Kater Bolle over als er een kans is

kans

Al bijna vijf jaar woon ik bij mijn mensen in huis, en ik ben helemaal gewend. Aan mijn mensen en aan mijn huis. Mijn mensen zeggen weleens dat ik bijna een normale kat ben geworden.
Dat hadden we alledrie niet verwacht.

Blijven proberen

De kattenterapuit die een keer voor mij kwam zei dat er maar 1 of 2 proosent kans was dat ik een huiskater zou worden. Dat is wegens mijn verleden als zwerfkater die mishandeld is, en die niet meer binnen durfde te wonen.
Het is twee jaar heel slecht met mij gegaan. Mijn mensen dachten dat ik me nooit veilig zou voelen. Ik was alleen maar bang, zeker nadat mijn Molletje een ster werd. Ik kreeg pukkels en likte mijn haren weg. Maar ik bleef toch bij mijn mensen wonen. En mijn mensen bleven het proberen met mij.
Gelukkig maar, want we horen bij elkaar. Dat weten we alledrie. En nu is alles toch nog goedgekomen.

Bescheiden

kansIk ben nog steeds heel bescheiden. Zo noemen mijn mensen dat. Ik maak nooit iets kapot, ik doe niks wat niet mag en ik vraag nooit ergens om. Dat hoeft eigenlijk ook niet, want ik krijg alles wat ik wil.

Maar soms durf ik ineens te zeggen Hier ben ik!

Prrrr-miep

Gisteren was mijn vrouw in de badkamer, terwijl het eigenlijk tijd was voor mijn avondsnek. Ik hoopte op blokjes runderhart, dat vind ik superlekker. Die had ik al twee avonden gekregen en er was nog meer in de koelkast, dat had ik gezien. Maar mijn vrouw bleef maar in de badkamer, ik heb geen idee wat ze allemaal aan het doen was. En ik maar wachten.
Na een hele lange tijd werd het me toch te gek. Toen heb ik aan één van mijn krabplanken gekrabd. Die hangt aan de badkamerdeur, dus dat hoort mijn vrouw meteen. Ze riep Ja Bol, ik kom er aan. Maar denk je dat ze echt naar buiten kwam? Nee hoor. Dus toen heb ik weer aan mijn plank gekrabd , eerlijk waar KEIhard, en deed ik ook nog Prrrr-miep!
Nou, ze kwam meteen en ik kreeg eindelijk mijn snek. Inderdaad runderhart, mjammie!

Surfen

kansDe dag daarvoor had ik met mijn mensen met de veer gespeeld. Ik had gesurfd over mijn tasjes en ik was zelfs een keertje bovenop de hand van mijn man gesprongen. Daar moest hij om lachhen, dat ik dat deed.
Maar na een tijd gespeeld te hebben gingen mijn mensen andere dingen doen. Ze vonden dat het genoeg was geweest. Ik niet.
Ineens zei mijn man Bol is in zijn eentje aan het surfen!
En ja, dat was ik inderdaad aan het doen. Ik nam steeds een klein aanloopje en gleed dan op mijn buik over mijn tasjes. En ik sloeg met mijn voorpoten op de tasjes, alsof er nog een veer onder verstopt zat. Om te laten zien dat we nog meer moesten spelen.
Dus toen hebben we toch nog met zijn drietjes gespeeld, dat vond ik superleuk.

Stiemuuleeren

Als ik om iets durf te vragen krijg ik altijd veel kompliementen van mijn mensen. Ze zeggen dat ze het heel goed van me vinden. En dat ik zo dapper ben. Mijn man zegt altijd Trek je een te grote broek aan Bol? Eerst werd ik daar verlegen van, nu weet ik dat dat een grapje is. Want ik draag natuurlijk geeneens een broek.
En weet je wat zo leuk is? Altijd als ik om iets vraag krijg ik het ook. Want mijn mensen willen me stiemuuleeren om voor mezelf op te komen. Ze weten dat ik daar geen misbruik van maak, zo ben ik niet.

Kans

kansNu met dat fierus cooroona lijkt het soms wel alsof alles voor altijd is veranderd. En niet leuk veranderd, maar verdrietig veranderd. Mensen worden ziek en soms niet meer beter, en je mag heel veel dingen niet meer. Ook als kat merk je dat natuurlijk.
Je kan misschien denken dat het nooit meer goed wordt, dat het altijd zo blijft. Dat iedereen alleen is en elkaar niet aan kan raken.
Maar ik denk: je weet nooit hoe dingen nog kunnen veranderen. Als er maar één of twee proosent kans is, is dat genoeg.
Je moet vol blijven houden, ook al zie je het soms helemaal niet meer zitten. Ook als je denkt dat het allemaal geen zin heeft en dat het nooit meer goed komt.
Dat heb ik ook gedaan.
En je ziet wat daarvan is gekomen.

Pee Es.

Ik doe pootjesdraaien voor Loes, dat de operazie goed gaat!

25 thoughts on “Kater Bolle over als er een kans is

 1. Lieve Bolle,

  Ben ik zo blij voor jou dat je baasjes zo veel geduld met je hebben gehad toen je net bij ze ging wonen.

  Ze wisten meteen dat jij wel een heel bijzondere kat moest zijn ,achteraf is ook gebleken inderdaad hoe lief je bent en aanhankelijk.

  Eind goed al goed dus 🙂

  Liefs en knuffels

  1. Dag lieve mevrouw Jeanine en Coco en Kitty, oooo dat vind ik mooi dat u zegt dat mijn mensen meteen wisten dat ik een heel biesondere kat moest zijn! Ik weet niet of ik echt heel biesonder ben, of misschien ook wel. Want iedereen is biesonder, dat vind ik. Iedereen is weer anders en daardoor spesjaal.
   Dankuwel voor uw lieve woorden, en veel liefs en knuffels voor u en voor Coco en Kitty van Bolle.

 2. Hoi lieve vriend Bolle. Zoals je weet is onze Bas ook een ex zwerf kater. Toen onze vrouw naar hem ging kijken bij de dierenambulance zat hij helemaal achterin zijn hokje en hij ging blazen naar onze vrouw, alleen maar omdat hij zo bang was. Hij was van straat gehaald omdat mensen zagen dat zijn ene oogje niet goed was, dat oogje was zo ziek dat ze het eruit gehaald hebben. Daarna kon Bas niet meer terug op straat want dat is te gevaarlijk met 1 oogje. Onze vrouw vond het zo zielig, want niemand wilde hem hebben omdat hij alleen maar ging blazen als mensen maar naar hem keken, dus ze wilde het wel proberen. Bas heeft het eerste half jaar alleen maar onder het bed gelegen, heel af en toe lag hij in mandje in de slaapkamer. Tot op een dag onze vrouw thuiskwam van haar werk en toen lag Bas ineens in de woonkamer in een mandje. Nu is hij vriendjes met Oliver en liggen ze vaak samen in een mandje, met soms ook Bjarne of Kruimel erbij. Bas vraagt net als jij ook nooit iets, hij heeft onze vrouw nog nooit gekrabbeld en vindt alles best als hij maar lekker zacht in een mandje kan liggen. Op schoot of oppakken durft hij niet, maar als onze vrouw naast het mandje gaat zitten mag ze wel met hem knuffelen, dan gaat hij heel hard spinnen. Dat is nu ook 5 jaar geleden. En je hebt gelijk Bole, je moet altijd hoop houden, onze vrouw zag het in het begin ook soms niet zitten met Bas die toen trouwens nog Bach heette maar toch bleef ze hopen en het is goed gekomen. Vandaag hebben we feest Bolle, want Bjarne is vandaag 12 jaar geworden. We hebben al een lekkere snek gekregen. En natuurlijk gaan we donderdag pootjes draaien voor onze vriendin Loesje. Knuffels van ons allemaal.

  1. Hoi zes lieve vrienden en vriendinnen, als eerste doe ik Bjarne heel erg feelisieteren!! Je krijgt een dikke verjaardagsknuffel van mij, Bjarne, en ik hoop dat je een supermooi jaar gaat krijgen! En je broers en zussen en jullie vrouw natuurlijk ook gefeeliesieteerd met jouw verjaardag!
   Oooo Bas, wat een verdrietig verhaal van dat je vroeger zo ziek en zo bang was. Ik weet dat je op straat hebt gewoond, en dat je heel bang was. Maar dat je zó lang onder het bed hebt gelegen wist ik niet. Wat een geluk voor jou en je vrouw dat jullie elkaar gevonden hebben! Nu heb je een huis, eten, mandjes, broers en zussen en een vrouw die spesjaal naast je komt zitten om je te knuffelen. Wat zal je vrouw blij zijn geweest die keer dat ze thuiskwam en dat je in een mandje was gaan liggen!
   Zo zie je maar, er is altijd wel een mieniekleine kans dat het beter wordt. Of bijna altijd dan. Maar als er een kans is is het jammer om die niet te gebruiken.
   Lieve Bas, Bjarne, Bikkel, Oliver, Kruimel en Juultje, ik hoop dat jullie een fijne ZONdag hebben, met ekstra veel verjaardagssneks!
   Heel veel knuffels voor jullie allezes, en ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

 3. Hajoooo oomie bolle.
  Ikke vond mense fjoeger ook eng. Poppy en ikke blaaste altijd asse we werre oppetilt. Nou fin ik het niet meer zo erg, MAAR!!!! Me mense tille me amper op. En daardoor vin ik het nog steeds nie eg leuk. Komp door ooma katrien. Zij en ooma catoo haatte het om oppetilt te worre. Dus deden ze dat amper. En door dat tille ze mij ook amper op.
  Ikke fin het wel fijn om aait te worre en te pele mette me feertjes hihihihi
  Pootjes oomie

   1. Hoi lieve grote zwartepantersejemees, was dat toen je net bij je mensen kwam wonen, samen met Poppy dat jullie blaasten? Wegens dat je van een boerderei kwam, je was geen mensen gewend natuurlijk. Maar je bent toch een freikous geworden nu!
    Optillen vind ik ook helemaal niet fijn! Dan doe ik altijd trappelen en spartelen en friemelen dat ik los wil. Ik wil gewoon grond onder mijn voeten, anders was ik wel een foogel geworden.
    Goed dat je gewoon zegt dat je met je veren wilt spelen of wilt knuffelen. Als jouw mensen net zo zijn als de mijne wordt er veeeeeeeels te weinig met de veren gespeeld!
    Heel veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij al bijna EEN!!!! bent!

    1. Hajoooo oomie. Ja, toen kwaam we net fanne boererei. We bliese alleen hoor.
     Ooooh hoe weet uwes dat se te weinig peelt met me feer? Maar 3 uuren maar. Weinig he? Hihihihi
     Oooooh nog ff en ikke ben eenig 😃😃😃

     1. Weet je hoe ik dat weet van de veren? Omdat dat bij mij ook zo is! Ik vind zelf dat je nooit te veel kan spelen met veren, maar mijn mensen vinden van wel. Gek hè?
      Ja, je bent al bijna eenig!!!

 4. Lieve Bolle,

  mij vrouw en mij eigen heb ze traan in ze oog van jou mooie verhaal. Van wattie schrijf ofer jou kleine kans en dattie daar altijd in moet geloofe. Assie poosietief ben geloof jij altijd dattie jou kans heb en assie poesietief ben hebbie nog meer kans. Oooh Bolle willie teege jou vrouw en jou menseman zegge dattie zoies mooi heb gedaan. Zij heb jou alle kans van jou weereld gegeefe dattie jou geluk kon vinde bij jou mense. Jou Mollie wis het altijd al maar jij heb jou eigen tijd noodig gehad foor jou rus in jou hart bij jou mense. Assie zo bescheide ben als jou eigen dan hebbie feel tijd noodig maar jij heb geluk noodig om jou tijd te krijge. Dat is mij erfaring Bolle. Van mij eigen heb ik ook mij kleine kans gehad op mij vrouw. Zij kom naar mij asiel maar zij heb toen nog nooit van mij eigen gehoor. Zij kom in mij asiel foor andere poesebeeste. Toen heb ik toch mij kleine kans gegreepe met mij hart in mij keel van mij spanning. Jij kan van jou eigen wel weete dattie jou vrouw heb gefonde. Misschien heb jou vrouw nerreges errug in. Dan kan jij rolle tottie uitgemergel ben, maar van mij eigen was ik al uitgemergel. Mij vrouw ging weg maar zij kwam terug. Zij heb het ook gefoel en mij hart is toen foor mij eerse keer oope gegaan Bolle. Net als jou hart foor jou mense oope is gegaan van jou liefde en geluk. Jij heb nu ook jou erfaring met jou geluk wattie kan ferdiene assie jou kleine kans blijf zien. Dank jou wel dattie ons allemaal zofeel mooie en wijse letters geef. Mij hart hoop dat jou Ooma jou letters ook lees, dattie weet alles kom goed want assie jou kans heb dan hebbie leeve.

  Dank jou wel Bolle en ook dattie aan mij eigen denk foor mij operazie. Jij geef mij eigen mij hoop en mij fertrouwe. Jij krijg mij kopjes met mij snorhaare fol van mij geluk en het is ook foor jou mense en jou Ooma,

  Loesje

  1. Hoi lieve Loes, dankjewel voor al je mooie woorden, ik word er helemaal blij van.
   En ik word het superblij als ik lees van jou en je vrouw, of Bas en zijn vrouw, of andere katten en hun mensen. Vooral als je een hele verlegen kat bent vind ik het zo prachtigmooi dat een mens je een kans geeft, en ook dat je als kat die mens een kans geeft.
   Jij wist meteen dat jouw vrouw jouw vrouw was, en dat heb je laten zien. Dat vind ik zo dapper, dat je dat durfde! Maar je ziet: het heeft gewerkt. Je vrouw heeft je herkend en gezien. Je bent nu Loes, met een vrouw en een broer en een zus en een huis en verkering en een zoon en feesboek en allemaal vrienden en vriendinnen. En een mooie grote ronde buik, net als ik. Want daar zit je geluk en je liefde en je hart en je gefoel in.
   Je schrijft zo mooi dat je hart opengaat, en zo is het eksaktpresies. Ineens heb je allemaal gefoelens die je helemaal niet kende, maar waar je wel van had gedroomd dat ze bestaan. Vertrouwen en hoop en geluk en veiligheid. Vertrouwen in je mens en ook steeds meer in jezelf.
   Ik denk de hele dag aan je donderdag, en ik weet echt zeker dat je het kan Loes! Het is supereng, zo’n operazie, maar iedereen denkt aan je. En aan je vrouw natuurlijk, want voor haar is het ook heel moeilijk. We sturen jullie twee heel veel kragt en hoop en vertrouwen!
   O, en je kopjes met snorharen vol geluk zijn goed aangekomen, en we genieten ervan! Heel veel lieve kopjes voor jou en je familie, met zonneschein en friendschap, van Bolle . En van mijn mensen een dikke knuffel voor jullie allevier.

 5. Lieve Bolle.
  Wat heb jij een reuze mooie schrijf gedaan vandaag.En zo wijs… Je moet ,ook al lijkt het bijna onmogelijk,je proosenten kans nemen.En kijk wat jezelf,Loesje,Bas en zoveel anderen bereikt hebben.En het is zo knap van je dat je nu zoveel durft,kan en geleerd hebt!!
  Onze Fynn was ook zo bescheiden na zijn eerste jaar op de straat geleefd te hebben.En is dat altijd gebleven tot hij naar de Regenboogbrug ging.Ik moet eerlijk zeggen,dat wij zussen dat wel minder hebben.En eh…..ja eerlijk is eerlijk ik ben het ergste{schaam rood komt nu op mijn wangen}Maar ja, toen ik in de opvang als ienie miene poesje zo ziek was,kreeg ik alles uit de hand.Als ik wat wilde kreeg ik het en dan is het moeilijk af te leren,want onze scullary girl zegt ook wel eens : nee Muzet,nu niet ,en dat vind ik dan moeilijk.Als ik iets wil,wil ik het en ben er niet van af te brengen…..Sparkle heeft dat veel minder.Maar die komt wel voor zichzelf op als het om eten gaat.Zij moest in de opvang met meer grotere katten delen dus ze kan er eigenlijk niks aan doen dat ze wat jaloers is als het op eten aankomt.
  Wat super knap dat je kan surfen over tasjes!!!!Sparkle wil alleen maar alle tassen inspecteren,maar kan niet surfen.
  O,Bolle iedereen moet zijn of haar proosenten pakken.Scullary girl deed dat toen ze de selfies van mijn zus en mij op de site van de opvang zag.Toen wij kwamen is haar hoofd zoveel beter geworden.Dus het kan ook voor mensen.
  Dank je wel voor je prachtige schrijf Bolle!!

  Pee-Ess 1
  Wij gaan allemaal pootjes draaien en een kaarsje branden voor onze vriendin Loes met haar operazie en voor de zenuwen voor de vrouw van Loes.
  Pee-Ess 2 ik moest aan je vrouw doorgeven dat Fynn weer hier is.Sparkle en ik zien ‘m vaak en scullary girl heeft ‘m nu ook gehoord.

  Zachte kopjes van je vriendinnetjes,Sparkle en Muzette{ en ik zal eggies waar proberen om minder als ik wil,wil ik het, te doen.Dat komt door jouw schrijf.Maar of dat lukt als je bijna 14 bent …ik beloof niks}

  1. Hoi lieve Muzette, wat een boel kompliementen, ik word er best een beetje verlegen van! En ook blij natuurlijk, zeker weten.
   Je zegt het presies goed: je moet je proosenten pakken, als je proosenten hebt. Maar gelukkig is er bijna altijd wel een mienieklein proosentje ergens. Soms moet je heel lang zoeken naar je proosenten, dat is waar. En héél soms zijn er geen proosenten meer. Dat is superverdrietig.
   Gelukkig dat jij en je zus en jullie sterrenbroer Fynn jullie vrouw hebben gevonden, en zij jullie. En weet je wat ik nog ekstramooi vind? Dat jullie zo stoer zijn met jullie meediesijnen! En dat je niet zo goed kan zien en je poot niet helemaal kan gebruiken, en toch helemaal blij bent. En dat Sparkle zo goed is met haar prikken enzo. Dat vind ik super, ook van jullie vrouw, dus daar krijgen jullie van mij heel veel grote kompliementen voor!
   Ik snap best dat het moeilijk is als je iets wilt en je krijgt het niet meteen. Popje en mijn Molly en GroteBeer die hier voor mij woonden konden ook moeilijk wachten, als ze iets wilden. Dat betekent dat je lekker in je velletje zit, en dat je je helemaal veilig voelt. En dat je kat bent, dat hoort zo. Dat is eigenlijk juist helemaal prima!
   Lieve Muzette, ik hoop dat Sparkle en jij nog heeeel lang samen met jullie vrouw jullie proosenten pakken! En wat biesonder dat je je broer Fynn er soms weer is!
   Lieve vriendinnetjes, heel veel lieve kopjes en knuffels voor jullie allemaal van mij, jullie vriend Bolle

 6. Hoi Bolle, wat dapper dat je dit zo verteld. Ik wist niet dat jij een zwerver was en dat je leven zo anders was. Wat goed dat jij je mensen hebt gevonden. En nu durf je gewoon kei veel. Dat surfen durf ik weer niet dus ik vind het kei knap van je. Kopje van ons allemaal voor jou van bram

  1. Hoi lieve Bram, dankjewel voor je lieve woorden.
   Ik zie er best wel groot en stoer uit maar eigenlijk ben ik een zacht eij, zeggen mijn mensen. Maar ze zeggen ook dat ik daarom zo lief ben. Ik ben zeker weten blij dat ik mijn mensen heb gevonden, en zij ook.
   Eerst durfde ik niet te surfen, maar nu wil ik het wel de hele dag! Iedereen kan weer andere dingen, ik vind het keigoed dat jij met een woef samenwoont, en dat je bij je vrouw op bed durft te slapen. En dat je supermooie blogs maakt!
   Heel veel lieve kopjes terug voor jou en je hele famielie van Bolle. Hopelijk genieten jullie lekker van het zonnetje, en heb je al veel beestjes gezien! Ik heb hier alleen maar een soort prikkers gezien, die mocht ik niet eten van miin vrouw. Flauw hè?

 7. Dag lieve Bolle, wat heb je een mooie schrijf gedaan over hoe het allemaal is gegaan met jou toen je jouw liefe frau ontmoette. Dat was liefde op het eerste gezicht lieve Bolle, dat is wel gebleken. En wat een heerlijk leven heb je nu, zo’n leven verdient elke kater en poes. Jullie waren voor elkander bestemd, absoluut. Floortje en ik vonden het een mooi en ontroerende schrijf die je deed. En ook wij gaan pootjes draaien en een kaarsje branden voor onze liefe vriendin Loesje. We staan poot in poot om haar heen, zo komt alles goed. Fijne avond liefe Bolle voor jou en jouw mensen.kopje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Dag lieve mevrouw Ina, wat een lieve woorden schrijft u! Ik word er helemaal blij van in mijn hart. Ik denk ook dat mijn mensen en ik voor elkaar bestemd waren en mijn mensen denken dat ook.
   En ik weet zeker dat Floortje heel erg boft met zo’n lieve frau als u!
   Ik zou wel willen dat alle katten en alle mensen en alle dieren gelukkig waren, en veilig. Net zoals ik ben, en Floortje, en Bert en iedereen van de blog.
   Ik vind het zo fijn dat we met zijn allen om Loes heen gaan staan, dan gaat de operazie vast supergoed! Want het is toch vest spannend, als je kiesjes eruit moeten.
   Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje en lieve meneer Floortje, ik wens jullie ook een hele fijne avond en een week vol met zonneschijn. Voor jullie alledrie heel veel lieve kopjes en knuffels van Bolle, en van mijn mensen hele lieve groetjes.

 8. Lieve Bolle. Wat een mooi verhaal heb jij neergepoot! Zo fijn om te lezen dat uiteindelijk alles goed kwam. En ja, een paar proosent is alles wat er nodig is om ergens in te blijven geloven. Jij hebt trouwens ook een heel mooi vachtje zie ik op de tasjessurf foto. Ook met veel kleurtjes. Mooi hoor!

  Poot van Minnie

  1. Hoi lieve Minnie, fijn is dat hè, als alles toch nog goedkomt! Het was best moeilijk toen ik net bij mijn mensen woonde want ik deed ook nog de hele tijd keihard bijten en krabben. Wegens dat ik niet beter wist en bang was. Maar nu ben ik helemaal gelukkig, samen met mijn mensen.
   Dankjewel voor je kompliement over mijn haren. Mijn vrouw zegt altijd dat het maar goed is dat ik zoveel kleuren heb omdat ik altijd onder het zand en aarde enzo zit. En omdat ik me niet zo goed was. Ze denkt dat als ik witte haren zou hebben, dat ik dan helemaal grijzig zou zijn. Dat lijkt mij best mooi!
   Lieve kopjes voor jou en je frau van Bolle.

   1. Dank je voor de kopjes. Kopjes terug! Er zit veel grijs in het laatste stukje van mijn staartje. Ik denk dat het jou ook best mooi zou staan!

    1. Folgens mij heb jij de meeste kleuren van iedereen! Ik heb nergens grijs, alleen zijn mijn kussentjes wel eens grijs van het stof. Dat staat helemaal niet verkeerd, vind ik!

 9. Wat mooi Bolle dat je weer vertrouwen hebt gekregen!!!
  Maar zoveel liefde is ook niet te weerstaan!!!
  Onze Moby woont nu ook bijna 5 jaar bij ons. Maar onze vrouw weet niet wat er met hem daarvoor gebeurd is. Het heeft bij hem ook lang geduurd voordat hij er vertrouwen in had.
  Moby miauwt alleen als hij wat melk wil hebben!! En als vrouw naar bed komt gaat hij echt op het buitenste hoekje van het voeteneind liggen……..wij niet, wij laten onze vrouw gewoon tussen ons in kruipen!!!!
  Moby houdt van ons allemaal, wij krijgen ook heel veel liefde en vooral dankbaarheid van hem!!!!
  Lieve Bolle geniet er maar lekker van….je hebt het verdiend!!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 10. Hoi lieve allemaal, ik ben zeker weten heel blij dat ik weer vertrouwen heb gekregen, in mezelf en in mijn mensen! Als eerste had ik vertrouwen in mijn Molletje, ik wist dat als zij haar mensen lief vond dat ze dat ook zouden zijn.
  Net als Moby, denk ik. Die zat jullie allemaal, en wist dat jullie vrouw lief is.
  Wat superfijn dat je nu al bijna 5 jaar een eigen huis en een vrouw en broers en zussen hebt, Moby! Als je je veilig voelt en je voelt liefde, dat is het allermooiste dat er is. Goed dat je durft te miauwen als je melk wilt, dat vind ik superstoer van je!
  Dankjulliewel dat jullie zeggen dat ik het verdiend heb om te genieten, dat doe ik zeker. Als jullie dat ook doen! Want je geniet nog het allermeest als je vrienden en vriendinnen ook genieten!
  Een hele dikke knuffel terug voor jullie allemaal van Bolle.

 11. Lieve Bolle, Hier vriendje Jip heel even, eigenlijk mag ik niet op de compejuter van vrouwtje, ikke ben niet stout hoor, maar vrouwtje heeft het super druk. Ze heeft in huis alles maar gelaten, de dozen zijn leeg, maar ik vind het wel gezellig al dat rommetje zoals het nu is. Vrouwtje is nu in de tuin gaan werken. Tja en die is heel groot en dat moet nu toch eggies eerst gebeuren vind ze. Ikke ben een hele goede opzichter/controleur en doe goed kijken of alles goed gaat.

  Bedankt voor jou schrijf en ik ben zo trots op jou en je vrouw en man?mens wat jullie hebben overwonnen. Nu zijn jullie door heel veel geduld en liefde heel gelukkig geworden.
  Sorry hoot Bolle voor het kleine schrijfje, maar als we meer tijd hebben mag ik weer grote schrijf doen.
  Voor nu heel veel knufjes van vrouwtje en lieve groetjes voor jou mensen en hele grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve Jip, doe maar rustig aan met schrijven, je werk als opzichter is nu bealngrijker! Doe je ook controleren of je vrouw wel genoeg rust neemt?
   En dankjewel voor alle kompliementen, ook van mijn mensen!
   Ik ben heel laat met antwoorden, wegens dat ik bij de dokter was voor mijn prikken.
   Alles was goed!
   Geniet maar van je voor-altijd-huis Jip, samen met je lieve vrouw. En vraag maar of alle lege dozen mogen blijven, dan kan je een supergroot kasteel bouwen.
   Heel veel lieve kopjes en knuffels voor jou en je vrouw van je grote vriend Bolle, en veel lieve groetjes en een zachte knuffel van mijn mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *