Het zomerboek van Dorus en Loesje

Hier kunt u het zomerboek van Dorus en Loesje downloaden. Klik op het plaatje en dan gaat het vanzelf.

Het ieboek heet: Zomerafontuure van Dorus en Loesje. Door hunzelf verteld. Het is het verhaal van hun vakansie in Amsterdam en wat ze allemaal meemaakten. Met heel veel aksiefotoos.

Eerst was dit een blog op deze website maar nou is er een boek van: met een ekstra hoofdstuk!!

13 thoughts on “Het zomerboek van Dorus en Loesje

 1. Wij zijn supertrots op Mamsie Tante Loesje en Dorus. Mijn vjouwtje hebse gesegd ze gaat het boek uit de pjint doen in een mooie map. Als ik dan ga sjaapjes mag ik hem meeneems maar ik moet als ik wakker ben hem tjug zetten in de kast. Het is een super sjoel boek.

  1. wat een leuk idee maar je kunt het ook lezen op de telefoon of op de tablet, dat leest vast gemakkelijker. Het is een spannend boek en het loopt goed af, dat is ekstra fijn!
   ome Bert

   1. Ome Bert dat klopt maar ik mag de telefoon of tablet niet naar mijn bed meenemen. Daarom kjijg ik mijn eigen boekje. Lief he

  1. Gelukkig dat er ook voor jou een snek was, Dorus. Je hebt het boek ook gemaakt en je hebt zo goed geholpen bij de preesentaazie!
   pootje van
   Ome Bert

 2. Hoi lieve Bert, Dorus en Loes, wat een supermooi boek is het geworden!
  Heel veel kompliementen van mij, Bolle!

  1. Lieve Ome Sir Bolle dank u wel voor heerlijke ketnipwijn. Ik hebse gelukkig dankzij Kyana een slokje gekjeeg want er wasse iemand die sigge niets kons beheerse maar dat was van de senuuws

   1. Hoi lieve Jiekie, ooooo heeft er eerlijk waar iemand teveel ketnipwijn gedronken?! Maar voor één keertje mag dat wel, als het feest is!
    Heel veel lieve kopjes van Ome Bolle, die helemaal blij is dat jij en Door verkering hebben!!!

    1. Oooh Ome Sir Bolle het was ook een beetje komisch en het was een toppie feest. Ikjes ben ook heel blij met mijn Doruss, en u vind ik ook lief hoor.

 3. Lieve Bert, Loesjedinnie en Doorie. Mijn mensenoma heeft het boek ook gelezen en ze vond het superleuk! Dat wilde ik nog even mauwen. Pootje voor iedereen!

  1. dankjewel voor de complimenten Minnie, ik vond het ongeloofeloos wat Dorus en Loesje allemaal durfden in Amsterdam!

Reacties zijn welkom