Kater Bolle over als je er weer bent (zijn laatste blog)

weer

Bolle is begonnen aan zijn reis over de Regenboogbrug. Dit heeft hij kort ervoor geschreven, hij was heel gelukkig met zijn mensen en met ons zijn vrienden. En wij met jou, Bolle. Dankjewel voor al je vriendschap en liefe woorden. Je blijft bij ons horen.


Het ene moment ben je gewoon in je tuin aan het scharrelen, ook al moet je steeds spugen. Het volgende moment zit je zomaar in je reistas.

Spugen

Ik vond het zelf niet nodig, maar mijn mensen waren eerlijk waar in paaniek. Alles wat ik die dag te eten had gekregen kwam er keihard uit, ik wist geeneens dat ik zo keihard kon spugen! En de laatste brokjes wilden er niet meer uit. Ik bleef maar kokhalzen, zo heet dat.
Ook al kwam er niks, mijn tong hing bijna op de grond zo hard probeerde ik de brokjes eruit te krijgen.

Ziekenhuis

Toen we met de trem en de meetroo waren geweest waren mijn mensen en ik in een soort ziekenhuis voor dieren. Nou, dan weet je het wel. Ik werd bekeken aan alle kanten, en er werd een footoo van mijn buik en mijn longen gemaakt.
Na een tijd zei de dokter dat ze wilde dat ik daar bleef loosjeren. Ik wilde dat zelf eigenlijk niet, en mijn mensen ook niet. Maar ze zagen wel dat het nodig was, vertelden ze me later.
Iedereen dacht dat ik een haarbal had die helemaal klem zat, of een grasspriet die tussen mijn neus en mijn keel was gekomen. Dan moest ik geopereerd worden.

Morfien

weerIk was superbang. Iedereen was heel erg lief, maar ik kende ze helemaal niet! Ik wilde niet eten, ik wilde niet naar de weecee, en ik lag helemaal verstopt in een hoek. Ik deed tegen niemand boos, maar ik heb wel een keer geblazen. Dat vond ik zelf best stoer, maar ik werd toch opgepakt en meegenomen. Naar een kamertje waar ik een kale buik kreeg, en iets dat een egoo heet. De dokter schrok toen ze mijn buik en darmen zag. Alles was helemaal dik. Daarom kreeg ik pijnstiller, een hele sterke. En een infuus.
In de middag werd ik in mijn tas gezet, en meegenomen naar een kamertje. Daar zaten mijn mensen! Ik was een beetje stoont, wegens dat ik morfien had gekregen. Maar we hebben zoveel geknuffeld en kusjes gegeven, het was superfijn.

Loosjeren

Na een tijdje werd ik weer meegenomen naar mijn hokje. Ik kreeg wat eten in mijn mond, want ik wilde zelf persee niet eten. En ik moest toch nóg een nachtje blijven loosjeren, erg hè?

Naar huis

weerDe volgende dag heeft iemand nog met naalden in me geprikt. Dat vond ik niet fijn. Toen ze me nog een keer wilden prikken, voor mijn bloed, was ik zo vreselijk bang dat ik helemaal in elkaar dook en me probeerde te verstoppen. Daarom heb ik een heel klein mienie-narkoosje gekregen, een roesje.
In de middag werd ik weer in mijn tas gezet en meegenomen.
Ineens zag ik mijn mensen. En ik snapte dat ik naar huis mocht, samen met mijn mensen.
Ooo, ik was zo vreselijk blij, ik moest trappelen en schuiven in mijn tas. In de meetroo mocht ik met mijn hoofd uit de tas en ik kroop helemaal tegen mijn mensen aan. Ik bleef maar kopjes en kusjes geven. Mijn vrouw deed eigenlijk best een beetje raar, ze riep de hele tijd mijn geheime naam en zei dat ze me nooit meer alleen zou laten. Mijn man was heel stilletjes, hij had natte ogen.

Thuis

Nu ben ik weer thuis.
Ik krijg drie keer per dag meediesijnen zomaar hóps in mijn mond gespoten.
Ik heb iets dat een hele moeilijke naam heeft. Pancreatitis. Dat betekent dat mijn alvleesklier ontstoken is. Raar is dat, ineens ben je ziek van een klier waarvan je niet eens wist dat die bestond. Mijn maag en mijn darmen zijn ook ontstoken. En mijn nieren zijn een beetje ziek.
Maar nu ik die fiese meediesijnen krijg foel ik me piekoo belloo.
Ik spin, ik rol op mijn rug dat mijn kale buik wordt geaaid en ik eet alles wat ik voor mijn neus krijg.

Pootjes

En weet je wat zo biesonder was? De hele tijd dat ik ziek was, en nog steeds, foelde ik van alle kanten pootjes. Die pootjes waren van mijn vrienden en vriendinnen, dat wist ik meteen. Er waren ook sterrenpootjes bij, van mijn Mol en Billy en Vlo. Zoooooveel pootjes…
Mijn mensen foelden dat ook, zeggen ze. Die pootjes die hielden ons overeind, we konden er op leunen zodat we niet omvielen.
En die pootjes hebben gezorgd dat ik me nu zo goed foel, en geen pijn meer heb.
Mijn mensen kregen allemaal lieve berichtjes en telefoontjes en meels, ze moesten er elke keer weer om huilen. Omdat ze het zo vreselijk lief vonden, hoor, niet van verdriet.
Daarom zeggen we alledrie wel een miljoen keer dankjulliewel. En ik geef iedereen heel veel lieve kopjes, ook al zijn ze een beetje kleverig en wankel van de morfien.
Maar ik ben er weer!

Pee Es:weer in het ziekenhuis hebben ze een teekening en letters voor me gemaakt. Die mocht ik meenemen. Ik ga hem altijd bewaren.

38 thoughts on “Kater Bolle over als je er weer bent (zijn laatste blog)

 1. Lieffe oomie bolle.
  Ikke sal uwes fursgrikkeluk gaan missen. Eggiewaar. We hadde furdorie foorig jaar plankies foor de regeboogbjug getimmert. Uwes hiellup nog mee!!
  Lieffe oomie, bedank datte ik uwes hep moog lere kenne!! Uwes was me wiefste oomie ooit. Uwes was me eenigste oomie!!
  Ikke geef uwes me laase miljoenmiljarthonnertduisent koesies
  Ikke hau uwes.❤❤❤❤🐾🐾🐾🐾🐾
  Dag oomie
  Tot siens

  1. Lieve Door, je oomie Bolle was altijd supertrots op je, dat weet je toch? Hij vond het vreselijk biesonder dat jij een siejemeese zwarte panter bent, want hij wist heel goed dat jij de enige op de wereld bent!
   Hij is blij dat jij ook zo dol bent op veren, en dat je ze graag vangt en kapot maakt. Hij hoopte heel erg dat jij die traditie voortzet.
   Je krijgt nog een laatste keer heel veel pootjes en kopjes van je oomie Bolle, dat vroeg hij aan me. En ook een kus op je kop, omdat hij van je hield.
   De vrouw van Bolle.

 2. Och lieve grote vriend Bolle, wat gaan wij jou missen. Onze vrouw moet er van huilen en ook wij zijn zo verdrietig. Je was onze grote held en wij mochten ons altijd verstoppen in jou tuin als wij naar de dierendokter toe moesten. Jouw lieve vrouw heeft onze vrouw enorm geholpen met tips toen Kruimel en Juultje in het begin erg aan elkaar moesten wennen, en jij was er altijd met je prachtige verhalen en lieve berichtjes.
  Lieve Bolle jij was ons grote voorbeeld, jij was zo lief voor iedereen.
  Je bent nu weer bij je allerliefste Molletje, ze heeft je vast opgewacht, daar bij die regenboogbrug. Je hebt nu geen pijn meer lieve vriend. En als wij al zo verdrietig zijn, hoe groot moet het verdriet dan wel niet zijn voor je vrouw en man.
  Lieve Bolle, je bent voor altijd bij ons, je zit in ons hart. Wij vergeten je nooit lieve vriend.
  Heel veel sterkte toegewenst voor je lieve mensen.
  Dikke knuffels van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje en van onze vrouw

  1. Lieve bende en vrouw van de bende, Bol vond het altijd zo gezellig dat jullie met zijn zessen zijn, dat zei hij vaak. En hij was superblij dat hij bij jullie onder het bed mocht komen schuilen, als dat nodig was.
   Hij vroeg me om aan Bas te vragen om goed te eten, dat is heel belangrijk. Ook al is het moeilijk, dat snapte hij heel goed. Hij vond Bjarne superstoer dat hij zijn pilletjes neemt, daar krijgt hij veel kompliementen voor. Juul en Kruimel krijgen veel kompliementen van hem dat ze samen hebben leren wonen, dat vond hij heel knap.
   Oliver, hij vroeg of je goed je diejeet wilt eten, voor je zieke niertjes. En Bikkel, je bent een echte Bikkel, hij was onder de indruk!
   Hij stuurt jullie een laatste keer veel knuffies, dat vond hij zo’n gezellig woord, en dat hoorde voor hem bij jullie zes. Of zeven eigenlijk, ook bij jullie vrouw natuurlijk.
   De vrouw van Bolle.

 3. Lieve Bolle
  Het is zooooo verdrietig!!
  Wat zullen we jou missen en al jou mooie verhalen!!!!!
  Je bent een kanjer Bolle!!!!
  Wij wensen jou man en vrouw heel veel sterkte toe 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  Een hele dikke knuffel van ons allemaal,
  Tica 😽❤ Izzy 😽❤ Panda 😽❤
  Belle 😽❤ Moby 😽❤ Dopey 😽❤
  Ceciel 😘❤

  1. Lieve Tica,Moby, Panda, Izzy, Belle en Dopey, Bol vroeg me om jullie heel veel knuffels te geven. Hij vond jullie knuffels altijd zó fijn! En hij was echt onder de indruk van het sijfer van Moby, hij had ook graag zo’n buik gewild. Hij wilde nog een keer een buikenklup oprichten, samen met Moby en Loes. Dat had echt heel spannend kunnen worden, wie dan de grootste buik had!
   Hij stuurt jullie een laatste zachte grote knuffel, voor jullie allemaal dus ook voor jullie vrouw!
   De vrouw van Bolle.

 4. Dag lieve Bolle, dank je wel voor alle verhaaltjes, daar hebben wij heel veel van genoten. We gaan je missen. Nu ben je over de Regenboogbrug, bij je Molletje, zonder pijn en ziek zijn. Heel veel sterkte voor je mensen die jou moeten missen. Je zal nooit vergeten worden.
  Heel veel knuffeltjes van ons, Binti & Zooka en ons vrouwtje.

  1. Lieve Binti en Zooka met jullie prachtige namen, dank jullie wel voor de complimenten.
   Bol was een bijzondere kater en ik, zijn vrouw (en ook zijn man natuurlijk), vinden het zo fijn om alle berichtjes te lezen. Dat troost ons, dat zoveel mensen van hem houden.
   Dat kan ook niet anders natuurlijk, hoe kon je niet van Bolle houden?!
   Hij was zo blij met al zijn vrienden en vriendinnen, dank jullie wel dat jullie daar ook bij hoorden!
   Cisca, de vrouw van Bolle.

 5. ho Bolle hier Bertje. Dankjewel voor al die mooie stukken die je schreef en dat je aan ons liet zien hoe biesonder een seeniejor katerman kan zijn en dat je gefoelens mag hebben en lief kunt zijn en stoer. Het is heel moeilijk voor je mensen. de pootjes die al die vrienden op Feesboek vandaag aan je stuurden waren ook voor hun, ik hoop dat ze dat foelen.
  Mijn vrouw moest huilen. We zijn allemaal van je gaan houden en dus zit je in heel veel harten dat weet ik gewoon zeker.
  En als ik op een dag over de Regenboogbrug ga dan zien we elkaar terug!! En als het kan laat je dan zien of horen aan je mensen daar hebben ze troost aan.
  Bert

  1. Dag lieve Bert, dank je wel dat je iets hebt geschreven voor Bol, en dan ook nog zoiets liefs.
   Bol vond jou een groot voorbeeld. Dat je zo eerlijk en open was over je gefoelens en je angsten, en dat je zo goed durft te laten zien wie je bent: een prachtige katerman, met een lief en zacht karakter, die altijd aan anderen denkt.
   Je hebt Bol geleerd dat hij perfect is zoals hij is. Net zoals jij dat bent. En dat er op de wereld nog veel meer katten zijn die ook soms bang zijn of iets niet kunnen of niet willen. En die toch ook een heleboel wél durven en kunnen en die een eigen katpersoon zijn.
   Als je ooit over de Brug gaat, staat hij je zeker op te wachten. Maar nu ben je nog hier gelukkig, bij je vrouw!
   Dank je wel voor je vriendschap, Bol was er zo trots op en zo gelukkig mee. Hij blijft voor altijd je vriend.
   Lieve groetjes voor jou en je vrouw,
   Cisca.

 6. Dag lieve Bolle,
  Mijn vrouw heeft nu tranen in haar ogen, omdat ze het erg vindt dat jij opeens zo ziek bent geworden.
  Ook weet ze hoe moeilijk het is voor je vrouw en man, om afscheid te moeten nemen van jou.
  Ze zegt tegen mij, dat ze veel van me houdt. Dat ze hoopt dat we nog een paar jaar samen mogen zijn.
  Want Bolle, ik ben een senior van 12 jaar oud. En mijn levensverhaal lijkt erg op dat van jou. Ik lijk zelfs ook een beetje op jou.
  Ik hoop dat je geen pijn en angsten meer hebt op de plek waar je nu bent.
  (Grote) poot van Lily

  1. Dag lieve Lily en vrouw van Lily, ja ik weet nog dat je Bol hebt geschreven. Dat je bang was, en dat je vrouw zich zorgen maakte.
   Ik hoop dat je nu inmiddels weet dat je thuis bent, en dat je minder bang bent. Ook als je bang bent kun je gelukkig zijn, als je maar weet dat je veilig bent en lieve mensen hebt. De angst gaat nooit helemaal weg, maar er komt liefde en vertrouwen bij. Al lijkt het soms of dat nooit komt, op een dag is het er.
   Dank je wel lieve Lily, voor je berichtje. Bol stuurt je hele lieve kopjes, en hij zegt dat hij je heel dapper vindt.
   We missrn hem meer dan ik kan zeggen, maar hij is nu vrij.
   Lieve groetjes voor jou en je vrouw van Cisca, de vrouw van Bolle.

 7. Lieve Ome Sir Surf Bolle. Hier een berichtje van ons allemaal inclusief ons vrouwtje. Ikjes u krullenbol Kyana wil iets schrijven. Als beebie verloor ik mijn broers Kiss en Kyan. Ik kreeg de allerliefsteadoptietante pleegmoeders waaronder Tante Katrientje en ik ontmoete u met schrijfjes Ome Bolle. U gaf mij een gevoel dat moeilijk is om te schrijven. Liefde warmte en bezorgzaamheid. Voor mij was dat niet vreemd dat had ik van thuis en mijn adoptie internettantes, en toen kwam u in mijn leven. U schreef mooi lief en wijs en wat u lief voor iedereen die naar u schreef. Ik heb ook veel geleerd van u. Voor mij is het vanzelfsprekend liefde warmte en een huis . U heeft dat niet gehad totdat u uw Molletje ontmoete . De liefde die u in uw had gaf u aan Mol en aan haar mensen. Zij gaven u alle ruimte liefde en geduld die u nodig had. U werd Bolle die ons allemaal in ons hart sloot . Nu bent u een ster geworden die enorm gemist zal worden. Lieve Oom Bolle u bent weer samen met Molletje en u zult als een prachtige ster stralen. Lieve Ome Bolle ik ben zo blij dat u in mijn leven kwam, en u zult net als de ster Tante Katrientje een speciaal plekje in mijn hart hebben. Dag lieve Ome Sir Surf Bolle u krijgt van ons allemaal sterren toegestuurd, en de grote ster die u ziet is van mij.

  1. Lieve, lieve Kyana, wat heb je mooi geschreven over je Ome Bolle! Hij was zo trots op je, dat je zulke mooie krullen had. Maar vooral dat je zo’n lieve, lieve damespoes bent!
   Hij heeft met je geschreven toen je nog klein was, en hij heeft meegemaakt dat je zelf kindertjes kreeg.
   Hij vond het altijd gezellig dat jullie met zijn allen woonden, en zo lief zijn voor elkaar.
   En dat Jafita weer de oude Jafita is geworden, daar was hij zo blij mee. En natuurlijk met Door en Jiekie, wat had hij graag de bruiloft meegemaakt.
   Hij had zich zó verheugd op het tuinfeest, en dat hij dan met je zou dansen. Een dag met al zijn lieve vrienden en vriendinnen, in zijn eigen tuin.
   Maar het heeft niet zo mogen zijn, hij werd een ster.
   Ik hoop dat je weet dat hij Kiss en Kyan heeft gezien, en veel liefs heeft gewenst van jullie. En hij blijft over je waken, nu als ster.
   Dank je wel voor alles, lieve Kyana. Hij vroeg me om je nog een laatste knuffel te geven. Voor jou en je familie en je vrouw. En zoals altijd was de grootste knuffel voor jou!
   De vrouw van Bolle,
   Cisca.

 8. Lieve Bolle en Personeel, wij zijn heel erg geschrokken van jouw plotselinge heen gaan van jou en leven erg mee met jouw personeel ❣️
  Heel veel STERKTE en knuffels namens
  Ollie en Sabine

  1. Lieve Ollie, dank je wel voor je lieve woorden. Bol was heel blij met je vriendschap, rn hij vond het zo biesonder dat je helemaal uit Spanje bent gekomen!
   Geniet maar heerlijk van je tuin, en van je mensen natuurlijk. En als je wel eens schrikt, dan geeft dat niks. Want je weet nu dat je veilig bent.
   Veel lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

 9. Lieve grote vriend Bolle,

  Ikke ben nu heel erg verdrietig en ook vrouwtje, Ikjes kan maar niet snappen dat je zo snel ziek werd en je nu bent begonnen voor de grote reis over de regenboogbrug. Wil jij af en toe nog wat met mij race voor de Formule 2 Bolle- Jip, want dat is nu wel moeilijk helemaal alleen.
  Ik wil jou ook namens vrouwtje heel veel dankjes zeggen voor alle lieve en wijze steun, jou altijd goede raad en belangstelling. Jij leefde altijd met ons mee als we het heel moeilijk hadden. Als ikjes nu het moeilijk heb zal ik dat als ik doe zwiepstaarten en een kroeltje naar je stuur het miauwen. Vrouwtje en ikke hebben altijd genoten van jouw zondag schrijf en ook je had altijd een schrijf voor iedereen terug. Bolle wat zal het leeg zijn zondag zonder jou op de blog. Bolle goede reis en rust af en toe even uit op een wolk, want de regenboogbrug is ver weg, Een ding weet ik zeker jouw allerliefste Molletje en vriend Vlo staan jou bij de brug op te wachten en sluiten jou in hun pootjes en nemen jou dan mee naar de speelweide, daar is nooit verdriet, ziek zijn of wat ook. Doe jij vanaf waar je bent goed voor jouw vrouw en man zorgen, want ik weet dat ze nu heel veel verdriet hebben nu je er niet meer bent, Help ze maar veel en kom soms even terug naar ze toe, Ikke en vrouwtje weten dat het kan, want onze vriendjes komen ook af en toe naar ons toe en dat geeft heel veel troost.

  Lieve vrouw en man van mijn grote vriend Bolle wij weten dat jullie nu ontzettend veel verdriet hebben en je nu even niet meer weet wat en hoe nu verder. Ikke heb Bolle gevraagd of hij er voor jullie zal zijn en af en toe naar jullie toekomt. Vrouwtje en ikke willen heel veel troost knuffels geven en mijn pootjes en vrouwtjes armen sluiten om jullie voor heel veel steun.

  Jullie grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en vrouw van Jip, dank jullie wel voor de lieve woorden.
   Ja, het is heel raar, een zondag zonder Bol. En nog erger: alle dagen zonder Bol.
   Maar we wilden niet dat hij pijn had en bang was, dus het enige dat we nog konden doen was hem vrijlaten.
   Jip, je was zijn grote vriend. Bolle vond het geweldig om te oefenen voor jullie Formule 2, en hij was zo blij dat jij een buitenren kreeg. En natuurlijk jullie fijne huis, waar jullie je allebei thuisvoelen. Geniet maar van je ren, en blijf maar oefenen voor jullie race.
   Bolletje ziet het, als ster. Hij heeft al jullie sterren al gezien, en ze weten dat jullie aan ze denken.
   Lieve mevrouw Jip, heel erg bedankt voor alle lieve woorden en steun. We missen onze lieverd meer dan ik onder woorden kan brengen. Hij was zo bijzonder, en zijn hart was zo groot. Dat blijft altijd bij ons. We zijn trots en blij dat hij bij ons kwam wonen.
   Voor jullie allebei heel veel lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

 10. Lieve Bolle en personeel van Bolle,

  Wat zijn we geschrokken toen we lazen dat je over de regenboogbrug was gegaan, wij
  gaan jou enorm missen,dank je wel dat ik je vriend mocht zijn, en dank je wel voor je mooie verhalen en avonturen die je met ons gedeeld hebt.

  Jou personeel wens ik alle sterkte en kracht toe,en een lieve zachte pootje van Tommy!

  1. Lieve, lieve Bolle, wat zijn wij geschrokken van het bericht dat jij de regenboog brug bent overgegaan. Dit is wel heel erg onverwacht. We hopen dat je nu geen pijn meer hebt en weer samen bent met je Molletje en andere vriendjes. Er is nog een ster toegevoegd aan alle andere sterren. Wij gaan vanavond zoeken naar de mooiste en grootste ster, dat ben jij Bolle en dan naar je zwaaien.
   Meneer en mevrouw Bolle heel veel sterkte met dit plotselinge verlies van Bolle. Wij zitten hier met tranen in onze ogen, hoe moeten jullie dan wel voelen. Wij hebben allemaal pootjes en duimen gedraaid om te hopen dat het mee zou vallen met Bolle, maar helaas ondanks ons gedraai heeft dit niet geholpen. Heel veel sterkte met dit plotselinge verlies van Bolle. We zullen Bolle zijn blog missen en Bolle zelf ook verschrikkelijk. We zijn blij dat we je gekend hebben Bolle en tot ziens tot over de regenboog brug. Dag lieve,lieve Bolle kopjes van Mara, Bram en Kitty en een grote knuffel van mij Marjolein😿

   1. Lieve Mara, Bram, Kitty en Marjolein, dank jullie wel voor de lieve woorden. Het is prachtig om te zien hoeveel mensen van Bol hebben gehouden. En hoe kon het ook anders, Bol was zo’n lieve, bijzondere kater.
    Bol heeft alle pootjes gevoeld, en alle liefde die naar hem toe werd gestuurd. Het pootjesdraaien heeft zeker wel geholpen, alleen kon Bol niet meer beter worden, maar hij heeft gevoeld dat hij niet alleen was.
    Nu is hij vrij. Hij heeft geen pijn meer en hoeft nooit meer bang te zijn. Maar wat laat hij een grote leegte na, dat is niet te bevatten.
    Dank jullie wel voor de steun.
    Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

  2. Lieve Tommy, dank je wel! Bol vond het geweldig om jouw vriend te zijn, en hij vond dat je zo ontzettend leuk op je bips kunt zitten. Zo zat hij zelf ook wel eens, alleen dan een beetje dubbelgeklapt. Soms was het net alsof hij een ruggengraat van elastiek had.
   Geniet maar van je mensen en je leven Tommy, en voor jullie alledrie bedankt voor jullie lieve woorden. Het betekent veel voor ons.
   Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

 11. Lieve Bolle,

  mij hart heb zofeel ferdriet, mij vrouw heb ferdriet. Iedereen heb ferdriet want jij ben aan jou laaste reis begonne. Jij ben op weg naar jou Mollie en al jou annere vriendjes ofer ze Reegeboogbrug. Mij Bert zeg het ook, jij zit in zofeel harte. Iedereen vin jou lief en wij heb zofeel genoote van jou verhaale.
  Mij hart huil lieve Bolle, wij ga jou eigen zofeel misse. Maar jij blijf onse groote, lieve vriend. Jij ga nooit fergeete worre. Nooit…
  Lieve Bolle jij blijf foor alteit mij buikmaatje. Hoop dattie nu geen pijn meer heb en dattie nu weer gelukkig ben met jou Mollie.
  Dank jou wel foor alles lieve Bolle. Jij krijg mij kopjes met mij traan…
  Mis jou van mij hart,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dank je wel voor al je lieve mooie zachte letters.
   Je was Bols buikmaatje, hij was zo blij dat je goed eet ook al heb je je groonies en je niertjes en geen tanden.
   Hij vond het zo mooi dat jij en Bertje verkering hebben, en zo lief zijn samen. En dat je je eigen zoon Door hebt gekregen, na je verdriet om je hartjesdinnetje prinses Katrientje en beebiePop. En Door eet ook prima van de noepies, dus dan weet je zeker dat het jouw zoon is!
   Lieve Loes, en ook je famielie, Bol vond je blogs op donderdag altijd prachtigmooi. En ik weet dat hij hoopt dat je niet al teveel verdriet hebt. Dat zou hij niet willen, dat weet ik zeker. Geniet van alles, zolang je kunt! je bent zo’n bijzondere poesendame!
   Heel veel lieve groetjes voor jou en je familie van Cisca, de vrouw van Bolle.

 12. Liefe mooie knappe Bolle. Elke zondag ging mijn poezehartje sneller kloppen want dan kwam je blog en je mooie foto’s. Altijd had je een lief antwoord op mijn reactie. En je vond me zo superstoer altijd. Frau en ik en mijn mensenoma en opa gaan je zoooo missen 😿 Je bent nu weer samen met je Molletje. Ikke ga zo naar je mooie ster zwaaien. Dag lief friendje ik zal je nooit vergeten!

  Lieve mensen van Bolle, heel veel dikke knuffels voor jullie. Heel veel sterkte gewenst met dit immense verdriet. In gedachte zijn we bij jullie en slaan we onze armen en pootjes om jullie heen.

  Minnie en Frau

  1. Dag lieve mooie Minnie, zeker weten dat Bol je stoer vond! Je durft allemaal dingen waar hij niet eens aan zou durven denken. Klimmen, over balken lopen, uit het raam klimmen en over de daken lopen. Hij zei altijd dat jij binnen de kortste keren hier hoog in de bomen zou zitten, en vogeltjes zou vangen. Hij wist heel goed dat poesendames stoer zijn, want zijn Mol mepte iedereen de tuin uit en was de beste klimster uit de buurt.
   Lieve Minnie en frau, dank jullie wel voor jullie steun. We kunnen het nog steeds niet helemaal bevatten dat onze lieve schat een ster is geworden. Maar zolang zijn naam wordt genoemd, is hij er nog steeds.
   Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

 13. Lieve Bolle.
  Wat ga ik je missen, ik vond je verhaaltjes geweldig om te lezen. Gecondoleerd aan de baasjes. Een goede reis naar de regenboogbrug en wat fijn dat je weer bij je Mollie kan zijn en al je andere vriendjes en vriendinnetjes. Ik schrok erg van het bericht, heel veel knuffels van mij en je blijft altijd in mijn hart😢🐈🌈❤️.

  1. Lieve Ange, dank je wel voor je berichtje. We zijn zo blij om te merken hoeveel mensen van Bol houden. Dat troost ons, we weten dat we niet alleen zijn.
   Het is zo mooi om te merken dat zoveel mensen hebben gezien wat een bijzondere kater het is, met zijn grote kwetsbare hart.
   Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

 14. Lieve lieve Bolle, stoere katervriend, mijn tranen blijven over mijn katerwangen stromen. Hoe kan het nou? Het is zo oneerlijk. Bolle, met je dappere acties en je stoere verenspel. Je onwijs lieve berichtjes bij de bloggen. Ik ben heel trots en blij dat jij mijn vriend bent geworden. Ik weet dat je nu in regenboogland bent, en ik hoop dat je daar geen pijn meer hebt en dat alles gewoon normaal doet. Ik hoop dat de reis goed gegaan is en dat je nu je vrienden ziet en je geliefde Mollie. Bolle, ik ga je heel erg missen. Heel veel stoere en zachte kopjes van ons allemaal!

  1. Lieve Bram met je prachtigmooie gezicht, Bol was ook trots dat jij zijn vriend was!
   Hij vond het geweldig dat je zoveel durfde, ook al was je soms bang. Maar als je dan tóch probeert iets te doen, dan ben je echt stoer.
   Hij vond je verhalen zo biesonder, dat je een kip was, dat je een zusje hebt en een hondenvriendje en dan ook nog visjes. En dat je er zo gezellig bijligt, als je geknuffeld wordt of als je vrouw je voorleest. Of op je tuinstoel! Zo lag hij zelf ook graag, dus dat herkend hij meteen.
   Ons Bolletje is nu vrij, hij heeft geen pijn meer. Die hebben wij nu, omdat we hem missen. Maar ik heb liever dat wij pijn hebben dan hij.
   Lieve Bram, dank je wel voor je lieve woorden, ze geven ons troost.
   Heel veel lieve groetjes voor jou en je familie van Cisca, de vrouw van Bolle.

 15. Lieve Bolle.
  Wat een verschrikkelijk groot gat laat je achter.
  Zomaar zo ziek dat je niet meer beter kon worden.Elke zondag las mijn scullary girl je verhaal voor.
  Je was zo’n bijzondere en wijze vriend.
  En bij je reactie op de blog,als ik wat geschreven had,deed je het zo mooi.Eerst een tikje met je poot, zodat ik wist dat jij het was die mij een kopje gaf.Wat fijn dat je toen je bij de dokter moest slapen,al onze pootjes gevoeld hebt.
  Ook dacht je altijd aan mijn broer Fynn en mijn zus Sparkle.Zo lief van je.
  Ze zullen zeker je hebben opgewacht bij de Regenboogbrug, en hun pootjes om je heen geslagen hebben.Samen met nog veel meer vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk je lieve Molletje.
  Bolle lieve vriend.Scullary girl en ik gaan je missen,heel veel missen.
  Je mensen zullen je ook heel erg gaan missen.
  Daarom doe ik mijn pootjes om hen heen,en geef ze heel veel troost kopjes.
  Dag mijn vriend.Tot ooit.

  1. Dag lieve Muzette, dank je wel voor al je goed zorgen.
   Bol was zo blij dat jij zijn vriendin was, en hij wist heel goed hoe verschrikkelijk jullie Fynn en Sparkle missen. Zomaar twee sterren in korte tijd, dat is heel zwaar. Je had altijd met je zus geleefd, en ineens was dat voorbij. Dan moet je helemaal opnieuw een evenwicht vinden. Maar Bol wist ook dat je vrouw en jij dat samen kunnen, omdat jullie heeeel veel van elkaar houden.
   Hij heeft nog gesmuld van zijn Miamor-stickjes, hij was er dol op. Dus dank je wel voor die goede tip!
   Bol is nu vrij, hij heeft geen pijn meer en is samen met alle andere sterren. Elke avond twinkelen ze naar ons. Maar wat zijn ze ver weg…
   Hij heeft me gevraagd of ik je nog een laatste knuffel wilde geven. En hij zei dat ik eerst eventjes een geluid moest maken, zodat je wist dat het een knuffel van Bol is en dat je niet schrikt.
   Lieve Muzette en vrouw, dank jullie wel voor alles.
   Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

 16. Lieve Bolle, we zijn zo verdrietig omdat je zo plotseling over de regenboogbrug bent gegaan. We zullen je heel erg missen en je nooit vergeten.we wensen jouw mensen heel veel sterkte. Een laatste knuffel van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, zoals Bol altijd zei, dank jullie wel voor jullie steun.
   Bol was heel trots dat hij Floortje kende, want hij wist uit ervaring dat oudere damespoesen heel biesonder zijn. Hij had veel respect voor damespoesen. Dat was zijn Molletje namelijk ook, en die wist heel goed wat ze wilde en niet wilde. Hij droeg haar op handen, zo noemden wij dat.
   Hij was een hele speciale lieve zachtmoedige katerman en we missen hem met elke minuut meer.
   Hij vroeg me om jullie drietjes nog een laatste keer hele lieve zachte kopjes te sturen, namens hem. Dus dat doe ik hierbij.
   Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolletje.

 17. Hallo Bolle, hier met Gijsje. Je bent nu aan je laatste reis over de regenboogbrug begonnen.
  Het gaat je goed Bolle.
  Bedankt dat ik je vriendinnetje mocht zijn. Ik heb genoten van de lieve blogs die je geschreven hebt.
  Veel sterkte gewenst voor je personeel.
  Eens zullen we elkaar weer zien.
  Groetjes van Gijsje en vrouwtje

  1. Dag lieve Gijsje, heel erg bedankt voor je lieve berichtje. En Bol was ook heel blij dat hij jouw vriendinnetje mocht zijn! Hij heeft alle pootjes en liefde gevoeld. En wij ook.
   Ooit zien jullie elkaar weer, en zien wij hem ook weer, onze mooie grote jongen met zijn korte pootjes.
   Dank je wel voor alles, het is heel troostend om te zien hoeveel mensen en katten van Bol hebben gehouden. En liefde is het allerbelangrijkste, dat wist Bol heel goed.
   Lieve groetjes van Cisca, de vrouw van Bolle.

   1. Zie ik (Cisca) nog een domme fout ook! Bol was natuurlijk een vriendje van jou, niet een vriendinnetje! Maar hoe dan ook, hij was zo vreselijk gelukkig met alle vrienden en vriendinnen!

Reacties zijn welkom