Kater Bolle over als je tweifelt

BolleVorige week had ik geschreven dat ik op diejeet ben. Ik vind zelf mijn buik mooi. En ik dacht dat iedereen door die buik meteen kon zien dat ik een oudere, ernstige katerman ben die geen tijd heeft om steeds maar te sporten.

Naar buiten

Maar nu heb ik gemerkt dat niet iedereen dat zo bekijkt. En daardoor ben ik gaan tweifelen, of ik misschien toch op diejeet moet.
Het heeft te maken met iets dat een tijdje geleden gebeurde.
Toen de reenoovaatsie een paar weken bezig was mocht ik nog wel eens naar buiten van mijn vrouw. Alleen als er geen mannen in mijn tuin waren, dat is logies. Mijn man was het er niet mee eens. Hij vond het ris-kant. Zo heet dat, als iets gevaarlijk kan zijn.

Schuurtjes

Op een dag was ik in mijn tuin aan het patroejeren, er waren al uren geen mannen geweest. Mijn vrouw had me daarom naar buiten gelaten, maar ze lette wel steeds op.
Toen ze even een beker thee pakte en daarna weer naar buiten keek stonden er drie mannen in mijn tuin en ik was nergens meer te zien.
Mijn vrouw dacht dat haar hart stilstond, vertelde ze me later. Ze rende meteen naar buiten om te kijken waar ik was. Ze heeft de hele tuin doorgezocht maar ik was nergens te vinden.
De hekken waren open, omdat de mannen mijn tuin in waren gekomen. Daardoor kon ik twee tuinen verderop zó de straat oprennen.
Mijn vrouw riep mijn man, die aan kwam rennen. Hij was boos en zei zie je nou wel. Maar ze zijn meteen met zijn tweetjes gaan zoeken, ook in de tuinen naast die van mij.
Mijn vrouw heeft ook nog gevraagd of ze op een stijger mocht, daar kon ze heel ver kijken. Maar ze zag me nergens.
Mijn man vroeg intussen aan twee mannen die door mijn tuin liepen of ze een kat hadden gezien.
Eén van de mannen zei dat hij een zwartbruin gestreepte kat het trapje op had zien rennen, de schuurtjes op. Toen mijn vrouw dit hoorde was ze zó blij, dat ze moest huilen.
Ze liep meteen naar de schuurtjes en begon te roepen. Maar er kwam niemand.
Mijn man kwam aanlopen met een blikje Goermet, en met een zakje Feliks partiesneks. Daar rammelde hij mee. Maar ik kwam niet tevoorschijn.

Geluidjes

Overal stonden nog mannen op de stijgers. De meesten waren aan het werk, maar sommige mannen riepen mijn naam. Dat was lief bedoeld, maar mijn mensen wisten wel dat ik daar niet op zou reageren.
Mijn man ging naar zolder, om te kijken of hij mij kon zien uit het raam.
Mijn vrouw is op haar hurken bij mijn trap gaan zitten en heeft een hele tijd zachtjes gepraat. Ze noemde mijn naam, en maakte de geluidjes die zij en ik altijd tegen elkaar maken: Proe-iet!
Ik reageerde niet. Ze was heel bang dat ik misschien toch de straat op was gerend, en wat dan?

Geheime naam

BolleUiteindelijk zei mijn vrouw mijn geheime naam. Die naam is geheim omdat hij een beetje raar is, voor een grote jongenskater. Als ik die naam hoor ga ik altijd meteen spinnen en kusjes geven.
Ze bleef mijn geheime naam steeds noemen, en ja hoor! Ineens kwam ik met mijn hoofd omhoog.
Ik lag op een schuurtje verderop.
Het duurde nog een hele tijd voordat ik naar mijn eigen schuur durfde te komen, en weer nog een langere tijd voordat ik mijn trap af duurde te komen.

Slapen

Ik bleef op de onderste tree staan en keek naar mijn vrouw. Ze tilde me op en droeg me in haar armen naar het grote bed. Ik was helemaal nat op mijn buik, en mijn staart was ook nat en vies. Omdat ik superplat op het dak had gelegen, zodat niemand me kon zien.
Op het grote bed hebben we met zijn drietjes keihard geknuffeld en ik was zo hard aan het spinnen als ik nog nooit had gedaan. Daarna heb ik de hele middag geslapen, zo moe was ik van de spanning.

Meneer

Maar het ergste heb ik nog geeneens verteld.
De meneer die mij de trap op zag rennen vroeg de volgende dag of ik weer terug was. Hij was helemaal blij toen mijn vrouw zei dat ze me gevonden hadden.
En wat hij toen zei…
Ik vertel het alleen als jullie me niet uitlachen.
Is dat beloofd?
Eerlijk waar?
Hij vroeg of ik zwanger was, wegens mijn buik.

Dus daarom doe ik nu een beetje mee, met het diejeet.

27 thoughts on “Kater Bolle over als je tweifelt

 1. Ooooooh oomie bolle🙀🙀🙀
  Uwes mag datte nooit nooit NOOIT weer doen!!! Oooooh ikke sat te huiwe toene ik hut was. Ooooh ikke wiep maar oomie… waar benne uwes!!! Ooooh snik snik snik.
  Watte isse uwes gehijme naam dan oomie? Ikke bejoof datte ikke het nie doorfurrtel.

  Oooh oompie… ikke weet nu hoe je swanger ken worre. Mamsie furrtelde hut me net!! Ikke fjoeg hut haar bij oompie bert. De beebies worre met een tuinslang fia een affestantbediening fanne me ploemestoel naar me bijenest stuurt. En dan floepe se sjo inne puikie. Gaaf he?

  1. Ooooh mij Doorie….

   wat zeggie nou….
   Jij breng mij sjaamrood op mij kaak….
   Jij kannie alles somaar hartop zegge…
   Wat moet jou oom Bolle nou denke van mij eigen…
   Ooooh…..
   MammaLoesje is nou ferleege

   Koes koes van jou MamaLoesje

   1. Ooooh mamsie. Mog ikje het niet sjegge? 🙀🙀🙀
    Ooooh oomie… ikke mog nie sjegge hoe bebies inne puikie komme.
    Oooh sjorrie mamsie
    Koes koes

     1. Lieve Loes en Door, het geeft niks hoor! Dat heb je nou eenmaal met kinderen: die zeggen alles wat ze voor de mond komt.
      En van dat swanger worden, dat wist ik al best. Ik heb 10 kindertjes, en die zijn niet door de ooievaar gebracht (dat lijkt me supereng, zo’n grote vogel!). Maar in het echt heb ik ze natuurlijk uit de kittenboom geplukt, zo ging dat toen.
      Veel liefs voor jullie allebei, van (oomie) Bolle.

  2. Dag lieve grote zwartepanterjongen, het was eerlijk waar best grieselig. Maar ik ben gelukkig weer gewoon thuis, dus je hoeft niet meer bang te zijn. Je oomie Bolle laat je nooit in de steek!
   En mijn geheime naam is geheim, want als ik die vertel lacht iedereen me uit!
   O, en met dat swanger worden, dat klinkt mij veels te ingewikkeld. Ik denk niet dat ik daar aan ga beginnen, Door! En doe jij het ook nog maar eventjes niet want als je swanger wilt worden moet je eerst een oudere katerman zijn. En zo’n tuinslang, en die bijen… ik heb wel eens een bij proberen te eten en toen had ik pijn aan mijn mond. Bah, ik heb hem weer uitgespuugd maar het was helemaal niet fijn.
   Heel veel lieve pootjes en kopjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij al zoveel weet van de blometjes en de bijtjes!

 2. Hallo Bolle,
  Wat zullen man en vrouw bang zijn geweest……onze vrouw kan het zich helemaal voorstellen!!!
  Gelukkig dat je weer veilig bent!!!!
  Tja en wat betreft die meneer die dat vroeg……..misschien heeft hij niet zoveel verstand van katten!
  Maar van de andere kant is een beetje diejeten niet zo heel erg. Je wordt er atletieser en gespierder van!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, ja het was eerlijk waar heel grieselig, mijn afontuur!
   Mijn vrouw heeft ervan geleerd, zegt ze. Want ze kan soms ijgenweis zijn, nou dat wil je niet weten! Maar het vervelende is dat ik daarom soms een hele dag binnen moet blijven, terwijl de mannen helemaal niet in mijn tuin komen, alleen maar in de tuinen naast mij. Uit voor-zorg, zegt ze. Want mijn mensen willen zoiets nooit meer meemaken, en ik liever ook niet.
   De meneer dacht dat ik een damespoes was, die kindjes zou krijgen. Maar ik ben een katerman, die al 10 kindertjes heeft! En mijn kinderen zijn ook al lang volwassen! Dat is iets heel anders dan zwanger zijn, maar misschien heb ik daar die buik van gekregen?
   O, atleties en gespierd, dat wil ik wel! Maar ik vind eten zo lekker…

   Lieve Tica, Izzy, Dopey, Panda, Belle en Moby, jullie krijgen een hele grote dikke knuffel terug, ook voor jullie vrouw, van Bolle.

 3. Oh Bolle wat een spannend avontuur heb jij weer beleefd. Beloof ons dat je nooit meer zoiets doet, wij waren angstig en geschrokken toen we je verhaal lazen. Was je bijna kwijt geweest. Wat zullen jij en je mensen bang zijn geweest. Gelukkig is het goed afgelopen. Wij zijn ook wel nieuwsgierig naar je geheime naam, wij zullen het niet verder vertellen Bolle, een geheim is bij ons veilig. Wel een beetje een belediging van die man met de vraag of je zwanger was, had hij niet gezien dat je een katerman bent , een beetje dom van die man hoor. En je bent nog wel Sir Bolle, dar ziet iedereen. Bolle , wij snappen dat je nu een beetje op diejeet wilt, maar niet te veel hoor anders blijft er niks van je over, en je moet wel gewoon Bolle blijven. Bikkel zegt altijd dat hij net zo’n buik wil hebben als jij, en hij is al goed bezig om er zo één te krijgen zegt onze vrouw. Als je vandaag nog in je tuin gaat, doe je dan wel voorzichtig. Hier is het niet zo mooi weer, dus we blijven lekker binnen. Lekker rieleksen in onze mandjes of bij onze vrouw op de bank. Een snek hebben we al gekregen. Heel veel knuffies van Bas,Bjarne, Oliver Kruimel Bikkel en Juultje.

  1. Hoi lieve bende, wat een eng afontuur was het hè? Mijn vrouw was bijna nog banger dan ik was! Ze wist niet dat ik zó verschrikkelijk bang zou worden, dat komt door de reenoovaatise. Mijn mensen hopen maar dat dat weer overgaat.
   Weet je wat het was? Ik had mijn gouden hoed niet op, dus ze konden niet goed zien dat ik Sir Bolle ben. Misschien kan ik beter steeds mijn hoed ophouden? Maar ja, met dit weer ben ik bang dat hij wegwaait! Ik waai niet zo snel weg, wegens mijn buik natuurlijk,
   Bikkel, ik ben trots op je! Maar wil je me één ding beloven? Dat je een mieniekleinbeetje minder grote buik neemt dan ik heb? Want anders moet jij straks ook op diejeet, en daar is niks aan. En Juultje, let je op je dikke biliies? Ik heb ze nooit gezien, maar je schreef dat jullie vrouw dat zei! En eerlijk waar, een diejeet is helemaal niet leuk.
   Ik hoop dat jullie vandaag gezellig met zijn allem rieleksen, en ook een snekje krijgen!
   Lieve Bas, Bjarn, Kruimel, Oliver, Bikkel en Juultje, jullie krijgem heel veel ekstradikke knuffeis terug, ook voor jullie vrouw, van Bolle.

 4. Lieve Bolle,

  ooooh allereers mij eskuuses foor mij beebie en dattie soiets prievee somaar fertel. Maar jij weet hoe het ga met jou jeug van teegewoordig. Zij flap er fan alles uit.
  MammaLoesje zeg nooit meer ies want alles kom op jou straat te ligge.
  Maar mij eigen moet ook bijkoome van jou ferhaal en mij hart heb het bijna nie ferdraage. Wassie spoorloos ferdweene van jou eigen Bolle en jou vrouw en jou menseman waare onnerust van ze eigen. Oooh assie het mij eigen fertel had moes ik wel aan mij schrikapparaat. Ooh Bolle wat maakie toch allemaal mee van jou stijgermanne. En dattie op jou dak ga ligge en niemand zie jou. Dan hebbie vast geen dikke buik van jou eigen Bolle anders hang jou buik wel ofer jou dak en zie jou vrouw jou. Of jij ben zo atleeties dattie jou buik op kan fouwe.
  Lieve Bolle jij ben mij vriend, willie soies nooit meer doen. Jij besorg mij eigen slaapeloose daage en mij ferwerking van mij emoozie. Mij vrouw heb mij saardiene klaargeleg foor na mij schrijfe. Dan moet ik ferwerke van al mij emoozie dattie ies had kunne oploope en dattie weg had kunne loope. Dan weet jij maar nooit offie Tilburg kan finde en offie hellep krijg.
  Maar jou stijgermanne heb fast te lang op ze stijger gestaan.
  Oooh Bolle….swanger!!!
  Jij bennie swanger anders hattie het wel fertel. En jou buik is gewoon jou stoere katermans buik. Van dattie jou ernsige katerman van jou eigen leeftijd ben. Als Huispoes kan ik jou zegge, dattie er goed uitzie. Mij erfaring zie het met mij eigen oog. Maar jij kan wel om jou gezond denke want dat is belangrijk. Van mij eigen kan ik er nog nie toe koome weeges mij rou-proses. Daar moet jij al jou tijd foor neeme.
  Bolle van mij eigen ga ik jou nie fraage naar jou geheime naam. Van mij eigen heb ik wel mij maniere van mij fasoen. Jij weet jou geheim is alleen maar jou geheim assie het geheim hou.
  Jij krijg van mij eigen mij saardienekopjes en jou vrouw en jou menseman krijg ze eigen saardiene weeges schrikke.
  Mij erfaring heb mij eigen geleer, het hellup.

  Liefs van Loesje

  1. Mamsie… asse ik ies nie mag segfe dan moete uwes dat segge!!! 😾😾
   Ooooh, wag maar tot uwes pos kom.
   Hihihi

  2. Dag lieve Loes, je hoeft niet ekskuses te maken voor je kind. Want zo zijn ze, ze zeggen alles wat ze denken. Het is juist goed dat Door weet van kindertjes en bloemetjes en bijtjes, want hij is al een grote jongen. Straks hebben Jiekie en hij een hele sliert kittens, dat is natuurlijk niet de bedoeling!
   Wat een afontuur was het hè? Ik vond het geen leuk afontuur, en mijn mensen ook niet. Mijn vrouw was helemaal aan het huilen toen ze me riep. Maar ik was nog steeds bang, daarom lag ik superplat op het dak. Niemand kon me zien. Eerlijk waar niet, ik was zo plat als een velletje papier. Je hebt gelijk, dan kan mijn buik dus nooit te groot zijn. Ik had hem niet opgevouwen, dan had je de kreukels later ook nog kunnen zien.
   En ik ben zeker weten niet swanger, want ik heb al tien kindertjes. Dat is genoeg, vind ik. En zoals Door het vertelde denk ik ook niet dat ik swanger wil worden.
   Maar ja, mijn mensen zitten me nu steeds een beetje te pesten. Dus daarom wil ik toch een iets kleinere buik, denk ik. Alleen vind ik eten ook zo lekker… moeilijk is dat.
   Ik doe wel veel spelen met de veren die ik van Vlo heb gekregen, die vind ik helemaal super. Ik ben er wel heel voorzichtig mee, want ze zijn van Vlo! Maar daarna lust ik altijd wel iets, wegens dat ik zo druk ben geweest.
   Loes, doe jij eerst maar helemaal gezond worden en je rou-proses, dan komt daarna je diejeet.
   Dankjewel voor je saardienkopjes, ik merk meteen al dat ik niet meer bang ben. Je krijgt van mij kopjes met fanielje-eis, die zijn echt heel biesonder! Je vrouw en Floris en Zusje mogen ze ook! Maar jij mag er het meeste,, zeg maar dat het mocht van mij, Bolle!

 5. Lieve Bolle,
  Wat een verschrikkelijk avontuur heb je beleefd. Oh ik kan mij voorstellen dat jouw man en vrouw geheel overstuur waren toen jij niet te vinden was. Gelukkig is alles goed afgelopen, we moeten er toch niet aan denken dat jij op straat zou gaan dwalen. En wat die buurman betreft, trek je daar maar niets van aan hoor lieve Bolle, deze man heeft waarschijnlijk geen verstand van katers en poezen, Anders zou hij weten dat ook katers en lekker bol buikje kunnen hebben. Doe dus maar rustig aan met je diiejeet. Kopje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Dag lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, het was zeker weten een heel grieselig afontuur. En mijn vrouw voelde zich heel moeilijk, ze zegt dat het schul-dig heet.
   O, op straat dat lijkt me zo eng! Met ootoos en mensen en fietsen overal, en verderop nog een trem. Daar ga ik wel eens in als ik naar de dierendokter moet.
   Ik was toch wel een beetje geschrokken dat die meneer dat zei van mijn buik. Want ik heb al tien kindertjes, die zijn al zeven jaar. En ik wil niet nog meer kindertjes! Maar mijn vrouw zei dat een katerman geen kindertjes kan krijgen. Zeker niet omdat ik maar een half oor heb, wegens dat ik geopereerd ben.
   Dus ik ga toch een heel klein beetje diejeten. Ik hoef niet helemaal slank en stoer te worden, maar nét een klein beetje meer.
   Ruikt Floortje weer gewoon naar zichzelf en naar haar mensen en haar huis?
   Vel knuffels terug voor jullie allebei, en ook voor meneer Floortje, van Bolle.

 6. Hallo Bolle,

  Wat een schrijf van jou zeg, vrouwtje en ikke zijn ons een hartverzakking geschrokken omdat je kwijt was, foetsie, We dachten eggies de ellende van het nieuwe jaar blijft maar komen. Maar wat een geluk dat jij toch weer terug was, FFFPPP. Wat zal vrouw en man en jij gelukkig en blij zijn geweest. Nooit meer doen hoor, want vrouwtje en mijn rikketik moeten nu eerst weer helemaal goed gaan werken voor jij weer een eng avontuur gaat beleven.
  Maar jij vertelde hoe het was gekomen dat jij de poot had genomen via jouw trap. Nou als mij zo iets was gebeurt dan denker ik dat ik veel verder was geraceet en omdat ik de weg niet ken als Jip de huiskater, nou ik had eggies de weg niet meer gevonden terug naar vrouwtje en mijn huisje.
  Maar Bolle een geheim is en geheim tussen jou en je man/vrouw en wij horen dat dan niet te weten. Je kan nog zo’n grote vrienden zijn , nee dat hoort niet, je moet altijd nog iets helemaal voor je zelf hebben zegt vrouwtje. Jij hebt gewoon een heel lief koos vertroeltel naampje en bniet vertellen hoor, bekkie dicht.
  Nou weten vrouwtje en ikke dat we in een hele rare wereld wonen en ja er kan tegenwoordig erg veel, maar ikke wist eggies niet dat wij katermannen kleintjes konden krijgen. HAHA dat zou wereld nieuws zijn zeg. Maar oke die meneer kon natuurlijk niet van zover zien dat jij een katermans bent. Ikke kan me indenkere dat je nu eens naar je prachtige buik ging kijken en achter de oortjes krabbelen van is het niet beter om een paar maatjes minder te zijn en er wat aan te gaan doen. Deze buik is helemaal niet van jouw eten hoor, maar is gekomen door de druppels en de pillen. Bolle het is ook beter voor je gezond zijn , want heel veel maatjes teveel daar kun je heel erg ziek van worden en daarom is het super dat je het gaat proberen. Je weet wij allemaal gaan jou en ook Loesje helpen met steunen en geen praatjes schrijven van allemaal lekkere hapjes die jullie dan niet mogen hebben, ikke vind dat erg hoor. Bolle als over een poosje het mooie weer er komt dan zijn we ook vel actiever en je weet als ik in mijn voor altijd huis woon gaan we weer racen hoor. Ik race hier ook wel eens maar ik knal overal tegen aan en vrouwtje gaat vaak op mijn racewagen banden ( pootjes) staan en dan is er weer een miauw sirene die af gaat. Komt omdat we een klein huisje hebben en wij waren gewend om in een groot huis te wonen en gelukkig is dat over een paar maanden ook weer.
  Zo Bolle beloof ons dat je als je je moet verstoppen voor enge dingen dat in huis zal doen. Ik ga nu maar weer eens naar mijn vriendjes in de tuin kijken, want het is super druk waar de lekkere hapjes in de boom hangen.

  Bolle voor jou en vrouw en man een hele fijne dag en knuf van vrouwtje. Van mij hele grote poot en kopje van grote vriend Jip.

  1. Hoi lieve Jip, ik vond het een supereng afontuur, ik heb de hele middag en ook nog de hele avond geslapen, zo moe was ik ervan.
   Mijn mensen waren zooo blij dat ik de schuurtjes op was gegaan, en niet de straat op was gerend. Want ik ken de straat helemaal niet, en ik mag de straat ook niet op, ook niet als ik de straat wél zou kennnen roept mijn vrouw. Vorig jaar is daar nog een jonge katerman een ster geworden. Hij was door een ootoo aangereden, mijn vrouw heeft hem van de straat opgetild en op de ambulans gewacht. Dat wil ik niet Jip, dat snap je! En mijn mensen ook niet, daarom mag ik nu NOOIT meer de tuin in als de mannen er zijn. Ik moet wachten tot 4 uur, ook al doe ik nog zo dribbelen.
   Ik denk ook wel dat mijn buik een beetje kleiner wordt als ik meer naar buiten ga. Maar deze week komen de mannen weer, en dan moet ik dus binnenblijven.
   Als jij in je vooraltijdhuis woont, met je eigen tuin, dan zullen ze hier toch ook wel eens klaar zijn. Dan gaan we weer Formule2 doen, toch? Dan heb jij de ruimte om keihard te rennen en te brullen naar je muizen, en ik kan slipsporen maken in het gras! Dat wordt superspannend Jip!
   Ik ben blij dat je het zo leuk vindt om in je tuin naar al je vriendjes te kijken. Straks, in de lente, komen er ook nog allemaal beebietjes bij!
   Lieve Jip, dankjewel dat je me helpt met mijn diejeet! Dat voel ik, en dat helpt zeker weten. Je krijgt van mij hele lieve kopjes en een grote brede poot (want die heb ik ook, niet alleen mijn buik is groot!), ook voor je vrouw, van je grote vriend Bolle.
   Mijn mensen sturen jullie allebei veel liefs, en zeggen dat ze aan je vrouw denken en haar sterkte wensen wegens haar verdriet.

 7. Ohhhh Bolle wat een avontuur, maar geen leuk avontuur. Wat zullen je vrouw en man geschrokken zijn!Bij het lezen had onze vrouw al een glaasje water nodig om bij te komen.Dus nooit meer doen Bolle.En je geheime naam,daar weten we alles van.Wij hebben ook alle 3 wel bijnamen die we niet doorkletsen.Dat is heel erg privé.Maar die meneer die kwam vragen was wel aardig he?Alleen een beetje dom …..zwanger…..alsof dat kan bij ons katermannen.Hij moet maar de blog van Loesje lezen over de ehhhhh…..s opvoeding. En anders maar even bij Doorie langs.Die jonge knul weet al van alles.Onze generatie is daar nog wat bleu over.Nou Bolle wel kei goed dat je dit geschreven hebt,maar geef waarschuwing bij een volgend eng avontuur.Zetten we een karaf water neer voor onze scullary girl.Stevige rechterpoot van Fynn(links is nog in revalidatie)en een kopje van Muzette en Sparkle.En een knuffel van onze vrouw.

  1. Hoi lieve Fynn, Muzette en Sparkle, ik vond het ook geen leuk afontuur. Ik denk ook niet dat ik het nog een keer wil.
   Hebben jullie ook een geheime naam? Is die ook een beetje raar, net als die van mij?
   En je geheime naam is zeker weten prifee. Als ik mijn naam vertel lacht iedereen in de buurt mij uit, en dat wil ik niet.
   Ik zal die meneer zeggen hoe het zit, met zwanger worden. Dat Door dat goed uit kan leggen! Ik heb al tien kindertjes, van toen ik nog in de tuinen woonde. En dat is best veel, meer wil ik er niet. En het kan ook niet meer, want mijn oor is eraf. Dat is gebeurd toen ik geopereerd werd.
   O, en Fynn, wat is er gebeurd met je linkerpoot? Ben je gevallen? Ik doe je heel veel beterschap wensen!
   En jij en Muzette en Sparkle en jullie vrouw krijgen heel veel lieve kopjes en een knuffel terug, van Bolle.
   Ik denk aan je Muzette, wegens dst jij het ook moeilijk hebt met hoeveel je mag eten!

   1. Hoi Bolle.Ik Fynn zat met een nagel vast in een dekentje.Ik wil nooit dat Scullary girl mijn nagels knipt,ik zorg er zelf heel goed voor,nu ging het mis en moest ik mee naar Da Nina.Die heeft goeie spul hoor want na een prik ging het al een stuk beter.Nu krijg ik nog pilletjes tegen de pijn van mijn scullary girl.En ik weeg te weinig!!!Weer wat nieuws.Nu krijg ik allemaal extra hapjes,stiekem want Sparkle moet afvallen vanwege haar diejebetes en Muzette is goed op gewicht en ik moet aankomen.Ik krijg ook pilletjes dat ik meer trek in eten krijg en die werken ook goed.Mijn linkerpoot wordt nu langzaam beter.Zat een bloed uitstorting zei Nina.

    1. O Fynn, wat eng van je nagel! Was ie eruit? En je weegt te weinig?
     O arme Sparkle, zij is de enige die op diejeet moet, net als ik (ik was een beetje in de war, ik bedoelde natuurlijk dat Sparkle op moet letten met wat ze eet!).
     Heb je steeds geen honger Fynn? Krijg je nu de pilletjes die Bas van de bende van zes ook krijgt, mirtazapine?
     Ik doe je heel veel beterschap en sukses wensen!
     Lieve kopjes voor jullie allemaal van Bolle.

 8. Hoi Bolle wat een avonturen heb je beleefd , npu nou ik vind het nogal wat hoor wat je beleefd heb en ik kan me voorstellen dat jij en ook je personeel heeeeeel erg blij waren dat je toch weer snel gevonden was want jij hoort gewoon bij je personeel zij.zijn gewoon dol.op jouw en.ook.zeer bezorgd net als mojn personeel hoor die kunnen ook.niet zonder mij!
  Als ze me even niet zien is het van Ollie waar ben je nou en ik denk dan dan van ik ben er gewoon hoor maak je maat niet te druk.
  Ik ga dan gewoon door met.slspen of snuffelen of zo..
  Mast ik kan ook niet zonder ze hoor als ze niet thuis zijn voor een paar uur dan ben ik heeeeeel.blij dat ze er weer zijn!

  Knuffel je vriendje Ollie

  1. Hoi lieve Ollie, ik heb ook wel eens dat ik gewoon vlakbij ben en dat mijn mensen heel druk lopen te zoeken. Dan zit ik te kijken en denk wat is er aan de hand.
   Het is ook een keer gebeurd dat ik binnen in mijn mand lag te slapen en dat mijn mensen heel hard stonden te roepen in de tuin. Na een tijd ben ik maar eens gaan kijken, maar ze zagen me niet eens want ze keken helemaal de verkeerde kant op! Ik zat rustig in de gang, te wachten tot ze zich om zouden draaien.
   Maar deze keer was ik echt superbang, ik durfde niet meer terug te komen omdat ik zo was geschrokken. En ik liet mijn vrouw me zomaar een heel eind dragen, van mijn trapje tot aam het grote bed. Normaal ga ik altijd meteen trappelen, maar nu was ik zo blij dat ze me vasthield! Dus ik snap wat je bedoelt: mensen kunnen heel raar doen, maar ze kunnen ook heel lief zijn!
   Een grote knuffel terug van je vriend Bolle.

 9. Lieve Sir Oom Bolle. Ik heb mijn kindjes niet u hele avontuur verteld want ik vind het te eng voor ze. Wat zal u personeel geschrokken en in paniek zijn geweest. En die stjijgermenen wegwezen en niet meer terug komen. U naam lekker pjive houden hoor. U heeft toch ook u prefessie. En die man die iets over uw buik vertelde: Hoe djurft hij . Had hij geen bjil op? En Sir Oom Bolle u bent een lieve kater man met ronding en djieet. Iedereen moet op djieet maar assebjief niet djoorslaan hoors. U bent mooi zoals u bent.

  1. Dag lieve krullenmamaKyana, voor je kindertjes was het verhaal misschien een beetje té grieselig, daar heb je helemaal gelijk in!
   Ik denk dat de meneer die dat zei van mijn buik niet zag dat het spieren zijn, met veel vacht. Niet echt hoor, maar dat zei ik tegen mijn mensen.
   Dankjewel voor al je lieve kompliemneten, ik word er verlegen van.
   Mijn diejeet is best moeilijk. Want ik vind eten lekker, en ik vind VEEL eten nog lekkerder.
   Gaat alles goed met je kindjes? Drinken je kindjes nog bij jou?
   En hoe is het met jouzelf? Doe je ook voorzichtig je diejeet, dat je niet helemaal een magere krullenbol wordt? Want voor 2 beebies zorgen kost veel eenersjie!
   Je krijgt een hele dikke knuffel van je Oom Bolle, die trots is dat jij zo’n lieve schat bent, met ook nog eens prachtige krullen! En ook een knuffel voor je kindjes en je famielie en je vrouw natuurlijk!

Reacties zijn welkom