zachte kopjes van Muzette

  1. Hajooooooo
   Oooh heppuwes weer het boek lees? Ooooh mooi boek he?
   Sjoms moes ik eg renne met het dienbwat oppe me rug. Ooooh sjoveel pootjes die sate te pakke hihihi. Maar het was egwaar het vetgaafste feesie ooit hihihi
   Pootjes🐾🐾

 6. Dorus het was een geweldig feest!!!
  En mamaLoesje heeft er een echt feest van gemaakt met de ketnipwijn!!!!
  Maar ja de dag erna he??
  En jij hebt heel hard gewerkt op het feestje, tjonge, tjonge!!!! Gelijk heb je met een keteringbedrijf voor het volgende feest!!!!
  En waar we heel blij mee zijn is dat jij toch nog je ijsje hebt gekregen……super gaaf!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hajooooooo
   Oooooh gaaf he datte ik me ijssie kjeeg hihihi. Ooooh die was sjo wekker hihihi. En ik liet er egwaar een supervette boer van. De hele floer tjilte er fan hihihi.
   Pootjes 🐾🐾

   1. 😹😹😹😹😹 Dorus je had ook zo lang moeten wachten op je ijs dat die boer niet erg was!!!!
    Weet alleen niet of de mensen blij waren met die trillende vloer……die waren alvast dekking aan het zoeken omdat ze bang waren dat iets zou instorten!!!!

 7. Ha die Dorus, wat een kei gaaf feestje was dat zeg. We waren hier met zijn allen behoorlijk haai van de ketnip en die lekkere wijn. Onze vrouw heeft zitten smullen van de bananentaart. En een speziaal bedankje van Oliver, want hij kon nu, ook meesnekken. Want jullie hebben ook aan katjes met zieke niertjes gedacht. En het ieboek is erg mooi geworden. Dus deel 2 mag er wat ons betreft volgend jaar wel komen. Als er weer een feestje komt zijn we er zeker weer bij.
  Knuffels en pootjes ons allemaal

  1. Hajooooooo alle ses.
   Oooooh het was een knal fees hihihi.
   Ikke snap aween nie waarom iedeween sat te lagge toen de banaanetaart binnekwam hihihi.
   Ooooh we gaane pas oofer een tijt weer naar ammersedam tewug. Mamsie sei datte we eers ergens anners heen gaan 😸😸
   As er maar geen seskwup in zit hihihi
   Pootjes🐾🐾

 8. Hoi lieve grote siejemese zwartepanter, het was een superfeest voor een supermooi boek!
  Het boek is geweldig, en je kan de footoos zo veel beter zien.

  Ik had zelf een beetje teveel sneks gegeten, maar dat mag toch wel als het feest is?
  Je liep piekoo belloo met dat dienblad, maar ik snap dat je volgend jaar keetering wilt doen. Of zelfbediening, dat kan ook.
  Door, ik wist eerlijk waar niet dat de ketnipwijn zo sterk was… misschien omdat ik elke dag ketnip heb, in mijn tuin. Dat ik een beetje iemuum ben geworden, zou dat kunnen?

  Nog een keertje gefeeliesieteerd met het Ieboek van jou en je mamsie en je oompie Bert!
  Heel veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij zulke feesten kan geven!!

  1. Hajoooooo oomie bolle. Oooooh uwes moet nooit meer sulke sterreke ketnipwein maake hoor. Iedeween was djonke hihihihi. Ikke bestel foor follegend jaar wel janneke en jipsjampanje.
   Ooooh dat dienbwat oppe me wug was eg sjuper. Alleen was ie teets snel weeg hihihi.
   Pootjes 🐾🐾

   1. Door, heb jij staan poinken ergens op een kademuur in het sentrum? Of was die ingestort omdat ik eroverheen was gelopen?

 9. Hallo Dorus, hier met Gijsje. Wat hebben jij en mamaloes een leuk feestje gegeven. En de wijn van Bolle was héél lekker. Zulke lekkere wijn wil ik wel vaker drinken. Maakt Bolle de wijn zelf? Wat knap van Bolle.
  En wat waren er lekkere snacks en taarten! Jullie hebben aan iedereen gedacht. Grote klasse.
  Het e-book is héél mooi geworden. Ik heb het boek samen met vrouwtje helemaal gelezen. En de foto’s zijn prachtig.
  Ga je volgend jaar weer zo’n mooi feestje geven. Feestjes geven dat kunnen jullie!
  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Hajooooo tante gijsje.
   Ooooh ikke weet nie offe we follegent jaar weer een fuif moge geefe. Ikke hoop ut wel. We gaan follegent jaar naar een annere stat toe hihihi.
   Hooopeluk is daar geen seskwup want oooooh ikke wert helemaal root hihihi.
   Pootjes 🐾🐾

 10. Lieve Doruss en Mamsie Tante Loesje. Het was een superfuif. Heerlijke hapjes en drankjes . Doruss je deed het super met je dienblad en Mamsie Tante Loesje ging los van de ketnipwijn . Natuurlijk mag dat want het was een knalfeest vanwege het mooie ieboek. We hopen snel op weer een feestje en dan ga ik Ome Sir Surf Bolle vragen voor een eksja fles ketnipwijn. Dikke smakkers van ons allemaal.

Reacties zijn welkom